ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2019.01.19. 02:43

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2018.01.24. 22:48 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3985
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Puzsér Róbert


Ha Geréb Ágnes egy kórházban dolgozna, ahol tucatnyian haltak volna meg a kezei között, az orvosszakma szó nélkül összezárna, az állam pedig nagyvonalúan félrenézne. Csakhogy Geréb Ágnes az otthonszülést népszerűsítette, képzett orvosként vezetett le szüléseket, és két rettenetes tragédia történt a felügyelete alatt.

Geréb Ágnes két év börtönt kapott. Egy senkire nem veszélyes, ártalmatlan hölgyet bűnözők közé zárnak, mert meg merte kerülni azt a velejéig korrupt szisztémát, amit Magyarországon egészségügyi rendszernek neveznek. Geréb Ágnes azt az eretnek álláspontot képviselte, hogy egy nőnek igenis joga van otthon szülni, továbbá hogy az apának igenis joga van a szülésnél jelen lenni. Ezt a jogot kifejezetten Geréb Ágnesnek köszönhetjük: Geréb Ágnes küzdelmének és önfeláldozásának.

Geréb Ágnest most eltapossák – példát statuálnak vele. Jobbágy vagy: nincs jogod másként gondolkodni, mint ahogy ők teszik, nincs jogod megkérdőjelezni a döntéseiket, mert ők vannak felül, neked pedig nincs más dolgod, mint szolgálni őket, és befogni a pofádat – vagy jön a börtön.

Nem feltétlenül hiszek az otthonszülésben. Ha ez a kérdés egyszer napirendre kerül a csajommal, a kórházat javaslom majd neki. Mélyen hiszem ugyanakkor, hogy ennek a döntésnek a felelőssége egyedül a szülőké. Mindkét választásnak vannak nyilvánvaló előnyei és hátrányai – az emberek pedig nagykorúak, és képesek ezeket mérlegelni.

Geréb Ágnes többet tett azért, hogy jobbágyokból polgárok legyünk, mint bárki más az elmúlt harminc évben. Többet tett azért, hogy a magyar nők méltósággal szüljék meg a gyerekeiket, mint bárki más az elmúlt harminc évben. Többet tett az apákért, mint bárki más az elmúlt harminc évben. Azt, hogy Geréb Ágnes milyen sokat tett ezért az országért, leginkább az bizonyítja, hogy meghurcolták, ellehetetlenítették, és végül börtönbe zárják azok, akik az elmúlt harminc év során csakis a harminc ezüstjüket számolták: orvosok, jogászok, politikusok.

Geréb Ágnes egy hős. Ma már sajnálom, hogy lehagytam a tíz legnagyobb élő magyar listájáról. Ott volna a helye.Hozzászólások


Kozma Szilárd Messzemenően egyet értek a feni írással, sőt, még azon túl is, mivel ez a téma nálam és a számomra nem csak demokrácia- és civilizáció - elméleti kérdés, hanem gyakorlati meggyőződés is. Az ugyanis, hogy a lányaim nagy része (Három az öt közül), vagyis az elsők kórházon kívül és orvosok és bábák nélkül születtek annak köszönhető, hogy Geréb Ágnes munkásságáról és eredményeiről hallván és olvasván, ezt az utat követtük, amit soha nem bántunk meg. Sőt: ezek a gyermekeink a tél végi, tavasz eleji hűléses légúti betegségeken kívül, soha nem voltak betegek.

De ugyancsak a Geréb Ágnes "jó-hírének" köszönhető az is, hogy a nagy-lányom ugyanúgy szülhette meg az unokámat a Csíkszeredai kórházban, mintha otthon szült volna. (Csak annyi szépség hiba csúszott be, hogy apás szülés helyett nagyapás szülésnek sikeredett. :) ) De persze, itt feltétlenül meg kell említeni a Csíki anyák nevű civil szervezet áldozatos "harcát" is, valamint, a Dr. Holló Tünde nevét is, aki a jelenben a szülészeti osztály vezetője és akivel a Csíki Anyák nem kellett már küzdelmet vívniuk ahhoz, hogy a Hargita Megyei Szülészeti osztályon emberhez méltóan szülhessenek az anyák és születhessenek az utódaink.
Amiatt tehát, hogy ezt a "sátán-tangót" művelte, ezzel a hősnővel a Fidesz és a Kereszténydemokrata párt által irányított Magyarországi "igazságszolgáltatás", nem elítélni való, hanem egyenesen lehányni való a politikája, és teljességgel hiteltelen az un. nép-nemzeti gondolkozása, mag a gerincessége magának Orbán Viktornak és Semlyén Zsoltnak is!

Másfelől, asztrológusként az isteni igazság érvényesülésének a kérdését veti fel számomra mind a meghurcoltatás, mind a börtönbezárás, este, aminek a hatása, ennyi sok év és hurcolkodás után, szerintem mégis csak érvényesülnie kellene (Kell!), az intézményesült - megkövesült, emberi gonoszsággal szemben, és tehát úgy látszik, mintha ebben az esetben ez elmaradna.

Utálom az áldozat-hibáztatást, sőt, egyenesen dühít, amikor érzékelem, hallom, vagy észlelem, mivel velem is és a gyermekeimmel szemben is, több rendben is elkövették (Az iskolában, a képzett pedagógusaik is többek között!), de, ezzel a számomra is egyelőre megmagyarázhatatlan helyzettel kapcsolatosan, csak azt tudom mondani, hogy Geréb Ágnes valamikor - És nem kívül,hanem belül, önmagában - elkövethetett egy olyan határ-átlépést, amiről ma már esetleg még maga sem tud, illetve aminek a súlyát nem érzékelhette, és aminek a következményeit most el kell szenvednie. Másrészt azt, hogy általa az egész nemzet és az ország vezekel, a rengeteg feleslegesen elvetélt magzatért, kegyetlen "tudományossággal" meggyilkolt magzati életért!

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.01.25. 16:22 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 00:08
Hozzászólások: 255
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Halak
Aszcendens: Kos
Nem akartam ebbe a témába nagy nyilvánosság előtt belemenni, mert úgy gondoltam sokkal fontosabb még mindig, hogy bemenjen a köztudatba az amiért Geréb Ágnes harcolt és amit képviselt, mint az, hogy most a magas szintű és finom szellemi okait keressük annak a negatív helyzetnek amibe került. Úgy gondoltam ugyanis, hogy ezzel még lovat adnánk az olyan a szemellenzős, szellemellenzős, de ugyanakkor nagyon kemény karrierista nőknek is, mint amilyen Kálmán Olga is, akinek egyik interjúját láttam az otthonszüléssel kapcsolatban. Ebben ő az mellett, hogy a tőle egyébként megszokott, gyilkos cinizmussal semmisítette meg az egész otthonszülés eszméjét, elgondolásait, miközben látszott, hogy a lényegéről halvány fogalma sincs, kifejtvén azt, hogy az egyenlő otthon a mosógépre támaszkodva vajúdva szülni, s a lehető legkényelmesebbet, de szűklátókörűt választani. Ez a kényelem ugyanis nagy felelőtlenséget takar, mert ki van téve közben a gyermek a halálnak egyenesen s ennek súlyát a leendő anyuka nem fogja fel. Miközben , s ez tapasztalati tény, aki otthon akar szülni az sokkal jobban felkészül és jobban utána jár az egésznek, tehát több felelősséget vállal, mint az aki kórházban akar szülni. Utána Kálmán Olga is szült egyet, nyilván kórházban, viszont arra határozottan emlékszem, hogy még két hónap sem telt le és máris vissza volt állva a munkába. A korai munkába állása, amely tulajdonképpen felelőtlenség önmaga anyai énjével és a gyerekkel szemben, valahogy jelentett problémát a számára.

A lényeg tehát, továbbra is úgy tartom, hogy annak ellenére, hogy Geréb Ágnest elítélték, az ő tevékenysége az anyai öntudat felébresztése és gyakorlati megvalósítása érdekében, azon belül pedig az önálló szülésre való képesség tudatosításával kapcsolatos , valamint ennek a ténynek az általános elfogadtatása érdekében folytatott felvilágosító tevékenysége, harca, s az ezzel összefüggő a törvényhozás szintjén kiharcolt változtatások, pozitív következményei az egész magyar társadalom jelenlegi női tagjaira nézve elvitathatatlanok és messzemenően kiemelkedőek a többi nőgyógyászhoz képest is.

Amiért mégis érdemes ebbe a kihívásba belemenni, nevezetesen, hogy mi lehet a spirituális oka a Geréb Ágnes elítélésnek, az azért van, mert itt valójában annak a kérdése merül fel, hogy aki az isteni igazság gyakorlati, földi megvalósulásáért ennyit előremozdított, az miképpen kerülhet mégis a földi bíróság, a földi ítélőszék előtt elítélésre? Miképp pecsételődhet meg mégis az egyéni sorsa? Miképp történhet meg, hogy vallásos nyelven, aki az Istent szolgálta teljes bevetéssel, mégis megfosztathatik attól, hogy eme áldásos tevékenységét folytathassa? Felmerül a kérdés, akkor érdemes ennyire menni előre, vagy érdemes így, ha közben a személyes életed derékba törik? Nyilván, ha nem sikerül valakinek, számára kielégítő választ találni, akkor végül ott maradnak a kételyek, hogy itt most már, a mi országunkban az erősebb igazsága , vagy az igazság ereje érvényesül, mivelhogy látszólag az égi igazság megtorpan s igazságtalanság történik, már lassan évtizedek óta. Legalábbis Geréb Ágnes ezt így érzi és éli, élheti meg, mert az utolsó nyilatkozatában is azt mondta az ő lelkiismerete tiszta, tehát végül nem fogadta el az ítélet (isteni) jogosságát.

Számokban kifejezve 3600 szülésre 2 sajnálatos haláleset a számára elenyésző szükségszerűség, amiért elítélték. (Én sem találom soknak.) Másfelől ez a szám kórházban 100.000/17. Vagyis Ágnes asszonynál statisztikailag 100.000 szülésre vetítve 55 sajnálatos haláleset jut (100.000/55), míg kórházban 17 (100.000/17), vagyis plusz 38 jönne ki, ha így számoljuk.
A statisztikát nézve, akkor a 17 korházi halálért, hány orvos volt elítélve? Nyilván nem sok, de legalábbis nem hallottunk komolyabb perekről halott újszülött ügyben, csak a Geréb Ágneséről. Nem azt mondom ítéljék el az orvosokat, de az kétségtelen, hogy itt valami nem helyes, nem korrekt, az emberi értékítélet szerint.
A statisztikát, csak azért hoztam fel, hogy lássuk ezt az oldalt is. Azonban ebben a statisztikában az nincs benne például, hogy egy, egy oxitocinnal jól megnyomott szülés kínjai után, hány nő nem vállal több gyermeket és hány meg nem született gyerek veszteség keletkezik így. Személy szerint több ilyen nőt is ismerek. A 100.000/ 100- is meghaladhatná, ha komolyan utána kérdőíveznének. Az sincs benne a statisztikában, hogy aki jól szül az kedvet kap még további szülésekre, mert ez a dolgok rendje, tapasztalati tény. Nem Damoklész kardjaként lóg előtte még egy, több gyerek lehetősége, amire férfi legyen a talpán, ha még rá tudja, merészeli venni a feleségét.

Mindezeket letisztázva szeretnék visszatérni Geréb Ágnesre. Tudomásom szerint az ő alapállása az volt, hogy a nő természeténél fogva tud szülni, évezredeken (!) keresztül ezt tette. Minden nő tudja miképp kell megszülni a gyereket, csak hagyni kell neki és biztosítani a körülményeket a háborítatlan szülésre, nem pedig elbátortalanítani, betegségként kezelni a szülést, kiszolgáltatni a jelenleg (akkor méginkább) fennálló férfiközpontú és nem anyaközpontú szülés levezetési gyakorlatnak.

Ez is jól mutatja, hogy nagyon kell vigyázni az anyai - szülői mentális . képzeleti - képzelgési és gyakorlati felelősségek átadásával, átdelegálásával :) (átpasszolásával) a "megoldják helyettünk" az orvosok és az asszisztensek-kel, mert, akkor egy idő után valóban kiszolgáltatottá, meg az alap-funkciónk ellátására is képtelenekké is válunk. Ez az alapvető élet-elv nem csupán a szülések esetében érvényesül!

_________________
Mária

A lét megismerése a bátorságon és személyes áldozaton keresztül vezet, s ki kell lépnünk a megszokott komfortzónánkból, elõítéleteinkbõl, ennek érdekében.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.01.25. 16:23 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 00:08
Hozzászólások: 255
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Halak
Aszcendens: Kos
Amit én hiányolok és hiányoltam mindig is Geréb Ágnesnél az a lelki, szellemi (!) oldalra történő nagyobb hangsúly fektetése a szülésre való felkészítés kapcsán. Nem elég, habár elengedhetetlenül szükséges, a férfi nőgyógyászokkal, akik nem is szültek életükben, kihadakozni, hogy legyen már anyacentrikus a szülés. Nem elég abban bízni, hogy a nők természetesen szültek évezredeken keresztül, tehát a legmélyebb szinteken van meg bennük a tudás erre, mert ez egy természetes élettani folyamat,nem betegség és az szerint kell kezelni, ezt kell tudatosítani. Ez tulajdonképpen az anyai, a teremtői tudat, öntudat részleges helyreállítása, ami szintén kihagyhatatlanul fontos. Viszont azért részleges, mert csupán a fizikai szintre korlátozódik, alapozódik. Nem elég tudni minél pontosabban a fizikai folyamatot, ahogy a szülés végbemegy, s a segítségével tudatosan együtt működni a szülés során ezekkel a mélyebb erőkkel és folyamatokkal. A legtöbb szülésfelkészítőn ez történik. Szükség van még egy nagyon fontos tényezővel számolni, ez pedig a nő, az anya szellemi, lelki állapota. Geréb Ágnesnek nagyon erős személyisége van, lelket tudott önteni a nőkbe, s szerintem ennek is köszönhető az, hogy csupán két ilyen szélsőséges tragédia történt a lelki, de főképp a szellemi szint mellőzése mellett. Nyilván, akik megjárták tragikusan, azokat az nem vigasztalja, hogy többieknek viszont jól sikerült a szülés.
A valóság az, hogy egy fiatal nő, aki szülőképességének teljében lehetne biológiailag, az ősrégi biológiai programok szerint, ha közben lelkileg, szellemileg, képzeletvilágában és nem egyszer korábbi életmódja szerint is, össze van zavarodva, mindaz a mélyebb biológiai tudás, program ami szerint a szülés természetesen lefolyhatna felülíródik, eltorzul. (Ehhez hasonló a foganási képtelenség is.Rengeteg információ van ezzel kapcsolatban itt a Logoszon.) Ezért is óvták a lányokat és nőket az egészséges közösségekben és a vallásos iratokban, szokásokban a kicsapongó életmódtól, a gyakori partner-cserétől, az alkohol-fogyasztástól, a bohém és un. züllött életmódtól. Ezért volt külön érték pl. régebb a szüzesség, illetve az, hogy az későbbi szülő-anya szellemi és lelki világa ne legyen sok féle eszmével és elvárással, élveztet vággyal megzavarva "beszennyezve".

A foganást, kihordást és szülést zavaró finomabb, tehát nem testi jellegű zavarok szintjén, lelki okok között, megfigyelésem szerint, a legtöbbször a párkapcsolati kétségek szoktak lenni, amelynek következtében, a nő nem akarja a babát teljes szívéből fogadni az életébe, ez már bőven elég,ha nincs tudatosítva és kijavítva, hogy a szülés se mehessen természetesen végbe s elakadás történjen. Nyilván számos más ok is van, s a fordítottja is lehetséges akár, hogy más okok vannak a háttérben, miközben erre van, vagyis a partner alkalmatlanságára van kivetítve, s úgy van lelkileg felfogva, kezelve, félrekezelve belül. Mindezeken kívül, számos más, a civilizációs elvárásokból eredő, abból az anyaságra nézve nem kedvező életviteli és hamis képzet és képzeletbeli okok is jelen szoktak lenni, ha elakadás történik, valamint az eddig említettektől teljesen eltérő egyéni okai is lehetnek annak, amiért egy nő nem tudja megszülni a gyereket természetes úton. A lehetséges okok közé leginkább a személyes horoszkóp elemeinek ismerete segítségével és az anyai ági női felmenők sorstörténetével való megismerkedéssel, megbizonyosodással, lehet belelátni a beszélgetések, önfeltárások folyamán. A rejtett, nem teljesen tudatos lelki tartalmakat kifürkészni, lelki aknákat felfedezni és hatástalanítani, lehetőleg meghaladni és felszabadulni.

Az ezekre tett erősebb hangsúlyt hiányoltam és hiányolom most is végül is. A kérdés az, hogy a pszichológiát is végzett Geréb Ágnes miért nem fogta fel ennek a jelentőségét, súlyát? Ennek ugyanis nemcsak abból szempontból volna súlya, hogy jól szül a nő, vagy sem, hanem a továbbiakban is, a család egészségében is, a személyes, családi boldogságban is. Asztrológiailag a pragmatikus, földkarmához, a Szűz karmájához (Lilithez) tudom sorolni ezt. (A Lilith az Oroszlánnak a 29,60 fokán áll, ilyenkor mindkét konstelláció negatív reflexei jellemzőek, mindkettőre oda kell figyelni.) Ezt megerősíti, hogy a Jupiter (értékítélet és fontosságtudat bolygója) szintén földjegyből fényszögeli negatívan a Holdat. A Jupiter a Bikában negatívan, tudvalevőleg felületesebb és anyagiasabb értékrend kialakítására hajlamosít, amely jelen esetben abban nyilvánul meg, hogy azzal, hogy kimondtuk, hogy a szülés egy élettani folyamat, aminek természetesen kell lefolynia,ha hagyják, be is van fejezve a munka. Ide tartozik, egy személyes tapasztalatom, egy volt rendelőm, aki Geréb Ágnesnél szült és alig úszta meg, hogy szintén tragédiába ne sodródjon az otthonszülése, mikor rákérdeztem, ő nem beszélt arról, hogy Geréb Ágnes felkészítette volna minimálisan is szembenézni, az átlagos nőknél tapasztalható jóval zaklatottabb lelkivilága, életvitele okaival s felhívta volna rá a figyelmét, hogy ennek lehet kihatása a szülésre. (Ennek ellenére is megtudta szülni a gyerekét, csak nem maradt egyértelműen pozitív élménnyel.)

Nyilván ennyi még nem elég ahhoz, hogy valakit börtönbüntetésre ítéljenek, amely ítélet egyrészt nagyon erős személyi hátráltatás a törvényhozáson keresztül (vagyis Bak, X-es ház életterülete) és elzárás (XII-es ház). Utóbbi az asztrológiában a XII-es házhoz kapcsolódik, amely az önként vállalt időnkénti elvonulás és remetéskedés, valamint az így kitisztázott isteni igazságok fényében vállalt gyakorlati áldozatok életterülete is. Jelen esetben ez a Geréb Ágnesnél jelenthette volna az a személyes előrelépést, fejlődést (s nyílván ennek elmaradását) amely szakmailag megjelenhetett volna abban, hogy a köztudatba bevinni azt az eszmét, hogy a nők lelkileg is, szellemileg is igyekezzenek felelősséget vállalni a szülésért, a gyerekért.
Valamint, továbblépve a vonal mentén, jelenthette volna még az ezzel kapcsolatos intenzívebb lélektani és szellemtani kutatásokat, tapasztalatszerzést, rendszerezést, tanulmányokat is, illetve azoknak a közzétételt és terjesztését, stb...

A személyes erő, a szülőanyai, teremtő öntudat és képesség ez nélkül nem tud teljes bizonyossággal működni, kibontakozni.


(Lehet folytatni. :) )

_________________
Mária

A lét megismerése a bátorságon és személyes áldozaton keresztül vezet, s ki kell lépnünk a megszokott komfortzónánkból, elõítéleteinkbõl, ennek érdekében.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.01.26. 09:25 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 797
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
Amit Geréb Ágnes hivatásként képviselt az társadalmilag és még spirituálisan is óriási értékű, mert a nők minél önállóbb és zavartalanabb szülésének gyakorlati segítése, e gyakorlati lehetőség segítése és ezen információk terjesztése egyértelműen lehetőség a spirituális fejlődésre is.

Én gyanítom, hogy mi lehet az oka szellemileg - tehát nem gyakorlatilag ! - az ő meghurcoltatásának, bezáratásának. Mert gyakorlatilag egyáltalán nem ezt érdemli.
Amit szellemi okként vélek, azzal szerintem egyáltalán nem fogok lovat adni senki alá, ahhoz, hogy Geréb Ágnes munkásságának a felbecsülhetetlen és elévülhetetlen gyakorlati és eszmei értékében kételkedjen, sőt!

Annak az oka tehát, hogy őt - a kiváló teremtést védő és teremtést - segítő embert! - meghurcolták és börtönbüntetésre ítélték, szerintem nincs is köze a közéleti szerepéhez, hanem csupán a spirituális értéktudatának egy kis belső devianciájának az átvilágítatlanságához és az ez miatti feloldatlanságához. Éspedig az, hogy annak ellenére is, hogy ő volt az első a magyar társadalomban, aki az apáknak a szüléseken való részvétele érdekében is harcolt, sőt neki köszönhető, ha jól tudom ennek a bevezetése Magyarországon, valahol, a lelke és az öntudata mélyén, annak is egy kicsiny sötét zugában, mégis csak feminista és férfi-gyűlölő maradt, az Oroszlánban álló Sárkányfarka és Lilithje által jelzett, erős tűzkarmájának megfelelően:

Geréb Ágnes tanúságtétele a nők elleni erőszak áldozatai előtt, 2011. november 26.:
https://www.youtube.com/watch?v=bThxMR2qmmg

A fenti videóban Geréb Ágnes férfiak által legyilkolt nőkre emlékezik meg, felolvasva a legyilkolásuk módját. Mi asztrológusok jól tudjuk, hogy milyen feloldatlan, anyai ágon öröklött mély-tudattalan férfi-ellenes agresszivitás, a férfisság-el nem fogadása, férfiasság-ellenes gyűlölet és mély-megvetés kell legyen abban az erős karakterű, nő nemű közéleti személyiségben, akinek a nem csak a Sárkányfarka, de még a Lilithje is, az Oroszlánban áll, és aki számára, mély sugallati szinten, pozitív tettnek tűnik ez a fajta megemlékezés és együttérzés. Hiszen, ugyancsak az asztrológusok számára világos az teljesen, hogy abszolút nem igaz, hogy a férfiak természetileg - maguktól, úgymond veleszületetten bármitől és bármennyire is, agresszívebbek lennének a nőknél. És eleve az egész férfiaknak a "nőkel elleni erőszak" a hibás elve, mint társadalmi ügy, diszkrimináció, fasiszta jellegű, ami irracionálisan "szexista" jellegű, hamis elméleti férfi-hibáztatáson, férfi-gyűlöleten alapszik.

Ebben a fasiszta "közösségi" megnyilvánulásban Geréb Ágnesnek nem lett volna szabad részt venni. Ami vele történik azt a sors erők azért teszik, hogy még esélyt adjanak neki a férfi-ellenességtől való megtisztulásra és belül, szellemileg ne "járjon úgy" az életben, mint a feminista embertársai ("elv-társai"), tehát rejtett maszkulinitás - hibáztatással a lelkében, mély-tudattalanjában, képzeletében.
Geréb Ágnes sjanos, minden csodálni való érdeme ellenére, valahol még mindig az a nő, az a feminista, aki részben még pozitív értelemben egy nagyszerű nőjogi harcos, de sajnos ő is áldozata lett a saját belső karmájának, vagyis a karmikus (negatív) maszkulinitás- ellenes képzeteket gyártó tudattalanjának, a karmikus képzeleti automatizmusának, és a mélyen rejtett férfi-gyűlöletét nem tudta még mindig feloldani, meghaladni. Pedig ahhoz a hivatáshoz, amit ő vállalt, ez is egy lényeges égi elvárás.
Társadalmilag nem vétett ő semmit, legalábbis, amiért elítéltek, ott semmilyen szinten nem volt vétkes gyakorlatilag, ezt mindenki tudja szinte, illetve mindenki megértheti könnyen, ha veszi a fáradságot és utána néz. Sőt! (Lásd az előttem hozza szóló Dénes Mária feltárásait) Ő kimondottan csak szellemi szinten, sőt: spirituális szinten vétett.

Tudomásul kellene végre már venni legalább a nyugati típusú társadalmakban, hogy bárki, akármilyen értékes és magasztos jót is tegyen közösségi szinteken, azzal még nem válthatja ki, nem kompenzálhatja a személyes karmafeloldás szükségletét. Hogy a belső, csak általunk és az isten által ismert szellemi vétkeinket nem válthatjuk ki, más, külső eredményekkel, hanem csak és csakis, azoknak a feloldásával szabadulhatunk meg a belső, kauzális és spirituális szintű rombolási késztetések örvényéből.

Ezen az állításomon majd cinikuskodhatnak a feministák, de ők mind, nagyon is jól tudják, hogy vétenek a férfiak gyűlölésével. (És a férfiakat szerető nő társaik gyűlölésével.)

_________________
"Egy csepp realizáció többet ér egy könyvtárnyi elméletnél." - Hamvas
És: A bolondság az egyetlen pajzs, és az egyedüli biztos talaj.

http://aldottelet.com/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.01.26. 16:40 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3985
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Kedves Marika és Viola és kedves olvasóink!

Úgy vélem, hogy a ti hozzászólásaitokkal, a Geréb Ágnes féle rejtélyt megfejtettnek tekinthetjük. És az általam felvetett kérdést megválaszoltátok, megfejtettétek.

Nagyon meg vagyok elégedve, mert őszintén mondom, valósággal be voltam tojva attól, hogy az isteni igazság netalán ebben az egyetlen egy ügyben hibázna. Hálistennek kimutattátok, hogy nem!

Köszönettel: Szilárd

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO