ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2019.06.25. 19:15

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Fórum szabályok


A "Csakazolvassa - én szóltam" c. blogján és fészbuk oldalán, vagy a mi Petíciónkon megtalálható "Vendég-" és más, általunk ismert álnevei alatt Gerle Éva által közölt "valóságnak" megfelelő és azokra reagáló erkölcsi kritikákat és asztrológiai - horoszkópértelmezéseket várunk.Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 90 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Következő
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2014.03.24. 11:21 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 813
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
A szadista és blöff-mester Gerle Éva újabb siráma a sűrű életének végtelen ürességéről.
(Joó Violetta kiemeléseivel)

"2014-03-24 10:10

szomjan halok a forrás vize mellett
Közzétéve március 21, 2014 Szerző: Gerle Éva

Én nem tudom, csak nekem ilyen hullámvasút az életem? Meghökkentő fordulatok, műfajidegen fejezetek, stílustörés. Ki hitte volna még akkor, hogy pont én! Valamint: minden arra mutatott, de nem. Mindenki igen, csak én nem.

Ez mind én vagyok. Jó látni a széleket.

De nem is csak ennyi, hanem időnként előzmények törlése"

- ????

"és aztán lehet valami nagyon Mégis. Semmi nincs végleg elveszve. Ez megdöbbent és meghat.

DSC02070

Tudom, milyen csórónak lenni, hajjaj. Tudom, milyen hó végén utolsó ezresből húsz szál rózsát venni. És tudom, milyen annak az öntudata, valami bohó és méregdrága semmiséget venni, és mindegy.

Napi huszonhat órát dolgozni, pisilni rá nem érni nyomorú bérért és időmilliomosnak lenni, rózsaszirmok, szaténlepedő, üdvrivalg, ez is megvan. Németesen pontosan, tűfilccel, szisztematikusan, avagy grandiózus leleménnyel és mézízű sodrásban, létrehozni valami katartikusat, vagy zseniális blöffel. Meg a minden mindegy, szakadjon rám, megúszom, a nihil, az is.

Tudom, milyen kicsinyesnek lenni, lesni és sajnálni mástól, tizenkét forinton és tíz percen dühöngeni, és tudom, milyen a nagyvonalúság. Mármint, ez én vagyok mind, de velem is csinálták ezt is, azt is.

A böjt, a módosult tudatállapotig, és a szerény másfél doboz diófagylalt, és utána az üresség, az is ismerős.

Megvan a depresszió, a láthatatlanság homályfelhőben, amikor semmi sem működik. Még csak nem is fagyottak az ujjaim, de a kulcs nem úgy akad bele a kezembe, mint ahogy reméltem, ettől kiborulok. És megvan az, hogy megyek bele a világba, lehagyom a parfümöm, és zöldre váltanak a lámpák, mindenki engem néz, miért ne legyek díva? Jártam szellőtől fényes csúcsokon. Iszony és diadal, megvan minden.

Megvan a rútság, szürke pórusok, és az is, hogy egyszerre íve lesz a derekamnak.

A legmélyebb emberi összetartozás, szellemi sztratoszféra, összhangzattan, és a kíméletlen önalázás méltatlanért, ez is megvan. A vágy, mindenembe, ami konkáv, kívánni őt, azt is tudom, és azt is, milyen az iszony, és milyen, amikor az intellektus falán nem jön át a test.

Merre jártatok, meséljetek.

Kacsolódó bejegyzés: egó"

_________________
"Egy csepp realizáció többet ér egy könyvtárnyi elméletnél." - Hamvas
És: A bolondság az egyetlen pajzs, és az egyedüli biztos talaj.

http://aldottelet.com/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2014.03.27. 11:54 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 813
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
Gerle Éva neki kezdett a bizonyítékokat eltüntetni – csak most ijedt meg a lehetséges következményektől
Posted on 2014-03-27 Szerző: Joó Violetta

Hová tűnt vajon 2013. december 12-ei válasza amit a Naja becenéven szereplő nőnek adott? És amely válasz tele volt megdöbbentően elszólásokkal, és mindent eláruló ellentmondásokkal. Tehát hová tűnt az alábbi két megjegyzés a “csak az olvassa – én szóltam” című blogról? A soha semmit vissza nem vonó, semmilyen terve megvalósításától vissza nem lépő, saját maga által is magát “tankként” jellemző, mániákus provokatőr, a rendőrséget és a bíróságot hülyének néző Gerle Éva levette a rá terhelő sorokat.

Itt volt:

http://csakazolvassa.hu/2013/12/08/az-o ... igazsagot/

A hozzászólások között:
Naja – december 12, 2013 – 19:14 szerint:
"Éva, én nem hinném, hogy bármilyen újdonságot fogok most mondani neked, csak összegezném a saját benyomásaimat a mai olvasgatás alapján: visszatérő (Pulinál is egyfolytában megjelenő), nagyon erős, villogó vezérfonal az anyagi helyzetük, és az, hogy az asztrológai kompetenciájukat kérdőjelezed meg (és teszed nevetségessé, ahogy ők megélik) ez számukra egyenlő a megélhetésük teljes ellehetetlenülésének a nagyon is konkrét veszélyével. Azt akarom mondani ezzel, hogy a sarokba szorított állat elkeseredésével és nincs-vesztenivalóm méretű vehemenciájával, semmitől sem visszariadva, és nagyon-nagyon kíméletlenül fognak küzdeni, mert valóban ott van az a négy gyerek. Amit írtam, az nem mentség, csak/de magyarázat."

csak az olvassa- december 12, 2013 – 20:02 szerint:
"Értem, de csak részben van igazad. Az egész képzet, hogy én lehetetlenítem el őket, hamis. Régesrég légüres térben élnek, nem engem támadnak csak, hanem más asztrológusokat, Janákot, egy Emőke nevű nőt, meg Csernust, mindenkit. Nem velem kezdték, ezt olyanok mesélték, akik ismerik őket, ott élnek. Mi ellen küzdenek ilyen elszántan, mi ez a borzalmas, dicsekvő, harapós és gyűlölködő önérzet? Én egyetlen júniusi mondatot írtam, amit már senki nem olvas, rég elsüllyedt. Imádnak áldozatok lenni, meg nem értettek, mert ez igazolja az emberek elfordulását, a nyomort, az iskolai konfliktusokat. Csak két napja vettem fel a harcot, amikor láttam, hogy nem nyugszanak, addig simán egzotikumok voltak. Ezt azért tudhatták volna előre, Pulit sem sikerült megfélemlíteni, és van következmény, van erő itt, ennél okosabbak lehettek volna, nem kellett volna húzogatni a bajszom. Szóval a sorrend nem stimmel, mert nem én kezdtem. Még szó nem volt a keresőről, semmiről, még normális volt az olvasottság, nem tűnt fel az erdélyieknek a dolog, nem humorizáltam az asztrológián akkor, amikor Violetta már ontotta a tanulmányokat. Most sem nagyon humorizálok az asztrológián, mert engem az asztrológia annyira sem érdekel, hogy harcoljak ellene, én csak a csalók ellen harcolok, a nevetséges, önjelölt és kártékony igazsághirdetők ellen. Amit csinálnak, azzal magukat járatják le, attól borzad el minden ép lelkű ember, nem adekvát és nem etikus a védekezésnek hitt agressziójuk. És nem, nem azért nincs rendelés, mert Puli vagy én írok róluk, előtte sem nagyon volt. Ez az ő ideológiájuk, hogy őket el akarják lehetetleníteni. Küzdjenek, nekem is vannak eszközeim. Aki itt bűncselekmények sorozatát követte el, az nem én vagyok. A gyerekek meg fél lábbal állami gondozásban így is. Ha nekünk innen elég durva jelenség ők, milyenek lehetnek azoknak, akikkel egy iskolába járnak a gyerekeik, vagy mellettük laknak, vagy rivális asztrológusok ott?
Én azt mondom, akinek sok a veszítenivalója, mert tévedsz: nekik igazán sok van (vagy mit jelent ez a mondatod? eddig remekül éltek, erre jövök én?), az gondolja meg, mit csinál, és ne kövessen el aljasságokat. Cukkolják magukat, kombinálnak, gyalázzák a gyerekeimet, kirakják a fotóimat és a személyes adataimat, részegesnek neveznek, azt állítják, én tettem a férjemet sírba, megátkoznak, hogy majd én is követem őt, gúnyolódnak a nevemen, aztán meg, ha ennek következménye lesz, sajnáltatják magukat? Tetszett volna előbb okosnak lenni. Nem az a különbség köztünk, hogy én elég jól élek, és van erő a blogomban, ők meg szegény kiszolgáltatottak, akik úgy tengődnek, és akiket most miattam olvasnak-néznek csak, hanem az, hogy ki mit írt a másikról, és kinek mi a célja. Én nem írtam aljasságokat, pedig sok a magas labda. És az, hogy ennyire nyomorultak és kisszerűek, nem jelenti azt, hogy nem számít, amit tesznek, és ne kellene megállítani őket. A saját csapdájuk ez, hát mit gondolnak, meddig provokálhatnak?
Igen, a vádjaikból pontosan kirajzolódik a személyiségük:
“hazudozó”
“aljas rágalmak”
életkorpara: az a vád, hogy én már ennyi vagyok, és ahhoz képest hogy nézek ki
kilók, ráncok
alkoholista vagyok
népszerű vagyok, “sleppem” van
kitüntetnek
hisztisek a gyerekeim
kapok családtámogatási juttatásokat, élősködő vagyok
jobban élek
nincs férjem, partnerem
gyűlölöm a férfiakat
meghalt valakim (ez a leghátborzongatóbb, mert Szilárdnak is meghalt egy gyereke egész kicsiként, és hát amit hirdetnek, az nem egy újszülött-életbiztosítás)
Szilárd szerint perverz szexuális vágyaim vannak, Violetta szerint hüvelyiorgazmus-hiányom
és a legviccesebb: nem lehetek Violetta tanulmányainak lektora, ez fáj nekem
na, mindegy, kabaré, de azért ne lehessen már mindent. És legyen a példájuk intő jel a többi aljaskodónak."

_________________
"Egy csepp realizáció többet ér egy könyvtárnyi elméletnél." - Hamvas
És: A bolondság az egyetlen pajzs, és az egyedüli biztos talaj.

http://aldottelet.com/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2014.03.28. 11:58 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4075
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Címzett:
A Budapesti 12. kerületi ügyészségnek.
Budapest, Maros utca, 6-B.

Panaszos:
Kozma Botond Szilárd,
Csíkszereda, Románia (Hargita megye)
Kossuth Lajos utca 12-A-5

Feljelentés Gerle Éva nevű Budapesti XII. kerületi lakos ellen

Sokszoros személyi és családi rágalmazáson, becsületsértésen, de főként „tárgyi tényekként” beállított hamis- hírek terjesztésen keresztüli szakmai hitelrontás, és ez által, nyíltan (logisztikai akció-terv formában) elérendő CÉLKÉNT meghirdetett gazdasági tönkretétel érdekében véghez vitt cselekménysorozat, valamit, más személyi jogoknak, úgymint:
hivatásgyakorlásban való korlátozási terv meghirdetése, és annak kompromittáló hamis információterjesztésével való gyakorlati megvalósítás megkísérlése és, főként a magánéletbe (élettársi- és szülőtársi viszonyban) való illetéktelen és durva beavatkozás, élettársnak a megfenyegetése, tehát:
a 2,5 éves közös gyermekünk édesanyjától, Joó Violetta nevű élettársamtól való elválasztásnak a megkísérlése és az ő, fenyegetés általi ellenem fordulásra való kényszerítésnek a gyakorlati megkísérlése, a Gerle Éva nevű Magyarországon – Budapest, 12 kerületben lakó, állampolgár által.
Az ártatlanság vélelmének a többszöri megszegése és több rendbeli, durva céltudatos megsértése, a fentiek megvalósítása érdekében, Vagyis, pontosan azért, hogy Gerle Éva a gazdasági tönkretételemre, vonatkozó – MEGHÍRDETETT! – célját elérhesse. (Ezen belül a véleménynyilvánítási szabadság-jogban való korlátozás, ugyancsak „börtönbe- záratással” való fenyegetés útján.)


TISZTELT ÜGYÉSZSÉG!


1-A. Fent nevezett Gerle Évának az engem fenyegető és gúnyoló – rágalmazó internetes írásaiból értesültem arról, hogy a Budapesti XII. kerületi bíróság nyomozást rendelt el ellenem (És a Gerle Éva által megfenyegetett élettársam, és szülő-társam: Joó Viola ellen), becsületsértés, kegyeletsértés és talán zaklatás címen, a Gerle Évának a Budapesti rendőrségre, ez ügyben letett feljelentése alapján. Ennek okán tehát, feltétlenül fel akarom hívni az önök és az ügyben nyomozó szervek figyelmét arra, hogy az internetről, illetve a Gerle Éva által írt és vezetett „Csak az olvassa – én szóltam” c. blogról, valamint a Gerle Éva Faceebok oldaláról képernyő-lementés (kép-rögzítés) útján lementett TÁRGYI BIZONYÍTÉKOK, vagyis, e tárgyi bizonyítékokból kiolvasható IDŐBELI SORRENDISÉG szerint is, egyértelmű tény az, hogy elsőként Gerle Éva volt az, aki számomra teljesen ismeretlenül, először és korábban rám támadt, még akkor, amikor én még nem is tudtam, hogy ő létezik a világon, és – tehát már KORÁBBAN! – ő rólam a rágalmak halmazát közölte több internet fórumon is. Sőt, ugyancsak ezekből a mellékelten csatolt TÁRGYI BIZONYÍTÉKOKBÓL határozottan kiderül az is, hogy ő volt az, aki többszörösen is, szabályos LOGISZTIKAI terveket is közölt az én – És ezen keresztül, az általam eltartott 4 gyermekes családom! – gazdasági ellehetetlenítse és tönkretétele céljából. E tárgyi tény megállapítása érdekében, szépen megvizsgálni a feljelentésemhez csatoltan küldött, 1-es számú – Az élettársam MEGFENYEGETÉSÉT és az én elhagyásomra való felkérését: megzsarolását is tartalmazó. – mellékletben leírtakat. Már ennek az első számú tárgyi bizonyítéknak, az alsó soraiban is olvasható a Gerle Éva fenyegetése, arra vonatkozóan, hogy igazságtalanul fel fog jelenteni engedély nélküli hivatásgyakorlásért, és „kiskorú veszélyeztetésért”. Ez a dokumentum, még azért is fontos, mert többes szám, második személyhez szólóan íródott. Tehát, Gerle Éva már akkor is, 2O13 december 8-án, hozzám szólóan is fenyegetően írt, holott én addig - Egészen pontosan: 2O13 december 1O-ig! -, semmiféle kapcsolatban nem álltam vele, őt nem bántottam még csak róla szóló írások esetleges közlésével sem, sőt: 1O-éig, NEM IS TUDTAM, HOGY Ő LÉTEZIK A VILÁGON!

Bocsánatot kérek, ha azt a benyomást kelteném, hogy a túlzó részletezéssel feleslegesen szándékoznám rabolni az idejüket, illetve, hogy nem a büntetőjog körébe tartozó fantazmagóriákkal szeretném traktálni. De ez, a családfőn keresztül történő, és látszólag nem bűncselekmény számába menő, apró bűntetteken (egyszerű hitelrontó hazugságokon és rágalmakon) keresztüli, család-tönkretevési akció, aminek az áldozatai vagyunk majdnem négy hónapja, legalább is, a számomra, annyira abszurd mesébe illő elemeket tartalmaz, hogy, amennyiben nem én állnék a központjában, magam sem hinném el! Ezért arra kérem önöket, hogy figyelembe véve a műszaki főiskolai (üzemmérnöki) végzettségemmel és építő-telepi, házelem-gyári, vízügyi gyakorlati tapasztalataimon edzett tárgyi realitás-érzékemet, hét megjelent könyvvel rendelkező, valamint a 61 éves írói és édesapai felelősségérzetemet (1992 óta a Magyar Írószövetség tagja vagyok), próbálják meg úgy olvasni az alant következőket, hogy ezeket egy, a tárgyi valósághoz erősen ragaszkodó, a szavak és a kifejezések súlyát ismerő, és a törvény-alkalmazó hatósággal szemben, nagy megfontoltságra törekvő 4 gyermekes családapa írta.

A – 2. Indoklás:

I. Gerle Éva család-tönkretevő tervének a kivitelezési stratégiája megszokott.

Mivel erre rá kényszeritett, utána néztünk az interneten és hamar kiderült, hogy bizony, Gerle Évának nem ez az első ilyen jellegű, vadász-akciója, de az első amely során ilyen, számára is meglepő, erős ellenállásba ütközött. Az ellenünk indított háborúja, aminek az általa rutinból végezett rendőrségi feljelentés és a példás büntetés követelése, csak az egyik eleme, abban különbözik a korábbiaktól, hogy elsőre nem egy férfibe kötött bele, hanem egy, az édesapáknak a családban betöltött fontos funkciójára figyelmeztető nőbe (Joó Violába, akit startból lehülyézett). Ugyanakkor, az én személyemben, ugyancsak első ízben támadott rá egy, a budapesti liberális dzsungelháborúkhoz nem szokott határon kívüli (vidéki) magyar személybe. De ezzel együtt, velünk szemben is, ugyanazt a stratégiát követte, ami jól bevált számára a korábbiakban. Ti., hogy indulásból megvádolja az ellenfeleit azokkal vétkekkel, amiket tulajdonképpen ő követ el ellenük. Ennek a logikának a szellemében állította tehát a rendőrségi feljelentésében is, hogy mi támadtunk rá, holott az egész történet, kezdve a Joó Viola ismeretlenül történő lehülyézésével, majd folytatva azokkal a veszélyes hazugságokkal, hogy mi nem miatta fogunk leszegényedni, mert minket már amúgy is utál mindenki a Székelyföldön, sőt, egész Erdélyben is, és, hogy a gyermekeink („Félig”! – Az milyen?) állami gondozásban vannak (Figyelem: ő mindezt a „biztos információt” Budapesten élő személyként „közli” a világgal, vagyis a potenciális rendelőimmel is), mind, de mind azt bizonyítják, hogy ő volt az, aki nem csak, hogy ELSŐKÉNT a becsületembe gázolt, de EGYENESEN A JÓ SZAKMAI – és erkölcsi! - HIRNEVEMTŐL FÖGGŐ EGZISZTENCIÁNKAT, TEHÁT AZ ÉLETHEZ VALÓ ELEMI JOGUNKAT TÁMADTA MEG, ismétlem: TELJESEN ISMERETLENÜL. Nos, Gerle Éva ebből, az indulásból már szájba- és orrba verten lezsibbasztva, tehát védekezésre képtelen állapotba hozva minket igyekezett, a fent említett (kegyetlen!), „kilövési - tönkretevési” tervét kivitelezni. Többek között ezzel, az általa indított „jogi – tőrbecsalási” akciója segítségével is!
II. Még le se tette ugyanis, a Budapesti rendőrségre a feljelentését ugyanis (Január 6), és máris cikket jelentetett meg a Kolozsvári internetes hírportálon (Nem Cicaharc – ) „a Csíkszeredai asztrológus-pár szörnyű tetteiről”, aminek az volt, az általa később ezer-egy alkalommal megismételt (különböző internet-fórumokon leírt) legfőbb mondanivalója, hogy máris „hatósági eljárás folyik ellenünk.” – Hát kell-e ennél egzisztencia-rontóbb „hírverés” egy asztrológus számára? Eltájolódott személy kell legyen az, aki ilyen ismertetők hallatán, még személyi horoszkópot rendel egy olyan asztrológustó, aki ellen „hatósági eljárás folyik! Hát nem? Habozás nélkül elismerem tehát, hogy Gerle Éva tökéletes, hogy ne mondjam: zseniális stratéga és kiváló fejvadász, abszolút jól látja azt, hogy hova kell a célkeresztet fordítani, és habozás (gátlások!) nélkül, mindig a kellő pillanatban röpíti a golyót a kiszemelt áldozata homlokának közepébe! - Nem túlzok, a többi TÁRGYI BIZONYÍTÉKBÓL IS, ez fog kiderülni.
III. Én Gerle Évának a facebook oldalára először 2013. december 10-én este írtam az első felszólító levelemet. Abban, többek között ismertettem vele a másik, hozzá hasonló módon engem gazdaságilag tönkre tenni akaró rágalmazómat, de ki derült, hogy erről Gerle Éva már hamarabb is tájékozódott, sőt: azzal szimpatizálni is kezdett. Ez a magát vallásos anarchista prófétának nevező, Nagy Attila Puli, ugyanaz a személy, aki a székely zászlók használata miatt több rendben feljelentette a román hatóságoknál és kormány-pártnál, a Székleyföldi polgármestereket és megyei tanácselnököket. Nagy Attila Puli viszont, román állampolgár lévén, nem büntethető a rágalmakért, mert Romániában nincs ilyen törvénycikkely. – 5. számú melléklet. Nekem 61 éves koromig, ezen az, általa is bevallottan, az agybeteg felesége betegnyugdíjából élősködő Nagy Attila Puli nevű, alkoholizmus miatt az unitárius egyház papi közösségéből kirekesztett, és újságírók kérdéseire adott válaszaiban is, deklaráltan magyar nemzet ellenes tevékenységet folytató, magát „anarchista profétának” nevező személyen (És persze, a négy gyermekes családunkat felelőtlenül elhagyó volt-feleségemen) kívül, senkivel nem volt különösebb jelentőséggel bíró internetes, vagy más jellegű konfliktusom. – Gerle Éva mégis azt állítja, hogy „Székelyföld szerte a konfliktusaimról vagyok ismert”. Holott éppen Nagy Attila Puli és az őt erősen szimpatizáló Gerle Éva az, akik, nem csak az internetes konfliktusaikról ismertek, hanem a több rendben, hatósági intézkedéseket szükségessé tevő konfliktusaikról is! – Ezért írtam korábban, hogy a mindenkivel hadakozó Gerle Éva bevált stratégiája az, hogy mindenkit azzal vádol meg, amiket éppen, hogy ő követ el titokban, vagy nyíltan.

A – 3. A hitelrontási (Egzisztenciális ellehetetlenítési) TERV:

„… ismerve a blogom erejét, és a Google preferenciáit, például, hogy kedveli a blogokat (Kozma Szilárd megjegyzése: tehát, hogy a napi blog- bejegyzéseket perferálja és részesíti előnyben az én asztrológusi honlapjaimon és portálomon található komoly metafizikai – asztrológiai tanulmányaimmal szemben.), különösen a nagy olvasottságú blogokat, az első találatok között szeretnék lenni az ő nevére….” „Hogy miért? Mert amit csinálnak, az túl a zergeségen, hihetetlenül romboló, egyre agresszívabb, és meg kell állítani.” „…a gyerekszülés egekbe emelése, AZ ÖNJELŐLT ERŐSZAKOS ASZTROLOGIZÁLÁS, minden féle legitim képzettség nélkül NEM MEHET TOVÁBB.” ….” Az ő életük, úgy működik, hogy akkor van megrendelés, ha valaki rájuk talál az interneten, és tetszik neki, amit talál. Ezért írják ők is tele az internetet…, TELJESEN KI VANNAK SZOLGÁLTATVA ANNAK, HOGY MÁSOK MIT ÍRNAK RÓLUK.” - Tette közzé Gerle Éva 3O13 december 1O-én hajnalban, a „Csakazolvassa –én szóltam” c. bolg-bejegzésében, amelyből akkor is egyértelműen ki következtethető, hogy ő kíván az, az „internetes néphatalomnak” a megtestesülése lenni, aki mindebben a gyalázatosságban minket meg fog állítani, ha ezt nem írja le egyértelműen. Az viszont konkrét tény, hogy engem nyíltan provokált arra, hogy ilyen, akkor még csak általa felmért – számomra tehát kedvezőtlen - körülmények között „mérkőzzek meg vele.” Hiszen mi mást is jelenthetnek ezek a kiszólások a szövegből: „Mi fog történni a családi dinamikában? Mellé áll-e, az élettárs, úgy, ahogy ő is kommentel, a férfi jó híre érdekében, készülnek-e antigerleéva-videók (Ó Bár…!) És Szilárd is közli majd a saját scribdjei között a „tanulmányokat”, vagy ez csak Cicaharc, Violetta magán retikülpárbaja? Szilárd, ön mit szól ehhez?”
Nos, én ettől a keringőre való felhívástól, még nem szóltam volna semmit, mivel nem csak akkor, de még nagyon sokáig nem olvastam Éva féle feminista műveket, mivel az én metafizikai életszemléletem szempontjából, érdektelennek és lényegtelennek tartottam az ilyen fórumokon megjelenő, a valóságot bántóan egyoldalúan tárgyaló írásokat, mások (pl. a kiszemelt és általában a férfiak) rovására történő szellemeskedéseket. De a gerleévai, konkrét vadász-provokációt megelőző, korábbi lekezelő és mélyen igazságtalan asztrológia-ellenes sorok olvasása bizony ellenkezést váltott ki belőlem december 1O-én este, mivel Viola, délután közölte azt a http://www.asztrologosz. c. portálon. Ekkor rámentem a Gerle Éva Facebook-oldalára, és ott, többek között, még több ilyen, a mi állítólagos káros tevékenységünknek a megállításának a szükségéről szóló eszmefuttatást – értekezést is olvastam, amiket Gerle Éva azóta már rég letörölt, akárcsak a Naja nevű olvasójához írt elképesztő valóság-hamisításokat tartalmazó válaszait. De nem ez volt Gerle Évának, a mi „megállításunk”, egészen pontosan: „az ő Blogja erejével, és a Google és más internet-keresők preferenciája segítségével, szerinte könnyen keresztülvihető tönkretételünk lehetőségéről szóló, egyetlen terve. Ilyet közölt még a Facebookon (Amit szintén letörült), és a mi állítólagos „gyűlöletkampányunk” ellen indított Petíciójának az egyik komment-szövegében is (15-ös sz. tárgyi bizonyíték, amely 2O13 december 28-án keletkezett), amit mi képernyő-másolási technika segítségével lemásoltunk és el mentettünk, és amelynek a szkennelt fénymásolatát Violetta elküldött önöknek korábban.
Summa summarum: azt tehát, hogy mindaz, ami a későbbiek során történt, egy előre jól megfontolt stratégiai terv szerint vitte véghez velünk szemben Gerle Éva, nem tagadható le, és tisztességtelen dolog, a törvényhozói szervekkel szemben is, azt állítani, amit Gerle Éva ország-világ által hirdet, ti., hogy mi kötöttünk belé, mi hurcoltuk meg, illetve, ahogy a rá jellemző nagyképűséggel a Najának adott válaszában írja, hogy „úgy kell nekünk”, mivel mi „meghúztuk neki a bajszát.”
És nem csak fenyegetéseket írt Gerle Éva az élettársamnak, Joó Violának, a 2,5 éves közös kislányunk, Ivodő édesanyjának, hanem magához édesgető, Mo-ra „haza hívó”, a szó szoros értelmében is, csábítgató üzeneteket is és több rendben is, még valamilyen egzotikus szigeten való, romantikus együttléttel is kecsegtetve! Ezért, amikor többszöri felszólításra sem törölte le a rólunk szóló kegyetlen hazudozásait, hanem fölényesen kigúnyolt és én beváltva a vonatkozó ígéretemet, közöltem az indítékait leleplezni hivatott horoszkópja első részletét, nem annyira, az abban szembe tűnő kegyetlenségre és rombolásra való hajlamait emeltem ki, hanem a, beteges hazudozásra való hajlamok mellett, a leszbikus hajlamaira utaló jeleket. Ekkor ugyanis még az volt a benyomásom, hogy mindössze emiatt indította ellenünk ezt a vehemensen nagy apparátussal dolgozó támadás-sorozatát, ti., hogy Violát tőlem elszakítva, a szeretőjévé tegye. De legalább is, egyik fő hívévé, mint amilyenek Évának a Lelkes Villő és Kovács – Killer – Csilla nevű fő harcostársai. A horoszkópjából ugyancsak kiolvasható erős pedofiliára való hajlamáról nem akartam írni, mivel mégiscsak három gyermek édesanyja, de amikor a fentebb említett „rákenési” stratégiájával arra kezdett célozni, hogy én pedofil ösztönöktől indíttatva filmeztem le a kislányaimat fürdőruhába, amikor azok vízisíklót fogtak, fel mutattam Gerle Éva horoszkópjának az ide vonatkozó határozottan ilyen jellegű hajlamokra utaló jel-rendszerét is. Később, amikor az elmegyógyászati problémáira utaló közlései közben és az után kiemelten és kimondottan is, az anális szex által elérhető különleges élvezeti lehetőségekről szóló írásait is elolvastam, majd azt az elméletét is, amely az ő életfilozófiáját képezi, és amely szerint a férfi nemű személyek már eleve, veleszületetten csak és csakis bántalmazók lehetnek, miközben a nők részéről szerinte, ez a lehetőség ki van zárva, és mindezt össze vetettem a rengeteg negatív fényszöget és csak két pozitív fényszöget tartalmazó sorsképletének az elemeivel (Több ízben is említettem, hogy nem kívántam abba ennyire elmélyülni!) bizonyossá vált a számomra, hogy ennek az embernek az ösztönös lét- és életlátása telve van funkcionális összetévesztésekkel (perverzióra való erős hajlamok gyökereivel), és, hogy tulajdonképpen azért folytatja ellenünk ezt a szűnni nem akaró rágalmazási háborút, mert abban az élvezetben kíván részesülni, amit a mások szenvedésének a tudata és látása okoz az ilyen lét-funkcionális zavarokkal küzdő személyeknek. – Aki tud nekem a jóléti unalmában, vagyis puszta szórakozásból egy négy gyermekes családnak a gazdasági tönkretevését eszelős módon – Még öt darab konkrét béke-és kiegyezési ajánlat után is! - abba hagyni nem akaró, irracionális ambíciójára más magyarázatot adni, szívesen meghallgatom. De erről nagyon meg vagyok győződve.

Gerle Éva velünk szemben elkövetett konkrét bűncselekményei tehát a következők:

A-4. Szakmai és erkölcsi hitelrontás, a rólam, és családtagjaimról általa kieszelt és „ránk fogott”, vagy a fenti módon kicsavart és „kész tényként” nyilvánosságra hozott, de a gyakorlati tények szintjén, a TÁRGYI – ANYAGI VALÓSÁGGGAL MERŐBEN ELLENTÉTES, számtalan hamis információnak az interneten való terjesztésével.
Ilyenek pl., az, hogy 1. gazdasági (Cégbírósági) engedély nélkül, tehát folyamatos adócsalásban(!), gyakorlom a hivatásomat (Asztrológia), mely gazdasági haszonnal is járó tevékenységből tartom el a családomat. - Holott erre nekem 1996 júliusától meg van az engedélyem. 2. Azok a (Nem lehet tudni, hogy honnan szedett és milyen tárgyi-valóság alapon terjesztett?!) állítások is, hogy A GYERMEKEIM – FÉLIG…(?) – ÁLLAMI GONDOZÁSBAN VANNAK(!), és, hogy éheztetem és testileg folyamatosan bántalmazom őket. 3. Továbbá: Hogy, a gyermekeim bántalmazzák a „mások gyermekeit” az iskolában, tehát azoknak a szülei állítólag (Gerle szerint!) utálnak bennünket, a szomszédainkkal együtt (Ezt az általa tényszerűen közölt „értesülését” szintén a hasából vette, mert éppen, a fordítottja igaz a valóságban!), és 4. , hogy, mivel Gerle Éva szerint, állítólag meg támadtuk volna őket, minket a többi Erdélyi asztrológus is utál! Holott Erdélyben kizárólag az én tanítványaimból lett asztrológusok működnek, tehát, azok, akiket én bíztattam arra, hogy legyenek asztrológusokká és akikkel szoros baráti kapcsolatot tartok fenn.
Sőt: 5. hogy annyira utálatosak vagyunk általában is, hogy – Gerle Évának a Naja nevű olvasójához írt válaszából idézek: „…amit csinálnak,…, attól borzad el minden ép lelkű ember”(!). – Terjeszti ezt rólunk éppen az Gerle Éva, aki, a Csakazolvassa c. blogján, „Az ANÁLIS SZEXUÁLIS KÖZÖSÜLÉS ÚTJÁN szerezhető gyönyörökről és a saját elmegyógyászati „ÉRDEKESSÉGEIRŐL” ÉRTEKEZIK. Ezt, a Második számot viselő Tárgyi bizonyítékunkat, 2O13 december 12-án írta Gerle Éva, tehát akkoriban, amikor én az ő ellenem folytatott hitelrontási – rágalmazási hadjáratáról tudomást szereztem (December 1O-én), és ennek a megszüntetésére és a fent említett rágalmazásainak az internetről való letörlésére, őt a Facebook- oldalán felszólítottam. Ebben, a korábban deklarált, és akkorra már teljes gőzzel „belőtt” Kozma-család ellenes (Csakis az általunk, utólag felfedezett pszichiátriai bajairól szóló listáján szereplő kényszer-képzeteivel magyarázható) eszelős, gazdasági - tönkretételi háborúban tehát, Gerle Éva, már közli is rólam, azokat az általa gonosz módon kieszelt, és az én állítólagos sorshelyzetemre vonatkozó „tényállásokat”, amelyeknek az olvasata bőven elégséges kellett volna legyen ahhoz, hogy attól kezdve, SENKI NE RENDELJEN TŐLEM TÖBBÉ SZEMÉLYI HOROSZKÓPOT, és elutasítsa az asztrológiai szolgáltatásaimat. (Tehát a: fekete munkás szakmai tevékenység, ezzel együtt járó adócsalás, és VÉGLETES SZEGÉNYSÉG, valamint a közvetlen és a tágabb – szakmai - KÖRNYEZETNÜNKNEK A VELÜNK SZEMBEN érzett UTÁLATA ÉS MEGVETÉSE.)
- Amennyiben tehát mindezt, én és az élettársam nem cáfoltuk volna meg folyamatosan, és nem mutattuk volna ki ezekről a gerleévai hamis „tényekről” , hogy egyszerű hazugságok, kinek is lett volna kedve még horoszkópot rendelni tőlem? - Ki szeretne oda kerülni, ahol azok a Gerle Éva ördögi leírásában szereplő „Nyomorult Csíkszeredai asztrológusok „léteznek”, akik ellen, szerinte „hatósági eljárási is folyik” tehát: ultra-szegénységben, és a szűkebb és a tágabb közönsége utálatában, megvetésében?

Ugyancsak a Gerle Évának a blogján és a Facebook- oldalán, saját magáról és erkölcsi világlátásáról közölt információkra alapozva, belátható, hogy ő, egy olyan „bipoláris depresszióval” egybekötött alvásparalízisben és más pszichiátriai kényszerekben (pl. hajrágás, vagy öncsonkító kar-vagdosás) szenvedő, egzaltált és extravagáns személyiség (Lásd a 3.sz. Tárgyi bizonyítékot, amelyben Gerle Éva, közli az elmegyógyászati depressziós és kényszer-betegségeit!) aki a közismert és nyíltan hirdetett, nemi jellegű ellenség-képzetei szerint gondolkozik és cselekszik az életben. („Mint egy tank, amely nem hátrál meg soha, bármi is történne” - írja magáról a „Top 1O – kín” című konfessziójában). Az, hogy G. É. időnként, a szexista (Ezt a kifejezést tőle tanultam!) feminista érzelmű, férfi-áldozatokat látni kívánó olvasóközönsége számára, ilyen hajtóvadászatokat rendez, ezen pszichiátriai betegségének a hatására, őt közösségi erkölcsi szempontból, teljesen hiteltelen személlyé teszi. Ezt próbáltam meg tehát, a szüntelen gerleévai bombázások közepette elmagyarázni a potenciális horoszkóprendelőimnek, annak érdekében, hogy ne maradjon én és a hattagú családom gazdasági jövedelem nélkül, miközben Gerle Éva éppen, hogy ezt a célt tűzte ki magának.
Ezzel és csakis ezzel, a pszichiátriai sérültségben (3-as sz. melléklet) gyökerező furcsa ambícióval magyarázható meg tehát, Gerle Évának, a kívülállók számára hihetetlen, sőt: egyenesen abszurd számba menő, de több hónapja már a gyakorlati alkalmazásban levő - A saját diagnózisa szerinti bipoláris depressziója és a többi 1O pontban közölt elmegyógyászati kényszerképzetei által sugallt! - „Kozma-családnak az előzetesen közölt tönkretevési (kilövési) akciójában tanúsított, eszelős kitartása és kiengesztelhetetlen bosszú-szomja.
Az olvasói számára nagy dérrel – dúrral (Lásd a tárgyi bizonyítékok teljes szövegét!) beharangozott kilövési terve, szégyenszemre nem tudott beteljesedni három hónap után sem. 2O13 december elején ugyanis, amikor a családunk kikészítési akcióját elkezdte, nem tudott arról, hogy én egy erős, a korábban megjelent könyveimben még nem közölt, életművel rendelkezem, és, hogy igazi író vagyok (1992-től a magyar írószövetség tagja). Azt képzelte, hogy olyan könnyen és hamar el tud majd bánni, mint ahogyan tette azt az előttem megtámadott áldozataival is. Arra sem számított, hogy nekem nem csak egy asztrológusi Honlapom van (http://www.kozmaszilard.hu), amit ő azelőtt megismert és kitanulmányozott, hanem még egy másik honlapom, és egy nagyon kemény, minőségi asztrológiai portálom is, a számtalan facebook – oldalamon és különböző témájú blogom mellett. Ezekkel nem számolva tehát, Gerle Évának csalódottan kellett látnia, hogy nem tudja annyira az asztrológusi nevemet bemocskolni és a szakmai hitelemet tönkre tenni, ahogy előre tervezte, még az által sem, hogy időközben megrendelt cikkeket íratott rólam, híres és erős internet-portálokon amelyekben AZ ÁRTATLANSÁG VÉLELMÉNEK AZ ELVÉT RENGETEG ALKALOMMAL MEGSÉRTVE, a barátai úgy írtak rólunk, minthogyha már el is lennénk a bíróság által ítélve, és a bezárásunk már csak adminisztrációs – bürokráciai intézkedéseken múlna!

B- 1. Az összes békeajánlatunkat elutasította és erősítette a rombolást

Kérem szépen a tisztelt ügyészséget és nyomozó hatóságot, azt is figyelembe venni, hogy mindezt aközben cselekedte és „rendíthetetlenül” és habozás nélkül folytatta Gerle Éva, hogy már az ő olvasói is több rendben figyelmeztették arra, hogy abba kell hagynia a velünk szembeni kegyetlenkedést. Sőt: annak ellenére is, hogy összesen ötször ajánlottuk fel neki, az ellenségeskedés befejezését és konkrét BÉKEAJÁNLATOKAT TETTÜNK, amelyekben megfogadtuk, hogy HAJLANDÓK VAGYUNK MINDEN RÓLA SZÓLÓ KOMPROMMITÁLÓ ANYAGOT LETÖRÜLNI, amennyiben ő is ezt teszi a rólunk való hamis állításaival, rágalmaival. A transindexen tett negyedik ajánlat most is olvasható.
Grele Évának tehát, a fenti gyakorlati okok miatt (Ti., hogy nem tudott arról, hogy nekem nem csak egy honlapom létezik, aminek a tartalmi – eszmei mondanivalóját a korábban ecsetelt, és a rólunk szóló „tényekként” közölt, hitelrontó hazudozásaival könnyen kompromittálhatta volna) nem sikerült minket három hónap múlva sem gazdaságilag tönkretenni. Nem sikerült tehát a család megnyomorítási – gazdasági tönkretételi terve, még annak ellenére sem, hogy az ugyanebből a célból elindított Petícióján is erőltette (Lásd a Joó Violetta, az ő feljelentésiben már korábban önöknek elküldött, feljelenésének az ide vonatkozó leírásait és tárgyi bizonyítékait) és a minél teljesebb (mélyebb és szélesebb!) a hitel-rontásunkat. Három hónap múlva viszont, eszelősen félreseperve minden béke-ajánlatunkat, új blogot indított, Kovács – Killer – Csilla nevű, minket folyamatosan fenyegető fegyvertársával, Csakazolvaska címmel, amelyet kimondottan abból a célból hoztak létre, hogy rólunk, általuk montírozott gúnyfotókat közöljenek. Majd, egy másikat is indítottak, amin állítólag hozza értő személyként, tehát un.”szakértőként”, az én asztrológiai tanulmányaimat „ismertetik” ugyancsak gúnyosan, azzal a címmel, hogy „értőn olvasunk”. Ezt „Kozmaszilaard.wordpress.com” néven „alkották meg.
És mindezt annak ellenére is folytatják, hogy miután az internetes kereső-technikában kiismervén magam (Gerle Évának az internet találati listákon, az én nevemre megjelenő, rengeteg általa írt hazug szöveg-zuhatagának a megírásával és közlésével kényszeritett erre!), megírtam nekik, hogy az általunk az ők hitelrontó szövegeinek a semlegesítése érdekében (Tehát védelemből!) indított Petíciónkat és a Gerle Éva hazugságai c. blogunkat nem indítottuk volna el, ha láttam volna, hogy a régi honlapjaimmal és blogjaimmal kiszoríthatom az ő szövegeit tartalmazó linkes címszavakat a nevemre szóló találati listájáról. Azt, hogy ebben az esetben: még csak fel sem szólítottam volna Gerle Évát december 1O-én arra, hogy törülje le a rólam korábban írt hitelrontó hazudozásait, és, az ő elvakult ambícióinak a karmikus mozgatórúgóit leleplezni hivatott csonka- horoszkóp-szöveget sem közöltem volna, és ami miatt állítólag megíratta Sipos Zoltán pornó-fordítóval, a transindex.ro c, hírportálon a rólunk szóló, asztrológus-rágalmazó cikkét. Még ezeket sem közöltem volna tehát, nem, hogy az utána következő, ellenünk folytatott hazudozó – rágalmazó internetes vadászakcióit kommentáltam volna. Sőt: azokat a honlapjáról származó és az ő túlzón szabadelvű erkölcsiségét bizonyító írásait (Ti. a 1O pontba szedett pszichiátriai bajairól és főként az anális szexuális élvezetekről szóló propagandisztikus írásait), sem emeltem volna ki és nem kommentáltam volna, amelyek érthető módon, őt most, mint közéleti blog- írót kompromittálják.

B-2. Végső következtetés és a legfontosabb panasz - feljelentés a Gerle Éva nevű, az emberiségnek a férfi részét, veleszületetten bántalmazónak megjelölő szélsőséges feminista, és a gyermekeiket gondozó, általa kiszemelt családapáknak az erkölcsi és gazdasági tönkretételét célzó közbűnözőnek a velem szemben elkövetet vétkei ellen.

Ahelyett tehát, hogy G.É. legalább a Negyedik vagy az Ötödik Békeajánlatunkat elfogadta volna (Lásd a www. Transindex.ro c, hírportálon közölt negyedik békeajánlatnak a tárgyi bizonyítékát) és emiatt még a saját olvasóival is összeveszve – veszekedve, most már újabb önigazolásokat sem keresve, a legsötétebb (gonoszabb) aljasságok elkövetésére vetemedett, és létrehozván az én nevemre, a http://www.szilardkozma.wordpress.com c. blogját, azon ismételten azt terjeszti, hogy „bevallottan engedély nélkül működő asztrológus” vagyok. (Úgy mintha tehát én írnám és terjeszteném ezt magamról!) és ezek mellett még olyasmiket is terjeszt itt, hogy „bébiszittereket” és más nőket termékenyítek meg erőszakosan, és, hogy a gyermekverést propagálom, stb.” De még ezek az én nevemben és rólam szóló, általa írt hazugságok hatásai is, messze eltörpülnek, azok mellett az általa montírozott, engem különféle nyomorék állatnak ábrázolt gúnyképeknek a hatóerejétől, amelyeknek természetesen ugyancsak az a szerepe, hogy Gerle Éva a teljes gazdasági nyomorba döntésemet és ezzel a családom tönkretételét elérje és ezzel azt is, amit a kezdetben már kész tényként meghirdetett: a HÁROM NAGYOBB KISLÁNYOMNAK AZ ÁRVAHÁZBA VALÓ JUTATTÁSÁT. - Minden jel arra mutat ugyanis, hogy ezekkel a nevemre szóló blogokkal, végre, el fogják érni a céljukat. Három hete, ami óta ezek megjelentek, több horoszkóprendelésem nem érkezett és ezen a hétvégén éljük fel a nagy-családunk utolsó gazdasági tartalékait. Gondolom, eddig tartott a kifutási ideje annak is, hogy a minket a Gerle Éva által indított lejáratási akció előtt megismerő személyek még megtették a rendeléseiket. Azok viszont, akik most találkoznak a nevemmel és a tanulmányaimmal, a Gerle Éva és a harcos barátnői által rólunk írt hazudozásait és gúnyos mocskolódásait is látják, és persze, hogy nem kérnek belőle.
Gerléék azt is jól tudják, hogy nagyobb gyermekeknek az édesanyja, még a törvényileg hozza ítélt legkisebb közös gyermekünket: Kozma Réka Apollóniát sem képes gondozni és nevelni, hanem mindezt a 87 éves nagymamájára kénytelen ráhagyni! Én viszont 61 évesen, egészen biztos, hogy nem kapok majd, a 24 éve az újságírás, majd az asztrológia gyakorlási lehetősége érdekében ott hagyott, és azóta erősen leszegényedett román építőipari munkatelepek egyikén sem, üzemmérnöki munkát. És ráadásul ezt is miért kellene? Csak azért Budapesten egy szabadon tevékenykedő (garázdálkodó), háborúzási- rombolási mániában szenvedő és mások szenvedésében az élvezetét találó, pszichiátriai kezelésre szoruló személy, nekem és az élettársamnak meg akarja határozni, hogy mit írjunk le az interneten és mit nem, olyan témakörben, amiről ő maga is azt állítja, hogy nem érdekli?
Mivel, ha ez így folytatódik, minden esély meg van arra, hogy Gerle Éva a kitűzött célját elérje, kérem szépen az ügyünkben az eljárást meggyorsítani, és Gerle Évát az általa december elején megkezdett család-tönkretételi tervének a végső végrehajtásában megakadályozni, az erre irányuló tevékenységét neki törvényileg gyökeresen megtiltani! – Én és az élettársam, Joó Viola, akárcsak eddig is, a Gerle Éva és barátnői által ránk zúdított „borzalom-hónapok” alatt, készek vagyunk, minden rá vonatokozó, illetve vele kapcsolatos írásunkat az internetről letörülni, vele semmilyen formában a jövőben nem foglalkozni, amennyiben ő is, ezt megteszi.

Tisztelettel: Kozma Botond Szilárd, magyar nemzetiségű, román állampolgár és Romániai lakos.
Csíkszereda, 2O15 III. 28

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2014.03.30. 21:09 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4075
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Gé perverziójának nincs határa! Mondtam, hogy, amit a horoszkópjából hirtelen - ismeretlenül kiolvasva közölhettem, kismiska ahhoz, képest, hogy kicsoda és micsoda s ő valójában, miközben szüntelenül arról pofázik, persze másokkal kapcsolatosan, hogy "ennél alább nem lehet süllyedni"!
A Wikipidéában a rólam szóló cikkely adatait sejtem ugyan, de biztosan nem tudom, hogy ki írta, de nagyjából talált azon kívül, hogy nem voltam alelnöke a romániai magyar kisgazda pártnak, hanem csak a R.M. Kisgazdák lapjának a főszerkesztő-helyettese. Ezért, hogy ezt kijavítsam, és a Tarotról és a reinkarnációról - tisztánlátásról szóló kötetemet beírjam, egyszer én is megkíséreltem oda bejutni, de az én internetes kétbalkezességemmel nem messzire érkeztem. Nos, ez a minősíthetetlen erkölcsű és infantilis rációjú fehérnép, nem be ment oda és megtöltötte sátán hazugságaival azt is,ami azzal kulminált - FOGÓZZATOK MEG! - hogy én vagyok a szerzője az ő nevemre írt (készített) mocskolódó blogjának (Paródiák - műfajban, vagyis, hogy én írtam az ott általa kieszelt mocskolmányokat) és mindez nem elég...

MERT AZT ÍRTA BE UTOLSÓ "RÓLAM SZÓLÓ MONDATKÉNT, HOGY:

a jelenben Törvényi Büntető Eljárás folyik ellene!

MIT SZÓLTOK HOZZA? Hát nem egy, a gyakorlati rációját még működtetni képes, de a lelkiismeretét önmagának rég óta kiégetett, minden felelősségi fékjét kikapcsolt, elvetemült eszelős őrült, sőt: közbűnöző -perverz alak ez?

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2014.04.03. 18:31 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4075
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Tiroli Ákos barátom írta valamelyik bogjegyzetemhez:

"Én nem olvastam ennyi pszichológiát és elmegyógyászatot sem ismerek, de tudok ennél többet - talán fontosabbat is! Gerle Éva, vészes, nevezzük úgy: Idea-fixációban, vagyis beteges rögeszme alkotási kényszerben is szenved. Megnéztem ugyanis az ő Lőrinc nevű nagyobb fia apjának: Tarján Tamás költőnek a Facebook oldalát, döbbenten tapasztaltam, hogy az a pasi mennyire hasonlít Szilárdra! Vagy Szilárd hasonlít rá, mindegy... - Az a fontos hogy nagy az arc-karakteri, tehát az archetipikus (Talán a Skorpió - Karma miatti?) hasonlóság! Persze, Tamás idősebb négy évvel, tehát 65 évesen kissé öreges már, noha erősen élénk a tekintete és ugyanakkor Szilárd nem mutat 61 évesnek, sőt: 5O évesnek. De akkor is mellbeverő az arcvonások, az egyenes fejtartás, a szembenézés azonossága! (Valamilyen rejtett Skorpiói közös szellemiség?)
Ugyanakkor azt is olvasni lehet Gerle Évánál, hogy ez az élettársa őt sokat bántalmazta. Nos, egészen biztos, hogy valamiféle irracionális transzfer - tehát jellemző agybeteges áthelyeződés történhetett a Gerle Éva agyában és mivel képtelen a gyermeke apján az attól elszenvedett sérelmeket megtorolni, meg bosszulni, most, utólag a vele szemben félig tehetetlen Szilárdon torolja meg mindazt , amit Tarján Tamástól elszenvedett, akárcsak Nately kurvája Jossarianon a 22-es csapdájában. Kutyáknál én már tapasztaltam hasonló jelenséget. Azt, hogy egy kutyát erősen - félholtra! - elvert a régi gazdája és attól kezdve a házőrzésre fogott gyáva eb veszettként őrjöngött valahányszor olyan személyt látott, mint a volt gazdája."


Kozma Szilárd: És csakugyan: Döbbenetes - legalább is fényképről! - a Tarján Tamás költő-társam arckaraktere és az én arcom közötti hasonlóság, főként amilyen akkor voltam, amikor félhosszú volt télen a frizurám. - Akkor tehát amikor az első Gerle-támadásokat igyekeztem metafizikailag értelmezni a video-felvételek segítségével. De az is döbbenetes viszont, hogy startból 35 közös ismerőst, főként jeles mai magyar költőt és írót - Többek között, egészen közeli barátokat is - illetve azok nevét és fényképét kidobta a Facebook , pl. Molnár Vilikéét és Attilát György is Csíkszeredából, tehát gyakorlatilag kellett volna találkozzunk az életben is! Vajon hogy sikerült, milyen érdekes fondorlataként állt elő a sorsnak - Illetve a Rezonancia és a Polaritás törvényének - ez a helyzete, hogy ennyi Budapesten, vagy más Mo-i városban, Kolozsváron, Marosvásárhelyen, Pozsonyban és Csíkszeredában élő - És abszolút nem jelentéktelen! - költőkkel - írókkal megismerkedvén külön - külön én is, és Tamás is, de egymást mégis "sikerült" akaratlanul is, elkerülni? Nagyon kíváncsi vagyok a horoszkópjára..., hátha valami magyarézatit kapok e furcsa véletlenre... - De megnyugtatok mindenkit, hogy nem fogom azt közölni, ahogy az eszelős volt-szerelem és élettársa és Lőrinc nevű egyetlen fiának az anyja hirdeti rólam...
Köszönöm Ákos!
Lehetséges lenne talán, hogy ez az őrültségi-motiváció a felszíni magyarázat arra, hogy miért ment bele Gerle Éva még egy ilyen mélyen korrupt, maffia - szerű összeesküvésbe is a Wikipédiásokkal is, és nem az, hogy valamilyen, a Magyarság-tönkretevésére, illetve mindössze a kiszipolyozására össze esküdött okkult szervezetnek az ügynökeként folytatta ellenünk ezt, az iszonyatos (Nem viccelek: EGÉSZEN BIZTOS VAGYOK BENNE, HOGY MÁS - MÁSOK! - ESETBEN ABSZOLÚT SIKERREL JÁRNI KÉPES!) háborút?

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2014.04.03. 22:11 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4075
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
1. Gerle Éva több ízben is szóvá tette, többek között a Nem cicaraharc c. transindexes pornóoldalon is, hogy nem olvasom a blogjában található jaj-de-értékes feljegyzéseit.

Nos: Csak az olvastassa velem a hülyeségeit, aki nem köt bele a családtagjaimba, és nem közöltet megrendelésre a családtagjaimhoz fűződő viszonyaimról ,általa abszolút biztosan ismert és ezért nemzetközi szinten is "hitelesíthető" információkat, még a Wikipédiában is!

2.Ha mindannak csak a negyede is igaz, amit itt Tarján Tamásnak - ő szerinte: az egyetlen bántalmazójának!!! - Gerle Éva leírt (Az, hogy több mint a fele nem igaz, az ab ovo - veleszületetten vatasgot-simán hazudó Dracula Domina-t ismerve, nem is kérdéses!), már az is elég magyarázatul arra, hogy Tarján Tamás miért nem szólt rá a volt szerelmére, amiért az nem hogy hagyta, de direkt buzdította a közös fiúkat: Lőrincet, hogy az anyjához hasonló módon mocskoljon engem - minket az interneten!

Amit tehát egyáltalán az alábbiakról meglehet egyelőre érteni, az, hogy Tarján Tamás úgy bántalmazta Gerle, akkoriban, gondolom, még Rumbold Évát, hogy: "...zsaroltál, lánykértél (öngyilkosság, gyerek külföldre vitele; ha maradok, nem jelentesz fel könnyű testi sértésért " !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-Úgy-e, mennyire jellegzetesen Gerlei?! Nem így találjátok?

Szóval, amennyiben az alábbiak legalább csak negyedében is igazak lennének, érthető lenne, hogy Tarján Tamás, miért nem mer szólni Gerle Évának, hogy az ne bántsa a négy gyermekes családapa - költő - társát. Amennyiben viszont, a negyede sem igaz, mint ahogy nyilvánvalón annak a negyede sem igaz, amit ez a sátáni lélek rólam és rólunk folyamatosan "közöl" még a Wikipédiában is, akkor nem értem a Tarján Tamás magatartását (Költői gerinctelenségét!)

http://csakazolvassa.hu/2012/09/16/egye ... ntalmazom/


egyetlen bántalmazóm!

Közzétéve szeptember 16, 2012

Arra szeretnélek kérni a nők lázadásának napján, amire nem megyek, mert rendet rakunk és tanulunk közös fiunkkal,

hogy ha te fele-fele beosztást szeretnél a közös fiunkkal, mit szeretnél: ha ezt erőszakoltad évekig, fenyegetéssel, nyomásgyakorlással, ordítozással, akkor oldd meg. Akkor legyél otthon ama hétköznap délutánokon, amelyeket a te egyetlen fiaddal tölteni oly nagyon akartál, és ne kelljen “sajnos” negyvenfős tanulószobára bízni az egyetlen fiad, már csak azért se, mert a nálam töltött heteken biztosan nem fog oda járni: hozzám hazajöhet délben vagy bármikor, a te heteiden is, de ilyen “egyik héten így, másik héten úgy” tanulószoba nincs, az már kiderült.

Ja, hogy én gyesen vagyok, nekem könnyű. Igen, ez már csak így van: én a gyerekeimhez igazítottam az életemet, ennek minden anyagi, karrierbeli következményével, bár újabban az itthoni munkából szépen és vidáman megvagyunk, nyaralni meg nem mentünk.

Ellentétben veled, a lassan nyugdíjas korú, szabad munkabeosztású, tehetős férfiúval (a keresetben legalábbis ez állt). Döntsd el, hogy mi a fontos, különösen, hogy megteheted, van miből: sok-sok estére emlékszem, amikor még épp ovis korában, esténként is megfizetted a bébiszittert a “te heteiden”, inkább, mint hogy velem lehessen, hiába kértem.

Nekem nem baj, ha ifjú és szimpatikus élettársad van otthon délután, ő ad ebédet, címkézi a füzeteket és tölti ki a szakköri lapot, bár ennek is van azért valami bája. Én becsülöm őt, de amikor beszélni szerettem volna vele, elzárkózott tőle, vajon miért, én vagyok-e megint olyan, akivel nem lehet beszélni, vagy esetleg te tiltottad meg ezt neki, továbbmegyek: teremtettél a számára egy, hogy is mondjam, alternatív valóságot velem kapcsolatban…?

Ha te a fiunk iskolaváltásakor, amit én intéztem, én harcoltam meg, és intéztem a kemóra járó férjem és két további gyerekem mellett, utószezonban az élettárssal nyaralsz két hétig előttem ismeretlen helyen, akkor olyan nagyon ne legyél felháborodva tizenhatodikán, hogy mi hogy lett a suliban, tanulószoba, milyen szakkörök, ebédbefizetés, edzés, ilyesmi.

Így lett, ahogy lett, mert most én jövök, és mert veled nem lehet egyeztetni, mert minden szavaddal, a kötőszavakkal is lenyomni akarsz, hülyeségekről beszélsz (amikor megtudtad, hogy a legkisebbet várom, akkor is ezt tetted) — jobb, ha nem kezdünk bele. Mostantól az életünket az fogja irányítani, hogy én mit tekintek a gyerekünk érdekének, és megmondom, miért: mert téged nem ez irányít, és évekig mégis az mehetett, csakis az, amit te mindenféle érdekeid és kényszereid eredőjeként akartál, kisebb, ám rendszeres dühöngésekkel tarkítva.

Amellett a közös, lassan tizenegy éves, önállóan közlekedő fiunk se szeretne tanulószobás lenni és margarinos kenyeret uzsonnázni: tavaly az akkor még napközinek nevezett, jóval alacsonyabb létszámú intézményről már bebizonyosodott, hogy leckeírásra, tanulásra nem alkalmas, bár a tankönyveket onnan haza sem hozzák, viszont a fényes nevű kövér osztálytársnak kitűnő alkalom, hogy döbbenetesen ostoba mondataival a fiunkat piszkálja. Minderről te nem tudsz, mert nem meséltük el neked, de nagyjából ez határozta meg a második félévet közérzetként. A leckenemírásnak és a kövérnek lett a következménye az iskola iránti lelkesedés meglehetős lohadása, és ebből következett az is, hogy most másikba jár.

Tehát a fiunk négy évig volt napközis a te akaratod szerint, holott én itthon voltam, vártam haza, a tanítónő is kifejezetten a hazajövetelt támogatta, és a szülői felügyelet éppúgy közös, mint amikor még együtt éltünk.

Lement ez a műsor már: te nem járultál hozzá, hogy mint egyedülálló étkezési kedvezményt kapjak az iskolában, mert ugye sehol ne keltsük azt a látszatot, hogy én nevelem a gyereket, mert ez téged sértene. És volt képed a drága étkezési díj felét kifizettetni velem.

Ellenben egyetemi tanáraim és közös ismerőseink kérdezik meg tőlem még mindig, hogy akkor én szoktam-e találkozni a fiammal. Mert te viszont, miután megfenyegettél és zsaroltál, lánykértél (öngyilkosság, gyerek külföldre vitele; ha maradok, nem jelentesz fel könnyű testi sértésért, házassági ajánlat és: lakásrámíratás! ez már júniusban volt — nagy erők működhettek, hogy ez, a te végső szempontod, kincsed, legfőbb jód: a vagyon is kijött a szádon mint cserealap), tehát mindezt bevetetted, hogy maradjak, és hírbe hoztál egy bizonyos színésszel, akivel semmilyen kapcsolatban nem voltam, és akinek én a telefonszámát sem tudtam soha, ma sem, de szerinted össze akartam vele költözni,

mindezek után

te remekül elterjesztetted, de széltében-hosszában ám, engem becsülő ismerőseink körében is, hogy én elköltöztem, mert volt valakim, és otthagytam a gyereket neked. Mármost, abban a világban, amelyet a hozzád hasonló férfiak, vargaistvánok, tőkéslászlók és meggyestamások, valamint a ti érdekeitek rendeztek be, egy nőnek ez a legnagyobb szégyen, és pontosan ezért csináltad: bosszúból. Ti tettétek ilyenné a világot, és ti játsszátok ki ezt a kártyát mindig.

Valóban nem lakik velem, ami annyit jelent, hogy nem voltál hajlandó engedélyezni, hogy az én címemre bejelentkezzen, mert állításod szerint a fiad állandó lakcíme, mint azt a lakcímkártyája is bizonyítja, a te lakásod, QED: ő a tiéd, továbbá nálad kell elhelyezni azért is, mert fiú (?) és katolikus (a te akaratod szerint, ámen) — ezt mondtad azon a tárgyaláson, amelyre felhúztad és felmutattad a jegygyűrűdet, amelyet egyébként soha nem hordtál.

És az említett lakásból én készségesen kijelentkeztem, miután erőszakosan, a gyerekünket a kezemből kitépve kitaszigáltál az ajtón, amit a fiunk azóta is, nyolc éve emleget, és lecserélted a zárat, mert ezt tanácsolták neked, miközben én mindvégig elismertem a jogaidat, és a rettegésem ellenére próbáltam korrekten viselkedni. Később képes voltál a nyomorult családi pótlékomat firtatni, épp mert tudtad, mennyire egy szál pendelyben jöttem el. Nem vagy eredeti, ezzel szokta az összes bántalmazó zsarolni az anyákat: olyan helyzetet teremt, amelyben a nők dolgozni nem vagy alig tudnak, hiszen gyereket nevelnek, pénzük pedig a puszta élettársi kapcsolat és vagyonszerződések következtében nem lehet, aztán pedig megvádolják őket, hogy a gyerekneveléshez, lám, nincs meg az anyagi hátterük.

Tartásdíj persze nincs, azt én fizetnék neked, tanári fizetésből, gyesből, albérletben, egy fillér és vagyonmegosztás nélkül, ha te (a sok láthatás fenntartása mellett) a szülői felügyeleti jogot kiperelted volna a patriarchális társadalmunkhoz méltó tisztelt bíróságból, és ha, újabb feltétel, az igazságügyi orvos szakértői vizsgálattól olyan igen vissza nem riadtál volna, és annak előestéjén, szokásos Xanax- és whiskyadagod magadhoz vétele után, le nem beszéltél volna a per folytatásáról, mert te is tudod, hogy mindenki tudja: alkoholista is vagy, nem csak bántalmazó.

És hogy egyezzünk meg, abban, amit te akarsz, és én nem: fele-fele, a költségek is, és örökös megjegyzések, filozofálgatási rohamok, amelyekből az derül ki, hogy én nevetséges és ostoba vagyok, és a fele-fele az úgy fele-fele, hogy olimpia alatt nem, mert te, mint írtad, nem tudnád akkor ellátni, valamint te elutazhatsz két hétre, te átpasszolhatod a gyereket, ha neked épp nem jó, mindenben alkalmazkodtunk, nekünk mindig minden jó volt.

A blogom gyógyító, és eztán másképp lesz.

Maradok, de még üdvözöllek is

gyermekünk anyja, önmagam.bantalmazom 6.jpg


bantalmazom 1.jpg


bantalmazom 2.jpg


bantalmazom 3.jpg


bantalmazom 4.jpg


bantalmazom 5.jpg

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2014.04.04. 10:47 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 813
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
Személyes bosszú szülte a “csak az olvassa”című blogot
Posted on 2014-04-04 Szerző: Joó Violetta

Gerle Éva”csakazolvassa” hiába talált magának volt élettársa – első fia apja után egy neki soha ellent nem mondó, mindent eltűrő úriembert (Gerle Jánost) mert sosem tudott megbocsátani az ő sajátos értelmezésében (többek között) bántalmazójának titulált Tarján Tamásnak. Hogy nagyjából miért, azt lásd a gerleévai változatában az Egyetlen bántalmazóm című bejegyzésben a csak az olvassa blogon.

http://csakazolvassa.hu/2012/09/16/egye ... ntalmazom/

Bár , az Éva magazinba egy saját magát, mint a zsarnok és féltékeny férfitől megszökő hősnőt mutatta be, a közel egy évvel ezután a saját blogjára a fent linkelt verziót tette fel, ahol viszont a férfi taszigálta őt ki a lakásából:

“És az említett lakásból én készségesen kijelentkeztem, miután erőszakosan, a gyerekünket a kezemből kitépve kitaszigáltál az ajtón, amit a fiunk azóta is, nyolc éve emleget, és lecserélted a zárat, mert ezt tanácsolták neked, miközben én mindvégig elismertem a jogaidat,” – volt idő, amikor Gerle Éva tisztelte volna egy férfinek is a jogait? És pont az állítólagos (egyetlen) bántalmazójáét? Akkor miért nem ment el magától a lakásból? Megértem, hogy ragaszkodott volna ő is a lakáshoz. (“Fél év múlva már együtt éltünk a válása után vásárolt, óriási lakásában.” – Éva magazin – Szerelemből rémálom) De ha egyszer az nem az övé volt, nem ő dolgozott érte, akkor mégis hogy képzelte?

amelynek a felére bizonyára igényt tartott volna az akkori Rumbold Éva. Legalábbis a saját magát pozitívabbnak mutató Éva magazinbéli változatban a lakás felének ráíratását is a férfi szájába adta.

Lásd itt:

http://www.evamagazin.hu/psziche_parkap ... malom.html

Visszatérve a blogján megjelent “Egyetlen bántalmazóm” című bejegyzéshez, az említett színész “hírbe hoztál egy bizonyos színésszel, akivel semmilyen kapcsolatban nem voltam, és akinek én a telefonszámát sem tudtam soha, ma sem, de szerinted össze akartam vele költözni,” bizonyára nem más, mint a blogon emlegetett “művész úr”, aki iránt Éva beteges, infantilis rajongást (szerelmet) érzett, s végül valahogy ebből kigyógyulván rátalált Gerle Jánosra.

És bizony a Tarján Tamástól elszenvedettek,majd a viszonzatlan szerelem miatti bosszúvágy a férfiak iránt serkentette a még oly csodásan romantikus házasságában is arra, hogy naphosszat írja a férfiellenes uszító blogját. És ez a mérhetetlen düh és bosszú ömlik most lávaként a Kozma családra, mivel Gerle Éva tudattalanul összetéveszti a szintén költő, jóval fiatalabb élettárssal rendelkező Kozma Szilárdot Tarján Tamással. A külső hasonlóságra Tiroli Ákos hívta fel a figyelmünket. Ugyan én is megnéztem már korábban egy-két fotót Gerle Éva nagy fiának apjáról, de nekem nem tűnt fel, hogy Szilárdhoz hasonlítana külsőleg, az viszont feltűnt, hogy férfias kisugárzású és férfias karakterűnek látszó személy. Hogy őszinte legyek, Éva elhunyt férjétől férfiasabb és határozottabb karakter. Ezzel viszont nem arra akarok utalni, hogy számomra ez akkor is erény, ha éppen negatív férfias vonásokról lenne szó. Tarján Tamás esetében viszont egészen meg vagyok győződve arról, hogy sokkal inkább volt Gerle Éva az ő bántalmazója, mint ő neki. Egy bántalmazottat (aki ugyanakkor nem bántalmazó) nem kell kitaszigálni az ajtón, hogy menjen már el végre, és nem indít bosszúblogot, és nem akarja ösztönösen tönkretenni, ellehetetleníteni, kinyírni azt a férfit, vagy azokat a férfiakat, akik a bántalmazójára emlékeztetik. Hacsak nem voltak ennek a bizonyos (tegyük fel: ) “áldozatnak” mindig is agresszív és bosszúálló hajlamai. Gerle Éva áldozathibáztatás ellenessége pusztán abból fakadna, hogy ha egy férfi már csak, ha reagál is egy nő támadására, provokációjára, akkor már is a férfi "vesztett", ő "maradt a játékban"? Mihelyt egy férfi védeni meri magát a nő már nem bántalmazó, hanem áldozat? Ezért hitte azt, hogy gátlástalanul megalázhatja és megkísérelhet tönkretenni Szilárdot? Mert Szilárdnak Gerle Éva elmélete szerint két lehetősége volt csupán? 1. - Némán tűrni, és így kerülni el az gerléévaian infantlis "buta agresszor" megbélyegzést vagy: 2. Ha bármit tesz védekezésképpen, akkor viszont egyből bűnösnek lenni? Mert ha a bíróságon nem is éri ezt el Gerle Éva, de a közvélemény formálást illetően nagy erőkkel hirdeti az ő ítéleteit...És, hogy ezt miért teszi arra nem nagyon akad más magyarázat, mint az általa s leírt pszichiátria komolyságú szellemi-lelki problémái, egyrészt, amit nem írt le, de a z ellenünk való hadjárata során mi kénytelenek voltunk leleplezni és leírni. Mint pl. a kos Lilithje által jelzett, vele született férfiasság-ellenességet. A negatív skorpió vonása által jelzett bosszúvágyat. És a negatívskorpió Uránusz, hold és negatív bika Vénusz által is jelzett perverzióit.
Asztrológiai, karmikus karaktereket és sugallataikat illető ismereteim alapján egyértelmű a számomra, hogy Gerle Éva önmagát is teljesen átverve, azt képzelvén, hogy ő egy ártatlan, gyengéd, naiv, áldozatkész nő, valójában finom női praktikákkal és hajmeresztő szeszélyességgel és irracionalitással próbálta papucs kormány alá törni “egyetlen bántalmazóját”, aki viszont férfi lévén nyíltan, nyersebben és egyenesebben reagált ezekre a női manőverekre, és ahogy az leni szokott, ilyenkor a nők meg vannak sértve, hogy nem olyan csomagolásban viszonozzák az “ajándékaikat” amilyenben ők is adtak…sőt, esetleg csomagolás nélkül jön a válasz a bársonyba foglalt “szívlapátra”.

Így lett Gerle Éva a saját önámításának a szerencsétlen áldozata, számtalan sorstársával együtt, akikben manapság az olvasóit “tisztelhetjük”. És akik nagyon igyekeznek átverés és rózsaszín csomagolás nélkül mérgezni, erőszakolni, lenyomni másokat, de az eredmény katasztrofális, az önámítás egyre emeletesebb, a bosszúvággyal kevert szadizmusuk egyre magasabbról súlyt le, amire ugyan rém büszkék, viszont amíg nem lesznek képesek egyenesebben, minél kevesebb hazugság, főként önámítás (!) nélkül legalább kiélni az agressziójukat, ha már bátorsággá átalakítani nem sűrűn tudják., addig mindig irigykedni fognak az önámítást kevésbé szomjazó férfiakra és nőkre, akik számára az önérvényesítés és az önkritika (hibabelátás) nem cirkuszi mutatvány, sem nem színházi műremek, hanem természetes és hétköznapi dolog.Joó Violetta

_________________
"Egy csepp realizáció többet ér egy könyvtárnyi elméletnél." - Hamvas
És: A bolondság az egyetlen pajzs, és az egyedüli biztos talaj.

http://aldottelet.com/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2014.04.09. 00:59 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4075
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
http://www.thesecret.hu/blogok/kozma-sz ... ent-229540

A www.thesecret.hu-n kellett tehát, az idősorrendiséget és az annak a mellékes körülménynek való tekintéséből eredő egyenlősdískedést és a stupid misztikus tükör-elméletet újból a helyre tennem.

Tisztelt Uniqe (Egyetlen)!
Már - már azzal akartam kezdeni a válaszomat, hogy amennyiben te magad nem vagy Gerle Éva, aki a négy hónappal ezelőtt, számomra derült égből ágyúgolyóként a családomra ürített exkrementum - halmával robbant be, mondom: teljesen ismeretlenül és váratlanul az életembe, akkor feltétlenül a jó-barátja kell legyél, még ha nem is annyira közeli jó-barátja, mint lelkes Villő és a magát valamiért a Killer művésznévvel illető, másik szárnysegéde Kovács Csilla. A semlegesség ugyanis, amit ráadásul egy álnév, tehát ily módon nem létező, mivel ellenőrizhetetlen erkölcsi egzisztencia mögül hirdettél meg, attól a mondattól kedve sajátosan vastag Gerleévai hazugságnak bizonyul - és a levél végéig annak is marad -, hogy kihirdetted azt, a tárgyi valóságtól messze elrugaszkodott orcátlanul hamis állítást, hogy ellenőrizvén (Akárcsak GÉ…) a neten közölt tanulmányaimat és videó-filmjeimet: „ leginkább csak ezeket az elkeseredett véget nem érő csatározásokat találom különböző vitapartnerekkel és a videóitok elég nagy része is másokról szól támadással védekezés stílusában, valamilyen vitás ügyben.” – Na, hát ezért nem szeretek én álneves „valakikkel”, vagyis Hamvas szerint: „valaki – senkikkel” (Lásd a Patmosz II. -ben az azonos című tanulmányt! És egyáltalán, hogyan merészel egy álneves valaki a Szaturnuszról, sőt: ráadásul még Hamvasról is prédikálni?) nem csak vitázni, hanem egyáltalán szóba is állni, mert az álnév teljes felelőtlenkedési – hazudozási és ez által olyan kegyetlen rágalmazási lehetőséget biztosít a számukra, és persze, mint te is, menterendszerűen élnek is ezzel a lehetőséggel. Azaz, nem élnek vele, hanem visszaélnek. Vissza-élnek, tehát vissza felé fejlődnek. Remélem, a biztonságosan álságos álneved alatt egy kicsit azért szégyelled magad ezért az emeletes hazugságodért. Mert nézd csak: 1. Vagy nem néztél, mit, hogy alaposan… de egyáltalán… utána „a neten” ahogy általános iskolás diákként füllentve azt állítod, vagy 2. Ha utána néztél akkor semmi, de semmi nem menthet téged az olvasok tudatos félrevezetésének a vádjától. Mert mondd csak „Egyetlenünk”, hol is vitatkozok én fárasztó módon, mindig valakivel, vagy valakikkel, a Tíz egyetemes törvénynek a monumentális leírásában? A Lilithről szóló, hatalmas kozmológiai tanulmányomban? Az Aritmológia - tanulmányomban? A Tarot - értelmezésben? A Konstellációk metafizikai – kauzális ismertetésében? Az asztrológiai Házakról szóló - TANULMÁNYBAN, vagy a bolygók spirituális értelmezésében? Az általam felfedezett Örökletes-karma programok ismertetésében – leírásában? A Táplálkozásról szóló leckében? A négy alkímiai alapelem szerinti karma – ismertetetőben? A kauzális asztrológia ismertetésében? A Spirituális Tisztánlátásról szóló tanulmányomban? Soroljam még? Ezek mind, de mind hatalmas munkák! Egy igen is: hatalmas tudományos életműnek az óriási darabjai! Tényleg nem szégyellitek meg magatokat már egyszer végre ebben a halmozott és véget nem érő rólam és rólunk való hazudozásban? És akkor ott vannak a Videók… Ha csak a 12 konstellációról szóló, konstellációnként (szűken!) vett két felvétellel, az máris 24 – húszon négy! Melyikben és konkrétan kivel vitatkozom abban - azokban? A bolygókról szóló felvételeken? A horoszkópunk elemeiben? És ez messze több mint az eddig elkészült videó-előadásoknak a fele! Hogy van olyan Videó is, amelyekben vitázom az olyan misztifikátor-csalókkal pl., mint amilyen te is vagy Egyetlenem, aki nagy fokú tudatlanságodban és képzetlenségedben energiákról és analógiákról prédikálsz, vagyis mindenre, amit képtelen, jobban mondva: lusta vagy konkrétan és racionális-logikai összefüggésrendszerében végig gondolni és kifejteni rá húzod ezeket a sokat mondónak látszó, de éppen ezért lényeg szerint semmit nem érő, sablon-gumibugyikat homályosan súlyos, és ezért nulla értékű misztikus kifejezéseket! Persze, hogy vitatkozom és életem végéig vitatkozni fogok veletek, a hozzátok hasonló módon felkészületlen, de ájtatos és erkölcs-csősz – a tudatkanságotokat erkölcsi szemforgatással pótló – megtévesztő, vagyis azokat elegánsan átverő misztikus szemfényvesztőkkel!
És ha ez, az egyesek számára követhetetlenül mély és részletes, és ugyanakkor kemény tűz-keresztségek és tűzpróbák árán megszerzett (Apropó, nem-e gondolkoztál el ez alatt a tíz év alatt és nem-e világosítanál fel arról, egyetlenem, hogy a keresztény misztika szerint, azok a lelkek akik nem kell a pokolba vissza- jussanak, de még nem is tisztultak meg kellő képpen a földi életben, miért kell a tisztító tűzbe kerüljenek? És egyáltalán, miért hívják azt az állapotot tisztító-tűznek?) sőt: megszenvedett(!), olyan igazságok, amelyeket semmilyen „régi nagyok” akikre te hivatkozol, nem írtak le, valakinek nem kellenek, hát szabad a vásár, tessék elhúzni a szájat és tovább lépni, olyan, bizonyára sok szájtáti által irigyelt, fölényesen elegáns asztrológushoz, mint amilyen te vagy pl.! – Mert hát nyilvánvaló, hogy valami ilyen tudattalanul ható, fölényhez jutási tűz-karma hatás hajtott ebben az engem elegánsan leintő és lekezelő „kollégiális” kiokításodban: „ … de az asztrológia nem fekete-fehér (Na ne mondd… Tényleg? Hogy ez nekem eddig eszembe se jutott…), hanem olyan, mint a szivárvány és a célja s értelme nem a skatulyába zárás, hanem az abból való kiszabadulás: a lehetőség a fejlődésre. (Hát igeeeeen…. A fentebb felsorolt tanulmányaim és az egész általam kidolgozott kauzális asztrológia, mind csak a „skatulyába zárásról” szól, ugyebár…)
„Én nem dogmatikusan …. elolvastam mindent, amit csak magyarul és angolul el tudtam érni és csak figyeltem mi és hogyan működik mindebből, figyeltem az energiákat magamban és magam körül, s törekedtem-törekszem a tudatosságra.” (Nos, amellett, hogy én íróként, nyilván nem olvashattam annyit mit te, és még csak magamban sem figyelhettem meg, nem, hogy a gyermekeimben, és Karate mesterként sem törekedhettem arra, hogy megfigyeljem azokat a fránya „energiákat”, a tudatosság hiányáról persze, nem is beszélve!)
Az asztrológia legelsősorban önismereti eszköz. „
(- Nem egyetlenem: az asztrológia elsősorban az egzakt karma-megismerésen keresztül elérhető legtökéletesebb karma-oldási és karma-meghaladási eszköz!)
„Szerintem csak azután helyes tanácsot adni másnak, ha a tudatosságon és az empátián alapuló egyfajta belső látás is megszületik.” (Nem egyfajta látás kell, hogy kialakuljon egyetlenem, hanem igazi, megbízható, amint írtam fentebb: hétpróbás és főként tűzpróbás tisztánlátás kell annak lennie! Mert különben csak ismétlődik a „Vak vezet világtalant” című több évezredes misztikus vurstli!) „És úgy hiszem akkor illik ezt, főleg nyilvánosan, ha az illető maga kéri. A tanulmányok az illető engedélye nélkül maradjanak magántanulmányok, azt semmilyen törvény nem tiltja.”
– Azt nem tiltják ugyan, de ezt sem tiltja, hogy a Gerleévák és a hozzád hasonló álnevesek a hitelemet rontsák és a koldus-botra juttatásomat, és ezzel a gyermekeim árvaházba juttatását (Szó szerint, ennek feltétlenül olvass utána!) célozzák meg, a rólam való vastagon-sima hazudozásaikkal!
A Szaturnusz igen hangsúlyos tényező az én horoszkópomban,így azt hiszem személyes tapasztalatból beszélve kompetens vagyok a témában és bizony én is a Szaturnuszomtól tanultam a legtöbbet,
- Egyetlenem! Ha egy mákszemnyit is tanultál volna a Szaturnusztól, és valóban kompetens lennél abban, akkor még csak meg sem merészeltél volna mukkanni álnév alatt! – A Szaturnusz ugyanis elsősorban a személyes sors-vállalást, tehát a keresztet, és ettől persze, hogy a kimondott – leírt szó vállalás őserejét testesíti meg! És semmiképpen nem a személytelen intellektuális nyafogást. És persze, hogy ettől fogva, steril, vagyis hiábavaló labirintusi spekuláció, lordoknak és lord-ladyiknek való, öncélú agárfuttatás az elegáns hozzászólás…
de nem apai és nem is anyai analógián keresztül. Szerintem a Szaturnusznak nem kell nőnek vagy férfinak lennie, abszolút a natív lelkétől és az azt jelképező horoszkóptól függ az analógia megnyilvánulása.
- Videóimban több helyen is figyelmeztetek az efféle, liberális szakmai önkényeskedéseknek a veszélyére. Egyetlenkém: AZ ASZTROLÓGIÁBAN, NEM LÉTEZIK OLYAN, HOGY SZERINTEM. Az asztrológia nem liberális eszmecsere, hanem abszolút szellem-tudomány, amelyben tilosak a tévé-műzorvezetői meg a politológusi konjunkturális nézetek és „szabad-vélemények”! Hogy megértsd itt hirtelen: a Szaturnusz az Egyetemes Törvények Szellemiségének az őserejét megtestesítő bolygó. A naprendszer Szaturnusz nevű bolygója igen is, analogikus kapcsolatban áll a többi Szaturnuszi elvnek, vagyis a nem korrumpálható törvénynek a megtestesülésével: vas, ólom, kalcium, csontok, gerinc – és igen is: apa!
„Természetesen simán lehet apa is, sokszor az is,…” - Ra-ta-ta-ta, Re-te-te-te…analogiáék és energiék, energiák és analógiák, analogiák és anatóliák, legyünk komolyak:
de a Szaturnusznak az integrálása során a nevelő, érettséget adó hatása és stabilizáló energiája a lényeg, az analógiája viszont nem mindenkinél ugyanaz, sőt! Valakinél lehet pont akár az anya is, simán. Vagy valami egészen más analógia, amely hozza a szaturnuszi energiát. – Ra-ta-ta-ta, Re-te-te-te…
Jó-rossz téma a horoszkóp tükrében: pl. Mahatma Gandhi horoszkópja nem kifejezetten "pozitív", de az önismeret gyakorlása, a tudatosság, a lelki tisztaság és a rendíthetetlen Isten felé törekvés segítségével sikerült az életében már korán meghaladnia a "nem túl erős" vagy "negatív" születési horoszkópját.
- Egyetlenem, ne haragudj, de 1O év után, én egyáltalán nem voltam már ennyire kezdő mint te (Már megírtam a Lilth és az Egyetemes Törvények c. tanulmányaimat, sőt, ha nem tévedek az Aritmológiát is), de eszembe nem jutott volna Dubravszky Lászlót, Kalo Jenőt, vagy Takács Tibort kioktatni! Nem szégyelled magad? Első sorban: Egész életünkben sem lehetünk képesek a karmánk minden részletét maradéktalanul meghaladni. És másod sorban: Mahatma Ghandinak a nagy tisztelője vagyok ugyan politikailag, de neki is éppen akkora vaj van a fején metafizikai szempontból, mint Sindhardha Gautamanka, aki állítólag Buddhává lett: az öreg perverzkedni kezdett az élete végén és a misztikus elméleteire hivatkozva együtt hált a fiatal unokahúgaival. Nem hiába puffantották le tehát még mielőtt el jött volna a természetes halála ideje! – A szembe kapott golyó tehát kétségtelen jele annak, hogy spirituális szempontból nagyon törvénytelenül viselkedett (hált!).
„Én úgy tudom ,hogy nem csak a humanisztikus asztrológusok, de a régi nagyok is úgy tartották,hogy szerencsés a minél erősebb és harmonikusabb képlet, de néhány nevelő fényszög szükséges a fejlődéshez,…”
- Jaj Istenem, még itt tartunk? Egyetlenem, te még egy ártatlan idealista vagy, hogy merészeled magad asztrológusnak nevezni? Valld be, hogy te tíz, de maximum húsz, horoszkópot ha értelmezhettél felelősségteljesen eddig! Neked gőzöd nincs ezek szerint egyelőre szentem, hogy a horoszkópok háromnegyede majdnem olyan negatívan fényszögelt mint a Gerle Éváé! Még, hogy egy – két negatív fényszög pluszban „a fejlődés érdekében”. Tudod mit egyetlenke? Teljesen mellette vagy az asztrológiának egyelőre! Majd tíz év és minimum kétezer maximális felelősséggel értelmezett horoszkóp után jelentkezhetsz, hogy megértetted: miért írom ezt!
„ám természetesen ha azok jelentős túlsúlyban vannak, akkor azt nehezebb megélni és meghaladni, mert jóval több lehet a külső-belső feszültség, mint egy harmonikusabb horoszkópban. De úgy gondolom, hogy tudatossággal minden lehetséges mindenkinek, kinek könyebben, kinek nehezebben, a kulcs a tudatosság.”
- A Kulcs a Jupiter, a Szaturnusz és a Plútó Egyetlenem! Vagyis az alakoskodási – hazudozási és a felelőtlenkedési – önkényeskedési „szabadságvágynak”, tehát a korrupciónak „egy fél lépést nem engedni” (Hamvas Jézusról!) - Mind lehetsz tudatos, ha nem tudsz a hazudozás, az alakoskodás és a felelősség elhárítás kísértésének ellenállni! Főként, ha az önmagad mindenek fölé helyezési mániájával jöttél a világra, mint Gerle Éva!
Az az érzésem az egész ügy kapcsán, hogy Ti (mindkét fél) hihetetlenül erősen projektáltok egymásra valami olyasmit, amit talán magatok elől rejtettetek el eddig, pedig talán dolgozni kellene rajta. Kedves Viola, nem szeretnélek megbántani vagy ítélkezni és Kedves Éva, Téged sem, nem azért szólok hozzá az egészhez. – Hát persze, hogy nem! Hanem azért, hogy el tereld a figyelmet arról, hogy Gerle Évának tulajdonképpen semmi dolga nem volt Violával, hanem, akárcsak te, határozottan és egyértelműen és egyoldalúan le akart vadászni engem, többek között annak az érdekében is, hogy ezt követően, vagy lehetőleg már aközben, Violát magához édesgesse és a szeretőjévé tegye!
„Most is, itt is természetesen mindenki a saját igazságát védi és a magáét hajtogatja a két szélső partról kiabálva. De a rengeteg dialógus egyik fél számára sem hoz sem lelki megnyugvást, sem az Egyetlen Igazsághoz való közeledéshez egyetlen lépést sem.”
Egyetlenem, lehet, hogy ez arról a magasan semleges lóról, amelynek a nyergében velem szemben képzeled magad, annak következtében, hogy egyetlen tanulmányomba sem olvastál bele rendesen, és asztrológushoz egyáltalán nem illő módon, megelégedtél az egyoldalú gerleévai tájékoztatással, én a jelenben egy és egyáltalán nem vagyok arra szorulva, hogy egy Gerle Éva által a családom koldusbotra juttatása érdekében szervezett hajtóvadászattal szembeni védelem-harcomban kelljen, bármiféle „igazságot” megtalálnom, vagy urambocsá bárkinek is bebizonyítanom! Magasan tojom én arra az igazságra, amit egy Gerle által összetojt exkrementum- halomból ki lehet(ne) hozni! Én csak be szeretném már ezt a saját internetes térfelemből való gerleévei exkrementumnak a kilapátolását befejezni, de ez az eszelős tovább folytatja még a wikipédián is, és a te „semleges” segítségeddel most itt is!
„A földi igazság szubjektív, de az Egyetlen Igazság az a Szeretet Igazsága.”
- Na látod, hogy nem tudod? – És ez az, ami egyelőre felment, és amiért válaszolok: „A Szeretet és a Fény egységének: a Feminin és a Maszkulin kölcsönös egybehatolásának és megtermékenyülésének: a Boldogságnak az Igazsága!
Nem kellett volna csak az Egyetemes Törvények bevezetőjét elolvasnod és nem ejtettél volna ekkora szarvas hibát (Nyugtasson meg: a Papok és a misztikusok, sőt: még Gerle Éváék is elkövetik. Az asztrológusoknak viszont már nem szabad!)
Én azt gondolom mindkettőtöknek mélyen magatokba kellene nézni. Violának és Szilárdnak abban, hogy nagyon túllőttek a célon, amikor egy nem olyan rég megözvegyült, sokgyermekes Nő és Anya életében: férjének sajnálatos betegségében-halálában, az Ő egészségi állapotában, a szexuális életében vájkáltak, egészen a pedofíliára való félre nem érthető és határozott kijelentésig.
- Én egyszerűen nem értem ezt a megátalkodott süketséget, ezt a hülyeség-tetetést!
Hányszor, de hányszor kell még az Isten Szent Szerelmére leírnom azt az egszerű és száraz és szürke és cáfolhatatlan TÉÉÉÉÉÉÉÉNYT, hogy én a Gerle Éva horoszkópját nem közöltem volna, amennyiben ő ahelyett, hogy semmibe vegye a figyelmeztetésemet, és kiröhögjön és lekezeljen efelől, szépen letörülje azt a sok mocskos és aljas és sátáni és elfogadhatatlan hazugságot, amit egy kerek héttel (Tehát hét nappal! – hét, hét, értitek-e vlgre? Hetes nappal korábban?!) azelőtt rólam, illetve a gyermekeimről feltöltött? MIKOR LESZTEK HAJLANDÓK VALAHÉRA FELFIGNI EZT A – beismerem: nagyon nehezen elfogadható… szomorú – TÉNYT? Vagyis, hogy ő előttem kerek egy héttel és többszörösen is, és több fórumon is, és több alkalommal is, még a megfelelő, nem is tőlem, hanem a sajét olvasóitól jövő figyelmeztetések ellenére is EL KEZDETT félelmetes nagyságrendben, és félelmetesen „mélyen és magasan – hitelrontó-sátánian” RÁGALMAZNI?????!!!!!
És ez SEMMI! De a koldus-botra juttatásomról még logisztikai tervet is közölt!
„Ez valóban megbélyegzés, sőt rágalmazás. Egy lelkileg és szellemileg magasrendűségre törekvő embernek nem kell ilyet tennie ahhoz, hogy az igazságot megvédelmezze.”
- Mondom, hogy nem az Igazságot védelmezem, hanem a gyermekeimnek az árvaházba jutását akarom megelőzni! – Persze, hogy az ilyen idealista liberális misztikusoknak, akiknek nincs gyermeke, ehhez a száraz szürke de vaserejű különbséghez semmi érzéke nincs! És persze, ezek pofáznak magas empátiáról!
Hát tudjátok mit egyetlenek? Én ebben a gerleévai exkrementum-lapátolásban, magasan TOJIK AZ IGAZSÁGRA! Értitek? ÚJRA MONDOM, HÉTHA MEGÉRTITEK ÉS FELFOGJÁTOK AZ EMPÁTIÁRÓL KEREPELŐ SZŰK KENLEITEKKEL A LÉNYEGET: T O J O K AZ I G A Z S É G R A !!!!!!! Nekem nem kell ebben az ügyben az igazság! Nekem csak az kell, hogy ez az eszelős gazember el mennyen az én internetes térfelemről, hogy tehát ne gyúródjon többet a mocskaival minden áron bejutni az én Google-listám első oldalára, és hagyjon már békét nekem és a gyermekeimnek végre!
Pontosan Hamvas Béla a legjobb példa erre, akinek földi életében minél több nehézség és megpróbáltatás, sőt megaláztatás és ellehetetlenítés jutott ki, annál tisztábban és rendíthetetlenebbül törekedett a tudatosságra és az önismeretre,amivel páratlan lelki és szellemi magasságot ért el, nemes alázattal.
- Micsoda aljas hipokrita pofavágás ez a Karnevál írójával szemben! Egyetlenem, hogyan merészeled Hamvas nevét a szádra venni, amikor nyilván, hogy a Karneválba még csak bele sem olvastál? A kisregényekről nem is beszélve!
„Ha írt kemény megpróbáltatásairól, vagy akár ellehetetlenítéséről, azt mindig nagyon elegánsan tette és mély önismeretre törekvéssel ebben is.” – Egyetlenem, egyezzünk meg abban a tényben, hogy Hamvas ebből a szempontból egyszerre előnyösebb és ugyanakkor sokkal hátrányosabb helyzetben volt mint én: NEM KELLETT MAGÁN KÍVÜL MÉG ÖT SZEMÉLYNEK A MEGÉLHETÉSÉRŐL GONDOSKODNIA! – Nem érzed, hogy mekkora pofátlanság tehát a részedről ez az aljas reális tény-lehazudó, illetve azt mellékes körülménynek vevő, szembeállítás?
Én azt gondolom Éva jogosan van felháborodva a pedofília és alkoholizmus vádja és a férje halálával kapcsolatos teljesen irracionális reá való célozgatás miatt, - Én meg azt tudom, és nem csak gondolom, hogy rám nézve sokkal, de sokkal sértőbb volt azt IMÉTLEM, AMÍG A FEJETEKBE BE NEM MEGY, HOGY EGY HÉTTEL AZELŐTT, HOGY ÉN A HOROSZKÓPJÁBAN TALÁLHATÓ CÁFOLHATATLAN ASZTROLÓGIAI TÉNYEKET KÖZÖLTEM VOLNA hogy: mivel, szerinte, nyilvánvalóan ostoba vagyok: annyira falcs és hamis asztrológiát gyakorlok, hogy attól évek óta alig van rendelésem és néhány idióta műveletlen bunkón kívül, senki nem rendel tőlem horoszkópot és emiatt már a A GYERMEKEIM IS ÁLLAMI GONDOZÁSBAN VANNAK FÉLIG! Hogy, a szomszédaink mind utálnak, hogy a gyermekeimet akik ezek szerint még sincsenek állami gondozásban, épen az én nevelésem miatt utáljak a Gerle Éváéhoz hasonlóan jól nevelt osztálytársaik, és persze az erdélyi asztrológusok is mind utálnak! – Ez nem sértés volt kisanyám, hanem ez egy ördögien megfontoltan pontra tett, tehát előre kitervelten kész gazdasági gyilkosság! Hol van az eszetek, ha az empátiátokra már csak szemforgatásból vagytok képesek hivatkozni?”
„…de talán Neki (Gerlének) is magába kellene néznie, hogy vajon az Ő kommentjei és néhol igen kemény véleményezése Violáról, Szilárdról, az asztrológiáról, az egyszerűbb, természetközelibb életmódjukról, nem volt-e vajon részben kiprovokálója a csata eldurvulásának?”
- Egyem meg a szívedet kis egyetlenkém! Hát e bizonytalan „VAJON”- nal ő is képes volt végre, azt a sokat emlegetett, fránya kis semlegességét „bizonyítani”. – Hát, igazán kedves vagy egyetlen, köszönöm szépen!
„Én azt gondolom itt két szélsőség találkozott, amely paradox módon valahol mégis hasonlít.”
- Én meg azt tudom és nem csak gondolom, hogy a nyomorult és szűklátókörű pártos és szélsőséges egyoldalúság (Vagyis a szexista – fasiszta feminizmus) eszelős zsenije, aki 38 évesen is képtelen elfogadni az anyai mivoltát, találkozott az Univerzális Egészségre és Boldogságra való törekvés képviselőjével, aki azt hirdeti, hogy neki még férfiként is, és még a bőséges Magyarországi gyes és családi pótlékok és egyéb segélyek nélkül is, gyönyörűséget és örömet jelentett a gyermekei megmentése a hányattatástól az azzal járó erkölcsi fertőtől és a gyermekei gondozásának – nevelésének a vállalása még az egyéni karrierje feláldozása árán is!
De vajon nem tükröt tartotok-e egymás felé, hogy önmagatokról tanuljatok belőle valamit?"
- A Sátán tükrét ugyan elém tartotta Gerle Éva és a gyermektelen Lelkes Villő is, hogy bánjam már meg végre azt, hogy ezt az utat választottam, de én ettől még jobban megerősödtem a hitemben, hogy abszolút jól csináltam, és hogy éppen ők azok akik a sátáni egoizmusukra hallgatva, azt hirdetik, hogy nem kell gyermeket vállalni, a seterilen idióta, liberális „önmegvalósítás” rovására!
„Egyetértek. Egyszerűen csak egymás tükrei vagytok.” - Hét nem bájos, ahogy, akárcsak Gerleéva, magával egyet ért a világnak és a Titoknak ez az Egyetlene?!
Szomorú, hogy itt tartunk? A világ már csak ilyen. Jogunk van kivonulni belőle és keresni egy tisztábbat. – Garantálom, Egyike, hogy csak mocskosabbat találsz. Egyébként ez a műsorvezetői filozófia, ráadásul meg az Uránusz által megtestesített őserő félreértésének a következménye.
„’Mert a homokozóban a homokot nemcsak szórni lehet egymás szemébe, de építeni is lehet némi éltető vízzel belőle!!!!”
- Te érezheted magad a Pesti lakásodban és az utcákon – munkahelyeden úgy mint a homokozóban, de én egyelőre még a Hargita lábánál élek, ahol kevesebb a homokos ember mint a közép-keleti civilizációban. Egyébként meg néztem magamnak azt is, és nem csak homok, de rengeteg kutyagumi is volt benne….
****
Ide többet nem jövök olvasni, ennyi bőven elég is volt. Köszönöm a leckét!
- Na, erre nagyon kíváncsi vagyok!

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2014.04.09. 11:20 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.20. 20:31
Hozzászólások: 483
Tartózkodási hely: Kolozsvár
Napjegy: ikrek
Aszcendens: szüz
Unique írása kiváltja az emberből a kérdezést. Nem kell válaszolni, megválaszolta már Szilard.:) :)

Csak elképzelem, ahogy az útját kereső ember forog , mert nincs mibe kapaszkodjon.

Miért szélsőség, amikor valaki szeretné háborítatlanul családi életet élni és azért kűzd, hogy a gyermekeit nevelhesse és az élettársával (házastársával) boldogan élhessen? Ha azért kűzd, hogy nyugodtan végezhesse a munkáját és eltarthassa a családját anyagilag?
Szélsőség-e az, amikor valaki azért kűzd, hogy a fentiekben elmondottakat megakadályozza és ellehetetlenítse különböző aknamunkával?
Ha az asztrológia önismereti eszköz és tudatosan önfelismerem magam, hogy pl :
hadjáratindítási hajlamaim vannak és tönkre akarok tenni egy családot, mert győzedelmeskedési és trófeamániában szenvedek és szereplési mániában szenvedek, a szivárvány minden színében elképzelhető módon törekszem a mániáim kiélésére, akkor hogyan lehet semlegesnek lenni? Hogy lehet a fényben maradni, ha közben a sötétség árnyalatai jobban tetszenek? És hogyan fogom a mániáimat megragadni , hogy hozzá kezdjek azoknak a felszámolásához , ha nem látom amit Jézust mondott: „ aki nincs velem, az ellenem van”.
Ha a Szaturnusznál meg lehet tenni az észrevételt, hogy van , ami egyáltalán nem szabad, mivelhogy időben kiderülnek a következmények, akkor , hogy létezhet semlegesség és hogyan szabad gyermekeket az apjuktól megfosztani, családtól megfosztani? És hogy-hogy az analógiák felcserélhetőek és összekeverhetőek ? És milyen tétel szerint? Létezik, amikor a vér és a piros szín nem a Marshoz rendelődik, hanem a Merkúrhoz? Vagyis létezik akármi, akárhogy, akármikor, bárhogyan? Létezik, hogy a Nap helyett a Hold kel fel reggel és napként viselkedik? Honnan „hozza a szaturnuszi energiát” és „micsoda” a Szaturnuszon kívűl?
Milyen az isten felé törekvés, ha fenntebb kiderül, hogy nincs Rend, hanem az analógiák össze-vissza csapongnak, ha a tudatosság nem egzakt tudáson áll?

Projektálás? És ha nem eszerint számolunk, hanem a Rend szerint? Ha nem a tükörben állunk, hanem a Rendeltetés és a metafizikai szemlélet talaján? Ahol egészen másképp látszanak a dolgok? Ahol az analógialáncok a helyükön vannak , az asztrológus saját démonai láncra vannak verve a tudatossága által és mindössze felemeli a fejét, amikor az asztrológiát nem tudó és még a démonai rabságában sínylődő személy megjelenik ? Mi van akkor, ha úgy számolunk, hogy a sprituális embert úgy határoljuk be, hogy ismeri a démonait és azoknak nem enged, ahelyett, hogy olyan elképzelést éltessünk, miszerint a felébredt ember csak kell üljön és tűrje a szennyet? Miért ne kéne azt eltakarítsa? Aki mindent tud a lakás kitakarításáról, az többé nem takarít? Annak már mindegy, hogy a fazék a fürdőkádban van ? Akár belemoshatja a bab kakis pelusát? Vagy hogy van ez a logika? Aki tudja, hogyan készül a szekrény, az várja , hogy hulljon az égből, nem kell azt elkészítse?
Nincs ebben az elképzelésben valami erősen összemosva? Hogy lehet egyáltalán egyetemes igazságokról gondolkodni akkor, amikor a rendről, rendeltetésről ilyen tisztázatlan elképzelések forognak? Ha nem állja meg a helyét az analógia, hogy lehet kideríteni az igazságot? Ha szeretjük az igazságot, az már mindjárt azt jelenti, hogy tudjuk is gyakorolni, amikor még arra se vagyunk képesek, hogy megkülönbőztessük az élést a visszaéléstól, a szennyet a tisztaságtól? Amikor összetévesztjük a képeket és félreképzelgünk, akkor miképpen tudunk rendet rakni, hogy követhető átlátszó logikával megkeressük és megragadjuk hol mosódik egybe valami? Ha nem ismerjük a Létlogikát, hogyan lehet egyáltalán rendet rakni? Hogy lehet, hogy érvényes legyen sokféle helyes látása a Létlogikénak? Nem mindenkire érvényes az univerzális rend és annak a menete? Egyszer-egyszer ehető a szappan is? Egyszer-egyszer egyféle univerzélis rend érvényes, máskor másféle? Egyszer-egyszer összekutyulódik a bolygók pályája és nekifognak átrendeződni pár órácskára? Egyszer-egyszer az az igaz, hogy nem kell család máskor igen? Vagy hogy van ez?
Nem-e azzal van baj, hogy ha nem smakkol az információ , ami feltárásból áll és ellenáll a mániahajlam neki, olyankor születnek ilyen „agresszíven beszél az asztrológus” képzetek? Nem-e olyankor tűnik erőszakosnak az asztrológia segítségével történő feltárás és az analógiák szerinti rendeződési elv erőszakosnak, amikor képtelen valaki egy számára ismeretlen és kényelmetlen információ befogadására, mert ahhoz a démona fejét láncra kéne verje és az tíltakozik?
Nem-e azért nem bírják sokan Hamvast is, mert igazságfelmutatása kényelmetlen és nehezen kivitelezhető? Miért csak azokat az embereket támadják, akik Hamvast nemcsak olvassák hanem próbálkoznak a gyakorlatban is követni? Miért van a tisztességes élet nyomornak beállítva és miért féltik annyian a luxust? Érti az olyan a hamvasi művet aki a rendeltetés ellenébe munkálkodik? Mi a rendeltetés ellenébe való munkálkodás? Nem-e az, amikor a normálisat üldőzik? Nem-e igen kemény és kíméletlen a Hamvas-i kifejezésmód és csak mint olvasmányt tudják egyesek elviselni? Vajon Hamvas-e a hibás ezért?

Sajnálatos-e vagy kíméletlen és kegyetlen , amikor valaki fiatalon, súlyos betegségben meghal? Ilyenkor miért a sajnálat és nem a Szaturnusz jut eszébe az asztrológiával foglalkozónak? Miért nem az ok és a következmény az analógiák rendszerében való számolás a hasznos kalkuláció az asztrológus számára? Miért a sajnálat ( = ártatlan áldozat) és a személytelenség (= felelősséget nem vállalni tudó) állás jut eszébe az embernek, ha egyszer az asztrológia segítségével tudatosságra lehet szert tenni? Vagy mit ért tudatosság alatt az asztrológus, aki így fejezi ki magát? :)

Vajon létezik-e olyan , hogy kilépni? Hova? Az igazság nem mutatkozik meg magától , amikor a szennyet , a hazug rárakódást és az elferdítéseket feltárják? Olyan igazság, ami nem szubjektív? Ahol az ember megtalálja a biztos pontot? Pl az olyat, hogy " olyan isten nincs , ami a rend ellenébe dolgozna" ? Tükör kell ide, vagy karma felszámolás?

_________________
Semmi sem fontosabb, mint hogy az embernek az érthetetlennel állandó kapcsolata legyen.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2014.04.12. 10:22 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 813
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
A "mindig kivont kard - szavú", másoknak nem létező, de általa kitalált titkaiban szar-turkáló titkos-ügynök gerle és a nyomában gyülekező, Hamvas Béla által ismertetett CSIRIHAU - "költöző madarak". Igaz lenne? Megint válik valaki, aki "felébredt"? a csakazolvassa blognak "hála? 32 évesen, négy gyermekkel?

"A-dél - április 11, 2014 - 06:06 szerint:

Épp a napokban kaptam meg: Milyen bátor vagyok, hogy négy gyerekkel válni mertek! Na igen. Mert bő fél éve a fejem felett lebegett az, hogy mostanra talán elhantolnak. Semmi konkrét, csak a szervezetem fordítva produkált egy pajzsmirigy alul-működésben, és a dokim sürgősséggel beszuszakolt két hónap helyett két hétre hasi ultrahangra. Két hét. Ami alatt eldöntöttem, hogy ha nincs baj, akkor én ezt nem csinálom tovább. Nem vagyok köteles belefulladni a tökéletes látszatházasságba. Hogy hol rontottam el? Ott, mikor azt hittem, a felnőtt, betonbiztos személyiség alapokkal rendelkező férjem majd megváltozik, ha külön lakunk, ha jön a gyerek, ha fia születik, ha nagyobbak lesznek. Kilenc év után beláttam, nem fog változni. Én sem. A házon belüli harcokat kevesen tudták. Ők nem lepődtek meg. Van, aki még ma is a fejét csóválja, hogy megőrültem, és tönkreteszem a gyerekeket. Nem így van. A gyerekek jól vannak, megkönnyebbültek, hogy nincs a folyamatos feszültség, amibe 32 évesen olyan szinten beleőszültem, hogy fáj a tükörbe nézni, mikor picit lenő a festék. És igen, az adott bátorságot, hogy megcsapott az életem múlandóságának szele. Nem azért vagyok, hogy tűrjek, hanem hogy jól megéljem az életem. Nem lesz egyszerű, de jobb lesz, az biztos. Már most az!"

- Hogy mit is kellett tűrni, az mindig rejtély. Esetleg annyit el mernek mondani, hogy "kritika" "baszogatás"... ?

_________________
"Egy csepp realizáció többet ér egy könyvtárnyi elméletnél." - Hamvas
És: A bolondság az egyetlen pajzs, és az egyedüli biztos talaj.

http://aldottelet.com/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 90 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Következő

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO