ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2020.07.07. 02:46

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2020.05.31. 00:02 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4203
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Tisztelt Rendőrkapitányság, Tisztelt Ügyészség! Tisztelt BKKB Elnöksége!

Tisztelt Ombudsman, Tisztelt Redőrnyomozó, Tisztelt Független Rendészeti Panasztestület, Tisztelt Román Hatóságok!

Feljelentéssel élek Kozma Botond Szilárd és Kozma-Joó Violetta bűntársa ellen is, aki az asztrologosz portálon engemet ismeretlenül zaklat, az általam most feljelentett kiber-bulling bűnöző nő neve: Sike Sára Bernadett.

Rólam, Galambos Adrienn -ről az első zaklató YouTube felvételt kb.: a 2002. évben töltötte fel Kozma Botond Szilárd a YouTube -ra, ahol testvér kifosztással rágalmazott és örökség ellopásával rágalmazott a kiber-bulling bűnöző Kozma Szilárd. A hangfelvételt bizonyítékként megküldtem a rendőrségnek.

Tájékoztatom önöket arról, hogy tegnap Kozma Szilárd és Joó Violetta felém és a családom felé irányuló zaklatásaikra vonatkozóan az általam bemásolt 5. link -ben olvasható, hogy Kozma Szilárd engemet, Galambos Adrienn magyar állampolgárt és nevemet megváltoztatva a Galléros Adrienn név alatt is „LUXUS-KURVA” minősítéssel emleget az interneten, továbbá Kozma Szilárd a nevem alatt engemet rágalmazva „BUZIKÁM” -ozik az interneten.

Kozma Szilárd és Joó Violetta az interneten KETTYENT FÚRIÁNAK is neveznek engemet.

2020.05.30 -án a következő családom és ellenem irányuló internetes zaklatásokat találtam az interneten, a zaklató kiber-bulling bűnözők személynevei: Kozma Botond Szilárd és Joó Violetta. A 2017 -év óta bizonyítékokkal jeleztem folyamatosan a két kiber-bulling bűnőző - Kozma Szilárd, Joó Violetta - zaklatásait, hatósági intézkedés nem történt.

Az ismételten csatolt periratot számos internetes felületre feltöltötte Joó Violetta kiber-bulling bűnöző, aki nem jelent meg a bíróságokon, azaz egy megszüntetett büntető eljáráshoz kapcsolódóan egy ki nem vizsgált, hamis vádakon, rágalmakon alapuló perirattal zaklat Joó Violetta és Kozma Szilárd az internet. A perirat magánszemélyek védett személyes adatait tartalmazza és Gonda Géza és egy google fotóval rendelkező Butetri nevű nő e-mail fiókjával való bűnelkövetést is tartalmazza Joó Violetta és Kozma Szilárd által.

Joó Violetta és Kozma Szilárd a bíróságot postai tértivevénnyel való csalásuk elkövetésével próbálták megtéveszteni, eredménytelenül. A bíróságon keresztül a két kiber-bulling bűnöző kártérítést követelt millió forint összegben tőlem és a számomra ismeretlen Gerle Évától. A bűnelkövetések helyszínét ellenben a nyomozók Csíkszeredára jelölték meg, ahol Kozma Botond Szilárd és Joó Violetta jelentős számú magánszemélyt zaklatott éveken keresztül.

Én készítettem egy több, mint 100 pontból álló listát, ahol leírtam, hogy kiket zaklatott Kozma Szilárd az interneten bűnsegédjével Joó Violettával együtt, ezt a bizonyítékot is megküldtem a rendőrségnek hangfelvétel bizonyítékokkal együtt. Kértem a rendőrséget, hogy a teljes hosszúságú hangfelvételeket vegyék át tőlem bizonyítékként, ez nem történt meg.

A YouTube által letiltott, alant bemásolt videó felvételt zaklatásom céljából a Trumblr nevű portálon tette újra közzé a két kiber-bulling bűnöző: Kozma Szilárd és Joó Violetta.

image.png95 oldalon keresztül zaklat a Wordpress.com -on a perirat ismételt megjelentetésével magánszemélyeket Joó Violetta és Kozma Szilárd kiber-bulling bűnözők.

A Wordpress.com -nál feljelentéssel éltem Joó Violetta és Kozma Szilárd ellen.

A soha ki nem vizsgált periratot több internetes oldalon tette közzé Joó Violetta.

Joó Violetta a bíróságot megtévesztette a postai tértivevénnyel való csalási szándékával bűntársával Kozma Szilárddal együtt, s ezek ketten - Joó Violetta és Kozma Szilárd - nem jelentek meg feljelentőkként a bíróságokon, ellenben zaklatásom céljából a ki nem vizsgált perirattal is visszaélnek az internet számos portálján!

A periratban hibásan magánszemélyek védett adatai is szerepelnek.

https://mobbingelleniharc.wordpress.com ... ertesites/


image.png
image.pngimage.png
Kozma Szilárd testvéremet illegális pénzjövedelemért cserébe az Isten nevében NEMI ERŐSZAK elviselésére buzdította, a hangfelvétel bizonyítékot megküldtem a rendőrségnek, többször is. A hangfelvételt kijegyzetelve is megküldtem a rendőrségnek.

Kozma Szilárd és Joó Violetta először letagadták a testvéremtől kicsalt illegális pénzadományokat, majd a YouTube -on zaklatásaik során Kozma Szilárd ötezer forint pénzadomány elfogadását vallotta be, alant már 60.000 forint illegális pénzadomány elfogadását vallotta be Kozma Szilárd.

Kozma Szilárd testvéremtől - testéverem elmondása szerint - több százezer forint illegális pénzösszeget vett át gyerekei éhezésére hivatkozva, leszegényedésére hivatkozva, hamis ál-asztrológiai tanácsadásként, ahol testvéremet Kozma Szilárd nemi erőszakok elviselésére bujtotta fel.

image.pngimage.png
image.pngimage.png
image.pngimage.png

image.pngA fent ismertettet Galléros Adrienn álnéven is történő Galambos Adrienn, azaz a felém megvalósított internetes zaklatásokhoz a kiber-bulling bűnöző Joó Violetta egy teljes oldalas személyiségi jogaimat sértő szöveget is közzé tett a YouTube -on, amit több százan láttak és osztottak meg.

A fent hivatkozott Joó Violetta által a zaklatásom céljából a YouTube -on is közzé tett teljes szöveget korábban már megküldtem a rendőrségnek.


image.png

image.png


image.pngimage.png@ Ismételten felszólítom Jó Violetta, Kozma-Joó Violetta, szihalmi Joó Viola magát arra, hogy az összes irányomba és családom irányába megvalósított TÖBB SZÁZ internetes zaklatását törölje le az internetről, haladéktalanul.

@ Ismételten felszólítom Kozma Szilárd, Kozma Botond Szilárd magát arra, hogy az összes irányomba és családom irányába megvalósított több száz internetes zaklatását törölje le az internetről, haladéktalanul.

A sértett: Galambos Adrienn

KÉREM ADATAIM, ÉS CSALÁDOM ADATAINAK BIZALMASAN KEZELÉSÉT! Kérem az elektronikus kapcsolattartást: GOV. TÁRHELY.

---------- Forwarded message ---------
Feladó: Adrienn Galambos <fiok.gamagan@gmail.com>
Date: 2020. máj. 29., P, 19:10
Subject: FELSZÓLÍTÁS 8. rész: Kozma Botond Szilárd, Kozma-Joó Violetta kiber-bulling bűnözők, zaklatók, cinkostársuk: Dénes Mária adócsaló, személyes adataimmal visszaélő nőszemély.
To: <kozmaszilard@gmail.com>, <jooviol@gmail.com>, <denesmaria73@gmail.com>


Tisztelt Rendőrkapitányság, Tisztelt Ügyészség! Tisztelt BKKB Elnöksége!

Tisztelt Ombudsman, Tisztelt Redőrnyomozó, Tisztelt Független Rendészeti Panasztestület, Tisztelt Román Hatóságok!

Kérem Gonda Géza, és kérem Butetri google fotóval rendelkező hölgy, szíveskedjenek jelentkezni a rendőrkapitányságon és egyeztetés céljából ezen e-mail címemen. Mint jeleztem, Joó Violetta és Kozma Szilárd az önök e-mail fiókját felhasználva próbált millió forint összeget kicsalni a bíróság megtévesztésével.

Kérem vegyék súlyosbító körülménynek, hogy a veszélyes kiber-bulling bűnözők, a hülyéző, elmebetegező, KISKORÚ MOSTOHA GYEREKEI előtt az interneten pszichopatázó Kozma-Joó Violetta és a geciző, anyád picsázó, putrizó, fasisztázó, zsidózó, kurvázó Kozma Botond Szilárd nem indította el a családom és a felém évek, sőt évtized óta az interneten közzé tett internetes zaklatásaiknak a törlését kérelmeim ellenére, így mindaddig, amíg nem indítják el a két veszélyes kiber-bulling bűnöző ellen a büntető eljárásokat minden egyes nap küldeni fogom ismételten a bizonyítékokat, mivel kiterjesztett zaklatások valósultak meg irányomba és a mai napig jelentős érdeksérelmet szenvedek el a két kiber-bulling bűnöző - Kozma Szilárd és Joó Violetta - internetes zaklatásai miatt, és évek óta nem történt hatósági intézkedés!

A MAI NAPON, 2020.05.29 -én az ALANT BEMÁSOLT ZAKLATÁSOKAT TALÁLTAM AZ INTERNETEN, zaklatók: Kozma-Joó Violetta és Kozma Szilárd.

GALLÉROS ADRIENN és Galambos Eszter név alatt zaklat és rágalmaz engemet és a testvéremet az interneten Kozma-Joó Violetta és Kozma Szilárd.

Korábban már jeleztem, hogy Joó Violetta veszélyes kiber-bulling bűnöző a nevemet Galléros Adrienn -re változtatta át, és gyakran két személynév alatt is zaklat Joó Violetta és Kozma Szilárd egyszerre az interneten.

HATÓSÁGI INTÉZKEDÉST KÉREK! Mint már írtam, a nem dolgozó Joó Violetta és a nem dolgozó Kozma Szilárd testvéremtől kicsaltak jelentős illegális pénzadományokat arra hivatkozva, hogy "mostoha" GYEREKEIK ÉHEZNEK, továbbá a több, mint 100 magánszemélyt az interneten zaklató adócsaló Kozma Szilárd szintén kicsalt jelentős pénzösszegeket a testvéremtől NEMI ERŐSZAK, nemi erőszakok ELVISELÉSÉRE BUZDÍTVA A TESTVÉREMET és illegális pénzért cserébe asztrológiai ál-tevékenységet művelve Kozma Szilárd a testvéremtől szintén jelentős illegális jövedelmekre tett szert.
image.png


image.png


image.png


image.png


image.png

image.png


image.png


image.png


@ Ismételten felszólítom Jó Violetta, Kozma-Joó Violetta, szihalmi Joó Viola magát arra, hogy az összes irányomba és családom irányába megvalósított TÖBB SZÁZ internetes zaklatását törölje le az internetről, haladéktalanul.

@ Ismételten felszólítom Kozma Szilárd, Kozma Botond Szilárd magát arra, hogy az összes irányomba és családom irányába megvalósított több száz internetes zaklatását törölje le az internetről, haladéktalanul.

A sértett: Galambos Adrienn

KÉREM ADATAIM, ÉS CSALÁDOM ADATAINAK BIZALMASAN KEZELÉSÉT! Kérem az elektronikus kapcsolattartást: GOV. TÁRHELY.

---------- Forwarded message ---------
Feladó: Adrienn Galambos <fiok.gamagan@gmail.com>
Date: 2020. máj. 28., Cs, 16:11
Subject: FELSZÓLÍTÁS 7. rész: Kozma Botond Szilárd, Kozma-Joó Violetta kiber-bulling bűnözők, zaklatók, cinkostársuk: Dénes Mária adócsaló, személyes adataimmal visszaélő nőszemély.
To: <kozmaszilard@gmail.com>, <jooviol@gmail.com>, <denesmaria73@gmail.com>


@ Ismételten felszólítom Jó Violetta, Kozma-Joó Violetta, szihalmi Joó Viola magát arra, hogy az összes irányomba és családom irányába megvalósított TÖBB SZÁZ internetes zaklatását törölje le az internetről, haladéktalanul.

@ Ismételten felszólítom Kozma Szilárd, Kozma Botond Szilárd magát arra, hogy az összes irányomba és családom irányába megvalósított több száz internetes zaklatását törölje le az internetről, haladéktalanul.

@ Hatósági intézkedést kérek! Tájékoztatom, hogy Joó Violetta kiber-bulling bűnöző a .jpg csatolmány szerint 3 képmásomat töltötte fel zaklatásom céljából az internetre, s Joó Violetta az állítólagos képmásaim alá helyezte az interneten a soha ki nem vizsgált periratot zaklatásom céljából.

A 3 fényképen nem tudom, hogy ki / kik vannak, azaz más magánszemély(ek) képmásaival élt vissza Kozma-Joó Violetta zaklatásom céljából az internet nagy nyilvánosság előtt,- lásd: ... Képmásaim, Perirat .jpg fájlt. (A fényképeket nem tettem közzé.)

@ Kérem jelentkezzen Gonda Géza és 'Butetri' a csatolt, interneten Joó Violetta által zaklatásom céljából megjelentetett, soha ki nem vizsgált perirat alapján a rendőrségen! Gonda Géza és 'Butetri' e-mail címét használta fel ellenem a két kiber-bulling bűnöző, Joó Violetta és Kozma Szilárd zaklatásom, valamint anyagi haszonszerzésük céljából,- lásd: Felszólítás 6. rész. .pdf fájl -t.

Csatolt mellékletek száma: 3 darab

A sértett: Galambos Adrienn


Joó Violetta kiber-bulling bűnöző_Képmásaim, Perirat.JPG

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO