ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2019.07.22. 00:10

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2018.11.07. 11:12 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4079
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
1. Nem tudni, hogy ép ésszel rendelkezve még, de annyira gonosz-e, hogy őrültnek látszik, vagy, hogy a gonoszsága teljesen elvette az eszét, és hülyeségből "szórakozik-e" velem reggeltől estig a Mo-i adófizetők pénzéből (munkanélküli segélyéből)?

Ugyanis:

Valamikor Gonda Géza álnéven küldözgetett rágalmazó - mocskolódó leveleket, amit aztán beismert Szőnyi Tibor Újvidéki volt-rendelőmnek és jelenlegi barátomnak, abból a célból, hogy Tibort a maga oldalára állítsa az ellenem való, addig elé - és azóta is - egy személyes gerilla-harcában. Azt viszont elfejtette, hogy Tibornak emiatt szenvedni valója volt, mert én azt képzeltem, hogy ő írogatja ezeket a leveleket, mivel Galambos annyira rafináltan írt, hogy azt kellett hinnem. (Gonda Gézaként dicsérgette.) Nos, miután mindent tisztáztunk Tiborral, és azt a levelet, amiben Adrika beismeri azt, hogy ő írt nekem Gonda Géza néven zaklató leveleket, itt valahol kipakoltam. Erre fel, ez a több mint furcsa idióta, a legújabb feljelentésében úgy ír Gonda Gázáról, mint reális személyről..., persze olyan összefüggésben, hogy az is igazolja az én "zaklató" és pénzcsaló" mivoltomat.

Persze, könnyű lenne rá vágni, hogy agysérültté vált, de másrészt a többi a támadásainak a zsenialitása, nem engedi.

Előkapart ugyanis valahonnan egy olyan videó-felvételt, amit én letöröltnek hittem (És most sem találom!), mert egy olyan dolgot fejtegettem benne hosszan, aminek sem az asztrológiához, sem a metafizikához nincs köze. Ti., hogy a Kritérion kiadónál megjelent első verses kötetemről egy nálam 10 évvel idősebb másik költő, akinek még csak véletlenül is, ott álltak a Csíkszeredai könyves üzletben az eladhatatlan - és tényleg teljesen jelentéktelen! - verskötetei, miközben a 3000 (Nem tévedés, tényleg annyiban lehetett akkoriban kiadni!) példányban megjelent szabadnap c. kötetem példányai hetek alatt elfogytak, mást nem lehet mondani, mint hogy laposan bunkó módon elmarasztalt. Az illetővel viszont véletlenül találkoztam a Kolozsvári Igazság c. napilap szerkesztőségében, ahova Szőcs Gézával találkozni mentem. Miután Géza bemutatott egymásnak, az illető el kezdett szabadkozni fölényesen, hogy "Nem gondolom azt, hogy olyan rossz lenne az a kötet, mint amilyennek tűnik az Utunkban megjelent írásomból."
Nos, az illető személlyel utólag több alkalommal is találkozván, sőt közös vers-ünnepeken is együtt verseket felolvasván és a költészeti ünnepségek után, a nagy társaságban, több pohár italt is elfogyasztván, utólag, ha nem is barátokká, de közeli "jó ismerősökké" váltunk, a kis romániai magyar kultúránkban, mint akiknek nem közömbös az erőszakos románosítás miatt a sorvadó nemzetiségünk sorsa, sajnos, meg engedtem magamnak azt hogy mintegy gondolatjelben, hozza fűzzem, hogy ma, gondolatban azt mondanám neki, hogy az any...p-ja, akkor meg miért írtad, amit írtál és ha nem értesz egyet azzal, amit írtál, akkor meg miért közölted?
Nos, ezt az a.p. - zásomat kürtöli most szerte-hosszan Adri baba, persze, úgy beállítva, minthogyha valakit csakugyan el küldtem volna az internetes előadásaim során a melegebb éghajlatokra. És persze, nem így rövidítve - sejtteve, hanem ízletesen csámcsogva rajta, lehetőleg minél több helyre kiírva., és persze, a megfelelő háttér-környezetéből az internetre is, külön videó-klippbe beszerkesztve.
Én meg sehogy nem kapom meg azt a videó-felvételt a youtube-on, hogy le töröljem. Miközben ő lejárató videó-klippeket szerkesztget és közölget belőle.
Hát ezért a leleményesen furfangos ügyességéért, nem hiszem, hogy őrült lenne.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 7 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO