ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2024.03.28. 11:56

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]




Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2016.06.26. 11:55 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4221
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Szóljatok a habozó barátaitoknak és ismerőseiteknek. Most jöttem rá, a Nemes Gabika tanácsára, hogy ilyet is lehet:


1 ) Az asztrogramm - asztrológiai grafikai sorsképlet - KARMIKUS BEÁLLÍTÁSA azok számára, akik nem ismerik, vagy nem jól ismerik a születési órát és percet: 5000 forint, vagyis 12 euro. - Ez az ár nem számítódik fel a teljes horoszkóp rendelés esetén, vagyis azok számára, akik írott és hangfájlokra is rögzített audio-részekből álló horoszkópot (teljes analitikus, vagy szintetikus feltárást) rendelnek, illetve, akik személyes beszélgetés során történő sorsfeltárásra jelentkeznek. Kérem szépen, főként a teljes-horoszkóp rendelőktől, nem elbagatellizálni e horoszkóp-értelmezést megelőző beállítási munka jelentőségét, jellegét értékét, annak ellenére, hogy ilyen kevés honoráriumot kérek érte. Nem csak amiatt, hogy azokban a drámai és sok esetben tragikus állapotban, amilyenné, a kimondottan csak a testi funkciókra figyelő materiális orvostudomány, a több mint egy évszázados és anya-generációkon át folyatott szentségtelen beavatkozásaival (zsibbasztás, kábítás, altatás, a gyermekek idejekorán történő kiugrasztása, kipréselése, stb.) tönkretette a nők teremtői – szülői képességét és mészárszéki szintű műveletté tette a szülést, teljesen megbízhatatlan az anyák vonatkozó emlékezete.

De a szülészeti műtőkben sem áll senki stopper-órával a kezében, hogy mérje a pontos születési időpontot. Ezek a születési időpont eltérések tehát a fizikai valóságtól átlagban plusz – minusz 1O – 2O percesek. De, még az általunk – vagyis a feleségeink által – gyakorolt zavartalan otthonszülések esetében is, amikor tehát asztrológusok vesznek részt és irányítják a szüléseket, az a tapasztalat (mármint a mi szabadon és zavartalanul született gyermekeinkkel is), hogy ugyanakkora időeltolódások jelentkeznek az általunk megfigyelt gyakorlati fizikai idő és azon születési időpont között, amely az illető személy (gyermek) sorsképletét megfelelővé teszi az ő karmikus örökségével - spirituális struktúrájával.

Nem véletlen tehát, hogy a klasszikus asztrológia 35 perces tűrési – eltérési - határt enged meg egy gyermek hivatalos születési időpontja és az asztrológiailag beállított sorsképletnek megfelelő születési időpont között! Az én praxisomban viszont, soha nem kellett ekkora eltolódással számolni, ha jól emlékszem soha nem is léptem át a 2O fokos határt, és ha ez az objektív eltolódás első látásra nagyobbnak bizonyul 22 – 24 percnél, inkább kérdéseket teszek fel a rendelőknek, annak érdekében, hogy megtaláljam azt a motívumot, amit a polaritás törvénye miatt, a hétköznapi logikától eltérően, vagyis ellentétesen, vagy áttételesen kell értelmezni, ahhoz, hogy a horoszkóp egésze, a számomra normális időpont-eltolódáson belül (max. 21 fok) helyesen értelmezhető legyen.

1. A horoszkópnak (a hangfelvételeken történő sorselemzésnek) az elméleti alapját képező, karma- feltáró (az ön problémáinak- gondjainak- konfliktusainak a rejtett, és egyben a gondoknak és sorskríziseknek az igazi - spirituális okait feltáró, és a problémák tudatos feloldását - meghaladását szolgáló) Egyszerű, Analitikus Horoszkóp-szöveg (Aminek az ára 23 euro, vagyis kb. 80 lej, vagy kb. 7500 forint), a következőket tartalmazza:

Az ön éltében – sorsában, irracionális módon megjelenő, lappangó, vagy nyíltan látható – érzékelhető, egészségi, szerelmi - szexuális-partneri, családi, munkahelyi, hivatásbeli, vagy anyagi vonatkozású kríziseinek az igazi, de a hétköznapi racionális gondolkozás elől rejtett okok részletes feltárása. Vagyis, a horoszkópszöveg, a válságos állapotoknak, konfliktusoknak, vagy meghaladhatatlannak látszó, nehéz élethelyzeteknek, sorsdrámáknak, sérüléseknek, nagyobb baleseteknek, ismétlődő természetük miatt feltűnő betegség- és balesethajlamoknak, valamint az öröklött, vagy "szerzett" krónikus betegségeknek (Pl., ha ön női személy, akkor a magzat-foganási képtelenségének, “meddőségének”, és amennyiben férfi a megtermékenyítői képtelenségének.) a rejtett (Karmikus) okairól, tehát sors-rugóiról, valamint ezen karmikus meghatározódásoknak a feloldási és meghaladási lehetőségéről nyújt konkrét és kimondottan személyre (és egyéni élethelyzetre) szóló tájékoztatást. És természetesen, megjelöli a problémák és sors-krízisek feloldáshoz és meghaladáshoz vezető, szükséges mentalitás-változtatásokat, a felvállalandó gyakorlati életfeladatokat.

A horoszkópszöveg, nem csak az elemenkénti részletes és pontos leírásainak a minősége által tér el gyökeresen a különböző portálok automata-programjával elkészíthető ingyenes horoszkóp-szövegektől, hanem főképpen az által, hogy az általam felfedezett és leírt kauzális asztrológia elve és az anyai ági örökletes (karmikus) programok logikája – szemszöge – szerint van megírva! Az elemenkénti leírásokat én készítettem 15 éven keresztül, de folyamatosan pontosítom és bővítem, annak érdekében, hogy mindenki számára komoly, átfogó és teljes képet adó objektív leírást nyújthassak. Ez a szöveg-együttes, a célszemély (ön, vagy más személy) teljes sorsprogramját és sorsproblémáit (betegi, sérülési és baleseti hajlamait, párkapcsolati, vagy családi zavarok és konfliktusok karmikus (rejtett) okait, esetleg gyermeknemzési, magzatfoganási gondjait, pályaválasztási- és munkavállalási, pénzkereseti – gazdasági gondjait, stb.), valamint ezeknek az asztrológiai elemenkénti feloldási – meghaladási lehetőségeit tartalmazza részletesen, a horoszkóp egyes elemei (tételei) szerint külön – külön. Mindez, a teremtés és az élet eredeti rendeltetése (Őskarma) logikájának az illető személy sorsában megjelenő jellegzetes befolyásainak az alapján, külön – külön, az egyéni (személyi) karmikus meghatározódások és személyi sorsprogramok szerint, valamint a harmonizációs készségek kialakulása érdekében felvállalandó gyakorlati (egyéni) életfeladatok szerint írom le úgy, hogy a részleírások a feloldási – meghaladási lehetőségek részletes leírását is tartalmazzák a horoszkóp minden egyes eleme szerint. Ez a magyarázat arra, hogy miért annyira hosszú az elemnek közötti, vagyis a címek előtti üres részekkel együtt, az egész szöveg-együttes, és egyáltalán nem azért mert felesleges általánosítások lennének benne:

Fontos tudni tehát, hogy ebben, az 5 oldalas bevezető szöveggel együtt is, 85 – 100, 110 oldalas analitikus személyi horoszkópban (Figyelem! A részletes leírások mennyisége koránt sem azt jelenti, hogy általános asztrológiai leírásokat és nem konkrét személyi vonatkozású információkat tartalmazna a horoszkóp!) az asztrológiai kifejezések nem szerepelnek, hanem csak, és csakis az elemenkénti egyes tételek címeiben. És mindössze annak bizonyítékául, hogy a leírás nem légből kapott, hanem megfelel grafikai sorsképletnek (Asztrogrammnak), amit, az elején elküldök adat-beírási felülvizsgálás céljából. A szövegek összessége tehát a személy egyedi sorsképletében található horoszkóp-elemek rész-egység szerinti leírását tartalmazza. Tehát a szöveg-együttes összességében egyedi (egyéni!), de részleteiben rész-elemeiben általános. Elemi részeiben, olyan leírásokat tartalmaz, amelyek a klasszikus asztrológiai empirikus megfigyelések alapján, egy - egy horoszkóp-elemere és az illető elem pozíciójára mind érvényesek, kiegészítve, az általam felfedezett és leírt anyai ági karmikus programok szerinti, karmikus asztrológiai megfigyelésekkel, karmikus értelmezésekkel. - Így tudtam elérni azt, hogy ilyen olcsón tudjak hiteles és autentikus (Tehát megbízhatóan érvényes és hasznos!) személyi horoszkóp-leírást adni mindenki számára, aki tőlem a horoszkópját igényli.

Ez a szöveg tehát tartalmazza azokat az objektív feltárásokat és a feloldási - meghaladási lehetőségekre vonatkozó konkrét tanácsokat, amelyek segítségével a legégetőbb problémáinak az igazi okaival szembenézhet, és az élete és a sorsa helyre állításába, rendezésébe bele foghat.
A fényszögelések együttes – szintetikus értelmezését viszont, csakis a szintetikus értelmezés hangfelvételeiben tudom részletesen személyesíteni. Ez a részletezés az analitikus horoszkópban is megtörténik, csak éppen nem az aktuális problémákra van fókuszálva, hanem a mindenkori személyi késztetésekre, ösztönökre, félelmekre, ambíciókra és szorongásokra, fóbiákra. Egészen biztos lehet abban, hogy a sorsának a kézbevétele nem ezeknek a részletkérdéseknek a megértésén múlik, hanem a karmája és a gyakorlati életfeladatai jellegének a feltárásán, ami nagy részletességgel és metafizikai egzaktsággal szerepel az általam készített írott részben.

Ami a tudattalanban található karmikus programoknak a meghaladási és feloldási lehetőségeket illeti, minden egyes elem leírásának a végén megtalálható a tanács és útmutatás erre vonatkozóan, de a fontos fényszögek leírásánál is, ez a tanácsadói szövegrész kiemelt szerepet kap a horoszkóp-szövegekben. Ez a szövegállomány képezi tehát a kikerülhetetlen és életbevágóan fontos elméleti alapját az alant leírt különböző horoszkóp-fajtáknak. Az ön személyi spirituális és kauzális tulajdonságainknak az írott rész segítségével történő mélyebb és egyre mélyebb feltárása, biztosítja ugyanis az utat a sors-nehézségeinknek a feloldása és a tényleges egészség és boldogság elérése felé, még akkor is, ha a pillanatnyi sorsállapotának az okait és feloldási lehetőségeit konkrétan a hangfelvételekben adom meg. Továbbá ezt szolgálják például a spirituális naplóírás is, vagy a komoly, kauzális meditációk is. – Ennek érdekében, minden egyes horoszkóp esetében, csatoltan még küldök több, az illető horoszkópból kiolvasható karma szerinti (A karmikus pontok elhelyeződése szerinti), általam jellemzőnek és fontosnak ítélt tanulmányt is. Valamint más, a horoszkóp jellege szerint általam fontosnak ítélt cikkeket és metafizikai leckéket. (Pl. a táplálkozásról, vagy a Naplóírásról, vagy a magzatfoganásról szólókat.) Mindemellett viszont, utólagos belső asztrológiai konzultációra is van lehetőség, és amennyiben ez érdekli, kérem szépen, levélben igényelni az erre vonatkozó tájékoztatót.

Ennek, az ön sorsképlete minden egyes elemének megfelelő, kauzális asztrológiai leírásokból álló, tehát részletes karma-feltáró szöveg-együttesnek az ára 23 euro, vagyis kb. 80 lej, vagy 7500 forint. Ehhez jár még egy(!), ön által sorsfontosságúnak vélt (égető sorskrízissel járó) probléma szellemi okainak a feltárása, és a tárgyalt krízis feloldási lehetőségére vonatkozó tanácsadás. (Figyelem! – 1. Erre nem vonatkozik a részletfizetési lehetőség. És Figyelem 2: - A lej és a forint értéke ingadozása miatt, nem a Lejben vagy a Forintban megadott érték a mérvadó, hanem mindig az euro- érték!)

2) Két, maximum három égető sorsproblémának – sorskrízisnek – az igazi (rejtett) karmikus okait feltáró valamint a probléma – krízis – megoldási lehetőségeit feltáró (Megadó, megtanácsoló.) Kezdő Horoszkóp, vagy, Népszerű Horoszkóp. Ára: 40 euro, Kb. 12 000 forint, 150 lej.

Ez, a fent leírt szöveg mellett, tartalmazza az önt erősen foglalkoztató, illetve hátráltatónak és feloldhatatlannak érzett, észlelt sorsproblémának az ön által és az eddigi tanácsadói, által, (betegség esetén: az orvosai által.) is megfejthetetlennek bizonyuló, igazi, rejtett (karmikus) okainak a feltárását, és a gyógyuláshoz vezető, vagy az illető sors-krízisből (hátráltató, vagy romboló, degradáló élethelyzetből) kivezető szükséges magtartás, vagy cselekvés leírását. Természetesen, ide tartoznak a pályaválasztási tanácsadások, illetve a szükségesnek érzékelt életpálya- változtatásra vonatkozó sorselemzések is, valamint a párválasztási tanácsadások is. (Figyelem! Ez még nem szinasztria, tehát nem, már létező, komoly párkapcsolatnak, élettársi viszonynak a karmikus elemzésen alapuló vizsgálata és tanácsolása, amiről a 4 pontban olvashat.) Ezt a horoszkópot, illetve ennek a lényegi részét, a vele járó analitikus leírások mellett, elkészíthetem írott formában is, de egy e-mailban elküldhető hangfelvételen is elmondhatom. Szívem szerint, az utóbbit ajánlom, mivel ebben több részletre is kitérhetek.

Ezt a hangfelvételt és a szintézis felvételeit is (lásd később), az elkészítése után, rögtön el is tudom küldeni, amennyiben az alábbi útbaigazítás segítségével ön készít egy gmail.com- os postafiókot, amely az eddig forgalomban levők között a legnagyobb kapacitású (2O MGB) hangfájlokat képes elszállítani és befogadni. Íme az útbaigazítás szövege, aminek segítségével, igen könnyen nagy kapacitású befogadási képességű E-mailt hozhat létre, rá kattintva a következő oldalra:

http://mail.google.com/mail/a-af3f5b9c0 ... cfc9831ffa

- Figyelem! Amennyiben a horoszkóprendelésre elszánta magát, ezt a …@gmail.com – os fiókot kérem szépen mindenképpen és mindenek előtt elkészíteni és nekem máris erről, tehát csak és csakis gmail-es címről írni, mivel nagyon sok esetben előfordult, hogy én nem néztem meg, azt, hogy a rendelőim kis kapacitású imél-fiókról írtak evelet, és erre a címre elküldtem a horoszkóp-hangfelvételt, vagy felvételeket és csak egy, vagy két nap múlva kaptam meg az értesítést, hogy azok nem érkeztek meg.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO