ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2019.02.20. 04:29

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2018.04.28. 12:21 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4012
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Kozma Szilárd karma-asztrológus:

Még egy misztikus hazudozó: Vanek, bocsánat: Salek Zoltán, a Lótuszvirágzás Termékeny Ékessége.

Él és tanít - okít Budapesten egy, még a kökösi anarchista prófétánál, Nagy Attila Pulinál is okosabb és misztikusabb és Zen-esebb, tehát fantasztikusan "misztikus csodabogár - kozmetikus" (Ó, Anyám! - Ez így teljes az eredeti Bizottság-szövegben.) Osho-epigon, aki állítólag máris az Intenzív Megvilágosodás Nagymestere, legalább is a megható lótusz-virágos honlapja szerint, és aki a tegnap az alant közzé tett levelével kívánt hozzá járulni az én megvilágosodásomhoz is. - Tiszta ingyen persze...
Azt, hogy a Nagy Puliénál is gonoszabb lelke tárgyi bizonyítékának a velem való közlése mellett, milyen alapon tegezett le engem ez, a Pulihoz hasonlatos mesteri munkakerülő, és a variáció kedvéért nem az őrült feleségével, amannak az öröklött putrijában, hanem éppenséggel az anyjától öröklött kis lakásban, az öccsével együtt-élő(!), és közben az "intenzíven megvilágosítani" való áldozatokra vadászgató, 5O éves SALEK ZOLTÁN, nem tudom. (Megvilágosultsága árnyékában meghúzódó egzisztenciális érdemei közé tartozik még az is, hogy az agyilag ép, tehát a normális együttélésére még egészen alkalmas édesapjukat öreg-otthonba szorították.) Hiszen soha nem találkoztam vele, nem tudtam a címét és nem írtam neki, és, amint a Network-os bemutatkozójából ki lehet olvasni, nálam hat évvel fiatalabb. Kos Sárkányfarkával, vagyis a mélyen rejtett agresszív képzelet- és gondlatvilágra utaló karma-pontja által jelzett ösztönös késztetéseivel (Egyszerűen: gyílkosi késztetésekre utaló karmájával), aminek a megismerése és amivel való szembenézése és a feloldása ellen az alábbi levele szerint is kézzel-lábbal tiltakozik, Zoltán Úr persze, nem a harci beavatás-útját választotta, hanem a misztikusan megható lótuszvirágosat és ennek az eredményében - misztikus ékességében! - mindannyian gyönyörködhetünk is, mint a bíbor tógás szerzetesek a híres Tibeti mantrában, az "OM MANI PADRE HUM"-ban. Egy dologban azért kételkedek az Ő-emelkedettsége szellemisége tisztaságát illetően. Nem hiszem, ha a hívei - tanítványai valamelyikétől az édesanyja lakásának a címét megtudnám, és ha már ilyen szépen tegező viszonyba hozott magával, ezzel a lehetősséggel élve, meg kérdezném, ugyancsak tegezve, hogy mindezt mégis hogy képzelte? Mármint, hogy nekem le kellene nyelnem az ő fővárosi kanálisokban élesedett logikájának ezeket a pöcegödrös - produktumait, amelyekkel engem és a kedvesemet, tehát egy számára teljesen ismeretlen embert jellemez. Nos, állítom, hogy akárcsak Pulika, Zolika sem lenne ekkora vitéz, mint az alábbi levelében, hogyha férfiként szemtől szemben állhatnánk, vagy ülhetnénk egymással. Ennyit tehát az ő lekezelő, fölényes tegeződéséről. Másrészt, az aki másokkal, és főként ismeretlenekkel (azaz: bárkivel!) szemben még fölényeskedik - nem hogy szennycsatornákban született kifejezéseket használ! -, az semmiféle tényleges spirituális tudásra, vagy képességre nem tett szert, és sajnálatra méltók mind, akik vele egy asztalhoz is le ülnek, nem, hogy a misztikus-pszichikus kurzusain bölcsességre és un. "megvilágosultságra" (Hogy oda ne rohanjak...) kívánnak szert tenni.
Mondom, semmit nem követtem el vele szemben, csupán, egy Eszter nevű közös barátnőnk, számára, akinek én valamikor szintetikus horoszkópot készítettem (Amiről ugyancsak most tudtam meg, hogy Eszter véletlenül sajnos elégetett, tehát nem tudta használni.) a barátnő kifejezett kérésére, megjegyzéseket fűztem a megvilágosodott Saler Úrnak azokhoz a megjegyzéseihez, amelyeket viszont ő irkálgatott Eszternek az asztrológiáról, és végül rólam is. Eszter ugyanis - ahogyan azt kivettem a kettejük levelezéséből, amelynek bizonyos személvényeit, a véleményemre kíváncsi Eszter nekem elküldözgetett -, makacsul ragaszkodott ahhoz, hogy az asztrológia és az én személyem is, az ő számára sokkal hitelesebb, mint a család- és becsületes munka és kereset nélküli Salek Zoltán személye és az ő "himi-humi" (Ez az Eszter minősítése, nem az enyém!) tudománya. Ő szuper megvilágosodottsága viszont, ragaszkodott ahhoz, hogy én és "az asztrológiám" vagyunk a hiteltelenek, tehát és következésképpen úgy-e, Eszternek feltétlenül hozza kell el mennie megvilágosító tanfolyamra, alkalmanként 7 ezer forintért. Eszter elmondása szerint, valószínű, hogy a Nagy Osho - követő Salek Zoli, azért "rágott be", mert Eszter meg írta neki, hogy a tavaly nyár óta, néha - néha (általában keresztény ünnepek alkalmával), szokott küldeni a mi gyermekeink számára ajándékul, 1O - 2O ezer forintot (És itt nagyon fontos tudni: én ezt sem Esztertől sem mástól soha nem kértem!), és Saller Megvilágosodottsága nem tudta azt le nyelni, hogy miközben én "sajnáltatva magam", időnként "meg vágom" Esztert, ő nem tudja rá venni arra, hogy járjon el hozza az alkalmankénti 7 ezer forintos, Teljes Megvilágosodást" ígérő csoda-kurzusaira.
Nos, lássuk a méltó Osho - tanítvány legpompásabb megnyilatkozását. Azért írtam méltót, mivel tudjuk, hogy az ugyancsak megvilágosító Osho is, a gyűlöletébe halt bele, és ugyancsak gazdasági okok miatt. (Ti., nem volt képes megbocsátani az élettársának és a sorsnak, amiért azok kiforgatták a misztikus hazudozásaival össze gyűjtött hatalmas vagyonából.) Na, de száz szónak is egy a vége. Nézzük tehát, a minél tökéletesebb misztikus megvilágosodás "magas színvonala" elérése érdekében, még a szapora Indiába (A kb. egy milliárd és két millió lakosú Indiába tehát, ahonnan a Megvilágosodott Zolika által velem együtt lenézett, merthogy "pöcsére" gumi-zubbonyt nem húzó és ezért természetesen szaporodó cigányság származik, és ahol a misztikus tradíciók szerint a férfiak ugyancsak nem húzgálnak kotonokat a "pöcsükre'', ahogy a Lótusz-mester nekem azt ajánlgatja az alanti megvilágosító levelében) ellátogatott. GONG:


„A pöcsméreted elfelejtetted a nagy felsorolásban feltüntetni, te seggfej asztromókus a két danod mellett, meg az érettségi bizonyítványodnak a sorszámát is kihagytad.

Elég nagy fasz lehetsz, hogy amikor az öt gyereked csináltad, nem húztál gumit a pöcköd végire, vagy úgy voltál vele, mint a cigányok, hogy majd az állam eltartja őket? Vagy már akkor láttad a csillagállásodban, mi, hogy lesz egy kerge tyúk Magyarországról, aki kisegít az „apró gazdasági hullámvölgyeidből”? Hehehe… Ez aztán a derék realizáció! Gondolom, a feleséged azért lépett le tőled, mert már elege volt a sok realizációdból, meg talán mégsem volt olyan jó a skorpió pöcsfejjel az együttélés. El ne feledjem, nem ártana magyarul is tanulnod a nagy realizációid közben.

Aztán ha már felhoztad a testvéremet, mondd csak, szépséges Violácskádat remélem análisan is jól megdöngeted, amilyen értelmesen gerinces és felelősségteljes, ezt is megérdemli tőled, hehehe… A pöcsödre azért húzzál ám gumit, nehogy összeszemeteld hátulról.

Az az 1500-as Lada manapság már igen megmosolyogtató, azt azért tudod, ugye, Szilárdkám? Amúgy pedig igen rosszul tudod, hogy Magyarországon a háromgyermekes szülők egyike teljes adómentességet élvez, négy gyermekkel pedig mindkét szülő – hol hallottad ezt a sületlenséget, orbánviki valamelyik választási beszédében Tusnádfürdőn? Gondolom, te is fideszes vagy, mint az összes hülye székely. Azt nem veszitek észre, hogy éppen most éneklik ki a talpatok alól a földet az ilyen meg olyan magyarnak mondott zsidó pártképződmények, de majd csinálnak nektek ott egy szép kis cigányországot a helyén, meg is érdemlitek, olyan hülyék vagytok mind egy szálig. Ja, mondd csak, az írószövetségben mit alakítottál a sok komcsimaradvánnyal meg zsidóval?

Aztán ne heveskedj és ne csapkodj ám a farkaddal skorpiókám, mert még fejbebaszod magad, és akkor teljesen kisterilizálod az agyad, és állandósul a gazdasági hullámvölgyed. Igazán jól szórakoztam rajtad, pöffeszkedő kiscserkész.

Na, agyő!”

- Megjegyzés: Nem értem, hogy mire agyőzik a Megvilágosodott, mivel soha nem találkoztunk és nem is leveleztünk.

Itt jön a kérés nélkül, közöttünk folyamatosan közvetítő Eszternek a Zoli-mesterhez írt levele, amit nekem is el küldött.

"Szia Zoli,
remélem elolvasván a levelet jól érzed majd magad. Ő egy érzékeny skorpió teremtési nehézségekkel, 5 gyermek apukája, csak az volt a fontos neked, hogy a saját módszeredet rám erőltessed, nem vagy hiteles számomra teremtés hiányában, és nyított sem vagy, nem is értem mit beszélsz, nem tudod elfogadni, hogy nekem a Szilárd metafizikája hiteles, az hogy nehezen viszi ő is át a gyakorlatba, az egy más helyzet, hát nehéz bizony, de legalább ő tart valahol, Fafejek!

És itt olvasható az én levelem, amit Eszter át küldött Ő megvilágosodottságának: Zoli-mesternek, és amiből Saler Úr - aki láthatólag nagyokat élvez magában, amiért engem az internetnek hála, távolról persze, le Szilárdkázhat, akárcsak a kökösi gonosz-próféta - ihletődhetett amikor megírta számomra a felemelő "Bárányfelhős" (Osho: Az én utam egy Bárányfelhő" - Ó, anyám!) üzenetét:

"Kedves Eszter!

Az egész steril spekuláción jókat röhögtem, de nagyon nem szeretném, ha Te csakugyan hiteltelennek, azaz kevésbé hitelesnek találnál, amiért egy hat tagú család eltartójaként (!) nekem itt székelyföldön, vagyis az erősen vallásos (A székely nép általában), másfelől az erősen materialista (A nép számarányához képest kevés nagyokos liberális és szűk látókörűen materiális értelmiségiek) székely nép körében, időnként el fogy a pénzem. Akkor inkább adjunk igazat Zolinak, és Te, aki a Zoltán befolyására máris gyanakodni kezdtél az én hitelességemben, ne küldj több ajándékot, még a gyermekeknek sem. Jó? Én tudom, hogy te ezt ártatlanul írtad le, mert nem számoltál utána annak, hogy te képes lennél-e arra, hogy hatod magadat el tartsd? Illetve, hogy mennyi pénzt is kellene keresned ahhoz, hogy egy hat tagú családot eltartsál?
Mert bizony az iskolás gyermekek sokszor még többe kerülnek mint a felnőttek, és itt, Romániába egyáltalán nem hogy olcsóbb az élet, mint Magyarországon, hanem drágább. Ezt már Viola is érzékelte, anélkül, hogy fel hívtam volna rá a figyelmét. Az állami gyermeksegély és a családi pótlék viszont, becsület szavamra mondom: cinikusan, sőt: szemtelenül, sőt: vérlázítón kevés. 42 lejt kapok egy gyermek után, amely kb. 25OO max. 3OOO forintnak ha megfelel. Szemben a Magyarországi minimális, mert általában több mint 12OOO forinttal! Gondolj csak bele! Arról nem is beszélve, hogy egyéb családi juttatást nem kapok, nem úgy mint a magyarországi szülők! És mindennek a tetejében NÉGY GYERMEKKEL IS 18 SZÁZALÉKOS JÖVEDELMI ADÓT FIZETEK! Ez tudod, mennyire sok? - Annyira, hogy el viszi az összes állami gyermeksegély juttatást és még egy komoly ráadást is.
Érted ezt? Az évi adóm több, mint amennyi juttatást kapok az államtól állami segélyestől, iskolai ösztöndíjastól stb!
------------------------------------------------------------------------------------
És itt álljunk meg egy percre. Ugyanis nem csak a Gonosz Puli és nem csak ez a Gonosz Megvilágosodott Magyarországi életművész, de mások is (Persze: általában a gyermektelen liberális misztikusok!) időnként fel róják nekem, hogy felelőtlenül(!!!) azért "csináltam annyi gyermeket", mert arra számítottam, hogy az állam - tehát ők, az adójukból eltartja - azokat. Hát nem uraim és hölgyeim! Nem, nem és nem, azért csináltam. Hiszen az első három esetében még alanyi jogon járó gyest sem kaptunk, mivel Romániában akkor még nem volt ilyen. Hanem igen is, az asztrológiai tudásomban bízva akartam minimum három gyermekes édesapa lenni! A másik kettőt ténylegesen és szó szerint, "a sors hozta", és nem bántam meg és ezeket sem kell senkinek rajtam kívül el tartania, mivel a Román államnak fizettem éppen elég adót harmincöt éven át, és nem csak, hogy emiatt a Román állam tartozásban van velem szemben, hanem a jelenben is úgy "osztja vissza" az adókat, hogy többet vesz be adóban pl. tőlem is, mint amit "vissza oszt" törvényesen. Ezt bárki számára be tudom bizonyítani papíron. Ti., hogy az évi jövedelmi és a lakás-adóim együttesen többet tesznek ki évente, mint amennyit az államtól kapok gyermektartási és családi pótlékként! A szingli - sterilek tehát csak ne sajnálják tőlem, illetve a gyermekeimtől többé az adóikat és ne engem nevezzenek felelőtlennek, hanem szégyelljék meg magukat, amiért az én gyermekeim adójából fogják majd kapni a nyugdíjaikat. Én viszont előre láthatólag soha nem fogok nyugdíjra szorulni, tehát ezzel se jöjjenek. - És ezeket nem azért írtam le, mert "be rágtam volna", illetve, "mártírkodnek", ahogyan a Zoltán által megzavart Eszter írja, hanem pusztán az anyagi tárgyilagosság kedvéért." (Mert igen is, a gyermekeim számán és azok eltartási gondjain folyamatosan fenn akadó szinglikék: Gyümölcséről ismeritek meg a fát.)
------------------------------------------------------------------------------------
Holott az én tudomásom szerint, Mo-n már a három gyermekes szülők is, adómentességet élveznek. És négy gyermekkel mindkét szülő!
Nagyon szépen kérlek tehát, hogy amennyiben akarsz segíteni, ne ítélj meg ezekből az időnkénti apró gazdasági hullámvölgyeimből, és ne vonj le rólam amiatt, hogy - ha nagy ritkán is, de - időnként el fogy a pénzem, ilyen mélységesen bántó hitelességi, hitetlenségi következtetéseket! Inkább gondolj utána annak, hogy milyen életmód szükséges, ahhoz hogy hat tagú család eltartójaként és főként a velejéig cigánykodási szinten romlott, cigány-erkölcsű ROMÁNIÁBAN is, egészségesen élhessünk az egészen. Mert ha ezt tovább emlegeted, inkább vissza fordítok minden pénzutalást és ha én azt teszem, egészen biztos, hogy Viola is azt fogja tenni, mivel őt is gerincesnek nevelték, nem mint a volt-feleségemet!

Köszönöm a megértésedet! Szilárd
------------------------------------------------------------------------------------

A hibásan be avatott hamis próféták és guruk és szentek és nagyokos csoda-művelő lélekbúvárok tehát onnan ismerhetők fel, hogy nincs semmi humorérzékük, mivel hamis az a szellem, ami bennük munkál. Íme tehát az anyagi realizációimmal való lista, amitől ez a pénisz-emlegető misztikus Osho-guru "Be rágott", az Eszter szavaival élve:

"Kedves Eszter!

Ha már így közvetítettél közöttünk, és ez a spekuláns csodabogár ennyire őszintén kíváncsi lett az én realizációimra, hát tessék:

1. Egy általam vásárolt, tehát nem öröklött, 83 négyzetméteres első osztályú - két szobás lakás Csíkszereda központjában.

2. Hét darab megjelent szépirodalmi és metafizikai tanulmányokat tartalmazó könyv, a magyar írószövetségi tagsággal együtt.

3. Öt éve elért és felsőbb fokozatra való felváltásra bőven megérett, két danos karate mesteri diploma a 1O danos Kanazava nagymestertől. (Azért csak két danos "még" a fokozatom, mert 31 éves koromban kezdtem el a karate-t és ezzel együtt, akkor még csak részben, persze, az egészséges életet. Úgy értve ezt, hogy az azelőtti intenzív cigarettázáshoz és sűrű alkoholfogyasztáshoz viszonyítva. Arról nem is beszélve, hogy azt követően lettem családos, hogy el értem a barna öves fokot, tehát a családdal járó gondok csak azt követően kezdődtek. De a lényeg, hogy nem hagytam magam és ennek ellenére is haladtam előre, hiszen mindaddig, amíg a gyermekeim fel nőnek, meg kell őriznem az egészségemet és az erőnlétemet!)

4. Egy darab 15OO as Lada típusú személyi gépkocsi, amivel a családomat bárhova el tudom vinni, de a legtöbbet a Nyári tábori szálláshelyünkre járunk vele.

És erre még rá jön az, hogy:

1. Nem a testvéremmel élek együtt, hanem a szépséges és értelmesen gerinces és felelősségteljes Violámmal, akivel szeretkezek is jókat (Nem tudom, Zoltán a testvérével ezt teheti-e?).

2. A LEGNAGYOBB ÉS LEGFONTOSABB REALIZÁCIÓM, amire a leges leg büszkébb vagyok az életben és ami általa felfoghatatlan boldogságnak a forrása az, AMIHEZ Ő MÉG CSAK ÉSSZEL SEM BÍR FELÉRNI, NEM, HOGY gerinccel, vagy gazdaságilag az, az, hogy

hivatalosan ugyan NÉGY GYERMEKES CSALÁDAPA VAGYOK, de gyakorlatilag öt gyermekes apa, és a GYERMEKEIM MIND JÓ TANULÓK ÉS EGÉSZSÉGESEK!

És persze az is, hogy amellett, hogy mind művészeti iskolába járnak, mind karatéznak is, és Medárda a jövő héten vizsgázik az 1kyu fokozatra, ami azt jelenti, hogy már csak egy lépcsője marad a fekete őv megszerzéséig. Vagyis: amire le érettségizik, már karate mester lesz!

Hát még milyen Csodabogaras realizáció kellene neki, mi a csodabogarat vizsgálna ő meg annyira nálam? - Mennyen rá a honlapomra és ott olvassa el a hála leveleket, amelyekből ki tetszik, hogy az én munkámnak van rengeteg gyakorlati pozitív következménye is, tehát nem fogalom csűrés-csavarásból áll, mint ahogyan azt Ő Logika Legfőbb Okossága elképzeli.

Barátsággal: Szilárd"

Hát annál nagyobb bizonyíték arra, hogy Jézus abszolút igazat beszélt, amikor arra intett, hogy "Gyümölcséről ismeritek meg a fát", nem kell annál, mint hogy ez a mélységesen romlott misztikus gazember ennyire "Be rágott" egy heccből meg írt tárgyi felsorolástól, és ezzel egyből, de végképpen, és "mindörökre" le leplezte magát. Puli ezek szerint valamivel okosabb az Osho-epigonnál (Hiszen neki két db. teológusi végzettsége van!), mivel őt négy éven át kellett hecceljem ahhoz, hogy végül le leplezze magát. ("Te basztad a gyermekeidet, nem is csináltad!" - Bocsánat, de szó szerint ezt írta "nekem" Titok-Tóninak a Mestere :D, és nem is egyetlen internet-blogjába töltötte ezt fel! - Hát ilyenek ezek a misztikus Mesterek!)

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.04.28. 12:31 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4012
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Zoli mester azért került újból terítékre, mert a trágárabbnál obszcénebb szavaktól hemzsegő, és a megfelelő gyűlölettől föld-nehézzé váló leveléből az is kiderül, hogy tulajdonképpen ő az aki zsidózik (Az, hogy megneveztem a gerle Éva egyik jövedelmi forrásaként a világ zsidóságát segélyező zsidó-bankár szervezeteket, mint száraz tényt, egyáltalán nem számít zsidózásnak, az Intenzív Megvilágosodás nagy mestere és GA jó barátja,viszont egyértelműen azt teszi!), és ugyancsak ő kerge tyúkozza Galambos Esztert, nem én. És még ki tudja mi indent, amit ez az akkoriban Esztert éppen tanítványaként befogni igyekvő, mester böfög, nem ken rám és nem adja Galambos Adrienn az én szájamba. Vagyis: valahol valakitől hall, valami "vétket", és azonnal azt képzeli, és azt írogatja világ szerte, hogy: "A Kozma Szilárd" tette! :lol:

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO