ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma
http://www.asztrologosz.hu/

Az alapvető tévedés: Kik a Boldogok és kik öröklik a földet?
http://www.asztrologosz.hu/az-alapveto-tevedes-kik-a-boldogok-es-kik-oroklik-a-foldet-t1222.html
Oldal: 1 / 1

Szerző:  Kozma Szilárd [ 2018.03.18. 13:56 ]
Hozzászólás témája:  Az alapvető tévedés: Kik a Boldogok és kik öröklik a földet?

Kik öröklik a földet?


A földek (Országok, régiók, stb.) mindig azoknak a népeknek az utódaié lesznek, amelyek megfelelő számú utódokat nemzenek, gondoznak és nevelnek rajtuk. Soha nem maradnak azok, az utód-spóroló, fogamzásgátló kultúrában élő, un. magas kultúrájú (tudományú és műveltségű), civilizált nemzetek utódaié!

Hogy miért? Azért mert az Úristen magasan tojik a történelmi jogra. Őt nem a temetők adatai érdeklik, hanem a szülészeteké. – Lásd Koszovót, lásd Amerikát, lásd Svédországot. És lásd Erdélyt… És lásd most nyugat-európát. De lassan megnézhetjük Magyarországot és megnézhetjük a székely-földet is, ha továbbra is hiszünk még, a fogamzás-gátolt „új” kultúránk és ezért: kretén civilizációnk, hamis öröm- és boldogság-hozó értékében, értelmében.

Hiába húzta fel tehát a migráció-ellenes falat a Fidesz – KDNP, mert nem a határ-fal fogja a jövőbeni invázióktól megvédeni a magyarokat és az európai népeket a primitív ösztöni keveredéstől és az itteni nőket a megerőszakolástól, hanem az, hogyha abba hagyják a gyermekáldással való spórolást. Vagyis, ha ledöntik és elégetik a fogamzásgátlás eszméjére, tehát a felelősség-hárításra, az élet forrásának a letömési – elzárási technikájára alapuló civilizált (Védekező) eszmerendszereket és ideológiákat és visszaépítik a valójában szabad, spirituális kultúrájukat. Mert a kultúra eredeti jelentése: termés- és élethozó. Ami tehát nem hoz termést, az nem is hozhat boldogságot (És biztonságot!), hanem csak egoizmust, tehát: perverziót és csömört és félelmet eredményező mert az nem kultúra, hanem luciferi spekuláció.

Oldal: 1 / 1 Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/