ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2018.10.16. 22:16

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 24 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Vajon miért tettem ide?
HozzászólásElküldve: 2016.09.17. 10:03 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3875
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Egyébként hálás vagyok Melindának, hogy ezt az interjút feltette és Annamáriának, amiért az asztrogrammot elkészítette és szintén feltette. Különben sosem értettem volna meg, hogy:
1. A kezdeti nagy lelkesedés után, mért vált számomra hétről hétre és hónapról hónapra annyira unalmassá és végül teljesen érdektelenné (értéktelenné) egy olyan, nagyon szimpatikus ember mondanivalója és "megmondásai", aki ennyire szenvedélyesen keresi és ha megtalálja ki is mondja az igazságot, és nem megy bele semmiféle szelídítési - kibékítési, korrumpálási játszmába, vagy, amint itt kiderült: vonatkozó anyai kérlelésbe sem, és nem, csak azért sem alkuszik meg (látszólag) semmiféle korrupcióval? - Mert a legnagyobb korrupcióval, tehát a sorsproblémáknak a pszichológiai - pszichiátriai kezelésével (a kenyőcsözéssel :lol: ) ő is egyet ért, ahelyett, hogy spirituzális megoldásokat keressen. Mert elé hiszi, hogy az ő baja nem karmikus, hanem agy- és szervezet kémiai, kémiai beállítodási, meghatározódási eredetű. Tehát, hogy nem karma-oldással, hanem szervezet-mérgezés, tehát vegyszerezés segítségével történő megoldás lehetséges csak. Ezért is fogadja el az öngyilkosságot, mint olyan "megoldási lehetőséget", ami menekülést jelenthet az ő helyzetében levőknek, a depresszió nyomorából, amennyiben a kémiai kezelés és esetleg még az elektro-sokkos kezelés sem lenne képes pozitív eredményeket hozni. - Elképesztő, egy ilyen értelmes ember szájából ez a metafizikai korlátoltság, miközben állítólag a Hamva Béla műveit is szereti olvasni. - Persze, akárcsak mások, nagyon sokan, intellektuális megközelítésben, mint "szellemi csemegét"...
2. Hogy megérthettem azt, hogy semmi más nem történt vele sem, mint az, hogy egy ugyanolyan anyához ítélték őt is a válás után, mint engem annak idején, és ez a kisajátító anya, bizonyára elszigetelte őt az apjától, ahogy tette velem is az anyám és ahogy tette, a hozza kerülő gyermekeinkkel most Benkő Emőke. - Nem részletezem: fix ugyanolyan helyzetek ezek, majdnem hajszál-pontosan. Puzsér Róbert tehát, még mindig nem képes felfogni azt, hogy az a rettenetes neurózisos - depresszió, amibe bele került amiatt alakult ki, hogy egy ilyen Oidipuszi komplexust is szülő alaphelyzettel, és egy ilyen szabadság- karmával (Szabaduló művészi tehetségek és késztetések), mint az övé, ez az elátkozott anya-szerelem, egészséges ösztönökkel rendelkező emberek esetében, csakis neurózishoz és depresszióhoz állapothoz vezethetett. (Teljesen negatív Szaturnusz a Rákban.) Puzsérnek tehát nem az öngyilkossági lehetőséget kellene mint "kulturális vívmányt" istenítenie, hanem utána nézni, hogy végső soron az anyja és - illetve, az egész ferdén - feministán!!! - civilizálódott európai szociális erkölcsi konjunktúra, amely gondolkozás nélkül az anyákhoz, illetve a nőkhöz (olyan esetet is tudok Csíkszeredában, hogy inkább egy rokon nőhöz) mintsem az édesapához "vágja" a gyermekeket, tehát, hogy ez az őrül koncepció és kretén úzus volt a hibás az ő pszichológiai - pszichiátriai nyomorúságáért, és tehát, hogy emiatt emberek az ő helyzetébe kerüljenek, az nem egy eleve adott, tehát más esetekben megelőzhetetlen, mivel kikerülhetetlenül szükségszerű objektív "adottság" miatt került a spirituális alapú szenvedés poklába, amiről beszél.
És ha erre Róbert úr nem jön rá idejében, és tovább kiabálja a magyar világba azt, hogy az öngyilkosság egy egy utolsó menekülési lehetőség, akkor bizony A PSZICHOLÓGIA ÁLTAL MEGFERTŐZÖTT MAGYAR VALÓSÁGNAK, EGY ERŐSEN KÁRTÉKONY JELENSÉGÉVÉ LÉPIK ELŐ, és többet árt ezzel a ferde igazság-szenvedélyével, mint amennyit használ.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Vajon miért tettem ide?
HozzászólásElküldve: 2016.09.17. 11:00 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.20. 20:31
Hozzászólások: 483
Tartózkodási hely: Kolozsvár
Napjegy: ikrek
Aszcendens: szüz
Ez igaz. Nagyon jó lenne, ha Puzsér Robert ki tudna ebből lábalni, vagyis abból, hogy egészségét gyógyszerek támogassák. Jó lenne, ha el tudna jutni oda, hogy önerőből éljen egészségesen. Én bízom benne, ha továbbra is éles megkülönbőztetéseket tud tenni (mert vannak előadásai, ahol ez látható), akkor ahogyan eljutott Hamvas Béláig, eljut az asztrológiához is. Azért kap ő is kritikákat rendesen, hátha értékes információkhoz jut általuk.Van az, hogy az anyák rombolnak és van az, amikor nincsenek apák, akik ezt megvilágítsák. Azt , ha van apa, aki világítson és mégis sikerül a rombolás, az mitől lehet? Csak attól, hogy a női erő megfoghatatlanságában erősebb?

_________________
Semmi sem fontosabb, mint hogy az embernek az érthetetlennel állandó kapcsolata legyen.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Vajon miért tettem ide?
HozzászólásElküldve: 2016.09.18. 13:20 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 779
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
Kedves Linda,

Te egy nagyon összetett jelenséghez, túlzott leegyszerűsítéssel, sőt egyenesen kutyafuttában végzett kérdésfogalmazással közelítesz, mondhatni kutyafuttában rákérdezel, nem is értem miért itt, Puzsér kapcsán, miközben őt az anyja egyedül nevelte, és ő maga meg nem tud apa lenni.

"Van az, hogy az anyák rombolnak és van az, amikor nincsenek apák, akik ezt megvilágítsák." - és még sokféle eset van, nagyon sokszor hiába világít az apa, sokszor meg a feleség szeretne több fényt - hiába, az apa nem kíván ezzel foglalkozni, stb.

De egészen más az eset az együttmaradó szülők esetében a gyerekekkel és más a különváló szülőknél.

És az sem elhanyagolható, amikor különváló szülők esetében a gyermeket gondozó szülő nemcsak a másik szülővel vall ellentétes nézeteket, de konkrétan az egész társadalom szembe megy a normális neveléssel, amit ő könnyedén meglovagol. Egy öntudati karmás gyerekeknél, amikor a másik szülője a világi hülyeségeket fújja, és ő se vágyik egyébre mint olyannak lenni, mint a többi, orránál tovább nem-látó nagyvagány és kisvagány, akkor kivédhetetlen, hogy nagyot hibázzon a kamasz, a fiatal.

Az állat, ha a kölykéhez hozzámatatnak, akkor sorsukra hagyja őket. Ezzel szemben az ember meg kell birkózzon egy olyan jelenséggel, amikor egy házasság menthetetlen és a két szülő két különböző úton megy tovább, és mindkettőnek joga van a gyerekhez mégha szerencsére nem is ugyanolyan mértékben... Végül is ez nem is gyermeknevelési kérdés, hanem attól jóval átfogóbb emberi kérdés. Mondhatni társadalmi, közmorál kérdés is. Ha már az ember élhet a válás vívmányával, és új esélye lehet igazi társat találni, szigorúbb közerkölcs kellene segítse a gyermeknevelési folyamatot, segítse a gyermeket a valódi érdekei és szükségletei szerinti elhelyezésre és neveltetésre.

Az adott helyzetben elég nehéz azt megválaszolni, hogy az anya megfoghatatlan erejéről van-e szó, amikor liberalizmusnak álcázott feminista diktatúrában élünk lassacskán és ami közben a társadalom manipulált butítása és állatosítása zajlik. Az embereket pont a gyermekeiken keresztül rabszolgásítják, az a berendezkedés ma, hogy a gyermeked legyen a maga primitív ösztöneivel urad és parancsolód és meg se próbáld megnevelni és megnyirbálni az uralkodód vágyait, igényeit, kényét kedvét, hanem hagyd csak, hogy legyen egy ösztönlény. Vegyél meg mindent, amit kíván, engedd el szórakozni mindenhová, minél többet, annál jobb - és ha felnő, akkor garantált extra igényű fogyasztó marad, aki vagy maga is robotolni fog, vagy a szülei pénzét nyomja vissza a gazdaság valamely semmirevaló, seholba vezető, s ezért jólmenő ágaiba, és más öröme sem lesz, mint vásárolni és szórakozni, tompulni.Más konjunktúrában, más közfelfogás közepette nem lehetne ekkora vonzó ereje egy élhetetlen, gazember anyának. Egyébként pedig a kamaszoknak a karma kiélés vonzó, ez emberi tulajdonság.
Hol? Milyen megvilágítást végző apákról van itt szó?
Másrészt. Ha nem egy gazember anya, akkor meg lehet, hogy egy gazember apa a vonzó. És akkor meg hiába az anya megfoghatatlan finom ereje.... :D Ne légy naiv, Linda. Ez már majdnem feminizmusba hajló feltételezés.
Nem tudom pontosan mire is érted, hogy "megtörténik a rombolás" - mert a karmáját megvilágítva nevelt kamasz is meg fogja tapasztalni, fog hibázni, tévedni, bajba kerülni. Csak mondjuk 21 éves kor előtt nincs is felelősségtudata hozzá, hogy sejtse a hibái következményeit, ezért jó, ha 21 éves korig hallgat a szülőre, de ezt a másik szülő maximálisan alááshatja. Nem tudom mit lehet ez ellen tenni, legjobb, ha nem találkozik a nevelést nem vállaló, együttműködésre is képtelen szülő a gyerekekkel... A mi esetünkben legalábbis gyakorlatilag ezen múlt a nagy rombolás.

Egyébként, nem értem kedves Linda, hogy ezt a kérdésedet, miért itt, Puzsér kapcsán tetted fel, aki apa nélkül nőtt fel, és maga még nem apa. És miért nem a Hazugságlabirintus témában, ahová való, a Medárda ügyéhez.

Persze nem akarom felmenteni a gazember anyákat és apákat, mert ahogy Raszkolnyikov is kikérte magának: "Nem a társadalom a hibás. Én tettem a két kezemmel." Vagyis a személyi felelősség örök és semmilyen társadalmi helyzet, elvárás nem ment fel alóla. És ezzel az egésszel nem akarom elterelni a kérdés igazi célpontjáról a figyelmet, vagyis a szellemi mozgatóerőkről, de először is tegyük le az alapokat helyesen ennek a problémának a megközelítéséhez, azon túl, hogy én is leírtam a Medárda ügy kapcsán a magam részét, a magam felelősségét, nekem is van karmám, én is hibáztam, mint anya és feleség - nagyon sok időt és energiát emésztett fel az, amíg a karma üresjárataiban forogtam, és nekem csak az én időmet és energiámat emésztette, de a Szilárdét is. És hát, persze, hogy Emőke és Magdi nagyon várták azt, amikor is akcióba léphetnek, amikor rést találnak végre a pajzson és megfertőzhetik a gyerekeket... Azért ne felejtsük el, hogy Szilárd és Emőke házasságát Magdi mérgezte meg és Magdi fejeztette be Emőkével a Szilárd oldalán való boldog anyáskodást és feleségeskedést. - Tehát kedves Linda, szerintem az adott eseteket a maguk összetételében kell alaposan megvizsgálni mielőtt általánosan is következtetésere lehetne jutni - és mielőtt kutyafuttában rákérdeznénk a végső tanúságokra. Mert milyen más eset van még, ahol ez megtörtént? Te ugyanis már is általánosságban kérdeztél, miközben még éppen, hogy kibontakozóban van a jelen eset összetétele, hibaszerkezetének felismerése. Én megértem, hogy kíváncsi vagy, de azért itt bizonyos kiszálazásokat nem érdemes megspórolni, és azt se feledd, hogy ez egy nyilvános fórum és már csak ezért sem helyes, hogy így - nincs rá jobb szó: kutyafuttában teperjünk át a témán a végkifejlethez és a végső tanúsághoz, mint ahogy te a kérdéseddel ezt felvezetted, miközben még mi magunk az adott eset elszenvedői is alig ocsúdtunk fel, és nem is biztos, hogy az egész átlátásával és feltárásával végeztünk volna.
Jogos a kérdésed, mi is feltettük magunknak, Szilárd is feltette magának, én is, hogy miért kellett ez történjen Medárdával, és a felfedezett okokat el is mondtuk le is írtuk. Kérlek, hogy nézz utána, nézd meg a videókat, olvasd el a leírtakat. Szilárd a polaritás törvényével kapcsolatosan fedezett fel egy okot. Én pedig mint leírtam a magam karmájának csapdájában vergődtem, és saját nyomorúságomban a gyermekere kevés türelmem és figyelmem jutott, és ők ezért elvesztették bennem a bizalmukat, nem éreztek engem biztos támasznak, pont olyan voltam számukra, mint más anya, akinek nincs türelme a kamaszaihoz, csak nekik volt ehhez egy másik anya és egy nagyanya, aki megmagyarázta nekik, hogy Viola ezt azért csinálja, mert olyan bunkó, mint az apjuk, aki tojik minden igényükre, és nem nevel belőlük embereket, hanem állatokat, hiszen nálunk semmi faxni nincs megengedve. Mi feláldozzuk a hosszú hajat a nyári természetben élés, tóbanfürdés miatt, mi a kurvás, nagyvagány ruhákat és a körömlakkozást feláldozzuk az egészséges öntudati és értékrendi fejlődésért. Ezt egy felnőtt már átlátja, de egy kamaszt, aki egészségesen és az átlaghoz képest teljesen rendezett családi boldogságban, normális családi intimitásban nőtt fel könnyű meggyőzni arról, hogy létezik még könnyebb élet, és hogy a szabadságot lehet fokozni és a szabadosság csak jót tesz. - Nehéz megtalálni az egyensúlyt aközött, hogy a gyereked tapasztalja is meg fokozatosan kamaszként a maga kárára, hogy mit hoz a felelőtlen szabadosság, a karma kiélés, amitől addig védve volt! Még a negatív leli átélésektől is! De hát az ő érdekében volt így. - És ugyanakkor ne is engedjük beleveszni, mint ahogy Ranschburg Jenő tanította, hogy a kamasz az önsorsrontó kevélységében csak nyugodtan csellengjen, csavarogjon nagy búbánatában, és közben hagy nézze hülyének a szülőt, ahelyett, hogy hallgatna arra, és hagyná, hogy a szülő vezesse be a felnőtti életbe, társadalomba, aztán 21 éves kora után, és amikor anyagilag önálló lesz még lesz esélye bőven letesztelni, hogy mit ér az ő véleménye, ötlete, ítélete, személyisége, büszkesége, értéktudata stb. De sajnos ez ma már hiányzik a közfelfogásból és a szokásrendből, hogy ezt a szülővel szemben meg kellene adni. - Én, aki elényeztetett, szabadjára engedett kamasz lehettem, utólag abszolút nem bánnám, ha visszaforgatva az időt olyan társadalomban, olyan szülőkkel nőhetnék fel, akiktől ezt megkapom. Többet ért volna a zenei tv csatornák, a horrorfilmek bámulásának szabadságától, a hifitoronytól, amit kaptam nyolcadikos ballagásomra, még a külön szobától is, ami megvolt kb.: 15 éves koromtól fogva, a 21 éves koromig alapítványi (fizetős) iskolai diákként elkövetett számtalan bulizásomnál... Mert lehet, hogy ezek által hamar megtapasztalhattam, mi a bűn, a lelki fájdalom, a kilátástalanság, a szégyen, a pofátlan kevélység, a gyávaság és az önigazolás, de szabad csak akkor voltam, és igazán csak akkor lehettem önmagam, amikor képes voltam időnként felelősséget is vállalni, és megállni a felelősségben. Azok az időszakok, amikor elbírtam - vállaltam önmagamat, a keresztemet, bűneimet - bűntudattal, a sorsomat, az áldozatokat a boldogságomért és helytálltam, nem lázadtam, nem hárítottam, nem sóvárogtam könnyebb sikerekre...

_________________
Egy csepp realizáció többet ér egy könyvtárnyi elméletnél.
http://aldottelet.com/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Vajon miért tettem ide?
HozzászólásElküldve: 2016.09.18. 14:04 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3875
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Linda! Én sem értem, hogy az apára, vagyis a manapság ritka - fehér hollónak számító világító apára vonatkozó kérdésedet, ami szerint a fényt (világosságot - átvilágítást, szellemi tisztaságot) utáló, felébredni még az Istennek sem akaró, egyes anyák, hogyan tudják azokat legyőzni?
Nem megírtam, hogy a Puzsér nyomorúsága abból is származhat, hogy a kor úzusának megfelelően oda vágták az anyjához, amely nyilvánvalóan, hogy már a Robert fogantatásának az időszakában is utálta az apaságot, - a szaturnuszi őserőt, és nem is máshol, mint a párkapcsolatban, hiszen be potyantotta a teljesen negatív Szaturnuszt Robikának a hetes házába (Akárcsak valaki a kislányának a 8. házába...)
Tehát a Puzsér Róbert apját, nem győzte le a "sötét anya", hanem ezt egyszerűen kilőtte a mind a saját, mind a fia életéből, a koreszmének megfelelő bírósági eljárásnak - társadalmi úzusnak megfelelően. És persze, az anyai ági örökletes programoknak megfelelően, illetve, a negatív Szaturnusznak megfelelően, Robert Úr, most teljesen be van tojva attól, hogy apává váljon, illetve, hogy a családjáért és ezen belül a párkapcsolatért is felelősséget kell vállaljon, a romantikusan önkényes "szárnyalásról" szóló illúziók további kiélési lehetősége ellenében.Vagyis: be van tojva attól, hogy az illúziók helyett, olyan megváltó konkrét beavatási lehetőségeket engedjen az életében, amelyektől még meg is gyógyulhatna és abba hagyhatná a dilibogyók szedését! - DE ez más más téma, mert te nem ezt kérdezted. Te, egy az adott Puzsér témától teljesen elvezető, vagyis a Medárda helyzetéhez, illetve az én gyenge apai fényemhez vezető erősen misztikus, sőt elvontsága segítségével téves és hiteltelenítő kérdést tettél fel, ami úgy hangzik, hogy a megfejtetlenségéhvel illetve a láthatatlan erejével győzni tud még az iszonyúan kevés világos - szaturnuszi férfi - tanítások felett is, nemde?
Nos, ezek a karmájuktól nem hogy meg nem szabadulni nem akaró, de a karmájukat "szabadon" tehát korlátozó apai férfi-erőszak mentesen dagasztani vágyó- akaró, és a feldagasztott karmájukat, az általuk fennköltnek és egyedüli üdvözítő piszkát a gyermekeire is rá tukmálni akaró, a gyermekeiket is ebben a szennycsatornában boldogítani akaró, ott "minden áron" boldognak látni akaró anyák, éppen, hogy a karmájuk "varázserejével" képesek lebénítani és az édesapai fényből a karma -sötétségeb vissza csalniuk, illetve a Puzsér esetében: abba bele nevelniük a gyermekeiket. - Erről a jelenségről egyébként írtam már és méghozzá teljesen világosan a Hazugság-labirintusban leírtam (Hagyományos nevelés kontra liberális nevelés). És ha már annyira poétikus-általánosan tetted fel a kérdést a nők szellemének a megfoghatatlanságára gyanakodva, miközben csak az anyai ági karma-pokolnak a jellegzetesen női varázserejéről van szó, akkor az én válaszom is lehet annyira általános, hogy az ilyen, a feminizmus neon-fényében még egészségesen világítani merészelő apákkal nem csak a tudattalan női szolidarítás, vagyis a nemzetközi karmikus bűnszövetség háborúzik folyton, de maga az elkurvult férfi társadalom is, amelynek az egyes tagjai oda süllyedtek, hogy ők maguk azok, akiket a gyermekeiket "megvédik" azoknak az édesanyáknak a nevelési törekvéseivel szemben is, akik sok éves kudarc és önmagukkal való viaskodás árán belátták, hogy a a pszicho-pedagógia minden sátáni hazugsága ellenére, a gyermeket - gyermekeket bizony meg kell nevelni, mert máskülönben az egész család el megy a francba. Hát ennyire a megfoghatatlanságukkal győzik le az apákat a gyermekeiket is a nemzetközi karma-dagasztás művének a folytatására biztató anyák!

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Vajon miért tettem ide?
HozzászólásElküldve: 2016.09.18. 15:28 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.20. 20:31
Hozzászólások: 483
Tartózkodási hely: Kolozsvár
Napjegy: ikrek
Aszcendens: szüz
Kedves Viola, szeretem az erős , éles fényt, mert attól az élet leegyszerűsődik.

Puzsér Róbert nevelőapával nőtt fel, ő mondta el. Medárda esete más.Egyébként nem általában, hanem metafizikai vonatkozásban tettem fel a kérdést.

Én nem értek egyet a válás "vívmányával", olyan könnyítésnek veszem, mint a fogamzásgátlást. Tudom, hogy másképp kell számolni ilyenkor, viszont csak bonyolódást von maga után.

"Nem tudom mit lehet ez ellen tenni, legjobb, ha nem találkozik a nevelést nem vállaló, együttműködésre is képtelen szülő a gyerekekkel... A mi esetünkben legalábbis gyakorlatilag ezen múlt a nagy rombolás." - Köszönöm a válaszod.

De azért, megkérlek szépen, hogy a leckéztetésemet végezd el privátban, oké? :) :) Jöhet, semmi gond. Értékelem a gondolataid, amik az adott tárgyról szólnak, egyébiránt nem hinném, hogy valakit érdekel, mennyire sikerül naivnak lennem. :)

Kedves Szilárd!

Puzsér Robert nem csak az anyjával nőtt fel, hanem volt neki nevelőapja- legalábbis így értettem. A kérdésem lehet, hogy rossz volt és nem a legyőzés a megfelelő kifejezés. A Medárda helyzet a Puzsér helyzettel abban hasonló, hogy mindkettőnél volt apa a családban. Nem tudom milyen volt a Puzsér nevelőapja. Csak Medárdáról tudom, milyen apja van.
A kérdés tehát marad, csak a legyőzés helyébe a semmissé tevést helyezem. Én egyébként nem hiszek ilyesmiben, de mivel leírtad volt a Logoszon valahol, hogy a normalitást semmisé teheti a hűlyeség, úgy érzem, ilyesmi nem létezhet. Mindig bízom abban, hogy a sötétség nem nyelheti el a fényt végleg.

Én olyan valóságban élek, ahol a fény arra való, hogy a sötétség ne győzhessen. És ebben hiszek is, és hinni is akarok. Engem megijeszt az olyan beszéd, hogy a karma sötétbe nem jut be a fény, megijeszt az olyan beszéd, hogy elveszhet az értelem, nekem ilyen félelmek nem kellenek. Medárda igenis kijön onnan, nem semmisülhet meg, idejében letett alapokkal! Ha sikerül normál alapok nélkül, felnőtteknek kilábalni a sötétből - és Puzsérnak is fog sikerülni!!!), akkor hogy az áldásba ne sikerüljön Medárdának??

Köszönöm a válaszokat!

_________________
Semmi sem fontosabb, mint hogy az embernek az érthetetlennel állandó kapcsolata legyen.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Vajon miért tettem ide?
HozzászólásElküldve: 2016.09.18. 15:46 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.20. 20:31
Hozzászólások: 483
Tartózkodási hely: Kolozsvár
Napjegy: ikrek
Aszcendens: szüz
Meghallgattam Puzsérnak a monogámiás videóját és látom jól, hol tévelyeg. Megteszi a megkülönbőztetéseket a maszkulin és feminin princípiumok között, élesen , jól vezeti a szálat és egyszercsak bemegy kettősségbe és a szabadulást két valóság alapon mutatja fel. Úgy beszél, mintha őselvek csak pikk-pakk eltűntethetőek lennének. Olyan krisztust vár, amelyik úgy írja felül az eddig érvényes megváltást, mintha a funkciók betőltése több alapon is lehetséges lenne.:) :) :)

Vannak azonban olyan műsorai is, ahol nem téved ekkorákat. Lehet, olyankor nincs annyira a gyógyszerek hatása alatt.

_________________
Semmi sem fontosabb, mint hogy az embernek az érthetetlennel állandó kapcsolata legyen.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Vajon miért tettem ide?
HozzászólásElküldve: 2016.09.18. 17:55 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3875
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Linda: "Úgy beszél, mintha őselvek csak pikk-pakk eltönkretehetőek lennének. Olyan Krisztust vár, amelyik úgy írja felül az eddig érvényes megváltást, mintha a funkciók betetőzése több alapon is lehetséges lenne.:) :) :)" - Igen. Láttam és hallottam is, olyan tévéműsorban szerepelni és beszélni, ahol a homoszexualitást normális és természetes állapotként kezelik, illetve a leszbikus és homoszexuális kapcsolatokat, természetesnek képzelik, gondolják, mondják és kezelik!

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Vajon miért tettem ide?
HozzászólásElküldve: 2016.09.20. 11:40 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 00:08
Hozzászólások: 248
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Halak
Aszcendens: Kos
Puzsér Robi részéről olyan elvárásokkal keresni a megfelelő nőt, hogy az majd szabadon fogja hagyni, vagyis nem fogja korlátozni, vagy csak minimálisan a szabadságában, merő (levegő karmás) önhüllyítés. Olyan önbecsapás ami további kudarchoz és kiábrándulásokhoz fog vezetni.
Ugyanakkor nem elég a levegő karma, amely képtelen az elköteleződésre, hanem ott van Szaturnusz is a VII-es házban, tehát a korlátok, a határok bolygója a házasság házában. Nem tudja az a nő (a párja) megtenni, hogy ne korlátozzon ilyen körülmények között. Illetve ha nem teszi, (vagy a Robi önismeretéből futja annyira, hogy nem asszociál azonnal a megfojtó anyára s nem hagyja ott sürgősen mihelyt a minimális elvárásokat kezdi érzékelni), attól Robi nem fogja hosszútávon jobban érezni magát semmivel sem, mert neki épphogy felelős, kiszámítható, megbízható és gondoskodó (határozott) apává s nem utolsó sorban házastárssá kellene alakulnia. Ezt a párkapcsolatra, meg a családra való következetes figyelem és fegyelem nélkül lehetetlen megvalósítani. Márpedig ez nélkül a levegő karmáját pörgetve végül oda fog jutni mint Erőss Zsolt a nemkorlátozó feleségével, de még számos más, kevésbé ismert példát is fel lehetne hozni, olyanokat, akik alulról szagolják már az ibolyát pedig szabadon, korlátok nélkül repülhettek szédítő magasságokba a családjuk, gyerekük mellett.

_________________
Mária

A lét megismerése a bátorságon és személyes áldozaton keresztül vezet, s ki kell lépnünk a megszokott komfortzónánkból, elõítéleteinkbõl, ennek érdekében.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Vajon miért tettem ide?
HozzászólásElküldve: 2016.09.20. 21:10 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3875
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Ez a horoszkóp-illusztrációnak is beillő házastársi eszme a Róbert Úr részéről nem is illúzió, hanem olcsó vicc hülye gyerekeknek. Ám rettenetesen szomorú, hogy ezt vallja ma majdnem minden 20 és 40 év közötti magyar ember! Sőt, ezt tanítják, de legalább is szuggerálják már sz iskolákban és az egyetemeken is. - Ha nem a kurzusokon, akkor a folyosókon szüntekben, vagy önképzőkörökön.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Vajon miért tettem ide?
HozzászólásElküldve: 2016.09.20. 22:02 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2014.07.03. 23:11
Hozzászólások: 296
Tartózkodási hely: Magyarorszag
Napjegy: vizonto
Aszcendens: skorpio
Azért engedjetek meg egy megjegyzést: lehet, hogy én vagyok még tudatlan és műveletlen, de nekem az a tapasztalatom, hogy akinek születésétől fogva többszörösen negatív a Szaturnusza, annak az édesanyja is olyan biológiai apát választott, aki alkalmatlan az apai szerepre. Amennyiben ezt nem latja be és nem dolgozik rajta, akkor tényleg veszélyt jelent a gyermekre, annak szellemi, lelki, erkölcsi fejlődésére! Külön kiemelem, hogy Szilárd megdolgozott azért, hogy igazi apja, beavató mestere legyen a gyermekeinek. A legtöbb ferfi azonban többszörösen negatív Szaturnusszal valóban menekül ez elől a szerep elől, a válás csak a pont az i betűn egy olyan helyzetben, ahol amúgy is az anya törődik a gyermek(ek)kel (mert öntudatlanul rosszul választott, hiszen neki sem volt felelős apja, aki elmagyarázta volna ezt a leckét).

_________________
A Szellem bármely megnyilvánulása ugyancsak szellem. Az anyag is tehát.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 24 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3  Következő

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO