ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2019.02.20. 04:43

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2017.10.17. 14:55 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4012
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
2017.10.15. 16:29 keltezéssel, Német Edina írta:
> Kedves K Szilárd Botond!
>
> Köszönöm tisztelettel a küldeményét! A hanganyagot is megkaptam.
>
> A nagy részét már átnéztem, de természetesen többször is bele fogok olvasni a későbbiekben.
>
> Tetszett, ahogyan a Kos Napról írt, és külön örültem annak, hogy a végén egy Kos mellékletet kaptam.
>
> Ez utóbbi azért volt hasznos, mert a betegségeim szinte mind Kos jellegűek voltak.
>
> Attól azért óvnám a Kos Napú gyerekeket, hogy mindent vakmerően kipróbáljanak, mert ez-az tartós egészségkárosodást okozhat: pl. ha leesik innen-onnan, nekimegy valaminek, stb! Szerencsére nekem nem volt csonttörésem, komolyabb zúzódásom, mert kellően óvatos voltam, illetve a szülők is figyeltek. De a szomszéd barátnőm már 12 évesen leesett a mászóka tetejéről, ahova nem is lett volna szabad felmásznia, mert annak a célja a hinta tartása volt, és nem az, hogy olyan magasra bárki is felmásszon. Mégha neki Bika Napja is volt, volt mersze ahhoz Nap-Mars együttállással, hogy így eltörje a vállát. Szegény utána alig tudott fürdeni, hónapokig gipszben volt, emiatt leszokott a mozgásról, és ettől alapvetően gyenge lett, minek következtében meg egyéb okból is légzési zavarai keletkeztek, kialakult az asztma, ami miatt félt a futástól, nehogy "befulladjon". Így a mozgás szempontjából legfontosabb időszakban kellett kihagynia a testmozgást. Ugyanez a lány, elhívott engem egyszer az anyja munkahelyére a Vízműhöz. Ott nagy víztározók voltak, de olyan mélyek, hogy abból ki nem lehetett volna jönni. Bátorított, hogy menjek fel a peremre, és menjek végig, mint ő. Aztán szerencsére az anyja kijött az irodájából, meglátta, aztán megpofozta.
>
> Voltam 13 évesen sítáborban: ott hülyének néztek, hogy minek óvatoskodok annyit, miért nem csúszkálok olyan gyorsan, mint a többiek. Egyszer egy jeges részhez értem, megcsúsztam, tiszta vér lett az arcom. Utána örültem is annak, hogy nem kell többet síelnem. Még jó, hogy néhány hét után begyógyult a bőröm. Addig olyan ronda lehettem, hogy rám sem lehetett nézni. Volt, aki vagánykodott, annak eltörött a lába. Fél évig járt mankóval. Nem irigyeltem!
>
> Szintén 13 éves voltam, amikor száguldoztam a kerékpárral, és így ijesztgettem a sétálókat. Szerencsére azért mindig kikerültem őket, de mindig hirtelen mozdulatokkal. Meg olyan gyorsan mentem a lejtőn, hogy megállítottak a rendőrök.
>
> A legjobb az volt, amikor kikötöttem a német juhász kutyát a szánkó elé, hogy húzzon. Szintén 13 évesen.
>
> Hát, utána jött az unalmas gimnáziumi élet. Ekkor mondta az egyik öreg bácsi, hogy járjak hozzá diszkoszvetésre, mert jó hosszú karjaim vannak. El is mentem, mert örültem annak, hogy végre sportolhattam, meg foglalkoznak velem, na, ott volt, hogy majdnem fejbe talált a diszkosz, mert rossz helyen álltam, és a dobó fiú kezéből úgy kicsúszott, hogy az orrom mellett ment el. Még jó, hogy meg sem mozdultam! A körülöttem állók mondták, hogy nagyon megijedtek. Na, azt amúgy utána abba is hagytam, de nem emiatt, hanem csak a rendszertelenség miatt, mert néha elmaradt egy-egy edzés. Szóval majdnem szörnyethaltam 14 évesen. Arról a szegény fiúról, aki ilyenformán majdnem átsegített a túlvilágra, azt hallottam néhány évvel később, hogy karambolozott és kómában fekszik. Hát, nem tudom, él-e még, de akkor nagyon aggódtam érte.
>
> Sőt! Annak ellenére, hogy alapvetően óvatos voltam, többször is előfordult, hogy anyám átküldött a boltba, de nem jutottam el odáig, mert már a sarkon föl-föl ugrándoztam, aztán, mivel vastag murvaréteg volt alattam, kicsúszott a lábam alól a talaj, és jó véres lett a térdem meg a tenyerem. Aztán a következő héten is elestem, ugyanott. Anyám meg mondta: "Szegény mindig elesik!"
>
> A Kos Vénusz leírása kevésbé tetszett, bár lehet, hogy valakinél ennyire elfajulhatnak a dolgok... Én alapvetően nem tartom olyan rombolónak a Kos energiákat, mint a Skorpióét. Azt hiszem, ha a Nap negatív jegyben áll, mint Bika vagy Szűz, és mellé adnak egy Marsot, ott kell figyelni. Én összejöttem egy ilyen Szűz Napú férfivel, akinek ott volt a Marsa is, és előjött a nem szép énje.

Üdvözlettel: EdinaKedves Edina!


Higgye el, hogy n sem adok olyan tanácsokat, a Kos gyermekek szüleinek, hogy rakják fel őket olyan fákra, ahonnan nem tudnak lejönni, illetve, hogy biztassák és tanítsák őket arra, hogy ilyen vitézi tetteket hajtsanak végre.

Azonban szólnom kell önnek úgy, mint 23 éve reggeltől estig sorsfigyeléssel foglalkozó szakember, hogy a valóság és a sors logika teljesen másként működik, mint ahogyan azt a materialista tudományok szemszögéből ki lehet következtetni.
A sors tehát, és az Úristen, másként dolgoznak mint ahogy az emberek 25 ezer éve remélik :), tehát egy teljesen más logika szerint, ami sokszor a prevenciós - lineáris (tudományos) logikával éppen homlokegyenest ellentétesen működik, tehát ahhoz képest, mint ahogy azt a Nobel díjas tudósok és a politikusok, vagy mint ahogyan azt az orvosok és pszichológusok, liberális szexológusok és vallásos családterapeuták képzelik. És amely szemszögből tehát ön is látja még egyelőre a valóságot. (Egyelőre, mert amíg a kauzális asztrológia logikáját el nem sajátítja, egyszerűen nincs másként ahogy lássa!)
Pl. én nem vagyok Kos szülött, hanem Skorpió, és az anyán is, rettentően óvatos volt, sőt betegesen aggódós, de én mégis átmentem minden lehetséges gyermekbetegségen és mind a két vállam - Vál-kulcscsontom el törött, fejem tört be, stb., és, aztán jöttek az emésztőrendszer zavarai, a fél-cukorbetegség, a bélhurut, a vese-kövek, stb. És akkor még a Karmáról, vagyis annak a rendkívüli összetettségéről nem is beszéltünk, mivel ön nem rendelt még csak analitikus karmafeltárást sem. De tovább folytatva az ön napjegy szerinti egyszerű gondolatmenetét: ahhoz képest, hogy sok volt-osztálytársam, akik hozzám képest tök egészséges és balesetmentes gyermekkoron és ifjúkoron mentek végig boldogan, és továbbra is, az élet könnyebb és kellemesebb oldalát választhatták és választották, tehát az enyémekhez hasonló nehéz életfeladatok és próbatételek nélkül, már rég óta (néhányan 10 - 15 éve!) a túlvilágon vannak. De még ez is hagyján, mert, néhányat kivéve, a többségük beteges és erőtlen már!

Én viszont, aki már kora gyermekkoromtól sokkal több sorspofont lenyeltem mint a generációm tagjai általában és ennek köszönhetően jobban kezdtem figyelni, és a következtetéseket levonva, tudatosan, azoknál sokkal több életfeladatot vállaltam és az elején csupa kudarc volt a felnőtti életem első fele is, az értelmes és egészséges gyermekeim körében és a lelkem szerinti gerinces feleségemmel, akivel bármit meg tudok beszélni és ezért nem csépelünk két malomban, boldogan élek és 64 évesen is karatézek.

Vagyis, kedves Edina, mivel egyelőre az élet és a sors-tapasztalat engem igazol, és az asztrológia is egy olyan tudomány, amely messze felette áll a többinek, de persze, ahhoz, hogy ez beigazolódjon, nagyon komolyan el kell mélyedni benne és azt venni reálisnak, ami meg is történik, és nem a megható - humanista és liberális elméleteket, talán ön is sokkal jobban jár ebben a relációban, hogyha a sors-tanácsadást illetően engem hallgat meg és esetleg még rám is hallgat, mint hogyha engem próbálna meggyőzni arról, hogy mi a javallott és mi nem, legalább is, a sorskérdések témakörében.. - Mondom: Legalább is, egyelőre... :)

Barátsággal: Szilárd

- Második levélváltás:

Kedves Edina!

A hatékonyság kedvéért pontonként válaszolok a levelében kifejtett filozófiája fontosabb pontjaira"
>
> "10 évvel ezelőtt még azt hitték az emberek, hogy csak kb. 23 éves korig érdemes úszóként versenyezni. Ma a legjobb versenyzők között jócskán akad 28 év feletti. Számomra ez azt is jelenti, hogy az emberek nem is olyan régen eléggé tévesen rövid idejűnek gondolták az emberi életet.
>
150 évtől vissza, az ókor felé, Európában átlag 85 - 90 korig találták élhetőnek az életet. Az én dédnagyapám pl. 92 évesen halt meg és úgymond mind a 32 fogát magával vitte a sírba, tehát nem is volt beteg. Anyám is ennyit élt, de a kor divatjának megfelelően már betegen. Én 64 évesen karatézok, és a korcsoportomban akár bajnok is lehetnék (Románia elmaradott ebben e tekintetben is, és nem szerveznek 45 felüli sportolóknak versenyeket, illetve nem indítanak versenyeken időseket. ), de ebből még nem vontam le semmiféle következtetést a nők egészséges szülési idejére vonatkozóan.

> Részben ennek a téves tanításnak köszönhető az is, hogy olyan gyorsan öregszenek a mai idősek: azt hiszik, ez a természetes.
- A téves tanítás az a materializmus, amibe a mai öregek teljesen bele gyagyásodnak, rögeszmések és idióták- tehát a családjukra nézve teherré lesznek. A szakmai megfigyeléseim szerint, a mai internet - és fészbuk generáció sem áll ennél jobban.
>
> Anyám sokszor mondta, hogy sok idősnek, de nem öregnek (!) az a hobbija, hogy orvoshoz jár. Még akkor is, amikor nincs is komoly gondja. Ez számomra azt jelenti, hogy komoly gond lehet a fejekben. Nemcsak egy űr az életükben, amit betöltenek az orvoslátogatással, hanem az, hogy nem tudnak jobbat, mint beszedni a gyógyszereket, és egymással is csak a betegségeikről beszélni.
- Ezzel tökéletesen egyet értek!
>
> Nos, a társadalom ilyen beteg nálunk. Ez a társadalom akarta volna nekem is bemagyarázni, hogy 30 felett nem lehet szülni.
- Nem a társadalommal van a baj, (Önnek senki nem akart bemagyarázni semmit, hanem vannak tudományos kimutatások, un. statisztikák és természeti megfigyelések, amelyek alapján levonható, hogy a legegészségesebb gyermekek azoktól a nőktől születnek, akik 18 ls 28 közötti életéveikben szülnek. Slussz - pász, ezt nem lehet elvitatni, csak a szüléstől és a gyermek-neveléstől iszonyodó nőknek önmagukat nevetségesen ámítani. Nézzen szét a kórházak szülészeti osztályain, illetve a szülészetei klinikákon és meg fogja látni, hogy a 35 éves életkoruk után szülő nők porontyait majdnem mind inkubátorokba kell tenni és ott hetekig - hónapokéig életképessé fejleszteni! - Ne vicceljen már, önmagát ámíthatja, de én ezzel foglalkozom 25 éve!) , az isteni - természeti sors- és élettervvel, "programozással"!
> Csakhogy én sosem voltam olyan hülye, hogy ezt elhiggyem. Az én gimis osztálytársaim, akik többségükben inkább disznó jegyűek lehettek, 28 környékén kezdtek el szülni. Mind egyszerre. :) 1-2 gyereknél persze sehol nem láttam többet, de nem tudom, ez baj-e, mert a mi időnkben sem volt 2 gyereknél több családonként.

- Nem csak az önök idejében, hanem korábban is, a korábbi generációkban is, ez lett a fent említett materialista gondolkozáson nyugvó, kertén egoizmus által diktált szokásrend, aminek köszönhetően a magyar nép félelmetes gyorsasággal pusztul . sorvad. Évente egy a Soproni lakosság számához mérhető a nemzeti fogyásunk, az olyan természet- és isten-ellenes gondolkozású személyeknek a "spórolási" filozófiája miatt, mint amilyen ön is.
>
> Az unokatestvérem Bak Napú, nálam 5 évvel idősebb, mégis tavaly májusban szülte meg az első gyermekét, igaz császármetszéssel (nem tudom, valóban szükséges volt-e ez a beavatkozás, vagy csak az orvosok megszokása miatti
- Na látja, ez a megfigyelésből eredő kérdése helytálló: igen az orvosok és a kismamák könnyítési filozófiája miatt, ami ma már -- Főként a magyar!!!! - a kórházakban ostoba és degenerált szokásrenddé vált.
> ). A baba gyönyörű, nyugodt, egészséges. (Bika) Róla is lehetett volna korábban mondani, hogy miért nincs még gyereke, talán sosem akar? De szerintem semmi értelme nincsen ennek a bökdösődésnek. Tehát ő 38 (!) évesen szülte meg az első gyermekét.

- Itt ezekben a kérdésekben valamik és valakik nagyon össze lettek az ön mondataiban keveredve. Arra viszont kíváncsi lennék, hogy az "a Bika" :), aki 38 évesen szült, még hány gyermeket volt képes a világra hozni utána?
>
> Akinek lesz, annak lesz, akinek nem, annak nem.
- A valóságban ez úgy van, hogy, egy nagyon kevés százalékú betegségi - genetikai októl eltérően, aki akar, és aki idejében szül, annak lesz, aki meg nem akar annak nem. Ez így sokkal becsületesebb és egészségesebb. A statisztika ugyancsak azt mutatja, hogy aki már ilyen elméleti szinteken ámítja magát mint ön, annak baba helyett, 42 éves kor után, minimum cukorbetegsége lesz.
> Én mindig úgy éreztem, hogy azért nem kaptam ilyen terhet, mert Isten engem szeret. :lol: :lol: :lol: :lol:
- Ilyen az amikor az önámítást és az önimádatot vallásos szintekre emelik. Vallásos önigazolás, vagyis Istennel igazolni az önsajnálatot és az önkíméletet... - Látom, ön ennek az egyik nagymestere.
> Volt nekem elég küzdelmem az életben maradásért, a társadalomba való beilleszkedésért. Másnak is volt, de a szezont a fazonnal nem tévesztették össze!
>
> Nem tudom, miért olyan nagy gond, ha egy fiatalnak nincsen gyereke. A szomszédom disznó évű, neki 23 éves kora után jöttek a gyerekek. 3 vagy 4 is van neki. Végigszülte az eddig életét, Mi abban jó, Kozma Úr, folyton terhesnek lenni? Persze ő Bika jegyű, nem kellett lemondania a sportról, mert nem is volt célja a mozgás. Jobban szeret inkább TV-t nézni. Azt meg terhesen is lehet, sőt meg is indokolhatja, hogy neki ez jár, mert úgysem dolgozhat.
- Mindenkinek igaza van az ön karma-vezérelt világában. A sportos spórolósnak is, a bárgyú szülőgépnek is.
>
> Az, hogy mások nem tudtak szülni, nem az én gondom. Nekem az iskola volt a nagy gondom, (Na, azt elhiszem...) szerintem a családalapítás csak könnyebb lesz, ha lesz.

- Nem lesz!
Ön ugyanis éppen úgy gondolkozik, mint én az ön korában, vagyis, mint egy férfi. Ön másokat, és főként férfiakat megtermékenyíteni akar és nem azoktól megtermékenyülni. Pl. engem is meg akar győzni arról, aminek én fix az ellentétét tapasztaltam a 23 éves gyakorlatom és megfigyeléseim alapján. Mivel viszont nekem mindarról amit tudok, 23 éves gyakorlati tapasztalatom van, ön nem fog tudni engem annak az ellentétéről meggyőzni, de mivel az ön mély-tudattalanjában egy irracionális iszonyat van arról, hogy az ön testébe magzat, vagyis "valami idegen" kerüljön, amit különválónak képzel a saját személyétől, még az elkötelezett intim párkapcsolatot is el fogja kerülni, nem, hogy a fogamzásgátlás mentes szeretkezést.
Ne vicceljünk már Edina, ön tényleg nem látja, hogy ez az egész nagy bedobású gyermek-ellenes filozófiája, a fogamzásgátláson nyugszik és alapul. Márpedig garantálom, hogy a fogamzásgátlást nem az úristen találta ki, aki önt állítólag annyira szereti, hogy megkíméli az apává válni szándékozó férfiak szerelmétől, hanem a gyermekáldással szemben lázadó emberek.
>
> A 30-as 40-es évek persze kiválók a családalapításra. De 25-ig teljesen korainak tartom, kivéve, ha nagy a szerelem, meg minden adott. Szerelem?
> Azt mondja meg nekem, Kozma Úr, hogy hogyan veszik rá a nők magukat arra, hogy egyáltalán lefeküdjenek egy férfival, aki ilyet tenne velük?

- Mármint "milyet"? :lol: Vagy úgy, tehát olyan férfiakkal, akiknek az ösztönei és a szervezete még egészségesen működik, és a szexuális aktus végén, annak az isteni céljaként, ejakulálni "merészelnek" :) ? - Helyes volt a megfejtetésem?

> Tényleg, mi veszi rá az embert az ilyen célzott testi együttlétre?

- TÉNYLEG EDINA! - Hát mi más, mint az önt annyira, de annyira szerető Úristen, illetve az általa létrehozott - kifejlesztett és az ő törvényeinek magát alárendelő TERMÉSZET!
>
> Én még sosem voltam olyan szerelmes. Na, meg a mai férfiállomány! Hagyjuk, mert nevetséges a helyzet! Nem úgy ragadunk a férfiakra, mint bogáncs a pamut nadrágra!
- Nem-e? Hát hálistennek...:)
>
> Van egy férfi, aki Oroszlán napjegyű, velem mindig nagyon szívélyes (biztosan mással is), de odajön hozzám, és a múltkor át is ölelt, és mondta: "ez milyen jó nekem". Igényli, hogy puszit adjak neki. Mindig megkérdezi, hogy vagyok, és mindig kezdeményezi velem a kapcsolatot, ha esetleg én nem mennék oda hozzá köszönni. Rám parancsol, hogy foglalkozzak vele.
- Ez aztán a férfi!
>
> Van egy db gyereke, meg felesége, és emiatt nem akartam őt zaklatni, meg messze is lakott (én fel tudok ám hívni egy férfit telefonon Kos Vénusszal, ha akarok :D). Szóval ő ilyenkor mindig megérintett lelkileg, amikor nagy ritkán találkoztunk egy rendezvényen. Csak azt nem értem, hogy miért lett olyan öreges???? 33 éves volt, amikor megismertem, daliás férfi, most meg egy lankadt tartású, hosszú hajú, kis szakállas, öreg bácsi, kb. 40 évesen.
- Pl. azért mert egy alattomos sumák, és házasságon - családon kívül udvarolgat önnek!

> Nem hiszem, hogy csak a kemény edzés hiánya ez, de az is közrejátszik, de lehet még valami oka. Ez ugyanis fásultság! Amúgy Skorpió az aszcendense. Kérdezgette, hogy sok kapcsolatom volt-e. (tisztán éreztem, hogy irigy volt a nem létező férfiakra)

- Erre ön mérget vehet!

> Szerintem azt hiszi, hogy én végigszerelmeskedtem az eddigi életemet. Hát, ebben óriásit téved. Ő nem vonzott testileg, hanem inkább lelkileg érintett meg.
>
- Szakmailag azt tapasztaltam, hogy az ilyen megtermékenyüléstől iszonyidő nőkre mindíg rá éreznek a házasságon kívüli szexre sóvárgó férfiak, hiszen ők sem akarnak házasságon kívüli gyermeket csak következmények nélküli élvezetet. És ugyancsak: az ilyen nők választanak ki maguknak végül is, házasságban élő férfiakat, akikkel aztán végig pszichologizálják az egész hátra levő termékeny életszakaszukat, addíg amíg a szeretőjük lecsendesedik, és végleg vissza húzódik a kis családi ól-melegbe. Ők meg ott maradnak a kietlen és értelmetlen öregkori életükkel, hiábavalósági érzeteikkel, a szomorú végkifejlettel,

> Amúgy van párom. Járatom is úszni...
- Na, hát persze! "Járatja" - ahogy az egy valamirevaló dominához illik is!
> , mert csak a sportos férfiakat fogadom el. Szereti. Ő is Kos. Csak nem voltam belé szerelmes.
- Ez természetes is, ha ön a palimadarat "járatja"! Mi a fenébe lenne szerelmes? A magát önnek alárendelő özopuszi komplexusába?
> 7 éve udvarol nekem. Nem szívesen cserélném le őt másra, mert ő volt az egyetlen fiatal koromban, aki őszintén kedves volt velem.
- Azt meghiszem!
>
> Azt hiszem, azért nem akartam minden áron gyereket tőle, mert nem is voltam testileg annyira oda érte.
>
> - Akkor meg minek úszatja? És miért csinált sportoló típust belőle?
>
- Kedves Edina, be kell látnia, hogy a maga feminista filozófiája és viselkedése, a gondolkozni szerető személyek rációját és idegzetét, keményen próbára teszi.

Üdvözlettel: Szilárd
>
>

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2017.10.19. 17:04 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 809
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
Sok nő kereste már erre a magyarázatot:
>
- Szakmailag azt tapasztaltam, hogy az ilyen megtermékenyüléstől iszonyidő nőkre mindig rá éreznek a házasságon kívüli szexre sóvárgó férfiak, hiszen ők sem akarnak házasságon kívüli gyermeket csak következmények nélküli élvezetet. És ugyancsak: az ilyen nők választanak ki maguknak végül is, házasságban élő férfiakat, akikkel aztán végig pszichologizálják az egész hátra levő termékeny életszakaszukat, addig amíg a szeretőjük lecsendesedik, és végleg vissza húzódik a kis családi ól-melegbe. Ők meg ott maradnak a kietlen és értelmetlen öregkori életükkel, hiábavalósági érzeteikkel, a szomorú végkifejlettel,"
"

_________________
"Egy csepp realizáció többet ér egy könyvtárnyi elméletnél." - Hamvas
És: A bolondság az egyetlen pajzs, és az egyedüli biztos talaj.

http://aldottelet.com/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO