ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2019.05.20. 23:54

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 27 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3  Következő
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2014.08.08. 12:12 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2014.06.07. 19:27
Hozzászólások: 14
Napjegy: Rák
Aszcendens: Mérleg
Kedves Fórumozók!

Beszámolót írnék most arról, hogy a Viola által tökéletesen kifejtett ikreki árnyék-én, és a többi negatív karmikus késztetés mennyire meg tudja keseríteni az erősen ikrek karmás személyek szerelmi, szexuális életét. Saját példámon mosolygok miközben írok róla, mert minden egyes halak jellegű, önkábulási, sodródási helyzet után mikor felébredek, mikor az ikreki nyüzsgésemet és folyamatos izgalmat és akciót kereső mentalitásomat sikerül levetkőznöm, és mikor a kos jellegű agressziómat, és fejjel a falnak rohanásomat s belső gyávaságomat is lázas betegséggel viszonozza az Abszolút Isteni Akarat, na, akkor gondolkozom el rajta, hogy mit is jelenthet valódi spirituális éberségre szert tenni:) Írásomban ki szeretnék térni az árnyék-én megjelenésére, a rák karma infantilis megnyilvánulására, és a tűz karma általános férfiellenes jellegére is.

Mert szert kéne tegyek rá, arra a bizonyos éberségre, ugyanis azzal az Arankával,(akinek az elemzését még kíváncsian várom és előre is hálásan köszönöm Violának) sikerült nagyon összegabalyodni az utóbbi 3 hétben, olyannyira, hogy a szellemi éberségemet időről időre elveszítem a vele való kommunikáció során (ami átlag napi 3-4 óra beszélgetésnél kezdődik..) s egyre inkább bizonyos vagyok benne, hogy saját tudattalan karmikus késztetéseim felelősek ténylegesen mindazért, ami velem történik.

Aranka születési képlete: 1991.06.12. reggel 8:30 Budapest, nyári időszámítás

Miután sikerült önmagamban, a kauzális asztrológia és az egy igaz metafizika alapján tisztáznom a Piroskával való kapcsolatom lezárását, rögvest elkezdtem a mágia törvényét használva, a hetes házas karmám oldására olyan partnert kérni számomra, akivel párkapcsolati együttélés során tudom önmagamat egyre jobban megismerni és a saját karmikus késztetéseimet tudatosítani, majd meghaladni. S lám, a rezonancia törvénye megmutatkozott, mert Aranka személyében nemcsakhogy egy olyan személy érkezett az életembe, akinek a karmajellegei gyakorlatilag megegyeznek az enyémekkel, vegyesen konstellációk és gyakorlati életterületek terén is,de az eddigi életében szerzett párkapcsolati tapasztalatai is megközelítőleg az enyémekhez hasonlóak, számszerűleg, és a felmerülő problémákat tekintve is.

Hogy a zsák mennyire megtalálja foltját, s hogy mi alapján éreznek személyek egymás iránt földöntúli vonzalmat, azt jól mutatja, hogy az ikrek sárkányfarkam ha pont együtt nem is, de nagyon közel áll Aranka ikrek jegyében lévő, meredek karmára utaló hármas, NapHoldMerkúr bolygóegyüttállásához, aminek a negatív hatásait amolyan ,,sárkányfarok érezhetőség szerint" már a kauzális horoszkópom első olvasásakor (ellentétben a számomra ténylegesen igencsak rejtett Lilithtel..) leokéztam magamban hogy igen, ez bizony ott van bennem, és gyártom a lineáris logika szerinti tökéletes elméleteket, és magyarázom meg a világot, aztán persze a gyakorlati realitás teljesen mást mutat mint a fejemben lévő tökéletes elméletek. Viszont ez az árnyék én, amivel önmagamban is képes voltam/vagyok vitatkozni, olyannyira vonzónak találja Aranka ikreki árnyék-énjét, hogy rögtön ,,bezsong" és egy teljesen vak, sodródó, dinamikus állapotba helyezi a tudatomat, ahol már csak valahol mélyen legbelül pislákol a szellemi éberségem, és kiabál kifelé hogy ez így nagyon nemlesz jó, és ébredj fel, de a karmám gőzerővel működik ilyenkor, és hagyja magát ,,felizgatni" és visszasüllyedni a lineáris elméletgyártás és logika karmaverkliző bugyraiba, s közben érzem azt a hamis boldogságot, azt a bódulatot, amit már meg tudok különböztetni a valódi nyugalomtól és békétől, de még mindig erőtvesz rajtam. Ilyenkor érzem azt, hogy az ikreki karmám izgalmi állapotára mintegy veszi a jelzést a félig halak Lilithem, és egy jóadag hamis boldogságérzettel és kábulattal meg is toldja, valóban, ahogyan Viola is leírta, mintha be lennék drogozva, és egy földöntúli állapotba úsznék, amit viszont egyértelműen jelez a valóság hogy nem helyes, mivel ettől az állapottól nem tudok koncentrálni konkrétan semmire. Se a mindennapos feladataimra, sem semmi másra, emberi kapcsolatokra, tanulnivalókra, metafizikára!, semmire. S akkor csodálkozok önmagamon, miután az ilyen álapotokat követően valamilyen betegség állapotával jelzi számomra a sors, hogy immár, a metafizikai ismereteim birtokában nem csupán vétkezem, hanem konkrétan bűnt követek el azáltal, hogy nem a meghaladás állapotát igyekszem elérni, hanem hamis, kábulati érzésekkel engem magam befolyásolni.

Felismervén önmagamban az ikreki-árnyék én negatív munkásságait, és kérve az Abszolút Isteni Akaratot, hogy segítsen megőrizni a szellemi éberségemet, egy olyan karmajelleggel találom magam szemben, amit 21 évesen, metafizikai ismereteim fényében már sokkal könyebben le tudok magamba tisztázni, ez pedig a felnőttség, gyerekség kérdésköre, vagyis a rák karma. Miután elkezdtem mágiázni az új párkapcsolati lehetőségeket, meglepődtem, mert jelenleg az összes lány, akit saját megítélésem szerint a sors ilyen jellegű válaszként küld nekem, idősebb nálam. Persze, ha körülnézek a korosztályomban, saját magamat is nagyon kritikusan szemlélve mondhatom csak, hogy nagyon kevesen vannak azok, akik már ki tudtak lépni a szüleik, de legfőképpen az édesanyjuk szellemi mezejéből, vagy legalább a gondolat megfogalmazódott bennük, hogy bizony mostmár legalább mentálisan, de el kell menni otthonról. S hogy Arankával kapcsolatban hogy jön ez szóba, hát úgy, hogy az ő rák sárkányfarka együttáll az én negatívan fényszögelt rák napommal, s ez is mint ,,közös kapcsolódási pont" jelentkezik nálunk. Persze, ismerem én az asztrológusi véleményt, és maximálisan egyet is értek vele, hogy az lenne az ideális, ha a férfi minimum 7 évvel lenne idősebb a nőnél, és úgy tudná átvilágítani a nőt hogy közben ő megy elől, és a tapasztalatát megosztja vele, de szerintem esetem Arankával úgy nagyjából jelzi azt, hogy szellemi értelemben az érettség sajnos mennyire nincs korhoz kötve. Azontúl, hogy jelentkezik nála minden negatív rák jellegű gondolatmenet( téves viszony a családalapításhoz, neki aztán nem lesz se férje se gyereke se semmi, hanem természetesen karrier és pénzkeresés és persze házasság sem), gyönyörűen szemléltette számomra az egész infantilis, gyermeki létet, mikor megfogalmazta, hogy az előző/féligmeddig mostanában is a fejében kitartó, nála jóval idősebb szerelme mennyire mint ,,pótapuka" volt számára fontos, és hogy ezt ő mennyire kényelmesnek találta. S mikor arra hívja fel a figyelmem hogy romantikára, törődésre és figyelemre vágyik, akkor rögtön elkezd engem beletolni egy ilyen szülő gyerek felállásba, ahol kiegyenlítődő, férfi nő felállás helyett az tetszik neki, mintha egy kislánynak mondanék szépeket, és én pedig érzem, ahogy süllyedek bele az egyik pillanatban gyermeki, másik pillanatban teljesen helytelen szülői minőségbe, ő pedig mint kisgyermek élvezkedik a szituációban. Kissé érdekes szituáció, amikor én, a 21 éves fiatal srác mondom azt a 23 éves leánynak, hogy Aranka, ideje felnőni.

S miután ezért megköszöntem az Abszolút Isteni Akaratnak, hogy felnőttként felelősséget tudok vállalni, és levetkőzhettem a gyermeki, infantilis énemet, és maximális éberséggel tudom élni az életem, szembejön Arankában az egyik, saját magamban is nagyon mélyen gyökerező karmikus hajlamom, a fény-ellenesség, amit nekem a félig kos lilithem, a teljesen negatív marsom, és a negatív napom is jelképez, s amit Arankának a stellium az első házában, az oroszlán jegyében, a MarsVénuszJupiter együttállása az aszcendensével jelez. Aranka úgy viccelődött saját magáról, miközben arról mesélt hogy mennyire nem jött ki az egyik ex-kapcsolatának a lánytestvérével, akivel azon versengtek, hogy ki irányítja a papucsként viselkedő, férfinak nehezen nevezhető egyént a lakásban, hogy igen, végülis ő egy matriarcha, és a küzdelem lényegében matriarchák küzdelme volt a papucs férfiért. Sérelmezi is nekem rendszeresen, hogy én ilyen ,,megmondós" vagyok és érzem köztünk a harcot, ami lényegében az ,,irányításért" folyik, holott még hivatalosan párkapcsolatban sem vagyunk, bár a napi kommunikációnk mennyisége kb. egy aktív párkapcsolaténak felel meg. Bevallom őszintén, számomra ennek a tűz karmának a pozitívba való átfordítása jelenti a legnagyobb feladatot, amit a sors is jelez számomra, mert mostanában több lázas betegségem is volt. S hogy mennyire negatív a viszonyulása mindkettőnknek a tűz elem megéléséhez, azt a mindkettőnk részéről megjelenő gyávaság, a harci szituáció nem felvállalása, pl. a konfliktusok erőteljes kerülése jelzi, ugyanis már többször fordult elő, hogy inkább csak kerülgettük, meg nem beszéltünk ki egy számunkra konfrontatív témát, mert ugye ott ki kéne állni és véleményt megfogalmazni, ahhoz meg kellene az a bátorság..:)

S ezért köszönetet mondok az Abszolút Úristennek hogy segít bátor, határozott és döntésképes, konfliktusokat felvállalni merő férfivá válnom, hogy a Fény ősprincípiumot képviselhessem.

S hogy mennyire nem téved a kauzális asztrológia, igyekeztem rájönni Aranka kapcsán, hogy miként jelentkezik nála a hatos házának csúcsán álló lilithje a bak konstellációban, és mosolyogni kezdtem ,mert amint egyre közelebb kerülünk egymáshoz, úgy igyekszik minél inkább ,,sterilizálni" a kapcsolatunkat, jó előre felállított racionális szabályokkal, hogy meddig fogunk csak elmenni, mi az ami biztos nem fog megtörténni, s annak ellenére hogy ő is keres, és érdeklődik irántam és legbelül nem tudja azt mondani nekem hogy hagyj békén és menj el nem érdekelsz, folyamatosan késztetést érez rá hogy mindennemű szabályokat és előre felállított határokat szabjon elém, amiknek már ha a felét betartanánk kb. esélytelen lenne hogy szóbaálljunk egymással.

Remélem, az írásom esetleg segíthetett olyanoknak, akik az ikrek-halak-rák- és mindennemű tűz karmának a negatív oldalait érzékelik a párkapcsolati életterületen, s hogy ezek mind mind negatív, tudattalan késztetéseinkből adódnak, melyeket a Szent Szellem befogadásával, és az aszcendensünk általi újjászületéssel meg kell tudnunk haladni.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2014.08.14. 21:50 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 814
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
Kedves András,

Eddig a karmádnak a Kos, Ikrek, Mars, Vizes, mint Rák – jellegére összpontosítottam csak – igaz a víz karmákról írtam bőven, de az csak most tűnt fel nekem, hogy te többszörösen és nem csak a Rák napod – nyers természeti szintjén, de a Lilith és a kínai asztrológiai év jelezte mélytudattalan szinteken is víz, egészen pontosan (másfélszeresen?) kétszeresen Halak karmás vagy (Halakban álló Lilith-tel és Kakas évében születetten). Ezt a szakmai-technikai kiegészítést még fontosnak tartottam hozzá tenni az előzőekhez.

Az Aranka képletét vizsgálva, első körben arra a megállapításra jutottam, hogy ez a kapcsolat a te számodra a felelősségekről, felelősségtudatról, lelkiismeretről, egyetemes törvények megismeréséről, illetve ezek ellenkezőjének a megtapasztalásáról fog szólni… Mondhatni az egyetemes törvényekkel kapcsolatos ismeretek hiányából, alkalmazásának hiányából fakadó problémákra lehet számítani. Ez egyfajta főszerepet fog játszani, egészen magas szellemi szinteken megjelenő problémák megismerési lehetőségéig. Mindkettőtöknek negatív két spirituális bolygója a Bakban (Uránusz, Neptunusz) illetve kapnak egy pozitív fényszöget a Neptunusztól, de az igazából egy potencialitás, egy olyan képesség, amire csak sok-sok spirituális tapasztalat múltával lehet szert tenni. Továbbá a te Szaturnuszod teljesen negatív, ahogyan az Arankájé is, mindkettőtöké a Vízöntőben.

Aranka többszörös, negatív bak meghatározódásaiból is következik, hogy ő akar szellemi törvények helyett is szabályokat felállítani, maga körül mindennek, de főként a szerelmi partnereinek (Ha 5. házba esik a bak Lilith) vagy a munka, hétköznapi teendők, egészségmegőrzés, életmód szempontjából, ha 6. házba esik. Másrészről a Bak karmás személyekben nagyon erős a beavatkozási mánia, irányítási vágy, amit föld jegy lévén, nagyon higgadtan a legnagyobb megfontoltság, bölcsesség látszatával művelnek, holott egyáltalán nem bölcs átgondoltság rejlik a beavatkozási fellépéseik és akcióik mögött, hanem teljesen irracionális, spontán, tudattalan és önkéntelen irányítási, hatalomgyakorlási vágy, és nem egyéb. Ezért is történik az a legtöbbször, hogy az irányítási vágyaiknak alárendelődő személyek szellemileg törvénytelen helyzetekbe, tehát bajba jutnak előbb-utóbb az ő szabályaikat követve… aggodalmaskodva – felelőtlenkedve, messze eltérülnek a boldogságuktól.

A negatív fényszögeket is kapó Ikrek Nap, Merkúr és Hold mellett, főként a sok bolygó együttállás jelzi azt, hogy Arankának is igen erős Árnyék-énje van, ami mindig úgy spekulál, hogy a megváltást elkerülhesse, bármi áron. Miközben látszatra és időnként helyesen gondolkozik, mind gyakorlati dolgokban, mind szellemiekről…

Aranka erőssége az Ikrek holdja és 2-3 Oroszlán bolygója közti pozitív fényszögek által jelölt tulajdonságai, bizonyos mértékű gerincesség és ugyanakkor, pozitív értelemben vett nőies érzékenység, információ (fénybefogadási) képesség, ami még intelligenciával is párosul.
Mindezekre nagy szükség is van ez esetében, mert erős árnyék-énjével és a Bak-Rák karmikus tengelyével, amely azt jelzi, hogy az ő túlérzékenysége, irritálhatósága, nagyon kemény és kegyetlen sors-ellenállásokra és a felelősség, a Szaturnusz szellemiségével ellenkező képzetek melletti makacs kitartásra sarkallja.

Nagyon kell vigyáznod arra, András, hogy az Aranka fentebb leírt pozitív képességeiben bízva, semmiképp se engedj a kettőtök ikrek, továbbá az Aranka részéről bak jellegű, a te részedről Kos jellegű rejtett önérzetetek, gőgötök játszmáinak, hideg háborús stratégiázásainak. Szerintem érdemes azon elgondolkoznod, hogy egy ilyen negatív alapállású, aki nemcsak, hogy a karmájának megfelelően, de a horoszkópja által jelölt pozitív vonásait is láthatólag „megtörvén” ennyire nyíltan családellenesen, férfi- és házasságellenesen gondolkozik, az vajon nem-e nagyobb részt egy önérzeti kihívás inkább, mint potenciális kiegyenlítődési partner.

Bár, kétségtelen az, kedves András, hogy lévén idén betöltötted a 21-et és más szaturnuszi ciklusba léptél ezzel át, tulajdonképpen ilyenkor indul el a szellemi felnőttkor, tehát ebből a szempontból is érthető, hogy most egy ilyen, a Bak, a Szaturnusz, tehát a felelősség problémakörét egészen mélyen és nagymértékben magában hordozó fiatal nő, mint potenciális partner keltette fel az érdeklődésedet. Az egyetemes törvények észben tartása és betartása lesz a legfontosabb ebben a kapcsolatban, amennyiben lesz belőle kapcsolat, és ameddig lehet. Azt már csak te mérheted fel, hogy Aranka mellett mennyire lehet megőrizni a felelősségtudatot, mennyire lehet érvényesíteni a lelkiismeretet. De a halak karmát is megfigyelheted kívülről, és mégis a bőrödön tapasztalva, ugyanis Arankának a megadott időpont szerint a Halaknak megfelelő 12. horoszkópházban van a rák sárkányfarka és a Plútója a Neptunuszon kívül máshonnan nem kap pozitív fényszöget, e fényszög pedig csak potenciális pozitív képességet jelöl. Azért említettem itt a Plútót, mert a Plútó pozitívan az isten-azonosságtudat és az isteni igazság ősereje, ahogyan a halak ugyancsak ennek az erőtere. Negatívan pedig a hamis egységeké, a rejtett és kegyetlen birtoklási és pszichikai manipulálási ambícióké.

Ha létrejön ez a kapcsolat, sosem szabad elfeledd a Rák Napod és a Mérleg ascendensed szerinti megszerzendő és megerősítendő, pozitív vonásaidat, tehát mindig tartsd szem előtt, hogy arra készíted és kondicionálod magad, hogy egykor felelősségteljes és szerető szülő legyél. És ennek alapjaként megfelelő társ és megfelelő társat választani tudó személy. Tehát, hogy a férfiúi szellemi, átvilágítói funkcióidat ne a Kos Lilithnek megfelelő öncélú, győzni vágyási ambíciók vezéreljék, sem nem a konfliktuskerülési késztetések, sem a Halak jellegű hamis áldozatvállalások, és öncélú mártírszerepek, az érzelmi mazochizmus a másik karmikus megnyilvánulásainak, játszmáinak kiszolgáltatottan, valahol mélyen csodálva a kegyetlenséget és a gonoszságot… mint ahogy a Halak és Plútó karmásokkal meg szokott esni, és ami miatt éppúgy lehetnek szadista, pszichológiai manipulátorok, drámai színészek a hétköznapokban (mint Gerle Éva – aki immáron asztrológiai szakkifejezéssé lett, mint szélsőségesen a karmája – karmikus ambíciói - uralma alá került személy) vagy az ilyen személyek áldozatai, akik szintén isteni önazonosságukról nem tudván és ezt helyettesítő nagy-nagy érzésekre, érzelmi élményekre sóvárogván engednek a zuhanás számukra magnetikus vonzásának és behódolnak a sátánian megjátszott hatalomnak, erőnek és pl. olyan megalázó események elszenvedését érzik - vélik szükségesnek, ami egyértelműen letérő a valódi boldogság felé vezető útról. A valódi, szükséges, meghozandó áldozatok közötti választáshoz szükséges a helyes, tehát egyetemes értékítélet, igazságérzet nem véletlenül a Halak egyik uralkodó bolygója a Jupiter. Tehát az egyetemes értékítélet szerint értékrangsort felállítva, nem áldozhatunk fel valami értékesebbért, valamit, ami értéktelenebb. Még képzeleti szinten sem. Halak karma esetén nagyon fontos helyes értékrend szerint képzelegni, ennek megtartását segítő mantrákat írni és mondani. Ezért nagyon jól tette András, hogy a Lilithje feloldásához szükséges szerelmi partnerre mágiázott – kérte a sorstól.

Arankával kapcsolatosan még arra kell, felhívjam a figyelmedet, András, hogy annyiból más az ő karaktere, hogy ilyen erős Bak töltettel, már kevésbé fog elkábító szerelmi kísértést jelenteni, tehát remélhetőleg helyesen levontad az előző kapcsolatodból a következtetéseket és az éberségedet sikerült erősítened. Legalábbis egy időre kiábrándulni a szerelmi részegségből. Most viszont legalább akkora keménységgel, érzéketlenséggel, ridegséggel, irányítási vággyal találkozhatsz, főként a felszín alatt, tehát Aranka tudatalatti ambícióit illetően. Nagyon kell, arra figyelj, hogy ne legyen ebből nagyon rejtett egoharc kettőtök között, mert az lassú és alattomos önpusztítás lesz, illetve, hogy ne is késztessen állandó védekezésre, vagy közömbösségre.

_________________
"Egy csepp realizáció többet ér egy könyvtárnyi elméletnél." - Hamvas
És: A bolondság az egyetlen pajzs, és az egyedüli biztos talaj.

http://aldottelet.com/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2014.09.19. 07:12 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4062
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Kedves Barátaim!

Amellett, hogy hálás vagyok Violának, amiért a témát és a kérdést ennyire komolyan vette és kimerítően leírta mindazt, amit tulajdonképpen nekem kellett volna leírnom és szerencsére még azon is jóval túl ment, el kell mondanom, hogy nagyon megfogott Melindának egy igen fontos eszmefuttatása, amelyben ő mint nő, tehát mint aki belülről, úgymond, "az ügyben direkt" implikált és tehát Hamvasi értelemben "szakrális szubjektumként" látja a lényeget, ugyanazt állítja, amit én a hosszú és ezért bőséges gyakorló asztrológusi tapasztalatom során (A horoszkóp-rendelő nőktől kapott levelek alapján) meg kellett tanuljak, de emlegetni még mindig nem mertem olyan gyakran, mint ahogy az fontos lenne, attól félvén, hogy ezt a nők tőlem, mint férfitől igen rossz néven vennék:

"Többnyire a nők elvárják, hogy a férfiak úgymond "babusgassák" meg érzelmileg folyvást támogassák őket. De valójában, nem arról van -e szó, hogy mindazt az érzelmi zavarosságot és érzelmi-mohóságot azért kívánják (kívánjuk) a férfiaktól, mert éppen saját magunk nem vagyunk képesek megadni az "érzelmi támaszt". Ahogy egy férfinak bizonyos szinteken biztosítani kell a nő számára, hogy az pl. nyugodtan felnevelhesse a gyerekeit vagy bízhasson benne, és ezért nyugodt családi légkört teremthessen, addig a nőnek a férfi számára kéne azt a nyugalmat és meghittséget megadja, amiben a férfi szintén megnyugodhat. Helyette a férfitól várjuk a az érzelmi támogatást, az állandó terápiázását a lelkünknek, miközben igazából ezáltal megfosztjuk őt attól, amiért beleszerettünk.
Nem mondom, hogy a férfinak egy érzelmi tuskónak kéne lennie, de azért ez a nő dolga lenne inkább.
Mindezzel csak azt akarom mondani, hogy leszűröm a tanulságot (magamra vonatkozólag is), hogy mindaddig amíg a férfitól várom ezt az állandó érzelmi wellnessezést, addig nem állítok magamról semmi egyebet,minthogy nem vagyok kész arra, hogy megadjam a férfi számára azt, amiért velem van, ezáltal pedig ő sem tudja megadni nekem azt, amiért vele vagyok.
Milyen társa lesz az a nő annak a férfinak, aki a zaklatott lelkének a "kisüléseit" a férfin akarja levezetni, mint valami nátha? És akkor jönnek az érzelmi zsarolás széles tárházának jól ismert példái."
Amikor tehát a Melinda levezetésével ellentétes logikájú panaszt olvasok (Pl., hogy a férj, férfi élettárs nem szereti őt elégé, illetve, hogy nem akarja az iránta érzett szeretetét kimutatni) egy - egy női rendelőmtől, úgy próbáltam a Melinda által kifejtettekre rávezetni, hogy emlékeztetem arra az illető hölgy(ek)et, hogy de hiszen, mint nők, ők a Szeretetnek az elsődleges megtestesítői, tehát nem-e neki(k) kell(ene) első sorban a szeretet-adás "műveletét" gyakorolnia(uk), és hagyni a férfit, sőt: elvárni a férfitől, hogy az ellenben "világítson" számukra, sőt: világítsa át őket, a gyakorlati tapasztalatból szerzett ismeretével (fényével) ahelyett pl. , hogy folyamatosan, ők akarnának világítani a férfinak, ők szeretnék irányítani és átvilágítani a férfit, ahelyett, hogy szeretetet adnának neki, hogy, amint azt Melinda írja, a nőiségükből, női eszenciájukból áramló szeretetükkel próbálnának "otthonos meleget", nyugalmas állapotokat és helyzeteket biztosítani a férfi számára? - Még egyszer mondom: ahelyett, hogy kizárólag csak a férfitől várja el azt, hogy az neki szeretetet adjon, miközben ő olyasmit törekszik a férfire rá tukmálni, amiről eszébe sem jutna, hogy annak esetleg fölöslegben van és a világon mindent szeretne csak éppen nem attól, akit szeret "női világosságot" szeretet helyett. (A Szeretetben én leegyszerűsítettem mindazt, amit Melinda kifejtett: érzelmi támogatást, melegséget, stb.)
Valósággal irtózatosnak is mondható károkat okozott a liberalizmus és a feminizmus az életünknek ezen a legfontosabb területén, a primitíven ostoba "egyenlősdiskedésről" nem is beszélve. Hiszen, miközben pontosan ők hangoztatják a másság iránti tolerancia szükségét, mást sem lát az ember (asztrológus), mint hogy a női és a férfi spirituális alapfunkciókról semmit, de tényleg semmit nem tudó - sajnos, nem csak fiatal - férfiak nem csak, hogy elvárják, hogy a nők úgy gondolkozzanak, mint ők, de egyenesen baltával faragjanak a nőkből strapa-bíró (és: csesztetést bíró) férfias jellemeket, hogy a fordított folyamatról, ami a Melinda által leírt fejtetőre állított helyes (tehát helytelen) un. emancipált női magatartásnak az egyenes következménye ne is beszéljünk, mert az szüli igazából és tulajdonképpen a legtöbb családi tragédiát és a csonka családokat: Jelesül, amikor az előbbi jelenség miatt elférfiasodott nők, vetik be nem csak az ellentmondásos viselkedés vagyis a szeszélyeskedés és az érzelmi zsarolás módszerét, de még akár a férfias un. "csesztetést" is, annak érdekében, hogy kezelhető és irányítható, lehetőleg teljesen elnőiesedett kezes báránykát faragjanak a fiúkból-. Nos. amennyiben egy alapjaiban jót akaró és tényleg még a nőt, akár ahelyett is, szeretni kész fiatalember, mint amilyen András is (Nem pocizok, mert meghatott volna valamivel, hanem: rendkívüli kategóriájú horoszkópot készítettem a számára, belülről is ismerem tehát valamelyest), szembe találkozik egy ilyen férfias törekvéssel egy kívülről szép és nőies fiatal lény részéről, nem csoda, ha az őt teljesen kikészíti és olyan drámai lelki - szellemi állapotba juttatja, mint amilyen András is került. - Az asztrológusnak jó tudni tehát erről a metafizikailag abszolút ferde és hibás és téves, de meghatón divatos koreszmék által létrehozott és ráadásul a pszichológia által is támogatott fordított alapállásokról, mert az igazság az, hogy egy fiúval - férfivel hamarabb meg lehet értetni (Persze, csakis fiatal korban!), hogy teljesen hibás és ezért eleve kudarcra van ítélve az a törekvése, hogy a szerelméből úgymond férfit faragjon és ha sikerülne is, akkor az még rosszabb lenne, mint az, hogy egy nővel és általában a nőkkel (Manapság már a lányokkal is!) megértessük, hogy pontosan ők fognak rosszul járni, illetve ők fognak kiábrándulni, ha a fiú - férfi szerelmeikből esetleg mégis sikerülne az ők sokkal hatásosabb "akna-munkájukkal" irányítható és vezethető - vezérelhető kezes báránykákat faragni.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2014.09.19. 11:53 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2012.05.20. 10:29
Hozzászólások: 32
Tartózkodási hely: Budapest
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: skorpió
Számomra nagyon tanulságos ennek a topicnak az olvasása. Én is megosztom mi jutott eszembe.
Kicsit én is elelmélkedtem magamban a témáról és hogy én hogy vagyok ezzel.
Nőként nekem is a szeretet megtestesítőjének kell(ene) lennem, de ha őszinte akarok lenni magamhoz , be kell valljam magamnak, (még) nem vagyok az. Törekedni persze törekszem rá, de nagy belső harcok vannak. Főleg azóta , mióta férfi is van mellettem, s főleg akkor , ha nem vagyunk egy véleményen, tehát én is gondolom valahogy a dolgot, meg ő is egy másik módon. A forrása mindennek ott van (persze tudom Lilith), hogy érzelmileg nagyon sérülékeny vagyok, nehezen is felejtek. És az érzelmi skálám nagy amplítúdon mozog le s fel, jó szélsőségesen rángatva engem. Ennek mik a külső jelei? Sírás, felháborodás, konok hallgatás, megsértődés, kisebb –nagyobb kitörések. Mit mondjak, nem egyszerű a beállt érzelmi viharban megtalálni az egyensúlyt. Nem is mindig sikerül. Ilyenkor néha eszembe jut a kérdés: mások hogyan csinálják? Hogyan csillapítják le az érzelmi tengert? De tényleg mit érdemes ilyenkor tenni? Ez a kérdésem hozzátok fórumozók.

Én annyit tudok tenni ilyenkor, hogy kicsit megállok, próbálok reflektálni és befele figyelni. Megkérdezem magamtól: Most mi bajod van? Miért pörögtél fel ennyire? Aztán csitítom magamat, hogy hagyd abba, állj le, nyugodj meg. Esetleg elképzelem képileg is, ahogy egy háborgó tenger lenyugszik. (Most, hogy írok arra gondoltam megkérdezem azt is magamtól, milyen téveszme miatt háborogsz, minek a következménye a háborgás?)
Mostanában kezdek odáig is eljutni, hogy végiggondolom a másik fél álláspontját, összehasonlítom azt, hogy én hogy reagálok egy problémára s hogy ő mint férfi hogy reagál. Ami pl. a mi nap is zavart, az az, hogy ő racionálisan , reálisan, gyakorlatiasan reagál, én meg többnyire érzékenyen , érzelmileg reagálok. És arra kellett rádöbbennem , hogy ez , mármint a férfias reakció jól van így, és emiatt igazán nem kell haragudnom a másikra, mert nem úgy látja, ahogy én. Sőt van tanulnivalóm bőséggel, de akkor meg azért haragszom magamra, mert úgy érzem , hogy selejtes vagyok. Mármint „gyárilag” vagyok olyan, hogy ennyire érzékenyen reagálok. Hogy gyárilag alapból nem vagyok képes reális és racionális és stabil lenni.
De legalább már ott van az az attitűd a másikhoz, hogy elfogadom. Én jelenleg itt tartok. Hogy hogy lesz ebből szeretetáramoltatás, azt nem tudom, de azt érzem, hogy már ezzel is előrébb tartok, előrébb mint voltam.

Az is pozitívum, hogy a mellettem levő férfiú nem enged ezeknek a női szeszélyeknek, hisztiknek, érzelmi kilengéseknek. Legalábbis neki így jöhet le az, amit én (talán félreértelmezéseimnek köszönhetően) inkább önmagamért való kiállásnak tartok. Önmagam képviselésének. Nekem azt is meg kell tanulnom ugyanis, hogy álljak ki magamért, ne fojtsak el, merjem vállalni a véleményem, de a másikat ne taroljam le és ne igázzam le és ne semmisítsem meg közben. És ez a kettő még összemosódik. Egy példa: pl. kettesben vagyunk otthon, lemegy szerelni. 1 óra múlva visszajön aztán belépve az ajtón hosszan telefonál. Én megbántódok, amiért nem egymással foglalkozunk. Belül érzem, ahogy mérges leszek és haragos. Aztán, ő leteszi a telefont, kibeszélte magát, úgy gondolja minden ok. Én duzzogok, aztán szóvá teszem, hogy ez sok volt. És szeretném, ha többet lennénk együtt. Csak a baj, ott van, hogy annyira mélyről szakad fel az elégedetlenségem és a neheztelésem, hogy ezt sírás nélkül nem tudom elmondani. Akkor az egész kap egy érzelmi , hisztizős színezetet.
És persze néha tele van a hócipője. Meg is tudom érteni. Persze, azt is mondja jó tanácsként, hogy ne vegyem úgy zokon a problémáimat, peregjenek le rólam a dolgok, de nekem ez nagyon nehéz megcsinálni. Tudom, hogy kell de nehéz, nagyon.
Továbbra is feladatom az érzelmi stabilizálódás és a lelki egyensúly megteremtése magamban.

Ami még elő szokott jönni nálam, az a kétely. Szilárd mondja ugye, hogy nőként hagyjuk és várjuk el, hogy a férfi átvilágítson minket. Ez eddig rendben is van. De honnan tudjam, hogy a férfi birtokában nem romlott „fény” van-e? Hogy nem a rossz irányba visz el engem? Hisz sajnos nem ismeri a többség az Egyetemes Törvényeket. Van-e erre ismérv?


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2014.09.21. 22:25 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 814
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
Kedves Réka,

Már írom a választ a gépemen, a napokban be is fejezem és felteszem.

_________________
"Egy csepp realizáció többet ér egy könyvtárnyi elméletnél." - Hamvas
És: A bolondság az egyetlen pajzs, és az egyedüli biztos talaj.

http://aldottelet.com/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2014.09.24. 19:13 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 814
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
Kedves Réka,

Éppen a napokban vált alkalmassá és aktuálissá, hogy újra írjak a mai, magyarországi (európai) korszellem által áthatott személyek általános párkapcsolati harmonizációs problémákról, okaikról és az általam megismert, és alkalmazni kezdett megoldásokról.

S ha már így adódott, hogy te feltetted ide ezt az őszinte vallomásokkal ellátott, több a párkapcsolat témaköréhez tartozó problémát felvető hozzászólásod, akkor neked válaszolva írom meg a most esedékessé vált megérlelt felismeréseket, tanulságokat, hiszen én is nagyon hasonló problémákkal küzdő személy voltam, és e problémák gyökerét jelentő tévideák feltérképezését, és kitisztítását végzem még a jelenben is. Nem is lehet ez másképp minimális, határozott iránymutatást adó, liberális neveltetéssel felnőve és tűz elemű problémáktól többszörösen érintetten (Oroszlán Nap, Nyilas Sárkányfarok, teljesen negatív Skorpióban álló Mars).

Te is, mint Kos Lilithes személy különösen mélyen rejtett zavaros ideavilággal születtél a férfi (Világosság) princípiumnak a Kos jegye által jelzett erőteret illetően. Minden Tűz karmás a tudattalanjában egy erős ellenségképzettel jön a világra. Az ellenség pedig az adott tűz karma szerint árnyalódik, hogy éppen kos, oroszlán, nyilas jellegű-e. Kiemelt jelentőségű lehet még egy-két olyan őserőnek is a szerepe ebben az ellenségképben, amely őserő teljesen negatív az illető személy szellemi szerkezetében –tehát vagy veleszületett és a születési horoszkópjában az őserőnek megfelelő bolygó teljesen negatív az illető képletében, vagy pedig szerzett karma, aminek a kiderítéséhez figyelembe kell venni a társadalmi szokásokat, az uralkodó kor szellemiséget is, mert annak hatására is kialakulhat bennünk erős karmikus zavar egy-egy őserővel kapcsolatosan. Jelen korunkban kifejezetten száműzött és rongált, zavaros formában található meg a három legalapvetőbb férfias őserő: a Mars, a Nap, Jupiter és a Szaturnusz által jelölt őserők. Ebből a négyes felsorolásból kilóg a Nap, olyan szempontból, hogy az általa képviselt öntudati őserővel való harmóniába kerülés problémája egészen biztosan nem csupán a modern kornak a problémája, hanem minden kornak.
A Mars és a Szaturnusz őserők, tehát a tettrekészség, harci kedv, harcosság, bátorság, vitalitás és a felelősség teljesen félre van ma értelmezve és katasztrofális abszurditás jellemzi ezeknek a társadalmilag elfogadott formáit… Igazat kell, adjak a Gerle (Rumbold) Éva által is terjesztett fasiszta demagóg-ideológiának abban, hogy jó felé tapogatózik amikor azt állítja, hogy a társadalmi „renddel”, „berendezkedéssel” van a baj, mert valóban egy nagyon torz és hibás szellemiséget követ ma minden modern, technikailag fejlett és így extra kényelmet és élvezeteket magának biztosító társadalom, és ezzel az új szokás-renddel van a baj. Abban viszont nincs, ahogy igazat adni a Gerle Éva féle, és a Hétköznapi Hímsovinizmus szerzője féle (egy spanyol férfi, Luis Bonino) ideologistáknak ti., hogy pont azzal lenne a baj, hogy a nyugati típusú civilizációra rá nyomná a bélyegét a férfi uralom, hogy még a társadalmi apparátusok is a férfiak előnyeit szolgálnák.
Nem, épp ellenkezőleg, pontosan hogy eme törekvő, a liberális korszellemet különböző érdekekből (egy tál lencséért) kiszolgáló és hizlaló demagóg ideologisták által kispekulált gender-elméletekben, főként a női tömegek igényei szerint megírt - első sorban a férfiaknak a nőkkel szembeni fizikai erő többlet, valamint a fizikai- harci tapasztalatból eredő intelligencia-töltetének a kiirtási, kiszorítási, megsemmisítési vágyáról van szó!
Igen is, ezzel a természeti rendel és a hagyományos szokás-renddel ellenkező, mesterséges, beteg és idióta, ultra- feminizált, eufemisztikus filozófiai, pszichológiai és pedagógiai gondolkozási rendszerrel van a nagyon nagy baj, amely még az igazságszolgáltatást is megfertőzte! (Lásd, hogy azonos büntettek esetében, a nők sok évvel kevesebb büntetést kapnak, mint a férfiak! Vajon ehhez a hajmeresztő igazságtalansághoz mit szólnak a feministák. Merthogy a társadalom annyira lebetegedett, hogy már a férfiak is igazságosnak és jogosnak tartják ezt a megkülönböztetést!) Vagyis, végeredményben a férfiak szellemi - spirituális és lelki kiherélésének a normalitássá – tételével, egyszerűen a hivatalos és ezzel a hétköznapi szokássá tételével van a nagy baj!

Az országok felosztása szerint a Nyilas jegyhez tartozó Magyarország társadalma a nyilasi meghatározódása miatt, önérzetességből a csillagos égig képes urizálni és úri emberkedni/úri nősködni (a felszínen mindig szépíteni, finomítani). Ezért az beteges rendkívüliségre vágyó magyarországiak a nőket éppen hogy nem kiáltják ki felsőbbrendű lényeknek, a nőiséget rangra emelő a férfiakat pedig másodrangú, selejtes, különböző bajok és erőfeszítések árán nőiesítendő (feminizálandó) lényeknek, körülményes (rafinált női) módszerekkel nőiesített (háziasított) állapotban tartandó egyedeknek, tehát a kellő kezelésük előtt „vadakként” tatja számon. Ha nem is egy az egyben minden férfit, de férfias vonásaikat illetően, mindenképpen!

Pont fordítva van tehát az, amit Gerle (Rumbold) Éva és a spanyol Bonino félék hirdetnek, miszerint a nőket a posztmodern nyugati civilizációban, régi szokás szerint állítólag elnyomnák a férfiak, és a nőknek ezt illene csendben tűrniük… Éppen az ellenkezőjében élünk már több évtizede: az ötvenes évektől kezdve a legtöbb amerikai és európai film úgy mutatja be a hétköznapi emberek házasságát, párkapcsolatát, hogy az érzékeny nők mindig morális fölénybe kerülnek nem csak a durván férfias (agresszív), de a papucshős férfiatlan férfiakkal szemben is… Kevés kivétel létezik, ahol egy nőt valóban elítélendően és nem legfeljebb csak kivétel erősíti a szabályt alapon, szükséges rosszként is, gonosznak mutatnak be. Számtalan olyan filmet láthatunk, ahol a férfi partnerek védekezve, lehetőleg szó nélkül és esetleg menekülve kell, tűrjék a bizonyára jogos női pofonokat, rúgásokat, karmolásokat, a lehülyézésekről és egyéb kemény, talán nagyon is igazságtalan ítéletekről vagy a jellegzetes női manipulációkról - hazugságokról nem is beszélve. Ezt a férfiakkal szembeni női agresszivitást már-már természetesnek és magától értetődőnek vesszük. Együtt érzünk a "gyenge" nővel, aki végre kiadhatja indulatait, vagy aljas fortéllyal megbosszulhatja az őt ért korábbi sérelmeket, a születésétől fogva gerle szerűen bántalmazónak született, férfitől kapott agressziót.. Megkönnyebbülünk, hogy a férfi – mind egyformák: basáskodón önzőek, kakaskodók, csapodárak, hűtlenek, erőszakosak, tapintatlanok, felelőtlenek – legalább ilyenkor belátást gyakorol és eltűri a megérdemelt verést és megalázást. (Sőt, a leszbikus Jody Foster legalább két híres filmben is szerepel, amelynek a végén meggyilkolja "jogosan" a férfi- ellenségét.) Érdekes, hogy fordított esetben, tehát amikor egyértelműen a női a bántalmazóval bánik el ugyancsak jogosan egy férfi, fel sem merül az, hogy a férfivel egy cseppet is együtt érezzünk.

Eszünkbe sem jut, hogy „jó, hogy végre kiadhatja az indulatait” hogy a nő valaha is árthatott volna neki, hogy kihasználta volna, átverte, megcsalta, megalázta volna… Nem, egy tökéletes nőt képzelünk el mindig. Legfeljebb kis hibákkal rendelkezőt, amitől reálisabb lesz, de eszmei minőségéből, a feltétel nélkül rávetített pozitív női tulajdonságaiból, mint empátiaképesség, szeretet, odaadás, áldozathozatali képesség – így sem veszít semmit. A férfiaknak nincsenek kis hibáik. A férfi eleve szörnyeteg, már csak attól is, ha nem hajtja le maga után a WC ülőkét; és nevetséges, ha felemeli azt és úgy hagyja. Szörnyeteg, de legalább is faragatlan bunkó, ha nem áldozza minden percét arra, hogy a gyengébbnek, a nőnek, a gyermeknek, az idősnek mindent biztonságosabbá és kényelmesebbé tegyen.

De hát, akkor kérdem én, hogy miféle fizetetlen női munkáról is beszélnek ama állítólagos feminista hölgyek, akiknek Gerle Éva – állítása szerint – a képviselője, életüket megkeserítő nagy problémáik hangadó embere? Ha a férfit eleve a nőnek kompenzáló lénynek képzelik el, akkor ki is az, aki nem szabad egy ilyen kapcsolatban? Akinek ez nem „méltó”? Nyilván nem csak a férfinek, de a nőnek sem méltó, egy ilyen kapcsolat, ahol a másik állandóan kell, kompenzálja azt, hogy épp férfinek született és nem nőnek. Az, hogy férfias az alaptermészete, tehát ismeret- és tapasztalatszerző, sokkal inkább kényelmetlenség és nehézségvállaló, határozott, stb. Amitől férfi az a férfi azt nem egy társadalom-szervező réteg találta ki, nem a Macsók Világirányítói Gyülekezetén fektették le ama „rend” alapjait, hanem a spirituális alapoknak megfelelő anya(!)-természet. Vagyis, tovább menve az anyagi (anyai) látszatokon: a természetfeletti („előtti”) adta a férfiaknak ezt a megtermékenyítő, átvilágító minőséget, az annak megfelelő férfias tulajdonságokat.

A probléma megoldása tehát azzal kezdődik, hogy a társadalmi össz-hazugság ellenére, be kell látnunk, és nem csak nekünk nőknek, hanem az általában egyre kizárólagosabban csak nők által nevelt és emiatt a beléjük nevelt udvariasságukba bele tompult férfiaknak is, hogy mi a valódi helyzet. Hogy nincs se kényúri, se ünnepi, se hétköznapi, se semmiféle Hímsovin rendszer ma már sehol a modern és a posztmodern társadalmakban! Nyilván léteznek hímsovén csoportosulások még itt-ott, a tűz karmás férfiak sem lehetnek mind papucsférjek, vagy a feminista nőstényfalkáknak a - egészséges nemi élet nélküli - pincsi kutyái. Persze, hogy vannak még elvétve ebben a rafináltan liberális, vagyis eufemisztikusan Nősovén világban, hím sovén férfi-csoportulások is, vagy magányos nőgyűlölők…De, hogy ezek tevékenysége és hatása majdnem nulla értékű, azt lépten-nyomon tapasztalhatjuk. Ha máshol nem, akkor a bíróságokon folyó válópereken és gyermekelhelyezési pereken veri ki a szemünket. Sőt, a női bűntényeket követő nevetségesen elnéző ítéleteken is.

Azt ne várjuk meg, hogy az egyik nemnek és a másik nem tradicionális funkciójának a lenézése ennek a női társadalomnak a kiváltsága legyen. Ne várjuk, mert több ember fog attól szenvedni, mint eddig bármelyik torz korszellemtől… Sőt, minden pszichológiai tudásunk ellenére (Sőt lehetséges, hogy éppen az miatt!) már rég rekordot döntött a boldogtalan emberek aránya a viszonylag boldogokéhoz képest. Az emberi élet természetes (sors)nehézségeit és (sors)kihívásait ellenállás nélkül, sőt, lelkesen vállaló emberek nem depressziósak, de az ezen kihívások elől menekülők, a görcsös biztosítás-keresők, taktikázók, pótcselekvők, a keserűséggel, passzívan elviselők, ők annál inkább depressziósak és betegek fizikailag is.
Eleve hibásan szocializálnak ma a közéletben a pedagógiában, de főként az igen is ható, tévé-műsorokban, sorozat-filmekben (Barátok közt). A modern, szigorúan be-nem-avatkozó nevelés, vagyis a nem nevelő nevelés, egy olyan mesterséges világképet alakít ki bennünk, amiben a Marsi és Szaturnuszi őserők eleve ellenségek.
Likőrös, pudingos-piskóta világot rendeztek be és játszanak el ma az emberek. A gyermekeink pedig mind ennek a természettől és Istentől egyaránt elrugaszkodott őrült társadalmi kísérletnek az alanyai, áldozatai, hacsak nem vállaljuk azt, hogy szembemegyünk ezzel az ellenhatásként kegyetlen (kiskorú, vagy feminista!) mobingolást szülő piskóta-világgal, ami a mézes-mázas felszíne alatt éppúgy, sőt, talán még veszélyesebben dzsungel, mint a valódi dzsungelek.

Jancsi és Juliska mesebeli története éppúgy metafizikai tanítás, mint sok más népmese. Vagyis a mézeskalács házikó nem a gyerekek iránti szeretetből épül, hanem azok lépre csalására és elejtésére. A mézédes modern (divatos, trendi) álomvilágnak lépre menve, nem-e sínylődnek majd egész életükben a hamis ideák boldogsággátló nyomorában?

Visszatérve a maszkulinitásra és a nőknek a maszkulinitáshoz való viszonyulására: Érdekes, az, a jelenség, amikor értelmes, művelt nők is az úgy nevezett „rossz fiúk”, vagyis a szélsőségesen agresszív, kegyetlen és önös férfiak iránt érdeklődnek, a vak rajongásig bele szeretnek ilyen férfiakba. Legyenek azok épp szabadlábon levő kíméletlen maffiózók, rablógyilkosok, vagy börtönben ülő sorozatgyilkosok is. Ahogyan asztrológiát és azon belül a karmák megnyilvánulásait ismerők már jól tudják ez a jelenség – az erőszakos férfihez való vonzódás - csupán az egyik véglete a nőknél a tűz karmának. Vagyis: mint minden karma esetében itt is arról van szó, hogy a jelenség gyökere az adott őserő és az adott alkímiai elem pozitív előfordulásával, pozitív változatával – tehát az egységben működni képes, egészséges formájával szembeni önkéntelen ellenérzés, viszolygás, undor, irtózás, félelem, gyűlölet stb. Ezeket a nőket nem egyszerűen nem érdeklik, és főként: szexuálisan nem vonzzák az egészségesen önérvényesítő, bátor, határozott férfiak. Ahogyan pl. a Rák karma irtózás a termékenységtől, az utódnemzéstől és foganástól, az utódgondozástól, az egészséges és harmonikus családi légkörtől. Ugyanígy pl. a Kos karma irtózás a spontán meghozandó döntést kívánó helyzetektől, a nagy bátorságot, tettrekészséget, keménységet, eltökéltséget, fájdalomtűrést kívánó helyzetektől, az erő és bátorságpróbáktól, a harci szituációktól. A konfrontációktól. Éppen ezért a Kos (és más Tűz) karmás személyek rendkívül érzékenyek minden számukra különbözőnek, ellentétesnek, és ezért konkurenciának érzékelt főként (de nem csak) maszkulin jelenséggel szemben. A női minőségek, ugye mind passzívak, vagyis „alárendelődőek”, odaadóak, elfogadóak (hogy ez pozitív-e az attól függ, hogy mivel szemben) – ezért azt gondolhatnánk, hogy kevésbé hatnak provokálóan egy Tűz karmás személyre, de ez nem feltétlenül igaz. A tűz karmás férfiak és nők között egyformán akad olyan, aki retteg attól, hogy női szerepbe kerüljön, vagyis passzív, odaadó, elfogadó tevékenységet kelljen, végezzen. Ezért durván reagál a másoktól jövő pozitív nőies minőségű megnyilvánulásokra is. Éppen ahogyan a tűz karmás férfiak flegmán leintik a női minőséghez tartozó érzékeny, empatikus, gondoskodó megnyilvánulásokat, leintik és lebecsülik a női nemi szerepeket, éppígy teszik ezt a tűz karmás nők is. Azért, mert éppúgy féltik a hamis „férfiasságukat”, zavaros magabiztosságukat, gerincesség helyetti gőgjüket, steril okosságukat, értelmes bátorság helyetti primitív erőszakosságukat. Lásd. a Gerle Éva féle Csak az olvassa blog szellemiségét, ahol macsó férfiakat megszégyenítően dorongolják le azokat a női társaikat, akik valami halovány pozitívumot is mernek tulajdonítani pl. a természetes női odaadási képességnek, így a tradicionális anya szerepnek is. Akik nem csak a kurvák odaadási képességét értékelik, vagyis azokat, akik számára a pozitív nőiség nem a betegesen önös és steril, tehát nem a mélyről jövő, primitív dicséretbezsebelési, becserkészési vágyból törekszenek legalább nőies külsőt fabrikálni maguknak. Pl. ezért is világosít fel minden útjába kerülő, a női odaadásban, szeretet- és áldozathozási képességben hívő személyt a csakazolvassa bandába tartozó Lelkes Villő öt diplomás, női trágárkodás propagáló, leszbikus jogásznő, hogy „a fasz nem az a tengely, ami mentén a nőt értelmezzük”. Vagy is a férfi az csupán egy „fasz”, ami a nő életében nagyon könnyen pótolható más hasonló formájú eszközökkel. Sőt. Ez és a pótlás csupán technikai fantázia kérdése. És a férfin túl még mennyi élvezet van – ezt meg Gerle Éva ajánlotta, hogy megmutatná nekem… Hát, el tudom képzelni. Ő azt állította, hogy ha nincs a nő mellett egy erős jellemű férfi (akit ugye nem lehet tetszés szerint elővenni a fiókból, programozni, irányítani, és ha épp nincs rá szükség: félre rakni) akkor a nő NEM LEHET MAGÁHOZ ŐSZINTE! Azt állította, ahogy most él, így végre őszinte lehet saját magához, mert pl. végre nem kell elszámolnia a pénzével senkinek - és én nyilvánvalóan ezt irigylem… Hát, mindenki aki a karmáját verklizheti azt hiszi, hogy az a mennyország, ő pedig Bika karmás, neki a pénz az istene…
Visszatérve ahhoz a jelenséghez, amikor a nők az agresszív férfiakat tartják vonzónak, ez csupán a másik véglete annak, amikor öntudat és akarat nélküli, lakáj-természetű igáslovakat, élvezetnyújtó robotgépeket és finom lelkű társalkodónőket akarnak belőlük faragni, persze ez utóbbit azért még lehetőleg férfias „csomagolásban”. Azt gondoljuk, hogy amíg ez utóbbi típusú női mentalitás az uralkodó a társadalomban, az nem is olyan nagy baj, mint a másik véglet. Pedig egyik sem jobb és nem is különb. Sőt, ez utóbbi még rejtettebb szélsőséges agressziót jelent. Éppen ezért ez még veszélyesebb, hiszen kiszámíthatatlan, hogy mikor és hogyan csap át a másik végletébe. Kideríthetetlen, hogy hol, milyen rejtett, szelídnek és jónak hazudott formában történik a kegyetlen elnyomás, manipulálás és szellemi, lelki kínzás és sorvasztás! Vagyis: arról van szó, hogy a gyámoltalan papucsférjeket választó, vagy faragó nők is éppúgy egy banditai gátlástalansággal és erőszakossággal megteremthető tejjel-mézzel folyó Kánaánban – és a másik féltől szintén gigászi szellemi energiák befektetése árán produkált úri kényeztetésben szeretnének élni. Drága lakást, drága ruhát, drága autót, drága utazásokat, úri szórakozásokat, de legalábbis mindenképpen kényelmes, konfrontáció-mentes életet szeretnének élni, amit pedig csak a természettel, a sorssal, és más emberekkel erőszakoskodva lehet előteremteni…

Ami pedig a férfiban való kételkedést illeti, érdemes számításba venned, hogy a Patkány évében születtél, így Ikrek karmával is rendelkezel. Sőt, elég pusztán tűz karmásnak lenni, hogy az ember mindig kételkedjen abban, hogy bármiben is másnak van igaza, vagy az a helyes, amit más javasol. És az, az igazság, hogy a mai szokások és általános elvárások rendkívüli nagy ego-kultuszt tartanak fent, így egy önérzeti karmás embernek a párkapcsolatában nagyon kevés esélye van feloldania a tüzes, tehát önérzeti karmáját, hiszen egészen mélyen belénk ivódott, hogy a hozzánk közelálló nem szabad őszinte kritikát alkalmazzon – mert az szinte mindig fájdalmas, ezt pedig, főként mi nők, nem tudjuk elfogadni a férfiaktól. (Tisztelet a kivételnek.) Így nem marad más lehetőség a tűz karmát feloldani, mint keményen belemenni a jelentkező konfliktusokba, amelyek a párkapcsolaton kívülről érnek minket. Egyébként is mindig azt szokta tanácsolni Szilárd is, hogy nem a partnerrel kell harcolni – tényleg nem – hanem a külvilággal. De ez nem azt jelenti, hogy a férfi ne legyen férfias és ne legyen határozott a szerelmi partnerével szemben. Pedig – ahogy Kincses Melinda is nagyon jól leírta – a nők, sajnos, nagyon várják a férfiaktól, hogy nőként viselkedve folyton csak szeretet áramoltassanak feléjük, kedveskedjenek nekik, finoman, odaadóan viszonyuljanak hozzájuk, mintegy tőlük várva a döntő kijelentéseket és az iránymutatásokat…
Egy nő nem teheti meg, hogy ő nem áramoltat szeretet. Sem az egész nő-társadalom nem mondhatja, hogy „kész elég, én tovább nem csinálom azt, ami a nőknek szokás, nem leszek odaadó, empatikus stb.” Mert az kész szellemi öngyilkosság. Kisiklás, sivár élet, és mérhetetlen sok boldogtalanság. A szomorú, hogy több generációnyi nő ebben nőtt fel – hogy a női szerepből, minőségből nekik elegük volt.
A saját tapasztalataim alapján, nekem erről a problémáról az a véleményem, hogy nem lehet jobban felelőssé tenni egyik, vagy másik nemet. Sok olyan nőt ismertem meg életem során, akik kicsinyes önzésből, hiúságból, hatalmi vágyból kegyetlenkedtek és igazságtalankodtak másokkal, miközben egyáltalán nem voltak elnyomottak, sőt, pont, hogy kényelmes élethelyzetekbe kerülvén követtek el gonoszságokat. A nehézségek az embert éberebben tartják, de legalábbis sokszor jobban megőrzik pl. az empátiaképességet. Számtalan esetet ismerünk és ismerhet bárki a saját környezetéből, amikor emberek nem tudják megbecsülni azt, amilyük van. Gondolok itt első sorban a javakra és az eszközökre – ezért is írta le az Szilárd a pénzhitelekkel kapcsolatosan, hogy az ember előbb el kell érjen bizonyos szellemi szintre, hogy anyagilag is gyarapodhasson, máskülönben óhatatlanul visszaél a javaival. Ezért van annyi boldogtalan és depressziós ember a modern, jóléti társadalmakban. És ezért voltam én elkényeztetett tiniként depressziós, míg most jóval szerényebb körülmények között, időnként lázadva ugyan a szűkösség ellen, de a depressziótól jó távol, egyre boldogabb, miközben talán idén nyáron volt az eddigi leghosszabb anyagi krízisünk, amit gyakorlatilag Gerle Évának köszönhetünk. És az érdekes az, hogy mindennek ellenére én egész életemben igen kevésszer éreztem magam ilyen jól a bőrömben, rég voltam én ilyen hosszú hónapokon keresztül kiegyensúlyozott (mert fegyelmezett!) és pozitív.
Végszóként mindenkinek csak azt tudom javasolni, hogy tűz karmát harccal kell oldani. A tudatosítást követően és persze az igazságért harcolva. Az ellenségképzeteket is csak valódi ellenségekkel való értelmes konfliktusokkal szerzett tapasztalatok által lehet feloldani. Amikor az ember tiszta fejjel beláthatja, hogy az, amitől az ellenség ellenség lett az ő benne is megvan, és a lényeg az, hogy belül, önmagunkon kell győzni.

Viola

_________________
"Egy csepp realizáció többet ér egy könyvtárnyi elméletnél." - Hamvas
És: A bolondság az egyetlen pajzs, és az egyedüli biztos talaj.

http://aldottelet.com/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2014.09.28. 15:18 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4062
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Kedves András, kedves hozzászólók.

Szerintem emeljük egy kicsit a metafizikai tudatosságunkat azzal, hogy - anélkül persze, hogy ezt fanatikus egyoldalúsággal erőltetnénk - a nemek szerinti alkímiai összetettségünket is vegyük figyelembe. Egészen pontosan arra gondoltam amikor a Réka hozzászólását és abban is az "érzelmi tengerében keletkező vihar" lécsitításának a problémáiról olvastam, hogy bizony a szeretet princípiumnak nem egy, hanem két alkímiai összetevője van. Mi lenne tehát, ha a nők, a Réka által leírt alaphelyzetben nem csak az érzelmeik által hagynák magukat vezetni, hanem a stabilitásra, az állandóságra, a "leföldelésre" való hajlamaik által is. Mi lenne tehát, ha nem csak későn, a válóperek alkalmával jutna eszükbe a pragmatikus magatartás és át esnének abba a szélsőséges magatartásba, amitől a volt férjek és élettársak tényleg végképpen kiábrándulnak belőlük (kétszer éltem meg és egy - egy világ omlott össze bennem.), mert akkor már abszolút a másikkal szembeni kíméletlen hideg számítás, hogy ne mondjam a férfinek nem csak az anyagiaktól, hanem lehetőleg még a gyermekektől való megfosztása is, marad az elsődleges célpont? Miért nem lehetne tehát idejében a nőknek, legalább is az asztrológiát - metafizikát ismerni kezdő nőknek olyan esetekben, mint amit Réka is leírt, az egyszerű hideg és esetleg rideg pragmatikus tényekkel szembe nézni és arra, gondolni, hogy mi a csudát érek én el akkor, ha ezzel a rengeteg érzelmi tengerrel, az abból mit sem sejtő páromat "leöntöm"? Hiszen annak is vannak érzelmei, miért mindig csak neki kelljen a levegős részével átgondolni helyesen a dolgokat és egy ilyen érzelmi viharomon szellemi könnyedséggel (vagy felületességgel?) túl lépni, ami nem lesz, nem lehet, sem a számmora sem az ő számára egy igazi kiegyenlítődés, hanem valami, ami segített ugyan, hogy az én viharom pusztítása után össze szedjem magam, de benne ott maradt mint egy állandó veszélyforrás emléke? Egy potenciális veszély, ami bármikor megismétlődhet? Mert a férfiaktól kéri ugyan a társadalom a közösség, hogy legyen belátó, nagyvonalú, megértő, sőt bölcs stb., a női gyengeségekkel szemben, de nekem az jut ilyenkor az eszembe, hogy ha annyira gyengék és megértésünkre szorulók a nők, akkor vajon miért is élnek átlagban 15 évvel többet a férfiakhoz viszonyítva? És vajon miért is képesek magzatot foganni, azt kilenc hónapon át kiérlelni és kész emberkéket szülni a világra?
Meg vallom őszintén nektek, hogy minél több horoszkópot értelmezek, illetve minél több sorsot ismerek meg, annál kevésbé hiszek a nőknek a szó szoros értelmében vett gyengeségében. Arról nem is beszélve, hogy milyen, vicces-sírósan szólva "fasiszta" módra pragmatikusak és érzelem-mentesekké tudtak válni a feleségeim a válások alkalmával. Szóval: a hölgyeknek szóló tanácsom, hogy használják előzetesen és pozitívan a bennük levő föld elemet. A férfiaknak meg az, hogy várják el ezt tőlük szigorúan és következetesen. - Meg fogjátok látni, mennyi felesleges konfliktust, belső és külső gyötrődést és a másik gyötrését meg előzhetitek!

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2014.09.29. 12:42 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 00:08
Hozzászólások: 258
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Halak
Aszcendens: Kos
Kezdetnek nagyon fontos magunkban, a világképünkben, helyretenni az érzelmek szerepét, feladatát, mint ahogy pl. egy Bika karmás ember számára kiemelten fontos helyretenni az érzékek és az általuk kapott információk helyét, feladatát.
Ha az ember ezt megérti több mindent könnyebben kezel s könnyebben eltudja dönteni mikor és meddig menjen az érzelmei szerint, mert fontos kérdésben jeleznek, s mikortól kell őket átírni, átdolgozni, átalakítani mert már akadályoznak valójában.

Amennyiben megfigyeljük minden negatív, vizes jegyű Sárkányfarokkal (Rák, Skorpió, Halak) szemben föld jegyű (Bak, Bika, Szűz) Sárkányfej áll. Az érzelmi kilengésekből, érzelmi leuraltságból valahol amúgy is a belső stabilitás, objektivitás fele vezet a sors iránya.
Oda kell valamikor eljutni az életfeladatok pozitív beváltása által, ami az elején a legunalmasabb, a legszikárabb, a legszárazabb és semmitmondóbb, de legalábbis kényszeredetten fogadott magatartás, beállítódás, amely ellen tulajdonképpen a vizes jegyű tudattalan lázad (nemhogy boldogság és teljesség helynek érezné azt), ezerszer söpörve le az asztalról. Kényelmetlen és szokatlan, időnként egyenesen ijesztő a számára. Értem ezalatt az ilyen karmás embert magát is, amennyiben nincsen erről a meghatározottságáról tudomása.

Az kétségtelen számomra, hogy Skorpió karmával, többek között, az ember fokozott gyűlölködésre s az azt megelőző állandó elégedetlenkedésre, méregre való hajlammal született a világra. Az ősanyák ezt már nagyon alaposan bejáratták, rengetegszer és nagyon mélyen átélték. Itt van tehát az érzelmi viharok kiinduló fészke Rékánál. Szerintem ezzel minimum tisztában kell lenni. Ez a tudatosítás már eleve ad, véleményem szerint egy belső nyugalmat, könnyebb lecsendesedési képességet, amennyiben elég éber az ember, hogy észrevegye önmagán, amint ez manipulálja, s ne engedjen a benne élő pokolnak tombolni, rombolni, pusztítani.(A másik gyökérága nyilván a Kos Lilithben van, ahol a férfivel szembeni önkéntelen ellenséges viszonyulás, amely állandóan, de legalábbis gyorsan beugrik és „motivál”. Biztos rosszindulatból teszi..Biztos nem vagyok fontos neki...) A könnyek pedig a mély tehetetlenségnek, megbántottságnak és meg nem értettség érzésnek a külső jelei, megnyilvánulásai. (Honnan erednek ezek? Valószínű nem az a férfi okozta, aki aránylag jóhiszeműen és frissen van benne a kapcsolatban. Amúgy nem tudom hány éves a kapcsolatotok, de aki belülről boldog, derűs (nincs Skorpió karmája pl., amely leuralja), azt nem lehet ennyi idő alatt (értek ezalatt két, három évet) ilyen mélyen megsebezni. Csak nagyon kivételes helyzetekben, estekben tudom elképzelni pl. a szülés körül, vagy erős durváskodásnál,meg még van néhány viselkedés, de hát az már nem az aránylag normális emberi viselkedés és kapcsolat körébe tartozik.)
Amúgy nagyon kell vigyázni, mert ami ma érzelmi háborgás, sírás, hiszti az holnap (max. négy, öt év múlva) méhdaganat, de minimum ciszta és párkapcsolati elhidegülés, válás, vagy nyílt gyűlölködés, összhang, boldogság és harmónia hiány, az arra való képtelenség. Függetlenül attól, hogy leöntöd vele a párod, vagy sem.

V-ös házas Kos Lilithel és egyes házas bolygókkal biztos, nehéz lehet elviselni, hogy a párod számára fontosabb az autószerelés :) , s nem te vagy első (meg az utolsó helyen is) akivel foglalkozik, nem te vagy az a királynő, akit van lehetősége kiszolgálni, meghallgatni. :) Osztozkodnod kell a kocsi karbantartási igényeivel, vagy netán a párod autószerelési szenvedélyével.
Nyilván a kettő között különbség van. Van ugyanis amikor tényleg meg kell szerelni az autót, s vannak szenvedélyes „autószerelő” férfiak. Az utóbbiaknál, ha ennek gyanúja felmerül, érdemes megnézni mennyi időt tölt az autójával és mennyit töltötök együtt a munkaidő után meg hétvégeken. Sőt, az sem mindegy mikor van az együttlét, mert egy átdolgozott nap után, este nyolc, fél kilenc körül azért lazább programra vágyik bárki, s nem annyira a tartalmasság a döntő. Tehát le lehet stopperelni egy hétig, egy hónapig, mivel telik el az időtök. Addig nem érdemes, sőt tiltott mérgelődni, illetve mentálisan bármire készülni. Nem vagy valós, reális tárgyi adatok birtokában, tudatában. A fizikai dimenzió épp erre való, meg kell nézni, infokat gyüjteni. Persze ez csak egy kezdeti tárgyi, fizikai alap, utána jönnek az igazán fontos ön és partnerismereti kérdések, „statisztikai” értelmezések. Onnantól lehet gondolkozni miért állsz ki s miért nem, miben lehet, érdemes megegyezni, s miben nem. Ahogy a férfinek vannak érzelmei, úgy a nőknek is van akarata, ambíciója. Nem árt tudni milyen mértékű és általában mire irányul.

_________________
Mária

A lét megismerése a bátorságon és személyes áldozaton keresztül vezet, s ki kell lépnünk a megszokott komfortzónánkból, elõítéleteinkbõl, ennek érdekében.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2014.09.29. 22:27 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4062
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
https://www.youtube.com/watch?v=EF1m0r3 ... tion=share

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2014.10.02. 09:31 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4062
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Kedves András!

Ezt a levelet sajnos, ki akartam törölni, amint elolvastam, de szerencsére a gép, illetve a szerver megőrizte és így közölni tudom. Nem másért, de mintha a te szerelmeidnek az édesanyja írta - az édesanyjaik írták - volna. Ilyen körülmények között, ilyen karmikus alappal és indítékokkal tehát, mint amivel rendelkezhet ennek a szerencsétlen misztikus nőnek a lánya, elég nehéz lesz a mai, legfiatalabb generációnak harmonikus párkapcsolatokat létrehozni. És a szomorú, sőt elkeserítő az, hogy Gerle Évával szemben, és nem spirituális szempontok alapján, tehát világi - látszatra, ennek a szerencsétlen nőnek tényleg van amiért kiengesztelhetetlenül utálnia a férfiakat. Csak azt nem tudom, hogy miképpen képzelte el azt, amiről a levele végén ír, ti, hogy ilyen lelki és spirituális alappal az élete hátralevő részét (Hozzám képest tehát még nagyon fiatalon!) ezen lelki sebeinek a gyógyításával, vagyis a Gerle Éváénál is erősebb férfi-gyűlöletének az enyhítésével akarja eltölteni. Képzeljük el, hogy milyen szemekkel fog ez nézni a lánya udvarlóira, esetleges férjére (Már ha ezt megengedi a szerencsétlen karma-hordozó, tehát kiegyenlítődésre szomjazó - sóvárgó lány-utódjának), hogy hogyan fog ahhoz, azokhoz viszonyulni, hogyan fogja azt ő vagy a lánya elkerülni, hogy a fiatalember egyetlen kis elszólalására is, ne öntse váratlanul nyakon a mérhetetlen férfi utálattal, akárcsak kéretlenül engem?

Tisztelt Kozma Úr!

Sajnos nem értek egyet Önnel a Gerle Éva által írt férfi ellenességgel kapcsolatosan.

Sajnos minden szava igaz az említett hölgynek (hozzáteszem, hogy soha nem olvastam még írásait, nem is ismerem, csak amit Ön emailban küldött legutóbb)
Nekem is az a tapasztalatom, hogy a férfi "egy szükséges rossz" a nők életében. Persze már azt sem hiszem igazán, hogy szükséges lenne.

Hozzáteszem, hogy bizonyára vannak kivételes férfiak, akik normális családapák és feleségét egyenrangú félként tisztelve éli családi életét, ahol a feleség ragyog a boldogságtól és a gyerekek is jókedvűek, egészségesek.
Ezek a kivétek, csak a szabályt erősítik. (Nem tudom, hogy vannak-e ilyen férfiak, én még nem találkoztam eggyel sem, pedig 45 éves vagyok.)

Azért öröklődik anyai ágon a család és férfigyűlölet, mert minden nőt tönkretettek, megaláztak, vertek, semmibe vettek, stb. az általam csak kétlábon járó állatnak titulált lények, a történelem folyamán.

Anyám is azért halt meg 50 évesen, mert az apám tönkretette, felcsinálta, elvette, mert ráerőltették a szokások, aztán meg verte, alázta, elhagyta, terhesen is.

A kora gyermekkoromban belém ivódott, hogy milyen a férfi én is sokat sérültem apám mellett, amit még ma sem hevertem ki.
Ma már tudom, hogy a bántások és minden negatív energia bekerül az energiamezőnkbe, ami minden vonzás alapja. Természetesen én is ilyen állathoz mentem hozzá, csak még agyafúrt gazember is, aki csak direkt módon tudatosan és szándékosan, évekig tönkre akart tenni, és sikerült is neki, mind anyagilag, mind idegileg, stb.

Természetesen az egyetlen lányom is így nőtt fel, hogy ezeket látta, hallotta.

Inkább nem folytatom, mert már ezeket tudatosítottam magamban, és az életem hátralevő részében ezen sebek, traumák gyógyításával, feloldásával tudok csak tovább élni.

Szerintem érthető, ha nem tartom embernek a férfit, mivel nem is az, főleg nem isten-ember. Spirituális képességei egyáltalán nincsenek, felsőbb Isteni Énjével nincs kapcsolata, és kigúnyolja, ha ilyesmiről hall, Érzelmi teste fejletlen, értelmileg csak a pénz-kaja-pia-nő "Szent-Négyességben" képes gondolkodni. Tisztán állati szint, maximum kőtörésre lehetne használni őket, valami bányában, de csakis elzárva a spirituálisan fejlett, érzékeny, Isteni kapcsolattal rendelkező nőktől, és gyerekektől.
De ha lehet inkább másik bolygóra küldeném őket.

Tehát ne csodálkozzunk semmiképpen azon, hogy mi öröklődik anyai ágon, mert a férfi egy állat. Őket kellene gyógyítani, vagy fejleszteni valahogyan, hogy ne okozzanak fizikai és társadalmi erőfölényükből adódóan soha ki nem törölhető idegi-érzelmi-fizikai károkat, amiket aztán Ön felfedez a radix-ban.

A munkahelyen lévő férfi főnökökről és egyéb állatfajtákról most nem írok, mert az is hosszú lenne.

A nőknek nincs szükségük ilyen férfiakra, ki kell őket telepíteni a Földről. Egyből megszűnnének a háborúk, és a nők boldogan élnének szeretetben, békességben, virágzó gazdaságot üzemeltetve. A férfi mindent csak tönkretesz, káros a társadalomra, a gazdaságra, politikából is kitiltanám őket, és főleg káros a családra.

Nem vagyok hajlandó ilyen társadalomban élni tovább, ezért saját teremtő erőmnél fogva megváltoztatom, legalább a saját és a lányom életében.

Köszönöm, ha elolvasta a levelemet, de választ nem várok. Ha ír, elolvasom.


Üdvözlettel: Juhász Katalin Tünde

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 27 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3  Következő

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO