ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2024.03.28. 16:03

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]




Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 3 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2016.12.05. 13:49 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4221
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Kedves Eleonóra!

Én örvendek, ha segíthettem.

Azt is meg kell mondjam azonban gyakorló asztrológusként, tehát mint olyan személy, aki a szakmai gyakorlata során rengeteg hasonló esetet látott, hogy szomorú és csaknem kétségbeejtő az, hogy olyan értelmes nők mint ön is pl. csak töltik a drága idejüket és fecsérlik a drága életüket az ilyen szabadság-mániás férfiak mellett sterilen, és nem valósítják meg a nőiségüknek a Vénuszinál sokkal lényegesebb és fontosabbik részét, a Hold által megtestesített anyaságukat, a családanyai funkcióikat, és az évek elmúltával ott maradnak nagy kiábrándultan és keserűen, a nagy kietlenség - érzéseikkel, a legtöbb esetben az emiatti különböző pszichésnek nevezett misztikus betegségeikkel (Pánik, melankólia kór, bipoláris, vagy mániás depresszió, stb.). És ön a dupla Szűz-karmájával kimondottan hajlamos ezek legyártására. Szerintem vegyen erőt saját magán, és értse meg, hogy a reménynek nulla a metafizikai értéke, és tegye meg a szükséges pálfordulást, bármennyire is fájó lenne ez, és induljon el a kényelmes rögeszmékben való, magtalan tojások fölötti kotlásból az igazi élet- vállalás, tehát az igazi boldogulás és a megváltás felé. (Lásd még a csatolt fájl tartalmát is.) Nagyon sok esetben a valamitől (Rögeszmékből, az azokhoz vasló ragaszkodási érzésekből és a hiú reménységből, vagyis az öncsalásból épült Bábel-tornyoktól) való megválás - elválás, megszabadulás vezet csak a megváltáshoz, az igazi boldogsághoz.

Barátsággal: Szilárd

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2016.12.05. 13:59 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4221
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Előzmények.

Láttam youtube-on,hogy ez történt a lányával. Már több éve követem youtubeon.
Én pont akkkor néztem meg a napokban, amikor nekem is el kellettt valnom a páromtól.persze-nyilván nem összehasonlítható a fájdalom...
Igazán sajnálom, vagyis erőt kívánok !Sokat!!


Az én születési képletemet még Ön készítettte el 2011 ben,de a páromét most nem tudom elkészíteni az ön által használt asztrogrammmal.
A párom születési dátuma: 1974. 05.30. 21:00 -21:30(sajnos az édesanyja nem tudja pontosan)

De csatolom az Ő képletét, ami megvan nekem.

Igen,lehetséges,hogy elhaladt spiritualitásban, de hogy Ő azt gondolja,hogy még 60-70 évesen az ember önmagában,önmagával gyerek nélkül is boldog lehet ..számomra hihetetlen.
Ha jön a szerelem jön, ha megy,menjen. Szeretnék én ilyen "könnnyelműen" élni.

Mindenképp átnézem mégegyszer a videóit. és tényleg köszönöm !




Kérem szépen, fordított idő-sorrendben olvasni - értelmezni az itt következő levélváltást:

Kedves Szilárd,


Nagyon köszönöm a felvilágosítást!!
Némi sejtésem volt a párom elköteleződési képtelenségéről..sajnos nem könnyen emészthetőek ezek az információk, de azon leszek hogy változtassak,csak el kell határoznom magam.

A csatolt dokumentumokat is megpróbálom többször átrágni.
Nagyon köszönöm a segítségét!!


A legjobbakat kívánom Önnek és családjának és Kellemes Ünnepeket!!



Köszönettel,
Eleonóra

2016. december 3. 13:39 Kozma Botond Szilárd írta, <kozmabszilard@gmail.com>:

Kedves Eleonóra!

Az ön párja egy un. szabadulóművész a dupla levegő - karmájával (Ikrek, Vízöntő), és egy még annál, az elköteleződési képtelenségből eredő öntörvényűségénél és egoizmusánál is veszélyesebb, de mélyen rejtett, narcisztikusan kevély - egoista alkat, aki csak hazudja még önmagának is, mindazt amit ezzel kapcsolatosan, amit mond, mert teljesen az árnyék-énje hatalmában van, az vezeti és vezérli. - Csatolom a tudni valókat.

Ami a két sorsképletből kiolvasható relációrendszert illeti, önöknek vajmi kevés dolga van egymással, semmiféle karmikus azonosság, vagy ellentét..., közös életfeladat. Az az érzésem, hogy ön, a dupla Szűz-karmájával csak megdumálja magát, valamiért, hogy önnek ez a férfi kell, erre van szüksége, hogy egyáltalán és igazán szeretné-

Komolyan megfontolt asztrológusi tanácsom, hogy ne nyomorítsa meg vele az életét és a sorsát, lépjen tovább és teljesítse be a RENDELTETÉSÉT, mert ha nem még bele is bolondulhat a kietlenség- és hiábavalóság érzéseibe néhány év múlva!

Barátsággal: Szilárd

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2017.01.26. 10:32 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4221
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Szabad Gondolat: „Azt tanították a szüleim, hogy kérdezzek, ha valamit nem értek.
Rájöttem, hogy ha meg szeretném érteni az életet, vissza kell térnem szüleim tanításaihoz.
Az életet jóformán senki nem érti. Ennek ellenére valamiért mégis azt tapasztalom, hogy kérdések helyett mindenkinek határozott kijelentései vannak az élet dolgairól.
Hát nem őrültség?
Amennyiben igaz, hogy az általam tapasztalt környezet önvalóm homályos tükörképe, be kell látnom, hogy én vagyok az, ki tönkretette és folyamatosan tönkreteszi a világot. Én vagyok, ki tudatlansággal társuló magabiztossággal fertőzi az embereket, és az abból származó testi és lelki fájdalommal gyötri őket.
Ezennel nyilvánosan is bocsánatot kérek minden célt tévesztett embertársamtól, ki azért, hogy én felébredjek, tudatlanságát kérdések helyett kijelentésekkel próbálja orvosolni, súlyos csalódásokat és fájdalmakat okozva saját magának.
Szabadon engedek mindenkit, kit eddig rabságban, szellemi sötétségben tartottam, és kérem az Örökkévaló kegyelmét minden egyes ismerősömre, barátomra és ellenségemre, hogy el tudja fogadni a lelket felszabadító igazság ajándékát!
A fenti sorok érthetetlenségét egy soron következő bejegyzéssel, a párhuzamos létsíkokról szóló gondolatcsomaggal fogom ellensúlyozni.”



Idézem tehát Bodó Attilát a Szabad Gondolat c. népszerű misztikus blog szerzőjét és tulajdonosát: "...én vagyok az, ki tönkretette és folyamatosan tönkreteszi a világot. Én vagyok, ki tudatlansággal társuló magabiztossággal fertőzi az embereket, és az abból származó testi és lelki fájdalommal gyötri őket." - Ne törődj, kedves Attila, ez benne van a "kanyarban", az élet játszmájában, mindenki a saját karmája szerint szenved, egészen pontosan annak mértékében, hogy mennyire utasítja el a karmája feloldását. Hogyha nem te lennél a szenvedésük okozója, akkor lenne más, vagy éppenséggel a nyers természet, a nálad kevésbé jóérzésű "tapintatlan" természeti elemek. Nincs ezzel semmi baj, az Úristen jól kiszámította és jól be is állította ezt. Mármint a felébredésünket, majd a megváltás felé fordulást és haladást szolgáló, nem ritkán fájdalmat és bánatot, sőt: tragédiát is okozó külvilági sors-jelzéseket. Próbáld megérteni azt, hogy miért hívják beavatási útnak a keleti harcművészeteket...

Ami az un. párhuzamos világegyetemeket, más misztikus kifejezéssel: létsíkokat illeti, amit azok a Vízöntő-karmás nagyokosok eszeltek ki, akik, akárcsak te is, zsigerből elutasítják az általam fent dióhéjban leírt "kegyetlen" valóságot, de, amiért azt nem tartják elfogadhatónak, vigasztalásul és önáltató szabadulási lehetőségként, nem a "Jó-istenes" vallásos vigasztalódás útját választják, hanem a tudományosnak képzelt, misztikus habókosságot, Isten őrizz, hogy még te is ilyen misztikus fantazmagóriákkal etesd az olvasó-táborodat! Csak gondolj bele: Hány darab nagy (Isteni) Én létezik a valóságban? Egyetlen egy nem? Ezt tanítja legalább is, minden komolynak tudott és általunk is komolyan vett metafizika. Lásd a Védát, vagy a vallás előtti és a vallás feletti keresztény teológiát. Nem elég tehát, hogy a vallások elszakítják az embert az Istennel való közvetlen kapcsolatának a felismerési és megerősítési lehetőségétől, de jönnek most ezek a, spirituálisan tájékozatlanok számára nagyon is reálisnak tűnő, scientologiai - New Age-s elméletek, hogy aztán még annál is jobban eltévelyedjenek még az azok, általad keresőnek nevezett, igazság-szomjazó személyek is, akik a vallások dogma-rendszerének a béklyó-mivoltát felismerték és, e több féle valóság-káprázatuk által, lehessenek a kielégíthetetlen menekülési vágyaiknak, egészen pontosan: a szabadság-mániájuknak a foglyai mentálisan. Ezt a misztikus káprázatot kívánod erősíteni és szolgálni? Ide akartál elérkezni? Tényleg?

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 3 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO