ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2022.11.29. 18:46

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 6 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2020.07.17. 13:53 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.10. 19:34
Hozzászólások: 143
Napjegy: Halak
Aszcendens: Oroszlán
Egyelőre itt jelenik meg, papírra nyomtatott könyv forma helyett, Kozma Szilárd legújabb spirituális és metafizikai tanulmányokat tartalmazó könyvét, aminek a címe "Beavatás a Boldogságba"

Kép


Ízelítőül íme egy részlet a "A TAROT BOLOND NEVŰ IKONJÁNAK AZ ÚJRAÉRTELMEZÉSE" címet viselő előszó elejéről.


Előszó helyett: A TAROT BOLOND NEVŰ IKONJÁNAK AZ ÚJRAÉRTELMEZÉSE

28 évvel ezelőtt mély-beavatást nyertem az életet és az egyetemes létet irányító egyetemes törvények személyes(!) ismeretébe, és, az eredeti - tehát a jóslásokkal be nem mocskolt és azok által hiteltelenné nem tett - asztrológia szent tudományába. Ez által személyesen is megtapasztalván, megérhettem Hamvas Béla azon kijelentésének az értelmét, ami szerint "A valóság természetes mágikus.".
Pár évre rá, asztrológusi engedélyt váltottam ki és mondhatom, hogy a családfői gyakorlati és erkölcsi feladataim ellátása mellett, 25 éve, csakis a sorsfeltárást - A sors logikája megfigyelésével és teoretikus (Lásd a teo - riát, mint Isten - látást!) értelmezését. - tartom az életem legfontosabb feladatának, ebből a munkámból tartván el az egyre bővülő nagy-családomat is. Az utóbbi azért fontos ebben a bevezetőben, mert ez azt is jelenti, hogy kizárólag gyakorló asztrológus - sorsfigyelő - vagyok, tehát az imént említett teo-ria, az én esetemben nem steril elménckedést jelent, vagyis: nem spekulatív (önkényes) elméleti konstrukciók gyártását, hanem olyan élet- és valóság látást, olyan sors-mechanikai gondolkozást amely a legközelebb áll az élet - valósághoz. A természeti és az Isteni valósághoz.

A hivatásom és a munkám gyakorlása során szerzett sors-mechanikai megfigyelésekről és spirituális - gyakorlati tapasztalatokról írtam és közöltem más könyveket (Életművem legfontosabb darabja az Egyetemes Törvények leírása, Valamint a Táltos Bolond című regénytrilógiának az első két könyve is megjelent már.), de hiányzott egy összegező könyv, amely felteszi a koronát az egészre. Hát ez az a könyv, amit "életműkoronának" is nevezhetek.
Ezt a könyvet tehát, az olyan személyek számára írtam, akik nem elégszenek meg az evangéliumokban és a keresztény misztikus irodalomban leírtak-, vagy az ezoterikus előadásokban elmondottak tudomásulvételével, hanem az életünk értelmének a minél teljesebb megértésére és ez által a megszabadulásra – a megváltásra vágynak és törekszenek. Illetve azok számára, akik hiába, hogy az addigi problémáik legrejtettebb okait és ok – okozat összefüggéseit megértették a horoszkópjuk (a spirituális fejlődési sorsprogramjuk) ismerete és tudomásulvétele segítségével, de egy bizonyos jótékony és hasznos gyakorlati sorsrendezési időszak elteltével, mégsem képesek a továbblépésre. Nem képesek az őket továbbra is, és ha finomabban is, de még mindig „üldöző” negatív sorselemektől – krízishelyetektől – való teljes megszabadulásra. Ezek esetében ugyanis, a megismerések és a felismerések (A beismerések: a be felé és a fel felé történő megismerések) mellett, szükség van még egy olyan „misztikusnak” nevezhető spirituális öntudat kialakítására is, amit a krisztusi Hegyi Beszéd szellemében, nyugodtan „Bolondnak” nevezhetünk.

És itt álljunk meg egy percre. A Hegyi beszéd első mondatának a fordítása (ferdítése?) úgy hangzik ugyan, hogy „Boldogok a lelki szegények, mert övék a mennyek országa.” De számomra, aki asztrológusként, a sors-logika figyelése szemszögéből ismerem a Tarot beavatási rendszerét (Könyvet is közöltem a témában!), teljesen világos, hogy Jézus, aki többször is intett a tiszta és egyenes beszéd fontosságára, a gyermek- és fiatalkorát a Tarot titkos szellemi övezetének számító Egyiptomban töltötte. Egészen biztos vagyok abban tehát, hogy Ő nem használhatott egy ilyen nyakatekert, és végül is: absztrakt, de még inkább: zagyva kifejezést legnagyobb és legfontosabb antropológiai kinyilatkoztatásában.
Vagyis, számomra teljesen világos - és, az ebben a könyvemben, de a korább megjelent könyveimben is, közölt tanulmányok is, azt bizonyítják -, hogy ez a, végül is semmit mondó, absztrakt kifejezés mindössze a hozza nem értő Evangélium-kanonizálóknak a szalonképesítése. Vagyis, a Tarot 22-es ikonja által megtestesített, legmagasabb szinten beavatott misztésznek: a megváltott Bolond állapot-jelentésének az elfogadását szolgálja a vallásos finnyások számára.

A fent említett igazság- és boldogság keresőknek tehát, szüksége van, egy olyan misztikusnak nevezhető, de végül is, teljesen logikus és könnyen megvalósítható életgyakorlattal folytatott boldogság-kultuszban élésre, amely hozzá segíti őket a horoszkópjuknak a Plútónál és a Sárkányfej nevű eleménél leírt, vagy az asztrológus által ismertetett sorselemeknek a személyesítéséhez, személyes átélési lehetőségéhez. Illetve, az alap-karmájuk által folytonosan létrehozott, krízisfeloldásokhoz vezető karma-oldási (Ugyancsak „bolondos” …) gyakorlatok mellett, szükségük van, a nem minden esetben könnyű, gyakorlati életfeladataik felvállalását elősegítő eltökéltség felvállalásához és megerősítéshez egy kultusz-gyakorlásra is, ami viszont nem ad lehetőséget a belső szemforgatásra, a magasztos önámításra. Szükségük van tehát, egy 5 olyan külső ás belső mentalitás felvállalására és gyakorlására, amit én, a jelen könyvben szereplő, „A bolondság bolondsága” című tanulmányomban írtam le, a legrészletesebben.
Ilyen életvitelszerű, titkos kultikus (misztikus) gyakorlat, a vallásos érzelmektől (félrevezető szentimentális motívumoktól) mentes, vezeklés és a hálaadás gyakorlása is, amely által egy, a korábbinál sokkal tisztább öntudathoz és megértési képességhez juthatunk el. De ilyen a táplálkozás átalakítása is, vagy az élettársi viszonynak a magas fokú egyet-értésen és átláthatóságon alapuló szakrális áthangolása, vagyis, ezeknek a hétköznapi élményeknek a metafizikai alapokra való helyezésére. És szükségük van a gyermekáldás kérdéséhez való spirituális (morális) viszonylás átalakítására is. Ugyanis, ezeknek az elmaradása, mind, mind gátjai lehetnek a sorskrízisektől való megszabadulásnak, miközben ezen kérdések esetleg nem vetődnek fel hangsúlyosan a horoszkópjukban.
Annak ellenére ugyanis, hogy a horoszkóp tartalmazza a legtöbb életbevágóan fontos sorselemnek a leírását (A lekicsinylő és lekezelő tudományos és misztikus állításokkal ellentétben, nem létezik az, a tudományos, vagy misztikus önmegismerési módszer, amely ennél többet és pontosabbat lenne képes feltárni), és, hogy az asztrológus rengeteget tud a sorsot okozó és működtető szellemi – spirituális erők hatás-mechanizmusáról, de nem médium! Vagyis, nem kitaláló táltos tehát, hogy az életünknek minden gyakorlati részlet-kérdésében bele láthasson és megmondhassa, hogy az életünk összes gyakorlati részlete szintjén mint képzelünk, gondolunk és csinálunk rosszul. Hogy miét esélyesebb az élet dolgait másképpen látni képes „bolond ember” a boldogságra mint a „normálisan” nyüzsgő? És, hogy a bolond miért nem egyenlő a hülyével, vagy a humoristával?
- Teljesen világos ugyanis, hogy a Hegyi Beszéd első mondatában, Jézus sem egyszerű hülyéskedőkre, vagy mindennel, még az élet legkomolyabb tényeivel is viccelődő – poénkodó, szellemeskedő szalon-bohócokra gondolt! De még csak nem is az iméntiektől egy fokkal magasabb szellemi színvonalon álló humoristákra! Hanem azokra, akik az életük legnagyobb drámái között is képesek derűsek lenni, sőt: akik még egy – egy élet-tragédia után is képesek bízni az isteni igazság szellemében és a (belső!) isteni szeretet mindent helyrehozni képes (Főként az egészséget!), mágikus erejében. És ez a rendkívüli – Bolondos… – hit-erő, már sokkal több a vallásos miszticizmusnál, és tehát 6 semmi, de semmi köze nincs az ábrahámi vallásos őrülethez, hiszen a Bolond nagyon is jól tudja azt, hogy nem létezik egy olyan konkrét és tőle különálló, tőle független, külső Úristen, aki bárkinek is a legyilkolását „követelné” tőle, nem hogy a saját gyermekének a „feláldozását”!.
A Bolond tehát, a maga belső derűjében és folytonos jókedvében, a világon a legkomolyabb személyeknek az egyike. És csak a külső szemlélő nézi és mondja bolondnak, mivel az, az ő pragmatikus logikájával, a józan – tudományos paraszti eszével tehát, nem érti, hogy a mágiához értő Bolond, miért nem gyakorol mágiát például a sorsnehézségei elhárítására?..."

A kötetben szereplő írások sorrend szerinti címei
01 Előszó helyett: A Bolond újraértelmezése
02 A tisztító tűz, avagy a harc útja
03 A sorscsírákról
04 Az anyag és az élet titka
05 Rendeltetésünk
06 A Bolond boldogsága
07 Kábulat és fertőzés
08 A fájdalom igazi oka és spirituális funkciója
09 Az első és a második Lilith különbsége
10 Az Én vagyok az én vagyok
11 A félelem metafizikája
12 Az eredeti kereszténység, avagy a Bolondság bolondsága
13 A beavatási napló
14 Hálaadás és vezeklés
15 Júdás ellenpéldája
16 A betegség spirituális funkciója, a rák-daganat és az AIDS igazi okai


Csatolmányok:
viruskorona.JPG [221.6 KiB]
Még senki sem töltötte le.
Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: A bolond víruskoronája
HozzászólásElküldve: 2020.07.17. 18:13 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2012.05.20. 10:29
Hozzászólások: 33
Tartózkodási hely: Budapest
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: skorpió
Kedves István,
Már nagyon vártam a könyvet.
Le lehet majd tölteni? Vagy milyen formában lesz itt olvasható?
Én ebookon olvastam eddig amit megvettem, nagyon kényelmes volt. Köszönöm válaszod


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: A bolond víruskoronája
HozzászólásElküldve: 2020.07.17. 18:37 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4219
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Kedves Réka, megelőztél!

(Avagy: hogyan lehet a könyv tartalmát letölteni elektronikus úton?)


Ugyanis, éppen meg akartam írni a lényeget. Tehát, több mint egy hónapos töprengés és az online megjelenítésről, illetve reklámozási lehetőségről való, Istvánnal történt konzultáció után, úgy döntöttem, hogy a könyvnek a hozzátok elektronikus formában való eljuttatásának azt a változatát fogom választani, amely számomra - Vagyis a nagy családom számára! - is biztosít majd némi jövedelmet a publio eljárásához képest, ahol még annyi pénz sem gyűlt össze az én - a szerző! - számomra az eddig ott megjelent 6 kemény és súlyos öt könyv után, hogy abból ezt ott kiadhassam. Tehát messze 19800 forint alatt van, az eddig ott felygült honorárium, hat könyv után! Ez a bőkezűség még csak nem is siralmas, de nem is nevetséges, hanem minősíthetetlen.


Nos, az egyszerű hozza-jutási mód, nem más mint az, hogy ti ide, vagy a kozmaszilard@gmail.com, vagy a kozmabaszilard@gamail.com címemre írtok egy levelet, hogy az OTP számlámra átutaltatok két ezer (2000) forintot, vagy annak megfelelő lejt, vagy eurót, és én, egyszerű imélben elküldöm a könyvnek egy sokkal jobban megszerkesztet formáját, mint amilyen formában letölthettétek eddig a többi könyvemet a publionál. (Pl. oldalszámos tartalomjegyzékkel is el van látva. A fejezetek láthatóbban el vannak egymástól választva, az alfejezetek és alcímek kiemelve, stb.)

Tehát: Aki a könyvnek az elektronikus anyagát meg akarja imélben tőlem kapni, az kérem utaljon át 1685 forintot az alant megadandó számlaszámomra és ezt jelezze, ugyancsak imélben a számomra.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: A bolond víruskoronája
HozzászólásElküldve: 2020.07.17. 18:41 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4219
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Ez hozza a fülszöveg:

"Ez a könyvcím nem ügyes reklám-fogás.
Sőt: még így, csavartan sem képes tömören kifejezni annak a tartalomnak a rendkívüliségét és súlyosságát, ami benne található. - Olvasd el az első két oldalt és meg fogod látni.
De arra is rájöhetsz ez által, hogy a számodra írtam-e ezt a könyvet, vagy sem? Ha igen, ne habozz és vásárold meg azonnal, mert, ha tovább olvashatod zavartalanul, már mától gyökeresen megváltozik az életed. Pozitív irányba, persze.
Ha nem ragadt meg az amit az első két oldalon olvastál, az azt jelenti, hogy nem neked szól a könyv, hagyd a fenébe, felejtsd el."

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: A bolond víruskoronája
HozzászólásElküldve: 2020.07.17. 18:44 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4219
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
A Magyarországi OTP – bankszámlám száma:

11773339-01713619

Ennek a SWIFT Kódja: OTPVHUHB

Ez a feleségemnek a - magyarországi - bankszámlájának az adatai, ide is lehet küldeni a honoráriumot:

Gránit bank, tulajdonos: Kozma-Joó Violetta

Számlaszám: 12100011 - 17898461


bank neve: Granit Bank Zrt

swift cod: GNBAHUHBXXX

Azok számára, akik Romániából – Erdélyből rendelnek horoszkópot, megadom a romániai OTP-számlámnak a számát, és a tudomásom szerint, arra ingyen tudnak pénzt utalni.

Az én, Romaniai OTP- számla számaim a következők:

A lei-es romániai OTP - számlámnak a száma: RO24 OTPV 260000416328 RO 01

és

RO78 OTPV 260000416328 EU01 – az euró számlaszám
RO28 OTPV 260000416328 HU01 - a forintos számlaszám
Ez a Romániai OTP-banknak a, Csíkszeredai Fiókjában van bejegyezve, vagyis a az OTP romániai leány-kirendeltségének Csíkszeredai fiókjában. (530221 Csíkszereda, Kossuth Lajos utca)

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2020.08.15. 11:10 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4219
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Mivel a kiadóval kötött szerződésben meghatározott kiadási jogra vonatkozó határidő lejárt, az OTP- számlámra befizetett 500 forint ellenében, el tudom küldeni imélben (PDF-könyv formátumban) a tavalyelőtt megjelent "A mágia működésének az asztrológiai kulcsa" című könyvemnek az anyagát.

Jelentkezzetek, mert ebben a könyvvel sokkal hatásosabb és biztosabb (Mert értelmesen elmagyarázott mélyebb szellemi - metafizikai - alapokon nyugvó és ezért garantáltan nem ártalmas, hiszen karma-oldással együtt-járó) mágikus életvezetésre és sorsrendezési, karma-oldási módszereket is feltárok mint azok, akik nem ismerik mélyen (kauzálisan!) az asztrológiát. De, ami mindenniél fontosabb ebben a több ezer éves spirituális titkokat is feltáró könyvben az, az, hogy ugyanakkor ártatlanabb (Mert sem nektek, sem a szeretteiteknek, vagy másoknak ártani nem képes!) mágiázási tanácsokat (technikákat) lehet belőle - És éppen a karmikus asztrológiai példáknak és magyarázatoknak köszönhetően - elsajátítani, mint az agykontrollal, vagy a "a tudattalan mágikus hatalmát" más - Egyes szerzők által még tudományosnak is nevezett :) - (Még egyszer ismétlem: karma-oldás nélkül, hosszú távon ártalmas) mágiázási fortélyokról szóló könyvekből és internetes előadásokból. (Murphy, Dispenza, Tudományos Manifesztáció, stb.)
Vagyis: azzal, amit és ahogyan megtudhattok és megtanulhattok ebből a könyvből a kétség kívülien létező mágia jelenségről - és e jelenséget akarva, vagy akaratlanul is, de a mi tudattalan képzeletvilágunk által (is!), működtetett un. "misztikus képességeinkről", nem fogtok tudni magatoknak ártani úgy, mint ahogyan a szegény Domján László, a Magyarországi agykontrollozás meghonosítója és zászlóvivője ártott magának az által, hogy ezt a mágiázási módszert a pontos (tudományos!) karma-oldástól teljesen függetlenül és különválasztva gyakorolta (És tanította...)

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 6 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO