ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2024.03.28. 11:36

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]




Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 13 hozzászólás ]  Oldal 1, 2  Következő
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2019.02.26. 21:27 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4221
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Részek egy rugalmasan, de ne nyitottan(!!!) gondolkozó és nagyon tág-, de nem mély szellemiségű és jó szívű - jóakaratú személlyel való - szerintem nagyon jól sikerült - Fészbuk-vitából, amelyben úgy vélem, hogy rengeteg misztikus, sőt: spirituális téveszmét és hibás valóságról szóló képzetet sikerült tisztázni és pontra tenni:


‎Ibolya Anikó‎

Február 12., 10:01 ·

Kedves Kyra! És mi van, ha azt mondom, ez itt egy űrbéli rágógumi-operaszerű idegbaj? Valami börtönbolygó, és mi vagyunk azok a deviánsok, akikkel több okból nem bírt a környezet? Vagy durván bűnözgettünk, vagy túlságosan eredetiek voltunk... (Éppen mint a vitapartner, vagyis a kérdező - szerző...), s közbe- közbeavatkoztunk művészettel, vagy gazdaságilag, vagy tudományos felfedezéseinkkel , olyanokkal ami nagyon nem tetszett sokaknak? S most akár még kísérletezgetni is lehet velünk? (Akárcsak mi az állatokkal, nem, vagy csak gyéren létező jogaik alapján.) Ki szeretné, hogy gondosan felépítgetett táradalmát egy komolyabb varázsló vagy tudós a feje tetejére állítsa, vagy véletlenül, kísérletezés közben, vagy szórakozásból/játszásiból/bosszúból
megcserélje pl. a mágneses pólusokat?
Elkaptak, idetettek, lezártak, főjünk a levükben, ne zavarjuk őket. S most ezért van ennyi bajunk. Bizonyos szint feletti hullámhosszak ide se érnek, s egy védőburok miatt ki se megy semmi? Vannak már a burokra is komoly felfedezések. Északi fények tájáról, - ami egy felfeslés a rendszerben- stb. Szóval mi van ha az a felállás hogy jobb ha mi nem tudjuk vagy nem hisszük, addig sem akarunk sem egyénileg sem csoportosan megszabadulni? Visszamenni, bosszút állni, vagy tovább eredetieskedni? Sokkal jobbnak vagy rosszabbnak lenni a túlnyomó többségnél?



· Kozma Szilárd Kedves Anikó! Bocsáss meg, amiért most olyat követek el, amit én egyébként nagyon nem szeretek, sem elkövetni, sem annak az alanya lenni. De hát nem állhatom meg... Szóval, a hozzászólásod egy több, vagyis, nagyon sok "izgalmas" :) pontból álló kérdés, amire szerintem két féle válasz adható, az egyik ugyancsak kérdés formájában:
1. Miért írtad le mindezt, hogyha te is nagyon jól tudod, hogy nem így van? Ti., hogy igen is, van célirányos és értelmes rendeltetése az életünknek, és azt úgy hívják, hogy karma-oldás, és a karma-oldás minél nagyobb mértékben történő elvégzése következtében való boldogulás - megvált(od)ás elérése?
2) Amennyiben ezt nem tudnád - tudtad volna - akkor az a rengeteg kérdés nem más, mint egyetlen nagy hőbörgésnek a kicsinyke része.

Ibolya Anikó

Ibolya Anikó Kedves Szilárd! Nem tudhatom, hogy nem így van- honnan tudhatnám? És Ön honnan tudja/tudhatná? Bocsánat, de tán köcsönkapta a Bölcsek Kövét?.:)) 2: Ez ugyan mennyivel valószínűtlenebb, mint az Ádám/Éva történet, vagy a hinduk lótuszvirágosa, vagy a buddhisták Nirvánása? Vagy a materialisták Ős bummosa? Vagy az, hogy egy szuper számítógépes szimulátoba keveredtünk, mint lelkek, elménk Mátrix -féle rabságban, s valakik vagy könnyelműen játszanak , vagy uram bocsá' rosszízűen és durván szórakoznak velünk? Vajon minek is lehet/ne ez a visszahatása? Biztos, hogy mi csak ártatlan, szerencsétlen jógyerekek voltunk valójában? Teremtett bárkit is az Isten szenvedésre? És Jézus miért is jött? Nem reményt hozni - és nem pedig Garancát!!!! hogy "ÉLETÜK legyen, és üdvözüljenek?..."3: Nézze, az az igazság, hogyha egy Univerzumban a deviánsok mindig bajt csinálnak, akkor nagyon is logikus, hogy a társaság összefog ellenük, és hatálytalanítja őket kisebb/nagyobb durvaságok mellett. Nem azért, de én még egy városban is ezt tenném. Ha polgármester létemre nem bírnék néhány csoporttal, talán hagynám, hogy mindig keresztbe tegyen nekem? Mit tennék az ellenséggel? Elérném, hogy vagy ne is létezzen, vagy ne legyen hatása rám. Ha már létezik, ne szaporodjon, ne számítson vagy legyen a lényegtelenségig gyenge. Lehetőleg intézze el saját magát is, hogy nekem kevesebb bajom legyen vele. Az a legjobb, ha ezt önként teszi, úgy, hogy nem is tud róla. Mondom : ellenség. Ön mit tenne péládul egy tudóscsoporttal, aki épp feltalálta a bolygórombolót, s ki akarja lőni a hátsónk alól a mostani pár kontinensét? Vagy a színtelen, szagtalan, levegőben adagolható drogot? Vagy azt a hullámhosszat, mely 1000 km távolságból is megállítja a szíveket? Vagy mit tenne azzal a mesterséges intelligenciával, aki szeint eme tökéletlen faj teljesen felesleges a világban, csak a baj van vele? A drága teret 100x jobban is ki lehetnehasználni?

Tudom, kemény vagyok, de ez a világ csak a társadalmi máz miatt tűnhet szelídnek. 4 ) Pont Kyra az, aki afféle lázadónak nevezi magát, s velem ebben igencsak rokon lélek, mert én is! S ahogy elnézem az emberiség zömét, hát minden jellemző ránk, csak az a békés és fene nagy együttműködés nem jó célok irányában tartósan. Sokkal-sokkal több volt a háborús időszak eddig a történelemben, mint a békés évek - utóbbiból ha volt egyáltalán. Akkor nem vagyunk valami valóban értelmes faj zömében, ugye? Van is erről egy UFÓ vicc: idejönnek, körünéznek, majd ezt írják a jelentésükbe: " Itt van nekik a Napfény, a víz a levegő s a föld energiája korlátlan mennyiségben. Mégis benzinnel hajtják az autóikat. Itt nincs értelmes élet. " 5) Szerintem pedig nem a karmaoldás e létünk célja, hanem a szellemi fejlődésünk csúcsa az agapé kellene hogy legyen. Választhatjuk szabad akarattal erre a szabad akaraton belüliséget ( kvantummechanika használata, itt értelemszerűen egyetlen törvényszerűség és technológia sincs, mégis működik,) vagy a karmás dolgokat is akár. ( törvényszerűségek ismerete és használata bármire). Én az előbbit használom. Nem felülírom a jövőm, hanem lecserélem, természetesen Isten áldásával és segédletével folyamatosan. Gyakorlom a másik síkra ugrást, ha "helyzet van", ilyenkor fütyülök múltra, fizikára, jövőre, azaz Istenen - és a szándékomon kívül mindenre. És szerintem azért vagyunk itt, Isten társteremtőiként- hogy megtanuljunk normálisan teremtgetni, és szeretni . Mit jelent normálisan? Hát az első, hogy szeress, bízz Istenben, higyj a Gondviselésben , ha pedig ez nem megy, akkor pedig minimum, hogy csak azt tedd másokkal, amit szeretnéd, hogy veled tennének. Ebbe persze benne van minden. Ne lopj, ne ölj, stb. Különben: látjuk mi történik. Hatás/visszahatás, karma. És itt találjuk magunkat eme minden világok legjobbikán . Vagy nem? És vagy feloldódik, vagy halmozódik, amíg meg nem tanulod A Leckét. Sajnálnám, ha ezek után még mindig kicsinyes hőbörgésnek gondolná, amit írtam, szerintem ennél azért - ezek után főleg- sokkal több van Önben, hogy ennyivel elintézze.

o Kozma Szilárd

Kozma Szilárd Kedves Anikó, íme a bölcsek köve: post9235.html#p9235



Kozma Szilárd versei : Kozma Szilárd: Új Versek, poetika - 2

ASZTROLOGOSZ.HU

Kozma Szilárd versei : Kozma Szilárd: Új Versek, poetika - 2

Kozma Szilárd versei : Kozma Szilárd: Új Versek, poetika - 2



Kozma Szilárd Kedves Ibolya - Anikó, ön megint annyi össze .- vissza pörgő racionális és irracionális kérdést össze zsúfolt, hogy csak ezekre tudok és kívánok válaszolni: "... köcsönkapta a Bölcsek Kövét?.:)) 2: Ez ugyan mennyivel valószínűtlenebb, mint az Ádám/Éva történet, vagy a hinduk lótuszvirágosa, vagy a buddhisták Nirvánása? Vagy a materialisták Ős bummosa?"

1) Nem kölcsönkaptam, hanem megszereztem 25 éves gyakorló asztrológusi munkám és más tevékenységeimből szerzett tapasztalataim segítségével. (Pl. Öt gyermekes családapai, írói, karate-mesteri,hajdani mérnöki, stb.) Ha nem hiszi, vásárolja meg az Egyetemes Törvényekről szóló könyvemet a Mo-i, Publio - könyvkiadó honlapján közzé tett eligazítások segítségével, és biztos, vagyok benne, hogy meg fog győződni róla, mert amint látom, eléggé olvasott és értelmes. - De csak akkor, ha elolvassa egészen. Máskülönben évtizedekig teheti fel az ezeregy kérdéseit bárkinek, mert úgy sem fogja a válaszokat elégségesnek és meggyőzőnek találni.
2) Nem óhajtottam senkivel versengeni a valószínűtlenségek gyártásában, de ha valószínűséget akart írni, akkor, a felsorolt tanokat ismerve, jogosnak találom a kérdését, és arra újfent csak azt válaszolhatom, hogy olvassa el a fent jelzett könyvet, vagy ugyancsak annál a kiadónál, azt a könyvemet, amit a "karma-gyártó" Lilithről és az általa generált árnyék-énről, vagyis: az ördögről írtam. Illetve, legyen kedves tájékozódni ezek felől, a http://www.asztrologosz.hu c. portálomon.
Remélem, hogy pozitívan fog csalódni és elnyeri a nyugalmát is.



ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

ASZTROLOGOSZ.HU

ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

·

Ibolya Anikó Kedves Szilárd! Önnek azt a tudást engedélyezte Isten, hogy boldoguljon- s gondolom elégedett ezzel, különben váltana. És akiken Ön ezzel segített, azok ezzel harmonizálnak, különben nem is találkoztak volna. Ám én másként élem világom. Nekem azokat, amiket leírtam, az érem mindkét oldalával együtt . Racionális törvények, kontra irracionális kvantummechanika részleges törvényekkel. Eljutottam odáig, hogy már nem keresek . Megvan Isten, s megvan az a tudás, (egyelőre pici része, de legalább már tudom, mt szeretnék rutinná fejleszteni) ,ami az összes többit felülírja . Tehát nem keresek válaszokat. Olyan kútból is iszom ( fizikai világ) amelyik bármilyen tiszta vizű is, de mindig szomjas leszek utána kis idővel. De adott nekem Isten olyan mázlit, - azaz megengedte, hogy eredendő képességemet ez irányba is hasznájam- hogy a másikból is ittam, s onnantól kezdve nem szomjazom továbi spirituális tanok semelyikére. Tehát nemcsak az ön asztrológiai, se más , e téren jártam vallási vezetők véleményét, javaslatát nem tanulmányozom. Mert már nincs rá okom. Ha ez érdekes Ön szerint, akkor azért elmondom, hogy régebben másként volt, azt mondták, hogy dupla skorpió mérleg aszcedenssel a születési állapotom. Klinikai halál 1989.07. 03. Asztrológiailag nem tudom, mit jelent ez. Szóval megértését kérem és köszönöm, ; aki talált, az már nem keres tovább. Főleg ha megvan az a képessége is, hogy el is tudja fogani a válaszokat, s nem mániáus kereső, aki csak a kérdéseket bírja. Amúgy magam is költőnő volnék, nézze csak!:) Találkozzunk ...

Találkozzunk egy saját, biztos valóságban,
tér nélkül és idő nélkül, s test nélkül, meztelen.

Csak a lélekszikra, csak az Egy Igazság,
csak a Forráspontnál legyél ott velem.

Menjünk vissza egy pár millió évet,
és nézzük meg, hogy mit is tehetnénk
ahhoz, hogy másokat is visszahozzunk,
bárkit, akit még nagyon szeretnénk.

E nagy vándorútra hívjuk meg őket is,
mindent,
- az Istenért - meg kellene tenni,
akikkel egyszerre lehet játszadozni,
és egyszerre kacagni, szeretni.

S ha akarjuk, hát mindörökké tesszük,
ha akarjuk, talán csak egy pillanatra,
- szeretnék szállni veled ezerfelé,
szabadon a mennybe,
a Galaxisokra.



o 1 napja

o · Módosítva

· Kozma Szilárd

Kozma Szilárd Kedves Anikó! Nem csak a verse tetszik, hanem a válasza egésze is, illetve annak a lényegi mondanivalója. De komolyan! Ezen az alapon, mindössze néhány megjegyzést - Tehát nem ellenvetést! - szeretnék tenni:
1) Heisenbergnek a Rész és az egész, című könyvét már 1982 nyarán olvastam, üzemmérnök- egyetemi hallgatóként (Amennyiben ezt helyes így írni, merthogy Romániában mindenkit student-nek neveznek, aki un. felsőoktatásban részesül...) Tehát, elég sokat megértettem belőle, még a határozatlansági tényező logikáját is, hiszen az elején nem csak a Bhorral való kapcsolatáról ír, hanem ez istennel való kapcsolatáról is. Azt hiszen, hogy az analogikus logika iránti fogékonyságom akkor született meg, noha az asztrológiát, ahol az mindennek az alapja - mármint az analogikus összefüggések meglátása és nem összekeverése a relativizmussal - mélységesen lenéztem és megvetettem még akkor, mint értelmiségi-jelölt. Vagy, ha azt vesszük, hogy a verseskötetem egy évvel korábban jelent meg (Beszédes cím: Szabadnap), talán már az is voltam...:) Nos, én már akkor sem találtam a kvantummechanikát irracionálisnak, nem, hogy azt követően, hogy, a korábbi olvasmányaimra, rengeteg Hamvas Béla könyvet, írd és mond felfaltam (Beléjük jelezve és írva, lábjegyzeteket és külön jegyzeteket készítve, stb., még olyan is volt, aki így össze firkálva vett tőlem HB-könyvet, dupla árat fizetve, mondván, hogy az neki tízszer annyit ér. :) :) Ezzela megjegyzésével tehát, hogy a kvantummechanika irracionális lenne, messzemenően nem tudok egyet érteni, (A következők, már sokkal rövidebbek lesznek)



o 1 napja

o · Módosítva

o Ibolya Anikó

Ibolya Anikó Örülök, komolyan! És nem értem, mire utalt, amikor azt mondta, hogy racionális és irracionális dolgokat olvasott tőlem. Ilyenkor a kvantummechanikra szoktam gondolni, azt nevezik sokan irracionálisnak, csak mert nincs benne logika -pontosabban , ha akarom van benne, ha akarom nincs benne, hiszen belejön az igen s nem mellé egy harmadik tényező is, az itélet, s ezze az arisztotelészi logika meg is dől - és nincs benne szokványos módon másolható technológia. Hacsak annyi nem, hogy én megformáom gondolattal í kvánt állapott a "jövőben" tedd meg te is, aztn figyeljük meg külön- külön, hogyan vezeti viszsafelé a múltba atörténéseket, hogy innen nézve logikus következmény legyen az eredmény. Ám mivel az egyik javaslat érthető okból ( őrültnek nézés, és leértékelés a környezet részéről, mely még gondolatban se kell, ne kavarjanak bele "zajokat", így tudjuk legsimábbá tenni a dolgunk- az az, hogy "hallgass róla. " Különben romlik a hatásfok. Így maximum így mondjuk el, mint ahogy én és ahogy Kyra szokta, hogy semmi konkrétumot, nehogy túlságosan h...nek nézzenek, ha azt állítjuk, hogy kérem szépen, ez meg az azért történt ám, mert én annak idején...szóval ööö....és akkor....:):):) Mert ha akkor azon a vonalon megyünk tovább, és nem ugrok másik "síkra," másik lehetséges jövőbe, akkor most milyen nagy baj is lenne ám. De én ezt választottam a millió lehetséges jövőből, hurrá. Örülünk? És miért is kellene ezt ennél bővebben megosztani bárkivel? Szóval ez a része, annyira személyes, hogy nem is duplikálható. Hogyan lenne tehát logikus? Szerintem a többi mind racionális volt, mint a esetleges bűnözős-múltas, sci fi-be illő felvetésem is, hiszen melyik bűnöző ne akarná inkább elfelejteni, ha nagyon rosszul viselkedett, és már nincs esélye kijavítani? Látta a Viharszigetet Leonardo di Capriótól? Ha nem erre gondolt, mint irracionalitásra, akkor nem tudom. De ha tetszett a versem, íme a következő:) Teljék öröme ebben is. (Hiszen egyek vagyunk a szeretetben , Isten országa bennünk van). Egy kis kerti séta,
zöld tó…

Egy kis kerti séta,
zöld tó,
vidám fapadok,

fehér ingeinken átsuhan a szél.

Még
maradok.

Beszívom a friss levegőt
A hegyek felől
- hósipkás helyek-

de holnapra, ha pirkad a hajnal
megyek.

Emlékeimben mindig megmarad
e napsütés,
a pázsit,
a gömbölyű cicák,

pár felhő az égen,
az igazi kéken

amely csak erre van,
csak itt,

csak itt
e Virág….

Tudtátok?

A rózsa a föld remeke,
illata napkeleti szelektől ered,

A színe meg a vérből,
az emberi vérből,

A rózsa legyen a ti jelképetek!

Érzitek?

e táj a kéj,
e táj a bűn,
bosszú, s borzalom,

- kis pad,

a hajszálaim
felhasadozó
eredbe adom,

múltamat a porba,
a lábad elé rejtem:

remegő lelkemre
szárnyaim növesztem.

Elillanok, -

s nem marad más

csak egy fénykép róla:

- ím a kecses sétány partján

lélegző boróka,

vadvirágok, ökörnyálak,
-s nincs bogáncs a szélén.

Az a nap
még békességre
lel a szívek mélyén.



§ 1 napja

§ · Módosítva

o Kozma Szilárd

Kozma Szilárd Igen, igen, igen... ez a költészet, ez a vers! A válaszomból, amit arról írtam, hogy nem kaptam kölcsön, hanem megszereztem a bölcsek kövét, talán azért, hogy ne látszódjak naivnak, mivel túl élesnek, csaknem támadónak éreztem a kérdést, az igazság- tapasztalási területeim közül, kihagytam a költői mivoltomat. Most bocsánatot kérek érte öntől, a másik lényeg-látó költőtől ezért. - Persze, hogy nagyot segít a bizonyosságba -jutásban - sőt: amennyiben sikerül megőrizni az éberségünket, talán a legtöbbet segíthet ebben, még akkor is, ha nem eleget....
De térjünk oda vissza, hogy ez ember inkább irracionálisnak nevezi a többiek előtt a saját ultra-racionális megvilágosodását, attól félve, hogy őrültnek nézik. De drága Anikó, akiknek sikerült a történelemben igazán boldognak lenni, a többség, sőt: a nagy - n agy többség, mind őrültnek, bolondnak nézte. Zárjuk tehát azzal a Kyránál való kellemes vendégeskedést, azzal, hogy ide is feltöltöm, mintegy az ön által felvetett kétséges gondolatokra adott válaszként a legjobbnak tartott Bolond-versemet, amelyet már elküldtem ugyan neki ismerkedésül, de hátha (ritka-jó!) művészként megérti, hogy az ön vonatkozó kétségeire nekem nem lehet más válaszom, és nem veszi rossz néven, hogy magam ismételve tehát, ide is feltöltöm azzal az ígérettel, hogy, amennyiben ön elfogad fészes :) ismerősnek, az ön oldalán (vagy az enyémen...) folytatjuk a további ismerkedésünket.



§ 1 napja

o Kozma Szilárd

Kozma Szilárd A Táltos Bolond mester-dala

A Bolond a százkarú szeretet Királya.

A Bolond életútja csillagporos fény.

A Bolondnak mindig sikerül az ábra:

Sorsát szőni, éjszakánként Istenéhez tér.

Álmát kerüli a gyűlölet s a neheztelés réme,

Szerelmétől mágikus vidámságot kér ebédre.

Képzelete egyensúlyát semmi fel nem dúlja,

Szenvedélyes jó-kedélye, hegyek ormát fújja.

A Bolond-fároszából kiapadt a kapzsiság olaja,

A szellem-óceánok fénye elméjében mindörökre ég.

A Bolondnak nincsen ellenséges lelki malma,

Sóvárgó vágyait kacagva, mindig partot ér.

A Bolond, hogyha verseng is csak játszik,

Bábel - Tornyokat sem épít soha, senkivel.

A hiúság-bazárban is csak derűseket ásít,

S az aggódók álmában táncol Jettivel.

A Bolond a börtönben is a mennyországot látja,

Ezért Ő, királytól, ördögtől vagy haláltól sem fél.

A Bolondnak boldogság-bőségben éldegél családja,

Mert világos lelkével, a mennyországban él.

1



§ 1 napja

o Kozma Szilárd

Kozma Szilárd Semmitől, de semmitől ne féljen hát kedves Anikó, hogyha ilyen verseket tud írni!



§ 1 napja

o Ibolya Anikó

Ibolya Anikó Kozma Szilárd Bezony! Nagyon jó! Szó szerint!: És Ön se, ha ilyeneket tud írni! Folytatjuk privátban!:)



§ 1 napja

o Kozma Szilárd

Kozma Szilárd Azt a fentebb - tehát még ezen az oldalon - beígért pontját még nem írtam le a válaszomnak, hogy a metafizikai - A teljes valóság! - megismerésben, a kvantumfizikai felfedezések csak annyiban fontosak, hogy tudományos magyarázatot, illetve magyarázat-lehetőséget adtak a teremtő-mágia jelenségének a létezésére, illetve arra, hogy az anyagi struktúrák rendeződése, alakulása és fejlődése, bizonyos immateriális, geometriai, fogalmi - matematikai - mentális és spirituális minták szerint történik. DE CSAK ENNYI! Ugyanis a Hermészi világelvet kifejező Tabula Smaragdina, nem azt mondja, hogy ami a kvantum-térben van, az ugyanaz, mint ami fent van, hanem azt, hogy"... és ami lent van az ugyanaz, mint ami fent van", hogy az egy varázslatát végrehajtsd". Vagyis: Az Isten és a kauzális szellemvilág analógiája nem a szétbontott anyag energiaterében van, ami már nem teljesen a "lenti" világ, hanem a Newtoni - klasszikus fizika által leírt, "felszíni" anyagi világ épül fel és követi az isteni mintákat - parancsokat. És akkor nem kell többet bizonytalankodni és félni attól a határozatlanságnak - aleatorikus elvűnek és irracionálisnak látszó, bizonytalanná vált, kézzel fogható, fizikai igazság - alaptól, ami látszólag eltűnt a kvantumfizika "hajmeresztő" :)felfedezéseivel.
És az Kyrának is szól, arra az esetre, ha még egyszer leülne Jakab Istvánnal beszélgetni, vagy Diénes Istvánnal eszmét-cserélni. Vagyis: nem kell mindent a relativizálással rokon határozatlanságból magyarázni, hanem jól oda kell figyelni arra, hogy mit is jelent tulajdonképpen az, hogy "Ami fent van, ugyanaz, mint ami LENT van.... " - Tehát mindössze, a lent és a fent fogalmakat kell tényleg helyesen, a maguk metafizikai és fizikai (Figyelem: nem kvantumfizikai!) értelme szerint értelmezni. MERT NEM VÉLETLENÜL ÉS NEM IS FELSZÍNESSÉGÉBEN HOZTA LÉTRE ISTEN AZ ANYAGOT, MINT A LÉTEZÉS HATÁRÁLLAPOTÁT. Hanem épen azért, hogy benne és belőle olvasva ki azt, ami fent van, érhessük el a boldogságot - a megváltást.
Vagyis, a te oldaladon láttam egy plakátot azzal a felirattal, hogy: "Amennyiben meg akarod változtatni a világot, menny haza és szeresd a családodat." - Vagyis: a földet!
Egy kis bolondsággal szólva, vagyis a nemzettség alapító öreg Buendia-tatával, a "Száz év magány"-ból: "Tiszteld az anyagot." :) :) :)
- Hát erről van szó!



§ 1 napja

§ · Módosítva

· Ibolya Anikó

Ibolya Anikó Szóval ami van, az széthull. Ami lesz, az a virág. De a Törvény MINDIG felfeslik valahol. Ezért nem nagyon érdekel a törvény, hanem az, amitől (AKITŐL) bármi felülírható.



o 1 napja

o · Módosítva

23 válasz elrejtése



o Kozma Szilárd

Kozma Szilárd Azt viszont csak és csakis az egyetemes törvények vetületeivel (fizikai, vegytani, biológiai, stb.) leszabályozott anyagban, az anyagi formákban, illetve az anyag "válaszaiban" ismerheted meg, és nem a "kvantum-térben". Próbáld ki!
A boldogság - a megváltottság az, amiben és ami által felülírható minden ami karma és tehát csak a karma szerint törvényes a felülírás, a megváltoztatás. Más semmi sem írható felül, még az Úristen által sem, mert éppen arról szól, a megváltás és a boldogság törvénye, a 10-ik törvény, vagyis az Úr, a törvények törvénye, hogy ebben megtiltja ön-magának is, az önkényeskedést mert a létének a fennmaradása éppen attól függ, hogy a többi törvény mind, de mind szabadon érvényesülhessen és ne legyen felülírható. Ez viszont nem jelenti a keratívitás bezárását, mert az 1. törvény, éppen a teremtés és a mágia törvénye. És persze, az öntudat, személyiség-fejlődés törvénye, a szabad akarat törvénye.

Akkor te miért akarsz önkényeskedni, ha még az isten sem engedi meg azt - ti. a felülírást - magának? Azt hiszed, hogy attól szabadabb lennél, vagy boldogabb? Nem lehetsz ennyire naiv! :)
Amíg magad nem változtatod át (Metanóia, Skorpió...), addig semmit sem tudsz megváltoztatni lényegesen.
Apropó, nem tudom, hogy a Dupla skorpióságodon mit értesz? Hogy a Lilithed és a Sárkányfarkad is a Skorpióban van, vagy, azt, hogy ezek közül, a karma-pontok küözül valamelyik és a nap?



§ 1 napja

§ · Módosítva

o Ibolya Anikó

Ibolya Anikó No, kedves Szilárd akkor azt hiszem eljött az a pont, ahol elkezdünk alaposan nem egyetérteni. Azt hittem, megértette, hogy nem keresek, mert találtam. Nem akarok kipróbálni semmit, miért tenném? Ó az a fárnya kauzalitás! Már nincs rá okom! :) Az imént Istenre gondotlam, aki akkor ír felül és azt, amit csak akar, teljesen mindegy, melyik szentírásban mit is irkálgatnak össze vele kapcsolatban. Ő még csak vallásokat sem csinált. És igen, nevezhetjük önkényeskedésnek is hogy használom az kvantummechanikát pl. dolgok - mondom - nem felülírására, ezt Ön írta, én nem, - hanem lecserélésére. Nem írok felül semmit , mert azt a valóságot is létrehozta valaki. Részemről rendben, nevezhetnénk akár paprika jancsi effektusnak is. Már nincs szükségem sem precedensre, sem arra, hogy bárki is egyetértsen velem. Már nem akarok átpislantgatni foylton mások valóságába. Szomorú lennék attól, ha még mindig ott tartanék, hogy afféle közvélemény kutatást végezzek a dolgaimat illetőleg azt vizslatva, hogy ki mennyire is ért egyet velem, és ha ellenvetést találok, nekiálljak megvizsgálni, mintha csak félig- meddig értettem volna meg Valamit. Úgyhogy kérem, nézze el nekem erre a szomorkás mosolyomat Zavarba jönnék attól, ha zavarba jönnék ettől. És igaza van Kyrának: senkit nem lehet önmagától más embereknek megmenteni. Engem se, Önt sem. Amúgy mióta is tegeződünk? Nem számít. Ami számít: mostantól ne tegye, kérem. Kissé sértő, és én egy halvány árnyalattal sem szerettem volna, sem tanítani Önt, azt gondolván, hogy jobban tudom, mint Ön, mi is kéne Önnek- és nem is tettem - főeg nem sértegetni Önt. Ön már többször neki akart állni oktatni engem. Nézzem meg ezt, olvassam el azt, stb. Miért? Kérdeztem én valamit? Engem már csak Isten taníthat a lelkiismeretem segédletével, s ha valami elém kerül 3 másorpercen belül megérzem, hogy az én utam vagy nem, ám embereket nem szoktam kérni segítségre, csakis testi vonatkozásban, ha valamiért magam nem boldogulok vele. Jézus sem futkározott az emberek után, hogy " hadd segítslek neked." Megtöltötte kenyérrel és hallal a hasukat, majd felment a hegy tetejére, s aki követte, annak prédikált. Kövessük őt, jó? "...az én terhem könnyű..."



§ 1 napja

§ · Módosítva

o Kozma Szilárd

Kozma Szilárd jKedves Anikó! Ezt ön írta: "Ezért nem nagyon érdekel a törvény, hanem az, amitől (AKITŐL) bármi felülírható." - Vagy nem? Márpedíg itt felülírást lehet olvasni egészen világosan. JaJ, HOGY AZT NEM ÖN AKARJA ELKÖVETNI, HANEM CSAK EGYSZERŰEN MEGISMERNI? - Jól értem? Akkor viszont bocsánatot kérek. És... akkor, bocsánat, de megint csak és csakis egy ismétléshez kell folyamodnom: Ismerje meg önmagát. De úgy..., Istenigazából! Például asztrológiailag is, minden picinyke részét a karmájának... és amikor megérti, hogy miért kellett a horoszkópja bármely részének a skorpió-színezete miatt egy halálközeli állapoton végig mennie, majd sejteni kezdi, hogy az a vén tróger :)androgünösz, aki persze, hogy nem csinált vallásokat, hanem azokat az asztrológiából - asztrológiákból - deriválták egytől egyig, karmikusan önkényes misztifikációval,, miért éppen úgy működik, hogy önt is, egy éppen olyan kemény karmával kellett ellátnia, mint például engem? :)
És nagyon megkérem, hogy velem ne fölényeskedtem, mert nem hiszem, hogy erre én önnek okot adtam volna. Az, hogy önnek válaszolgattam a legjobb tudásom szerint, azért mert szimpatikus a felvilágosultsága, meg megtetszettek az ide feltöltött veresei, abban tehát én nem léátok fölényeskedést és nem is olyan szándékkal tettem. Ha elvárja - és joggal! - a férfiaktól az udvariasságot és a tiszteletet, kérem, hogy ez legyen kölcsönös, mert én meg akkor érkezek el ahhoz a skorpiói nulla-ponthoz, hogy nem tárgyalok, amikor fölényességgel bántanak. 25 éves sorsfigyelői munkám, arra minimum megtanított, hogy senkinek nincs amit fölényeskednie, de, ha rá jött bizonyos igazságokra, arra felhívhatja másoknak a figyelmét, és ha lekésett, hát lekésett, de attól nem kell még lekezelően bánni vele.



§ 1 napja

§ · Módosítva

o Ibolya Anikó

Ibolya Anikó Igaza van, én a csupán a többszörös tegezést kifogásoltam, illetve, hogy kérdés nélküli oktatási szándékot talátam, azon túlmenően is, amiként itt meg szoktunk egymásnak mutatni pár ideillő dolgot, s néhány nézőpontunkat. Tudja, lehet, hogy kissé túlreagáltam, - s ezért elnézést kérek - de tele az összes hócipőm azzal, amivel Kyrának is: amint pár mélyebb elképzelést elkezdek kifejteni, vagy elkezdenek nekem jótanácsokat osztogatni, vagy sértegetni, vagy kioktatni, vagy leminősíteni. Egy emberrel nem találkoztam még, aki valamelyiket el ne követte volna, így igencsak kevés barátom van. (2) . De ami a legjobban felmérgesít ( tudom, ez az én hibám, hogy hagyom) az az, amikor bárki megpróbálja megszakérteni, Isten mit tehet és mit nem, és hogy mi a szokása, és mi nem. Persze Biblia, meg Védák. Érdekes, hogy miért nem zavar sokakat, hogy senki abba semmi mást nem tudott beleírni csakis a saját megtapasztalását Vele kapcsolatban. Nem az enyémet. Másodkézből Istenről tudást akarni szerezni? Látjuk mi az eredmény..... Pedig Ő abszolút. Megteheti ezt is, és az ellenkezőjét is, kifürkészhetetlen okból, aki egyebet mond, annak halvány fogalma lehet csak , miről /kiről is beszél, de semmikép nem személyes megtapasztalása. Ezzel nincs gond, mert a JóÉg tudja, miért engedi Isten valakinek a közvetlen tapasztalást, és kinek nem, de akkor legalább ne akarja a másikat felvilágosítani erről, hanem lássa be, hogy amíg referenciákat idézget, addig csak annyit tudhat, amennyi az ő világában az ott leírtakból szintén benne van. Mondom, az ő világában. És hajlamos azt hinni, hogy márpedig akkor biztosan az enyémben is. Hát nem. És szerintem maradjunk meg eme rendes stílusnál, amit most itt teszünk. Megismerni jobban magamat? A test vonalam segédletével? Amely megy kb. 70-80 - at a Nap körül, és volt szerencsém? Nagyon kérem ne haragudjon, de elképesztő módon nem érdekel, hogy adott esetben milyen milliárd tonna anyag hogyan hatott rá, mert rám az ég adta egy világon semmi hatása nem lehetett, esetleg a testemre. Azzal pedig nem sok bajom van szerencsére. Én nem keresek kifogásokat a rossz gyerekkoromra, nem akarom megérteni, hogy valószínűleg a Mars meg a Jupiter. Nem voltam jobb állapotban, hogy jobb szülőkre és környezetre harmonizáljak. Ki tehet erről, ha nem én? Ez felelősség áthárítás lenne a részemről. Azt hiszem, nagy bajban lennék, ha továbbra is körbehibáztatnám a szüleimet,a karmámat, a társadalmat a levegő páratartalmát és a napi fénytörést. Mertezzel oknak nevezném ki őket önmagam felett. Mindehhez csakis Istennek és nekem, mint szellemi lénynek van köze, és ha nem tetszik a felállás, figyeljek jobban Isten tanácsaira. Nem ő akarta a szenvedésemet, szépen megtanácsolta mit tegyek, nem azt tettem, ebből minden bajom lett. Lehet, hogy kineveztem hóhéromnak a rossz boylgókonfigurációt a születésemkor. De az akkor is csak következmény , nem ok. Az anyag sosem lehet ok. És túl vagyok azon, hogy a bacillusokra kenjem, ha tüdőgyulladást kapok. Hiszen se a kolerába, de még a pestisbe se halt bele mindenki. Anyag nem tud hatni egy szellemi lényre, csak egy másik szellemi lény. Mondom én egy asztrológusnak. Keserűen vicces.... Természetes, hogy nem fog egyetérteni velem, mindegyik azt állítja, hogy igenis, tud. Jó, legyen, ha így is van, én meg akkor ehhez a továbbiakban nem adom a hozzájárulásomat, figyelmemet, s máris csökken a hatékonysága. Sajnos nincs mindenre végtelen figyelmem, megválogatom hát mit éltetek, mert ahol a figyelmem, ott a jövőm. Önnel kapcsolatban pedig már az is haladás az ismerkedéseimben, hogy végre valaki, aki nem kezdett el azonnal sértegetni, amikor nem értettem vele mindenben egyet, ez mindenképp említésre komolyan méltó szellemi szintet jelent nálam is, ez pedig felülírja az Ön ( részemről vélt, vagy valós, nem számít) hibáit is. Hiszen nekem is van hibám, kinek nincs hibája?



§ 1 napja

§ · Módosítva

o Kozma Szilárd

Kozma Szilárd DE kedves Anikó!!! Miért hibáztat ön mindezzel engem? Miért önti mindezt az én fejemre? Higgye el, hogy nem vagyok az, akire ön itt ennyire haragszik! Tényleg hiszi is azt, hogy én nem a saját személyes tapasztalatomból írom, mindazt, amire kitérek, hogy a velem való kommunikációban kérem szépen ezt és ezt azért figyelembe venni, hogyha már úgy döntött, hogy tojik szertenézni, akárcsak a fész oldalamon is, nem, hogy a portálomon, vagy a könyvem megvenné, hogy NEM ÉS NEM ÉS IGENIS NEM VAGYOK AZ, AKIRE MOST A KESERŰSÉGÉT KIONTJA? HOGY AZT MERÉSZELNI LEÍRNI, HOGY ÉN ÖNT, TÖBBSZÖR IS LE MERÉSZELTEM TEGEZNI, AMIKOR EZ SZEMEN SZEDETT HAZUGSÁG? TESSÉK IDÉZNI CSAK EGYETLEN TEGEZŐ MONDATOT IS TŐLEM!!!! MOST ITT AZONNAL!!! - Úgy-e, hogy nincs ilyen? bántottam és oktrojálni akartam is, bármit is önre, azon kívül, hogy igen is, a saját kétségbeejtő tapasztalataimat osztottam volna meg?

Egyébként egyet értek mind, minden egyes felháborodásával, ÉS FÉLELMÉVEL, igaza van, amiért ezekre a dogokra érzékeny és miattuk kétségbe van esve, illetve, hogy azokat a dolgokat (Ti., a nagy okoskodást és a fölényeksdést és a kioktatást, az irányítási-és beavatkozási mániát) úgy csinálják nem tudom, hányan, ti., hogy vallásos és metafizikus csodabogár - kozmetikusok stupid és mindentudó - nagyokosan hülye sablon és dogma szövegeit idézgetik, csakhogy csakhogy miért teszi őn mindezt velem, miért hazudja azt, hogy letegeztem, mert nem csináltam ilyet, mert erre én is, kegyetlenül érzékeny vagyok, hogy minden Mo-i bunkó letegez (ez Erdélyben még nem szokás, de hamarosan de is elér ez a söpredékkel való vegyülési szokás, sőt: már itt is van...) , annak ellenére, hogy fehér a hajam és öt gyermeket nevelek, és megírtam egy csomó könyvet, és egy karate do- ban hason kellene csúsznia előttem, tehát, hol a túróban élünk, és- mindabból, amit itt a fejemre olvas semmi, de semmi nem igaz, mert ezeket én nagyon is vigyázva, soha nem követtem el?
bevallom: Kyra-t igen is tegeztem, az ismerősi felkérésemben, mivel őt igen is, nagyon közel érzem a lelkemhez, aztán, ha neki ez derogál, és nem válaszol csak annyival, hogy megengedte,,. az az ő dolga, de én egyébként igen is, utálom ezt a fene nagy demokratikus tegeződést, következetesképpen, én miért tennék és tettem volna önnel ilyet? MIÉRT FOGJA MINDEZT RÁM, ÉPPEN RÁM, KÉREM?



§ 1 napja

§ · Módosítva

o Ibolya Anikó

Ibolya Anikó Kedves Szilárd! Kis félreértés lehet köztünk, utána nézek ennek/annak , s hamarosan jelentkezem. A turáni átok 6 éve lejárt, ne veszekedjünk...



A képen a következők lehetnek: egy vagy több ember, álló emberek, égbolt, gyermek, túra/szabadtéri és természet

§ 1 napja

o Kozma Szilárd

Kozma Szilárd Kedves Anikó, eszem ágában nem volt önt bántani, hiszen ön is láthatja és tudja is! Akkor meg miért írta itt le mindezt, ami, mondom, hogy lenyűgöző metafizikai szemléletről tanúskodik, úgy, minthogyha ezt cáfolatul, vagy védekezésül írná, valami olyasmire, amit én le sem írtam és meg sem tettem?



§ 1 napja

o Kozma Szilárd

Kozma Szilárd Ibolya Anikó Kedves Szilárd! Kis félreértés lehet köztünk, utána nézek ennek/annak , s hamarosan jelentkezem. A turáni átok 6 éve lejárt, ne veszekedjünk... DE hát én is ezen csodálkozom, hogy ön miért veszekedik velem, hiszen eszem ágában nem volt sem veszekedni sem ártani önnek, vagy fölényeskedni, stb., kioktatni önt. Szerintem az nem bűn, ha 25 éve gyakorló asztrológus vagyok és abból a sorsfigyelői tapasztalatomból megosztok ott egy és mást, ahol érzem, hogy arra esetleg vagy szükség, vagy fogadás lehetne...Nálam a turáni átok soha nem létezett...

1



§ 1 napja

o Ibolya Anikó

Ibolya Anikó Mondom, lett egy kis dolgom, de rendbe tesszük privátban, jó? Szeretem és tisztelem minden ősmagyar testvéremet a sékelyek pedig különösen a kedvenceim: ) Minden elismerésem java az övék.



o Ibolya Anikó

Ibolya Anikó Kozma Szilárd Amíg maga A Boldogságos Szűzanya a Védőszentünk valóban nem számít, ha létezett, ha nem. Ő számít.

o Kozma Szilárd

Kozma Szilárd Meg - az egyensúly kedvéért - a hölgyeketű karmáját lázító Isten-atyai törvények ... Kedves Anikó! Én nem csak verset, de regény-trilógiát írtam a (táltos...) Bolondról. És ehhez tartom is magam.

1



§ 23 órája

§ · Módosítva

o Ibolya Anikó

Ibolya Anikó Lehet, ezt nem tudom, hiszen az egyensúly csak a fizikai világban fontos, - máshol nem is létezik.



§ 23 órája

o Kozma Szilárd

Kozma Szilárd Ez pontosan így van! Csak kiegyenlítődésre való törekvés létezik! Meg a kiegyenlítődés (magváltódás) útján történő egységesülésre való törekvés, ami az egyetemes szeretet: a vissza jutási szükség, vagy kényszer, mindegy, miként nevezzük ezt a szívó-erőt, mert az a lényege neki, hogy ez a női princípium, ez az egyetemes szeretet, amit a vallásban Máriával jelenítünk meg. De van a másik princípium is, amivel a Szeretetnek is egyesülnie kell, és ez a maszkulinitás ősereje, a férfi princípium, ami magába foglalja bizony a törvényeket is, az isteni törvényesség eszméjét, ami maga a világosság, de nem kell ezért haragudni és ezért elutasítani, mivel a harag és az elutasítás nem más mint a szeretetnek a sötét karmává változása... És idő sem létezik, hanem csak a sorrendiség létezik, ahogyan bizonyos események és jelenségek létrejövése attól függ, hogy más események és jelenségek létrejönnek-e? Vagyis: sem előre sem hátra nem lehet rohangálni és utazgatni abban, ami nem létezik a gyakorlati - fizikai! - valóságban, hanem csak egy, a képletek előállításához szükséges, absztrakt jel. MInt a nulla. Ezért az sem egyensúly. Mert az is csak egy jel... A semmi ugyanis éppen ennyire nem létezik....

1



§ 7 órája

o Ibolya Anikó

Ibolya Anikó TÖKÉLETES!!:):) elképesztő, hogy mndezt az asztrológiai dolgokból anuta/érezte meg!:) Vegyük például a fizikai késztetéseket, lén a gravitációval, a végén a fekete lyukakkal. Ugyanaz történik benne, (fizikai sík) ami a karma törvényében ( szelleimi sík) amit Isten kinyilatkoztatott: "Én vagyok az Alfa és az Omega. "
Azaz: előbb- utóbb minden és mindenki visszatér a Forrásához. S kb. ez minden ezzel kapcsolatban. Egyszerű az egyszerŰeknek, bonyolut a bonyolultaknak. S aztán mi lesz? Isten tudja, de odáig el is ajánlatos érni, minél inkább felfogjuk Isten mibenlétét, s felismerjük magunkban, annál kevesebb szenvedéssel. Onnantól kezdve, mindegy, hogy ki az első, és ki az utolsó vendég, szemléletes példát mellékelek. Csak nekünk nem mindegy addig. Íme az előző évezred fő magyar maffiavezére és pálfordulása: https://www.youtube.com/watch?v=nND1likoFuo&t=1950s Igen szórakoztató és tanulságos eladásmódban! ..."Amikor lelkem roskadozva vittem..."





YOUTUBE.COM

Az alvilágtól Krisztusig

1

§ 6 órája

§ · Módosítva

o Kozma Szilárd

Kozma Szilárd Abszolút egyetértek! És van még ennél tovább is: a fénynek és a szeretetnek a szeretet általi egyesítése: a boldogság. Ez már istenen túli, ez az abszolút létezés, ami Jézus szerint csupa arany-méz és boldogság. A személyi horoszkópban ennek a jelét Sárkányfejnek hívják. Bizony nagy tudomány... Csak nem kell vele jósolni, mert akkor fekália-tudománnyá lesz, mint minden, amivel az ember meg akarja nyerni az életet. Az emberiség első szintetikus tudománya, nem lehet tudni, hogy időben és térben a földön, mikortól és honnan ered?



§ 6 órája

o Ibolya Anikó

Ibolya Anikó Istenen túli...khmm... no , ezt inkébb ne firtassuk, nemhogy megint nézeteltérésünk keveredjen. Azt el tudom képzelni, hogy valaki istenképén túli, de hOgy az abszolút Istenén "túli " lenne, azt nem. Inkább vegyük, amiben egyetértünk: amikre figyemet teszünk, az ugye megnő. Elmegy valaki egy jó asztrológushoz, és /vagy jóshoz, az mond neki 2 jót s 2 rosszat. Tudja, szerintem mi a gond ezzel? Hogy a jövő VÁLTOZIK AZZAL, HA BELENÉZÜNK!!! Kvantummechanika! Tehát addig biztosan úgy is volt minden, amíg valaki meg nem figyelte. Onnantól kezdve, hogy bárki megfigyeli, főleg, ha 2 személy, máris lényeges részeknek Növekszik az értéke. Ha egyetért, örül, s energiát rak rá, akkor azért. Ha tiltakozik? Akkor is! S hogy' s hogy' nem: bármit is mondott, javarészt igaza volt!



§ 6 órája

§ · Módosítva

o Kozma Szilárd

Kozma Szilárd Isten a megnyilvánult abszolútum, már Szeretet és Világosság formájában jelentkezik, de van az abszolút létezés, ami nem nyilvánult meg. Ahol még abszolút egy (boldogság) minden, még semmi nem vált szét, csak az egy éber boldogság állapot maga. A Védának ez a lényege: a Brahman és a Brahma különbözősége. De, mondom, Jézus is beszél erről az apokrif Evangéliumok valamelyikében.

Nem a jövő (ami nincs!) "VÁLTOZIK AZZAL, HA BELENÉZÜNK!!! " , HANEM A VALÓSÁG!!!!!- Egyrészt ezért nem mindegy, hogy hogyan nézünk bele, A VALÓSÁGBA! Másrészt éppen ezért .... De álljunk sza meg egy szóra... Anikó, jól értem én, hogy ön vagy perel itt az asztrológiával, és ha jól látom és értem azért, mert még mindig csak jóslásként tudja elképzelni, és nem karma-feltáró és karma-megismerő, tevékenységnek, ami a karma-oldást és ez által a boldogulást hivatott szolgálni, vagy arra céloz, mert az utolsó szavai legalább is erre utalnak, hogy én pl. szélhámoskodással foglalkozom, és abból tartom el a családomat, mert a placebo - jelenségre alapozva nem lehet elkapni engem, hogy maszlagot etetek az emberekkel. Már csak azt nem tudom, hogy ehhez a bevádoláshoz miért kell önnek a kvantummechanika bonyolult téziseit felhoznia, holott ehhez elégséges lenne - amennyiben tehát, az én utólagos igazamra menne ki a játék... - (Mármint a szélhámos mivoltom leleplezésére) a valószínűség-számítás, ami szerint a jóslatok beigazolódásának a száma 33,3333.... Vagyis: valamivel több, mint amennyit a "Vak tyúk is talál szemet" metafizikai jellegű közmondásból ki lehet következtetni.
Tudja, erről nekem egy székely vicc jut az eszembe, aminek a csattanója szerint: "Édes komám, mond meg nekem az őszinte lelkedre, hogy te mos emmár ivel tartasz? A medvével-e, vagy velem?"



§ 5 órája

§ · Módosítva

o Ibolya Anikó

Ibolya Anikó Kozma Szilárd Ó, Szilárd, örülök, hogy ez így feljött, egyáltalán nem gondolom az asztrológusokat szélhámosnak: Azt gondolom, hogy akinek arra van szüksége amit ott hallani fog, - pl. nem tudja, hogyan oldja karmája rosszabbik részét, de tudja, hogy van neki ilyen. az odamegy, és meghallja, amit épp ott és akkor neki hallania kell. Másnap már mást hallana, lehet, hogy lényegesen, lehet, hogy nem. Hozzájárulását adta annak "idején", hogy vonatkozzanak rá azok a törvények, s így aztán azok vonatkoznak is rá, ám ha elhomályosul pár dolog előtte, akkor odafordul segítségért. Én azért nem fordulok, mert Istennél jobb segítséget nem tudok elképzelni, s Ő megvan nekem::)::):):):). Ha viszonylag jó állapotban van valaki, akkor megtalálja azokat az embereket, vallási helyeket, tudományos felfedezéseket, akik segítenek neki, ennek örül, megfizeti az árát, s mindenki jól jár. Ő jobb állapotban folytatja életét. Ha pedig nncs jó állapotban, akkor nagyon magasztos személyiségnek kell valakinek lenni, hogy segíteni tudjon vagy akarjon rajta. Ki akarna például segíteni azon az őrültön, aki ledobta a bombát Hirosimára, s az óta meg van róla győződve egy diliházban, hogy a japánok üldözik? Nekem valahogy nem párásodik be különöseben tőle a szemem, s nincs azonnali késztetésem, hogy odarohanjak seíteni neki, ha tudnék, akkor se. És persze mindehol vannak szélhámosok, még a biztosítási szakmában is láttam párat, ahol 28 -ik éve dolgozom. Sőt! 5 gyönyörű gyermekéhez és várható tucatnyi unokájához sárgánál és sárgább "irigységgel":):) gratulálok, nekem 2 gyermekem van ténylegesen, s jópár unokám ( ígértet szintjén).



§ 4 órája

§ · Módosítva

o Kozma Szilárd

Kozma Szilárd Kedves Anikó, Mindez talál egy régi - régi, de számomra ma is aktuális versemmel, kissé szégyellem, hogy mást ígértem (tehát, hogy ezeket már nem a Kyra oldalán osztom meg), de hát így jött ki, talán nem véletlenül, és bízom abban, hogy amennyiben ez Kyra-t zavarná, akkor finoman jelezné. Annak, hogy a vers tetején a nevemet ott hagytam, nem hiúsági - esztétikai :) oka van, hanem, a végén ki derül, hogy funkcionális:

Kozma Szilárd* :

Napvers

1) Történelmen innen és a hazámon túl,
vagyok, aki Én Vagyok: a tengely értelme,
fényből szövődő lélek-fény és rendtartó bűvölés,
a bölcsesség szerelmen megtörő fegyelme vagyok,
a szabadság-szomjazó kiválás örvénye
és visszatérő elkülönülés.

2) ÉN VAGYOK a legnagyobb tét
és a legszebb játszma ---
bennem osztja szét és szaporítja fel magát
a mindenség legéberebb álma,
én a kötés és az oldás mértéke vagyok,
a tízezer bőrű tűz gyermekét faggató
Hatalom tudatának szürke
állománya.
Én vagyok a teremtés tükör-
határába vésett egységes önkép
misztikus aránya.

3) Én vagyok az üdv, a veszély és a vakság.
Én vagyok az esély, a fények fénye
és a világtalan rabság.
Én vagyok az első oszlás hatványozódó száma,
a célba rejtett hit: a lépték és a mérce,
a Teremtő Teremtmény ősmintája vagyok,
amely magából születik,
hogy a teremtéssel egyesüljön örökre.

4) A Határtalan Szeretet gondolattengere vagyok:
A személy, aki felel a szólításra,
a szaturnuszi kékség halvány derengése vagyok:
az ezer szirmú vágyakban tündöklő
arany öntudat bűntelen varázsa.

5) Vagyok, hogy utánam kutatva,
magadba semmit be ne zárhass,
vagyok, hogy miattam vétkezve,
magadba nézhess és ezáltal
az örök nyitányba beláthass.
Vagyok, hogy létemet megsejtve,
sorsodba léphess, és vagyok hogy megértsd
az elemi létet.

6) Igen, kereslek és megtalállak,
- micsoda nagyszerű hetes találat! -
mihelyt megérted, hogy számodra
csak egyedül TE LEHETSZ:
„Az út, az igazság és az Élet.”

7) Én vagyok a Levegő s a Föld:
a nép, amely faragott képű reklámoknak rabja,
Én Vagyok a Víz, s a Tűz:
az érdek, a méreg, a testvér és a vétek -
és én vagyok az ötödik személy,
aki mindezt meghaladja.

8) Bejöhetsz hozzám, ha fáradt vagy és megtalálsz:
Én ráérek meghallgatni téged,
én nem vezetlek sehová, de örök számodat megkértem
és megmutatom vele a kereszt jelű Földet:
A Helyet. Az Alapot. A Tengelyt és az Oldást.
A Forrást, ami veled összeköthet Mindent:
a Nyugalmat s az Áldást.

9) VAGYOK, AKI VAGYOK:
az, aki te lehetsz az örök jelben,
önzések és remények fény-gyűjtő gyümölcse,
vagyok A TÖRHETETLEN HIT-CSODA,
amellyel a merészség,
Istent és földet máris egybekötne.

10) Vagyok mindaz, ami általam Én és Te lehet,
ami Egyedül - Valóság és izgató, sokadalmas mese,
Én Vagyok a gyermeksírás közben születő Gondolat,
ami segíthet, hogy magadat megtaláld,
ÉS TUDATOD FÉNYÉBE BELÉPHESS ÖRÖKRE.

-----------------------------------------------------------------------
*) Ezért hívnak engem egyetlen egyszer Kozma Szilárdnak,
mert amit a Szentély műveleteiről mondtam befejeztem.

1



§ 4 órája

o Ibolya Anikó

Ibolya Anikó Ragyogó! Gyönyörűséges! :))_ S ehhez mit szól? :)Hol madár se jár...

Hol madár se jár, és a fák nem kapaszkodnak égig,
ahol a folyók visszafelé folynak,
arra építek egy Oázist Kedvesem,
s varázsolok fölé egy szép, nagy, kerek Holdat,
hogy megszülethessen gyermekünk, az Áron,
s más gyermekek is e szép Új Világra.

Ahol nincs vadorzó, és bárki arra járhat.
Mindenki örüljön, mindenki csodálja.

De addig-addig más nem érdekelhet,
csak ami van, az van.
S bár szeretném, ha lenne-
új valóság, mert a mai
túl véressé vált már,
és nincs is nagy esélyünk.

Kérlek, segíts benne!

Hiszen az ajkamat feszítő vallomás
egyre inkább kitör, s egyre jobban remeg
a felismeréstől, hogy az eszem, ahogy
tudom:
csupán a félelem
ha gátolt engemet,
nem is az ellenség.

Hogy mit is csináltam-

nem tudván : az Úr Szeretetből Vezet?

Nem hallgattam az Istenem szavára.

Most bevallom neked.



§ 3 órája

o Kozma Szilárd

Kozma Szilárd Jó vers, nagyon jó vers ez is Anikó, és elöljáróban írom, hogy a világért nem tennék olyat senkivel, hogy versek esetében módosítást ajánlanék, ahogyan most sem ezt teszem..., de szeretném, ha mintegy kvantummechanikai-filozófiai játékként a "nem tudván : az Úr szeretetből vezet?" című sort, mondom: hogy nem a versben, hanem az ön elméjében, úgy kérdezze meg néhányszor és esetleg nagyon sokszor, hogy "Az Úr Szeretettel, vagy Világossággal, netalán földi jelekkel is vezet? - Remélem, nem haragszik...

1



§ 2 órája

o Ibolya Anikó

Ibolya Anikó Kozma Szilárd Igaz....igaz.....valahogy úgy.....végülis mindig is szerettem volna tudni, hogy mért is volt ilyen rossz gyerekkorom.....szerintem én nagyon jó ember vagyok, s mégis valamiért ezt "dobta " a gép. Ám úgy vagyok vele, hogy a jövő fontosabb, és azt azért ki lehet bírni, ha az ember nem kap választ az összes kérdédére, lényeg, hogy az élete szép, és egyre jbb legyen- gondolom most. Kinevetne egy asztrolgus, így 53 évesen, ha odamennék s azt mondanám, kérem szépen, engem csak az első 19 év érdekel, s az volt 25 éve.... közben meg mindenfelé hirdetem, hogy ne a múlttal foglalkozzunk, hanem a jövővel. ( ha már érzékelünk valami időféleséget, vagy mit. Valahogy el kellett nevezni a változást a térben.) Illetve küldtem még pár verset privátban is, remélem, azok is tetszeni fognak, és komolyan javaslom, hogy nézze meg az Alvilágtól Krisztusig című adást, nem azért mert úgy gondom, hogy komoly dolgokat tanulhat belőle, - hiszen már tudja - csak szerintem jó látni, és végigfigyelni az esetet.



o Kozma Szilárd

Kozma Szilárd Anikó, teljes meggyőződéssel vallom, hogy amennyiben nem tudhattam volna meg az asztrológia segítségével azt, hogy 7 éves koromtól, amikor román iskolába adott anyám, akinek viszont semmi deje nem volt velem leülni tanulni, és aki maga is alig tudott románul, mégis román iskolába, és ettől miért kellett a gyermekkoromnak a maradék két harmada ebben az értelmi sötétségben, és örökös hátráltatottságban eltelnie, ami persze behozta a fiatalkorom őrültségeit is, ha nem lennék már régen halott, ahogy fentebb írtam, hogy meneteltem a teljes leépülés felé, akkor minimum egy őrültek háza lehetnék...
2) Nagyon rosszul hirdeti, és, bármennyire is hangzik bölcsen meg intelligens - nagy -vagányan, tovább ne tegye ezt az istentelenséget, mert komolyan (Gyakorló sorsfigyelői tapasztalataimra alapozva) mondom, hogy a negatív mágikus hatása miatt éppen a jövőjét teszi tönkre vele. Mert ha idő nincs is, de ok - okozati összefüggések azért vannak, sőt, ezen ok-okozati következményeken alapul a sors és az élet és az evolúció, ezt be láthatja ön is, Hamvasnak ez egyik jelentős tétele az, hogy a valóságot teljes egészében el kell fogadni, és baromi :) igaza van! Ebbe viszont a múlt jelentőségének a tagadása nem hogy nem fér bele, hanem mondom: végzetes következményekkel járhat.
2. Az asztrológus, hogyha tényleg az, akkor semmin nem nevet és nem botránkozik meg, mert majdnem annyit látott, mint egy kriminalista helyszínelő detektív, egy dilis-kórház főorvosa és egy börtönigazgató egyszerre.
Na, éppen most kaptam meg az értesítést, hogy meg jött a verses üzenete...

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2019.02.28. 12:51 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4221
Tartózkodási hely: Csíkszereda
TÖKÉLETES!!:):) elképesztő, hogy mndezt az asztrológiai dolgokból anuta/érezte meg!:) Vegyük például a fizikai késztetéseket, lén a gravitációval, a végén a fekete lyukakkal. Ugyanaz történik benne, (fizikai sík) ami a karma törvényében ( szelleimi sík…Tovább
Elrejtés vagy jelentés

YOUTUBE.COM
Az alvilágtól Krisztusig
1
TetszikTovábbi reakciók megjelenítése
· Válasz · 1 napja · Módosítva
Kozma Szilárd
Kozma Szilárd Abszolút egyetértek! És van még ennél tovább is: a fénynek és a szeretetnek a szeretet általi egyesítése: a boldogság. Ez már istenen túli, ez az abszolút létezés, ami Jézus szerint csupa arany-méz és boldogság. A személyi horoszkópban ennek a jelét Sá…Tovább
Szerkesztés vagy törlés
TetszikTovábbi reakciók megjelenítése
· Válasz · 1 napja
Ibolya AnikóJelenleg elérhető
Ibolya Anikó Istenen túli...khmm... no , ezt inkébb ne firtassuk, nemhogy megint nézeteltérésünk keveredjen. Azt el tudom képzelni, hogy valaki istenképén túli, de hOgy az abszolút Istenén "túli " lenne, azt nem. Inkább vegyük, amiben egyetértünk: amikre figyemet teszünk, az ugye megnő. Elmegy valaki egy jó asztrológushoz, és /vagy jóshoz, az mond neki 2 jót s 2 rosszat. Tudja, szerintem mi a gond ezzel? Hogy a jövő VÁLTOZIK AZZAL, HA BELENÉZÜNK!!! Kvantummechanika! Tehát addig biztosan úgy is volt minden, amíg valaki meg nem figyelte. Onnantól kezdve, hogy bárki megfigyeli, főleg, ha 2 személy, máris lényeges részeknek Növekszik az értéke. Ha egyetért, örül, s energiát rak rá, akkor azért. Ha tiltakozik? Akkor is! S hogy' s hogy' nem: bármit is mondott, javarészt igaza volt!
Elrejtés vagy jelentés
TetszikTovábbi reakciók megjelenítése
· Válasz · 1 napja · Módosítva
Kozma Szilárd
Kozma Szilárd Isten a megnyilvánult abszolútum, már Szeretet és Világosság formájában jelentkezik, de van az abszolút létezés, ami nem nyilvánult meg. Ahol még abszolút egy (boldogság) minden, még semmi nem vált szét, csak az egy éber boldogság állapot maga. A Védának ez a lényege: a Brahman és a Brahma különbözősége. De, mondom, Jézus is beszél erről az apokrif Evangéliumok valamelyikében.
Nem a jövő (ami nincs!) "VÁLTOZIK AZZAL, HA BELENÉZÜNK!!! " , HANEM A VALÓSÁG!!!!!- Egyrészt ezért nem mindegy, hogy hogyan nézünk bele, A VALÓSÁGBA! Másrészt éppen ezért .... De álljunk sza meg egy szóra... Anikó, jól értem én, hogy ön vagy perel itt az asztrológiával, és ha jól látom és értem azért, mert még mindig csak jóslásként tudja elképzelni, és nem karma-feltáró és karma-megismerő, tevékenységnek, ami a karma-oldást és ez által a boldogulást hivatott szolgálni, vagy arra céloz, mert az utolsó szavai legalább is erre utalnak, hogy én pl. szélhámoskodással foglalkozom, és abból tartom el a családomat, mert a placebo - jelenségre alapozva nem lehet elkapni engem, hogy maszlagot etetek az emberekkel. Már csak azt nem tudom, hogy ehhez a bevádoláshoz miért kell önnek a kvantummechanika bonyolult téziseit felhoznia, holott ehhez elégséges lenne - amennyiben tehát, az én utólagos igazamra menne ki a játék... - (Mármint a szélhámos mivoltom leleplezésére) a valószínűség-számítás, ami szerint a jóslatok beigazolódásának a száma 33,3333.... Vagyis: valamivel több, mint amennyit a "Vak tyúk is talál szemet" metafizikai jellegű közmondásból ki lehet következtetni.
Tudja, erről nekem egy székely vicc jut az eszembe, aminek a csattanója szerint: "Édes komám, mond meg nekem az őszinte lelkedre, hogy te mos emmár ivel tartasz? A medvével-e, vagy velem?"
Szerkesztés vagy törlés
TetszikTovábbi reakciók megjelenítése
· Válasz · 1 napja · Módosítva
Ibolya AnikóJelenleg elérhető
Ibolya Anikó Kozma Szilárd Ó, Szilárd, örülök, hogy ez így feljött, egyáltalán nem gondolom az asztrológusokat szélhámosnak: Azt gondolom, hogy akinek arra van szüksége amit ott hallani fog, - pl. nem tudja, hogyan oldja karmája rosszabbik részét, de tudja, hogy van neki ilyen. az odamegy, és meghallja, amit épp ott és akkor neki hallania kell. Másnap már mást hallana, lehet, hogy lényegesen, lehet, hogy nem. Hozzájárulását adta annak "idején", hogy vonatkozzanak rá azok a törvények, s így aztán azok vonatkoznak is rá, ám ha elhomályosul pár dolog előtte, akkor odafordul segítségért. Én azért nem fordulok, mert Istennél jobb segítséget nem tudok elképzelni, s Ő megvan nekem::)::):):):). Ha viszonylag jó állapotban van valaki, akkor megtalálja azokat az embereket, vallási helyeket, tudományos felfedezéseket, akik segítenek neki, ennek örül, megfizeti az árát, s mindenki jól jár. Ő jobb állapotban folytatja életét. Ha pedig nncs jó állapotban, akkor nagyon magasztos személyiségnek kell valakinek lenni, hogy segíteni tudjon vagy akarjon rajta. Ki akarna például segíteni azon az őrültön, aki ledobta a bombát Hirosimára, s az óta meg van róla győződve egy diliházban, hogy a japánok üldözik? Nekem valahogy nem párásodik be különöseben tőle a szemem, s nincs azonnali késztetésem, hogy odarohanjak seíteni neki, ha tudnék, akkor se. És persze mindehol vannak szélhámosok, még a biztosítási szakmában is láttam párat, ahol 28 -ik éve dolgozom. Sőt! 5 gyönyörű gyermekéhez és várható tucatnyi unokájához sárgánál és sárgább "irigységgel":):) gratulálok, nekem 2 gyermekem van ténylegesen, s jópár unokám ( ígértet szintjén).
Elrejtés vagy jelentés
TetszikTovábbi reakciók megjelenítése
· Válasz · 1 napja · Módosítva
Kozma Szilárd
Kozma Szilárd Kedves Anikó, Mindez talál egy régi - régi, de számomra ma is aktuális versemmel, kissé szégyellem, hogy mást ígértem (tehát, hogy ezeket már nem a Kyra oldalán osztom meg), de hát így jött ki, talán nem véletlenül, és bízom abban, hogy amennyiben ez Kyra-t zavarná, akkor finoman jelezné. Annak, hogy a vers tetején a nevemet ott hagytam, nem hiúsági - esztétikai :) oka van, hanem, a végén ki derül, hogy funkcionális:
Kozma Szilárd* :
Napvers
1) Történelmen innen és a hazámon túl,
vagyok, aki Én Vagyok: a tengely értelme,
fényből szövődő lélek-fény és rendtartó bűvölés,
a bölcsesség szerelmen megtörő fegyelme vagyok,
a szabadság-szomjazó kiválás örvénye
és visszatérő elkülönülés.
2) ÉN VAGYOK a legnagyobb tét
és a legszebb játszma ---
bennem osztja szét és szaporítja fel magát
a mindenség legéberebb álma,
én a kötés és az oldás mértéke vagyok,
a tízezer bőrű tűz gyermekét faggató
Hatalom tudatának szürke
állománya.
Én vagyok a teremtés tükör-
határába vésett egységes önkép
misztikus aránya.
3) Én vagyok az üdv, a veszély és a vakság.
Én vagyok az esély, a fények fénye
és a világtalan rabság.
Én vagyok az első oszlás hatványozódó száma,
a célba rejtett hit: a lépték és a mérce,
a Teremtő Teremtmény ősmintája vagyok,
amely magából születik,
hogy a teremtéssel egyesüljön örökre.
4) A Határtalan Szeretet gondolattengere vagyok:
A személy, aki felel a szólításra,
a szaturnuszi kékség halvány derengése vagyok:
az ezer szirmú vágyakban tündöklő
arany öntudat bűntelen varázsa.
5) Vagyok, hogy utánam kutatva,
magadba semmit be ne zárhass,
vagyok, hogy miattam vétkezve,
magadba nézhess és ezáltal
az örök nyitányba beláthass.
Vagyok, hogy létemet megsejtve,
sorsodba léphess, és vagyok hogy megértsd
az elemi létet.
6) Igen, kereslek és megtalállak,
- micsoda nagyszerű hetes találat! -
mihelyt megérted, hogy számodra
csak egyedül TE LEHETSZ:
„Az út, az igazság és az Élet.”
7) Én vagyok a Levegő s a Föld:
a nép, amely faragott képű reklámoknak rabja,
Én Vagyok a Víz, s a Tűz:
az érdek, a méreg, a testvér és a vétek -
és én vagyok az ötödik személy,
aki mindezt meghaladja.
8) Bejöhetsz hozzám, ha fáradt vagy és megtalálsz:
Én ráérek meghallgatni téged,
én nem vezetlek sehová, de örök számodat megkértem
és megmutatom vele a kereszt jelű Földet:
A Helyet. Az Alapot. A Tengelyt és az Oldást.
A Forrást, ami veled összeköthet Mindent:
a Nyugalmat s az Áldást.
9) VAGYOK, AKI VAGYOK:
az, aki te lehetsz az örök jelben,
önzések és remények fény-gyűjtő gyümölcse,
vagyok A TÖRHETETLEN HIT-CSODA,
amellyel a merészség,
Istent és földet máris egybekötne.
10) Vagyok mindaz, ami általam Én és Te lehet,
ami Egyedül - Valóság és izgató, sokadalmas mese,
Én Vagyok a gyermeksírás közben születő Gondolat,
ami segíthet, hogy magadat megtaláld,
ÉS TUDATOD FÉNYÉBE BELÉPHESS ÖRÖKRE.
-----------------------------------------------------------------------
*) Ezért hívnak engem egyetlen egyszer Kozma Szilárdnak,
mert amit a Szentély műveleteiről mondtam befejeztem.
1
Szerkesztés vagy törlés
TetszikTovábbi reakciók megjelenítése
· Válasz · 1 napja
Ibolya AnikóJelenleg elérhető
Ibolya Anikó Ragyogó! Gyönyörűséges! :))_ S ehhez mit szól? :)Hol madár se jár...
Hol madár se jár, és a fák nem kapaszkodnak égig,…Tovább
Elrejtés vagy jelentés
TetszikTovábbi reakciók megjelenítése
· Válasz · 1 napja
Kozma Szilárd
Kozma Szilárd Jó vers, nagyon jó vers ez is Anikó, és elöljáróban írom, hogy a világért nem tennék olyat senkivel, hogy versek esetében módosítást ajánlanék, ahogyan most sem ezt teszem..., de szeretném, ha mintegy kvantummechanikai-filozófiai játékként a "nem tudván : az Úr szeretetből vezet?" című sort, mondom: hogy nem a versben, hanem az ön elméjében, úgy kérdezze meg néhányszor és esetleg nagyon sokszor, hogy "Az Úr Szeretettel, vagy Világossággal, netalán földi jelekkel is vezet? - Remélem, nem haragszik...
1
Szerkesztés vagy törlés
TetszikTovábbi reakciók megjelenítése
· Válasz · 1 napja
Ibolya AnikóJelenleg elérhető
Ibolya Anikó Kozma Szilárd Igaz....igaz.....valahogy úgy.....végülis mindig is szerettem volna tudni, hogy mért is volt ilyen rossz gyerekkorom.....szerintem én nagyon jó ember vagyok, s mégis valamiért ezt "dobta " a gép. Ám úgy vagyok vele, hogy a jövő fontosabb, és azt azért ki lehet bírni, ha az ember nem kap választ az összes kérdédére, lényeg, hogy az élete szép, és egyre jbb legyen- gondolom most. Kinevetne egy asztrolgus, így 53 évesen, ha odamennék s azt mondanám, kérem szépen, engem csak az első 19 év érdekel, s az volt 25 éve.... közben meg mindenfelé hirdetem, hogy ne a múlttal foglalkozzunk, hanem a jövővel. ( ha már érzékelünk valami időféleséget, vagy mit. Valahogy el kellett nevezni a változást a térben.) Illetve küldtem még pár verset privátban is, remélem, azok is tetszeni fognak, és komolyan javaslom, hogy nézze meg az Alvilágtól Krisztusig című adást, nem azért mert úgy gondom, hogy komoly dolgokat tanulhat belőle, - hiszen már tudja - csak szerintem jó látni, és végigfigyelni az esetet.
Elrejtés vagy jelentés
TetszikTovábbi reakciók megjelenítése
· Válasz · 1 napja · Módosítva
Kozma Szilárd
Kozma Szilárd Anikó, teljes meggyőződéssel vallom, hogy amennyiben nem tudhattam volna meg az asztrológia segítségével azt, hogy 7 éves koromtól, amikor román iskolába adott anyám, akinek viszont semmi deje nem volt velem leülni tanulni, és aki maga is alig tudott r…Tovább
1
Szerkesztés vagy törlés
TetszikTovábbi reakciók megjelenítése
· Válasz · 1 napja
Kozma Szilárd
Kozma Szilárd Kedves Anikó! Remélem, nem bántottam meg, amiért, látszatra kissé nyersen fogalmazva válaszoltam erre a mondatára: " közben meg mindenfelé hirdetem, hogy ne a múlttal foglalkozzunk, hanem a jövővel.", csak később gondoltam el, hogy az "istentelenség"…Tovább
Szerkesztés vagy törlés
TetszikTovábbi reakciók megjelenítése
· Válasz · 21 órája
Ibolya AnikóJelenleg elérhető
Ibolya Anikó Kozma Szilárd Elfogadom, hogy az Ön szemszögéből így látszik e holografisztikus jellegű világ. Felém részben másként vetül. Pl szeretem Hamvas Bélát, de Isten kérdésében nekem ő sem referencia. Amúgy egy egészen picit elkezdett érdekelni egy horoszkó…Tovább
Elrejtés vagy jelentés
TetszikTovábbi reakciók megjelenítése
· Válasz · 21 órája · Módosítva
Ibolya AnikóJelenleg elérhető
Ibolya Anikó Csak 6 éve kaptam tőle kegyét, hogy hihetek Benne az óta látvànyosan feljavult az életem. Persze addig is százszor segített..
Elrejtés vagy jelentés
TetszikTovábbi reakciók megjelenítése
· Válasz · 21 órája · Módosítva
Kozma Szilárd
Kozma Szilárd Ez hogy került ide?
ÉS ELJÖNNEK.
És eljönnek értem majd a nagyvizek,
Az okok nehezékét eloldozó elemek,
Hogy múlttal s jövővel elvegyülve cinkosan
Végezhessék dolgukat a sejtek újra biztosan,
Ingerek és tévképzetek körtáncából szabadulva,
A célom sem lesz többé dőre,
Verssel s Szerelemmel összebújva,
Csak úszunk tempósan előre,
A Fény felé a Jázmin Hegy taván
Vagy át a túlsó partra,
Megpihenve Kháron csónakán,
És ahonnan nem lesnek ránk vadorzók:
A szirének sziklái felé, ahonnan hívnak,
A tenger hullámain hömpölygő
játékos akkordok.
Hiszen én öntől akartam idézni, ti, hogy az én szemszögemből, meg az ön szemszögéből.... Ezek szerint, nem csak korban vagyok önnél 15 évvel idősebb, de a nagy zsonkció szempontjából, legalább 38 évvel...
De amiket fentebb leírtam, messze nem azért tettem, hogy önt megdumálva rávegyem a horoszkóprendelésre, hanem azért mert nyitott szellemű, intelligens és ezért nem sértődött meg, tehát én nyugodtan leírhattam a sok általánosan, tehát máskor és máshol is, felmerülő misztikus tévképzeteknek a cáfolatait, a helyes változatokat, amiket - nem tudom, hogy mi a csudáért - nem akar (Vagy nem tud?) megadni - legalább is az interneten található előadásokban, vagy írásokban nem! - rajtam kívül senki sem.
Hogy ön berzenkedik az asztrológia ellen, az első perctől világos volt, sőt, hogy horoszkópot nem akar, az még inkább. Abban, amiben ön most mégis úgy véli, hogy egy asztrológus eligazíthatná, egyáltalán nem tudom megerősíteni, mivel a 25 éve elkészített rengeteg horoszkóp-értelmezés és a rendelők nagy része sorsának a követése, meg más jelek is, természetesen, tízszeresen meggyőzött arról, hogy reinkarnáció csak nagyon ritkán és azt is balesetszerűen történik és nagyon hirtelen. Akkor tehát, amikor egy tragikus balesetben elhunyó személy nem kell a pokolba kerüljön, de az istenbe sem képes vissza bújni még, tehát: nem végezte el az életfeladatai felét sem, vagy még ártatlan gyermek, és amennyiben létezik valahol a földön egy olyan anya-méhben egy olyan zigóta, amelynek az "anyja" szellemisége éppen összhangban van az övével, akkor az illető személy aurája, "átpattanhat" és átragadhat arra, az ő feloldatlan karmájával majdhogynem azonos szellemiségű anyának a zigótájára, tehát arra a hím ivarsejtet felvett,azt már magában tartalmazó, petesejtre, amelyben még nem indult el a sejtosztódás - szaporodás, mert éppen egy őt keresztül kasul átfonni, és energetikailag belőni hajlandó aurára várt.
Igen kedves Anikó: a karma nem a reinkarnációkból jön, hanem az édesanyáktól és az édesanyáéknak az édesanyjától. - Nézzen már szét egy kicsít a portálomon... jó-e?
Egyetlen, korábban ismert, vagy hallott misztikus elmélettel (mágikus és reinkarnációs - csodabogaras mesével!) nem fog találkozni nálam. És nem azért, mert minden áron mást akarnék mondani mint mások. Hanem azért, mert "a mások" mind csak egymástól veszik át évezredek óta, ugyanazt a rengeteg misztikus szamárságot.
És tette ezt Hamvas is részben, de neki túl nagy volt az esze és erős az intuíciója, ahhoz, hogy bele ragadjon a keleti - nyugati ezoterikus rabló-mese gyártásba. Az asztrológia viszont nem rendelkezett az ő korában, a mai eszközökkel és tudományos - asztronómiai, pszichológiai, agysebészeti, stb eredményekkel (A (Kvantummechanika fénykori eredményeit már ő is jól ismerte), mint amelyek rendelkezésére állnak annak, akinek a könyökén jönnek ki a mágia-technikák és tanok, a stupid, lineáris időalagútban tévelygő reinkarnáció, de még a kvantumfizikától való hasra vágódás is. Aki tehát igazán szeret szabadon gondolkozni és megérteni nem csak a teremtőt, de a MEGVÁLTÓT IS!
REMÉLEM, NEM BÁNTOTTAM MEG KÜLÖNÖSEBBEN EZÚTTAL SEM!
1
Szerkesztés vagy törlés
TetszikTovábbi reakciók megjelenítése
· Válasz · 16 órája · Módosítva
Ibolya AnikóJelenleg elérhető
Ibolya Anikó Kozma Szilárd húha! Ez igen! Válaszolok is, méltóképpen ....." Mindig fürkészel valamit. Éber pupillád fúrod fellegekbe, s amikor elborul az ég, veszìvod párás illatát. Hiába kérném, hogy maradj? Kérlek, ne fordulj akkor majd felém. Ne fordulj el tőlem se; maradj. Rezgő vizeken dióhéj csónakokban szitakötők szövik át életünk. "
Elrejtés vagy jelentés
TetszikTovábbi reakciók megjelenítése
· Válasz · 15 órája · Módosítva
Kozma Szilárd
Kozma Szilárd :)
1
Szerkesztés vagy törlés
TetszikTovábbi reakciók megjelenítése
· Válasz · 15 órája
Kozma Szilárd
Kozma Szilárd Kedves Anikó! Az előbbi verse utolsó mondata gyönyörű! Gondolom, tudja, hogy tehetséges. De azt nem tudom, hogy próbálkozott-e publikálással? Abba ugyanis nem tudom biztatni, hogy elfogadják, mert a bal-liberális eszmék és balhitek :) még az irodalomban is gyökeret vertek és a mai irodalmi - kulturális szerkesztőségekben csupa depressziós zseni poshad, akik, ha nem is üzentek egyenesen hadat az Istennek és az életnek, de ennek a két léttényezőnek a versekben, netalán a ponyvairodalomban, erősen idegesíti őket.
A reinkarnációval kapcsolatos felfedezéseimről szóló írásaimat a következő link segítségével olvashatja el:
az-eloszo-eletekrol-valo...

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2019.02.28. 13:22 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4221
Tartózkodási hely: Csíkszereda
A középhely

Abban a veszélyes, de egyedül nyugtató látványban
ahogy magamat Istenben keresve,
sorsomat szenvedő teremtőként viselem,
mint teremtett lény,
aki a teremtésben részes
és vétkes ---

Ahogy próbálom elérni, hogy én legyek az Énem,
ez a megszokhatatlan, anyagból, lélekből és szellemből
szövődött ismerős ismeretlen,
ez a fekete fényből világra robbant,
félelemmel és kételyekkel hullámzó tudattenger,
akiben az öröklét árama vibrál ---

Ahogy próbálom elhinni, hogy én vagyok ez az ingatag,
de látni és hatolni akaró, kocsihajtói szilárdság,
ez a tömegek számára baljós sejtelem,
akiben a sárkány toporzékolva hátrál---

Ahogy próbálom elhinni mégis, hogy Én vagyok
a személy, akiben hajszálon izzik a végzet s az élet,
hogy én vagyok a gyávaság forrása: a Judási ráció,
a homály, a távlat és a hit: a pusztába kiáltott ének---

Ahogyan „tudom”, hogy én vagyok a gyönyör s a csömör
közös szövedéke: az elárult barátok hátába hatoló végzetes penge,
a disznóperzselő szalmafüst, a gyökér, a lombkorona és a cserje,
a legyőzött kéjvágy, a becsvágy, a viszály, a nyüzsgés és a kéve,
ahogy én vagyok minden titkos gázkamra-emlék naszád,
s a boldogságot ígérő reklámok ostoba oka és szenvedélye:

Ahogy én vagyok a Lao-Ce sorait olvasó bombázópilóták
tudatát fürkésző kém-radarok célkeresztje…

Abban a látványban tehát, ahogy magamat kívülről
befelé és belülről kifelé: a középről figyelem
- akár egy csodatevő-ikon, aki előtt a katonák
egy szobatükröt letesznek és abban az arcát meglátva,
hamisnak és gonosznak találja magát -
egyszerre nyitom és vágyom a kételyt,
amivel e vizeken és eszméken túli látványban
magamat hosszasan Istennek szemébe vésem,
hogy világnagy szívébe a szívemmel egyszer igazán beérjek
és ölébe olvasszam végre megszokhatatlan lelkemet
és ne kelljen félnem, hogy az ő lelkén kívülre:
a harag őrvényébe rekedek,
amiért még mindig a vérembe szivárog a méreg,
ha szemétbe ürítve tonnányi gyümölcs-halmokat látok,
amiket eldobnak a magas árakért imádkozó piaci szirének.

Így tehát, amint e veszélyes, de egyedüli
nyugalmat okozó látványban: a megváltó tudatban
tanulom szeretni a zavaros szívemre épülő személyem,
aki néha még mindig a tömeggel összhangban vétkezik,
fényesőbe álmodom sorsomat, amely megtisztulhat szeretve,
miközben Istennek ölébe fúrná be nyugtalan szemeit,
meg a látványt amelyben az örömet, a démonok szétszedik.

Szóval…, ahogy a jelent megszülő anyagban figyelem
és a jelenben kimúló teremtés határán keresem magamban
a teremtés ősokát: az Atyát és az Anyát kihívó sóvárgást,
mert e veszélyes sóvárgás tudata maradt számomra
az egyetlen ismerős ismeretlen
aminek fényében megértem a gyermekkori,
az ifjúkori,
és felnőttkori
összes szenvedésem, betegségem és az űzöttségem,
mivel a sóvárgás terheit belátva magamra vettem ---
(Ahogy partomat elérve, magamra vettem a részeg hajómnak
orrában rothadó fővitorlát, meg a hínáros köteléket
és ezekkel együtt, a létemben előre léptem.)

Hát itt járok: a sóvárgó sorsomból a felelős sorsomba
áttérve, de valómmal már az Istenben élek.


- Úgy élek, hogy izgalom nélkül látnom,
ami a sors- időben történik a gazdagokkal, a szegényekkel,
az erősekkel, a vakmerőkkel, a gyávákkal, a szerényekkel,
a hősökkel, a koldusokkal, a rangosokkal, a részegekkel,
az okosokkal, a szemfülesekkel, a komolyakkal, a szakértőkkel,
a tudósokkal, a gurukkal, a pápákkal, az elnökökkel, a zsenikkel,
a főnökökkel, a tagokkal, a népekkel, a sztárokkal, a nyerészekkel,
a mesterekkel, a kiképzőkkel, a fontosakkal és a jelesekkel,
a rongyosokkal, a hívekkel, a csalókkal, a győztesekkel,
a keményekkel, a biztosakkal, a tétovákkal, a szédelgőkkel,
az éhesekkel, az eladókkal, a zsarnokokkal, a vénekkel,
a fiatalokkal, a fertőzőkkel, a kábítókkal és a kábulókkal,
a megszállókkal és a megszállottakkal, a megúszókkal,
az áldozókkal és az áldoztatókkal, a hősökkel, a kurvákkal,
a szentekkel, a lázadókkal, a huncutokkal, a bombázókkal,
a robbantókkal és a robbanókkal, a szurkolókkal, a szurkosokkal,
a túszokkal, a vezérekkel és a viccesekkel, az izgulókkal,
a védőkkel, az aggódókkal, a sajnálókkal és a szennyezőkkel,
a fölényesekkel, a kárhozókkal, a kárvédőkkel, a panaszkodókkal,
a tiltakozókkal, a neheztelőkkel, a fenyegetőkkel, a rablókkal,
a szónokokkal, a bokszolókkal, a bírókkal, a felkentekkel,
a kikentekkel, az alkoholistává lett aranyérmesekkel,
az ünneplőkkel, a vezérekkel, a szervezőkkel, a rendezőkkel,
az üdvözlőkkel, az űzöttekkel, az üldözőkkel, a bajnokokkal,
a besúgókkal, a marókkal, a gyomirtókkal, a lövészekkel,
valamint a világgépet fenntartó hívekkel és hitetlenekkel.


Mert itthon vagyok én a szülőföldemen az életemben,
és az én utam nem keresztezi senkinek az útját,
mivel nem akarom megnyerni az életemet,
csak a gyermekeimet akarom itt felnevelni becsületben,
és ezért nem lehetek én már drámahős sem,
ahogy nem lehetek más nevében beszélő képviselő,
aki fél attól, hogy szavazókat veszít,
hogy meglopják, hogy baleset éri, vagy hogy beteg lesz,
vagy, hogy a betépett sofőrök elütik ---,
vagyis nem lehetek alanya és tárgya
semmiféle szociológiai felmérésnek,
és ahogy nem vagyok sikerember sem,
hanem olyan személy, aki ráébredt
hogy ő, a látványban lakozó hatalmak
hordozója, a földön és a mennyben.


Úgy élek én immár az apai sorsommal derékig törvényben,
mint a rögeszmék szakadékai közt a célját bántatlanul közelítő
király-bolond, aki csillag-útján rendíthetetlenül halad előre,
mert a fájdalom-források okát: az agresszív képzeteknek
az összes nevét szenvedélyes szorgalommal feljegyeztem,
és a vétek-forrásaim dallamának andalító
morajlását a lelkemben elcsendesítve megérhettem,
hogy a sóvárgások remény-tana nélkül immár,
az én terhem is könnyűvé vált
és az igám gyönyörűségessé lett.


Nagyon fennkölt, és mélyen szántó mondanivaló szintén! Ám legyünk megint kissé prózaibbak: szerintem- megfigyeltem- az ember akkor megy bárhová a sorsát illetőleg, ha nincs vele megelégedve. Pszichológus,- netán tán pszichiáter, jaj, csak azt ne!- asztrológus, gyóntató Atya, jós, és a többiek. Akkor forduldroghoz, alkoholhoz, szerencsejátékokhoz is. Mert aki azt mondja, mint én: hogy történt, ami törtét. 2013 novemberéig nagyon skorpiós voltam, Azaz éltem többször is hol a mennyben, hol a pokolban. Életveszélyek/menekülések sora, majd megfagyás, mély gödörbe esés, stb. Megúsztam egy komolyabb combsérüléssel, előttem 2- en életveszélybe kerültek ugyanilyen sérüléssel, mondták a balesetin- folyamán. De ami az óta történt azzal annyira meg vagyok elégedve, hogy mosolyogva alszom el s úgy is érbedek. Hálám legfelsőbb hatványa Istené. Kisimított, lehiggasztott, megnormalizált engem, a címzetes ökörségeim elmaradtak, mind pénzügyekben mind magánéletben, s úgy kigömbölyödtem 5,5 év alatt, hogy az előzőleg elostobáskodott ( hogy finom legyek) sok- sok millió Ft veszetséget anélkül BŐSÉGGEL hozta vissza az Élet, hogy dolgoznom kellett volna érte. Pár adózási, s ügyvédi jótanács, stb. Nem részletezem. A magánéletem is Kedvesem viszonylatában csillagos ötös, gyerekeimében 4-es. Szóval: szerintem, akinek nagyjából kerek a világ az nem vesz igénybe efféle szolgáltatásokat. Vagy Ön másként látja?
Szóval- nem tudom, látott - e már ilyet, de lehet, hogy Isen felülírta a skorpiós hátrányokat, az előnyöket pedig megtarthattam. Mintha nem is lennék már e jegy szülötte.



Anikó, önben még nagyon, de nagyon ott van a skorpiónak talán az összes negatív késetése és erre a legékesebb bizonyíték a rejtett igazságok utáni késztetések teljes elvetése, valamint, sőt, a leginkább az hogy engem olyan mélyen sérteget (És főként morálisan!) az asztrológusi mivoltom miatt, hogy amennyiben nem lennék egy fehér sassá átváltozott skorpió (Lásd a Sfinx szárnyait!) akkor nagyon - nagyon messzire elküldeném önt! Hogy lehet ilyen mélyen sértő mondatot leírni annak, akivel szimpátiából dialogizál és az illető többször is leírta már, hgy nem tartozik az immorális hülye seggfejek csoportjába: gyóntató papok, és gazember jósók: "... asztrológus, gyóntató Atya, jós, és a többiek. Akkor forduldroghoz, alkoholhoz, szerencsejátékokhoz is"
Így viszont nem küldöm el semerre, és még azt sem kérdem, hogy nem szégyelli magát, mindazok után, amiket az asztrológiával való kapcsolatomról, a pozitív tapasztalataimról írtam, tehát, a hivatásomat, illetve a személyemet, így meggyalázni(?!!!), mert azt is tudom, hogy ezt nem rossz indulatból, hanem spirituális felszínességből, az alaposságra törekvés hiányában teszi. De nagyon szépen kérem, hogy amennyiben szeretné folytatni velem az ismerősi kapcsolatot fenntartani, többet ne felszíneskedjen, hanem, mondom: nézzen körül a portálomon, és ha még az a kevés is terhére esik, akkor legalább azt a két tanulmányt olvassa el, amelyeknek a linkjeit a korábbiakban elküldtem. (Ma is egyet!)
Máskülönben én nem látom értelmét ennek az egy irányú kommunikációnak. Merthát egy dolog az, amiket versben ön leír és amiket képzel magáról (Hogy csupa jóindulat és jó akarat, amibe én nem is kételkedek), de látja-e, hogy milyen sötét sértésekben részesít közben, tök ártatlanul?
Mit szólna ahhoz, ha én kijelenteném, hogy a biztosítás az a hivatalossá tett maffiózó - szélhámosságok egyik legrafináltabb formája, és erre különböző módokon, mindig vissza térnék?
ÁLLNA-E SZÓBA MÉG VELEM EGY ILYEN RELÁCIÓBAN? Úgy-e, hogy nem?


No, kedves Szilárd most azt meg kell ám fejtenem, hogy mivel is bántottam meg Önt? Nem egyszer leírtam, hogy aki Önhöz fordul segítséget, az meg is kapja, mert egyetért azokkal az áramlásokkal, mely alapján Ön segíteni tud neki, ha az illető jó állapotban van, annál inkább. mERT AZT IS MEGFIGYELTEM MÁR,HOGY A ROSSZ ÁLLAPOTÚAK MINDENFELÉ FUTKÁROZHATNAK, DE VALAHOGY PECHJÜK IS VAN. hA KIFEJEZETTEN ROSSZ ÁLLAPOTÚ, BETEG, ANYAGILAG LEÉGETT, CSALÁDTALAN, STB SZEMÉLYEKEN öN MÁR TUDTT SEGÍTENI AKKOR MINDEN TISZTELETEM CSAK ÉN MÉG IYET NEM LÁTTAM, ÉS AKKOR MÁR VISSZA IS VONOM AZT, HOGY EGYESEKEN NEM IS LEHET IGAZÁN. És ahogy van szélhámos biztosítós, is, és rendes is, úgy minden szakmából van ilyen, tisztességes orvos, rendőr, ügyvéd, meg bajos is, és Önt nem gondolom annak, többek között azért , mert- ahogy én is- szélhámos, és nem eredményes módon nem lehet semmit szerintem évtizedeken át tenni, az hamarabb kiderül. S mindketten eredményesen tevékenykedünk. Tahát valőban akaratlanul bántogatom én Önt meg sorban, de nem értem miért....de amíg megpróbálom megfejteni, még ma elolvasom amiket javasolt, biztosan az is jó lesz valam tapasztalatnak, eddig is volt pár okos dolog a leírásaiban, meglátásaiban, gondolom abban is lesznek. Üdvözlettel.
Az életem régen ilyen volt....
de történt, ami történt, már ilyen:)Isten áldásával.

Anikó, az alkímia első törvénye azt mondja ki, hogy csak és csakis egymástól jól különválasztott, és a maguk egyedi funkciója szerint kezelt elemek (Az alkímiában minden elem: a bolygó, az ember, a bogár, stb.) egyesíthetők funkcionálisan. Minden olyan egység, ami úgy jön létre, hogy nem tartja be ezt a törvényt előre kudarcra van ítélve, és maguk a hamisan, vagy erőszakosan egyesített elemek fognak fellázadni ellene és azt felbontani.
Azt beláthatja tehát, hogy nem lehet úgy egyezségre jutni, hát még egységre, hogy az egyik fél, folytonosan sértegeti és bántja a másikat, akárcsak ártatlanul, figyelmetlenségből is? Mert higgye el, hogy lett légyenek látszatra akár kiokító jellegűek is a hozzászólásaink, mind a ketten vagyunk annyira intelligensek, és van bennünk annyi szeretet, hogy mindketten túl tudtunk lépni ezeken és a szerintem termékeny kommunikációt fenntartani. De szerintem még csak nem is szabad annyira "ártatlannak lenni", hogy a másiknak a szakmáját és a hivatását állandóan lábbal tiporni és a szélhámos tevékenységek közé sorolva, azzal mind megvetendő, merthogy erkölcstelen tevékenységet beállítva folyton emlegetni.
Hogy arról az ön által az asztrológusi tevékenységre tett pejoratív megjegyzések erkölcsi oldaláról ne is beszéljünk, hogy amíg nem járt soha egy nem jósolgató asztrológusnál, addig nincs is erkölcsi joga arról értekezni, hogy mi is történik egy asztrológiai sorsértelmezés során. Hát nem? - Úgy-e hogy ez még csak eszébe sem jutott, miközben az emberi szabadság- és méltóság-jog szellemében kikér magának bizonyos alapállásokat. Sőt: azt írja, hogy jó-ember. Nos, kérdem én, hogy a jóemberi alapállás, mennyiben fér össze azzal, hogy valakinek, akivel dialógusban áll, mindegyre olyan beállításban emlegeti a mesterségét és hivatását, minthogyha az egy erkölcstelen foglalkozás lenne, ha nem is azért mert jósolgat vele az illető, hat azért, mert "bizonyára" csak a naiv hiszékenyek képzelhetik azt, hogy az rajtuk bármiben is, és bármekkora kis mértékben is segíthet?!
Ismétlem: Amikor azt ön még csak ki sem próbálta!

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2019.03.01. 22:23 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4221
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Kedves Szilárd, amit a Kedvesemről mondott, az szó szerint igaz, ő az én is piros ászom, a legfelsőbb hatványokban (Isten után). Az alkalmi és balesetszerű reinkarnációval nem rtek egyet. Először is, nem újjászületés van, hanem új testi megszületés, életfolytonosság. Az élet nem is tud mst tenni, mint továbbmenni, nem lévén anyaga, ami meghalhatna. Az létezésből jön a testbe, a létezésnek nem része az idő. Az, hogy továbbmegy megfigyelhető. Az hogy egy vonal is megszakadt, nem figyelhető meg. Az élet él, és élni akar. Ha ez önnek csak ritkán sikerült----nem értem. És mezei biztosítós vagyok, de más számossal találkoztam, s emlékszünk is erre/arra.
Nekem egyre szebb és jobb az életem, szerencsesorozat következett, anyagilag, párkapcsolatilag, egészségieg, munkahelyileg. Csodaszer dolgaim is voltak jók is, rosszak is, amiket nem is értek, de- mivel boldog vagyok- már nem is igazén érdekel, hogy ez hogyan lehetett meg az hogyan lehetett. Isten áldásával kerek már nekem is a világ egy 10 -es skálán 9- -est adnék rá, mármint a régi életem 2- részével szemben. Üdv.




Kedves Anikó! Én egy percig sem kételkedtem abban, hogy ön boldog, illetve, hogy az Istenhez való totális átállással, ezzel a valós pálfordulással (Ez is Vízöntő - motívum, mindjárt megnézem...) teljesen megváltozott az élete jó irányba. Hiszen velem is ez történt 1990 november 11-én, amikor találkoztam az asztrológiával és rajta keresztül az igazi Istennel. -Úgy ahogy ön is, a kvantummechanikán keresztül másként kezdte látni - tehát valóságosabban -, mint azelőtt.
A kettő között csak az a különbség, hogy az asztrológia első sorban k-vául személyes, tehát
én első sorban úgy élem ezt meg, ahogy Jézus, aki az arab evangélium szerint a legnagyobb és legjobb asztrológus volt a világon, tanítja: Én és az atya egyek vagyunk. Illetve: Én vagyok az út az igazság és az élet.”, stb.
És így tovább, és mégis mozog a föld. Ön nem érti, hogy nekem miért nem sikerült eddig soha megszakítani, illetve megszaporítani az inkarnációt? Bizonyára mert nem volt és nem is lesz szükségem reá! És a tanulmányomban sem azt írtam, hogy kizárt a létezése, hanem csak azt, amit több ezer horoszkóp elkészítése közben és után, megfigyeltem, ti, hogy csak a targikusan, illetve balesetszerűen megszakadó életek esetében következik be, tehát nincs a nem létező időből való ki és bebújás, és nincs köztes lét, amiről a műveletlen és a metafizikához borjú -hogy ne írjak marhát! - asztrológus kollégáim annyi zagyvaságot össze hordanak! Hol van az a köztes lét? a pokolban, a tisztítótűzben, vagy a mennyországban? Az utóbbiból nem kell vissza jönni, az elsőből nem lehet. Holott valakit is a tisztítótűzben átélt szenvedéseiről beszélni? Onnan is csak felfelé, az Istenbe vezet az út. A pokolban meg szétszakadnak és szét mállanak a gonosz lelkek, nem jönnek vissza egészében, de azoknak az egymástól szét szakított emlékfoszlányai fenn maradnak az alsó asztrális és mentális dimenziókban és, a rezonancia-törvénye alapján becsapódnak és beragadnak az istenből kinyúló új, emberi aura-testekbe....
Ha elolvasta volna a tanulmányt azt is tudhatná, hogy nekem is reinkarnációval tanítottak mindent és akkoriban nekem is voltak olyan „emlékeim”, mint önnek a mezei ügynök - kollégáival együtt, akikkel ezekről beszélt. Ha olvasta volna a tanulmányt akkor azt is olvashatta volna, hogy ezek az emlék-foszlányok honnan jönnek. Egy dolog tehát a rengeteg tetszetős elmélet, amit önök erre a felelősség- halasztási lehetőségének a reményére alapuló misztikus tanra építenek, és mások a gyakorlati tárgyszerű megfigyelések. Az elképesztő tudja mi? Hogy Hamvas Bélának pl. nem álltak a rendelkezésére olyan kutatási - megfigyelési lehetőségek mint nekem, hiszen ő kommunista diktatúrában élt, ahol az ilyen jellegű tevékenység tiltva volt - és mégis az inkarnációt is, csak metaforaként használja, az elején, amikor én is úgy hittem benne, mint ön most, kihagytam a Hamvas könyveinek azon oldalainak az elolvasását, ahol arról ír, hOgy nincs reinkarnáció .... apropó, Anikó, ön mit csinál... hiszen a reinkarnáció képzete teljesen de teljesen ellentétben áll a kvantumfizika állításaival! Nézzen - gondoljon - csak utána!

Na, de emelkedjünk egy kicsit fentebb szinten, az Istené - abszolút zónába. Ebben nem lesz reinkarnáció-cáfolat, ezt nyugodtan elolvashatja:

Az abszolút lét, az Isten és a teremtés ősoka (A megváltás)



Avagy a teremtés és a karma eredete (kauzális ontológiája), és az egyetemes lét és a Lilith-jelenség metafizikája

A Lilith minden ember horoszkópjában megtalálható, és a születési képletben elfoglalt házhelyzete és konstellációja szerint az élete archimédeszi sarkát, a legfontosabb karmikus pontját képezi. Azt is lehet mondani, hogy az, amit általános jelent, a Lilith nevű metafizikai jelenség, az, az életünk személyesen ránk vonatkozó része. És addig amíg meg nem ismerjük annak a jelentését, addig az életünk nagy rejtélye, az ugyanakkor és egyúttal a sorsunk jóra fordításának a kulcspontja is. Képletesen szólva, úgy is mondhatnánk, hogy minden embernek ez a „háta közepe”, vagyis, a mély-tudattalanja és a lelke mélyén rejtőző fekete foltja (Hej, regő rejtem!). Ennek, a negatív spirituális tulajdonságainkat tartalmazó sors-pontunk által jelzett mély-karmának a feloldása és meghaladása, minden embernél más-más, jellegzetes élet-feladatok felvállalását teszi szükségessé. Vagyis, az egészséget és a boldogulást tönkretevő Lilith által jelzett, személyes negatív meghatározódások feloldása csakis bizonyos, az asztrológiai sorsképletekben horoszkópházaknak nevezett grafikai házak által megjelenített (szimbolizált), jellegzetes gyakorlati feladatok elvégzését lehetővé tevő életterületeknek a felvállalása által lehetséges.

Ez, az öntudatunkban, az űrbéli fekete lyukakhoz hasonlóan működő negatív szellemi – spirituális (És kauzális!) negatív energia-góc például, minden párkapcsolati krízis, észveszejtő szenvedély, kísértés – és kísértésnek engedés -, a csalás kísértése és a csalás miatti válás és családi bomlás, vagy a csalás és a csalás eltűrése miatti szenvedés és minden elképesztő és humánus logikával igazságtalannak tűnő, a józan eszünk számára elképzelhetetlen módon előálló, furcsa és zavaros sorshelyzet, hosszantartó, vagy végleges betegség, mint pl. az elmezavar is, és általában minden zavarnak az igazi oka.

Az első Lilith-jelenség:

Az Abszolút Létboldogság, vagyis, az abszolútum, öröktől fogva létezik. Ez egy statikusan nyugalmas, nem teremtő, nem dinamikus, öröktől fogva adott, anyagtól és tértől független, határtalan létállapot. Van azonban az abszolútumnak egy mindenek feletti és mindenek előtti, elképzelhetetlenül (sejtelem és sugallat szerűen) finom ősvágya is, amely szintén örök időtől fogva létezik, ez a finom ősvágy pedig, folyamatosan elindítja az ősteremtést, és ez által elsődlegesen az abszolút boldogság minőségi növekedést biztosító és tehát az abszolútum fennmaradásához szükséges fejlődést biztosító Isten-teremtést is kiváltja. Ez az, a sejtelmes, racionálisan nem indokolt, mindenek előtti és mindenek feletti, abszolút ős-vágy a „más-állapotra”, valami másra való sóvárgás, mint ami van. Tehát olyan állapotra, ami nincs, és ami nem adott.
Ez az első Lilith nevű őssóvárgás a másra az, ami a fejlődéshez – minőségi táguláshoz – szükséges kíváncsiságot is megszüli, de ugyanakkor ez a meghatározhatatlan célú vágyakozás és sóvárgás az, ami az emberekben sorsrontó kísértésként is megjelenik. Ezt az ős-sóvárgást nevezzük Lilithnek.
Mivel ez az őssóvárgás a másságra, más-állapotban levésre, más állapot és élmény megtapasztalására (Ez a kísértés) megzavarja az abszolút boldogság nyugalmi ősállapotát, az első reflex-szerű válasz-reakció nem más, mint az elfojtás, az elnyomás megkísérlése. Ennek a soha ki nem elégülő és ki nem egyenlítődő, mindig az adottól eltérő élményre, élményekre való sóvárgásnak, a mindig és állandóan valami mást kívánó, mást kereső, önkéntelen és öntudatlan, Isteni és Egyetemes másságra való őssóvárgásnak az elfojtása, elnyomása, visszaszorítása – Tehát a tökéletes harmónia és folyamatos kiegyensúlyozottság megmaradása, annak a megtartása érdekében! – soha nem vezet megoldáshoz, mivel ez a sóvárgás megszüntethetetlen. A másságra való vágy megszüntetésére és elfojtására tett kísérlet kudarca kiváltja az abszolút lét-haragot is az abszolút létben eleve létező hatás- visszahatás egyetemes törvénye alapján. Az Abszolútum tehát, a saját maga megértésére irányuló kíváncsiságnak a hatására válik Világossággá és ez által Tudatos Teremtő Istenné. Ezért hozza létre és áramoltatja ki magából, vibráció-csökkenéssel, vagyis, a mágikus-teremtő erejű szeretetet tartalmazó ősképzeletével, a teremtő erejű mágikus ideákat. Mivel a Világossággal megérti az őssóvárgásának, azaz a Lilithnek, az abszolút belső okát, ezzel a fénnyel az abszolútum teljesen át is világítja önmagát és így a kíváncsiság fénye átváltozik Fényt áramoltató kauzális Világossággá, az őssóvárgás pedig átváltozik termékeny odaadássá, melegséggé, kiáramlássá, kiáradássá, vagyis kiáradó szeretetté. De, ugyanakkor az eredeti – abszolút - egységhez való tartozásnak az ősi vágyává, az egységhez való szubtilis kötődésnek, visszacsatolásnak és az ahhoz való visszatérésnek, visszakapcsolódásnak a kényszerévé: vágy-szeretetté.
Az Abszolútum így, e kiáradás, kiáramlás, teremtés, létrehozás – és: kötődés-megtartás és az egységbe való visszatérés vágyának, sőt: kényszerének, vagyis a szeretetnek az ősprincípiumában, ebben az egységesen kettős létfolyamatban: a teremtésben és a megváltásban, megosztja és megsokszorozza, majd kiegyenlítődvén, újra egyesíti önmagát. Így lehetővé válik a Lilith által keltett feszültségek és az egymás ellen irányuló abszolút teremtői erőknek és hatásoknak – ellenhatásoknak a kiegyenlítése és a Lilith sóvárgás által megbontott egység folyamatos helyreállítása (Megváltódása).

Az is fontos viszont a mi számunkra, hogy: az Abszolút Egyetemes Ősképzeletből a megnyilvánult – a létünk alapjait képező, tehát szellemi, nem anyagi – létbe kiáramló, teremtő ősideák egy kis része megsérül az első Lilith jelenség által okozott első teremtés, a megnyilvánult – még mindig nem fizikai, hanem még a fehér zaj feletti – vibrációs állapotban levő ős-létbe való kiserkenés folyamán, az un. teremtési traumában. És ezek, az abszolút létből hibásan (funkcionálisan zavarodottan, vagy hiányosan) kiserkenő, és az egész teremtéshez képest kevés, de még sem jelentéktelen számú hibás ősideák, képtelenek az Isteni létben, a létező isteni struktúrákba integrálódni, azokkal szervesen együttműködni. Ezért a polaritás törvénye automatikusan átállítja őket a saját ellentétükre: a viszályukra. Ezt a jelenséget, ezt a negatív ősidea-transzformációt, nevezzük MÁSODIK LILITH – JELENSÉGNEK.

A Isteni létezés, ezeket, a Polaritás Törvénye által a saját ellentétükké változtatott, hibás ősideákat, az immár nem csak hibás, de a visszájukra is fordítás miatt is újból és lényegileg is megzavarodott ősideákat, automatikusan kiveti – ki nyomja magából, leszorítja alacsonyabb rezgés-állapotú dimenziókba (Idea, mentális és asztrális szintekre), így megőrizve az isteni zavartalanságát, a zavarhatatlanságát. Mert különben ezek a teremtés közben megsérült ősideák, majd azoknak a visszájára fordított állapotaiból keletkező zavaros struktúrák, sötéten és kiszámíthatatlanul őrülten- kavargó idea-örvénylések által létrehozott káosz (A pokol…) részek, egyre csak nőnének, növekednének és akkor tényleg, akár két pólusú, megnyilvánult (Isteni és ördögi) lét is létezhetne. De ez nincs így, részben azért, mert az abszolút lét egy és egységes, tehát az ő első (Isteni) megnyilvánulása is egy és egységes. Másrészt, az Isteni létnek is szüksége van minden egyes olyan ősideára, ami az abszolútumból belé kiárad, mivel teljesen ú, a fejlődéséhez (minőségi növekedéséhez) szükséges információkat tartalmaznak. Tehát, azokat a megsérült ősideákat, amelyeket a polarítás törvénye az isteni zavartalanság érdekében a visszájukra állít (Ezt a visszájára állítást nevezzük a második Lilith jelenségnek), megmenti, és kijavítja. És hogyan? Hát éppen az ember, illetve az emberiség, az Adam Kadmon segítségével. Például viszályok formájában jelentkező ellentétekben és konfliktusokban kényszerül rá és ismerheti fel a tudatos ember azt, hogy a szélsőséges és hibás, ellentétes végletek milyen képpen és milyen formájú egészséges minőségű gondolatokba és képzetekbe, vagyis milyen jellegű pozitív és kreatív személyi mentalitásban összegeződve változtathatók át és javíthatók ki. (Ezt a tudatos és pozitív mentalitás-váltást, hívjuk karma-oldásnak)..."


Kedves Szilárd, ó, én Istent nem a kvantummechanikékn át kezdtem jobban látni, ott csak a kisistenszerű- társteremtői képességem használatának engedte meg az Úr. Gyakorlom is a használatát, de sürgős ügyekben még nem működik. És pontosan úgy vagyok Istennl, mit öN az asztrológiával, személyesnél .személyesebb, alig- alig duplikáltatható másokkal. Köztes - lét, nem köztes lét ügyhöz nem tudok hozzászólni, nem tudom, mit magyaráznak eről mások, de valóban nagy m...ságnak tűnik elsőre. Van a szellemi sík, és van a fizikai eme világ alapegysége a 2, s nem a 3 és nem is az egy. Ez is a baj, vele, ezért kell (ene ) benne lennie is a 3- nak, de nem úgy, ahogy most van, hanem a Szentlélek, mint 3-ik formájában, mely az értéket, információt, intelligenciát is adja a jó érzésekhez. Tisztítótűz? Na, ne! Ez szerintem csak affele nyeles szerszm lehet, amivel az ember a hátát szokta vakargatni, nemdebár?:) Karmafeloldás? Istenem, kérlek, szépen, ez nem tetszik, segíts! Majd ő eldönti, mit hagy meg a saját érdekemben. Szerintem nehéz helyzetből kiútnak nekem olyan késztetést erősít meg, ami másoknak segít, állatmenhelyen, vagy emberbaráti alapítványnál, Böjthe Csaba pl.
De még nem tartunk itt, azt tudom, hogy mély depresszió ellen ilyeneket tennék. Lillith -ügyben javarészt egyetrtek, de megint jön azzal, hogy mi váltja ki Isten teremtését, no kérem, ezt még egy kicsit gyakorolni kell, ahogy mondani szokás:) És igen, eme vággyal azonnal neki is álltunk elfojtani, s lett is feszültség (megjelent a 2 pólus). Nem tudom, hogy megszüntethetetlen- e a sóvárgás, ahhoz előbb vissza kéne térnem a Forráshoz. Voltam már ott, mégis kiestem, Lillith miatt, nevezhetjük így. Azaz önmegtagadás: nem vagyok így j, ahogy vagoyk, legyek másként. innentől kezdve hogyan bízhatnék magamban? Megtagadtam magam. Majd másokat, s megindult a lefelé húzó spirál.De Tékozló fiú módra- tanulom a leckét, s visszatérve már tudni fogom, s nem tudom mi lesz, s mi sem, de ebbe a csapdába már többször biztos nem esek. Nem tudom, hogy van- e oka Lillithnek. Mert akkor azt kérdezném, van -e okom nekem? Szerintem Istennek nem kell, hogy legyen oka bármire. Ő az ok, az előzetes ok szintje felett áll. Ha akarja, van oka, ha akarja nincs oka. Teremt egy hegyet, melyet nem tud felemelni, majd felemeli. És rendben van. Játék. Miért kell ez neki? A gyereknek miért kel a lego?:) És még valami amit Ön leír, az rém bonyolult, pedig nem vagyok kezdő. Az Igazság mndig egyszerű, megnyugtató esztétikus és szép. Isten. Kérjetek, és adatik. Gondviselés. Stb. Nem pedig ez a jó, örülj, ez lesz a baj, kerüld el. Mert mit teszek ekkor. Nekiállok elkerülni, s jobb esetben sikerül. Mivel foglalkozom? ISTENNEL? NEM ! A GONDDAL. MIT KAPOK : Lehet, hogy ügyesen elkerülöm X bajomat, de azt az energiát elveszem mástól... NO, EGYELŐRE MOST ENNYI IDŐM LESZ, FOLYT. KÖV:) üDVÖZLETTEL.1

Anikó, ez nagyon tetszik: ezért kell (ene ) benne lennie is a 3- nak, de nem úgy, ahogy most van, hanem a Szentlélek, mint 3-ik formájában, mely az értéket, információt, intelligenciát is adja a jó érzésekhez.

- Hát igen, ön telve van jó érzésekkel és jó megérzésekkel, és nagyon jó képességekkel meg tehetséggel, és a túlvilágon majd azért fenekeli el nagyon keményen az Úr-Isten, amiért ezekkel a rendkívüli talentumokkal a Vízöntő - Lilithjének az öncélú pörgési és dagadási vágyát szolgálja! - Úgy-e mondtam, hogy Vízöntőt érzek? Nos, ott van önnek a Vízöntő Lilithje, az otthon és a család életkörének (a 4-es háznak) a kellős közepében! Eszem ágában nincs nekem senkit befolyásolni - egyébként is a befolyásoltságtól való mentesítés és felszabadítás a dolgom! - meg placeboztatni, de hadd beszéljek csak egy pindurnyicát az asztrológus belőlem: Ez tehát nekem világosan elmondja, hogy mért volt önnek zavaros a gyermekkora illetve a szüleivel és - vagy az otthonával való viszonya. - Mert sistergett a negatív vízöntő szellemisége önből (De az anyukájából is, akin keresztül ezt a karmát örökölte) és ezt a felnőttek nem tudták mire vélni és persze, tolerálni sem. És ez még akkor is így van, ha netalán autistaként viselkedett, nem hiperaktív gyermekként, mert itt a lényeg az, hogy az átlagtól merőben eltérően, amit a felnőttek (szülők) nem csak nem értettek, de persze, nem is értékelhettek. És bizonyára ugyanez ez volt az ön által alapított, korábbi otthonában - családjában is. Aztán megtalálta a mostani férjét, aki - egyelőre ... - képes mindezt tolerálni és esetleg értékelni is, mint ahogy én is nagy élvezettel olvasgatom, az abszolút teli-találataival váltakozó luftjait. Talán nem haragszik meg, ha ezt írom rá - és ennek a lekezeléshez nincs köze! - hogy ön nekem így egyszerűen kedves.

Nos, én az ön helyében azért jól utána néznék annak a Vízöntő Lilith által jelzett karmának az otthon és a család házában, mert a Vízöntő a hatalmas sorsfordulatok spirituális melegágyának az erőtere és tök negatívan (karmában) bizony a katasztrofális fordulatoké.
Nehogy a nagy pörgései közepette férj, vagy család nélkül találja magát hirtelenül, vagy fordítva: azok a kedves Anikójuk nélkül. - Tudom, azt fogja mondani, hogy rafinált fekete mágus vagyok aki a végén csak horoszkópot akart csináltatni önnel, de az igazság az, hogy éppen amiatt szorongok, hogy nem a munkámat végzem éppen, amikor a szemét akarom kinyitni, én sem tudom, hogy miért? De tudom: amiért önnek nem csak a Napja, hanem az AScendense is, de még a tök jó holdja is, a Skorpióban áll és rengeteg pozitív fényszöget kapnak. És amiért bosszant, hogy a tök negatív Merkúrjával mind csak hátra felé gondolkozik, és blokálja magát szellemileg, mint a A RÁK, és azt képzeli, hogy a Skorpió olyan rossz szellemet tartalmaz, hogy önnek örvendenie kell, amiért azt meg tudta haladnia, holott, ha van valami jó önben az éppen a rendkívüli pozitív skorpiói tulajdonságok, amitől pl. egy nagyon jó édesanya is, volt, amikor nem pörgött jó negatív vízöntősen... (Persze, van negatív Skorpió vonása is mert a napja negatív, és amint írtam korábban, azzal meg is szurkált, de persze, "tök ártatlanul", mert általában ön egy kivételesen pozitív skorpió . főként a női része! - és ezt fejlesztenie kellene, ha nem akar a karmája kontrájában élni (Ez az egy ami hiányzik a 10-es boldogsághoz...) csak az a baj, hogy mind a negatív Merkúrja, de főként a Nyilas Sárkányfarka által jelzett másik karma- színezete miatt, na meg a vízöntő- jellegű karmája miatt, amiből csak az uránuszi pörgést gyakorolja még mindig - De a szaturnuszi fékek ellen lázad, illetve hiábavalónak tartja azokat!!! -, ön tejesen fordítva (fordított irányba) menetel! És ugyancsak a negatív Nyilas által jelzett hibás sorsfontosságú célzása miatt a Mágikus Mikulást, illetve a Mikulás-mágust (Decemberi mind a kettő) össze téveszti az Úristennel.
Kérem , bocsásson meg az én vétkes és bűnös asztrológusi lelkemnek.
Ha nem haragudott meg rám végleg a sűríteni kényszerülő nyers őszinteségemért, kérem szépen a kozmaszilard@gmail.com címemre írni, mert ezt a Messengert, amire rá kötötték a fészbukot, én nagyon, de nagyin nehezen kezelem. Most is el akartam küldeni a képletét, és nem tudom, hogy hogyan kell.
Szilárd
No, Szilárd,ez az a megsoztás, melyből igen keveset értek ( s az is csak érdekességként érdekel, hgy ilyen is van, ) de - ahogy mondani szoktam, ha azt akarom, hogy mások is mosolyogjanak zavarba jönnék attól, ha zavarba jönnék ettől. Mármint hogy valaki megint megszkérti mit fog tenni az Isten és miért. Érdekes. Mesélj még magadról.... Szóval ha Önnek így jó a világ, ám legyen. Van pár egészen kicsi, 1-2 oldalas novellácskám is, küldök párat a netcímére. Remélem, azok is tetszen fognak:) A fentiekre pedig iszom még egy pohárral, és ráfogom a nyuszira!( Talán ismeri a régi kakaó reklámot) És azon sem csodálkoznék, ha erre meg azt vlaszolná, hogy Ön pedig az én hozzászólásaimmal fogja kibélelni a papagája kalitkáját. Amúgy is megszoktam, hogy évekig osztogatom én ais itt az okosságokat, egyesek mégis káposztasavanyításnál használják alátétnek:)
21:08
Szilárd
Kedves Anikó! Amennyiben a régi - régi Kozma Szilárd kennék, azt írnám, hogy Köszönöm, jól esett. Így viszont csak azt mondom, hogy tényleg igyon és aludjon is rá még egyet - kettőt s hármat, aztán meg gondolkozzon azon is, hogy 1. Nem léteznek jó meg rossz konstellációk, ahogy nem léteznek csak angyali nők és ördögi férfiak sem. Mindegyiknek óriási fontossága van Isten Misztikus Testében. 2) Az Ascendens felemelkedőt, felemelőt, felhúzót, vagy éppen feltoló spirituális erőteret jelent, vagyis - legalább is a minimum 28 ezer éves asztrológia szerint, nem egy ma született mágia-tan, agykontroll, vagy théta healing, vagy kvantumfizikán alapuló sorsjátszmázás... - , ami azt jelenti, hogy ön a skorpió pozitív szellemisége nélkül, illetve annak az elvetésével, oda fog jutni, mint minden belelkesült Nyilas karmás: azt képzeli, hogy megfogta az Isten lábát, és azt, illetve a mikulási csizmát megragadva fel akarja húzni magát hozza, de a csizma lecsúszik, az ön kezében marad, és a helyében ott ékeskedik az ördög szőrős pata-lába. Ne vicceljünk már! Azért Jézus sem volt az a pipinénis vallást gyártó pojáca, akinek ma beállítják: Aki nem áldozza fel az életét, „valami sokkal többért, mint ami maga az élet, és amire az élet is sóvárog” (Hamvas jelzése a megváltódás szükségességéről), „az elveszíti azt”. - Mármint, aki meg akarja nyerni... Egyszóval: amennyiben nem lesz szerelmes a Skorpió-Ascendensébe, nem fog bejutni a mennyek országába, még akkor sem, hogyha az csakugyan itt van és mindenben benne van. Nos, igen: a sziporkázó szellemessége, most is üdítően hat, szó se róla ...

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2019.03.02. 18:06 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4221
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Nem lehetne kérem kínaiul, fordítva és becézve? Jobban erdekelne-bocs-és jobban érteném. De szomorú lennék attól, ha szomorú lennék ettől. Szöval.iszom még egy pohárral, és halát cadok az Úrnak minden másodpercemért. Mert nincs az az ár a teljes cidőnyomkmo visszafele összesen, melyet sajnálnek, hogy még kellett fizetnem érte. És kérem , ha kíváncsi valamire a horoszkópomban, akkor bármily céllal megadtam, de kérem, ne ossza meg velem, mert holt nem értem, de nem is érdekel. Isten érdekel. Majd felülírja, amit jónak làt. Én pedig elfogadom, amit nem . Kb ennyi.


És lépek. Már caz óvodában is gomba volt a jelem. Mely állat? Növény? Átmenet. .A nevem Ibolya, átmenet a látható és nem látható tartományba, a szivárvány legfelsőbb sávja. Anikó is, jelentése Isten kegyeltje. S ha Ő velem, ki ellenem. Lillith? Ugyan már. Pár trillió tonna bolygó? Nevetséges. Aki nem hiszi, járjon utána. Ezennel megszakítom Önnel a kapcsolatomat. Törlöm az összes levelezést. Kéretlenül értékelt engem, s negatív jellemzőkkel és várható kimenettel. Nem tudom miert teszi ezt, de efféle kapcsolatokra nincs szükségem. Sajnálom, megpróbáltam valahogyan én us segíteni, nem sikerült. Minden jót Isten Áldásával. Találkozunknegy jobb világban.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2019.03.02. 18:59 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4221
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Hát egy ilyen kedves hölggyel volt szerencsém a múlt héten "dialektikus" - vitázni, aki úgy véli, hogy valami baj van velünk, mármint az egész emberiséggel, mert hogy együttműködni, azt teljesen képtelenek vagyunk szerinte: " Vagy mit tenne azzal a mesterséges intelligenciával, aki szeint eme tökéletlen faj teljesen felesleges a világban, csak a baj van vele? A drága teret 100x jobban is ki lehetne használni?" Jó vicc Móric! Nem tud velem együttműködni, mert szerinte az asztrológia ez meg az, de kérem szépen a finommechanika, az majd esetleg megváltja a világot, és ennek az alapján ő, a biztosítási ügynök, akar engem tanítani, illetve bánja, hogy nem tud, miközben semmit, de semmit nem akar tőlem elfogadni, holott bizonyos valóság-ismereti területekbe keményen bele ástam magam, 15 évvel idősebb vagyok nála, 5 gyermeket eltartok, és megjelentettem 11 könyvet, amiből 7 abból a témakörben készült, aminek a kapcsán a vitán elindult. Továbbá: a gyermekeim sem kóborolnak az éjszakában, és egy ötös skálán nem 4-essel osztályoznám őket, mint ő (Aki felnevelte azokat a gyermekeit, akiknek a viselkedésével nem teljesen elégedett!), hanem 5-el.
Nem tudom, követtétek-e? Tehát Anikó gondolja úgy, hogy baj van az emberekkel - emberiséggel - mert nem tudnak együttműködni, miközben ő képtelen minden féle együttműködésre, egy olyan személlyel, aki szereti az alaposságot és a következetességet, az ő tipikusan vízöntő-karmás (jellegű!) zseniális kapkodásával és következetlen feltételezéseivel és misztikus babonáival (Pl. az asztrológiáról szóló babonás tévképzeteivel és rögeszméivel szemben.
Kiemelten örvendek tehát ennek a dialógusnak, nem csak azért, mert tipikus példája annak, hogy mennyi hülyeség nem kering az asztrológiáról azok részéről, akik azt hangoztatják róla, hogy "meg haladott", obskúrus tevékenyé és azoknak, akik megvilágosodtak az agykontroll oktatásokon és a théta healing-es meg egyéb misztikus és mágikus csodabogaras életnyerési kurzusokon, meg joga-kurzusokon, de főként, akik közelről megismerkedtek istennel, keresztény-vallásos, vagy joga kurzusokon. Hanem azért is, mert ez ékes példája annak, hogy a megvilágosodás miféle magas és magasztos fokárea tudnak eljutni ezek a hirtelen és teljesen megvilágosodott emberek: Ugyan kérem: mit számít az a néhány trillió tonna bolygó?
- Örülnék ugyanis nagyon, ha ezt tudatos-bolondságból írta volna, de inkább csak a vállaimat vonogathatom, mert meg vagyok győződve, hogy mindössze közömbös elnagyolásból.
És azért is örvendek, mert a másik végletről írtunk és beszéltünk eleget: a tonygó materialista, józan paraszti eszes, szkeptikus szűklátókörűségről, meg az ugyancsak szűk-látókörű vallásos dogmatizmustól, a gyakorlati valóság által jelzett isteni igazságtól való irtózatról. De erről, a személyi felelősség elől baló menekülés közben kialakult misztikus nagyvonalúról, nagyzol elnagyolásról, még nem.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2019.03.02. 19:23 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4221
Tartózkodási hely: Csíkszereda
P S:

Nem bonyolultak az írásaim, és az asztrológia által feltárt valóság sem az, hanem csak összetettek - összetett. DE az ember is összetettebb és az élet is, mint ahogyan azt, ezek az elnagyoló misztikusok látják és tanítják (Agykontrollosok, mágusok, más gyógyító és életnyerő technikákat okító misztikus guruk és mesterek...) És arra kérem ezeknek az okítóknak, az ide eljutó, elégedetlen tanítványait, hogy amennyiben erre a portálra tévedtek és ezt elolvasták alaposan, majd akkor, amikor erre az összetettségre ráébreszti majd a Szaturnusz ősereje őket, ne keményítsék meg a szívüket mint Anikó és emlékezzenek vissza és keressenek rá újra és újra az itt elvégzett leleplezésekre, cáfolatokra, tévképzet-kiigazításokra.
És értsék meg, hogy az ilyen jellegű, ténylegesen picinyke figyelmeztetéseim, egyáltalán nem kielemzések, az ugyanis két részből áll: egy 85 - 100 oldalas szövegből és egy minimum három órás szabad szóbeli értelmezésből. Tájékozódjanak már mélyebben végre, mint amennyire tájékoztatják őket a mestereik és kurzus-vezetőik, mert, akárcsak Anikó is, mind azt képzelik, hogy egy -két misztikus csoda-kurzus végig hallgatása után, megfogták az Isten lábát, akárcsak az amerikai Csodakurzus szerzője, aki idejekorán elpatkolt hasnyálmirigy rákban, és tehát: semmivel, de semmivel nem lett világosabb számukra a valóság, mint az anyám számára, aki fél vakon halt meg 91 évesen, természetes halállal. Illetve azt, hogy sokkal, de sokkal mélyebbre kell ásniuk első sorban saját magukban, ahhoz, hogy rájöjjenek arra, hogy mit is kellene tenniük, ahhoz, hogy a rendeltetésüket beteljesítve igazi boldogsághoz - egészséghez jussanak?
Tehát, nem úgy mint a csodabogaras és csodakurzusos "mestereik" és misztikus életnyerési technikákról szóló tanfolyam-vezetőik, akik hazugságokat halmoznak hazugságra, és teli tömik a fejüket, a tényleges valósággal szembeni, kaotikus előítéletekkel és rögeszmékkel.
És ami a legfontosabb ebben a témában: NEM LÉTEZIK ISTENI PROTEKCIÓ! Ez éppen a 10-es, a megváltás egyetemes törvényében van megtiltva, még az Isten számára is. Mind a 9. törvénynek egyformán kell érvényesülnie, és még a 10-es törvény ereje és hatalma sem írhatja felül egyikük hatását sem!
NEM LÉTEZIK KIVÉTELEZETTSÉG! MINDENKI SZÁMÁRA KÖTELEZŐ A KARMA-OLDÁS, de "felül írni sem lehet semmit és főként nem a karmát (Ez a Théta Healing és az agykontroll legnagyobb ha alap-hazugsága!). Minden csoda-hívő MEG FOGJA ezt Egyszer LÁTNI EZT. - Rá fognak jönni... - És nem is az a baj, hogy ez esetleg túl későn less, hanem az, hogy addig ugyanúgy mint a misztikus-csodabogár tanítóik, sőt, ha annyira elnagyoló hazugság pártiak és olyan jó szabaduló-művészek mint Anikó, akkor még annál is jobban félre vetetik A SAJÁT GYERMEKEIKET is. De még a félrevezetésnél is van egy nagyobb veszély az utódokra - gyermekekre nézve: A KIÁBRÁNDULÁS, A SZÜLEIK KUDARCA MIATT. Számtalan esete ismerünk már sajnos, amikor a gyermekek kiábrándulván a szüleik csődjén, messze elutasítanak minden féle un. misztikus tant, tevékenységet, vagy ide vonatkozó társalgást, beszélgetést is. És még keményebben elutasítják és elhárítják és lenézik az ilyesmit (sajnos az asztrológiával együtt, sőt: első sortban azzal, és annak ellenére, hogy az minderről mit sem tehet.

Ezekkel, az asztrológiát és a karmát is, állítólag "felülíró" a csodás-tanításokkal kapcsolatosan, Lásd az alábbi információkat a Google-ből::

"Helen Schucman pszichoterapeuta 7 éven keresztül, 1965-72-ig kapott tanítást egy Belső Hangtól, akit ő akkor Jézusnak tekintett (később az azonosításban elbizonytalanodott). . A tanítás keresztény fogalmakra épült. Helen gyorsírásos jegyzeteit főnöke William (Bill) Thetford írta le írógéppel. Az anyag szerkesztéséhez egy harmadik pszichoterapeuta, Kenneth Wapnick (Ken) is hozzájárult 1973-75-ig " .........................................................................................................................
" Helen Schucman 1981-ben, 71 éves korában halt meg hasnyálmirigyrákban)depresszióban), Bill Thatford 1988-ban, 55 éves korában szívroham következtében(boldogan)."!!!

- Ennyire jó és eredményes hatással volt a szerzőkre és a propagátorokra a könnyen megtanulható "csoda". És hadd említsem meg azt is, hogy a velem egy idős híres agykontroll oktató: Der Domján László is, megbetegedett Parkinson-kortól a 60 éves kora táján, és hosszú éveken át képtelen volt meggyógyítani magát a csoda-mágiázással. De a világhírű csoda-gyógyítókhoz és rendkívüli orvosprofesszorokhoz is hiába utazott el, Dél - és észak - Amerikába. És csak, miután ezen kudarcaiból levonta a tanulságokat és az egyik rá is vonatkozó, 20167-es előadásaimból megkapta a fülest arról, hogy túlzóan pragmatikusan fogja fel az agykontrollos mágiázást és a benne levő Istennek akart parancsokat adni, ahelyett, hogy átvilágítaná magát (Megismerné a karmáját) egy komoly asztrológussal és a a Boldog Bolond útjára lépne, kezdett el gyógyulgatni, ahhoz, hogy 208-ban már a határozott gyógyulás jeleit mutatta. Ennek én is éppen olyan nagyon örvendek, mint a családja és a tanítványai, de mélyen sajnálom, hogy a tanulságait és azt a spirituális pálfordulást, aminek köszönhetően meggyógyult mostanig még nem tette közzé.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2019.03.14. 21:31 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4221
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Kedves Sára!

Nem csak az alkímia első törvényét, de az alkímia legfontosabb vezérelvét-, sőt: minden és az egész alkímiai tevékenységet meg fogod érteni, amennyiben a Hamvas Béla Tabula Smaragdina c, könyvét teljesen újra olvasod, persze, a címadó tanulmányt első sorban!

Lehetséges, hogy némelyik változatban a földnek a tűztől való elválasztását írja alap műveletként, de azokban a változatokban, amelyeket én olvastam, mind a "válaszd el a könnyűt a nehéztől, a finomat a durvától"-t ír. És erről az elemeknek az egymástól való különválasztásának, és a saját egyedi és általános, de sajátos, funkciójukba való vissza-helyezésének a szükségéről szól az alkímia első törvénye. Erről Anikónak is írtam valahol fentebb, de ezt, talán többször is kifejtettem az Egytetemes Törvények c. könyvem különböző fejezeteiben is. Hiszen az egész alkímia tulajdobképpen az ET-k helyes használata következtében létrejövő nagy - mágikus erejű . öntudati átalakulásról, önátalakításról szól: Az Ars Magna-ról. Főként az első és a tizedik törvényben foglaltak vonatkoznak ide. Úgy is lehet mondani, hogy ezek az isteni Én - nek a műveletei.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2019.03.14. 21:40 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4221
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Igen: Anikó, és vele együtt az összes gyorstalpaló misztikus csodabogár kozmetikus tanulmányt elvégző hamisan magát mindentudónak képzelő személy ezt nem tudja, azt nincs kedve végig csinálni: "A földről az égbe száll, és az égből a földre vissza (Ehhez már semmi kedvük... Csak szárnyalnak a misztikus fantazmagóriáik szárnyain), a felső és az alsó erőket magába szívja. EREJE TÖKÉLETES LESZ, HA A FÖLDRE VISSZA FORDUL." - Ez egyben a Tabula Smaragdina (vagyis az alkímia) nagy titka is!

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2019.03.24. 12:06 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4221
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Attila Gecse:

ezzel a reinkarnáció dologgak kapcsolatban mindig is az a bajom, h

-honnan jönnek a lelkek?
-hány darab van még ott vagy itt van e már mindenki?…Tovább
Elrejtés vagy jelentés


· Válasz ·
Kozma Szilárd A reinkarnáció csak gyors baleset miatt, tehát nagyon hirtelen beálló halál esetében történik meg egyesekkel, de az is nagyon ritkán és inkább csak kisgyermekeknél. Azt hogy ez mikor, és milyen feltételek között jöhet létre, részletesen kifejtem egy vonatkozó tanulmányomban abban a könyvemben, ami kb. egy, vagy két hónap múlva jelenik meg a Publió kiadónál. (A Tavaly ugyanott 4 könyvem jelent meg.), és aminek nagyjából ez a témája, és a karmának az anyákon keresztül történő átszármazásáról (is) szól.
Ami ma "közkézen" forog belőle, többnyire misztikus fantazmagória, vagyis misztifikált rabló-mese, amit irodalmi metaforaként nagyon jól lehet használni, és, amiből persze, mostanában jól megélnek a misztikus csodabogár - kozmetikusok és az ezomókusok.
Egyébként a hinduizmusnak ez a vallásos eleme, úgy jelent meg, hogy a hindu kultúrában nem ismerték a Lilith-jelenséget (metafizikai jelenség, az ókori mediterrán kultúrában ismerték és így a zsidó mitológiában is, ahonnan bekerült az Ószövetségnek a bűnbe-eséséi jelenetébe. Ti., nem kígyó, hanem a Lilith az, aki Évának a hamis tudás - a korrupció - almáját átadja Évának), és ezért a karmára nem találtak megfelelő értelmezési lehetőséget.
Szerkesztés vagy törlés

Továbbá:
-honnan jönnek a lelkek?
-Az Istenből jövünk mindannyian. - Lásd, a http://www.asztrologosz.hu oldalamon a Lilith-tnulmányt, a Lilith - fejezetben.
-hány darab van még ott vagy itt van e már mindenki?
Itt van mindenki, de sokan várnak még az anyaméhekben a testük megérésére, kifejlődésére..

-meddig inkarnálódik egy lélek és aztán mi lesz?

Normális körülmények között egyszer. Hirtelen gyermekkori baleset és halál esetében, másodszor is inkarnálódhat ugyanaz, az isteni aura -. nyúlvány, amennyiben a halál beálltakor, létezik a földön valahol egy anyaméhben egy zigóta (petesejt, amelybe belefúródott egy férfi ivarsejt, de még nem kapcsolódott hozza, nem szövődött vele össze aura, és azért, a sejtszaporodás sem indult meg benne még.) amelynek az anyja aurája, spirituális szinten, ugyanazon a vibrációs fokon leledzett éppen, mint a meghalt gyermek lelke. - így kap az istenből az anyagi világig elhatoló és abba bele nyűló lélek-aura egy újabb esélyt, a test segítségével történő megváltásra... . de, ebben az új testben már nem érheti végzetes baleset.


Ami a Gábor barátunk feltételezését és a fenti felfedezéseimet illeti: a reinkarnáció akkor vált véglegesen gyanússá számomra (egyébként én is azzal tanultam a karma-asztrológiát 28 évvel ezelőtt), amikor szerelmes lettem egy Kaposvári nőbe, aki megszólalásra, vagyis hangordózásra is-, de a legfinomabb gesztusa szintjén is, hasonlított, egy olyan itthoni (tehát még élő) nőre, akitől itthon elváltam 5 évvel korábban. Mondom: mintha egy petéjű ikrek lettek volna, de még a foglalkozásuk is nagyon hasomló... Holott az egyik Kaposváron, a másik a Hargitán született, egy - két év eltolódással és teljesen más szülőktől. Az arci azonosság tehát, de még a foglalkozás azonossága sem kell reinkarnációt jelentsen, hiszen léteznek karakter-azonosságok, mert lehetséges az, hogy nagyon sok embernek azonos konstellációk szerinti meghatározódások szerint összeállt spirituális struktúrája legyen. Ilyenkor, a korszakban divatos politikai eszme-meghatározódásokon, és a kulturális - vallásos - szociális meghatározódási különbségeken túl, és azokkal együtt, az erős - vagy gyenge apai nevelés az, ami megkülönböztetheti a hasonló karmikus struktúrákkal született személyeket. Például az Orbán Viktor asztrológiai sorsképlete sokkal nagyobb azonosságokat mutat a Gyurcsány Ferencével, mint a Kún Béláéval. Ami megkülönbözteti tehát őket a neveltetési millión kívül, az az, hogy a szélhámos Gyurcsány a tévelygően fél-züllött lumpen apjától semmiféle nevelést nem kapott, azon a szegénységbe és betegségbe vezető magatartáson - rossz példán - kívül, amit esze ágában nem volt követni. A liberálisan szabadon szárnyalni óhajtó gyermek, kamasz- és fiatal Orbán Viktort viszont, közismerten, úgymond katonásan "fogta" és irányította" az apja, addig amíg szerinte olyan viselkedésű felnőtté nem vált, akinek nem kell szégyellnie saját magát.
Az, hogy mi következett ezután, már más tészta. Tudjuk, hogy az egész Fidesz megtagadta és felcserélte a liberális élet-víziót és értékeket a nemzeti-tradicionális vízióra és érték-védelemre.
Ezért nem akarnak migrációt például.
De a migráció ránk is károsan hatna, mert ha Románia is célország lenne a számukra, akkor, ezer százalékos az, hogy a mindenkori román kormány mind a székelyföldre telepítené őket, illetve itt hozna létre nekik befogadó központokat.
(Valahol, a Logosz-on kell legyen egy nagyon régi tanulmányom erről a karma-konstellációs hasonlóságról,. Ha nem tudom előkaparni és onnan megosztani, akkor felteszem itt újra.)

-meddig inkarnálódik egy lélek és aztán mi lesz?

Amíg az életük tart. Utána (ha jól végezték - végeztük a dolgunkat és életük végére jó-boldogok :) lesznek - Lásd a Megváltás egyetemes törvényét. - Vissza bújnak és beolvadnak Istenbe. Hogyha nem, és kétségek gyötrik, akkor bekerülnek a tisztító-tűz nevű, harag- és félégető, és ravaszkodó
okoskodás )árnyék-én...) elégető állapotba, amíg megértik a teremtés és a megváltás törvényét és általában a törvényességet. Amint ez megtörtént, ők is egybeolvadnak az egyetemes boldogság-állapotával. Akik életük végéig gonosszá válnak, vagy úgy maradnak (Lásd az anyós - vicceket, vagy a guta-ütötteket), vagy akik öngyilkosok lesznek, azoknak az aurája el kezd felbomlani és rengeteg (Évszázadokig tartó!) szenvedés után fel is bomlik. De mondom: rengeteg szenvedéssel, hiszen a központi: kauzális mag, az isteni szikra: az individuális öntudat, amely nem vált képessé az élet során a boldogságra és az istennel való egybe olvadásra, csak nagyon nehezen tud felbomolni. Ezt az állapotot nevezik pokolnak...

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 13 hozzászólás ]  Oldal 1, 2  Következő

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO