ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2024.03.28. 10:59

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]




Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2018.01.24. 22:48 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4221
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Puzsér Róbert


Ha Geréb Ágnes egy kórházban dolgozna, ahol tucatnyian haltak volna meg a kezei között, az orvosszakma szó nélkül összezárna, az állam pedig nagyvonalúan félrenézne. Csakhogy Geréb Ágnes az otthonszülést népszerűsítette, képzett orvosként vezetett le szüléseket, és két rettenetes tragédia történt a felügyelete alatt.

Geréb Ágnes két év börtönt kapott. Egy senkire nem veszélyes, ártalmatlan hölgyet bűnözők közé zárnak, mert meg merte kerülni azt a velejéig korrupt szisztémát, amit Magyarországon egészségügyi rendszernek neveznek. Geréb Ágnes azt az eretnek álláspontot képviselte, hogy egy nőnek igenis joga van otthon szülni, továbbá hogy az apának igenis joga van a szülésnél jelen lenni. Ezt a jogot kifejezetten Geréb Ágnesnek köszönhetjük: Geréb Ágnes küzdelmének és önfeláldozásának.

Geréb Ágnest most eltapossák – példát statuálnak vele. Jobbágy vagy: nincs jogod másként gondolkodni, mint ahogy ők teszik, nincs jogod megkérdőjelezni a döntéseiket, mert ők vannak felül, neked pedig nincs más dolgod, mint szolgálni őket, és befogni a pofádat – vagy jön a börtön.

Nem feltétlenül hiszek az otthonszülésben. Ha ez a kérdés egyszer napirendre kerül a csajommal, a kórházat javaslom majd neki. Mélyen hiszem ugyanakkor, hogy ennek a döntésnek a felelőssége egyedül a szülőké. Mindkét választásnak vannak nyilvánvaló előnyei és hátrányai – az emberek pedig nagykorúak, és képesek ezeket mérlegelni.

Geréb Ágnes többet tett azért, hogy jobbágyokból polgárok legyünk, mint bárki más az elmúlt harminc évben. Többet tett azért, hogy a magyar nők méltósággal szüljék meg a gyerekeiket, mint bárki más az elmúlt harminc évben. Többet tett az apákért, mint bárki más az elmúlt harminc évben. Azt, hogy Geréb Ágnes milyen sokat tett ezért az országért, leginkább az bizonyítja, hogy meghurcolták, ellehetetlenítették, és végül börtönbe zárják azok, akik az elmúlt harminc év során csakis a harminc ezüstjüket számolták: orvosok, jogászok, politikusok.

Geréb Ágnes egy hős. Ma már sajnálom, hogy lehagytam a tíz legnagyobb élő magyar listájáról. Ott volna a helye.



Hozzászólások


Kozma Szilárd Messzemenően egyet értek a feni írással, sőt, még azon túl is, mivel ez a téma nálam és a számomra nem csak demokrácia- és civilizáció - elméleti kérdés, hanem gyakorlati meggyőződés is. Az ugyanis, hogy a lányaim nagy része (Három az öt közül), vagyis az elsők kórházon kívül és orvosok és bábák nélkül születtek annak köszönhető, hogy Geréb Ágnes munkásságáról és eredményeiről hallván és olvasván, ezt az utat követtük, amit soha nem bántunk meg. Sőt: ezek a gyermekeink a tél végi, tavasz eleji hűléses légúti betegségeken kívül, soha nem voltak betegek.

De ugyancsak a Geréb Ágnes "jó-hírének" köszönhető az is, hogy a nagy-lányom ugyanúgy szülhette meg az unokámat a Csíkszeredai kórházban, mintha otthon szült volna. (Csak annyi szépség hiba csúszott be, hogy apás szülés helyett nagyapás szülésnek sikeredett. :) ) De persze, itt feltétlenül meg kell említeni a Csíki anyák nevű civil szervezet áldozatos "harcát" is, valamint, a Dr. Holló Tünde nevét is, aki a jelenben a szülészeti osztály vezetője és akivel a Csíki Anyák nem kellett már küzdelmet vívniuk ahhoz, hogy a Hargita Megyei Szülészeti osztályon emberhez méltóan szülhessenek az anyák és születhessenek az utódaink.
Amiatt tehát, hogy ezt a "sátán-tangót" művelte, ezzel a hősnővel a Fidesz és a Kereszténydemokrata párt által irányított Magyarországi "igazságszolgáltatás", nem elítélni való, hanem egyenesen lehányni való a politikája, és teljességgel hiteltelen az un. nép-nemzeti gondolkozása, mag a gerincessége magának Orbán Viktornak és Semlyén Zsoltnak is!

Másfelől, asztrológusként az isteni igazság érvényesülésének a kérdését veti fel számomra mind a meghurcoltatás, mind a börtönbezárás, este, aminek a hatása, ennyi sok év és hurcolkodás után, szerintem mégis csak érvényesülnie kellene (Kell!), az intézményesült - megkövesült, emberi gonoszsággal szemben, és tehát úgy látszik, mintha ebben az esetben ez elmaradna.

Utálom az áldozat-hibáztatást, sőt, egyenesen dühít, amikor érzékelem, hallom, vagy észlelem, mivel velem is és a gyermekeimmel szemben is, több rendben is elkövették (Az iskolában, a képzett pedagógusaik is többek között!), de, ezzel a számomra is egyelőre megmagyarázhatatlan helyzettel kapcsolatosan, csak azt tudom mondani, hogy Geréb Ágnes valamikor - És nem kívül,hanem belül, önmagában - elkövethetett egy olyan határ-átlépést, amiről ma már esetleg még maga sem tud, illetve aminek a súlyát nem érzékelhette, és aminek a következményeit most el kell szenvednie. Másrészt azt, hogy általa az egész nemzet és az ország vezekel, a rengeteg feleslegesen elvetélt magzatért, kegyetlen "tudományossággal" meggyilkolt magzati életért!

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.01.26. 16:40 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4221
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Kedves Marika és Viola és kedves olvasóink!

Úgy vélem, hogy a ti hozzászólásaitokkal, a Geréb Ágnes féle rejtélyt megfejtettnek tekinthetjük. És az általam felvetett kérdést megválaszoltátok, megfejtettétek.

Nagyon meg vagyok elégedve, mert őszintén mondom, valósággal be voltam tojva attól, hogy az isteni igazság netalán ebben az egyetlen egy ügyben hibázna. Hálistennek kimutattátok, hogy nem!

Köszönettel: Szilárd

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO