ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2019.02.20. 23:15

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 3 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2012.05.11. 11:03 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4012
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Kozma szilárd:

KÉRÉS

Tisztelt „Blogtér” - tulajdonosok!

Kozma Szilárd (Hivatalos nevemen: Kozma Botond Szilárd) három kiskorú lányát egyes - egyedül eltartó, gondozó és nevelő, hivatásos író és asztrológus (1992-től a Magyar Írószövetség tagja) - édesapa vagyok Csíkszeredából, Romániából (Van ugyan Magyrországi élettársam is, de ő, sajnos saját magát és a nyáron született közös gyermekünket nem tudja el tartani az alanyi jogon kapott GYES-ből.) és a következő kérés – panaszommal fordulok önökhöz:

2O11 nyáron, alig elviselhető és csakis a barátok segítségével átvészelt, több hónapos anyagi krízisbe kerülvén, ennek a gyakorlati okait keresve, rá kellett jöjjek, hogy az önök által biztosított, szabad internet - közlési lehetőségekkel durván visszaélve, egy magát Nagy Attila Puli-nak nevező internet-bandita, a www.spiritualitas.blogter.hu c. oldalának különböző című témáiban egyebet sem tesz, mint engem (tehát direkt Kozma Szilárd „asztrológust”) tudatosan és célzatosan rágalmaz szakmailag és erkölcsileg, vagyis a tárgyi valóságot abszolút nélkülöző, egyedül általa kieszelt, hiteltelenítő szövegeket „közöl” folyamatosan rólam. Teszi ezt annak érdekében, hogy bosszúállás céljából gazdaságilag annyira tönkre tegyen, hogy a gyermekeim elemi szükségleteit se tudjam biztosítani. Ezt, az internet által biztosított nyilvánosság előtt zajló, szakmailag is hiteltelenítő, hadjáratot az akkor még alkoholista, lelkészi munkaköréből kirúgott pap, Nagy Attila (Újabb felvett nevén: Puli), még 2OO4 tájékán indította el, egy rövid Scrib – beszámolóval, annak következtében, hogy nem voltam hajlandó neki és a szintén alkohol-gőzös feleségének (Akivel benyomultak a lakásomba) tovább olyan, korábban már több alkalommal is adott, de általa soha vissza nem fizetett „kölcsönt” adni, mint korábban, két – három alkalommal is, valahányszor ő ebből a célból engem „meg látogatott”.
Addig, amíg csak ezt a Scribd-jegyzetben közölt álnokságot lehetett olvasni az interneten, nem volt veszélyes a dolog, de ami óta a www.spiritualitas.blogter.hu c. blogjának a különböző témáiban, mint felső fokú teológiai tanulmányokat végzett „szakember” írja rólam az általa kieszelt hazug-történetek alapján a „szélhámos” és a „sarlatán” és más ezekhez fogható minősítésekkel ékesített, szakmai és morális szempontból egyaránt lejárató, „helyszíni jelentéseit”, edig soha nem tapaztalt szűkös gazdasági helyzetbe kerültünk. – Nem csak az a baj tehát ezekkel a tudatosan gyártott, hiteltelenítő minősítésekkel, hogy a magát anarchista prófétának nevező, volt alkoholista pap, törvénybe ütköző tetteket követ el. Hanem az is, hogy ez a „szakember”, teljes erkölcsi fertőben élve – például az agykárosult felesége betegnyugdíján élősködve -, elveszítette még a közvetlen falusi szomszédainak is a bizalmát, illetve az elemi becsületét is, és ilyen, a gyakorlati valóságban sehol nem létező erkölcsi alapról, egyszerű bosszúállásból, folytatja kiemelten a „blogtéren” a teljes gazdasági tönkretételünket célzó hiteltelenítésemet. Ugyanis, a témában érdekelt, magyar neylevű internet- olvasóknak, nincs ahonnan ezekről a „pulis” erkölcsi háttérről tudjanak, nem tudják megállapítani, hogy mindez egy beteg agyú személynek, az irracionális és tárgyi alap nélküli bosszú-vágyából eredő fikciói, alaptalan gyűlölködésének a „termékei”. Ezért, ennek az alkoholizmus miatt hivatás nélkül maradt volt-papnak a www.blogter.hu-n hét éve folytatott sarlatánozásának az eredményeképpen, a horoszkóp-rendeléseim teljesen („rettenetesen”!) megcsappantak a korábbi évekhez képest, miközben ezek a rendelések képezik számomra, vagyis a családom számára, az egyetlen pénzkereseti és gazdasági jövedelmi forrást. Hiszen éppen azért lettem többek között asztrológus, mert 59 éves költő – íróként, lehetetlen lenne még önmagamat is fenntartani, nem, hogy egy, immár újból négy gyermekessé felszaporodott családot. (A korábbi, válás előtti családomban is négy gyermek volt, de a családunkat szét szakító, volt-feleségem, magával vitte a legkisebb, akkor még csak két éves kisbabánkat.)
A végzetes az egészben az, hogy ennek az erkölcsi fertő vég-stádiumába süllyedt embernek nincs semmi veszteni valója (És ezzel még henceg is a „rólam szóló” cikkeiben), mert a felesége betegnyugdíjából él (Tudom, hogy egy internet-bérlet manapság nagyon olcsó, de így is elég nehéz elképzelni, hogy ezt miből fizeti ki, hiszen azzal dicsekszik az írásaiban, illetve misztikus elméleteket ír arról, hogy ő egyáltalán semmit nem dolgozik, mivel anarchista.), miközben nekem el kell tartanom a négy gyermekes családomat.
Azt is kell tudni, hogy a Ceausecsu féle Romániában, az itteni ÁVO-nak megfelelő szervezetnek: a SECURITATE-nek a visszaéléseit tudományosan vizsgáló és a dokumentumok feldolgozása érdekében létrehozott intézettől (CNSAS) időközben hivatalosan is értesítést kaptam arról, hogy ez az ember nekem a besúgóm volt a Ceausescu – diktatúra alatt, és látván, hogy Nagy Attila Puli, nem akarja az internetről vissza vonni a rágalmait, én is készítettem önöknél két bogot is, egyet Kozma Szilárd és egyed a Kozma Botond Szilárd, a Sarlatán néven, ahol a saját metafizikai tanulmányaim mellett, olyan írásokat is közöltem amelyekben meg írtam, hogy ez a személy szecuritate-s besúgó is volt, és minden jel arra mutat, hogy a jelenben, a szekuritáte utód-szervezetének: a SRI-nek az aktív ügynöke. DE ÉN EZEKET A Nagy Attila Puliról szóló ÍRÁSOKAT HAJLANDÓ VAGYOK AZONNAL LETÖRÜLNI, illetve önöket felkérni arra, hogy azokat törüljék le, amennyiben a Nagy Puli Attilának a „blogter.hu”-n, rólam („Kozma Szilárd asztrológusról”) szóló írásait, blogbejegyzéseit, blogjait, stb. letörülték. Egyébként, abból is látszik, hogy ennek a beteg elmének a sátáni terve nem is annyira az én személyi lejáratásom, hanem egyenesen a gazdasági tönkretételem, hogy mindenütt asztrológust ír a nevem után, holott ő engem egy évtizeden át csak mérnökként és költőként ismert!

Tehát, a panasz – kérésem, amivel ezennel önökhöz fordulok az, hogy legyenek szívesek minél hamarabb, a Nagy Attila Puli nevű blogernek az összes, rólam szóló írásait az önök szervereiről letörülni, vagy letiltani, természetesen, az enyémekkel együtt.
Az én asztrológusi tevékenységem törvényes - tizenhét éves cégbíróságon jóváhagyott hivatalos magánvállalkozó asztrológus vagyok – és tetemes anyagi károkat okoznak a számomra ezek a www.blogter.hu –n található Nagy Attila Puli (és saját ugyancsak a saját megnevezésében Jichag Ameir, és miegymás) vallásos-örültnek a nevemmel kapcsolatba hozott sarlatánozásai, szélhámoszásai, és más, tudatosan hitelrontást előidézni hivatott teológus - „szakemberi” írásai!

Megértésüket és operativitásukat – A törvényességnek megfelelő eljárásukat! – előre is köszönve, maradok tisztelettel:

Kozma Szilárd

Csíkszereda, 2O12, február 27.
nagy attila puli, besúgó, szenny, kozma szilárd, rágalmazás, gazdasági, csőd, hiteltetenítés, tönkretevés, rágalom, alkoholista, pap, tárgyi, nélkül,

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2012.05.11. 12:23 
Offline

Csatlakozott: 2011.08.04. 14:04
Hozzászólások: 3
Tartózkodási hely: Szeged
Napjegy: bika
Aszcendens: bak
Nem működnek a http://www.kozmaszilard.hu/ oldalon a linkek... így elég nehezen tudnak az érdeklődők informálódni a megrendelésről pl.
Ezt a bejegyzést ha "célba ért" törülni lehet :)


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2012.05.13. 21:58 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4012
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Kedves Éva!

Köszönöm a figyelmeztetést. Azt az oldalt egy magyarországi barátom készítette évekkel ezelőtt, de mivel a kezelését időközben át adta egy web-helyszolgáltató, másik barátjának, aki az oldalt sokáig nem kezelte, az belső szerkezetében, bizonyos mellékprogramjaiban el romlott és már csak írott anyagokat lehet feltölteni, de szerkeszteni, rendezni - vagy képeket feltölteni) már nem. Ugyanakkor még nem akarok le mondani róla, mivel ez máig a google-ben a legjobban beágyazódott honlapom. Próbáltuk át hozni a mi kezelésünkbe - hatáskörünkbe (János István), annak érdekében, hogy újból szerkeszthetővé, alakíthatóvá tegyük, de ez a költőztetés, sajnos, még mindig nem sikerült bizonyos megoldhatatlan technikai - költöztetési részkérdések miatt.
Annak a helybe, annak a majdani pótlására terveztük tehát a http://www.kozmaszilard.com honlapot, amely sokkal szebb és mutatósabb és ugyanakkor áttekinthetőbb is a másiknál. És amelynek a teljes feltöltését minden olyan régi anyaggal (is), ami a régin található, remélhetőleg a következő héten meg történik és befejeződik. - pontosabban azért nem tudtam ezt a feltöltési munkálatot eddig teljesen elvégezni, de új tanulmányt írni, illetve a régieket át írni, mert az időmnek egy jelenős részét el veszik a Puli ostoba és oktalan bosszúvágyából eredő, tárgyi alap nélküli rágalmazásai és mocskolódásai, amelyek mindegyre megjelennek a nevem alatt a google-ban, mindjárt az első helyeken. Mivel a blog-tér tulajdonosok a fülük botját sem mozgatják a törlési kéréseimre, kénytelen vagyok az illető helyeken magam is blogokat nyitni és a feltöltött anyagokkal a Puli rágalmait semlegesíteni. Abszolút érthetetlen ennek a saját életét teljesen elrontott szerencsétlen embernek a velem szemben 8 éve fenntartott gyűlölködő ambíciója, hiszen a bosszúvágyának már rég óta ki kellett volna elégülnie, hiszen ez alatt az idő alatt sikerült több száz ezer lejes kárt okoznia, de képtelen belátni, hogy a teljes gazdasági tönkre tételemet - tönkre tételünket - úgy sem tudja elérni már soha. Nem képes felfogni, hogy az ő gonosz spekulációit egy, az övénél sokkal magasabb rendű logika úgy is keresztülhúzza. Hogy nem is nekem okoz annyira kárt, mint azoknak akik a féligazságokra és finom valósághamisításaira alapozott rágalmai miatt, illetve amiatt, hogy úgy képzelik, hogy egyenlő felek kell legyünk, ha "kölcsönösen szidjuk egymást" (holott én csak védekezek, az által, hogy ki- és felmutatom, hogy valójában milyen erkölcsi és szakmai alapon állnak az ő hiteltelenítési akciói) elbizonytalanodnak és le mondanak a horoszkóprendelésről.
A horoszkóprendelési tájékoztató egészen biztos, hogy ott elolvasható. de elolvasható itt az asztrologosz-on is, az első rovatom egyik alrovatában (témájában).

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 3 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO