ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma
http://www.asztrologosz.hu/

Írtam Bogár Lászlónak a vírusról szóló idióta locsogásáról
http://www.asztrologosz.hu/irtam-bogar-laszlonak-a-virusrol-szolo-idiota-locsogasarol-t1455.html
Oldal: 1 / 1

Szerző:  Kozma Szilárd [ 2020.09.01. 21:38 ]
Hozzászólás témája:  Írtam Bogár Lászlónak a vírusról szóló idióta locsogásáról

Csak az alkoholos italok, meg a cigaretták árát kellene a négyszeresére - ötszörösére felemelni - persze,bátran drasztikus állami beavatkozással, pl. úgy, hogy csak az államnak legyen joga alkoholos italokat is árusítani - világszerte minden államban, és a vírusfertőzési hullám egy hónap alatt megszűnne, a tömeges fertőzés jelensége eltűnne a világból. Mert logikus, hogy nem betegesen sterilizálni és gyermeki és fiatalemberi légutakat nyomorítani kell - és egy életre tönkre tenni, a szűk-agyú tudományos-politikusi gondolkozás miatt -, hanem az immunrendszereket kell erősíteni (Pl tömeg-sporttal!), illetve a létező immunrendszereket kell megvédeni a mesterséges kábulat (öntudat-zavar! - romboló hatásaitól. És akkor nem csak ez a vírus-fertőzés tűnne el, hanem majdnem az összes. És akkor nem kellene a szerencsétlen és ártatlanul kiszolgáltatott csecsemőinket oltani sem!

Ehelyett a gyermekeink (Nekem 4 gyermekem jár iskolába, és egy egyetemre. Még a kilenc évesnek is maszk-viselést rendeltek el az osztályok közötti előtérben, ahol játszani és hancúrozni szoktak! Mi lesz ennek a légutaival egy fél év múlva, ha így kezdenek - a pofamaszkból vissza szívott elhasznált gázokkal a tüdejükben hancúrozni? ) légutait romboltatják a gyáva - szaros és nép-áruló politikusok! (Mert félnek éppen úgy félnek Orbánék is a dohányosok, a drogosok, a részegesek és az alkoholisták, na meg a szellemileg helyből kába liberálisok lázadásától éppen úgy, mint a világ összes vezér-politikusa, pártállástól teljesen függetlenül! - Jaj, kérem, ha ezek összefognak és mind kimennek tüntetni az utcákra, meg a Kossuth térre, még a szolid Magyarországon is, volt Orbán - nincs Orbán kormány.).
És akkor ez a nagyokos Bogár locsog itt össze -vissza teljesen hiábavalóan 40 percen át, és teszi a hülyét, mintha nem tudná nagyon jól, hogy erről van szó! . Ez volt a legrosszabb műsora, mivel nyilván, tudja ő is, hogy a vírus a kábulókat támadja meg első sorban és egyértelműen és hatásosan halálos következményekkel. De ő sem akarja elmondani, mivel ő is le van bratyizva a politikusokkal.

Oldal: 1 / 1 Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/