ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2019.01.19. 18:09

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 9 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Rosszullét
HozzászólásElküldve: 2008.03.31. 00:16 
Offline

Csatlakozott: 2008.03.10. 21:13
Hozzászólások: 27
Tartózkodási hely: Kolozsvár
Napjegy: Bak
Aszcendens: Mérleg
A tegnap éjszaka hányingerem volt majd többször kikellett mennem a mosdóba megkönnyebbülni. Fizikai szinten az okozhatta a rosszulétem ,hogy annyira jol esett a saláta ,hogy megettem az összest.
Kirándulni voltunk és zavaró benyomások értek pl körülöttem cigiztek .A velünk levő srác nyakalta a sőrt+leltünk a földön egy telefont és a srácok nem akarták volna visszaadnia tulajdonosnak,mivel én vettem fel a földről én döntöttem el ,hogy mi lesz a telefonnal. Visszadtuk a tulajdonosnak. A 2 es házas plutómmal nagyon zavar ha azt látom ,hogy a barátom cigizek ,sőrt iszik vagy édeset,húst eszik. Gondoltam,hogy a kirándulás nem ilyen alacsonyszintű életélvezetről fog szólni. Csabát zavarja ,hogy nem brátkozok a barátaival, szépen kijelentettem ,hogy olyan emberekkel nem tudok közösséget alkotni akik magukat kábítjak stb+ nem is kellene részt vegyek ilzen társaságban. A tegnap megharagudtam magamra amiért közöttük voltam. Szegény emberek ,csak a rothadást képviselek ,képtelenek normálisan gondolkodni. Nah azt hiszem ezektől undorodtam meg olyannyira ,hogy még ma is sulyos fáradsággal küzdök.
Várom a témához való hozzászolásokat amelyek segíteni tudnának nekem per pillanatban.

_________________
Keresztnevemhez illően a megújhodás a fő szempontom


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Rosszullét
HozzászólásElküldve: 2008.03.31. 00:52 
Offline

Csatlakozott: 2008.03.11. 12:57
Hozzászólások: 128
Napjegy: szűz
Aszcendens: skorpió
Rosszullét: a be nem fogadható, oda nem illő információ feldolgozási képtelensége.

Nem tudod megemészteni a nem "igaz, helyes", információt, a hamisat.
Nekem a jogi tananyag egész napos magamra eröltetett biflázása után volt estére egy igen erős hányingerem - 3 nappal ezelőtt, amiről részben szó volt a "koncentrációról szóló topicban". Arra az volt a válasz, hogy a Tudat tiltakozik a "felesleges információ ellen" - ösztönös védekezéssel annak befogadása, befogadási kényszere ellen.

Te is olyan információkat kaptál, amit képtelen vagy megemészteni, feldolgozni - hiszen tőled idegen és neked káros információ. Az lesz a megoldás hosszú távon erre, amit én is gyakorolok már több kevesebb sikerrel, hogy meg kell tanulnod megszűrni a beérkező információt, hogy a hamis egyszerűen nem tudjon beérkezni sem, és ne tudjon kárt tenni benned. Így nem lesz szükség arra sem, hogy kiadd, mert már a "gyomrodig" sem fog tudni eljutni, hanem be sem megy.

Ez elméletben könnyű, a gyakorlatban nehéz, magam is ezt tanulom éppen. :)


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Rosszullét
HozzászólásElküldve: 2008.03.31. 01:00 
Offline

Csatlakozott: 2008.03.11. 12:57
Hozzászólások: 128
Napjegy: szűz
Aszcendens: skorpió
Idézet:
A tegnap megharagudtam magamra amiért közöttük voltam.


Valamint ez is kulcsmondat! Megharagudtál magadra. Még csak kezdő vagyok, ezt most is írom, de itt is ez a mondat érvényes: "Amint bent úgy kint, és fordítva". Tehát magadra azért haragudtál, mert még önmagadat sem "határoztad meg teljesen". Az lesz egy további fejlődés, amikor úgy tudsz esetleg ilyen embereket is elviselni, hogy nem fog zavarni, mert már benned is teljesen rend lesz. Abban a pillanatban, ahogy benned teljesen rend van, nem fog már zavarni az sem, hogy más mit csinál a külvilágban. És akkor már nem fogsz és nem is kell majd haragudnod magadra. Mert nem lesz oka. Tehát, csak azért haragszol a külvilágra, mert benned elrejtve is még ott van valahol az, - lenyomva - amit ők csinálnak. Ha ezt magadban teljesen feloldod, akkor már nem lesz rád hatással az, hogy mi van kint, hiszen, ha bent rend van, akkor előbb utóbb kint is rend lesz. Akkor vagy nem is kerülsz már ilyen társaságba, vagy már nem is lesz rád egyáltalán hatással, hogy miként viselkednek mások. Akkor a rezonancia törvénye alapján megtalálod a hozzád hasonlókat - és ez most is így van.
Bennem sincs még rend, és ez jelentkezik is a külvilágban.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Rosszullét
HozzászólásElküldve: 2008.03.31. 04:10 
Offline

Csatlakozott: 2008.03.10. 21:13
Hozzászólások: 27
Tartózkodási hely: Kolozsvár
Napjegy: Bak
Aszcendens: Mérleg
Lassan sikerült feloldani ezt a rosszullétet .Nyilvánvaló ,hogy okádni tudnék a természetellenességtől.Sikerült részben elfogadni amit Szilárd nemrég mondott nekem "az emberiség 90 százaléka asztrál hordalék( piszok és rothadás)" Azt hiszem többet fogok fogalkozni a világ dolgainak a helyes megértésével mert ha nem elrontom a gyomrom a látványtól.

_________________
Keresztnevemhez illően a megújhodás a fő szempontom


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Rosszullét
HozzászólásElküldve: 2008.03.31. 11:10 
Offline

Csatlakozott: 2008.03.11. 12:57
Hozzászólások: 128
Napjegy: szűz
Aszcendens: skorpió
Most már én is nagyon kíváncsi lennék, hogy mit jelent a hányás!

Tegnap ugyanis megfájdult a torkom és náthás lettem. Ma reggel, pedig az előbb hánynom
kellett egy nagyot! Most mi van?

Mikor és miért hány az ember, és hogyan lehet ebből az állapotból gyorsan visszanyerni az egyensúlyt?


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Rosszullét
HozzászólásElküldve: 2008.03.31. 22:24 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3986
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
A hányás, nyilvánvalóan a szervezetünkbe, vagy a lelkünkbe - tudatunkba hirtelenül (koncentráltan) bekerült, a szokásosnál nagyobb mennyniségű, és ugyancsak hirtelen megmésztehetetlen és zavaros, vagyis hamis információnak a jele. Koncentrált állapotában: a méregnek és méreggel járó krízis-állapotnak a jele. Ha már bekerült a testbe, vagy a lélekbe (tudatba, képzeletbe) és a test vagy a lélek (tudattalan) tiltakozik ellene, tehát ki akarja hányni (Minthogyha lapáttal hányná ki az istállóból a mezőt termékenyítő trágyát az ember!), nem kell vele olyan nagyon sietni (Szilvia!). Gyernmekeink esetében én is szeretnék ugyan minél hamarabb megszabadulni a krízis helyzettől, vagyis azt azt előidéző, a gyernmekeink gyomrába került méreg-anyagtól (hamis, vagy mindössze csak tulzottan koncentrált állagú információtól) mert nyilván, a szülő akkor nyugodt, ha a gyernekével mindeb rendben van, és azok szervezete egyensúlyban van. Személyesen viszont (metafizikusként és nem szülőként tehát), és felnőttek esetében (És persze, elsősorban a magam esetében), a minél nagyobb mértékű lenyelésnek és minél magasabb szintű feldolgozásnak vagyok a híve! - Amikor öt évvel ezelőtt a Sátánvargányát "véletlenül" megettem, nem én siettem a halál torkából kimenekülni, hanem az orvosok akarták siettetni a folyamatot és annál rosszabb lett. Amikor végre a sorsomra hagytak, abszolút meditációkba mentem, azokba bele -bele aludtam, és csak akkor ébredtem fel, amikor ellenőrízték, hogy még élek-e? De újból a legnygobb kiegyenlítődési állapotba vittem magam és aztán délelőtt már addig vitatkoztam a szolgálatos dokival, amíg a saját felelősségemre haza engedett. Ez szombaton történt, amikor azt mondták, hogy legelább egy hétig még ott kell tartaniuk a Székelyudvarhelyi krház intenzív osztályán megfigyelés végett. Akkor sem siettem, de tudtam, hogy nem a gyógyszereken múlik az egyensúlyom, bocsánat harmóniám helyre állása, hanem azon, hogy nappal mi kerül a közvetlen imaginációm hatáskörében. Szerencsémre Emőke telefonált egy akkoriban hozzánk gyakran ellátogató Udverhelyi barátunknak, aki haza hozott. Kedden már karate edzésen voltam. - Hiszen azért inkarnálódtunk abszolútumként a földi határhelyezbe, hogy itt mindent, ami az értelmi körünkbe bekerül, és ami hozzán tartozik, befogadjunk és feldolgozzuk. "Csak azt lehet elengedni, amit előzőleg jól megfpgtál: minél nagyobb mérttékben és minél mályebben felfogtál, megértettél.
Nem kell tehát a krízis állapotból kisietni, hanme jól körül kell nézni benne, minél nyugodtabban és ha lehetséges ez, esetleg még derűsen szemlélődve is! Amennyiben ugyanis kisietsz belőle, egészen biztos lehetsz benne, hogy az állapot és a helyzet később, ha más formában és mások által megtestesítve is, de vissza fog térni! - Ez a megváltódási lehetőség logikája.
Hiszen gondoljunk csak bele: az áldott (várandós) állapotukat teherként megélő nők (Azok tehát, akik terhesek!) is, hánynak a beléjük került és bennük növekedésnek induló, koncentrált
életinformációtól! A megoldás és a cél tehát egyáltalán nem az, hogy ettől a tudattalan érzés- és képzeletvilágukat zavaró testi és lelki állapot megszabaduljanak, hanem éppen az, hogy azt fogadják el és legyenek képesek minél mélyebben ("na jó: magasabban) és minél szélesebb körben feldolgozni, azzal egységbe kerülni. - Persze, az ember azért lehetőleg nézze meg, hogy
milyen információt fogad be, a képzeletébe, lelkébe, vagy a méhébe. Mert hogyha nem nézi meg és nem szelektál idejében, akkor a valóság azt a számára felnagyítja, mint az én feleségemet is az extstikus amerikai szerelme. És halkan tenném hozza, hogy Renáta számára is a szeretőjét, aki a bak Sárfar-Lilith-Napjával nem akar horoszkópot, vagyis személyességet.
Pedig ott van Renátának is a jó magyar közmondás, akárcsak nekem a Hermészi tétel (Ami bent van....), miszerint "Madarat tolláról, mebert barátjáról".
És egyensúlyt sem kell keresni(Szilvia), hanem mindig csak a harmóniát! - Lásd a Tarotban a 8 ikon (Igazság - Mérleg) értelmezését. Ha ide még nem tettem volna fel, magtaláljátok a személyes honlapomon.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Rosszullét
HozzászólásElküldve: 2011.08.03. 12:42 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.10.16. 11:56
Hozzászólások: 107
Napjegy: Mérleg
Aszcendens: Kos
Kedves Szilárd !

Szeretném a segitségedet kérni azzal kapcsolatban, hogy: édesanyámnak ismételten gyomor-száj tájéki fájdalmai vannak hetek óta, melyek nem minden esetben de előfordul, hogy hányás kiséretében jelentkeznek.
1 évvel ezelőtt egy ultrahangos vizsgálatnál kiderült hogy epe kövei vannak édesanyámnak, melyek korábban nem okoztak semmi féle kellemetlenséget, sem pedig fájdalmakat.
A körzeti orvos ez év áprlisában beutalta epe mütétre édesanyámat a korházba, de a mütét elmaradt, hiszen ahogyan megkapta az ágyat a korházban édesasnyám, onnantól kezdve a vérnyomása érthetetlen módón nagyon magasra felszökött. Igy 2 nap után, mütét nélkül kihoztam a kórházból édesanyát.
Hónapokon keresztül nem is volt semmilyen probléma,,már már ugy tünt, hogy végül is sikerült önmagában. legbelül feldolgoznia azokat a dolgokat, melyek okozták a gyomor fájdalmakat.
Hetek óta ismét többször fáj a gyomra, és néha ezt hányás is kiséri.

Azzal tisztában vagyok, hogy nagyon ideges édesanya miattam, mindazon dolgok miatt, melyek az elmult hónapokban kiderültek, mert hogy elmondtam az igazságot is a nagyon nehéz és méltatlan 5 éves párkapcsolatomról, illetve arról a nőről, akitől éveken kersztül tanultam, és teljesen hamis, téves irányba vitte az életemet. és minden téren, sajnos lenullázódtam, és ez a mai napig is tart.
Ezek a dolgok bizonyosan megviselték édesanyát, akkor is ha nem beszél róla.


Szeretném a segitségedet kérni, hogy mi lehet az oka annak, hogy ismétlődő fájdalmai vannak ?

Édessanyám születési ideje : 1931. március 24. 07.30 ora.
Próbáltam a képletet ide az Asztrologosra feltenni, de sajnos nem sikerült.

Barátsággal : Ágó


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Rosszullét
HozzászólásElküldve: 2011.08.04. 14:44 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3986
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Mondd meg édesanyádnak, hogy fogadja el a veled történteket, teljes lelkéből és szívéből, hogy nyelje le és eméssze meg az ő szintjén azokat, amiket egyébként is neked áll egyedül a módodban teljesen megérteni feldolgozni, a tanulságokat levonni és meghaladni. És nem neki. Semmi esetre sem neki. Hogy ő az egészen nem tud segíteni semmit. És még csak azt sem kell tennie, hogy helyetted gyűlölje azt a szélhámos k. (mint kedves :lol: ) személyeket! Sem a kerítő psziché-boszorkányt, sem a psziché-misztikus szolgáltatásait igénybe vevő kéjenc Pinokiót. Sőt, neki még csak haragudnia sem kell rájuk.
És rád sem. Merthogy titokban rád is haragszik... Bocsásson el mindent és mindenkit és foglalkozzon a saját múltja feldolgozásával, merthogy azt sem akarja szegény (Azért lett vérnyomása, mert nagyon jól tudta, hogy az epeköveit nem a sebészek csinálták, tehát nem is nekik kell kiszednie belőle!), és azért - attól vannak az epekövei. - Légy vele nyílt és világos, mint egy felébredt skorpió, a Mérleges kíméletes hazugságokat ásd el jól és mindörökre.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Rosszullét
HozzászólásElküldve: 2011.08.05. 01:41 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.10.16. 11:56
Hozzászólások: 107
Napjegy: Mérleg
Aszcendens: Kos
Kedves Szilárd !

Nagyon köszönöm a segitségedet. Én hasonlóan gondoltam, amit leirtál, de szerettem volna tőled hallani, hogy miért is ez a gyomorprobléma édesanyámmal.
Már egy ideje valóban kértem arra édesanyámat, hogy minden ami történt velem, az én feladatom mostmár hogy megértsem és feldolgozzam és elengedjem,,nem pedig az ővé .
Ahogy leirtad, hogy valóban haragszik édessanyám is erre a "misztikus nőre " és nem kevésbé Angelora...ez tényleg pontosan igy is van.

Most ahogy visszaemlékszem,,azt mondta a gyomorfájásra ez a "misztikus nő" még jó pár honappal ezelőtt azt mondta, hogy anyunak azért fáj a gyomra, mert én megutáltattam vele Angelot,,és akkor fog elmulni ez a gyomor probléma,,ha én szeretem és elfogadom Angelot, és a továbbiakban vele - Angeloval - fogok élni. De persze már tudom, hogy ennek semmi köze ahhoz hogy kivel fogok együtt élni a továbbiakban.

Barátsággal : Ágó


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 9 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO