ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - nem veszélyes asztrológus (Győződj meg, ne óvakodj!)
http://www.asztrologosz.hu/

A fejlődésről, avagy a leghasznosabb bolond-tevékenységről
http://www.asztrologosz.hu/a-fejlodesrol-avagy-a-leghasznosabb-bolond-tevekenysegrol-t1170.html
Oldal: 1 / 1

Szerző:  Kozma Szilárd [ 2017.10.17. 09:47 ]
Hozzászólás témája:  A fejlődésről, avagy a leghasznosabb bolond-tevékenységről

Az utóbbi években és hónapokban egyre nagyobb és erősebb meggyőződésemmé vált, hogy a sorsunk alakítása szempontjából és nekem pl. az egészségem megőrzése - visszaszerzése szempontjából..., de tényleges spirituális fejlődés szempontjából is, sőt, a legfőképpen ezért, az un "mantrázás" a legfontosabb eszköz és tevékenység!
Utóbbi olyannyira, hogy anélkül nem is létezik spirituális fejlődés, anélkül nem is lehet spirituálisan fejlődni, tényleges szellemi fejlődésről beszélni, hanem csak intellektuális fejlődésről, ami mindössze az árnyék-énünket erősíti (Azért van annyi öregkori betegség, azért hülyülnek el és válnak a családjuk számára unalmassá és használhatatlanná, kerékkötő, fárasztó "elemekké" a mai öregek...) vagyis a az intellektuális fejlődés önmagában, mindössze karmánkat, még inkább feloldhatatlan (gyógyíthatatlan), magasabb intellektuális szintekre emeli! (Figyeljétek meg a 63 - 70 éven felüli "öregek" rögeszmésedését. Ezt a legkiválóbb értelmiségiek - tudósok, a hajdanán "legcsillogóbb elmék" sem kerülhetik el.)
Ezért találták ki a vallásokban az imádságot, az imádkozást, tehát az un. megtisztulás végett, vagyis az éberség megtartása, esetleg fokozása véget, de persze, az nem ugyanaz..., ha mások által formula szerűen megírt imádságokat "mantrázóé" automatikusan, mint hogyha, a te személyes - önfigyelmeztető, önmeggyőző - szellemi jelmondataidat írogatod, mondogatod, és hallgatod vissza. Nyomjátok hát bátran a mantrákat előre, de nagyon kell vigyázni, hogy ezeknek az elsődleges célja, nem a sorsjobbítás, a "beidézés" legyen (Pl. a több pénz, vagy a hiányzó élettárs, férj, vagy a feleség beidézése, szerető megkapása, a gyermekek jó tanulása, sikeres felvételi vizsgája, vagy pl. egy bírósági per megnyerése, stb. legyen), hanem a minél magasabb szintű auratisztítás elérése, a moralitás és a felelősségtudat fokozása, magasabb szintekre emelése, ami majd, a pozitív mágikus hatásával és visszahatásával, beidézheti a megfelelő életkörülményeket és a téged ténylegesen szerető, felemelni képes személyeket, tehát, akik ténylegesen is boldogítani képesek téged...

Ehhez viszont a mantráinknak a megírása, a hang-felvétele és folyamatos visszahallgatása, illetve, új és új mantrák írása - írogatása, és az elavultnak, illetve meghaladottnak képzelt mantráknak a folyamatos átírása, illetve kicserélése szükséges!

Oldal: 1 / 1 Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/