ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma
http://www.asztrologosz.hu/

Húst nem evő népek, akiknél nem ismert a terhességi hányás
http://www.asztrologosz.hu/hust-nem-evo-nepek-akiknel-nem-ismert-a-terhessegi-hanyas-t1452.html
Oldal: 1 / 1

Szerző:  Kozma-Joó Violetta [ 2020.07.25. 13:12 ]
Hozzászólás témája:  Húst nem evő népek, akiknél nem ismert a terhességi hányás

"Vajon azokban a kultúrákban, ahol a táplálék kevesebb mérgezési lehetőségre ad alkalmat, ritkább a terhességi hányás? Igen sok vizsgálat adatait dolgozták fel statisztikai módszerekkel, és az ételek kerülésével és kívánásával kapcsolatban kb. 6000 terhes nőt adatait feldolgozva a következő összefüggést kapták a terhesség teljes idejét tekintve:

Ebből az a meglepő következtetés vonható le, hogy a leginkább kerülendő és undort keltő élelem az egész terhesség ideje alatt a hús, ezzel szemben a legkívánatosabb ételek a gyümölcs és gyümölcslevek, s a nagy kalóriájú ételek, mint édesség, tésztafélék, tejtermékek.

A szerzők áttekintettek kultúraközi vizsgálatokat is, összesen 27 kultúrát vizsgáltak meg a terhességi hányás és táplálkozás szempontjából. Kiderült, hogy a 27-ből hétben (pl. a Bhil /Ázsia/, a Mbundu /Afrika/, a Siriono (Dél-Amerika/ kultúrákban) nem ismerik a terhességi hányingert és hányást. A táplálkozásuk elemzése azt mutatta ki, hogy a hét kultúrában gyakorlatilag nem fogyasztanak húst, s fő táplálékuk a rizs és gabonafélék."

https://www.tenyek-tevhitek.hu/csaktago ... x8Z3JHuOgU

Csatolmányok:
undor-vagyakozas.gif
undor-vagyakozas.gif [ 13.64 KiB | Megtekintve 527 alkalommal. ]

Oldal: 1 / 1 Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/