ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2024.03.28. 11:25

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]




Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2018.04.28. 12:21 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4221
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Kozma Szilárd karma-asztrológus:

Még egy misztikus hazudozó: Rejtő Vanek Úr, a Pesti Lótuszvirágzás Terméktelen Ékessége.

Él és tanít - vagyis, másikat okít Budapesten egy, még a Kökösi székely anarchista prófétánál, Nagy Pulinál is okosabb és misztikusabb és Zen- mesteresebb, tehát fantasztikusan "misztikus csodabogár - kozmetikus" (Ó, Anyám! - Ez így teljes, az eredeti Bizottság-szövegben.). Egy tőről metszett élősdi, vagyis egy tehetségtelen Osho-epigon, aki állítólag az Intenzív Pesti Megvilágosodás Nagymestere! De legalább is a megható lótusz-virágos honlapja szerint az..., és aki a tegnapi nap folyamán, az alant közzé tett levelével kívánt, egészen tapintatosan persze, vagyis a közismert hindu ahimsa (A nem ártás) szellemében hozzájárulni az én megvilágosodásomhoz is. - Tiszta ingyen, ahogy egyébként nem szokta. De, rólam lévén szó, ezúttal, kivételesen :D kivételt tett.
Azt, hogy a Nagy Puliénál is gonoszabb lelke tárgyi bizonyítékának a velem való közlése mellett, milyen alapon tegezett le engem ez - A Pulihoz hasonlatos mesteri munkakerülő, és a variáció kedvéért nem a skizós- felesége által öröklött Kökös széli putrijában, hanem éppenséggel az anyjától öröklött Pesti lakásban, az öccsével együtt-élő(!) - 5O éves agg legény nem tudom. (Azt viszont igen, hogy a Megvilágosultsága árnyékában meghúzódó érdemei közé tartozik még az is, hogy az agyilag ép, tehát a normális együttélésére még egészen alkalmas édesapjukat öreg-otthonba szorította az öccsével, akivel most "szabadon" együtt élhet.) Hiszen soha nem találkoztam vele, nem tudtam a címét és nem írtam neki.
A kopaszsága mellett, a Kos Sárkányfarka által is jelzett, tehát a mélyen rejtett agresszív képzelet- és gondolatvilágra utaló karma-pontja által jelzett, ösztönös késztetéseivel, aminek a megismerése ellen és amivel való szembenézése és a feloldása ellen, az alábbi levele szerint is kézzel-lábbal tiltakozik, Zoltán Úr persze, nem a harci beavatás-útját választotta. Nem, hanem egy annál sokkal, de sokkal szelídebbet: a misztikusan megható lótuszvirágosat, ami illik is, az ő, bizonyára Himalájai barlangok mélyén átmeditált cingárságához, és aminek az eredményébe - misztikus ékességébe! - mindannyian gyönyörködhetünk is, mint a bíbor-tógás szerzetesek a híres Tibeti mantrában, az "OM MANI PADRE HUM"-ban.
Egy dologban azért kételkedek az Ő-emelkedettsége tisztaságát illetően. Nem hiszem, ha a hívei - tanítványai valamelyikétől az édesanyja lakásának a címét megtudnám, és ha már ilyen szépen tegező viszonyba hozott magával, ezzel a lehetősséggel élve, el mennék és megkérdezném, persze, most már hozza hasonlón tegeződve, hogy mindezt mégis hogy képzelted kis-kopasz? Mármint, hogy nekem le kellene nyelnem szó nélkül, az ő fővárosi kanálisokban élesedett logikájának a pöcegödrös - produktumait, amelyekkel engem és a kedvesemet, tehát egy számára teljesen ismeretlen embert visszakézből jellemez? Nos, állítom, hogy akárcsak Pulika, Zolika sem lenne ekkora vitéz, mint az alábbi levelében, hogyha férfiként szemtől szemben állhatnánk, vagy ülhetnénk egymással. Ennyit tehát az ő lekezelő, fölényes tegeződéséről. Másrészt, az aki másokkal, és főként ismeretlenekkel (azaz: bárkivel!) szemben még fölényeskedik - nem is beszélve arról, hogy ráadásul szennycsatornákban kieszelt kifejezéseket használ! -, az egészen biztos, hogy semmiféle tényleges spirituális tudásra, vagy képességre nem tehet szert. Sőt: sajnálatra méltók még azok is, akik vele egy asztalhoz le ülnek, nem, hogy a misztikus-pszichikus kurzusain bölcsességre és un. "megvilágosultságra" (Hogy oda ne rohanjak...) akarnak szert tenni.
Mondom, soha nem tudtam róla semmi és ennek megfelelően, ugyancsak nem követtem el vele szemben semmit. Csupán, egy olyan barátnőm kifejezett kérésére írtam magamról néhány szót, aki vele véletlenül éppen akkoriban ismerkedett meg. Vagyis: a gyakorlati valóság száraz tényeinek megfelelő igazító megjegyzéseket fűztem a megvilágosodott Vanek Úrnak azokhoz a megjegyzéseihez, amelyeket viszont ő irkálgatott az én személyem és "asztrológiám" hitelességére vonatkozóan. Ugyanis - ahogyan azt kivettem a barátnőmmel folytatott levelezéséből, amelynek bizonyos személvényeit, a véleményemre kíváncsi Eszter apránként nekem elküldözgette - az utóbbi, makacsul ragaszkodott Zolika mesterrel szemben ahhoz, hogy az asztrológia és az én személyem is, az Eszter számára, sokkal hitelesebb, mint a család- és munka-nélküli Vanek Úr személye, illetve az ő "himi-humi" (Ez az Eszter minősítése, nem az enyém!) misztikája.
Ő hiper-megvilágosodottsága :D viszont, ragaszkodott Eszter szerint ahhoz, hogy én és "az asztrológiám" vagyunk a hiteltelenek. Tehát, és következésképpen, az általa kiszemelt tanítvány-áldozatnak (Eszternek) feltétlenül hozza kell el mennie megvilágosító tanfolyamra, alkalmanként 7 ezer forintért, ahelyett, hogy az általam készített horoszkópban leírtakra és elhangzottakra bízná magát. Eszter elmondása szerint, valószínű, hogy az Osho - követő Vanek Zoli, azért "rágott be", mert ő meg írta neki, hogy a tavaly karácsony óta, néha - néha (általában keresztény ünnepek alkalmával), szokott küldeni a mi gyermekeink számára ajándékul, 1O - 2O ezer forintot (És a későbbiek miatt, vagyis az Eszter ugyancsak ebben az időben munkanélkülivé vált nővérének: Gágogó Ariadnének, a szintén ebben az "ügyben" folytatott 8 éve tartó rágalmazó zaklatásai és a húga pénzének a számára való "vissza-fietését" :D követelő fenyegetései miatt, itt nagyon fontos tudni: én ezt a keresztény ünnepek alkalmával összesen 4-szer, vagy 5-ször megismételt gyermek-ajándékozást én senkitől soha nem kértem!). Nos ezt előbb, az Ő Vanek Megvilágosodottsága nem tudta le nyelni (Majd tőle megtudva ezt, Eszternek a nővére sem. ) Ti., hogy miközben szerinte én "sajnáltatva magam, időnként meg vágom Esztert", ő még közvetlen közelről sem tudja rá venni arra, hogy Eszter járjon el hozza az alkalmankénti 7 ezer forintos, Teljes Megvilágosodást" ígérő csoda-kurzusokra.
Nos, lássuk az Osho - tanítvány pompás megnyilatkozását. Azért írtam pompást, mivel tudjuk, hogy az ugyancsak megvilágosító Osho is, a gyűlöletébe halt bele, és ugyancsak gazdasági okok miatt. (Ti., nem volt képes megbocsátani az élettársának és a sorsnak, amiért azok kiforgatták a misztikus hazudozásaival össze gyűjtött hatalmas vagyonából.) Na, de száz szónak is egy a vége. Nézzük tehát, a minél tökéletesebb misztikus megvilágosodás "magas színvonala" elérése érdekében, még a szapora Indiába (A kb. egy milliárd és két millió lakosú Indiába tehát, ahonnan a Megvilágosodott Zolika által velem együtt lenézett, merthogy "pöcsére" gumi-zubbonyt nem húzó és ezért természetesen szaporodó cigányság származik, és ahol a misztikus tradíciók szerint a férfiak ugyancsak nem húzgálnak kotonokat a "pöcsükre'', ahogy a Lótusz-mester nekem azt ajánlgatja az alanti megvilágosító levelében) ellátogatott. GONG:


„A pöcsméreted elfelejtetted a nagy felsorolásban feltüntetni, te seggfej asztromókus a két danod mellett, meg az érettségi bizonyítványodnak a sorszámát is kihagytad." - kezdődik a Zolika belépője... "Elég nagy fasz lehetsz, hogy amikor az öt gyereked csináltad, nem húztál gumit a pöcköd végire, vagy úgy voltál vele, mint a cigányok, hogy majd az állam eltartja őket? Vagy már akkor láttad a csillagállásodban, mi, hogy lesz egy kerge tyúk Magyarországról, aki kisegít az „apró gazdasági hullámvölgyeidből? Hehehe… Ez aztán a derék realizáció! Gondolom, a feleséged azért lépett le tőled, mert már elege volt a sok realizációdból, meg talán mégsem volt olyan jó a skorpió pöcsfejjel az együttélés. El ne feledjem, nem ártana magyarul is tanulnod a nagy realizációid közben.

Aztán ha már felhoztad a testvéremet, mondd csak, szépséges Violácskádat remélem análisan is jól megdöngeted, amilyen értelmesen gerinces és felelősségteljes, ezt is megérdemli tőled, hehehe… A pöcsödre azért húzzál ám gumit, nehogy összeszemeteld hátulról.

Az az 1500-as Lada manapság már igen megmosolyogtató, azt azért tudod, ugye, Szilárdkám? Amúgy pedig igen rosszul tudod, hogy Magyarországon a háromgyermekes szülők egyike teljes adómentességet élvez, négy gyermekkel pedig mindkét szülő – hol hallottad ezt a sületlenséget, orbánviki valamelyik választási beszédében Tusnádfürdőn? Gondolom, te is fideszes vagy, mint az összes hülye székely. Azt nem veszitek észre, hogy éppen most éneklik ki a talpatok alól a földet az ilyen meg olyan magyarnak mondott zsidó pártképződmények, de majd csinálnak nektek ott egy szép kis cigányországot a helyén, meg is érdemlitek, olyan hülyék vagytok mind egy szálig. Ja, mondd csak, az írószövetségben mit alakítottál a sok komcsimaradvánnyal meg zsidóval?

Aztán ne heveskedj és ne csapkodj ám a farkaddal skorpiókám, mert még fejbebaszod magad, és akkor teljesen kisterilizálod az agyad, és állandósul a gazdasági hullámvölgyed. Igazán jól szórakoztam rajtad, pöffeszkedő kiscserkész.

Na, agyő!”

- Azonnali megjegyzés: Nem értem, hogy mire "agyőzik" a Megvilágosodott Zolika, mivel soha nem találkoztunk és nem is leveleztünk.

Itt jön, az én kérésem nélkül, közöttünk folyamatosan közvetítő Erzsinek a Zoli-mesterhez írt levele, amit nekem is el küldött.

"Szia Zoli,
remélem elolvasván a levelet jól érzed majd magad. Ő egy érzékeny skorpió 5 gyermek apukája, érthető időnkénti anyagi nehézségekkel. Csak az volt a fontos neked, hogy a saját módszeredet rám erőltessed, nem vagy hiteles számomra teremtés hiányában, és nyított sem vagy, nem is értem mit beszélsz, nem tudod elfogadni, hogy nekem a Szilárd metafizikája hiteles, az hogy nehezen viszi ő is át a gyakorlatba, az egy más helyzet, hát nehéz bizony, de legalább ő tart valahol, Fafejek!"

És itt olvasható az én korábban Eszternek írt levelem, amit a közös ismerősünk valamiért átküldött Ő megvilágosodottságának: Zoli-mesternek, és amiből Vanek Úr - aki láthatólag nagyokat élvez magában, amiért engem az internetnek hála, távolról persze, le Szilárdkázhat (akárcsak a kökösi Puli-próféta is...) - ihletődhetett amikor megírta számomra a felemelő "Bárányfelhős" (Osho: Az én utam egy Bárányfelhő" - Ó, anyám!) üzenetét:

" Kedves Barátnőm! Amennyiben a Zoltán befolyására gyanakodni kezdtél az én hitelességemben, ne küldj több ajándékot, még a gyermekeknek sem. Jó? Én tudom, hogy te ezt ártatlanul írtad le, mert nem számoltál utána annak, hogy te képes lennél-e arra, hogy hatod magadat eltartsd? Illetve, hogy mennyi pénzt is kellene keresned ahhoz, hogy egy hat tagú családot eltartsál? És azzal sem, hogy éppen azért lehetnek időnként anyagi gondjaim ekkora (Magyarországon igencsak nagynak számító) családdal, mert nem szélhámoskodok misztikusan hazug jóslatok készítésével és árusításával.
Mert bizonyára nem tudod, de az iskolás gyermekek sokszor még többe kerülnek mint a felnőttek, és itt, Romániábam egyáltalán nem hogy olcsóbb az élet, mint Magyarországon, hanem drágább. Ezt már Viola is érzékelte, anélkül, hogy fel hívtam volna rá a figyelmét. Az állami gyermeksegély és a családi pótlék viszont, becsület szavamra mondom: cinikusan, sőt: szemtelenül, sőt: vérlázító módon kevés. 42 lejt kapok egy gyermek után, amely kb. 25OO max. 3OOO forintnak ha megfelel. Szemben a Magyarországi minimális, mert általában több mint 12OOO forinttal! Gondolj csak bele! Arról nem is beszélve, hogy egyéb családi juttatást nem kapok, nem úgy mint a magyarországi szülők! És mindennek a tetejében NÉGY GYERMEKKEL IS 18 SZÁZALÉKOS JÖVEDELMI ADÓT FIZETEK az államnak! Érted ezt? Csak az asztrológiai tevékenység után levont adóm több, mint amennyi juttatást kapok a gyermekekre az államtól, állami segélyestől, iskolai ösztöndíjastól stb!
------------------------------------------------------------------------------------
És itt álljunk meg egy percre. Ugyanis nem csak a Gonosz Puli és nem csak ez a Gonosz Megvilágosodott Magyarországi életművész, de mások is (Persze: általában a gyermektelen liberális misztikusok!) időnként fel róják nekem, hogy felelőtlenül(!!!) azért "csináltam annyi gyermeket", mert arra számítottam, hogy az állam - tehát ők, az adójukból! - eltartja azokat. Hát nem uraim és hölgyeim! Nem, nem és nem! Nem azért "csináltam". Hiszen az első három esetében még alanyi jogon járó gyest sem kaptunk, mivel Romániában akkor még nem volt ilyen! Értitek? Hanem igen is, az asztrológiai tudásomban bízva akartam minimum három gyermekes édesapa lenni! A másik kettőt ténylegesen és szó szerint, "a sors hozta", és nem bántam meg! És ezeket sem kell senkinek rajtam kívül el tartania, mivel a Román államnak fizettem éppen elég adót harmincöt éven át, és nem csak, hogy emiatt a Román állam tartozásban van velem szemben, hanem a jelenben is úgy "osztja vissza" az adókat, hogy többet vesz be adóban pl. tőlem is, mint amit "vissza oszt" törvényesen állami gyermektartási segély címen, vagyis, ahogy nálatok mondják: családi pótlék címen. Ezt bárki számára be tudom bizonyítani papíron. Ti., hogy az évi jövedelmi és a lakás-adóim együttesen többet tesznek ki évente, mint amennyit az államtól kapok gyermektartási és családi pótlékként!

A szingli - sterilek tehát csak ne sajnálják tőlem, illetve a gyermekeimtől többé az adóikat és ne engem nevezzenek felelőtlennek (Hogy a klasszikus misztikust idézzem: "Amiért nem húzok kotont a pöcsömre"). Hanem éppen, hogy nekik kell szégyellniük magukat, amiért az én gyermekeim adójából fogják majd kapni a nyugdíjaikat. - És ezeket nem azért írtam le, mert "be rágtam volna", illetve, "mártírkodnek", ahogyan a Zoltán által megzavart Eszter írja, hanem pusztán az anyagi tárgyilagosság kedvéért." (Mert igen is, a gyermekeim számán és azok eltartási gondjain folyamatosan fenn akadó szinglikéim: "Gyümölcséről ismeritek meg a fát.")
------------------------------------------------------------------------------------
Holott az én tudomásom szerint, Mo-n már a három gyermekes szülők is, adómentességet élveznek. És négy gyermekkel mindkét szülő!
Nagyon szépen kérlek tehát, hogy amennyiben akarsz segíteni, ne ítélj meg ezekből az időnkénti apró gazdasági hullámvölgyeimből, és ne vonj le rólam hibás következtetéseket amiatt, hogy - ha nagy ritkán is, de - időnként el fogy a pénzünk. Ne írj nekem tehát, ilyen, mélységesen bántó hitelességi, hitetlenségi következtetéseket! Inkább gondolj utána annak, hogy milyen életmód szükséges, ahhoz hogy hat tagú család eltartójaként és főként a velejéig romlott, cigány-erkölcsű ROMÁNIÁBAN is, egészségesen élhessünk az egészen. Mert ha ezt tovább emlegeted, inkább vissza fordítok minden pénzutalást és ha én azt teszem, egészen biztos, hogy Viola is azt fogja tenni, mivel őt is gerincesnek nevelték, nem mint a volt-feleségemet!

Köszönöm a megértésedet! Szilárd
------------------------------------------------------------------------------------

A hibásan beavatott hamis próféták és guruk és szentek és nagyokos csoda-művelő lélekbúvárok tehát onnan ismerhetők fel, hogy a realitás-érzékül teljes hiánya mellett, nincs semmi humorérzékük, mivel hamis az a szellem, ami bennük munkál.
Hát annál nagyobb bizonyíték arra, hogy Jézus abszolút igazat beszélt, amikor arra intett, hogy "Gyümölcséről ismeritek meg a fát", nem kell annál, mint hogy ez a mélységesen romlott misztikus gazember ennyire "Be rágott" egy heccből meg írt tárgyi felsorolástól (Pl. a Ladától is...), és ezzel egyből, de végképpen, és "mindörökre" leleplezte a szellemi nyomorékságát. Puli ezek szerint valamivel okosabb az Osho-epigonnál (Hiszen neki két db. teológusi végzettsége van!), mivel neki négy éven át kellett a hazugságait leleplezzem ahhoz, hogy végül le leplezze magát. (Idézem tehát a kirúgott papot: "Te b.sz.t.-d a gyermekeidet, nem is csináltad!" - Bocsánat, de szó szerint ezt írta nekem Titok-Tóninak a Mestere :D, és nem is egyetlen internet-blogjába töltötte fel ezt az Erdélyi teológiai egyetemeken nemesített lelkéről szóló bizonyítékot! - Hát ilyenek ezek az "Ez ott Erikusz - és Erika" rovatomban helyet kapó Erdélyi és Mo-i, misztikus Mesterek!)

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 4 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO