ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2023.02.04. 12:53

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 3 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2015.03.15. 17:21 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4264
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
5 – Mars) Az agresszivitási – kegyetlenkedési, illetve, gyávasági és közömbösségi program

a tűzjegyekhez, vagyis a tűzjegy jellegű „karmákhoz” kötött, és azoknak a személyekre lehet rá mondani első sorban, hogy az egyik legnagyobb életfeladatuk ezt a karma-programjukat feloldani, akiknek a Lilithje, vagy a Sárkányfarka a Kosban, vagy az Oroszlánban, vagy a Nyilasban található. És ez akkor is így van, ha az illető személy, látszólag az evangéliumi szelídség és békesség – békésség megtestesülése. Nyugodtak lehetünk abban, hogy amennyiben valakinek, a sorsképletében az említett karma-pontok bármelyike is, a tűzjegyek valamelyikében található, a legkisebb testi, vagy helyzeti kényelmetlenség miatt is, vagy a legkisebb fájdalmat okozó testi sérülés (pl. tűszúrás), vagy enyhén negatív szóbeli benyomás esetében is, mindent és mindenkit támad gondolatban és képzeletben, önkéntelenül és öntudatlanul, még akkor is, ha kívül (Szóban, vagy tettben) úgymond „még a légynek sem árt”. Sőt: ez esetben, az ilyen „hazug-békés” személyeknek az agresszivitása első sorban saját magukra nézve, ők maguk az első áldozatai ennek az önkéntelen és öntudatlan „fekete-mágiázásnak” , negatív mentális és spirituális energia-termelésnek.
Persze, mások, illetve más horoszkóp-jegyekkel rendelkező személyek is, „szenvedhetnek”, de, az előbbiekhez képest sokkal enyhébben, ettől a „hétköznapi” karmától, mint pl. én is, akinek mindössze a teljesen negatív Marsa áll együtt a Lilithjével és ez a páros meredeken szemben áll a Kosban található, ugyancsak teljesen negatívan fényszögelt Holdammal. De a legtöbb esetben a sorsképletekben, ez a „tüzes” karmikus meghatározódás nem ennyire rejtett, mint nálam. Olyan esetekben, amikor a Nap, a Mars és a Jupiter, vagy a Nap, a Mars és az Uránusz, vagy a Mars, a Jupiter és az Uránusz – egy un. negatív háromszögben, mint amilyen a T-kvadrát nevű, derékszögű és egyenlő szárú háromszög alakzat is, vagy bármely más három, vagy négy negatív fényszög-kapcsolódás (Pl. nyílhegy-alakzatnál: két kimqux és egy kvadrát), egyértelmű jele a tűz-karmának.
Látszólag ezt a karma-programot a legkönnyebb még magunkban – magunknak is, felismerni, hiszen nem csak az kellemetlen, ha a közelünkben akár kegyetlen és agresszív, vagy éppenséggel bosszantóan gyáva, vagy közömbös személyek élnek, hanem az is, ha mi magunk vagyunk ilyenek, és ezért azt képzeljük, hogy ugyanilyen könnyű lehet a tőle való megszabadulás is. Hogy elegendő lenne az agresszívnek – persze, amennyiben meg akarna szabadulni a karmájától – ráparancsolni magára és visszafognia magát, vagy a gyávának kiadni a parancsot, hogy inkább mennyen át a másik végletbe és legyen akár agresszív is, néha - néha és egy – egy kicsit, és aztán, hogy megtapasztalta a másik végletet is, majd, fokozatosan vissza vesz a hevületéből és át szabályozza magát normális – bátorrá. Ez viszont egyáltalán nincs így.
Rengeteg önmegfigyelés és türelem, vagyis türelmes önszabályozás szükséges még azok számára is, akik fel ismerték azt, hogy milyen végzetes, sorsrontó, akár gyilkosság, vagy más végzetes kár-okozási, veszélyeket is rejt magában a túl expontáltan heves (egzaltált) viselkedésük, vagy, hogy nem csak a maguk számára, de a családjaik számára is rettenetesen hátrányos helyzeteket idéznek elő a gyávaságukkal, még azok részéről is, akik tudnak erről a karmájukról és meg kívánnak szabadulni tőle.
Azokról, akik számára ezek bármelyik véglete is, természetesnek tűnik, illetve akiknek eszébe sem jut, hogy a túlfűtötten szenvedélyes, vagy az ordítón gyáva és konfliktus-kerülő természetükkel, valami baj is lehetne, nem akarok beszélni, hiszen ezeknek a tetteivel – főként az elsőkkel – van tele a napi média hírrovata és ezekről szólnak a tragédiák a görögöktől a napjainkban keletkezett drámai remekművekig. Ám azokról igen is, kell szólnom, akik igen is, tudnak e végzetes, vagy végzetesen nevetséges természetükről, és nem, hogy nem akarnak tenni semmit a tűz-karmájuk feloldása érdekében, hanem a Kaméleon- programjuk segítségével megszerzett álcázási és valósághamisítási képességeik segítségével, rejtetten, vagy álcázottan, de szabad kiélési lehetőséget biztosítanak a nagy mennyiségű agresszivitásuknak az úgymond kiélési lehetőségén keresztüli kioldási - „enyhítési ” lehetőségének.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2019.02.26. 21:32 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2017.08.17. 19:57
Hozzászólások: 59
Napjegy: Rák
Aszcendens: Skorpió
Jó estét kívánok, kedves fórumozók! Én is érintett vagyok e témában, mert a Sárkányfarkam a Halakban van, továbbá a Marsom teljesen negatív. És tényleg igaz rám az hogy az engemet érő legeslegenyhébb szóbeli benyomás estén is, mindent és mindenkit támadok gondolatban és képzeletben, önkéntelenül és öntudatlanul, még akkor is, ha kívül (Szóban, vagy tettben) úgymond „még a légynek sem ártok”. Énrám a szégyenletesen ”hamis-békés” jelző illik, én ebbe a kategóriába tartozom.
Azzal a gondolatoddal is egyetértek, kedves édesapám, hogy a tudattalanomba lefojtott agresszivitásomnak elsősorban én leszek az áldozata. Persze, természetesen, édesanyaként már a kisfiam, Tas is áldozata lesz az én tudattalan haragvási reflexeimnek.
Úgy értem én azt, hogy elsősorban én és Tas leszünk az áldozatai a negatív kramikus haragvási reflexeimnek, hogy például ha huzamosabb ideig elfojtom az agressziót, pontosabban olyan helyzetben tartom magam hogy haragudni kezdek és ha ezt lefojtom a tudattalanomba, akkor a hajam vészesen elkezd hullani. És természetesen, egy másik példaként a hülés is elkap. Nem véletlenül tartozik a hülés, a megfázás a Halakhoz, és én Halak karmás vagyok. Mindig akkor hülök meg ha megharagszom valakire, de ezt elfojtom illetve próbálom a haragomat nem tudomásul venni. Pontosabban a realitást tudomásul venni, amiből a haragvásom fakad. Tasnak is ugrott már fel a láza 40 fokra, amikor édesapám megkért valamire és én ezt a személyem elleni támadásként érzkéeltem, persze tudattalanul.
A megfelelő önnevelési eszközöket használva-ilyen a napló- fel kell oldaom ezeket a karmikus késztetéseket, vagy hanem az én életembe ill. a Tas életébe negatív sorsfordulatokat vonzhatok be.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2019.02.28. 23:59 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2017.08.17. 19:57
Hozzászólások: 59
Napjegy: Rák
Aszcendens: Skorpió
Jó estét kívánok! Az ötödik program, ha jól állapítottam meg, akkor a Marssal áll analogikus kapcsolatban. Ezzel a karma-programmal elsősorban azok a személyek születnek akiknek a Lilithje, vagy a Sárkányfarka a Kosban, vagy az Oroszlánban, vagy a Nyilasban található. Viszont a Mars által uralt Skorpióhoz, illetve a Jupiter által uralt Halak szellemiségéhez is tartozó karma-program ez. Én is örököltem ezt a karma-programot az anyai-ági őseimtől. A horoszkópomban a Leszállóm a Halak-ban van, aminek az egyik uralkodóbolygója a Jupiter, tehát maszkulinitás, Tűz is van a Halakban bőven. Továbbá a Marsom is teljesen negatív, ill. a Tigris évében születtem, ami az európai asztrológiában az Oroszlán által megtestesített erőkkel áll kapcsolatban. És a 9-es házamban lévő Marsom is teljesen negatív.
Véleményem szerint a feloldatlan Halak-karmás emberek mélytudattalanja egyrészt azért van tele haragvási-agresszivitás reflexekkel mert a negatív Halak szédelgős, kábult és így állandóan félelemben kell élnie, mert így, kábultan bárhonnan érheti őt veszély, nem fog tudni megfelelően védekezni. Illetve nem fog tudnimegfelelően eljárni, ahogy a magyar nyelvünk mondja. És ugye, aki fél, az agresszív is gondolati, képzeleti szinten. Másrészt a feloldatlan Halak-karmás ember egyfolytában a képzeletével, az érzelgősségével kábítja magát, el akarván menekülni a valóságból, és így haragszik a környezetére, a környezetéből jövő ingerekre amiért azok őt folyton kizökkentik a kábulatukből egy-egy kis rövid időre.
Egy másik dolog, amire mostanában rájöttem, az az, hogy én a a szégyenletesen ”hamis-békés” hozzáállásommal, ezzel a légynek sem ártani akaró magatartással én az életben nem érek az égvilágon semmit, de semmit. Sőt, csak nagyon rossz származik nekem belőle. Valahol, a mélytudattalanomban, de nemcsak ott hanem tudatosabb szinteken is, én naivan azt hiszem hogy ha az emebrek látják bennem a jóakaratot, akkor ők is jóindulatúak lesznek énhozzám(ez amúgy a Halak-karmások egyik rákfenéje). És így azt remélem hogy el tudom kerülni a harci helyzeteket, azt, hogy ki kelljen mutatnom a fogam fehérjét. Persze ez egyáltalán nem lesz így, a karmám sugallta félig-tudattalan-félig tudatos, a valósárgól téves ideák, tévképzetek nem fognak beteljesülni. Ehelyett a sok karma-vezérelt ember, látván hogy a jóindulatomból fakadó jóhiszeműségemnél fogva milyen ”jó” lehetőséget kínálok arra hogy kihasználják a kiszolgáltatottságomat, és ahogy az érdekük diktálja, átverjenek, becsapjanak vagy éppenséggel győzedelmeskedjenek fölöttem valamiben, kiélve a naivitásom miatti felsőbbrendűségi érzéseiket. És én pedig maradok a haragvó tudatos és tudattalan képzeletemmel, vagyis hetekig egyfolytában képzelgek egy ilyen fel nem vállat harci helyzet után, hogy hogyan is kellett volna megmondanom "a magamét", vagyis kideríteni és megvédeni az általam is ismert tárgyi valóság szerinti igazságot. Pontosabban hogyan is kellett volna az igazság (Jupiter) szellemiségét képviselni és érvényesíteni..


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 3 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO