ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2019.06.25. 19:19

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Fórum szabályok


A "Csakazolvassa - én szóltam" c. blogján és fészbuk oldalán, vagy a mi Petíciónkon megtalálható "Vendég-" és más, általunk ismert álnevei alatt Gerle Éva által közölt "valóságnak" megfelelő és azokra reagáló erkölcsi kritikákat és asztrológiai - horoszkópértelmezéseket várunk.Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 90 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Következő
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2013.12.11. 12:26 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4075
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Kozma Szilárd karma-asztrológus:

Az élősködő, munkaképes, de munkakerülő feminista bloggernek: Gerle Évának,


[b]Nem csak, hogy a kauzális asztrológia lett kiengesztelhetetlenül halálos ellensége, hanem főképpen azok az Erdélyi asztrológusok ( Kozma Szilárd és Joó Viola
), akiket, megrendelt cikkíratással és hamis petíciózással, gazdaságilag kiakart készíteni (kiéheztetni) és az internet világából eltüntetni a saját hazugságaira: az általa kieszelt történetekre alapozott, sátáni rágalmaival. [/b]

ful (tökéketes) - perverzió-karmájának csak az egyik fő vonása az, hogy a hajtóvadászataira kiszemelt "elvi-ellenségeit" startból azzal veri mellbe, hogy kapásból rájuk fogja azokat a gazemberségeket, amelyek éppen, hogy rá jellemzők és ő szokta gyakorolni, nem csak a hajtóvadászatainak az alanyaival szembe, de a saját bandájának a szófogadatlan "elemeivel" szemben is.


Tévedés ne történjen és tisztesség ne essék

Nekem, Kozma Szilárdnak, mint asztrológusi alapállással rendelkező személynek, SEMMI BAJOM NINCS senkinek a szexuális - gyönyörszerzési szokásaival, preferenciáival, karmájából adódó devianciájának és perverziójának a kiélési vágyaival
[/b], illetve azok kiélési - megélési formáival és praktikáival "TECHNIKÁIVAL" :D!
Mindezt vallom és vállalom és ehhez tartom is magam... - mindaddig, amíg azok az emberek akik az anális (Magyarul: a hím ivarszervnek a fenéklyukba dugásos) szexuális élvezet-szerzésnek a hívei, engem és a családomat nem zaklatják, vagyis, pontosabban: a gyermekeimet NEM ZAKLATJÁK. Amíg tehát a szexuális perverzióik MIATT, engem és és a gyermekeimet nem VESZÉLYEZTETIK. Amíg ezek a "másképp szeretkezők" :lol: nem zaklatják és nem mocskolják az ők szokásait és kielégülési formáit nem gyakorló és nem követő családtagjaimat, és főként az ártatlan és védekezni - tiltakozni még képtelen, tehát az érett és felelősségteljes gondolkozásra még meg nem érett kiskorú gyermekeimet!

Tőlem tehát csinálhat bárki bármit a saját intim szférájában, még csak véleményt sem mondok - írok róla, amennyiben az illető személy nem rendel tőlem horoszkópot, vagy ha valaki - pl. itt, a logoszon! - rá nem kérdez, hogy ő ehhez a kérdéshez ezzel és ezzel a születési adattal kiszámított sorsképlete tükrében hogyan viszonyuljon, mit kezdjen vele?
Így az sem érdekelt volna, és továbbra sem érdekelne, az, hogy Gerle Éva - egyébként általa nyíltan megírtan, tehát nem általam kilesve, majd kikürtölve - elárulva! - szereti és kívánja az un. anális (Férfiak péniszét az ő feneke lyukába dugósó) szexuális aktusokat (Ami egyébként szerintem még csak nem is szex, hanem egy rossz vicc, de mindegy!). És az sem érdekel, amit Gerle Éva a blogján hirdet, ti., hogy az állítólagos rendkívüli szexuális élvezet-szerzés érdekében, ő "elől-hátul, alul-felül" is, az összes lyukába szereti befogadni nem csak a férfiak péniszét, de az elemmel működő, Fifi és Bubu nevű vibrátorait is, oda - tehát mindenüve - dugva, vagy másokkal duggatva juttatja, vagy juttattatja el magát a szexuális gyönyörszerzéshez. Mondom, mindaddig, amíg nem hazudik rólam szerte interneten, elképesztő marhaságokat és nem rágalmaz meg engem és a családtagjaimat aljasul, ezekre a légből kapott és a gyakorlati valósággal homlokegyenest szemben álló, hajmeresztő hazugságokra alapozva a "rólam általa alkotott erkölcsi véleményét" meghozza úgy, hogy ezt a sátáni eredményt kinevezi "minden egészséges lelkű ember" nézetének!
Akkor tehát, amikor lélegzetelállító pofátlansággal, vagyis egyenesen sátáni módon, nem csak, hogy képtelenebbnél képtelenebb dolgokat hazudozik ez a seggen-baszós kurva rólam és a gyermekeimről, sőt: még a szerelmes élettársamról is elképesztő marhaságokat állít, és megpróbálja az én személyemet az élettársammal megutáltatni és tőlem azt, az azzal való perverz szexuális játékok folytatása érdekében, elcsábítani, és ez nem elég, de miután én rá szólok, hogy tüntesse el a rólunk szóló mocskait az internetről, mert különben asztrológiailag leleplezem az igazi mivoltát és ki-voltát, rendőrségi feljelentésekkel kezd fenyegetőzni, majd a tárgyi - anyagi valóságtól teljesen eltérő, pusztán az ő általa kieszelt hazugságokra alapozott rágalmakat tartalmazó aljasságok szajkózásával írat rólam és rólunk megrendelésre különböző portálokon megjelenő újságcikkeket,

SZÓVAL...

akkor igen is felteszem nyíltan a kérdést azok számára, akik őt is és engem is olvasnak, hogy vajon egy ilyen titkos bűnözésre nyilvánvalóan hajlamos (Hiszen nyíltan megírta, hogy a rágalmazásai segítségével meg fog fosztani a rendelésektől és ezzel tönkre fogja tenni a családomat gazdaságilag!) szélsőségesen zaklatott lelkű, perverz figurának igaza lehet-e, abban, hogy ő ártatlan ebben a sátáni játszmában és abban, hogy én "miféle asztrológiát gyakorlok", amikor én a lehető leghétköznapibb normalitásban élő asztrológus és közismert író - családapa vagyok, aki nem ártottam neki semmit, mielőtt ez a perverz ripacs, aki írónak meri nevezni magát, belém nem kötött?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tehát az ultra feminista és deklaráltan férfi- és apagyűlölő szexista blogger: Gerle Éva, a "Csak az Olvassa" c. hírhedt pornográfiai bolgnak a szerzője, teljesen ismeretlenül - tehát mindössze azért, mert az övével homlokegyenest ellenkezik az élet-látásunk és az életvitelünk is, de lehet az is, hogy aljas hírnév- vadászatból, vagyis a minél több blogolvasó szerzése érdekében - szabályosan lehülyézve, belekötött Violába, de csak azért, hogy általa és rajta keresztül engem ez a minden hájjal megkent, gátlástalanul aljas sátanissza, a sorozatos hitelrontó rágalmaival, gazdaságilag kicsinálhasson. Azt írta tehát a Liberális Madonna, hogy Violának az egyik - senkit és semmit sérteni nem hivatott! - Szaturnuszról szóló asztrológiai írása kapcsán, hogy olyan őrült, akinek "fehér köpenyesek" között a helye. Majd, miután Viola, akihez a gyalázkodás híre csak egy év múlva jutott el, "vissza merészelt neki feleselni" , ez, a Puli módjára, vészes feltűnési viszketegségben szenvedő, primitíven hazug és stupidan beképzelt, de Pulinak a - Főként az aljas hazudozásain alapuló, rágalmazás-gyártói gátlástalanságában! - méltó lelki társának bizonyuló, sőt: utólag kiderült, hogy gonoszságban Pulit messze felülmúló, internet-betyár, fogta magát és, szintén ismeretlenül, el kezdett engem is mocskolni. Anélkül tehát, hogy őt én akár csak ismertem is volna, nem, hogy róla bármit is írtam volna, elkezdett az írásaimból idézgetve, azokat a fent leírt, nagyképű, cinikusan fellengzős szellemben "értelmezgetni", a káromra fölényesen viccelődni. Ezért az http://www.asztrologosz.com - portálomon külön fejezetet nyitok számukra "Környezetvédő szemétégetés, avagy az internet betyárok sivár és boldogság nélküli élete" címen.

Csak azt nem tudta ez a kétségbeejtőn beképzelt ripacs-majom, hogy a harcmesterek nem CICAHARCOSOK, de persze, nem is megvadult állatok, hogy olyan könnyen ki lehetne azokat nekie lőnie:

http://www.youtube.com/watch?v=iM1w83umHMs

Addig is, amíg a Mobingolásról és az internet-betyárokról szóló Blog elkészül, itt van a misztikus Bolond-erőmet adó Oroszlán-Ascendensemmel együtt álló Plútói értelmezés, aminek köszönhetően, nem tudnak ártan a sors-ebek (Lásd a Tartot - Bolondjának a lábikárjába harapó misztikus állatot!). Persze, Video-előadásban ez hamarabb ment és személyesebb is:
http://www.youtube.com/watch?v=Ujfgztb0 ... e=youtu.be

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2013.12.11. 14:18 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4075
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Válasz a magyar férfiak rémének, Tubica Évának a nem létező árnyék-énemmel folytatott monológjaira:

Szokásod szerint, engem is alap nélkül becsmérelsz, mint ahogy az útonálló - hazudozó szokásoddal mindig teszed. Mocskolj és rágalmazz és eszelj ki rólunk - főként a gyermekeinkről - újabb elképesztő hazugságokat (Pl. hogy azok most már egészen, nem csak "félig" vannak állami gondozásban!) a feminista slepped örömére tovább nyugodtan. Tudtommal nem fenyegettelek, hanem azt követeltem, hogy az rólam szóló, hitelrontó rágalmaidat, amiket ismeretlenül, és anélkül, hogy bántottalak volna, rólunk elképesztőnél elképesztőbb hazug történeteket kieszelve és teljesen irracionális marhaságokat össze-vissza hazudozva hordtál rólunk a Blogodon, arról szedd le!
Mivel viszont a Bika Sárkányfarkad által jelzett, ostoba spirituális nyakasságodnak és a Kos Lilithed által jelzett beteges beképzeltségednek és önhittségednek megfelelően, azt képzeled, hogy amiért a feminista slepped kitüntetett a feminista gyűlölködéseid okán, neked szabad bárkit büntetlenül becsmérelni, az egészséges környezetvédői ígéretemet - Tehát nem az "aljas fenyegetésemet"! - el kezdtem beváltani. - Csak nézz körül a portálomon. És hamarosan Blogot is készítek az ilyen internet-betyárok siralmasan boldogtalan és sivár életének a leleplezésére. Persze, ez nem történik majd, felületesen nagyképű feminista poénkodással. Tekintettel arra is, hogy én nem egy "sikeres halott" után járó busás özvegyi járadékokból, szerzői jogokból és biztosítási jutalomból élek mint te, és még csak nem is, a három gyermek szintjén már luxus megélhetést biztosító Magyarországi gyesből, családi pótlékból és gyermeksegélyből. Én tehát a három nagyobb kislányomért fejenként 42 lejt kapok a román államtól, és ezzel slussz, még adókedvezményre sem vagyok jogosult négy gyermekes családeltartó létemre. Te egy mélységesen gonosz lelkű nő vagy, egy a mások tönkre tételében gyönyörködő kéjenc, aki azt képzeled mint Puli, hogy azért, amiért be vagytok biztosítva az élősdi életre, a családom egzisztenciáját fenyegetve, belém törülhetitek a lábatokat. Ebbe az árnyék-énje által sugallt tévképzetébe bele szegényedett Puli is, és ha folytatod a mocskolódást bele fogsz rokkanni majd te is időnap előtt, mint az utálkozó - finnyás férjed. Az Isten ugyanis nem bottal ver, hanem testi-szellemi nyomorúsággal. Csak menny el Kökösre és beszélgess a lelki pároddal. Ami a Déré Janák által költött jós-asztrológusi "esküt" illeti, amit pajzsként toltál magad elé, annak érdekében, hogy ne leplezzem le a valós kilétedet - Ez a hazudozó fráter, aki nem szégyenli a jogi egyetem végzésével nálatok furcsa módón együtt járó déré címét az Asztrológia területén használni, holott itt nincs doktori címszerzési lehetőség, még azt sem tudja, hogy egy metafizikai gondolkodó nem süllyedhet oda, hogy esküdözőn. Szóval, azt, hogy ilyen sötét eskükkel, amelyben arra tesznek ezek hazug célzást, hogy ismernék bárkinek is a halál-időpontját én mélységesen elutasítom, és ilyen féle jósok fekete-mágusi esküje engem egyáltalán nem kötelez semmire!

Nagyon tévedsz tehát, ha azt képzeled a balkáni liberalizmus által vezérelt, Vadgalamb eszeddel, hogy amiért te ezt a Déré Janák - féle, fekete mágusi esküt a Facebook oldaladra ki biggyesztetted, én attól berezeltem. Az internetes betyárkodásról indított rovatomnak tehát te leszel egyelőre - persze, a Puli nevű lelki társaddal együtt, akiről szerelmesen turbékolsz a blogodon - az indító-oka és főszereplője!

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2013.12.11. 16:53 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 813
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
Íme a bizonyíték arra, hogy a sznobok gonosz (disznólábas) béke galambja is pusztán csak meg szeretne menteni embereket a mi (figyelem!) másokra tett megalapozatlan állításainktól, ahogyan Puli is eme emberiségért vállalt hősi szerepben kívánt önjelölten és igen megalapozatlanul tetszelegni. Tehát Puli után, a gonosz gerle is, ismét egy szerencsétlen ember, aki ahelyett, hogy a saját életét tenné rendbe, pl. a pénzét fordítaná arra, hogy foglalkozzon a gyermekeivel - hiszen mi is, akiktől úgy borzad és úgy igyekszik borzasztani másokat is, még munka mellett is foglalkozunk a gyermekekkel, és ez meg is látszik rajtuk.

Ez a nő pedig most mindent, amit olvashat rólunk a neten, ahelyett, hogy a saját élete helyrehozására fordítaná, ócska és gátlástalan módon kiforgatja és gúnyolódik rajtunk a sleppjével, főként a szülői meglátásainkon, gyakorlatunkon, miközben bárki kikeresheti a cikkei között, azon beszámolóját, hogy tehetetlen a gyermekei határfeszegetéseivel szemben és régóta így van ez. Az időközben elhunyt férje sem segített neki ezekben a problémákban. És Gerle Éva, kihasználva a közönséges pletyka-blogját, most azt érzi dicsőségnek, hogy a mi neveinkre elsők között fogják hozni a keresők az ő véleményét rólunk. Az övét, aki sem nem rendelt tőlünk horoszkópot, sem nem tanult asztrológiát, és még csak tragédiától mentes élete sincs, nem hogy boldog élete. Tehát az ég-világon semmilyen létező, őt hitelessé tevő alapja nincs erre, csak egyszerűen bosszúból, fölényeskedési vágytól, majdnem hogy teljesen nyílt primitív kivagyiságtól és diadalmaskodási vágytól hajtva akarja kihasználni a pletyka-(és ezek szerint mobbing-) terápiázó boldogtalan tömegek által adott, látogatottsági-mennyiségi internetes előnyét (?) a mi hőn vágyott megkárosításunkra és "megállításunkra", vagy is a szabadságjogainkban több rendben való korlátozásra és egyéb törvénytelenségekre, mint pl. rágalmazás, hitelrontás.


Csatolmányok:
megalapozatlan allitasok.JPG [98.08 KiB]
Még senki sem töltötte le.
kiszolgaltatva.JPG [86.52 KiB]
Még senki sem töltötte le.

_________________
"Egy csepp realizáció többet ér egy könyvtárnyi elméletnél." - Hamvas
És: A bolondság az egyetlen pajzs, és az egyedüli biztos talaj.

http://aldottelet.com/
Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2013.12.11. 17:42 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 813
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
Néhány illusztráció a jóval 4O éves koruk előtt, máris kietlen vénasszonyi állapotba került, Liberális Madonnák egyikéről. A képek eredetiségét - Tehát azt, hogy nem vallásosan konszolidált, jobb oldali eszmei körök képviselőiről készültek. - szakemberi hitelességünkkel is garantáljuk! )


Csatolmányok:
gerle Éva 2.jpg
gerle Éva 2.jpg [ 6.55 KiB | Megtekintve 2162 alkalommal. ]
Gerle Éva 1.jpg
Gerle Éva 1.jpg [ 7.42 KiB | Megtekintve 2162 alkalommal. ]
gerle-mama.jpg
gerle-mama.jpg [ 24.42 KiB | Megtekintve 2162 alkalommal. ]

_________________
"Egy csepp realizáció többet ér egy könyvtárnyi elméletnél." - Hamvas
És: A bolondság az egyetlen pajzs, és az egyedüli biztos talaj.

http://aldottelet.com/
Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2013.12.11. 18:49 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4075
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
És logikus is, hogy ez a feminista eszmék hirdetése következtében megvénült, de annál inkább nagyképűvé vált és a hülyeségeit élvezettel olvasó, hozzá hasonlóan a gyermekeit megnevelni képtelen, szingli- női sleppje által ajnározott (És ettől még jobban beképzelt!) nő, az istentelen eszével arról van meggyőződve, hogy mindenki rá kell figyeljen, miközben bárkibe bele köthet büntetlenül, és még én is az ő gerle-agyú kútfejéből ki szedett és a férfi-gyűlölettől csepegő blogjára kipötyögött valóság-idegen feminista ostobaságaival kellene foglalkozzam a hivatásom gyakorlása helyett,... Hiszen ez, a saját magába szerelmes gerle, hím páva-galambnak hiszi magát, és éppen annyira exchibicionista mint az új szerelme: Puli, aki éppen annyira férfias mint az Éva előbbi párja, akit Madonnánknak sikerült lelkileg, majd férfi-szellemileg is teljesen kiherélnie. Maga írja le, hogy amikor a gondos anyai kezei között, világos, hogy gyermek-banditának (Mobingolóknak) nevelődő csemetéi (Azért nem biztos, hogy felnőtten is banditák lesznek, mivel kamasz korukban éppen ezért várja őket a lelki-szűrő depresszió és a kábítószer) ordítottak az asztalnál, a férje (Az apjuk!) mindig ki ment a házból, ahelyett, hogy jól rájuk ordítson, vagy ha az sem elég, le keverjen egy - egy nyak levest és ezzel csendet és nyugalmat teremtsen.). Tudta szegény, hogy az ő édes tubicája le harapná a fejét. ha legalább a "sajátjait" becsülettel el látná apai áldással, úgy, ahogy az, egy mákszemnyi felelősségérzettel is rendelékező édesapához illik, még ha máskor nem is, de legalább ilyen esetekben!.
Szóval a mi bájos, férfiherélő turbékánk, éppen annyira exhibicionista, mint Puli, a X, házban álló, Kos- Lilithje által is jelzetten. De ez a Kos - Liluth, a Puliénál (Annak a Mérleg-Lilithje által jelzetteknél.) sokkal élénkebb, sőt: agresszíven vörös színekben pompázik, és Éva valósággal imádja a férfi szenvedés látványát. A Viola által feltett szövegrész, azt is elárulja, hogy amíg Puli, mint lehetséges szövetséges és szerelmi társ, be nem jött neki interneten a képbe, addig engem provokálgatott..., hiszen nekem is a mérlegben van a Lilithem, tehát az ő Kos Lilitjével szemben áll az én Lilithem, akárcsak a Pulié, csak nem a X. házban... Az ok tehát, hogy miért rendezte meg ezt a kiéheztetésünk szánék-nyilatkozatáig elmenő banzájt világos: Még nagyobb feltűnési viszketegségből, mint ami Pulit jellemezi, a fennen hirdetett, kretén vallásos-anarchizmusában.
A nagy asztrológusi kérdésünk viszont az, hogy miközben Pulinak lehet felesége, még hogyha "csak" skizofrénén is, a kéjsóvár balkáni gerlének, aki azért érez kényszert a hazudozásra, mert ez neki szexuális élvezetet jelent (Nem gúnyolódok! Ez tényleg így van a teljesen negatív, a Bikában egymással szorosan együtt álló Jupiter-Vénusz esetében!) csak villannyal melegített, de úgy is személytelen vibrátorral kell az általa kiherélt férje halálától kezdve, megelégednie? Azért-e, mert neki, az égi lelki társához (duáljához) tehát Pulihoz képest, akiről ódákat zengett a Facebook-oldalán, legalább is, határtalanul több a pénze? Ha szerencséd van pénzben, nincs szerencséd szerelemben, és fordítva... Ilyen egyszerű lenne ez? Vagy inkább: ha van gyermeked, akkor van pénzed is, ha nincs gyermeked, nyomorult vagy anyagilag, de legalább van egy szexre képes feleséged....? Nos, mindez mélyebb metafizikai - sorselemzést igényel!

(folytatom)

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2013.12.14. 21:59 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4075
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Az asztrológiai sorsképletekben található, különböző szexuális perverzióra utaló, asztrológiai jelek és spirituális motívumok értelmezése,
(Különös tekintettel a szélsőséges liberálisokra és az agresszív feministákra)

Alig néhány évtizede, amikor a vasfüggöny mögött élő kamaszokként még azt sem tudtuk igazából, hogy mit is jelent és hogy is történik tulajdonképpen a kábítószerezés, amikor arról értesültünk a televíziós hírekből, hogy néhány nyugati ország vámőrsége és rendőrsége sikeres kábítószer csempészet elleni akciót hajtott végre. Illetve, ezekről halhattunk és olvashattunk híreket. Ma a még azoknál is sokkal nagyobb sikeres rendőrségi és vámőrségi akciók mellett, egyre nagyobb tömegeket és főképp fiatalokat veszélyeztet a kábítószerezés köznépivé vált szokása és már meg sem botránkozunk, ha valamelyik távoli, vagy közeli ismerősünkről kiderül, hogy füvezik, vagy épp maga vallja be ezt őszinte nyíltsággal anélkül, hogy efelől egyáltalán megkérdeztük volna. Az ember már annak is örvend, ha legalább saját magában biztos, miközben rádióban, tévében, újságokban napról napra olvashatunk a kábítószer okozta személyi és családi katasztrófákról.
Ezek jutottak eszembe, amikor egy terjedelmes riportját olvastam az internet lehetőségeit kihasználó segítségével önmagukat egyre jobban konszolidáló pedofil bűnbandák szervezeteiről és e szervezett gyilkosságnál is becstelenebb (és végső soron a gyermek gyilkosságra való szervezkedést is magába foglaló) nemzetközi tevékenységnek a visszaszorítására létrehozott nemzeti és nemzetközi bűnüldözői csoportok sikereiről. Nem állítható, hogy a pedofiliával szembeni hivatalos bűnüldözésnek, valamint a törvényes intézkedéseknek és felelősségre vonásoknak ne lenne értelme, hogy ezek az erőfeszítések feleslegesek és hiábavalóak lennének. De,
… akár a betegségek esetében, ahol a betegségnek és a betegségre való hajlamnak a lelki - szellemi okainak a feltárása és a betegség kialakulásának az ily módon történő megelőzése fontosabb a korházi intenzív és sebészeti osztályokon történő beavatkozásoknál, vagy a kemóterápiás kezeléseknél, úgy a pedofilia esetében is, ajánlatosabb a pedofil hajlam időbeni felismerése. A tényleges pedofil vonzódások és a tudatos cselekvési késztetések kialakulásához szükséges családi-környezeti impulzusok (élethelyzetek, személyi viszonyok, stb.) jellegének - minőségének és intenzitásának a feltárása. Ezek segítségével már a figyelmes és felelősségteljes neveltetés, illetve a gondos irányítás és a veszélynek (a hajlamnak: önkéntelen és öntudatlan késztetésnek) az idejében történő megnevezése (a veszélyes következmények felmutatása), nagyobb segítség lehet egy pedofiliára hajlamos (fiatal, vagy felnőtt) számára mint a megtörtént és esetleg jogilag is leleplezett bűnnek a „megbüntetése”. Vagyis, a törvényes lelepleződést követő, körülményes, hosszadalmas és nem egyszer a különféle értelmezések labirintusában elsikkadó bírósági eljárások, vagy a végzetes tetteket követő megtorló büntetések végrehajtása.
Ahogy a különböző szexuális perverziókra való hajalmot ki lehet mutatni a személyi horoszkóp segítségével, ezen belül a pedofiliára való hajlamot is, külön ki lehet mutatni. De nem árt óvatosnak lenni és a felelőtlen bélyegzéseket föltétlenül el kell kerülni: egyetlen, vagy akár két, vagy három pedofil hajlamra utaló horoszkóp-jel, még koránt sem azt jelenti, hogy az illető személy óhatatlanul a pedofilia rabja, hogy máris benne van a bűn sodrásában. A pedofilia hajlamára utaló horoszkóp elemek alapján viszont (Pl. többszörösen támadott Lilith, vagy Sárkányfarok a Bikában, a Rákban, a Mérlegben, a Skorpióban, vagy a Halakban, és főként ha az illető személynek a sorsképletében egymást támadják, vagy negatívan fényszögelve, egymással együttállnak a Vénusz, a Jupiter, az Uránusz, a Neptunusz vagy a Plútó, illetve, ha ezek un. karmikus alakzatokat alkotnak egymással. Pl. un. T-kvadrát, vagy Lándzsahegy nevű alakzatokat.) biztosra vehető, hogy a vizsgált személynek vannak ilyen jellegű, öntudatlan és önkéntelen vágyai, sóvárgásai, vagy konkrét vonzódásai. És, hogy ezek zavaros (és zavaró!) gondolatok és homályos képzelgések, ilyen vonatkozású álmok, vagyis önkéntelen sóvárgások, öntudatlan vágyakozások, vagy éber állapotban is előálló spontán fantázia-képek formájában jelentkeznek.
Nagy általánosságban véve, minden olyan személy, akinek a Lilith valamelyik vízjegyben (Rák, Skorpió, Halak), de főképpen, ha a Bikában, vagy a Mérlegben áll és a Vénusztól, a Jupitertől, a Neptunusztól és a Plútótól negatív fényszöget kap, akkor több mint valószínű, hogy a horoszkóp-tulajdonos hajlamos a szexuális devianciák valamilyen formájára.
A pedofiliára való hajlam viszont akkor jelentkezik, ha a fentiek mellett, a vizsgált szülött horoszkópjában, a Lilith, vagy a Sárkányfarok a Holddal és/vagy a Szaturnusszal is negatív fényszöget alkot. És ez különösen akkor, ha a Lilith a Bikában, vagy a Mérlegben, vagy a Víz-jegyekben áll és ha a Hold nem csak a Lilith-el, hanem a Jupiterrel, a Nappal, a Szaturnusszal és/vagy a Plútóval, illetve ezek valamelyikével is, negatív fényszöget alkot. Amennyiben a fenti elemekhez a Mars is valamilyen negatív formában (diszharmonikusan) kapcsolódik, és nem csak a Lilithez, hanem a Naphoz, a Jupiterhez és / vagy a Szaturnuszhoz), az eset már a veszélyes felelőtlenség, illetve a lehetséges bűnözői hajlamok szféráját érinti, egészen a kéjgyilkosságra való hajlamokig is elmenően.
Természetesen, olyan születési képletet ritkán fogunk találni - Az ilyenekkel ugyanis, nagyon ritkán találkozhat asztrológus, mivel ezek a személyek félnek a lelepleződéstől és a karmikus - spirituális gátlásokban és zavarokban jelentkező szellemi meghatározódás, amellyel az ilyen személyek születnek, már eleve kitéríti őket az asztrológusok útjából, elrejti azok szeme elől. - amelyben a pedofiliára és a szexuális devianciára, vagy az ilyen jellegű tudatos bűnözésre való hajlamra utaló jelek mindegyike szerepeljen. (Amennyiben mégis találkoznánk „véletlenül” ilyen sorsképlettel szakemberként, majdnem biztosra vehető, hogy az illető személy, ha nem is említi meg ezt a problémáját, de amennyiben már egy – két évtizede felnőtt, akkor titokban küzd ezzel a „titkos” problémájával. És ha nem is sodródott még be az örvénybe, igen nagy küzdelmet folytat a saját sóvárgásaival és az őt állandóan kísértő élethelyzetekkel, sors-körülményekkel, illetve a konkrét vágyaival és a többnyire már tudatos fantázia-képeivel.) Én legalább is, nagyon kevés olyan „bátor” horoszkópot rendelő személlyel találkoztam, aki már kezdettől, nyíltan fel merte volna vállalni ezeket a karma-problémáit. És ha igen, akkor csak azért, mert az zavarta a családi, illetve a párkapcsolati életében és úgy érezte, hogy zavart okoz benne az, ha titkolnia kell ezeket a karmájából, illetve természetesnek képzelt vágyaiból eredő, sóvárgásait, pl. az élettársa előtt, és ezért tudatosan meg szeretett volna szabadulni tőle.
A legtöbb ilyen, hozzám bizalommal, segítségért forduló személy nő nemű volt, és rendszerint nem csak az okozott problémát, hogy az élettársukkal való szeretkezés közben, azoktól más – illetve velük azonos! - nemű személyekkel való szeretkezések fantázia-képei ugrottak be mindig, amitől nem lehetett soha hüvelyi orgazmusuk. Sőt: általában hüvelyi túlérzékenységtől is szenvedtek, aminek következtében, számukra fájdalmas volt a férjeik péniszének a hüvelyükbe való behatolását „elszenvedni”, sőt: ez alkalmanként, „szeretkezés” utáni, belső sebek képződésével is járt. Ezeket a szerencsétlen párkapcsolati állapotokat az is súlyosbította, hogy az ezer kilencszáz hatvanas és hetvenes években, divatban levő szexuális pszichológia és a gyermekpszichológia azt tanácsolta a szülőknek, hogy hagyják nyugodtan a gyermekeiket önkielégítést végezni, mert az nem csak, hogy nem árt, hanem segíti azokat a felnőttkori szexuális életük minél teljesebb megélésében.
Az én gyakorló asztrológusi tapasztalataim viszont, száz százalékosan azt mutatják, hogy amennyiben azok a hajdani (volt!) kislányok, akik, akár szülői beleegyezéssel (sőt: a pszichológia felvilágosításai nyomán: szülői bátorítással!), akár titokban, csiklón keresztüli önkielégítést végeztek (Olyan is volt, aki a kis hüvelyébe helyezett tárgyakkal próbált „a csúcsra” fel jutni, de az egyiknél sem jött be. De ez elég volt ahhoz, hogy a csiklójuk ingerlődése által felkínált lehetőséget idejekorán felfedezzék és ezzel „titokban”, vagy, ha „felvilágosult” szülők gyermekei voltak, akkor nyíltan el indulhassanak a felnőttkori szexuális életük tönkretételének az útján.), felnőtt korukra majdnem teljesen elveszítették a hüvelyi orgazmus-készségüket. Ezekben az esetekben tehát, nem volt csoda, ha a horoszkópjukból kiolvasható, ide vonatkozó hajlamaik hatására is, a velük azonos nemű személyekkel, vagy éppenséggel kis gyermekekkel – Néha, saját gyermekeikkel… - való szexuális kielégülési lehetőségekről szóló fantázia-képek kezdtek egyre sűrűbben megjelenni a tudattalan érzés- és képzelet-világukban.
Még egyszer mondom, hogy gyakorló asztrológusként ritkán találkoztam az egyértelmű pedofiliára, illetve a konkrét szexuális bűnök elkövetésére való hajlamokra utaló, „elégséges” jelekkel rendelkező horoszkóppal. A fent leírt, a modern pszichológiai „felvilágosultság” nyomán is létrejött „nehéz helyzetek” kijavítására irányuló kéréseket tehát, eddig sikerült, a teljes karma-jellegnek az asztrológiai feltárás segítségével úgy megtanácsolni, hogy hosszú hónapok után a pozitív eredmények is jelentkeztek, majd, ha az illető személyek elég erősnek bizonyultak és nem engedtek az un. „kézi könnyítési lehetőségek” kísértésének, egy – két év múlva, el tudták érni a hüvelyi orgazmus elérésének az állandósítását. De a szexuális devianciákra utaló jeleknek egy olyan halmazát tartalmazó asztrológiai sorsképlettel, amely ránézésből arra jogosított volna fel, hogy azt állítsam, hogy az illető személy egészen biztos, hogy homoszexuális, vagy leszbikus, vagy pedofil, a tüzetesen megvizsgált sorsképlete nyomán, 2O14 december 13-ig, legalább is, még nem találkoztam. December 13-án viszont, egy bizonyos feminista provokációnak engedve, pontosan egy ilyen sorsképletet kezdtem el, azt teljesen más okok és szempontok miatt, értelmezni.
Annak ellenére, hogy az élettársam sok panaszos beszámolójából értesültem arról, hogy az, az magyar liberális és feminista internetezők körében magának vezér-írói szerepet vindikáló (Magát egyenesen „celebnek” hirdető!) és az állítólagosan népszerű blogján az erős férfi-gyűlöletével kitűnő nő, a „celeb” , bolg-írói „tekintélyét” , latba veti annak érdekében, hogy Violát őrültnek tüntesse fel, én december 13-ig, nem vizsgáltam meg a képletét.
De amikor Violától arról értesültem, hogy ez a kimondottan férfiáldozatokra leső nő, a blogján engem szólogat és hívogat, vagyis provokál, tudtam, hogy ennek a három kisgyermekét az internetes népszerűség-hajhászása miatt elhanyagoló, özvegy anyának, mint leleplező asztrológusra, „nagy szüksége van rám”. Egészen pontosan:, a leleplező feltárásaimra. Hiszen éppen a 35 és a 41 éves kor közötti, Szaturnuszi fejlődési korszakában lévén, egy életfontosságú sorskereszteződéshez érkezett. Ha sikerül felébrednie és megfordulnia („pálfordulnia”), tehát, amennyiben sikerül a beteges népszerűség-hajszáját abba hagynia, vagy ezt a nyilvánosság előtt folytatott tevékenységét mérsékelnie, de főként, ha sikerül a férfi-gyűlöletének és a népszerűség-hajszájának a valós, karmikus okait megismernie és ennek következtében, az interneten folytatott ártalmas tevékenységének a következményeiért (tetteiért és a szavaiért) a gyakorlati felelősséget felvállalnia, akkor tovább élhet.Hogyha nem, akkor hamarosan ő is korai halállal meg fog halni a következő években, akárcsak a férje.
Vadgalamb Madonna tehát, a szokásos internet-betyáros cinizmusával, anélkül, hogy tudná, hogy valójában kit is becsmérel liberális önimádatában, jogtalanul belekötött a feleségembe annak egy, a Szaturnuszi szellemi erőkről szóló cikke miatt. A Kos Lilithje által jelölt mély-karmája áldozataként, liberálisan meg lévén győződve arról, hogy neki szabad mindenkibe büntetlenül bele kötnie, és mindenkit különösebb következmények nélkül becsmérelhet, galád módon Violát becsmérelni kezdte. Képletesen szólva: visszakézből az őrültek házába (Fehér köpenyesek közé) „utalta”. De ez a hőstett nem volt neki elég, hanem, akkor, amikor Viola neki többszörösen „vissza-feleselt”, el kezdett engem is provokálni, hirdetvén, hogy az asztrológia úgy is hiteltelen az ő szemében. Ekkor vizsgáltam meg közelebbről a képletét. és azt amit ott első látásra észleltem a férfi-gyűlöletének a karmikus okairól, és persze a nemes hölgy hazudozási és rágalmazási mániájának az okairól, tehát ami teljesen világos és egyértelmű volt, azonnal közöltem is a http://www.asztrologosz.com című portálomon. De arra, amire másnap a magát önjelölten celebnek tituláló, blog-szerző hölgy freudi elszólalásaiból, határozottan gyanakodni kezdtem, csak akkor derült fény, amikor Vadgalamb Madonna az erős pedofil sóvárgásait óvatlanul kibökte, engem ezzel rágalmazni kívánván, a rejtett pedofil sóvárgásait elkottyintotta. Nevezetesen azt, hogy ez, az akarata ellenére három gyermekes szülővé, majd özveggyé vált „nő” betegesen perverz, akinek a leszbikus szexuális természete egyértelműen keveredik, a pedofiliás sóvárgásaival.
Mondom, én addig csak az erős maszkulinitás - ellenes és az igen erős valóságferdítési, hazudozási – rágalmazási hajlamaira, tudattalan – karmikus meghatározódására kerestem magyarázatot és mindkettő, nyilvánvalóan azonnal „adta magát”. Hiszen azok számára is szemet szúr a Kos – Lilithje, valamint a Bikában együtt álló teljesen negatív Jupiter-Vénusz párosa, aki amatőr szinten ért az asztrológiához. Azt ugyan megírtam már az első jellemzésben, hogy szerelmi érzésekhez és szexuális öröm-érzethez hasonló lelki élményekhez jutatja őt a puszta hazudozás és a rágalmazás is, valamint az általános erkölcsi mocskolás, amire ez a Jupiter-Vénusz enged következtetni. De annak, hogy mit jelez a lándzsahegy nevű karmikus alakzat csúcsán álló bolygópárosnak, valamint Bika Sárkányfarkának és az ugyancsak teljesen negatív Bika napjának a Skorpióban található, és ugyancsak teljesen negatív Holdjával és Uránuszával való szembenállása, nem láttam okát, hogy miért kellene részletesebben foglalkozzak. De mivel a hölgy másnap, tehát December 14-én, pedofiliás „cselekményekre” utaló jeleket vélt felfedezni a gyermekeinkkel készített videó-felvételeimen, azonnal tudtam, hogy milyen nehéz mentalitás-javítási, illetve sors-korrekciós szükséglet miatt provokált korábban öntudatlanul. Vagyis, hogy nem csak a vérszomjas feminizmusa miatt…
Ennek a gyermekeit állítólag „csak kényeztető” özvegy nőnek a sorsképletében a szexuális perverzióra való hajlamok egymás hegyén-hátán halmozódnak és „titkos” jelentésükben hatványozódnak! Ugyanis, amellett, hogy a Vénusz által uralt Bikában áll a Sárkányfarka, amely szemben áll a Skorpióban található és teljesen negatív Holdjával (Gyermekek, de főként lány-gyermekek!) és a szintén Skorpióban található Uránuszával (Szexuális játékok teljes skálájára és tárházára való teljes „nyitottság„ illetve gazdag ötletesség és féktelenség, valamint erős vizualizációs képesség és kényszer – tehát pedofil fantáziálási hajlam! – ebbe az irányra), és, hogy mindez a Ráknak a gyakorlati megvalósulási erőterében: a 4. házban találhatók, még ott van a Lándzsahegy-alakzatot képező két, illetve négy negyed-szembenállás is, tehát a Vénusz-Jupiter bolygópáros és a lándzsahegy alapzatát képező Neptunusz és Plútó között. Ugyanakkor a Bikában található a Vadgalamb Madonna sorsképletében az imént említett Uránusz és a Plútó által is negatívan fényszögelt és kimondottan csak ezek által (tehát csak negatívan!) fényszögelt Bika-Napja is.
Ez viszont csak a felét képezi a szexuális perverziókra és azonos nemű személyekkel való szexuális élményekre való egyértelmű és határozott vágyakra, valamint és főként a kislányokra való pedofíliás „játékokra” való ellenállhatatlan sóvárgásokra utaló jelek gazdag motívumrendszerének. (És mondom, mindez, az otthon és a család életkörében.)
Mert a fentieket fokozza és hatványra emeli még, az a rengeteg ide vonatkozó perverz valóság-hamisítás segítségével elérhető gyönyör-érzet szerzési hajlam is is amit a Vénusz-Jupiter szoros együttállásban csúcsosodó lándzsa-alakzatból, bárki tapasztalt asztrológus szemékbe ötlik: A sorsképletből első rápillantásra is, kiemelten szembe ötlik, hogy a tulajdonosa, amennyiben nem sikerült őt még zsenge gyermekkorában erről le szoktatni szigorú apai neveléssel, egy nem is betegesen, hanem egyenesen kéjelegve hazudozó személyiség. Olyan, aki akkor boldog, hogyha hazudhat, illetve, ha másokat (Az ő esetében főként férfiakat), igazságtalanul meggyanúsíthat, elítélhet, negatív kritikában részesíthet, meggyalázhat, rágalmazhat. Ez az ő "veleszületett" szexuális öröm-érzet szerzési lehetősége, erről senki nem tehet. És, mivel a hazugság, tudatos információ-ferdítés, vagyis verbális valóság-hamisítás neki úgymond lelki-szügséglet, a dolog fordítva is igaz: Ennek az embernek felmérhetetlenül nagy (vele született: karmikusan adott) szellemi és erkölcsi zavar lakozik a tudattalan képzeleti- és érzelmi világában.
Tehát Feminista Madonna nem csak azért hazudik és „valóság-hamisít”, mert ő így találja élvezetesnek a világot és az életet, hanem azért is mert veleszületetten gőze nincs az egyetemes törvények szerinti, egyetemes alap-rendről, az egyetemes lét és az élet fundamentális erkölcséről. Képtelen tehát a helyes értékítéletre, attól függetlenül is, hogy a valóság-hamisítás lelki örömet, vagy testi gyönyört okoz-e neki, vagy sem:
Abszolút negatívan fényszögelt Vénusszal együtt álló Jupiter a Bikában és a IX. házban (A metafizikai ismeretszerzés, illetve az egyetemes törvények és a megváltás logikája megértésének az életkörében!), kétszeresen és egymással szorosan együtt állva (Egyé válva!), egy-egy lándzsahegy nevű (hegyes szögű háromszög) karma-alakzat csúcsán! Már önmagában ez a képlet-motívum is elegendő, ahhoz, hogy a teljes "ineptia mysti", vagyis a szellemi - spirituális értelemre való képtelenségét meg állapíthassuk. És ez ugyancsak a fent említett, ösztönös kaotikus valóságlátásából, téves nyers ítélkezési késztetéseiből adódik. -Hát akkor még az ide vonatkozó, és a perverzitásig elmenő beteges szexuális sóvárgásokkal is párosuló spekulánsi (Júdási)-nyakasság, amire ez, a teljesen negatív Bika Napjával együtt álló, bolygópáros enged következtetni!
És mindez még nem elég..., mert az egész karma-felhozatal (Bika Sárkánfarok, abszolút negatív Bika-Nap, és ez, a második Lilithnek is beillő bolygópáros (Kupiter-Vénusz) a lándzsahegy csúcsán, együttáll, ugyanott, a Bikában. (És emlékezzünk: mindez szemben áll a Skorpióban található Holddal és Uránusszal!) Azt is tudjuk, hogy a „feltámadás”, vagyis az egyetemes kiegyenlítődés elérési lehetőségnek az útjára való rálépésnek a konstellációnak, vagyis a Nyilasnak, az uralkodó bolygója éppen a Jupiter! - Vagyis, hogyha a Jupiter ilyen halmozottan „Bikásan – Vénuszos” konjunktúrában áll a sorsképletben, az annak a jele, hogy Évában, vele születetten teljes a káosz mind a spirituális képzetek szintjén, mind az érzelmekben, és mind a testi vágyakban. De főként a mély- tudattalan vágy- sugallatokban és sóvárgásokban. És ehhez jön a Vénuszi (szerelmi - szexuális örömszerzési vágy és sóvárgás, és sugallati sejtelem szintű vonzódás) gyönyör-vágy alapú birtoklási ösztön mindenhez, ami nőkkel, nőiséggel, gyermekkel, gyermekekkel, női gyengédséggel és gyengeséggel, ártatlansággal, és teljes öröm- és gyönyörszerzési lehetőségekre való nyitottsággal, megnyílással és kiszolgáltatottsággal - kihasználással, testi és szexuális és szerelmi örömmel kapcsolatos. De főként, ami gyönyör-szerzési, sőt: gyönyör-zsákmányolási lehetőséggel kapcsolatos!
Ez, a veleszületetten, spirituálisan zavarodott ember, addig, amíg Violába bele nem kötött, majd vele civakodni, engem provokálni el nem kezdett, minderről semmit nem tudott, és azt képzelte, hogy őt a "jogos" igazságvédési-érzetei hajtják a létezés Jang-részét megtestesítő férfiak és a felelős és következetes férfiasság minden nemű megnyilvánulási formájának az azonnali és mélységes elítélésében, kiirtási vágyában. A férfiak és a férfiasságnak a bármi áron és bármi módon való, vak elitélési ambíciójában (Akár az aljas magrágalmazás árán is!), és a férfiaknak a lehetőleg minden szintű meggyalázásában. Vagyis: minél nagyobb hazugságok és csúsztatások szöveg-értelmezési hamisítások árán, neki annál jobb. Holott, ennek az egész férfi-világra szóló, sötét gyűlölködésének és gyűlöletes akciózásának, internetes hadjárat-szervezésének, egyrészről a nőkre való alantas szexuális és birtoklási féltékenysége (Ami tehát a nőknek a férfiaktól féltésében öltött számra "jogos" testet) volt az oka, és a velük, - és lehetőleg a minél fiatalabb lányokkal! - való szexuális élményekre való sóvárgás. És itt ki emelődik még a világ összes fiatal nőjének a birtoklási vágyát is (Nem csak szexuális, hanem birtoklási féltékenység is: Bika karma, teljesen negatívan fényszögelt Bika-nap). És a másik ok, ami a Kos-Lilithből olvasható ki: a férfiak és a férfiasság határtalan, ösztönös (zsigeri!) gyűlölete, még akkor is, ha akadt a környezetében, a férjén kívül néhány "halk szavú" férfiinak született, de nála és előtte főként, maximális gyávasággal viselkedő, előtte meghunyászkodó és neki meghódoló férfi.
Ami a képlete ilyen jellegű alaposabb vizsgálatára késztetett tehát, egy tipikusan frajdi elszólalása, egy engem "a férfit vádló" és ugyanakkor számon kérő, kérdőre vonó óvatlanságában annál beszédesebb, megjegyzése volt. Ez, az engem az egyszerű, (tudatosan megszerzett!) férfias viselkedésem miatt gyűlölő, és Violát nekem alárendelt szerencsétlen nőtársának (áldozatnak) képzelő balga nő, Violától kért számon egy általam készített videofilm egyik részletét, amelyben az ő, alantas pedofil sóvár ösztönei, a lelki szemeinek azt sugallták, hogy én a videokamera lencséjét "rá közelítettem" Etelkának (Ő össze tévesztette Turulával) a fürdőruha alatti szeméremdombjára. – Holott, bárki számára, aki azt a videot megnézi, teljesen világos, hogy a "ráközelítés", csak az ő perverz képzeletvilágában gyökerező agyrém, a lencse fókuszálási gombhoz egyáltalán nem nyúltam. Hiszen végig azonos távolságból filmeztem a kislányaimat (tehát még csak véletlenül sem lett volna okom, hogy kép-távolságot változtassak), akik gyermeki természetes - okossággal előadták, hogy miként fogták el azt a két vonagló vízisiklót (ártalmatlan kis kígyókat), amelyet éppen a kezükben tartottak.
Figyeljük, csak meg, hogy mitől indult be tudattalanja szintjén, a fentiekben leírt meghatározódásai szintjén, a kislányokkal való törvénytelen érintkezésre sóvárgó hölgy: a kígyók spirituális szimbolikus jelentése úgy-e fallikus jellegű? Ez nekem eddig eszembe nem is jutott, nem, hogy direkt így „megrendezzem a pedofil Madonna féléket tudattalanul erős izgalomba hozó jelenetet”. Én egyszerűen úgy igyekeztem tartani és irányítani a kamerát, hogy a gyermekek feje - főként a szája! - is látszódjon lehetőleg, de a háromnegyedre le eresztett kezükben fogott és fejükkel lefelé vonagló csodálatos színekben pompázó siklók is látszódjanak. Persze, a kígyók kamera-lencse szemszögébe való tartása közben háttérben látszott főként Etelkának a fürdőruhás teste, és rajta többet időztem a kamerával, mivel ő nálunk a "nagy dumás". És ez a tudattalan és törvénytelen szexuális vágy- és sóvárgási késztetésekkel rendelkező személy, írd és mond: úgy látta, a lelki szemeivel, hogy én - Tehát a bűnös férfi és apa ugyebár! -, szerinte ugyanolyan alantas szándékoktól indíttatva, mint az ő titkos és bűnös sóvárgásai, a kislányom szemérem-dombját filmeztem és "rá közelítek" ugyebár, mert ő szerinte, édesapaként az egész internetes világgal megakartam osztani eme voájörködő „titkos” élvezetemet! A bökkenő, ami a Liberális Madonnára a gyanút rólam vissza fordítja az, hogy nekem egyáltalán nincsenek titkaim, ő viszont, mint minden becsületes nő-jogvédő, tüntetően ki követeli magának a titkokhoz és a titkolózáshoz való jogot.
Nem csoda, ha a saját apja feljelentette „csak” azért, amiért „egész nap a testén hordozta a kisgyermekét”. Egészen biztos, hogy az apja megsejtett valamit a lánya divatos anyáskodás alá rejtett, tudattalan, vagy féltudatos titkos kéjelgéseiről, még ha nem is lehetett abban konkrétan biztos. Vagy az apja többet tudott ezekről a „titkokról”, a lánya gyermekkori ösztönös „oda nyúlásaira” emlékezve? Hiszen én is többször rá kellett verjek az egy éves Medárda kis kezére, hogy ne gyötörje a szegény kis csiklóját és ezzel önmagát, már egy évesen. – Nem érdekel, ha most a Madonna és sleppje, a törvényes bezáratásomért teszi hangossá az internetet, aláírásos petíciókat fogalmazva, mivel egészen biztos, vagyok, ma is, mint akkor, hogy abszolút jól cselekedtem 14 évvel ezelőtt. Hiszen rengeteg, a hozzá hasonló, „felvilágosult szülők” felelőtlen engedékenységéből következő, gyermekkori önkielégítés miatt szexuális nyomorékká (Hüvelyi orgazmusra teljesen képtelenné, sőt: a férji hímvesszőnek annak a legtermészetesebb és törvényesebb „helyére” való behatolásra, belső hüvely-felületi sebesülésig menően, allergiássá!) vált felnőtt nőt kellett ellátnom a természetes állapotukat helye állítani hivatott asztrológusi tanáccsal.
– Vele ellentétben ugyanis, az én lányaim, nyugodtan és egészségesen átalusszák az éjszakákat, reggel frissen és pihenten ébredve. Sőt, ha a gyakorló asztrológusi tapasztalataimra alapozott apai tanácsaimat is megfogadják arra vonatkozóan, hogy 18 éves korukig továbbra is óvakodjanak az ilyen jellegű, olcsó örömszerzéstől, nekik semmi gondjuk nem lesz majd a majdani szerelmeikkel és élettársaikkal – férjeikkel folytatandó intim életükben. Nem kell majd őket is a természetes képességeik vissza szerzése érdekében asztrológusi tanácsokat osztogatnom… És mindezt csak annak köszönhetően, hogy már akkor, amikor Medárda csak egy éves volt, a sok ide vonatkozó női – Vénuszi! - nyomorúságot észlelve, teljesen világos volt előttem az, hogy az, amit a pszichológusok nem elfojtandó, sőt: minél hamarabb felszabadítandó természeti ösztönnek neveznek, az olyan karmikus késztetésnek a testi megjelenése, amelyet a testileg egészséges felnőtté vált személyek feladatában áll(na!), tudatos ráfigyeléssel feloldani.
De térjek vissza a szakemberi objektivitásomhoz:
Az viszont mindenképp segítség lehet, ha a saját horoszkópunkat, az élettársunk (férjünk – feleségünk) és a gyermekeink horoszkópját megvizsgálva, tudatosítjuk az esedékes veszélyt, és a tudattalanunkban settenkedő karmikus vágyak és titkos sóvárgások feltárásával, őszinte beismerésével és konkrét megnevezésével, elejét vesszük annak, hogy holmi, véletlenszerűen bekövetkező, sajátos körülmények között és „megfelelő” alkalmakkor menthetetlenül előálló zavaros érzelmi-lelki, vagy tudati állapotunkban a pedofilia, vagy más szexuális perverzitás hálójába kerüljünk. És ez annál is inkább fontos, mivel nem csak az agresszor felnőtt képletében találhatóak meg az imént felsorolt asztrológiai elemek, a hanem a pedofilia, illetve a szexuális agresszió áldozatául eső gyermekek képletében is. Sőt: a gyermekek még erősebb ösztönös késztetések formájában „kapják meg” ezeket a karma-csomagokat, mint amekkora intenzitással jelen vannak azok az édesanyák aurájájában (–Tudattalan képzeleti és érzés-világában.) Nehogy úgy járjunk mint Liberális Vadgalamb Madonna, akinek egészen biztos, hogy azért vannak „fehér” éjszakái, mert a mélytudattalanját izgatja a gyermekeinek a vele egy födél alatti jelenléte, de főként a középső gyermeké, aki kislány. Nagyon üdvös lenne tehát, hogy amennyiben akad az ismerősi körében egy, a család bajain ténylegesen is, segíteni akaró, bátor és őszinte személy, legalább a Madonna édesapjának, vagy édesanyjának, de lehetőleg a nagyobb fiúnak is szóljon, hogy ne engedjék az alkohol fogságában vergődő lányukat, illetve az anyukájukat, a kis testvérekkel egy ágyban aludni. Az anyai ági női felmenőktől való karma-öröklődés ténye szerint és annak az alapján ugyanis, egészen biztos, hogy ezek a gyermekek, de főként a kisebbek „telibe kapták” az anyjuk asztrológiai sorsképletéből a tízszeres hatványon létező, szexuális perverzióra való hajlamait.

Kozma Szilárd

Gerle Éva freudi elszólása a következő videó első perce kapcsán:

A kígyó évében született asztrológus lányai:
http://www.youtube.com/watch?v=4OFO9qc3RQ8A kígyó évében született asztrológus lányai:

http://www.youtube.com/watch?v=4OFO9qc3RQ8


Csatolmányok:
gerle éva pedofil haljama.gif
gerle éva pedofil haljama.gif [ 47.19 KiB | Megtekintve 1676 alkalommal. ]

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/
Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2013.12.16. 13:57 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 813
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
A sznobok veszett-béke galambjának írtam:
"Nem vagyok én színvak. Látom, én nagyon jól az írásaidból, hogy ki vagy te. Aki minduntalan a gyerekeinkről készült nyári felvételeken a szemérem dombjaikat nézegeted, és ráközelítesz a lelki szemeiddel! Mit keresel ott? És milyen skorpiókat látsz te kinek a lába között? Hallottam már róla, hogy a művelt emberek között is vannak perverzek, de a műveltséged egyre kétségesebb számomra. Kezdve a téves nyelvtani szabályokat való erőltetéstől, át azon a megdöbbentő hiányosságodon, hogy még sehol nem olvastad, hogy a hit és a vallás nem ugyanaz. Az evangéliumot nyugodtan idézheti bárki, Jézus sem volt vallásos! : o Szerintem nem sokára kiderül, hogy a feminizmusról is csak felszínes tájékozottságod van, a liberalizmusról meg már kiderült, hogy teljesen primitíven és provinciálisan gondolkodsz. A feministák tudtommal azt vallják, hogy a nőkkel nem kell gyengédnek és udvariasnak lenni. Te is próbálod követni őket annyiban, hogy néha fitymálod a nőlapokat, hogy nem úgy kell nőnek lenni, mert a nő nem különbözik annyira a férfiaktól, ez a különbségtétel csupán marketing fogás - szerinted... közben te nő lapok nélkül is egy az egyben az vagy, amit ők hirdetnek a nőkről! Ebből a szempontból én jóval inkább egyenjogúság és emancipáció párti vagyok, mert én tényleg nem is rúzsozom magam még laptopozáshoz sem! Nem festem a hajam, se a körmöm, nem reklámozom a cikkeimben, hogy milyen színű és anyagú ruhákat és kiegészítőket hordok (te viszont még ha irodalmi céllal is, de fontosnak tartod ezeket, tipikus női író vagy - amikor irodalmira veszed a stílust - akit csak a cicoma, az érzelgősködés, a kaja és a szórakozás érdekel), még a karate ruhámat se - ja, igen, én karatezom, míg neked a "harc művészeti tájékozottságod" odáig ér, hogy semmitől se kell félni, s erre a világba trombitálod, hogy büdösek a biciklis férfiak... A férfiak erőszakosak, bűnöző hajlamúak, hjmsovinizmus van stb. Engem elmebetegezel, Gyanúsítgatsz, hogy irigylem tőled a Barcelónai utazást. Honnan jöttél te? Én munkásemberek érettségizett és szakmákat tanult lánya vagyok, de eszembe nem jutna, ez az ócska újgazdag-világias logika. Te kulturált embernek tartod magad? A liberalizmus nem az újgazdagok rongyrázása, már ne is haragudj. Neked diplomád van? Akkor tényleg nagy baj van a magyarországi felsőoktatással, és teljesen érthető az államilag támogatott helyek csökkentése... Visszatérve a te írói státuszodra, tehát te egy blog-író irodalmár vagy? De mi az, amit írsz? Se nem művészet, se nem tudomány. A pop kultúrába lehet sorolni... Tulajdonképpen egy felkapott dilettáns vagy. Neked nincs igazi műveltséged. Csodálkozol, hogy Kiszel Tündéhez hasonlítottalak?
A liberalizmusnak nem az a célja és értelme, hogy a félművelt, írni, olvasni megtanult hisztérikák, miután másokat széles nyilvánosság előtt leelmebetegeznek, úri kényük szerint, még aztán ők fenyegetőzzenek feljelentésekkel. A liberalizmus a diktatúrák ellen van, nem azért, hogy ebből is diktatúrát faragjanak a hozzád hasonló hatalom-szomjazó, sötét lelkű, rafinált libák. Ki akar kit elhallgattatni, kedves Évike? Ki önkényeskedik kivel? Ki akarja kihasználni a munkából élő ember kiszolgáltatottságát? Ki leskelődik munka helyett mások után, hogy azokkal szemétkedhessen? Nem te tetted ezt velem, véletlenül? Behülyíted az olvasóidat és nem szégyelled ezért még a pénzüket is elfogadni??? Te sarlatánozol minket? Nem vagy te a törvényekkel és a jogokkal sem tisztában, csupán bízol egy néhánynak a kicsavart értelmezésében, de ez már a te bajod, hogy bűnözői logikád van és azt hiszed, hogy feminista szeszélyből tönkre tehetsz boldog családokat, a székelyeket kulturálatlan elnyomottaknak állíthatod be. A magyarországi magyarok főként a félreértelmezett liberalizmus miatt vesztették el a kultúrájukat, mg nem értett nyugati eszméket próbálnak majmolni, mert nincs nemzeti öntudatuk és úgy érzik, ami magyar az nem értékes... És te az állítólag valami értelmes céllal létrehozott oldaladon gúnyolódsz az ősmagyarkodókon, de a témában máshoz nem is értesz, csak a mobbing-os megnyilvánulásokhoz, ócska vagánykodásokhoz. Igen, ez így igaz!
Tájékozott és érzékeny nőkként írod le magad és a törzs-kommentelőid? Kikről van szó? Akik oldalakig filóztak a hajam színén? Akik szerint a Medárda és a Turula ronda név? Akik látatlanba megállapították, hogy az egyébként a környezete megfigyelése szerint barátságos, sőt naivan barátkozó szellemiségű Medárda, akit 9 éves kora óta mobbingoltak megérdemelte, mert biztos nagyképűsködött??? Vagy akik Szilárd -idézem -"tökeit" nézegették és véleményezték? Ha a te blogbejegyzéseidnek bármi köze van az irodalomhoz, érdekképviselethez, akkor hogy lehet ez az eredménye???
Ez pletyka (csőcselék) klub irodalmi cicomával. És itt a facebook profilodon is: én egy művelt, tudományt és művészetet értő embert sem láttam megszólalni. nekem nincs bajom a színházzal, a kávéházi beszélgetésekkel, az irodalommal azt tartom szánalmasnak és veszélyesnek is, amikor sokat olvasó ember, nem képes értő is lenni, csak a maga infantilis eszméi akarja igazolni, és minden eszközt felhasznál, süt róla, hogy egy kukkot nem ért belőle, de számon kéri az értőn...
De komolyan. Erről nem tudni, hogy van hit vallás nélkül is... Te azt hitted, hogy mi tényleg valami szektások vagyunk? Na, ez tényleg közveszélyesen primitív gondolkodás... Nem hiszem el, hogy Budapesten laksz. Nem létezik, hogy ennyire felvilágosulatlan, állítólag diplomás tanárnő éljen manapság Budapesten. A te elhunyt férjed Makovecz Imre tisztelője volt, akkor hogy lehet, hogy gőzöd nincs a spiritualitásról? Valami demenciában szenvedsz? Téged kellene eltiltani a közírástól. Hogy lehet valaki ennyire ignoráns a szellemtudományokkal, spiritualitással, hit kérdésekkel szemben? Te egy buta előítéletes ember vagy.
Amit te hímsovinizmusnak nevezel, arról még hogy nem jutott eszedbe, hogy a hozzád hasonló félreliberalizált, félművelt nők elkényeztetett gyerekeiből lett egoisták csupán? Általános probléma, nem pedig nemhez kötött! Miért olyan nehéz objektívnek lenned? Elvetni az előítéletes rögeszmét? Mit érsz ezzel? És mit érnek a veled egy húron pendülők?"

_________________
"Egy csepp realizáció többet ér egy könyvtárnyi elméletnél." - Hamvas
És: A bolondság az egyetlen pajzs, és az egyedüli biztos talaj.

http://aldottelet.com/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2013.12.21. 15:03 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 813
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
Gerle Éva egy állítólagos petíciót, egészen pontosan egy ál-petíciót(!) írt és rakott fel ellenem és élettársam ellen, az internetre, annak érdekében, hogy az eredeti sátáni terve alapján, amelyet nyíltan már meg írt korábban a "Csak az olvassa" c. blogján. Ebben a nyíltan vállalt család-tönkretevési tervében Gerle Éva le írja pontosan, hogy milyen stratégiával fogja elérni azt, hogy mi ne juthassunk horoszkóp-rendelésekhez. Miután viszont, nem hunyászkodtunk meg és lelepleztük a sátáni teve valódi (spirituális és kauzális) indító okait, immár nem elégszik meg csak azzal, hogy a mi gazdasági tönkre-tételünk érdekében munkálkodjon. Hanem, okulva abból, hogy a gazdasági ellehetetlenítési terve megvalósítása ellen valaki védekezni merészelt, ezzel az ál-petícióval, azt is el akarja érni, hogy a jövőbe másoknak eszébe ne jusson, az ő aljas személyi sértegetései és alantas rágalmai ellen, határozottan szembe fordulni.
Ez a hamis petíció tehát - Azért hamis és azért ál-petíció tehát, mert mindössze az interneten közölte, és éppen azokhoz nem juttatta el hivatalosan, vagyis azoknak nem adta át személyesen, akik ellen írta! - mindössze példastatuálási célt szolgál, amivel magának erkölcsi jogot akar szerezni arra, hogy a jövőben is, bárkit "szabadon", vagyis az áldozatai ellenállása nélkül sértegethessen, meghurcolhasson. a mások sértegetésére, mint véleményre ellenben, a mi a asztrológusi megállapításainkat róla, gyűlöletkampányként definiálja.
Az ál-petició aláíróit kérdem tehát: Tényleg kell védeni és támogatni a másokat félvállról leelmebetegző internet-betyárokat? És egészséges dolog azt hirdetni, hogy igen is, a liberalizmusban bárki mondhat - írhat bárkiről bármit? Gerle Éva túl ment a határon és most tiltakozik azok ellen, akiknek rovására ezt többszörösen is megtette! Akiknek a rovására megejtette a "vélemény-nyilvánítás"-nak mondott közönséges sértegetéseit, becsmérlő és lenéző hazudozásait. Kezdve az én egyszerű le-elmebetegezésemmel, egy a férfias, felelősségteljes apák fontosságáról íródott cikkem kapcsán, ahol mertem különbséget tenni férfi és nő között, és ráadásul nem úgy, ahogy a feministáknál szokás, tehát nem a nőket dicsérve, és a férfiakat nem nehézfejű indulatoskodóknak, nem porcelán boltban csörtető elefántoknak beállítva, hanem pozitívumaikra felhívva a figyelmet.

A petíció, ami végül is nem petíció, mert nincsen címzettje, és semmilyen törvényi hatalomhoz nem fordul megoldásért, nem más, mint egy újabb, de az eddigi direkt gyalázkodásai ellenére, egy azoknál sokkal csavartabb rágalmazási eszköz, ő maga a "megoldás"! Tulajdonképpen egy Éva számára a további sértegető önkényeskedéseihez hamis szabadságjogot biztosítani hivatott eszmei - erkölcsi eszköz, amellett, hogy egy kicsinyes bosszú, egy ügyesen előadott és kitervelt lejárató kampány sunyi eszköze. Azok után, hogy a blogjában is nyíltan kihirdette, hogy tönkretesz minket, kihasználván a feminista és a liberális körökben "népszerű" blogjának a keresők általi jó helyezéseit, majd elsőként fog megjelenni az internetkeresőknél a mi neveinkre az ő "véleménye" rólunk... (Már amennyire, az, hogy én elmebeteg vagyok, és, hogy Szilárd "rosszul dug", véleménynek nevezhető és nem aljas rágalomnak.) Évának ez az állítólagos petíciója is csak arra jó, hogy ebben is hírül adja a világnak azt, hogy az ő egyéni meggyőződéseit. Tehát az, hogy mi vagyunk a legveszélyesebb asztrológusok, műveletlenek, kuruzslók, nyíltan erőszakpártiak, maradiak, szektások, fanatikusok stb. A "Csak az olvassa" nevű blogon, aminek Gerle Éva a szerzője, több feminista nővel együtt, olyan férfiakról, akik éppen az útjukba akad, cinikus-vidáman el-elejtegetik a fentieket sugalló "véleményeiket". Aztán panaszkodnak néhány oldalt a nőket érő sérelmek, elnyomások miatt, s ettől megtisztulva - új erőre kapva bátran színvonaluk alattinak, műveletlennek, betegelméjűnek, rosszhiszeműnek titulálnak mindenkit, aki szerint nincs mindenben igazuk...
Pedig még rólam is, tehát arról a fiatal nőről, aki nem vagyok hajlandó osztnai még a több hónapos fejmosások ellenére sem a férfiakról hangoztatott elítélő és lekicsinylő kórus-véleményüket, emeletes hazugságokat írnak, csak úgy, egy-két hányaveti mondatot oda firkálva a rovásomra. Gerle Éva pl. annyira hazug ember, hogy a leelmebetegezésemre adott viszontválaszomkor azt inszinuálta, hogy nekem pusztán az a bajom, hogy - figyelem (!) - irigylem őt, amiért Barcelonába utazott. Holott én nem is volt ahonnan tudjak az ő Barcelonai útjáról! (Nem mintha ez a tény bármin is változtatna) Kinek képzeli ez magát? Hogy gondolja velem ezt a rémesen megalázó játszadozást? És azt, hogy ezek után még ő statuáljon velem példát ilyen hamis petíciókat firkálgatva és mint valódit, az interneten forgalmazva? Aláírást gyűjt az én agresszív viselkedésem ellen? Egy horror, amit művel velünk. Nem panaszkodási szándékkal írom ezt, csak tisztázási céllal.

_________________
"Egy csepp realizáció többet ér egy könyvtárnyi elméletnél." - Hamvas
És: A bolondság az egyetlen pajzs, és az egyedüli biztos talaj.

http://aldottelet.com/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2013.12.21. 21:28 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4075
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Vajon, mindössze a főszerepet játszó színésznő arca és GE alkoholtól puffadt arcú fényképe döbbenetes hasonlósága miatt emlékeztet ez a beszédes film, a leleplezése előtt, a "Csak az olvassa" c. blogján a mi gazdasági tönkretételünk alaplogikai tervét közlő dilletáns írónőre? http://online.film.hu/tortura/

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2013.12.23. 12:51 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4075
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Kedves Barátaim!Az alanti link segítségével megnézhető videóban, metafizikailag meg indoklom és részletesen el magyarázom, hogy egy héti töprengés és meditációs fontolgatás után, miért gondolom azt, hogy az ellenséges és a töményen sötét spirituális energiáktól terhes légkörben, amit Gerle Éva ultra-feminista blogger és férfi- gyűlölő sorstársai keltettek a szakmai és erkölcsi hitelrontásunk érdekében és ezzel az eredeti tervük végrehajtása, vagyis a családunk gazdasági tönkretétele érdekében, nekem nem szabad erőltetni azt, hogy a Budapesti Soter klubba tervezett előadásaimat a téli vakációban megtartsam. A Videó-felvételből arról is értesülhettek, hogy ehhez a döntésemhez, miként kaptam a Tarot – helyzetfeltárásból pozitív megerősítést.

Kérlek, higgyétek el, hogy amiért a legnehezebb volt ezt a végső döntést meghozni, nem a sok éven keresztül dédelgetett álmomról való lemondás volt, ami arról szólt, hogy végre – valahára ne csak vidéki városokban és Budapesten ne csak vendéglőkben és szűk körű baráti társaságokban tarthassak előadást, hanem egy olyan, direkt erre a valóság-látásra specializált, komoly látogatói körrel rendelkező Budapesti klubban is indíthassak el előadás-sorozatot az Egyetemes Törvények és a Kauzális Asztrológia alapelemeinek az ismertetéséről, mint a Budapesti Soter-klub. Elsősorban tehát miattatok haboztam afelől, hogy lemondjam ezeket a téli előadásokat, miután észlelni kezdtem az egyre sűrűsödő jeleket arra vonatkozóan, hogy most itthon kell maradnom az „egy úttal” Magyarországon vakációzni szándékozó gyermekekkel együtt, másodsorban a Soter klub tulajdonosai és vezetősége miatt, akik biztosítottak afelől, hogy nem érhet a balhézó – fenyegetőző Gerle Éva és feminista bandája esetleges utcai, vagy terem-akciózása miatt semmiféle bántalom, és akiknek a szemében könnyen és most joggal, egy megbízhatatlan misztikus csodabogár lehetek ettől kezdve és emiatt. A Videóból afelől is tájékozódhattok, hogy nem a Gerle Éva fenyegetőzéseitől való félelem késztetett arra, hogy ezt a döntésemet meg hozzam, amellyel nem csak azt kockáztatom, hogy a Soter-klub tulajdonosa és irányítói szemében válok olyan előadóvá, akivel nem érdemes tárgyalni, mert ki telik tőle, hogy utolsó percben meggondolja magát és ezzel még program zavart, de legalább is űrt, és ezzel anyagi kárt okoz a klubnak, hanem más hasonló helyek és társaságok szemében is. Az ok tehát ami miatt most nem tartom egyáltalán helyénvalónak ezt a tervünket végrehajtani kimondottan spirituális, mivel nem tagadhatom le azt, hogy bármi is történne, vagy nem történne meg, abból amit Gerle Éváék kilátásba helyeztek a tiltakozó fenyegetőzéseikben, mindenképpen a lelkemben egyfajta zavartsággal kellett volna előadnom, amit úgy gondolom, hogy nem engedhetek meg magamnak a hallgatósággal szemben. És itt nem csak arról van szó, hogy még a könnyen elhárítható esetleges kis kellemetlenségek sem ildomosak ilyen kényes spirituális előadások megtartása esetében, hanem arról, is hogy nem akarok úgy előadást tartani, hogy tudom: emiatt a házigazdáknak kellemetlensége lehet.

Mindezen negatív gyakorlati következmények és perspektivikus kilátások ellenére, a sok éves metafizikus – asztrológusi tapasztalataim alapján, meg vagyok győződve annak az aforizmának az én életemben többszörösen be igazolódott érvényességéről, hogy amikor be csukódik előttünk egy ajtó, ugyanakkor kinyílik egy ablak. Legutóbb négy évvel ezelőtt, egy ilyen általam nem látott és a legszebb álmaimban sem remélt spirituális sors-ablakon érkezett az életünkben életem nagy és végre stabil szerelme, Joó Violetta. Bízom benne, hogy ezúttal is így lesz, mivel ugyancsak gyakorlati tapasztalataimon alapuló spirituális meggyőződésemmé – tehát erős hittemmé! – vált az is, hogy a felelősségnek, illetve a spirituális felelősségvállalásnak, ugyanolyan és ugyanolyan erős pozitív mágiája van, mint a Szeretetnek és a Fénynek, amit Karácsonykor maximális intenzitással kellene átélnie mindenkinek.

http://www.youtube.com/watch?v=LwR_nPWB ... e=youtu.be

Fényben és Szeretetben – vagyis a kettő egységében: Boldogságban! – megélt Karácsonyt kívánok tehát mindnyájatoknak: Szilárd

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 90 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Következő

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 6 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO