ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2019.07.22. 00:15

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 11 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2019.03.24. 12:06 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4079
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Attila Gecse:

ezzel a reinkarnáció dologgak kapcsolatban mindig is az a bajom, h

-honnan jönnek a lelkek?
-hány darab van még ott vagy itt van e már mindenki?…Tovább
Elrejtés vagy jelentés


· Válasz ·
Kozma Szilárd A reinkarnáció csak gyors baleset miatt, tehát nagyon hirtelen beálló halál esetében történik meg egyesekkel, de az is nagyon ritkán és inkább csak kisgyermekeknél. Azt hogy ez mikor, és milyen feltételek között jöhet létre, részletesen kifejtem egy vonatkozó tanulmányomban abban a könyvemben, ami kb. egy, vagy két hónap múlva jelenik meg a Publió kiadónál. (A Tavaly ugyanott 4 könyvem jelent meg.), és aminek nagyjából ez a témája, és a karmának az anyákon keresztül történő átszármazásáról (is) szól.
Ami ma "közkézen" forog belőle, többnyire misztikus fantazmagória, vagyis misztifikált rabló-mese, amit irodalmi metaforaként nagyon jól lehet használni, és, amiből persze, mostanában jól megélnek a misztikus csodabogár - kozmetikusok és az ezomókusok.
Egyébként a hinduizmusnak ez a vallásos eleme, úgy jelent meg, hogy a hindu kultúrában nem ismerték a Lilith-jelenséget (metafizikai jelenség, az ókori mediterrán kultúrában ismerték és így a zsidó mitológiában is, ahonnan bekerült az Ószövetségnek a bűnbe-eséséi jelenetébe. Ti., nem kígyó, hanem a Lilith az, aki Évának a hamis tudás - a korrupció - almáját átadja Évának), és ezért a karmára nem találtak megfelelő értelmezési lehetőséget.
Szerkesztés vagy törlés

Továbbá:
-honnan jönnek a lelkek?
-Az Istenből jövünk mindannyian. - Lásd, a http://www.asztrologosz.hu oldalamon a Lilith-tnulmányt, a Lilith - fejezetben.
-hány darab van még ott vagy itt van e már mindenki?
Itt van mindenki, de sokan várnak még az anyaméhekben a testük megérésére, kifejlődésére..

-meddig inkarnálódik egy lélek és aztán mi lesz?

Normális körülmények között egyszer. Hirtelen gyermekkori baleset és halál esetében, másodszor is inkarnálódhat ugyanaz, az isteni aura -. nyúlvány, amennyiben a halál beálltakor, létezik a földön valahol egy anyaméhben egy zigóta (petesejt, amelybe belefúródott egy férfi ivarsejt, de még nem kapcsolódott hozza, nem szövődött vele össze aura, és azért, a sejtszaporodás sem indult meg benne még.) amelynek az anyja aurája, spirituális szinten, ugyanazon a vibrációs fokon leledzett éppen, mint a meghalt gyermek lelke. - így kap az istenből az anyagi világig elhatoló és abba bele nyűló lélek-aura egy újabb esélyt, a test segítségével történő megváltásra... . de, ebben az új testben már nem érheti végzetes baleset.


Ami a Gábor barátunk feltételezését és a fenti felfedezéseimet illeti: a reinkarnáció akkor vált véglegesen gyanússá számomra (egyébként én is azzal tanultam a karma-asztrológiát 28 évvel ezelőtt), amikor szerelmes lettem egy Kaposvári nőbe, aki megszólalásra, vagyis hangordózásra is-, de a legfinomabb gesztusa szintjén is, hasonlított, egy olyan itthoni (tehát még élő) nőre, akitől itthon elváltam 5 évvel korábban. Mondom: mintha egy petéjű ikrek lettek volna, de még a foglalkozásuk is nagyon hasomló... Holott az egyik Kaposváron, a másik a Hargitán született, egy - két év eltolódással és teljesen más szülőktől. Az arci azonosság tehát, de még a foglalkozás azonossága sem kell reinkarnációt jelentsen, hiszen léteznek karakter-azonosságok, mert lehetséges az, hogy nagyon sok embernek azonos konstellációk szerinti meghatározódások szerint összeállt spirituális struktúrája legyen. Ilyenkor, a korszakban divatos politikai eszme-meghatározódásokon, és a kulturális - vallásos - szociális meghatározódási különbségeken túl, és azokkal együtt, az erős - vagy gyenge apai nevelés az, ami megkülönböztetheti a hasonló karmikus struktúrákkal született személyeket. Például az Orbán Viktor asztrológiai sorsképlete sokkal nagyobb azonosságokat mutat a Gyurcsány Ferencével, mint a Kún Béláéval. Ami megkülönbözteti tehát őket a neveltetési millión kívül, az az, hogy a szélhámos Gyurcsány a tévelygően fél-züllött lumpen apjától semmiféle nevelést nem kapott, azon a szegénységbe és betegségbe vezető magatartáson - rossz példán - kívül, amit esze ágában nem volt követni. A liberálisan szabadon szárnyalni óhajtó gyermek, kamasz- és fiatal Orbán Viktort viszont, közismerten, úgymond katonásan "fogta" és irányította" az apja, addig amíg szerinte olyan viselkedésű felnőtté nem vált, akinek nem kell szégyellnie saját magát.
Az, hogy mi következett ezután, már más tészta. Tudjuk, hogy az egész Fidesz megtagadta és felcserélte a liberális élet-víziót és értékeket a nemzeti-tradicionális vízióra és érték-védelemre.
Ezért nem akarnak migrációt például.
De a migráció ránk is károsan hatna, mert ha Románia is célország lenne a számukra, akkor, ezer százalékos az, hogy a mindenkori román kormány mind a székelyföldre telepítené őket, illetve itt hozna létre nekik befogadó központokat.
(Valahol, a Logosz-on kell legyen egy nagyon régi tanulmányom erről a karma-konstellációs hasonlóságról,. Ha nem tudom előkaparni és onnan megosztani, akkor felteszem itt újra.)

-meddig inkarnálódik egy lélek és aztán mi lesz?

Amíg az életük tart. Utána (ha jól végezték - végeztük a dolgunkat és életük végére jó-boldogok :) lesznek - Lásd a Megváltás egyetemes törvényét. - Vissza bújnak és beolvadnak Istenbe. Hogyha nem, és kétségek gyötrik, akkor bekerülnek a tisztító-tűz nevű, harag- és félégető, és ravaszkodó
okoskodás )árnyék-én...) elégető állapotba, amíg megértik a teremtés és a megváltás törvényét és általában a törvényességet. Amint ez megtörtént, ők is egybeolvadnak az egyetemes boldogság-állapotával. Akik életük végéig gonosszá válnak, vagy úgy maradnak (Lásd az anyós - vicceket, vagy a guta-ütötteket), vagy akik öngyilkosok lesznek, azoknak az aurája el kezd felbomlani és rengeteg (Évszázadokig tartó!) szenvedés után fel is bomlik. De mondom: rengeteg szenvedéssel, hiszen a központi: kauzális mag, az isteni szikra: az individuális öntudat, amely nem vált képessé az élet során a boldogságra és az istennel való egybe olvadásra, csak nagyon nehezen tud felbomolni. Ezt az állapotot nevezik pokolnak...

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 11 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO