ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2020.02.18. 10:04

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 13 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2019.03.24. 12:06 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4142
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Attila Gecse:

ezzel a reinkarnáció dologgak kapcsolatban mindig is az a bajom, h

-honnan jönnek a lelkek?
-hány darab van még ott vagy itt van e már mindenki?…Tovább
Elrejtés vagy jelentés


· Válasz ·
Kozma Szilárd A reinkarnáció csak gyors baleset miatt, tehát nagyon hirtelen beálló halál esetében történik meg egyesekkel, de az is nagyon ritkán és inkább csak kisgyermekeknél. Azt hogy ez mikor, és milyen feltételek között jöhet létre, részletesen kifejtem egy vonatkozó tanulmányomban abban a könyvemben, ami kb. egy, vagy két hónap múlva jelenik meg a Publió kiadónál. (A Tavaly ugyanott 4 könyvem jelent meg.), és aminek nagyjából ez a témája, és a karmának az anyákon keresztül történő átszármazásáról (is) szól.
Ami ma "közkézen" forog belőle, többnyire misztikus fantazmagória, vagyis misztifikált rabló-mese, amit irodalmi metaforaként nagyon jól lehet használni, és, amiből persze, mostanában jól megélnek a misztikus csodabogár - kozmetikusok és az ezomókusok.
Egyébként a hinduizmusnak ez a vallásos eleme, úgy jelent meg, hogy a hindu kultúrában nem ismerték a Lilith-jelenséget (metafizikai jelenség, az ókori mediterrán kultúrában ismerték és így a zsidó mitológiában is, ahonnan bekerült az Ószövetségnek a bűnbe-eséséi jelenetébe. Ti., nem kígyó, hanem a Lilith az, aki Évának a hamis tudás - a korrupció - almáját átadja Évának), és ezért a karmára nem találtak megfelelő értelmezési lehetőséget.
Szerkesztés vagy törlés

Továbbá:
-honnan jönnek a lelkek?
-Az Istenből jövünk mindannyian. - Lásd, a http://www.asztrologosz.hu oldalamon a Lilith-tnulmányt, a Lilith - fejezetben.
-hány darab van még ott vagy itt van e már mindenki?
Itt van mindenki, de sokan várnak még az anyaméhekben a testük megérésére, kifejlődésére..

-meddig inkarnálódik egy lélek és aztán mi lesz?

Normális körülmények között egyszer. Hirtelen gyermekkori baleset és halál esetében, másodszor is inkarnálódhat ugyanaz, az isteni aura -. nyúlvány, amennyiben a halál beálltakor, létezik a földön valahol egy anyaméhben egy zigóta (petesejt, amelybe belefúródott egy férfi ivarsejt, de még nem kapcsolódott hozza, nem szövődött vele össze aura, és azért, a sejtszaporodás sem indult meg benne még.) amelynek az anyja aurája, spirituális szinten, ugyanazon a vibrációs fokon leledzett éppen, mint a meghalt gyermek lelke. - így kap az istenből az anyagi világig elhatoló és abba bele nyűló lélek-aura egy újabb esélyt, a test segítségével történő megváltásra... . de, ebben az új testben már nem érheti végzetes baleset.


Ami a Gábor barátunk feltételezését és a fenti felfedezéseimet illeti: a reinkarnáció akkor vált véglegesen gyanússá számomra (egyébként én is azzal tanultam a karma-asztrológiát 28 évvel ezelőtt), amikor szerelmes lettem egy Kaposvári nőbe, aki megszólalásra, vagyis hangordózásra is-, de a legfinomabb gesztusa szintjén is, hasonlított, egy olyan itthoni (tehát még élő) nőre, akitől itthon elváltam 5 évvel korábban. Mondom: mintha egy petéjű ikrek lettek volna, de még a foglalkozásuk is nagyon hasomló... Holott az egyik Kaposváron, a másik a Hargitán született, egy - két év eltolódással és teljesen más szülőktől. Az arci azonosság tehát, de még a foglalkozás azonossága sem kell reinkarnációt jelentsen, hiszen léteznek karakter-azonosságok, mert lehetséges az, hogy nagyon sok embernek azonos konstellációk szerinti meghatározódások szerint összeállt spirituális struktúrája legyen. Ilyenkor, a korszakban divatos politikai eszme-meghatározódásokon, és a kulturális - vallásos - szociális meghatározódási különbségeken túl, és azokkal együtt, az erős - vagy gyenge apai nevelés az, ami megkülönböztetheti a hasonló karmikus struktúrákkal született személyeket. Például az Orbán Viktor asztrológiai sorsképlete sokkal nagyobb azonosságokat mutat a Gyurcsány Ferencével, mint a Kún Béláéval. Ami megkülönbözteti tehát őket a neveltetési millión kívül, az az, hogy a szélhámos Gyurcsány a tévelygően fél-züllött lumpen apjától semmiféle nevelést nem kapott, azon a szegénységbe és betegségbe vezető magatartáson - rossz példán - kívül, amit esze ágában nem volt követni. A liberálisan szabadon szárnyalni óhajtó gyermek, kamasz- és fiatal Orbán Viktort viszont, közismerten, úgymond katonásan "fogta" és irányította" az apja, addig amíg szerinte olyan viselkedésű felnőtté nem vált, akinek nem kell szégyellnie saját magát.
Az, hogy mi következett ezután, már más tészta. Tudjuk, hogy az egész Fidesz megtagadta és felcserélte a liberális élet-víziót és értékeket a nemzeti-tradicionális vízióra és érték-védelemre.
Ezért nem akarnak migrációt például.
De a migráció ránk is károsan hatna, mert ha Románia is célország lenne a számukra, akkor, ezer százalékos az, hogy a mindenkori román kormány mind a székelyföldre telepítené őket, illetve itt hozna létre nekik befogadó központokat.
(Valahol, a Logosz-on kell legyen egy nagyon régi tanulmányom erről a karma-konstellációs hasonlóságról,. Ha nem tudom előkaparni és onnan megosztani, akkor felteszem itt újra.)

-meddig inkarnálódik egy lélek és aztán mi lesz?

Amíg az életük tart. Utána (ha jól végezték - végeztük a dolgunkat és életük végére jó-boldogok :) lesznek - Lásd a Megváltás egyetemes törvényét. - Vissza bújnak és beolvadnak Istenbe. Hogyha nem, és kétségek gyötrik, akkor bekerülnek a tisztító-tűz nevű, harag- és félégető, és ravaszkodó
okoskodás )árnyék-én...) elégető állapotba, amíg megértik a teremtés és a megváltás törvényét és általában a törvényességet. Amint ez megtörtént, ők is egybeolvadnak az egyetemes boldogság-állapotával. Akik életük végéig gonosszá válnak, vagy úgy maradnak (Lásd az anyós - vicceket, vagy a guta-ütötteket), vagy akik öngyilkosok lesznek, azoknak az aurája el kezd felbomlani és rengeteg (Évszázadokig tartó!) szenvedés után fel is bomlik. De mondom: rengeteg szenvedéssel, hiszen a központi: kauzális mag, az isteni szikra: az individuális öntudat, amely nem vált képessé az élet során a boldogságra és az istennel való egybe olvadásra, csak nagyon nehezen tud felbomolni. Ezt az állapotot nevezik pokolnak...

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2019.12.12. 00:26 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4142
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
A repülő-elv

Kozma Szilárd <kozmaszilard@gmail.com> ezt írta (időpont: 2019. dec. 9., H 15:39):
Kedves Jani, nem válaszoltál arra, hogy nem-e tudnátok inkább vasárnap jönni? Mivel hogy a Viola szülei is szombat délután érkeznek az Ikreket megnézni és megünnepelni...
09.12.2019 17:12 keltezéssel, Jani Doczy írta:

Mivel dolgozok es most megyek haza a pirosnal allva. Vasarnap deltol estig a gyerekeket viszem nyelvorakra egymas utan, ami kell majd a tovabb tanulasukhoz. Zöld lett a lámpa, megyek. Jani.

Kozma Szilárd <kozmaszilard@gmail.com> ezt írta (időpont: 2019. dec. 9., H, 17:29):
Köszönöm. Amennyiben nem lehet hétköznap, akkor inkább maradjon 21-ére. Tudom, hogy én szóltam, hogy már ideje lenne... De akkor még nem számolhattam azzal, hogy a Viola szülei is jönnének.
2. Egyébként az egy és egyáltalán nem helyes, hogy vasárnap lexikálisan intellektuális tudománnyal gyötritek a gyermekeket, azok lelkét és szellemét, ez még rá húz a rejettt karmikus agressziójukra, illetve a veszélyes helyzetükre: "Megemlékezzél arra, hogy az Úr (Minta legfőbb törvény) napját megünnepeljed. - Harmadik parancs, azaz: spirituális javaslat. És a törvények hosszú távon vissza ütnek, hiába, hogy ti szintén a hosszú távú, ám de pragmatikus eredményesség miatt játszátok ezt velük. És azzal a felsőbbrendű intelligencia és szeretet keverékkel, amit Istennek neveznek.

Barátsággal: Szilárd
09.12.2019 18:07 keltezéssel, Jani Doczy írta:

21-ét szem előtt tartjuk, előtte jelzek.
Nem vasárnap kínozzuk őket, hanem most akkorra tudták maguknak összehozni, ez most kivételes, a tanárhoz alkalmazkodunk. Engem kínoz persze a helyzet mert nekem kell őket hozni vinni, általában szombaton, de szeretettel töltöm meg. Meg edzésre és misére is, és ami az érdeklődésüknél és a koruknál fogva éppen aktuális. Az étrend ügyében is figyelünk a visszajelzéseikre, hagyjuk őket rosszul csinálni, már ami nem üt rögtön vissza (alkohol, cukor, tej), hadd tanuljanak, példát adok nem kényszerítem őket. Ahogy a javaslatodra nem eszek húst, már kábé 2 éve, és majd elmesélem/mutatok valamit, hogy mi az eredménye. Szagra nem kívánom, ez tény. 12 nap múlva majd erről is beszélünk, Anita már nagyon várja, most le kell hűtsem egy picit. A kisebbik lány a sorát várja türelmesen, az arcán látom :) Ernőnek ez még nettó korai, majd nekünk fejlődnünk kell "az ő ügyében" is... Jani

Kozma Szilárd <kozmaszilard@gmail.com> ezt írta (időpont: 2019. dec. 9., H 21:30):

Kedves Jani!

Rendben van 21-e! Mentálisan nagyon határozottan be kell programoznod azidejöveteleteket, annak érdekében, hogy nehogy megint az automecahnika, vagy elektronika, vagy micsoda, megint vissza térítsen. - De nem csak absztrakt módon, hanem megerősítve, hogy ez neked - nektek és a gyermekeknek is nagyon kell, és nincs apelláta, az Úristen  is ezt akarja, egészen biztos - mármint a karmáitok oldását, és a boldogságotok elérését. A házunkat láttad videón, tehát elképzeled, ahogy megérkeztek, majd be jösztök a házba és nyugodt - kreatívan kollaborálva, dolgozunk - feltárunk - megvilágosodtok és megnyugodtok.
Többet ne csinálj olyan dolgot, a gyermekek állítólagos érdekében sem, ami téged kínoz. És még akkor sem, ha úgy képzeled, hogy a gyermekeknek az jót tesz, mert ez abszolút nem igaz! Ez felesleges és hibás áldozathozás. Majd elmagyarázom. A lényeg, hogy nem szabad elárulni a jelent a jövő kispekulált pozitív képzetei miatt! A Kommunizmus is így született nagyban, nem tudom, az emberek, miért júdáskádnak és folytatják ugyanazt kicsiben, mint a gyermekkorunkat és a fiatal korunkat tönkre tevő kommunisták és ceausisták nagyban, és még a gyermekeiket is bele kavarják abban, hogy azok is szenvedjenek a jelenben, a spekulált boldog jövő érdekében, ami egy süket fikció, egy nagy baromság. Ti., hogy akkor majd, ha teljesül a spekuláció, akkor majd..., és ha ők nem is, de legalább a gyermekek boldogok lesznek. Ahelyett, hogy le üljenek nyugodtan és meghitten és egyszerűen együtt legyenek, és örvendjenek egymásnak, saját nyugalmuknak és a még - egyelőre... - létező egészségüknek? Nagyon vigyázz, mert itt van egy jellegzetes magyar ideológia, ti. hogy nincs altalaj-kincs , mert elveszett Triannonnal, de intelligens és zseniális a magyar, hát azt kell kihasználni (kizsákmányolni saját magukat a nemzet fiainak és lányainak) , vagyis a gyermekeket agyon kell tanítani. És így lesz azok nagy részéből közömbös, depressziós, kiábrándult, feladat- és felelősség-hárító, menekülő - védekező, lázadó, troglodita. Utaztál-e repülőn? Ha nem valamelyik barátod, vagy ismerősöd, bizonyára igen. Mi van felírva a szemben levő szék hátlapjára figye4lmeztetésül szülők számára, a katasztrófa idején használandó oxigén-maszkot illetően? - Na, ugyanaz az elv érvényesül a hétköznapi életben is. Ha te nem vagy jól, a gyermeked mindíg veszélyben van. Főleg, ha azért nem vagy jól, mert úgy képzeled, hogy neki azzal jót teszel. Ez egy antrikrisztusi hazugság! Nagyon kell vigyázni, mert a "felvilágosult" karma-verkliző környezet a hülyeségnek, vagyis a sátánnak játszik.
11.12.2019 19:32 keltezéssel, Jani Doczy írta:
Igen, beprogramoztam.
Anno visszafizettük az államadósságot (már akkor sem érdekelt ez a hamis festett egekbe néző dolog, de a kussolás kényszere, a tehetetlenség érzése és a szellemi sötétség az megviselt akkoriban, na). A világ (s benne mi is) olyan gyorsan változik mára és gyorsul, hogy pl. az altalajkincs képzet arra volt csak jó (nekem anno tizenévesen meghallgatva de be sem fogadva el sem vetve) hogy megértsem az elgondolás eredetét és időben átlendüljek rajta, de nagyapám ezzel a képzettel élt 100 évig. Inkább az ember és környezete (természeti és közösségi) kapcsolat a jobban megfogható a mindennapok számára.
A "zseniális magyar" elképzelés is csak akkor és úgy igaz ha nem kompenzálásra használjuk, viszont akkor megszűnik talán magyarnak is lenni vagy már nem is annyira az, míg a zsenialitás, értelmezésemben a mindent megváltoztatás eseménye, az élet jellemzője amúgy is. Mindig felépítünk egy önámítást, aztán addig hízlaljuk, amíg már le sem bírjuk vágni, sőt az vág le minket. Ez nekem a betegség fogalma. Az orvosoknak mintha a diagnózis lenne a betegség, ami egy súlyos és veszélyes ámítás, persze ez a fegyver is használható jól-jobban (de csak érdek nélkül, és szakmailag Szilárd :) alapokon állva). A gyerekeket a jórendűségre tanítom a tanulást illetően, és azt hogy mi az ami szerint ő jórendűnek érezheti magát, az mindig megbeszélés tárgya, hogy kialakuljon benne a helyes arány a dolgok fontosságáról, mert akkor már nem kell "ott álljak mellette" hogy önmaga számára a saját életében helyesen tudjon magától is cselekedni. Ezt alakítgatjuk, magunknak is folyton, mert se eleje se vége enne, ahogy jönnek mennek az évek. Rálát az ember mi a helyes cselekedet még ha szavakba sokszor utolóag is csak helytelenül tudja önteni. 100 szónak is az a vége, hogy a segítséget köszönettel el fogjuk fogadni, érte mindent tőlünk tellőt megteszünk. S a gyerekeket hagyjuk látni szívük szerint és kérdezni kíváncsiságukhoz mérten. Melinda nemrég utazott repülőn és én csak pár dolgot meséltem neki, az ablak mellett nem az igazi és próbálja azért ki, a fej szellőztetése de csak felszálláskor és egy idős bácsi tanította egy néninek aki nagyon izgult sok sok évvel ezelőtt, övet végig zárva szoktam tartani, mert a buksit könnyen bekoppinthatjuk egy örvényben és a legfontosabb: tiszta vizet inni amennyi csak elérhető mert szárítanak minket, hogy nyugodtabban üljük végig az utat... Szépen mesélhettem el neki ezeket, mert mikor hazajött mosolyogva mesélte, hogy amikor odaért az utazásban, eszébe jutott neki a mesém hogy én mit szoktam csinálni a gépen. Általában mesélek érdekes történeteket az életemből, én is ezt szerettem az ő korukban. Bocs a hosszú írásért, nem szokás ez ma már, csak most valahogy ehhez volt érkezésem régiesen szólva. Baráti üdvözlettel: DGyuri


Kedves Gyuri!

Mostanában állítólag az a figyelmeztetés áll a repülő-ülések támláján, hogy bármilyen baleset, illetve vészhelyzet esetén, a szülők elsőre, ne a gyermekek fejére igyekezzenek felhúzni az oxigén-maszkot, hanem a sajátjukéra, és csak miután magukat így biztosították a gáz-szívás ellen, csak azt követően tegyék fel a maszkokat a gyermekeikre, mert ellenkező esetben, mire oda jutnak, hogy egy gyermekre esetleg felteszik a maszkot, ők és a többi gyermekeik gázt szívnak, elájulnak, vagy meghalnak és nem tudnak továbbra még ara a gyermekre sem vigyázni, akinek sikerült esetleg a gázmaszkot felcibálni a fejére. 28 éves szakmai - sorsfigyelői - tapasztalataim szerint, ugyanez az elv érvényesül a gyermek - szülő egyéb kapcsolatában - állapotában is. Úgy kell gondolkozni és gondoskodni tehát a gyermekek sorsáról, minthogyha mindörökké repülőn utaznánk velük. Remélem, ez most már érthető volt. La van tojva a vízivás és a kiszáradás ehhez a legfontosabb elvhez képest! Ezt, a repülő-figyelmeztetést én csak azt követően tudtam meg az egyik itt élő csíkszeredai barátomtól, hogy rá jöttem magamtól az asztrológusi és a szülői mivoltom egyeztetései során. Persze az ember megrezzen és betojik: mi van ha a szemforgató liberálisok rám kenik, hogy egoista vagyok és felelőtlen szülő. Holott ők a felelőtlenek, Én a legmagasabb felelősség eléve szerint élek és cselekszem! Tedd ezt te is, mert különben a gyermekeid elfajulnak és nem lesz amiről beszélgess velük, miután autonóm felnőttekké válnak. Beteges dolog velük demokráciát, egyenlősdit és főként liberális politikát játszani, mert ez a megható humanista baromság, nem a természet rendje szerint való. Olyan mint a genderizmus, csak nem annyira kirívó. Neked és az anyjuknak van több élettapasztalatotok, hat akkor ti kell őket irányítsátok és nekik kell tudni bennetek megbízni. És a jelent soha nem egész-séges elárulni a jövőnek. Figyeld csak: "Ne aggódjatok azért, hogy mit esztek és mibe öltöztök holnap. Mert a holnapnak meg van a holnap baja, a holnaputánnak a holnaputáni baja..." - Hej milyen messze kerültünk ettől! Én már ott tartok, hogy arra intem a gyermekeimet, hogy ne legyenek annyira jó tanulók, mert az a vágy és elképzelés, hogy valamikor egyetemisták és diplomások lesznek, amihez persze, emelt szintű nyelvvizsga is kell, nem éri meg azt, hogy nem élik át teljesen a gyermek- és kamaszkorukat, és nem figyelik meg ebben a korban azt, hogy mi történik körülöttük, és miután lett egy hozzánk szegődött cicánk, egy tasi-kölyköt is vásároltam, hogy vegyék lazábbra, mert az életet nem lehet megy nyerni még emelt nyelvvizsgák segítségével sem. stb. Sőt: az életet egyáltalán nem lehet megnyerni és erre minket, keresztényeket már 2500 éve figyelmeztettek! Ti., hogy hogy elveszítjük az életünket, amennyiben az élet megnyerése érdekében mindenre figyelünk, csak éppen az élet lényegére nem.

Barátsággal: Szilárd

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2020.02.15. 23:15 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4142
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Egy, a Youtube-re feltett újabb, a mágia és a teremtés törvényéről szólóé előadást tartalmazó videomra jött megjegyzésre válaszoltam ezt:


Kassay Lajos (lovasíjász nagy-mester), amellett, hogy korunk egyik legerősebb nyers-gondolkozási képességével rendelkező magyar ember, egy pl. nálam is sokkal erősebb Rák karmával született a világra, ami többek között azt is jelenti, hogy neki is, egyfajta pátriárkaként, sok gyermekes családapaként kell az igazi önvalóját megtalálnia és ami ellen az árnyék-énje zsigerből lázad, és ami felől ugyanez az árnyék-énje (Az un. világi, bűnbe-esett gondolkozása, ami mindenkiben meg van, de van akiben ez erősebb és van akiben ez gyengébb.) félre akarja vezetni. Ezért benne elképzelhetetlenül nagy és intenzív háborúk folynak a sorsfeladatait beteljesíteni vágyó felettes (krisztusi) Én-je és a karmája mocsarában őt, minden áron benne tartani vágyó, oda őt vissza húzni akaró árnyék-énje között. Ezt, a wikipédián megtalálható születési adatai alapján készített szoláris horoszkópjából határozott biztonsággal ki lehet olvasni, attól függetlenül tehát, hogy hány óra és mennyi perckor született. Amit viszont nem lehet kiolvasni az utóbbinak a hiányában az, az, hogy ez a lovas-nyilazási szenvedélye, egy tényleges karma-oldást-, és ez által a megváltódását szolgáló gyakorlati élet-feladat, vagy csak egy karma-verklizési, karma-dagasztási szenvedély, aminek az ily intenzív művelése, üdvösségi – és földi boldogulási (valós boldogsági) szempontból sokkal inkább a hátrányára és a kárára van-e? Mondom,ezt nem tudhatjuk kiolvasni a horoszkópjából, mivel nem ismerjük a születési óráját és percét.
Azt viszont, amit ön is megjegyzett, mindenki láthatja. Ti., hogy a korábbi felvételekhez képest, igen csak, sőt: nagyon elgyötört. Ez tehát arra utal szerintem – a sorsfigyelői szakemberi tapasztalataim szerint – hogy „rosszul jár” , tehát, hogy a spirituális életfeladataitól nagyon is távol járkál, magyarul: hogy konfliktusba került a nagyvilági utazgatásokkal és az otthontól, és a családtól való távolmaradásokkal járó lovas-íjász vezérkedés a Rák-karmáját egyedül biztosítani képes szeretteivel való folytonos együttlét szükségével, vagyis a lelkiismeretével. És sajnos, nincs aki neki ezt elmagyarázza és ebből a sorscsapdából segítsen a megváltáshoz és a boldogsághoz és a megnyugváshoz vezető döntést hozni, mivel az Ő asztrológus nagy-barátja: Kalo Jenő, nem akarja elismerni a Lilith nevű karma-pontnak az elsődleges fontosságát a sorsképletében. (És ez sajnos, meglátszik a Kaló Jenő fizikai – fiziológiai mivoltán, és úgy néz ki, hogy Kassay-n is meg fog látszani egyre inkább, mivel Nem csak a Lilitje áll a Rákban és ráadásul egy karmikus alakzat csúcsán, hanem a teljesen negatív Holdja, viszont az Oroszlánban. Vagyis, éppen ott, ahol Kalónak a Lilithje!)

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 13 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO