ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2019.06.25. 18:58

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Fórum szabályok


A "Csakazolvassa - én szóltam" c. blogján és fészbuk oldalán, vagy a mi Petíciónkon megtalálható "Vendég-" és más, általunk ismert álnevei alatt Gerle Éva által közölt "valóságnak" megfelelő és azokra reagáló erkölcsi kritikákat és asztrológiai - horoszkópértelmezéseket várunk.Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 90 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Következő
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2014.03.02. 14:25 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4075
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
A sok naiv, illetve tájékozatlan, de tényleg jóakaratú és jóindulatú béke-ötletet adó Petíció-hozzászóló számára, kénytelen voltam az alábbi, remélhetőleg, a kialakult helyzetet véglegesen tisztázó "helyzetjelentő" szöveget megírni és ott közölni. Arra kérek mindenkit, aki már a kezdetektől valamennyire követte a fejleményeket, hogy írja alá újból, a Gerle és dühödten "trollokdó" feminista csapata által kompromittált és ezért általunk letiltatott korábbi Petíciónk helyébe indított ezen újabb Petíciónkat, és szóljon hozza az ottani kommentárokhoz is.

http://www.peticiok.com/peticio_csakazo ... sa_szamara

KEREK HUSZONNÉGY (24!) ÓRÁN ÁT, nem nyitottam meg ezt az oldalt. Egyrészt, mert a tegnap, amint az utolsó bejegyzéseim egyikében írtam is délelőtt, hogy kint vagyunk (A tegnap voltunk!) a táborozó . nyaraló helyünkön a halas tavak félszigetén. Másrészt ma délelőtt hozza fogtam az Anyai ági örökletes karma-programoknak a Gerle Évának köszönhető új felfedezéseknek megfelelő kiegészítéseit megírni (A perverziók kauzális - metafizikai értelmezését). Huszonnégy órát nem néztem ezekbe a kommentárokba bele és nem olvastam a közben megjelent Gerle Éva Vendég álarca alól írt marhaságait és hőbörgéseit, hogy aszongya, mikor álljunk le Violával, mikor álljunk fel! - Ezeket tehát, a gerle Évai jelenségnek megfelelőnek, vagyis a Gerle-rendnek és logikának megfelelőnek találtam.
DE NEM BÍROM, FELFOGNI, HOGY MÁSOK, tehát a jóindulatú, és jóakaratú békepárti - semleges hozzászólók, miért nem képesek végre felfogni már, hogy nekem semmiféle indulati, vagy stratégiai ambícióm nincs Gerle Évával szemben? Hogy én egyszerűen tehetetlen vagyok ebben a helyzetbe, amibe ő sodort bele mindannyiunkat a megátalkodott nyakas-bikai Őrületével?
HOGY NEM VAGYTOK KÉPESEK VÉGRE FELFOGNI, HOGY NEKEM MIDÖÖSSZE SZÜRKE, HÉTKÖZNAPI, SŐT: ALPÁRIAN KISZERŰ ÉS KICSINYESEN HÉTKÖZNAPI, MAJDHOGYNEM KIETLEN -
PRAGMATIKUS . GAYKORLATI
ÉRDEKEM FÜZŐDIK AHHOZ, HOGY
EGYETLEN GERLE ÉVÁRÓL ÍRT ANYAGOMAT SE SZEDJEM LE AZ INTERNETRŐL, AMÍG Ő AZT EL NEM KEZDI.?
HISZEN MÉG ÍGY IS LÉPÉSELŐNYBEN VAN HOZZÁNK KÉPEST,
MIKÖZBEN
…..miközben neki semmi, de semmi gyakorlati - materiális veszítenivalója nincs és nem is lehet azzal, ha ő kezdi el a bizalmas "leszedegetést" - a ti, jóindulatú és jóakaró béke - logikátok szerint.
NEKEM KEREK 2O - (húsz) ÉEVES MUNKÁM ÁLL A HONLAPJAIMON LEVŐ ASZTROLÓGIAI ÉS METAFIZIKAI TANULMÁNYOK ÉS CIIKKEK MEGÍRÁSÁBAN - Értsétek meg, hogy nem készíthetek máról hónapra egy más név alatt más ilyen honlapokat. Márpedig ezek azt szolgálják, hogy amennyiben valaki akár közületek is, elolvass ezen tanulmányok közül kettőt - hármat, meg győződhessen arról, hogy igen is minőségi spirituális - asztrológiai tudással és erős felelősségtudaton alapuló erkölcsi komolysággal rendelkezem ahhoz, hogy tőlem horoszkópot rendeljen. ÉRTSÉTEK MEG, HOGY NINCS MÁS lehetőségem arra, hogy, a tudásom minőségét és a megbízhatóságomat (A komolyságomat) bizonyító információkat terjeszthessek! - Ezt lehet akár intellektuális reklámnak is nevezni, nem szégyellem, mivel, hogy semmiféle becsapás nincs ebben, semmiféle - a potenciális horoszkóp-rendelők tudattalan képzet- és vágyvilágra ható rafinéria!
Minden a racionális és meggyőződés, valamint a szabad választási szellemiségre - szabad akaratra van bízva, nincs benne semmi sunyi beugartás. De húsz évi, reggeltől estig tartó munkám van benne! - Mármint abban, amit Gerle Éva tudatosan nyíltan és logisztikailag is megalapozott – megmagyarázott tervesszerűséggel meghirdetve tönkre akart tenni, leakart rombolni, vagyis értelmetlenné és ezzel semmissé – haszontalanná tenni, ha nem lennének ott az őt leleplező, az ő erkölcsi és szakmai alapjait bemutató ,semlegesítő szövegeim, azonnal le is rombolna.
HISZEN KI LENNE AZ A HÜLYE, AKI EGY OLYAN ASZTROLÓGUSTÓL HOROSZKÓPOT RENDELNE, AKINEK A SZAKMAI TANULMÁNYAIT TARTALMAZÓ HONLAPJAINAK A CÍME MELLETT AZ ÁLL, HOGY A GYERMEKEIÁLLAMI GONDOZÁSBA KELLETT ADNI, AZÉRT, HOGY NE EGYE EL AZ ÉTELT ELŐLÜK?
És mivel a gyakorlati - tárgyi valóság éppen annak a fordítottja, mint amit Gerle Éval hazudozik rólam és rólunk sátáni gátlástalansággal: igen is, egy négy gyerekes hat tagú családot tartok el a munkámból abban a Romániában, ami semmi, de semmi nem olcsóbb mint Magyarországon. sőt: Viola, aki Mo-n élt és most itt, a megmondhatója, hogy rengeteg napi szükségleti szinten fontos termék, amit mindenképpen ki kell fizetni (Pl. a rezsi-) sok esetben az ötszöröse - hatszorosa a Magyarországinak.
A ROMÁNIAI SZEGÉNYSÉG NEM GAZDAGSÁG, hanem piaci és üzleti termékek szintjén jelentkező árú-drágaság FOGJÁTOK MÁR FEL VÉGRE! És azt, hogy Csíkban a zöldségek és a gyümölcsök ára sokszor a háromszorosan és négyszeresen is nagyobb a Kolozsvári, a Nagyváradi - szatmári, vagy a Budapesti áraknál. És azt is, hogy a 9O éves, munkaképes éveiben kis hivatalnokként dolgozó anyám engem egy lejjel sem segíthet, miközben Gerle Évának az élősdi markába valósággal tömi a miatta való lelkiismeret furdalástól gyötört anyja a pénzt! Nem csak azok a hibásak tehát az ő ajnározásáért, akik dicsőítik és őt tapsolnak és nyalnak neki a blogján, hanem az anyja is, és mindenki, aki számára ezt a minimális gyakorlati munka nélkül is élvezhető luxus-életet biztosítja!

Hogy az én állami gyermeksegélyeim összege, amit a három gyermekre ad a román állam, nem is cinizmus, hanem egyszerűen szembeköpés!
A romániai szegénység még azt is jelenti ráadásul, hogy itt a család segélyezés direkt a nagycsaládosok minél durvább hátrányba hozási logikával van kieszelve, mivel a románok legnagyobb titkos réme nem is annyira a magyarság, ez csak azért látszik így mert mi protestálunk, De az ők ördöge az, hogy a családi segélyekből nehogy még jobban elszaporodjanak a cigányok, mivel a nem elrománosodott magyarokból és szászokból álló románságnak a többi - nagyobb - részének az egy harmada cigány! Itt úgy félnek a cigányok elszaporodásától mint az atombombától. Nem költségvetési spórolásból, hanem nemzetpolitikából van tehát itt, az a kevés családsegélyezési forma is egyszerűen cinikus módon megállapítva, hogy én pl. nem kérhetek a három nagyobb gyermek után még egy ötezer forintnyi családi pótlékot sem, amiért van egy kis olcsó videó-kamerám, mert azt a törvény már tiltja!
És nehogy az miatt, hogy ezt le írtam, most belém kössön valaki, hogy rasszista vagyok, mert egyáltalán nem vagyok az, olyannyira nem, hogy még csak hajlandó sem vagyok ezt bizonygatni. Gerle zsidó származása sem érdekelne egyáltalán, he nem kellene mindazok alapján, mint amilyen eszelős terrorizmusnak vetett alá hosszú hónapokon át. Anélkül, hogy én azelőtt akárcsak tudtam volna az ő létezéséről, nem, hogy a bolgjából kiömlő férfi-gyűlöletről (De akkor sem ütköztem volna meg rajta, nem, hogy teljes kiirtási és tönkretevési internet-háborút hirdessek meg és indítsak ellene!). De ebben a helyzetben, talán érthető, higy még azokra az emberekre is haragszom, akik pénzt adnak neki ehhez az ingyenélésben általa röhögve – nagyképűen gyakorolható terroristai SZÓRAKOZÁSAIHOZ, nem, hogy azokra, akik esetleg tényleg azért fizetik, hogy ezt művelje velünk, amiért olyan, egyes MO-i magyarokra is pozitív hatást gyakorló asztrológusok vagyunk, akik a több gyermekes családi modell hívei vagyunk még a székelyföldön is, holott itt egyáltalán nem vagyunk ebben a törekvésünkben elkényeztetve mint a Magyarországi családok.
Fogjátok már végre fel, hogy az én jelenlegi helyzetemet, nem lehet a Gerle Éváéhoz még csak hasonlítani sem, nem, hogy azzal egyenlővé tenni, sem erkölcsileg, sem anyagilag. És ezt egyáltalán nem azért írom, amiről őő pofázik, hogy sajnáltassam magam, hanem azért, hogy fogjátok már fel végre: miközben az ő szövegei azért születtek, hogy engem gazdaságilag tönkre tegyenek (Az önérzetemre magasan tojok rá, nem érdekel, hogy idiótának, gazembernek neveznek, csak attól, még kapjam meg a családom eltartásához szükséges munkarendeléseket!), ELLENTÉTBEN AZ ÉN, a korábbiak semlegesítése - hatástalanítása céljából írt szövegeimmel! Ha azt kéritek tehát, hogy előbb én vegyem le azokat, ezzel azt is kéritek VÉGSŐ SORON, hogy KEZDJEK BELE EGY OLYAN AKCIÓBA, AMELYNEK HOSSZÚ TÁVÚ KÖZVETKEZMÉNYE CSAKIS AZ LEHET, HOGY TUDATOSAN ÉHEZTETNI A GYERNEKEIMET!
Eddig tehát, csak azért nem vágtam ki az ilyen egyformásdi - és egyenlősdi leszerelési béke-elérési ötletekről szóló szövegeket, mert tudtam, hogy mindössze gyakorlati tájékozatlanságon alapuló jóindulatból erednek.
DE NINCS MIT TENNEM, ÉS HA MÉG EZT A KÖZLÉST KÖVETPEN IS ILYET KELL LÁTNOM, NAGY SAJNÁLATTAL ÉS BOCSÁNATKÉRÉSSEL, DE KI KELL VÁGNOM AZ ILLETŐ SZÖVEGET.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2014.03.03. 00:21 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4075
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Asztrológia Gerle Éva és az anyáktól öröklött karma programok tisztázása

https://www.youtube.com/watch?v=43iZH8UxwGw

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2014.03.03. 13:00 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 813
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
Gerle Éva és Kovács Csilla írkálnak a petíciónkhoz mindenféle obszcén mocskolódásokat és kegyetlen gyanúsítgatásokat

Erről tanúskodik Kovács Csilla fenyegető hozzászólása a bejegyzésemhez, ahol kijelentettem, hogy ők kell, legyenek ezek a gátlástalan személyek.

De szintén a hozzászólások között még Lelkes Villő (wordpress:"tavasztunder", Éva kebelbarátnője), is elismerte (igaz angolul) hogy Gerle Éva és Kovács Csilla ír obszcén szövegeket és különböző kegyetlen gyanúsítgatásokat vádaskodásokat rólunk, még Ividővel kapcsolatosan is:

http://gerleevahazugsagai.wordpress.com ... omment-221

“Még midnig új.

#1251
2014-03-01 00:51

Nem jutna túl sok arra az asztalra, ha Ividő nem lenne. Nem igaz?

Azért lássuk be, hogy Ividő születése nem Ividőről szólt. Pénz, kapuzárási pánik, bizonyítási vágy, isteni fallikus energiák megtermékenyítő ereje… Milyen lesz ezt megtudnia?“

Ha jobban belegondolok ez a fent idézett szöveg, Lelkes Villő stílusa. Mindenesetre a minket mindenhol gátlástalan mocskoló és fenyegető Kovács Csilla hozta a formáját a hozzá szólások között:


Csatolmányok:
kovacs csilla - kihuzom a beled a szadon.jpg
kovacs csilla - kihuzom a beled a szadon.jpg [ 59.85 KiB | Megtekintve 403 alkalommal. ]

_________________
"Egy csepp realizáció többet ér egy könyvtárnyi elméletnél." - Hamvas
És: A bolondság az egyetlen pajzs, és az egyedüli biztos talaj.

http://aldottelet.com/
Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2014.03.07. 18:29 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4075
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
„Csak az Olvassa…” – A sátáni hazugságokra alapuló sötét rágalmazások bolgja

Nincs az, az undorító gonoszsági jelző, amit erre az elvetemült GÉ nevű sátán-segédre nem illetne! Milyen mércével lehet mérni még annak az elvetemültségét, aki sátáni megszállottságában, férfi-ellenes pszichiátriai agymenésében, „kész tényként” merészeli az olvasói elé tálalni azt az általa kieszelt, de a barátnője által aláírt sátáni aljasságot, hogy én (Kozma Szilárd) „rá ütök” a kislányaimnak a csiklójára, tehát, hogy verem a lány gyermekeimnek a klitoriszát?

És egyesek még fel voltak háborodva, amikor közöltem az Éva horoszkópját, amelyben ilyen sötét aljasságok nem is szerepelnek! Ilyen gonoszságot még egy asztrológus sem volt képes elképzelni egy édesanyáról. Igaz, akkor még nem tudhattam azt, hogy Gerle Éva csak pózolásra használja a gyermekeit, egyébként a szó szoros értelmében tojik rájuk, és hagyja a legkisebb fiát torokgyulladással járó magas lázzal szenvedni és ahelyett, hogy azt ápolná és gondozná, inkább a saját Petíciójára tölti fel a hülye szellemeskedéseit, ott vitázik bárkivel, aki hajlandó vele leállni vitatkozni.– Ehhez, hogy egy művelt és „köztiszteletben álló” anya korábban titokban, és mostanában egyre nyíltabban ennyire elvetemült lehessen, megfelelő embertelen, maximálisan ostoba (liberális!) neveltetés és társadalmi szocializáció kellett!
Mesélték nekem a Magyarországi barátaim, hogy ilyenek és ehhez hasonlóan viselkednek a magyarokkal szemben a magyarországi zsidók, de évekig nem hittem el. Hát most elhiszem! Elhiszem, amire sok éven keresztül csak ingattam a fejem tagadólag, amikor mondták a Magyarországi, negyedére - nyolcadára zsidó származású, de tiszta magyar nemzeti érzésű barátaim, hogy ezeknek a minden hájjal meg kent, és semmiféle erkölcsi határt nem ismerő gátlástalan nemzetárulóknak és tudatos nemzet-rombolóknak, tényleg máshol nem, hanem csakis gázkamrák torkában lehet az egyedüli méltó és a sátáni mivoltuknak megfelelő helye.

Semmi kéteség afelől, hogy Gerle Éva egy a pszicho-pedagógia által tudományosan létrehozott Sátánfajzat! Ezért mindaz a személyt aki még azt követően is, hogy elolvasta azt a „Csak az olvassa” c. blogon megjelenő aljas sátáni állítását amit ő tényként adott elő, hogy Kozma Szilárd üti és veri a lányai csiklóját, szintén a Sátán cimborája, egy sötét alávaló gazember! Az aki még ezt követően is a Gerle Éva pártját fogja és Gerle Évának a „Csak az olvassa” c, blogját még képes olvasni szidja meg és nem veti meg mélységesen ezt az elfajzott aljas zsidó-gazembert, az szintén a Sátán cimborája és Gerle Évával együtt a Pokol poklára jut!

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2014.03.07. 18:32 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4075
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
De hát mi mást várhatnánk el egy az internet népszerűségi kloákájában fürdőző elmebetegtől, aki még a szadista - mazochizmusra és mindenféle perverzióra utaló pszichiátriai betegségeivel is képes hetvenkedni:

A Joó Violát le elmebetegező Gerle Éva, maga írta le a blogján (Csak az olvassa), hogy testi szinten is jól kielégíteni kényszerülő, öncsonkítási vágyakkal, szexuális perverzióval, és más mentális kényszerképzetekkel, valamint bipoláris depresszióval és hallucinációkkal, valamint UFO- skorpió- és pók fóbiákkal küzdő elmebeteg.

A „Csak az olvassa – én szóltam” c. blogján, Gerle Éva, nem csak az alant idézett, elmebetegségének a tüneteiről (skizofréniájáról) írt részletesen, hanem ezzel együtt annak a biztos jelét is leírta, hogy máris eszelős rögeszmék által irányítottan él. Ugyanis azt állítja egy 2O13 december 12-i, olvasói figyelmeztetésre válaszolva, mint egy, a mi családunk tárgyi és jogi tényeivel egy csíkszeredai hatósági hivatalnoknál is inkább tisztában levő „kompetens” személy – hogy, a szerinte, „amúgy is” államilag gondozott, tehát szerinte máris FÁL-ÁRVÁNAK SZÁMÍTÓ gyermekeink az ő rágalmazásai miatt nem kerülhetnek rosszabb helyzetbe, és tehát, ő nem is tehet minket a hitelrontó rágalmazásaival tönkre, mivel mi már azelőtt tönkre voltunk menve – szerinte-, hogy ő a családunk tönkre tétele érdekében tervszerűen meghirdet internetes rágalmazási támadásait elindította volna!
Persze, mindebből semmi, de semmi nem igaz, soha ilyesmiről a mi gyermekeinkkel kapcsolatosan szóba sem került, fel nem VETŐDÖTT SOHA, SEMMI FÉLE ÁLLAMI GOBDOZSÁBA VALÓ VÉTEL,
Sőt: még csak szociális segélyben sem részesültünk, tizenkét éve, amióta az internetet sikerült bevezetni és az asztrológiai tanulmányaimat oda feltölteni!
MINDEZT Ő HALLUCINÁLJA, mindenki jól láthatja a videóinkon, hogy ha nem is rendkívülien luxusban, mint ő, de normálisan élünk!
Ez az ember tehát kétségtelenül EGYSZERŰEN egy KÖZVESZÉLYES ELMEHÁBORODOTT, sem több sem kevesebb.
Nagyon szépen kérem a „Csak az olvassa” c. blog olvasóit, és az Erdélyi Magyar Nyelvű Média dolgozóit, hogy semmiképpen ne higgyék el tőle a rólunk, illetve a családi – anyagi helyzetünkre, illetve az ő velünk kapcsolatos „ártatlanságára” és a mi ellene intézett támadásainkra vonatkozó hazugságait, hanem kérjék számon tőle ezeknek az állításainak a tárgyi dokumentumokkal alátámasztható valóságosságát.
Akár csak azt is, hogy hónapokon át HAZUDOTT MÉG A SAJÁT OLVASÓINAK IS, MÉG DECEMBER ELEJÉN az állítólag általa december közepén megtett RENDŐRSÉGI FELJELENTÉSÉT illetően.
– AMI ugyancsak NEMLÉTEZIK a tárgyi valóságban! (GÉ nem tett, vagy tőle nem fogadtak el, a Budai rendőrségen, semmiféle ellenünk szóló feljelentést.)

Gerle Éva tehát ebben is, mint mindenben, szemrebbenés nélkül hazudott olvasóknak és újságíróknak egyaránt: nem tett semmiféle rendőrségi feljelentést ellenünk, illetve, azt nem fogadta el tőle a rendőrség, mivel komolytalannak és megalapozatlannak találta. – És mennyi „a rendőrségről érkező jó hírt” nem jelentett be az olvasóinak ez alatt a másfél hónap alatt! És ez semmi, de a Transindex újságíróját és szerkesztőit is becsapta ezzel az aljas hazugságával és a Sixx nevű rovatvezetőt is az www.inda.hu-ról, akivel szintén cikket íratott erre a hazugságra alapozva. Tehát, a mi közbűnösökként való elitélésünket máris létező bírósági tényként kezelve! – Ez közönséges szélhámoskodás, vagyis közönséges média-bűnözés, amely bűnváddal bővíteni fogjuk az ellene a Budai XII. kerületi ügyészségre elküldött Ügyészségi feljelentésünket. Ott majd megállapítják, hogy börtön-rácsok, vagy egy pszichiátriai intézet rácsos ablakai mögül fogja-e folytatni a december elején tervszerűen meghirdetett jelenlegi CSALÁD-ROMBOLÓI TEVÉKENYSÉGÉT.

Ez egyébként, mindig így történik: A rágalmazóinkról (Nagy Attila Puli!) mindig kiderül, hogy vagy erkölcstelen munkakerülők és elmebeteg házastársaiknak, vagy nyugdíjas szüleiknek kifosztói, vagy az, hogy ők maguk is elmebetegek.

Gerle Éva: Csak az olvassa c. blogján talált vallomása a saját őrületéről:

„top 10 -- kín

Közzétéve augusztus 17, 2013

Annyit írtam már a testről! Ez az én testem. Lássuk most a
pszichiátria, -ológia körébe tartozó kínjaimat, de legalábbis
jellegzetességeket. Hordjuk össze -- nektek mi van?


1. Intellektuális túlfűtöttség, szellemi – lelki egzaltált állapot.
Ide tartozik ez az iszonyatosan éber tudatállapot, a villanófény:
nagyon koncentráltan dolgozom, értek meg szöveget, színházat, ugyanígy
főzök, és mindenben azonnal döntök, és megyek bele a döntésbe, mint a
tank, nem táncolok vissza. Így lett a lányom, így a bambuszbiciklim,
az otthonom, a legszebb csókom, a munkáim, a versenyeredményeim, és
így néztem a művész urat a színpadon: felfokozottan, mindenestül,
azonnal. Mindent tudok előre, mindent észreveszek, főleg a forgalomban
a szereplők szándékát, a valószínűségeket -- nem csoda, az életem a
tét. Ugyanígy: számok, dátumok egész pontosan és évekig, egyszer
hívott ismerős telefonszáma sokkal később is simán megy, Zola mikor
írta a Nanát, biciklidefekt időpontjának krónikási igényű felidézése,
tizenkét éve a Sirálypremier, első anális szex dátuma stb. (az a baj,
hogy exponenciálisan nő a szexszel kapcsolatos, sokszor megdöbbentő
keresőkifejezések idetalálása, nagyon előre rangsorol a google).

Ismerősök néznek nagyot ezen a dátummánián, rettegnek (pedig van, hogy blöffölök), aztán inkább csak röhögnek.
Úgy-e, Balázs.
Arcok nem, nevek sem, de ami szám, vagy efféle tény, az mindig, nemhogy nem félek a számoktól: a szerelmesük vagyok, anyai ágon matematikus a család, nagyapám igen jeles csillagász volt, és az már, mint József Attilától
is tudjuk, szinte költészet, körbeértünk.

2. Alvásparalízis – mosom kezeimet azóta bezárt blogján olvastam róla,
jaj, hogy most már neve is van! Iszonyat, úgy hívtam: jönnek a Rémek.
Tizenhat és huszonkét éves korom között rendszeresen, főleg
alkoholfogyasztás után. Zúgásra ébredek, a tudatom éber és retteg, a
testem alszik, nem mozdul, de valami mégis felkel és elindul bennem, a
többi nehéz és kétségbeesett. El akarják vinni a lelkemet sötétszürke
lények, akiket nem látok, rettegek. Fogaim tövének fájdalma. Kiáltani
akarok, valami éber erős lélekkel várja közben bennem, hogy vége
legyen, és tudja is, hogy mindjárt vége, csak ki kell bírni ezt a
süvítő zúgást, jaj, ki kell bírni. Amióta gyerekem van, és főleg a
szoptatás alatt, ami hormonálisan nagyon más alvást csinál, csak
egyszer-egyszer fordult elő. Fórum a témáról, nagyon érdekes. Ugye
nektek is volt, ugye nem csak engem visznek el az ufók? Nem érdekel,
hogy asztráltest meg két világ közti kapu, nem akarok rettegni.

3. Folyamatosan magas szorongásszint, túlzott felelősség- és
Elégtelenségérzéssel. Magas mérce, amely megbénít, mindent megkeserít,
mindent problémának, súlyosnak láttat, kedvetlenné tesz, moralizál,
bűntudatot okoz, szégyenbe taszít, nem enged önfeledtnek lennem,
könnyen túllépnem, rá se rántanom, elhajítanom, ami nem kell.
Ma már megvan a vicces fele is ennek, meg az élvezet is ugyanolyan súlyos:
túlhajtott, de koncentrált, okos, tudatos hedonizmusba fojtom a
szorongást, néha megdöbbenek, mennyt segít egy pohár bor, de nem
engedhetek ennek, nem iszom, nem iszom, havonta kétszer talán valamit.
Biztos ellenszer a nagyon sok futás, a katartikus zenehallgatás, és a
szexben is tudott lenni pont, amikor ez átbillen.

4. Szezonális depresszió, bipoláris jegyekkel.
Tanár vagyok, előtte meg diák, és ekképpen mámorosodtam meg mindig a tanévkezdettől. Akkor még minden tiszta, aranyló, szelíd az ősz. Nagy kezdetek, nagy energiák, nagy teljesítmény, feszes hegyű filctollak. Alkotó ember vagyok, és minden évben szétrobbantom kínlódó keresésemmel a tanárlét falait.
Nem értenek a körülöttem levők…..(!!!!!!!) Konfliktusok, majd idegenség.
Ma sem értenek, egyébként, csak ma már visszavonulok a kastélyomba, és
megvagyok magam, a gyerekeim, a blogom, az erdő meg én. És aztán
összezuhanás, fényhiány, kifáradás, teljes csőd, önpusztítás. Nyáron
újra valami megnyugvás, változás. A legdurvább 2004 ősze volt. Még
gyanútlan voltam, beletettem minden sejtemet a tanárságomba, a
barátságaimba, a reménytelen szerelmembe, nagyot zuhantam.

Ezt a bipoláris dolgot tudakoltam egy szakembertől, de akkor
akasztotta fel magát harminchárom évesen az egyik ilyen ismerősöm, és
ahhoz képest semminek tűnt az enyém.

Elmúlt, egyébként, János elfogadásától, attól a tudattól, hogy
megérdemlek dolgokat, meg hogy nem függök, merem élvezni, ami van,
együtt száguld az életemben a teljesítmény és az öröm, a döbbent hála,
hogy hát mégis, és talán a halála is megérlelt.

5. Nem tudok pisilni bármilyen stresszhatás esetén. Ma sem, de
régebben egészen abszurd módon tíz perceket szenvedtem, közben
berregett a busz motorja. Itthon nincs gond, de máshol, főleg ha menés
van, utazás, vagy mások is a közelemben! Kínomban elkezdtem a helyiség
mintáit, kőkockáit, csempéit számolni, lassan, nagy figyelemmel --
meglepett a siker, tizenháromnál mindig eljött a megváltás. Ezt
nevezzük autogén tréningnek, vagy kognitív terápiának, Dani? Egyedül
sikerült megtalálnom a megoldást, és az évek alatt tizenháromról lassú
háromra csökkent a sikeridő. Az elengedéssel lehet problémám,
bizonyosan, vagy még rosszabb, valami abúzus? Vagy csak hosszú a
húgycsövem? Egyszer bepánikoltam egy dizájnvécében, ahol semmi
számolnivaló nem volt, csak ónszínű recés falak. Na, ez megy a
regénybe.

6. Szénhidrátfüggés, evésrohamok. A futás kioltja. Most is
sokat eszem, ha nem felejtem el, és nem vagyok el egész nap három
kávéval (Illy magyar volt, tudtátok?), de ma nagyon fontos a minőség,
meg sokat is fogyasztok. Bulimia sosem.

7 Karvagdosás (Csukló-érfelvágási kísérletek)
-- elég részletesen megírtam már: Kiált a testem(!), ez is
miért jelszavas, hát mit szégyellek még én? Most a fotózáson
lealapozták gondosan. Szeretem a textúráját egyébként. -> hegfétis.

8. Hajrágás (erre jó a drága fodrász, mert akkor sajnálom a profi
végeket), sebtépkedés, hegfétis; szőrhúzgálás- és
fültisztításszenvedély, mások mitesszereinek sóvárgó lesése, magamon
találás öröme, és ne dicsekedjek, de ritka.


9. Időbeosztási képtelenség, lekésés mindenről, ami fontos.
Amióta volt ez a fél év: három gyerek életének
megszervezése, infúziólecsepegéshez igazított taxi,
főorvosarrajáráshoz hangolt bébiszitter, gyógyszerbevevés,
kacsaürítés, azóta én gyűlölöm és kijátszom az időpontokat. Egyszerűen
nem indulok el, bosszúból, leszarom. Sok türelme kell legyen annak,
aki velem találkozik. Le is késem a vonatot, és a Ványa bácsit is.

10. Kényszerképzetek, kényszerbetegségek, ezek másokra erőltetése.
Ez enyhe, vagyis nem teszi tönkre a mindennapokat:
elsősorban a teljesítmény-kényszer, írás-kényszer, túlhajtott zenehallgatási kényszer. Valaminek utánamenni, és most éppen a Nagyításnak annyira, mint benne Thomas a gyilkosságnak; megállíthatatlan futás (lépésszámlálás, sose rontom el) és biciklizés közben a lábfejkörök számolása. Aztán: morzsaiszony, kezem tiszta legyen, lepedő-terítő
szegélye lefelé legyen és ne legyen ferde; papucs mindenkin vagy
nagyon tiszta padló, ne lépj rá, ha vizes, ezért vendégeimmel is
pörölök. Újabban hisztéria a színekkel: bugyi-melltartó egy szín és
egy márka legyen (Intimissimi), mert el van rontva a nap különben!

Fehér cipő, fehér óra, fehér hajgumi; vagy épp narancssárga
kiegészítők, esetleg zölddel -- van, aki ezt ízlésnek nevezi. (És van aki, a többség: őrületnek!)

Megkerülhetetlen klasszikus kényszertémában, olvassátok inkább őt:
Repedésre nem lépés -- ÁSÉS Brigád blog

Alsóban kockás füzetet teleírás számokkal, úgy, hogy egy kocka egy
számjegy, vesszővel elválasztva.

Gyerekkorban minden reggel kakaó kapás ágyba, 3 decis söröskorsóban.
Legbetegebb szertartásszerű megivás: Maki (együttalvó játék)
felültetése, majd Pelus (sokéves 2000x kimosott textilpelenka)
kiterítése levarratlan ún. "sima" felével felém, és jobbkézzel
kakaóivás közben balkéz fonákjával nagyon puha Pelus simogatása!!!!
(Későbbi borotvált pina - igény kialakulása.) Ezzel az emlékkel
társaságon belül hihetetlen sebek feltépése, mint Bretodonak az Amélie
által megtalált gyerekkori doboz. Közös élmények: pelenka mindig
színnel kifelé hordása mindenhova, anélkül alvás nem tudás. Ha nem
színnel van bármilyen textil, rosszullét kerülgetés. Őzike szintén.
Testvér őzike bosszúból felakasztás csillárra. Ettől haláltól félelem
kialakulás. (Korábban említett Makit vitorlás árbócra felakasztás
Balatonon idősebbek -- nagyon sírás.)

11. ) És akkor idézzük még fel, mi az, ami az 1984 végén a patkányok:
legbelső félelem? Nekem a skorpió. De egy ilyen égövi lány mikor
találkozik skorpióval? Nos, soha, de el kell meséljük már ezt is,
Kinga, ne haragudj: a nyolcvanas évek derekán járunk, három évvel
idősebb barátnőmmel azt játsszuk, hogy a tekintélyes mennyiségű Búvár
zsebkönyvek valamelyik képét az egyik a másik fél orra alá tartja, aki
csukott szemmel megcsókolja, majd megnézi, mi volt az -- katarzis
kilenc évesen. De hogy visszaélés ne történhessék, a Pókok, skorpiók
kötetet eleve átvittem anyám szobájába. Ez az én rafinált, hogy mást
ne mondjak, barátnőm átosont, vagy mégis elrejtette valahogy (most már
elmondhatnád, hogy volt), míg én csukott szemmel vártam, és a hátlap
fekete, borzalmas skorpiójára nyitottam ki a szemem, azóta rettegek a
sosem látott skorpióktól.”
-------------------------------------------------------------------------------------------

Kozma Szilárd asztrológus: A Skorpió ugyanis a gyökeres spirituális újjászületésnek, tehát a régi tévelygő és beteg öntudatunk elhalásának a megtestesítője ugyanis, és ezzel persze, a tényleges boldogsághoz és egészséghez – a megváltáshoz vezető életutunknak a megnyílását, negatív esetben: annak a teljes elzáródását (lásd: végbélelzáródás, vagy prosztata, nők esetében: húgyvezeték elzáródás – tipikusan skorpiói betegségek!) testesíti meg. Nem véletlenül fél tehát a skorpióktól és az asztrológiában a skorpió analogonját megtestesítő pókoktól a csakazolvassa c. férfigyűlölettől csepegő blognak a szerzője: Gerle Éva!
És jönne még a 12 és a 13, és még más sok pont is, amit Gerle Éva csak abban az esetben lenne képes észre venni magán, és beismerni, hogyha az előző agybetegség - tünetei nem lennének:

12. Beteges, de síma valóságferdítési – hazudozási kényszer. A tárgyi valóságnak a szavakkal való leírásával, elmondásával történő elferdítésének a beteges kényszere, az arra való csillapíthatatlan sóvárgás. Ha valami szép, akkor az számára nem elég szép, azt leírás – elmondás közben fel kell nagyítani, fel kell fokozni.
Ha valami ronda, utálatos, mocskos és szennyes, vagy rendetlen, azt úgy kell leírnia, hogy ott csakis az őskáoszról lehet szó, meg a pokol fertőjéről. De ha nem is jön mindig ennyire túlzás-kényszer, úgy, ahogy van az a tárgyi valóságban, nyilvánvaló, hogy az nem lehet úgy a jó és a helyes, és reális, neki vagy jobbra, vagy balra, vagy felfelé, vagy lefelé, vagy mélységbe, vagy magasság irányéba, de kell változtatni, ferdíteni – másítani, szépíteni, vagy csúfítani rajta. De ezt úgy, hogy abban már is benne legyen a jellegzetes Gerleévai ítélet is, az elítélés, vagy a helyeslés.

13. Beteges nagyzási hóbort, megalománia. Vagyis: Mindenek fölött ott állok Én Gerle Éva, ez a csodálatos, azelőtt sosem volt és azután soha nem lesz, de attól még Isteni, tehát öröklény, akinek mindig de mindig csak és csakis igaza lehet. Aki tehát soha, de soha nem tévedhet, ahogy az Isten sem tévedhet soha. Ebben vagyok Én, a az önimádó agysorvadásos hülye, a legbiztosabb és a legmeggyőzhetetlenebb. – Egyelőre…

14. Fent már ő is említette, de a blogján kiemelt helyre került, az ő többszörösen diplomázott fenéklyukába mélyen benyomott és abban mint a pornófilmekben is, keményen ki-befelé lökődött, de őt természetesen még így is lelkileg „bántalmazó” bunkó-péniszek utáni kétségbeesett sóvárgás.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2014.03.16. 13:01 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 813
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
Megint egy elmebeteg, vagy ez még ugyanaz (A Gerle)? Betegesen irracionális, maró gúny… Meg kell állapítsam, hogy az őrült Gerle Éva egy gyűlölettől ki-kitörő társadalmi genny-vulkánnak a csúcsa, s ez a vulkán a maradék férfiasságot is elakarja tüntetni a föld színéről. Beteg, beteg, jajj, de beteg a világ.

Egyébként Szilárd is írt vagy beszélt Stephen Hawking-ról vagy csak a szokásos összemosás történt a minél hatásosabb férfidémonizálás érdekében? Mert én foglalkoztam Stephen Hawking-gal de nekem is alig volt rá időm, nem még Szilárdnak, bár, kétségtelen, hogy ő jobban rálát a szellemi okokra, és gyakorlottabb azoknak a felderítésében.

A kauzális asztrológia az egyetlen dolog, amiről Gerle Éva elmebetegsége nem tudja azt a tünetet produkálni, hogy abban is ő a legjobb, azt is ő tudja legjobban, ezért, a kauzális asztrológia “felfedezőjét”, “úttörőjét” Kozma Szilárdot tömegek gyűlöletének és megvetésének kell kitennie. Mi sem egyszerűbb ennél Gerle Évának, mint saját betegesen önérzetes, erőszakos, zsarnoki és megbízhatatlan-hazudozó természetének minden vonásával megrágalmazza Kozma Szilárdot. Nem kell a szomszédba mennie, hogy az emberiség legalávalóbb vonásai eszébe jussanak, önként törtnek fel a tudattalanjából és fröcskölnek szét a világban. Gerle Éva rendelkezik mindazokkal a borzalmas tulajdonságokkal, amelyek valaha is feltűntek a történelem során a legvéresebb zsarnokok személyiségében, mint legiszonyatosabb tulajdonságok, és amit az ide vonatkozó irodalom legplasztikusabb ábrázolásainál olvashattunk és láthattunk lelki szemeink előtt.

Mi más magyarázhatná azt a magatartását, hogy a blogja rendszeresen gyűlölet-teljes uszítás a férfiak ellen, továbbá a családból kiábrándult gőgös vallomások a hedonizmus bársonyos, krémes, illatos és színes úri-köntösében… Mi más magyarázná, hogy bibliai jelenteket ábrázoló festmények megtekintésére kifizeti a jegyet, hogy undorodjon azoktól, és inkvizitori szemforgatással elítélően nyilatkozzon a mártír-jelenetek megrendelőiről, mert azok bizonyára mind, álságos, szemforgató, perverz szadisták voltak és a kemény munkával és bravúros tehetséggel megfestett képek is csak alantas vágyaik kiélésére, a mások szenvedésében való perverz kéjelgésre szolgáltak. Mi más lenne ez a köztudottan minden nyavalyáját mások nyakába akasztó (másokra ráfogó), s az illetőket azért rafináltan meghurcoló (s természetesen nagy élvezettel gyűlölő!) Gerle Évától, hanem egy karmikus kivetítésben megnyilvánuló önvallomás? Mi más magyarázat van arra, hogy minket a kezdettől fogva mindenfélével meggyanúsított, hogy az embereket ellenünk fordítsa és közutálat tárgyává tegyen, hogy a szabadságunkat elvehesse, hogy megfosszon a a normális élettől, hivatásunktól, gyermekeinktől, az elköteleződéseinktől, hitünk, jövedelmünktől… Mi másért? Ha nem a perverz örömért, hogy szenvedni lásson minket? A mártírok (bántalmazottak) tisztelete és védelme csupán ürügy a számára, hogy kegyetlenkedhessen. Egyrészt azért pont velünk, mert ez a baljósan sátáni, rejtőzködően és szemforgatóan vérszomjas-szadista tudattalanját a frász töri ki minden egészséges bátor, nyílt és igazságszerető, tehát mondhatni pozitívan férfias, öntudatos, határozott és erélyes személytől, másrészt azért teszi ezt, mert a mindenféle állami és nemzetközi-civil alapítványoktól befolyó anyagi jövedelme biztosítja neki, hogy munka nélkül is jól gond nélkül eléldegéljen 2-3 gyerekével, és hát, sajnos, az év nagy részében unatkozik.

És akkor ne is említsem Gerle Évának a jóságos, pedofil Michael Jackson iránti imádatát és szexuális vonzalmát, mert ezzel érkezünk el arra a pontjára az ő sátáni szellemi szerkezetének, ahol be kell lássuk, hogy a Gerle Évának gyermekekkel szembeni szadista hajlamai is vannak. Mindezt a feltevésemet, csak erősíti az, hogy pár napra rá, hogy le merészeltem írni a fennen hirdetett gyermekelhanyagoló nevelési nézeteiről, hogy azok veszélyesek, olyan sötét gondolatok ébredtek benne, amit a mániás depressziójából fakadó önkritikátlansága miatt gond nélkül le is írt a blogján: ő nyugodtan lejárathat minket, ezzel gazdaságilag is veszélyeztetve a családunkat, mert mi már ÚGYIS tönkre vagyunk menve, “légüres térben” élünk, és a gyerekeink IS már félig állami gondozásban vannak. Majd ugyanitt leírja, egy későbbi bekezdésben, saját magával vitázva, hogy egyébként szerinte, nekünk nagyon is van veszteni valónk, és pont ezért nem kellett volna “húzogatni az ő bajszát”. Tehát teli-s tele volt freudi elszólással ez az vallomása, amit nyilván értelmes érvelésnek próbált valahogy összetákolni, de a tetteire, kitűzött szándékaira nem volt és nincs értelmes, elfogadható magyarázat csupán az, hogy szadista élvezetből kezdett el minket zaklatni, amiért nem nyeltem le szó nélkül a rólam leírt gátlástalan gúnyolódásait és az ellenem, végső soron más akkor megkezdett uszításait!

A lényeg, hogy mihelyt felvettem a csatabárdot Gerle Évával szemben ő már az első napokban azzal a képpel élt, hogy mi sem természetesebb, mint egy olyan szülőpár mellől, akik neki nem szimpatikusak, még a gyerekeiket is elcsapni, mintha valami állatokat lennénk mindannyian, ő a nagy rafinált jogértő feminista úgy szed szét minket, ahogy csak akar, még a gyerekeket is kapásból tárgyaknak vagy állatoknak nézte. Így, minimális empátia nélkül nézi ő általánosságban is, tehát tudattalan tévképzetéből fakadóan, általában a gyerekeket, és főként a mások gyermekeit, valami egészen másnak, mint amik azok valójában. Főként eszközöknek. Akár megélhetéshez szükséges, illetve hátrányos eszközöknek (Teljesen negatív Hold szemben a Bika Sárkányfarokkal) akár szexuális kellékeknek, partnereknek (teljesen negatív Skorpió hold) akiknek a testi, de minimum pszichológiai manipulálásában és rafinált lelki kínzásában örömét leli (teljesen negatív skorpió hold). Ráadásul ez a negatív hold még a szintén teljesen negatív skorpió-Uránusszal is együttáll, ami még tovább erősíti a szexuális perverziókra való hajlamait az illetőnek, és a gyerekeket ugyanakkor a kísérleti nyulainak tekinti a saját szabadosságának, beteges szabadság-eszméinek gyakorlásához. Egészen pontosan: a tudattalanjában össze van keveredve a két őserő és ott szabadoskodik, ahol anyáskodnia kellene, illetve ott anyáskodik (persze eleve teljesen tévesen) ahol másoknak az individualitását kellene tiszteletben tartsa. Tekintve, hogy mindez a skorpió erőterében van, önkéntelenül is, azt érzi és képzeli, hogy minden bántalmazott nő fölött anyáskodni kellene, kihasználva azok traumáját és végleg beléjük táplálni a férfigyűlöletet, a bosszú-vágyat (skorpió) és a megváltó hedonizmust (Bika) kerge tyúkanyói gondoskodásként, ahelyett, hogy az Uránusz szellemiségének megfelelően abban segítene másokat, hogy pl. akár pontosan a negatív skorpiói töltet miatt elszenvedett sorsnehézségek, szerelmi kudarcok, bántalmazások után megtalálja valaki azokat a spirituális információkat, amelyek segítenének az élete nehézségeit, a benne rejlő mély mozgató rugók szintjén megérteni, és új irányt felvenni (Uránusz).

Ilyen, labirintusból való kijutási lehetőségeket kínáló, útmutató információs rendszer a valódi, karma- asztrológia. Emiatt is érzékelt Gerle Éva éppen minket ellenségnek és konkurenciának. Hiszen ezzel mi veszélyeztettük az ő „üzletét”, amihez őt nem is annyira a pénz köti, mint inkább a hamis önérzete és a szadista élvezkedési lehetősége. Ő nem harmóniát akar a férfi és a nő között, hanem a saját beteges igényeit és reflexeit kívánja abszolutizálni. Mert a valószínűleg a tízes horoszkóp házába eső valamelyik karmikus pontjával, vagy bolygóival nem képes az exhibicionizmusról (10. ház) és a hódítási stratégiázásról (Kos Lilith) lemondani. Végül is ő, egy olyan karakter lett a nem-nevelő, tehát a karmát szabadon növekedni hagyó nevelési elméletei hirdetése által, aki, ha nincs háború, akkor ő csinál, mert máshoz nem ért. Mint ahogy az USA-ról is terjesztették már azt, hogy csak úgy ész nélkül (merő mentális agresszióból) halomra gyártottak fegyvereket, aztán háborút gerjesztettek valahol, hogy keresletet generáljanak a fegyverekre. Hát, Gerle Éva is ilyen hidegfejű, fegyver-kereskedői vénával és gátlástalansággal született ügyeskedő.

Újból visszatérve a Gerle Éva pedofil-hajlamaira, amelynek a sokadik, de az egyik legaggasztóbb jele volt az, amikor szintén még decemberben, mi fölöttünk úgy kívánt basáskodóan fölényeskedni, hogy kioktatott afelől, hogy mi – ő szerinte – a kislányaink nemi szerveire közelítettünk kamerázás közben, és meztelen combjaikra, valamint ilyen jeleneteket nagy töménységben feltettünk az internetre, és ez mekkora felelőtlenség volt. És, hogy mi – Kozmáék – jaj, miféle felelőtlen elmebetegek is lehetünk. Burkoltan legalább is ez volt a Gerlésen áttételes üzenet lényege. Még burkoltabban pedig az, hogy Gerle Éva számára Kozma Szilárd a sátán, akiről ő bármit szétkürtölhet, mert ő csak egy vidéki kis asztromókus, akinek a rovására a barátnőkkel lehet anus-os szellemeskedéseket is gyártani, é végül is, mi nem telik ki a „nekem minent szabad” jellegű sátáni magatartástól? Persze, hogy egy ilyen ostoba, vidéki férfi-sátán, veri és megalázza családja minden nőtagját, élettársát és gyerekeit is, akár pedofil videók készítéséig is elmenően… Ezek után, már azon sem lepődök meg, ha ez a Gerle Éva által Szilárdra kent sátáni kép, is, eegy az egyben Gerle Évára lesz igaz, éppen úgy, mint ahogy eddig mindenről, amit miránk kent és amivel előre kitervelten ránk támadt, mihelyt én mertem nyilvánosan kritizálni őt, az engem ért sértései miatt és a felelőtlen nevelési elvei miatt, ki derült, hogy rá igen is jellemző, hogy ő, még csak nem is annyira titokban, hanem szemtelen nyíltsággal, mint „európai liberális normális úzust” ő vastagon elköveti!

Már bocsánattal legyen mondva (írva) ilyen nyíltan és nyersen, de a kamera előtt álldogáló, járó-kelő, beszélgető fürdőruhás kislányoknak a mellékesen képbe kerülő combjaiktól és fürdőruhával borított, serdületlen szeméremdombjától senki más nem jön zavarba és senki másnak nem támadnak szexuális ötletei, hanem csak és csakis a pedofiloknak! Gerle Éva szerint, az erőszak kultúrájának korában élünk, szerintem meg a gátlástalan perverzió és ezen belül a csámcsogó pedofília fénykorában. Ez valahol a fogamzásgátlók használatával együtt, mint új perverz élvezkedési lehetőségként lehetővé vált, gyermekekkel való férfiakkal szembeni stratégiázási - spekulálási és a nők által egyedül maguknak, kizárólagosan, mint privát tulajdonként kisajátított gyermekeknek a hülyére-kényeztetési hóbortnak a következménye. Vagyis annak a következménye, hogy ennek, az életkönnyítési technikáknak „hála”, a gyermekeknek a spirituális rendeltetése (feladatai és szükségletei) teljesen feledésbe merültek ezekben a társadalmakban és mindenki „életélvezéshez” való joggal rendelkező felnőtteknek nézi őket, akik morálisan és spirituálisan már akár a szüleik tanító mesterei is lehetnek. De, legalábbis minden gyakorlati alap nélkül, akárcsak a felnőttek, ők is „megérdemlik” ugyanazokat a jogokat, tehát az élvezet-szerzés, a szabad karma kiélés, düh-kiélés és a szabad szexelés jogát. Miért ne, hiszen a fogamzásgátlók használatához is éppen úgy joguk van, az meg biztosítja a következmények nélküli szexuális élvezetekhez val nyakló nélküli jutási lehetőséget felnőttnek és gyermeknek egyaránt.

Nem csoda hát, hogy ilyen társadalmi normák, sőt, ilyen félrevezető gyermekekkel kapcsolatos koncepciók és liberális törvények közepette, mindenki, aki a Hold őserejének illetve Rák erőterének megfelelő szellemi tévképzetekkel, zavarokkal születik, az egész nyugodtan lemondhat az anyai, vagy az apai funkciójáról és ezzel a családalapítás „nyűgéről” is, különböző magasztos eszmék mögé bujva, miközben semmi egyébről nincs szó, csupán arról, hogy félnek a lelkiismeretüket állandóan gyötrő pedofíliás kísértéseiktől. Attól viszont nem félni kell és a pedofil hajlamokat rejtegetni és titokban erről ábrándozni kell, illetve, vétek-leleplező detektív szerepek mögé bújva, ilyen jellegű illegális videókat nézegetni, „áttételes kiélésként” hanem legyőzni ezt a félelmet, és az egyetemes törvények megváltó logikáját (Ti., lásd a Ciklus és a ritmus törvényét, amley világosan beszél és eligazít mindenkit ebben a kérdésben) elfogadva, megszabadítani a karmikus tudattalanját ezektől a sugallat szerű szexuális tévképzeteitől. Amihez nem elég az a gyakorlati tény, hogy valaki vállal gyermekeket. Mert csak és csakis a „törvényesség” és a törvény-ellenes karma(ferde!) - hajlamoknak a bátor tudatosításával és a törvénytelenségről ( a perverz vágya beteljesítési lehetőségekről) való végleges lemondással, lehet feloldani a karmikus tévképzeteket.

A feloldáshoz szükséges gyakorlati körülmények hiába vannak meg a perverzió kiélési lehetőségéről való határozott és gyökeres és visszavonhatatlan lemondás szükségének a tudatosítása nélkül. Mert különben, az ember úgy jár, mint Gerle Éva, vagy az ilyen szempontból hasonló karmával született Bodó Attila, aki immáron kész szektát épített ki, köztük a gyermekeket felnőtté magasztaló és a felnőtteknek a (gyermektelen) felelőtlenségét magasztaló eszmékkel. Gerle Éva pedig nyíltan vállalja, hogy a gyerekeknek nincs különösebb szükségük nevelésre, irányításra, csak társakra a szórakozásaikhoz, vagy még arra sem, és úgy is meg kell, járják a maguk poklát (mint ahogy szerinte a mi gyerekeink, az ő ide vonatkozó áldásos tevékenységével, vagy anélkül, de valamiért, úgyis állami gondozásba fognak jutni) és ha már minden ennyire könnyű és szabad, akkor persze, nyugodtan szexelhetnek is, csak „mondjuk védekezzenek”. – Igen is, ezt írta a témában Gerle Éva! El lehet képzelni az ő szexuális felvilágosításait, amiket a gyerekeinek ad, illetve, amiket adott esetleg tanárként mások gyermekeinek. (Nem hiába vettek neki ajándékba a volt diákjai egy csodálatosan szép és nagy vibrátort!) Mint ahogy Bodó Attila – a Szabad Gondolat prófétája is, szentül meg van győződve a spirituálisan hasonlóan megvilágosodott csupaszív barátaival, hogy a gyermekek előtt nyugodtan lehet trágár és obszcén szavakat használni, ilyen vicceket mondani, sőt: a viccelődésbe esetleg még a mi 9 és 11 éves kislányainkat is bevonni. És ahogyan Attila szerint: „az Úristen nem rejthette olyan messzire, a csillagokba és a csillagok közé a külvilág és rejtélyesebb belső világ működését (az asztrológiába)” úgy bizonyára az ember gyermekeit sem tervezte olyan kényes lelkületűeknek, hogy azok különböznének a felnőttektől és ne lehetne előttük, vagy kifejezetten nekik szexuális jellegű, obszcén és trágár vicceket és ugrató szellemeskedéseket mondani. Mivelhogy ilyen is, a liberális józan (pálinkázó, húsevő) paraszti ész. (A Bodó Attila által gyakran emlegetett, józan paraszti eszéről jut eszembe, hogy csak most tűnik fel, hogy egy a javak megszerzéséhez, az önfenntartáshoz, ne adj isten családfenntartáshoz szükséges, rendszeres munkavégzés ellen prédikáló személynek nem tudtom, vajon honnan lenne nemcsak, hogy józan, de bármiféle paraszti gondolkodása egyáltalán?)

Ha nekem egy ilyen Gerle Évához hasonló, rafinált, álszent, de „nyelvileg jól kiképzett”, szadista hajlamú őrült élettársam lenne, és kínozná a gyerekeinket, miközben ő lévén a “bántalmazott nők védőszentje”, s ezért egy szavam se lehetne vele szemben, hát én sem tudnék vele asztrológiai tudás nélkül mit kezdeni, mint kétségbeesésemben, becsületesen elverni és utána börtönbe kerülni. Vagy mindent, még az utolsó józan és ezért vele ellenkező gondolatomat is elfojtva, lenyelni és vérrákot kapni. Vagyis a gyűlöletes és keserű tudattól, a gyilkos vággyá duzzadó elfojtott agressziótól, hogy férfiként nem tudom tőle megvédeni sem magamat, sem a gyerekeimet…

S még egy dolog van, amit már rég le akartam írni Gerle Éva csakazolvassáról. Hogy miért is lett ez a mélytudattalanja szintjén gyilkos ösztönökkel született, de a személyiségében ezen kívül túltengő Bika-karmára jellemző beteges hedonizmust, élvezetvágyat is öröklő személy, végül is, a nőknek a férjeik zsarnoki hatalma alól való kiszabadítása érdekében, állítólag önfeláldozó módón kiálló, férfigyűlölő harcos? Hiszen rajta kívül több száz-ezer tűz karmás, tehát férfiakkal és főként férfiassággal szembeni ellenérzésekkel született nő él még, Magyarországon is,, mégsem lesznek nyíltan férfiak ellen uszító, a nők érdekérvényesítése érdekében “feminista”, férfilelkeket herélői szóforgatást oktató és gyakorló közszereplők. Gerle Évát 3 tényező vitte arra rá, hogy beálljon ebbe a sátáni szerepbe. Az egyik a vele született férfigyűlölete, rejtett agresszivitása (Kos Lilith), a második ok az elkényeztettsége miatti súlyos, spirituális és fizikai - nemi diszfunkcionális állapota, főként a mániás depressziója. A harmadik ok pedig az, hogy 27 éves koráig, tartósan szeretői, vagyis öncélú módon szexelő női státuszban élt. Tehát a szerelmi partnerei ő vele csalták a feleségeiket, vagy élettársaikat. Ahhoz, hogy emiatt mégse kelljen élete végéig általános női megvetés tárgya legyen, sem megbánnia, hogy több nőtársa megcsalásában vett részt tudatosan, már csak erkölcs-stratégiai okokból is jól jött neki, hogy a bántalmazott nők érdekképviselője legyen. S van még számtalan ok: pl. mert ez is remek ingyenélési lehetőséget biztosít (Bika Karma egyik megnyilvánulása). Ugyanakkor amit már írtam, itt lehetősége nyílik szemforgató inkvizitorként csorgatni a nyálát, mindenféle durva és morbid pornóoldalakon, és pedofilok után kutakodva, a vonatkozó kéjvágyát, vizionálási szinten kiélni az interneten…

Ez már mindjárt öt nyomós ok, amiért csakazolvassa-Gerle Éva az lett, aki. És mindegyik ok a karmája legvastagabbjához kapcsolódik. Hát, emiatt nem boldogok az emberek és nem tudják elképzelni, hogy a földi mennyországot elérhetnék, mert bizony előbb tudomásul kell venni, hogy a kauzális asztrológiai átvilágítás, feltárás nélkül nem lehet megváltódni a karmánktól. Azok ugyanis, nagyon makacs ösztönök, amelyek viszont, a soha ki nem elégülő perverz-vágyaknak földi pokla elérése érdekében, briliánsan együtt tudnak működni a hasonló karmával rendelkező nyomorultak, akárcsak Gerle Éva és az ő két, magukat nyíltan „killereknek” necező barátnője is. Hol van az, az ember, akinek öt pozitív késztetése szabadon működik és kreatívan van felhasználva? Hol van az, az ember, akiben annyiféle harmóniára törekvés ki tudott alakulni vagy meg tudott maradni, mint amennyi öncélú rombolás és gonoszság van Gerle Évában? Remélem, hogy azért mégis csak ritka az ilyen összetetten és sokszorosan gonosz ember, mint Gerle Éva – csakazolvassa. Bár, a karmának engedni, úgy zavart kelteni, rombolni, élősködni könnyebb, mint harmóniába kerülni és tisztességessé válva, harcolni az igazságért, igazán szeretni és nem megcsalni a társunkat, hűségesnek maradni, szeretni a gyermekeinket, áldozatot hozni értük, áldozatot hozni az igazságért, egy igazán értékteremtő, hasznos hivatásért.Joó Violetta

_________________
"Egy csepp realizáció többet ér egy könyvtárnyi elméletnél." - Hamvas
És: A bolondság az egyetlen pajzs, és az egyedüli biztos talaj.

http://aldottelet.com/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2014.03.17. 23:25 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 813
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
"Csakazolvassa" - Gerle Éva, a szemforgató szadista
Szerző: Joó Violetta

(Reakció egy a Gerle Éva rágalomhadjáratának kezdete óta záporozó, sok századik, Kozma Szilárdot mocskoló és rágalmazó kommentre.)

" Úgy érzem, az lenne a legjobb, ha innentöl kezdve minden szakmát eltörölnének és a kauzális asztrológia lenne az egyetlen szakma ill. tudományág, ami megmaradna. Azt hiszem sokkal barátságosabb, egyszerübb és élhetöbb lenne a világ. Nem lenne szükség tesztekre, gyógyszerekre, ügyvédekre, politikusikra, fizikusokra, rádióra, TV-re, kutatásokra, egyetemekre, mert Kozma Szilárd bölcsessége a világ minden területére kiterjed, tévedhetetlen és a csillagok állásából megmondja mindenkinek, hol és hogyan rontotta el az életét, minek köszönheti a rákját és egyéb betegségeit, milyen pszichés zavarokban szenved, hol tévedett Stephan Hawking, Jézus és Buddha. Egyszerüen töröljünk el mindent és nevezzük ki Kozma Szilárdot a világ egyetemes irányítójának." - állítólag Marie Lerner

Megint egy elmebeteg, vagy ez még ugyanaz (Gerle)? Betegesen irracionális maró gúny… Meg kell állapítsam, hogy az őrült Gerle Éva egy gyűlölettől ki-kitörő társadalmi genny-vulkánnak a csúcsa, s ez a vulkán a maradék férfiasságot is elakarja tüntetni a föld színéről. Beteg, beteg, jajj, de beteg a világ.

Egyébként Szilárd is írt vagy beszélt Stephen Hawking-ról vagy csak a szokásos összemosás történt a minél hatásosabb férfidémonizálás érdekében? Mert én foglalkoztam Stephen Hawking-gal de nekem is alig volt rá időm, nem még Szilárdnak, bár, kétségtelen, hogy ő jobban rálát a szellemi okokra, és gyakorlottabb azoknak a felderítésében.

A kauzális asztrológiai az egyetlen dolog, amiről Gerle Éva elmebetegsége nem tudja azt a tünetet produkálni, hogy abban is ő a legjobb, azt is ő tudja legjobban, ezért, a kauzális asztrológia “felfedezőjét”, “úttörőjét” Kozma Szilárdot tömegek gyűlöletének és megvetésének kell kitennie. Mi sem egyszerűbb ennél Gerle Évának, mint saját betegesen önérzetes, erőszakos, zsarnoki és megbízhatatlan-hazudozó természetének minden vonásával megrágalmazza Kozma Szilárdot. Nem kell a szomszédba mennie, hogy az emberiség legalávalóbb vonásai eszébe jussanak, önként törtnek fel a tudattalanjából és fröcskölnek szét a világban. Gerle Éva rendelkezik mindazokkal a borzalmas tulajdonságokkal, amelyek valaha is feltűntek a történelem során a legvéresebb zsarnokok személyiségében, mint legiszonyatosabb tulajdonságok, és amit az ide vonatkozó irodalom legplasztikusabb ábrázolásainál olvashattunk és láthattunk lelki szemeink előtt.

Mi más magyarázhatná azt a magatartását, hogy a blogja rendszeresen gyűlölet-teljes uszítás a férfiak ellen, továbbá a családból kiábrándult gőgös vallomások a hedonizmus bársonyos, krémes, illatos és színes úri-köntösében… Mi más magyarázná, hogy bibliai jelenteket ábrázoló festmények megtekintésére kifizeti a jegyet, hogy undorodjon azoktól, és inkvizitori szemforgatással elítélően nyilatkozzon a mártír-jelenetek megrendelőiről, mert azok bizonyára mind, álságos, szemforgató, perverz szadisták voltak és a kemény munkával és bravúros tehetséggel megfestett képek is csak alantas vágyaik kiélésére, a mások szenvedésében való perverz kéjelgésre szolgáltak. Mi más lenne ez a köztudottan minden nyavalyáját mások nyakába akasztó (másokra ráfogó), s az illetőket azért rafináltan meghurcoló (s természetesen nagy élvezettel gyűlölő!) Gerle Évától, hanem egy karmikus kivetítésben megnyilvánuló önvallomás? Mi más magyarázat van arra, hogy minket a kezdettől fogva mindenfélével meggyanúsított, hogy az embereket ellenünk fordítsa és közutálat tárgyává tegyen, hogy a szabadságunkat elvehesse, hogy megfosszon a a normális élettől, hivatásunktól, gyermekeinktől, az elköteleződéseinktől, hitünk, jövedelmünktől… Mi másért? Ha nem a perverz örömért, hogy szenvedni lásson minket? A mártírok (bántalmazottak) tisztelete és védelme csupán ürügy a számára, hogy kegyetlenkedhessen. Egyrészt azért pont velünk, mert ez a baljósan sátáni, rejtőzködően és szemforgatóan vérszomjas-szadista tudattalanját a frász töri ki minden egészséges bátor, nyílt és igazságszerető, tehát mondhatni pozitívan férfias, öntudatos, határozott és erélyes személytől, másrészt azért teszi ezt, mert a mindenféle állami és nemzetközi támogatásai biztosítják neki, hogy munka nélkül is jól gond nélkül eléldegéljen 2-3 gyerekével, és hát, sajnos, az év nagy részében unatkozik.

És akkor ne is említsem Gerle Évának a jóságos, pedofil Michael Jackson iránti imádatát és szexuális vonzalmát, mert ezzel érkezünk el arra a pontjára az ő sátáni szellemi szerkezetének, ahol be kell lássuk, hogy a Gerle Évának gyermekekkel szembeni szadista hajlamai is vannak. Mindezt a feltevésemet, csak erősíti az, hogy pár napra rá, hogy le merészeltem írni a fennen hirdetett gyermekelhanyagoló nevelési nézeteiről, hogy azok veszélyesek, olyan sötét gondolatok ébredtek benne, amit a mániás depressziójából fakadó önkritikátlansága miatt gond nélkül le is írt a blogján: ő nyugodtan lejárathat minket, ezzel gazdaságilag is veszélyeztetve a családunk, mert mi már ÚGYIS tönkre vagyunk menve, “légüres térben” élünk, és a gyerekeink IS már félig állami gondozásban vannak. Majd ugyanitt leírja egy későbbi bekezdésben, saját magával vitázva, hogy egyébként szerinte, nekünk nagyon is van veszteni valónk, és pont ezért nem kellett volna “húzogatni az ő bajszát”. Tehát telis tele volt freudi elszólással ez az vallomása, amit nyilván értelmes érvelésnek próbált valahogy összetákolni, de a tetteire, kitűzött szándékaira nem volt és nincs értelmes, elfogadható magyarázat csupán az, hogy szadista élvezetből kezdett minket zaklatni, amiért nem nyeltem le szó nélkül a rólam leírt gátlástalan gúnyolódásaikat és az ellenem végső soron más akkor megkezdett uszításaikat!

A lényeg, hogy mihelyt felvettem a csatabárdot Gerle Évával szemben ő már az első napokban azzal a képpel élt, hogy mi sem természetesebb, mint egy olyan szülőpár mellől, akik neki nem szimpatikusak, még a gyerekeiket is elcsapni, mintha valami állatokat lennénk mindannyian, ő a nagy rafinált jogértő feminista úgy szed szét minket, ahogy akar, még a gyerekeket is kapásból tárgyaknak vagy állatoknak nézte. Így nézi ő általánosságban is, tehát tudattalan tévképzetéből fakadóan a gyerekeket valami egészen másnak, mint amik. Főként eszközöknek. Akár megélhetési szükséges illetve hátrányos eszközöknek (Teljesen negatív Hold szemben a Bika Sárkányfarokkal) akár szexuális kellékeknek, partnereknek (teljesen negatív Skorpió hold) akiknek a testi, de minimum pszichológiai manipulálásában és rafinált lelki kínzásában örömét leli (teljesen negatív skorpió hold). Ráadásul ez a negatív hold még a szintén teljesen negatív skorpió Uránusszal is együttáll, ami még tovább erősíti a szexuális perverziókra való hajlamait az illetőnek, és a gyerekeket ugyanakkor a kísérleti nyulainak tekinti a saját szabadosságának, beteges szabadság eszméinek gyakorlásához. Egészen pontosan a tudattalanjában össze van keveredve a két őserő és ott szabadoskodik, ahol anyáskodnia kellene, illetve ott anyáskodik (persze eleve teljesen tévesen) ahol másoknak az individualitását kellene tiszteletben tartsa. Tekintve, hogy mindez a skorpió erőterében van, nagy a valószínűsége, hogy minden bántalmazott nő fölött anyáskodni akarna, kihasználva azok traumáját végleg beléjük táplálni a férfigyűlöletet, bosszút (skorpió) és a megváltó hedonizmust (Bika) tyúkanyói gondoskodásként, ahelyett, hogy az Uránusz szellemiségének megfelelően abban segítene másokat, hogy pl. akár pontosan a negatív skorpiói töltet miatt elszenvedett sorsnehézségek, szerelmi kudarcok, bántalmazások után megtalálja valaki azokat a spirituális információkat, amelyek segítenek az élete nehézségeit a benne rejlő mély mozgató rugók szintjén megérteni és új irányt felvenni (Uránusz). Ilyen információs rendszer a valódi, karma- asztrológia. Emiatt is érzékelt Gerle Éva pont minket ellenségnek és konkurenciának. Hiszen ezzel mi veszélyeztettük az ő „üzletét”, amihez őt nem is annyira a pénz köti, mint inkább a hamis önérzete és a szadista élvezkedése. Ő nem harmóniát akar a férfi és a nő között, hanem a saját beteges igényeit és reflexeit kívánja abszolutizálni. Mert a valószínűleg a tízes horoszkóp házába eső valamelyik karmikus pontjával, vagy bolygóival nem képes az exhibicionizmusról (10. ház) és a hódítási stratégiázásról (Kos Lilith) lemondani. Végül is ő egy olyan karakter lett a nem-nevelő, tehát a karmát szabadon növekedni hagyó nevelés által, aki ha nincs háború, akkor ő csinál, mert máshoz nem ért. Mint ahogy az USA-ról is terjesztették már azt, hogy csak úgy ész nélkül (merő mentális agresszióból) halomra gyártottak fegyvereket, aztán háborút gerjesztettek valahol, hogy keresletet generáljanak a fegyverekre. Hát, Gerle Éva is ilyen hidegfejű, kereskedői vénával született ügyeskedő.

Újból visszatérve a Gerle Éva pedofil-hajlamaira, amelynek a sokadik, de az egyik legaggasztóbb jele volt az, amikor szintén még decemberben, mi fölöttünk úgy kívánt basáskodóan fölényeskedni, hogy kioktatott afelől, hogy mi – ő szerinte – a kislányaink nemi szerveire közelítettünk kamerázás közben, és meztelen combjaikra, valamint ilyen jeleneteket nagy töménységben feltettünk az internetre, és ez mekkora felelőtlenség volt és mi – Kozmáék – jaj, miféle felelőtlen elmebetegek is lehetünk. Burkoltan legalább is ez volt a lényeg. Még burkoltabban pedig az, hogy Gerle Éva számára Kozma Szilárd a sátán, akiről ő bármit szétkürtölhet, mert mi nem telik ki a sátántól? Persze, hogy veri és megalázza minden nőtagját, élettársát és gyerekeit is, akár pedofil videókig is elmenően. Ezek után, már azon sem lepődök meg, ha ez is Gerle Évára lesz igaz, mint ahogy eddig minden, amivel miránk szinte előre kitervelt ránk támadt, mihelyt én mertem nyilvánosan kritizálni őt, az engem ért sértései miatt és a felelőtlen nevelési elvei miatt. Már bocsánattal legyen mondva (írva) ilyen nyíltan és nyersen, de a kamera előtt álldogáló, járó-kelő, beszélgető fürdőruhás kislányoknak a mellékesen képbe kerülő combjaiktól és fürdőruhával borított, serdületlen szeméremdombjától senki más nem jön zavarba és nem támadnak szexuális ötletei, csak pedofiloknak. Gerle Éva szerint az erőszak kultúrájának korában élünk, szerintem meg a pedofília fénykorában, ami valahol a fogamzásgátlók által behozott gyermekekkel spekulálási és gyermek hülyére-kényeztetési hóbortjának a következménye. Vagyis annak a következménye, hogy ennek az életkönnyítési technikának „hála” a gyermekeknek a spirituális rendeltetése (feladatai és szükségletei) teljesen feledésbe merültek ezekben a társadalmakban és mindenki felnőttnek nézi őket, akik akár a szüleik tanító mesterei is lehetnek, de legalábbis minden gyakorlati alap nélkül megérdemlik ugyanazokat a jogokat, az élvezkedés, a szabad karma kiélés, düh-kiélés és szexelés jogát. Nem csoda hát, hogy ilyen társadalmi normák, sőt, ilyen félrevezető gyermekekkel kapcsolatos törvények közepette, mindenki, aki a Hold őserejének illetve Rák erőterének megfelelő szellemi tévképzetekkel, zavarokkal születik, az egész nyugodtan lemondhat a családalapításról különböző magasztos eszmék mögé burkolózva, miközben semmi egyébről nincs szó, csupán arról, hogy félnek az állandó pedofíliás kísértéstől. Attól nem félni kell és rejtegetni és ábrándozni, illetve ilyen jellegű illegális videókat nézni, „áttételes kiélésként” hanem legyőzni ezt a félelmet, és megváltani a tudattalanját a tévképzetektől. Amihez nem elég az a gyakorlati tény, hogy valaki vállal gyermekeket, csak tudatosítással lehet feloldani a karmikus tévképzeteket. A feloldáshoz szükséges gyakorlati körülmények hiába vannak meg tudatosítás nélkül, mert az ember úgy jár, mint Gerle Éva, vagy az ilyen szempontból hasonló karmával született Bodó Attila, aki immáron kész szektát épített ki, köztük a gyermekeket felnőtté magasztaló és a felnőtteknek a gyermektelenségét magasztaló eszmékkel. Gerle Éva pedig nyíltan vállalja, hogy a gyerekeknek nincs különösebb szükségük nevelésre, irányításra, csak társakra a szórakozásaikhoz, vagy még arra sem, és úgy is meg kell, járják a maguk poklát (mint ahogy szerinte a mi gyerekeink úgyis állami gondozásba fognak jutni) és nyugodtan szexeljenek is, csak „mondjuk védekezzenek”. El lehet képzelni az ő szexuális felvilágosításait, amiket a gyerekeinek ad, illetve, amiket adott esetleg tanárként mások gyermekeinek. Mint ahogy Bodó Attila – Szabad Gondolat is szentül meg volt győződve a spirituálisan hasonlóan megvilágosodott csupaszív barátaival, hogy a gyermekek előtt nyugodtan lehet trágár és obszcén szavakat használni, ilyen vicceket mondani, a viccelődésbe esetleg még a 9 és 11 éves kislányainkat is bevonni. És ahogyan az Úristen nem rejthette olyan messzire, a csillagokba és a csillagok közé a világ és legrejtettebb belsőnk működését (az asztrológiába) úgy bizonyára az ember gyermekeit sem tervezte olyan kényes lelkületűeknek, hogy azok különböznének a felnőttektől és ne lehetne előttük vagy kifejezetten nekik szexuális jellegű, obszcén és trágár vicceket és ugratásokat mondani. A józan (pálinkázó, húsevő) paraszti ész. (Az Attila által gyakran emlegetett józan paraszti eszéről jut eszembe, hogy csak most tűnik fel, hogy egy a javak megszerzéséhez, az önfenntartáshoz, ne adj isten családfenntartáshoz szükséges, rendszeres munkavégzés ellen prédikáló személynek nem tudtom, vajon honnan lenne nemcsak, hogy józan, de bármiféle paraszti gondolkodása?)

Ha nekem egy ilyen Gerle Évához hasonló, rafinált, álszent, de „nyelvileg jól kiképzett”, szadista hajlamú őrült élettársam lenne, és kínozná a gyerekeinket, miközben ő lévén a “bántalmazott nők védőszentje”, s ezért egy szavam se lehetne vele szemben, hát én sem tudnék vele asztrológiai tudás nélkül mit kezdeni, mint jól megverni és utána börtönbe kerülni, vagy mindent lenyelni és vérrákot kapni a gyűlöletes és keserű tudattól, a gyilkos vággyá duzzadó elfojtott agressziótól, hogy nem tudom tőle megvédeni sem magamat, sem a gyerekeimet…

S még egy dolog van, amit már rég le akartam írni Gerle Éva csakazolvassáról. Hogy miért is lett ez a mély-tudattalanja szintjén gyilkos ösztönökkel született, de a személyiségében ezen kívül túltengő hedonizmust, élvezetvágyat is öröklő személy végül is a nőkért teljes vállszélességgel kiálló, férfigyűlölő harcos? Hiszen rajta kívül több száz ezer tűz karmás, tehát férfiakkal és főként férfiassággal szembeni ellenérzésekkel született nő él csak Magyarországon, mégsem lesznek nyíltan férfiak ellen uszító, a nők érdekérvényesítése érdekében “feminista”, férfiherélő szóforgatást oktató és gyakorló közszereplők. Gerle Évát 3 tényező vitte arra rá, hogy beálljon ebbe a szerepbe. Az egyik a vele született férfigyűlölete, rejtett agresszivitása (Kos Lilith), a második ok az elkényeztettsége miatti súlyos, spirituális diszfunkcionálissága, főként a mániás depressziója, a harmadik ok pedig az, hogy 27 éves kora előtt tartósan szeretői státuszban is élt, tehát a szerelmi partnere ő vele csalta a feleségét, vagy élettársát. Ahhoz, hogy emiatt mégse kelljen élete végéig általános női megvetés tárgya legyen, sem megbánnia, hogy megcsalatásban vett részt, stratégiai okokból is jól jött neki, hogy a bántalmazott nők érdekképviselője legyen. S van még számtalan ok: pl. mert ez is remek ingyen-élés (Bika Karma egyik megnyilvánulása), ugyanakkor amit már írtam, itt lehetősége nyílik szemforgató inkvizitorként csorgatni a nyálát, mindenféle durva és morbid pornóoldalakon, és pedofilokra szomjazva kutakodnia az interneten… Ez már mindjárt öt nyomós ok, amiért csakazolvassa-Gerle Éva az lett, aki, és mindegyik ok a karmája legvastagabbjához kapcsolódik. Hát, emiatt nem boldogok az emberek és nem tudják elképzelni, hogy a földi mennyországot elérhetnék, mert bizony előbb tudomásul kell venni, hogy a kauzális asztrológiai átvilágítás, feltárás nélkül nem lehet megváltódni a karmáinktól. És azok nagyon makacs ösztönök, amik viszont a földi pokol elérése érdekében briliánsan együtt tudnak működni. Hol van az, az ember, akiben öt pozitív késztetése szabadon működik és kreatívan van felhasználva? Hol van az, az ember, akiben annyiféle harmóniára törekvés ki tudott alakulni vagy meg tudott maradni, mint amennyi öncélú rombolás és gonoszság van Gerle Évában? Remélem, hogy ritka az ilyen összetetten és sokszorosan gonosz ember, mint Gerle Éva – csakazolvassa. Bár, a karmának engedni, zavart kelteni, rombolni, élősködni könnyebb, mint harmóniába kerülni, harcolni az igazságért, igazán szeretni a társunk, hűségesnek maradni, szeretni a gyermekeink, áldozatot hozni értük, áldozatot hozni az igazságért, egy igazán értékteremtő, hasznos hivatásért.

_________________
"Egy csepp realizáció többet ér egy könyvtárnyi elméletnél." - Hamvas
És: A bolondság az egyetlen pajzs, és az egyedüli biztos talaj.

http://aldottelet.com/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2014.03.18. 00:29 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 813
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
Érdekes cikket ajánlok arról, hogy tudósok, kutatók már rég felfedezték, hogy az emberek pusztán attól a ténytől, hogy gyakorlati felelősségek alól felmentik őket, vagy olyan helyzetbe kerülvén, ahol lekerül róluk a személyes felelősség (pl. csoportban) szadistává, kegyetlenkedővé válnak.

http://divany.hu/ego/2014/02/28/a_hatal ... szadistat/
"A tudósokat régóta izgatja a kérdés, hogy vajon létezik-e eredendően gonosz ember. A filozófusok évszázadokon át elmélkedtek a kérdésen, aztán jöttek a pszichológusok meg az agykutatók, és nekiálltak mérni. Alaposan. A kutatók börtönben ülő pszichopata gyilkosok agyát vizsgálva rájöttek, hogy az ő agyműködésük alapvetően különbözik az átlagétól: a homloklebeny és a halántéklebeny empátiáért, moralitásért és önkontrollért felelős egyes területei náluk alacsonyabb aktivitást mutatnak. Az agyi aktivitás mérhető különbségei mögött pedig a gének állnak, pontosabban az, hogy a pszichopaták a MAOA, más néven a "harcos gén" rövidebb változatával rendelkeznek.

Ez a gén az X kromoszómán, anyai ágon öröklődik"

"A hatalom és a közösség bárkiből kihozza az állatot"

"A normákhoz való csatlakozás annál intenzívebb, minél zártabb egy csoport és minél többre tartják az emberek a csoporttagságukat. (Tipikusan ilyen például katonának lenni egy idegen országban, ahol a feladat a családra állítólagosan veszélyes terroristák lekapcsolása.) Minél összetartóbb és zártabb egy csoport, annál inkább hajlamos szélsőséges döntéseket hozni és szélsőségesen cselekedni, anélkül, hogy ez ténylegesen tudatosulna a csoporttagokban. Attól, hogy mindenki ugyanúgy cselekszik, az adott pillanatban még a legbrutálisabb tetteknek is kisebbnek tűnik a súlya."

"Zimbardo szerint a Lucifer-hatás akkor érvényesül, ha nem kérdőjelezzük meg a csoportnormákat, kritika nélkül alkalmazkodunk, ha úgy érezzük, nincs személyes felelősségünk (ez csoportban megoszlik), ha vakon engedelmeskedünk a hatalomnak, ha személytelenné, anonimmá válunk a csoportban. Ha valaki nem felismerhető, ha nem egy különálló egyén, ha beleolvad a csoportba, akkor sokkal szélsőségesebben viselkedik, mint egyébként tenné. A csoportosan elkövetett brutalitásra általában jellemző a másik csoport, az ellenség dehumanizálása, a gonoszság passzív toleranciája is"

_________________
"Egy csepp realizáció többet ér egy könyvtárnyi elméletnél." - Hamvas
És: A bolondság az egyetlen pajzs, és az egyedüli biztos talaj.

http://aldottelet.com/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2014.03.20. 06:14 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4075
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Gerle Éva perverziójának az egyik jele, hogy éppen olyasmivel vádol másokat, amivel ő szokott intenzíven elkövetni másokkal szemben

A minket ismeretlenül és váratlanul megtámadó, majd az ellenállásunk miatt, a legrafináltabb internetes eszközökkel és módszerekkel – Ilyen az ál-Petíció írása és közlése is! Hiszen éppen, hogy ő indított "gyűlöletkampányt" ellenünk korábban! – morálisan végképpen lejáratni és ez által gazdaságilag tönkre tenni szándékozó Gerle Évának az első, langyosan hízelgő – megbocsátó, elnéző horoszkópjának az un. objektív szövege közlése után, tehát, az évekkel korábban általam rész-horoszkópelemenként megírt, külön - külön bolygó- és karmapont-pozíció értelmezési és fényszög értelmezési egységeket képező, objektív rész-leírásokból álló, horoszkópjának a közlése igen fontos.
Azt végig olvasva ugyanis, mindenki számára világos lesz, hogy azok a negatív személyi tulajdonságok, sőt: azok a „bűnök és vétkek”, amiket nekünk tulajdonít, és amelyekkel minket bevádol, a horoszkópja szerint, benne hatványozottan megtalálhatók! Hogy pontosan ő az, aki ezekkel rendelkezik és aki ezeket folyamatosan el is követi!
Hiszen mindaddig, amíg nem ismerjük pontosan és konkrétan is, a horoszkópunkból kiolvasható karmikus meghatározódásunk szerinti, öntudatlan és önkéntelen késztetések mély-tudattalan szintű ok-okozati összefüggéseit, és amíg nem ismerjük a negatív természeti meghatározódásainknak a természetrajzát, természetes, hogy azok által, a finom belső sugallatok és karma-képzetek (fantázia-foszlányok) által legyünk vezérelve! És ha azok által vagyunk vezérelve, az is természetes, hogy a sorsunkat is a mágikus erejű, tehát sors-idéző karmikus képzetalkotási késztetéseink és a nyers természeti tulajdonságaink irányítsák! Hogy konkrét példával tegyem érthetővé a mondottakat: természetes az, hogy egy ilyen erős (többszörös) személyiség- és maszkulinitás ellenes karma-programmal született személy, mint Gerle Éva, ritka esetben özveggyé válik (Ehhez még kellett a Skorpióban álló abszolút negatív bolygók által jelzett, életellenes rombolási program is), általános, sőt: generális előfordulási statisztika szerint pedig elvált személlyé.
Itt érhető utol tehát a valóság-alapja annak, amit Violával azért állítottunk, mert ismerjük a betegségek kialakulásának az asztrológia által leírt (konstellációk szerinti) spirituális ok-okozati összefüggéseit, hogy bizonyára, akárha csak áttételesen is – noha tapasztalatainkból tudjuk, hogy ez nem így történik - , de Gerle Éva, a minden nemű és rangú férfias megnyilvánulásnak a nagy inkvizítoraként, amit a férje halála után nem is rejt véka alá, hanem nyíltan hirdet - bizonyára hozza járult a férje halálos betegsége kialakulásához, az által, hogy azt „leszerelte”, népies kifejezéssel: szellemileg kiherélte. És persze, itt érthető az is, hogy ennek a szerencsétlen tévelygő asszonynak miért szerepel olyan gyakran a blogjában az, az önbiztató, önerősítő motívum, hogy „Nem ütöm meg”, azért sem ütöm meg” (őt, vagy őket) amikor a gyermekeinek (Bocsánat: a „nem-nevelés”, vagyis a lelki megdumálás, tehát a lelki-terror, és a figyelem-elterelés, tehát a neveletlen félrevezetés liberális módszerével nevelt) „csínytevései” nem akarnak abba maradni és áthágnak, illetve messze- meghaladnak minden tűrési határt.

Azért vádol tehát minket és másokat is, zsarnokoskodással (Ő, aki a magyar-tanári nyelvtani ismereteit is arra, használja, hogy másokat ledorongoljon, az ő szavaival élve, hogy: "lenyomjon" és, és hogy "kontroll alatt tartson".) és akár még gyermekekkel szembeni lelki kegyetlenkedések és brutalitások elkövetésével is, mert éppen, hogy ő az, aki nagyon is jól tudja, hogy bizony nagyon sok alkalommal szeretne akár végzetes brutalitást is elkövetni másokkal, de még a saját gyermekeivel szemben is! Hiszen a mi gyermekeinket is szívesen küldené „állami gondozásba”, vagyis árvaházba! Nap és Jupiter és más bolygók által támadott Hold a Skorpióban!)

Azért vádol tehát minket és másokat gyűlölettel, mivel ha hét pecsétes titkos lakat alatt is, de ő mélységesen gyűlölködik, és persze, azért szeretett volna engem bevádolni az ő valósághamisító „ráközelítéses” – hazudozásos módszerével a lányaimmal szemben elkövetett pedofiliával, mivel – a sorsképletének az ide vonatkozó hatványozott jelei alapján! – egészen biztos, hogy őt folyamatosan pedofiliás álmok és tudattalan sóvárgások, annak elkövetésére ösztönző sugallatok kísértik. – Azt, hogy mennyre sikeresen győzhette le ezeket a kísértéseit, nem tudhatjuk, reméljük, hogy teljesen. És biztosak vagyunk abban, hogy miután ezek a karmikus hajlamai napvilágra kerültek, még inkább éberré válik pszichológiailag, és nem enged a kísértéseinek, nem engedi meg magának az ide vonatkozó képzeteknek a lelkében való elburjánzását. Minden asztrológiailag leleplezett „titoknak” ugyanis, sokkal kevesebb a gyakorlati kisülésre és tárgyi megvalósulásra való lehetősége, mint azoknak a „titkainknak” (Amelyeknek a létét Éva egyébként annyira jogosnak tart, hogy még Violát is a titkolózósra biztatta, akárcsak a szekusok engem és a barátaimat annak idején!), amelyek szerencsésen le vannak leplezve. És ez még akkor is így van, ha ez a leleplezés nem egy általunk igényelt horoszkóp segítségével történik meg…
De, mondom: nem csak a pedofiliás és más, akár végzetes hajlamainknak, vagy a gyermekeinknek az ide vonatkozó minden nemű (Pl. végzetes betegségi) hajlamainak a leleplezése érdekében egészséges kauzális - karmikus horoszkópot rendelni, hanem azért is, hogy az ember ne kerüljön olyan nevetségesen ostoba sors-csapdákba, mint Gerle Éva, akiről most be bizonyosodott, hogy elsősorban ő rendelkezik, mindazzal a "bűnös és vétkes" tulajdonsággal és ő követi el folyamatosan azt a sok szennyet, amivel másokat vádolt és megrágalmazott, illetve e vádolások alapján az interneten meghurcolt és a rezonancia egyetemes törvénye alapján, a hozzá hasonló, férfi- gyűlölő tulajdonságokkal (karmával!) rendelkező barátnőivel bemocskoltak.

Így kerülhetett sor arra is, hogy a nyilvánosság útján, ő és az unatkozó, gyesen ülő, vagy a hozzá hasonló módon a nemzetközi zsidó szervezetek nagy anyagi támogatását élvező, barátnői nyomást gyakoroltak a jogi hatóságokra annak érdekében, hogy egy édesapát teljesen tiltsanak el a gyermekétől, és annak a szülői láthatási jogát is megtagadják, azon az alapon, hogy az apától elváló feleség, ebből a célból bevádolta a volt férjét pedofiliával! Az ügyön felbuzdulva, GÉ velem is megkísérelte ezt a sötéten gonosz, aljas vádolási lehetőséget alkalmazni, és ebből is az derült ki egy figyelmesebb képlet-vizsgálatnál, hogy ő hozzám képest (Vagyis: az én képletem ide vonatkozó szimbolikus jeleihez képest) ő hétszer hajlamosabb a pedofiliára!

Kozma Szilárd karmaasztrológus:
Az asztrológiai sorsképletekben található, szexuális perverziókra utaló, asztrológiai jelek és spirituális motívumok számbavétele
(A perverzióját- anális szex-imádatát nyíltan felvállaló Gerle Éva,szexista blogger rendkivüli sorsképletének az értelmezése)


… Akár a betegségek esetében, ahol a betegségnek és a betegségre való hajlamnak a lelki - szellemi okainak a feltárása és a betegség kialakulásának az ily módon történő megelőzése fontosabb a korházi intenzív és sebészeti osztályokon történő beavatkozásoknál, vagy a kemóterápiás kezeléseknél, úgy a pedofilia esetében is, ajánlatosabb a pedofil hajlam időbeni felismerése. A tényleges pedofil vonzódások és a tudatos cselekvési késztetések kialakulásához szükséges családi-környezeti impulzusok (élethelyzetek, személyi viszonyok, stb.) jellegének - minőségének és intenzitásának a feltárása. Ezek segítségével már a figyelmes és felelősségteljes neveltetés, illetve a gondos irányítás és a veszélynek (a hajlamnak: önkéntelen és öntudatlan késztetésnek) az idejében történő megnevezése (a veszélyes következmények felmutatása), nagyobb segítség lehet egy pedofiliára hajlamos (fiatal, vagy felnőtt) számára mint a megtörtént és esetleg jogilag is leleplezett bűnnek a „megbüntetése”. Vagyis, a törvényes lelepleződést követő, körülményes, hosszadalmas és nem egyszer a különféle értelmezések labirintusában elsikkadó bírósági eljárások, vagy a végzetes tetteket követő megtorló büntetések végrehajtása.
Ahogy a különböző szexuális perverziókra való hajalmot ki lehet mutatni a személyi horoszkóp segítségével, ezen belül a pedofiliára való hajlamot is, külön ki lehet mutatni. De nem árt óvatosnak lenni és a felelőtlen bélyegzéseket föltétlenül el kell kerülni: egyetlen, vagy akár két, vagy három pedofil hajlamra utaló horoszkóp-jel, még koránt sem azt jelenti, hogy az illető személy óhatatlanul a pedofilia rabja, hogy máris benne van a bűn sodrásában. A pedofilia hajlamára utaló horoszkóp elemek alapján viszont (Pl. többszörösen támadott Lilith, vagy Sárkányfarok a Bikában, a Rákban, a Mérlegben, a Skorpióban, vagy a Halakban, és főként ha az illető személynek a sorsképletében egymást támadják, vagy negatívan fényszögelve, egymással együttállnak a Vénusz, a Jupiter, az Uránusz, a Neptunusz vagy a Plútó, illetve, ha ezek un. karmikus alakzatokat alkotnak egymással. Pl. un. T-kvadrát, vagy Lándzsahegy nevű alakzatokat.) biztosra vehető, hogy a vizsgált személynek vannak ilyen jellegű, öntudatlan és önkéntelen vágyai, sóvárgásai, vagy konkrét vonzódásai. És, hogy ezek zavaros (és zavaró!) gondolatok és homályos képzelgések, ilyen vonatkozású álmok, vagyis önkéntelen sóvárgások, öntudatlan vágyakozások, vagy éber állapotban is előálló spontán fantázia-képek formájában jelentkeznek.
Nagy általánosságban véve, minden olyan személy, akinek a Lilith valamelyik vízjegyben (Rák, Skorpió, Halak), de főképpen, ha a Bikában, vagy a Mérlegben áll és a Vénusztól, a Jupitertől, a Neptunusztól és a Plútótól negatív fényszöget kap, akkor több mint valószínű, hogy a horoszkóp-tulajdonos hajlamos a szexuális devianciák valamilyen formájára.
A pedofiliára való hajlam viszont akkor jelentkezik, ha a fentiek mellett, a vizsgált szülött horoszkópjában, a Lilith, vagy a Sárkányfarok a Holddal és/vagy a Szaturnusszal is negatív fényszöget alkot. És ez különösen akkor, ha a Lilith a Bikában, vagy a Mérlegben, vagy a Víz-jegyekben áll és ha a Hold nem csak a Lilith-el, hanem a Jupiterrel, a Nappal, a Szaturnusszal és/vagy a Plútóval, illetve ezek valamelyikével is, negatív fényszöget alkot. Amennyiben a fenti elemekhez a Mars is valamilyen negatív formában (diszharmonikusan) kapcsolódik, és nem csak a Lilithez, hanem a Naphoz, a Jupiterhez és / vagy a Szaturnuszhoz), az eset már a veszélyes felelőtlenség, illetve a lehetséges bűnözői hajlamok szféráját érinti, egészen a kéjgyilkosságra való hajlamokig is elmenően.
Természetesen, olyan születési képletet ritkán fogunk találni - Az ilyenekkel ugyanis, nagyon ritkán találkozhat asztrológus, mivel ezek a személyek félnek a lelepleződéstől és a karmikus - Spirituális gátlásokban és zavarokban jelentkező szellemi meghatározódás, amellyel az ilyen személyek születnek, már eleve kitéríti őket az asztrológusok útjából, elrejti azok szeme elől. - amelyben a pedofiliára és a szexuális devianciára, vagy az ilyen jellegű tudatos bűnözésre való hajlamra utaló jelek mindegyike szerepeljen. (Amennyiben mégis találkoznánk „véletlenül” ilyen sorsképlettel szakemberként, majdnem biztosra vehető, hogy az illető személy, ha nem is tárja fel őszintén, vagy nem említi meg, mint mellékes kis lelki zavart, ezt a problémáját, de amennyiben már egy – két évtizede felnőtt, akkor titokban küzd ezzel a „titkos démonával”. És ha nem is sodródott még be az örvénybe, igen nagy küzdelmet folytat a saját sóvárgásaival és az őt állandóan kísértő, a mágikus erejű karma-képzelete által beidézett „kedvező” élethelyzetekkel, csábító sors-körülményekkel, illetve a konkrét vágyaival. És, a többnyire már tudatos fantázia-képeivel. Én legalább is, nagyon kevés olyan „bátor” horoszkópot rendelő személlyel találkoztam, aki már kezdettől, nyíltan fel merte volna vállalni ezeket a karma-problémáit. És ha igen, akkor csak azért, mert az zavarta a családi, illetve a párkapcsolati életében és úgy érezte, hogy zavart okoz benne az, ha titkolnia kell ezeket a karmájából, illetve természetesnek képzelt vágyaiból eredő, sóvárgásait, pl. az élettársa előtt, és ezért tudatosan meg szeretett volna szabadulni tőle.
A legtöbb ilyen, hozzám bizalommal, segítségért forduló őszinte személy, nő nemű volt, és rendszerint nem csak az okozott problémát, hogy az élettársukkal való szeretkezés közben, azoktól más – illetve velük azonos! - nemű személyekkel való szeretkezések fantázia-képei ugrottak be mindig, amitől nem lehetett soha hüvelyi orgazmusuk. Sőt: általában hüvelyi túlérzékenységtől is szenvedtek, aminek következtében, számukra fájdalmas volt a férjeik péniszének a hüvelyükbe való behatolását „elszenvedni” és ez alkalmanként, „szeretkezés” utáni, belső sebek képződésével is járt. Ezeket a szerencsétlen párkapcsolati állapotokat az is súlyosbította, hogy az ezer kilencszáz hatvanas és hetvenes években, divatban levő szexuális pszichológia és a gyermekpszichológia azt tanácsolta a szülőknek, hogy hagyják nyugodtan a gyermekeiket önkielégítést végezni, mert az nem csak, hogy nem árt, hanem segíti azokat a felnőttkori szexuális életük minél teljesebb megélésében.
Az én gyakorló asztrológusi tapasztalataim viszont, száz százalékosan azt mutatják, hogy amennyiben azok a hajdani (volt!) kislányok, akik, akár szülői beleegyezéssel (sőt: a pszichológia felvilágosításai nyomán: szülői bátorítással!), akár titokban, csiklón keresztüli önkielégítést végeztek (Olyan is volt, aki a kis hüvelyébe helyezett tárgyakkal próbált „a csúcsra” fel jutni, de az már egyiknél sem jött be. Ezek a naiv próbálkozások viszont elegek voltak ahhoz, hogy „a zónában matatva” csiklójuk ingerlődése által felkínált lehetőséget idejekorán felfedezzék és ezzel „titokban”, vagy, ha „felvilágosult” szülők gyermekei voltak, akkor nyíltan elindulhassanak a felnőttkori szexuális életük tönkretételének a biztos útján.), felnőtt korukra majdnem teljesen elveszítették a hüvelyi orgazmus-készségüket. Ezekben az esetekben tehát, nem volt csoda, ha a horoszkópjukból kiolvasható, ide vonatkozó hajlamaik hatására is, a velük azonos nemű személyekkel, vagy éppenséggel kis gyermekekkel – Néha, saját gyermekeikkel… - való szexuális kielégülési lehetőségekről szóló fantázia-képek kezdtek egyre sűrűbben megjelenni a tudattalan érzés- és képzelet-világukban, álmaikban.
Még egyszer mondom, hogy gyakorló asztrológusként ritkán találkoztam az egyértelmű pedofiliára, illetve a konkrét szexuális bűnök elkövetésére való hajlamokra utaló, „elégséges” jelekkel rendelkező horoszkóppal. A fent leírt, a modern pszichológiai „felvilágosultság” nyomán is létrejött „nehéz helyzetek” kijavítására irányuló kéréseket tehát, eddig sikerült, a teljes karma-jellegnek az asztrológiai feltárás segítségével úgy megtanácsolni, hogy hosszú hónapok után a pozitív eredmények is jelentkeztek. Majd, ha az illető személyek elég erősnek bizonyultak és nem engedtek az un. „kézi könnyítési lehetőségek” kísértésének, egy – két év múlva, el tudták érni a hüvelyi orgazmus elérésének az állandósítását is.
De a szexuális devianciákra utaló jeleknek egy olyan halmazát tartalmazó asztrológiai sorsképlettel, amely ránézésből arra jogosított volna fel, hogy azt állítsam, hogy az illető személy egészen biztos, hogy homoszexuális, vagy leszbikus, vagy pedofil, a tüzetesen megvizsgált sorsképlete nyomán, 2O14 december 13-ig, legalább is, még nem találkoztam. December 13-án viszont, egy feminista provokációnak engedve, pontosan egy ilyen sorsképletet kezdtem el, teljesen más okok és szempontok miatt, értelmezni.
Annak ellenére, hogy az élettársam sok panaszos beszámolójából értesültem arról, hogy az, a magyar liberális és feminista internetezők körében magának vezér-írói szerepet vindikáló (Magát egyenesen „celebnek” hirdető!) és a különböző szexuális perverziókat propagáló blogján az erős férfi-gyűlöletével kitűnő Gerle Éva, a „celebes” , bolg-írói „tekintélyét” , latba veti annak érdekében, hogy Violát őrültnek tüntesse fel, én december 13-ig, nem vizsgáltam meg a képletét.
De amikor Violától arról értesültem, hogy ez a féri- és apagyűlölő, tehát direkt és kimondottan csak kikészíteni és tönkretenni (levadászni ) való férfiáldozatokra leső nő, amellett, hogy szabályos tervet közölt a „Csak az olvassa” című blogján a családom gazdasági tönkre-tétele lehetőségeit taglalva, sőt, hogy azon engem szólogat és hívogat, vagyis provokál, tudtam, hogy ennek a perverziójával az interneten büszkélkedő fiatal vígözvegynek, mint karma-leleplező asztrológusra, „nagy szüksége van rám”. Pontosabban: a leleplező feltárásaimra.
Hiszen Gerle Éva, éppen a 35 és a 41 éves kor közötti, Szaturnuszi fejlődési korszakában lévén, egy életfontosságú sorskereszteződéshez érkezett. Akkoriban úgy okoskodtam, hogy amennyiben sikerül ennek a gazember nőnek felébrednie és megfordulnia („pálfordulnia”), tehát, amennyiben sikerül az anyagi helyzete által lehetővé tett, beteges népszerűség-hajszáját abba hagynia, de legalább is, ezt a nyilvánosság előtt folytatott tevékenységét mérsékelnie, de főként, ha sikerül a férfi-gyűlöletének és az exhibicionizmusából eredő, népszerűség-hajszájának a valós, karmikus okait megismernie és ennek következtében, az interneten folytatott ártalmas tevékenységének a következményeiért (tetteiért és a szavaiért) a gyakorlati felelősséget felvállalnia, akkor, akár egészségesen is tovább élhet.
Hogyha viszont nem, akkor hamarosan ő is korai halállal meg fog halni a következő években, akárcsak a férje.
Herélő Perverz Madonna tehát, a gazemberes cinizmusával, anélkül, hogy tudná, hogy valójában kit is becsmérel liberális önimádatában, jogtalanul belekötött a feleségembe annak egy, a Szaturnuszi szellemi erőkről szóló cikke miatt. A Kos Lilithje által jelölt mély-rombolási (Terminátori) karmája áldozataként, és elfajult liberálisan meg lévén győződve arról, hogy neki szabad mindenkibe büntetlenül bele kötnie, és mindenkit különösebb következmények nélkül becsmérelhet és tönkretehet, galád módon Violát becsmérelni kezdte. Képletesen szólva: visszakézből az őrültek házába (Fehér köpenyesek közé) „utalta”. Ez a hőstette viszont, nem volt neki elég, hanem, akkor, amikor látta, hogy Violát nem tudja „lenyomni” (Ez egyébként a Turbéki Kota kifejezése, arra, hogy a gonosz férfitársadalom őt korábban elnyomta.), mert az neki többszörösen „vissza-feleselt”, el kezdett engem is provokálni, hirdetvén, hogy az asztrológia úgy is hiteltelen az ő szemében.
Hát ekkor vizsgáltam meg közelebbről a képletét. és azt, amit ott első látásra észleltem a perverz terminátor férfi-gyűlöletének a karmikus okairól, és persze a nemtelen hazudozási és rágalmazási mániájának az okairól, tehát ami már első látásra is teljesen világos és egyértelmű volt, azonnal közöltem is, a http://www.asztrologosz.com című portálomon.
De arra, amire másnap a magát undorító módon folyton dícsérgető, önjelölt „blog-író, tehát író” (Ez a saját státuszának a meghatározása) hölgy freudi elszólalásaiból, határozottan gyanakodni kezdtem, messze alul múlta a gyakorlati valóságot! Csak akkor derült fény az elképesztőn sokszínű perverziójára, amikor Vadgalamb Léna engem áttételesen a lányaimmal szembeni pedofiliával rágalmazni kívánván, az ő ide vonatkozó, erős pedofil sóvárgásait óvatlanul kibökte, a rejtett pedofil sóvárgásait elkottyintotta. Nevezetesen azt, hogy ez, az állítólag az ő szabad akarata ellenére három gyermekes szülővé, majd szabad víg-özveggyé vált „nőt” az anális (fenéklyukas) szexuális élvezetek sem képesek már kielégíteni és titokban annál izgatóbb, betegesen perverz vágyak gyötrik, és az ő leszbikus szexuális természete egyértelműen keveredik, a titkos pedofiliás sóvárgásaival.


II.
Mondom, én addig csak az erős személyiség- és maszkulinitás-ellenes (Az általam felfedezett anyai ági örökletes karma-programok leírásában egyes számmal megjelölt.) és a szerelmi-szexuális zavarokkal keveredő, feltűnően erős valóságferdítési, önkényes valóságértelmezési és sima hazudozási – hajlamaira (Az anyai ági örökletes karma-programokban 2 számmal jelölt), illetve e kettőnek a Nagy Attila Pulinál is észlelt, kombinációjára: az ösztönös rágalmazási késztetésekre, és más ilyen jellegű tudattalan – karmikus meghatározódására kerestem magyarázatot. Mindkettő, azonnal és nyilvánvalóan „adta magát”. - Hiszen azok számára is szemet szúr a Geri Kos – Lilithje és a Bika Sárkányfarka, meg a teljesen negatív Bika-napja, valamint a Bikában együtt álló teljesen negatív Jupiter-Vénusz párosa, aki amatőr szinten ért az asztrológiához. Azt ugyan megírtam már az első jellemzésben, hogy szerelmi érzésekhez és szexuális öröm-érzethez hasonló lelki élményekhez jutatja őt a puszta hazudozás és a rágalmazás is, valamint az általános erkölcsi mocskolás, a tudatos erkölcsi fertőzés, amire ez a két karma pont, valamint a Bikában álló, teljesen negatívan fényszögelt Jupiter-Vénusz enged következtetni.
(Én egy zseniális asztrológus vagyok, hiszen teljesen elméleti szinten abszolút biztosan ráéreztem arra, hogy ez a nő szereti ha az általa annyira utált férfiak a kakás végbelébe dugják a péniszeiket! – Persze, hogy „leszarja” az egészet, és elvetemülten gátlástalan, nem érdekli, hogy férfi szülők tönkretételével azok gyermekeit is tönkre teszi! )
De annak, hogy mit jelez ennek a lándzsahegy nevű karmikus alakzat csúcsán álló bolygópárosnak (Vénusz-Jupiter), valamint Bika Sárkányfarkának és az ugyancsak teljesen negatív Bika napjának a Skorpióban található, és ugyancsak teljesen negatív Holdjával és Uránuszával való szembenállása(!), akkor még nem láttam okát, hogy miért kellene részletesebben foglalkozzak. Pedig kellett volna és akkor rengeteg kellemetlen meglepetéstől megóvom magam! De hát még január közepén is, még Violának is kétségbeesetten kellett magyarázzam, hogy ez tényleg eladta a lelkét a sátánnak, és ezért a szó szoros értelmében vetten gátlástalan a bűnözésnek akár utolsó stádiumáig elhatolni képesen, mivel senki nem volt aki a felelősség-érzetet nevelés útján belévésse.
De mivel a fenéklyukával élvező női szatír másnap, tehát December 14-én, pedofiliás „cselekményekre” utaló jeleket vélt felfedezni a gyermekeinkkel készített videó-felvételeimen, azonnal tudtam, hogy milyen nehéz mentalitás-javítási, illetve sors-korrekciós szükséglet miatt provokált engem korábban öntudatlanul. Vagyis, hogy nem csak a vérszomjas feminizmusa miatt kötött belém és szólongatott önkéntelenül.
Ennek a gyermekeit állítólag „csak kényeztető” és a „nem-nevelés” liberális módszerével nevelgető vígözvegynek ugyanis, a sorsképletében a szexuális perverzióra való hajlamok egymás hegyén-hátán halmozódnak és egymásra ható és visszaható „titkos” jelentésükben hatványozódnak!
Amellett tehát, hogy a Vénusz által uralt Bikában áll a Sárkányfarka, amely szemben áll a Skorpióban található és teljesen negatív Holdjával (Gyermekek, de főként lány-gyermekekhez való perverz vonzalom!) és a szintén Skorpióban található Uránuszával (Szexuális játékok teljes skálájára és tárházára való teljes „nyitottság„ – Úgy-e, hogy megírtam? És még ez a segglyukazó K tiltakozott a „bosszú-horoszkóp” ellen! - illetve gazdag ötletesség és féktelenség, valamint erős vizualizációs képesség és kényszer – tehát pedofil fantáziálási hajlam! – ebbe az irányba!), és, hogy mindez a Ráknak a gyakorlati megvalósulási erőterében: a 4. házban találhatók, még ott van a Lándzsahegy-alakzatot képező két, illetve négy negyed-szembenállás is. Tehát Galamb Lénának a „veszélyes”, mert teljesen negatív Skorpió-Holdja ott áll a lándzsahegy alapzatát képező Neptunusz és Plútó között! Ugyanakkor a Bikában található a Miskár Madonna sorsképletében az imént említett Uránusz és a Plútó által is negatívan fényszögelt és kimondottan csak ezek által (tehát csak negatívan!) fényszögelt Bika-Napja is. – Hát, ha valamilyen egymással szoros összefüggésben álló, negatív bolygó- és karma-pontrendszerre ki lehet mondani az asztrológiában, hogy egyértelműen karmikus determinációból eredő, szexuális perverzióra és különösen pedofiliára utaló, sorsképleti jel-halmaz, akkor az a jelhalmaz, ez az!

III.
Ez viszont még csak a felét képezi a szexuális perverziókra és azonos nemű személyekkel való szexuális élményekre való egyértelmű és határozott vágyakra, valamint és főként a kislányokra való pedofíliás „játékokra” való ellenállhatatlan sóvárgásokra utaló jelek gazdag motívumrendszerének. (És mondom: mindez, az otthon és a család életkörében.) Mert a fentieket fokozza és hatványra emeli még, az a rengeteg ide vonatkozó perverz valóság-hamisítás segítségével elérhető gyönyör-érzet szerzési hajlam is, amit a Vénusz-Jupiter szoros együttállásban csúcsosodó lándzsa-alakzatból, bárki tapasztalt asztrológus szemékbe ötlik:
A sorsképletből első rápillantásra is, kiemelten szembe ötlik, hogy a tulajdonosa, amennyiben nem sikerült őt még zsenge gyermekkorában erről le szoktatni szigorú apai neveléssel, egy nem is betegesen, hanem egyenesen kéjelegve hazudozó – hízelgő személyiség. Olyan, aki akkor boldog, hogyha valakit félre vezethet, akárcsak kegyes kíméletességből is, vagy, ha vastagon hazudhat egy ellenségnek látott személy (Persze, lehetőleg férfi!) rágalmazása érdekében. Illetve, ha amolyan nőiesen felületes, csevegő liberális szókezeléssel másokat (Az ő esetében főként férfiakat), igazságtalanul meggyanúsíthat, megrágalmazhat, elítélhet, lesújtó negatív kritikában részesíthet, nyilvánosan (Bika Sárfarok és Bika-bolygók a X. házban!) meggyalázhat. Ez az ő "veleszületett" szexuális öröm-érzet szerzési lehetősége, erről senki nem tehet.
És, mivel a hazugság, tudatos információ-ferdítés, vagyis verbális valóság-hamisítás neki úgymond lelki-szügséglet, a dolog fordítva is igaz: Ennek az embernek felmérhetetlenül nagy (vele született: karmikusan adott) szellemi és erkölcsi zavar lakozik a tudattalan képzeleti- és érzelmi világában, csúnya kifejezéssel: ő egy két lábon járó „moral inasnity”.

IV.

Ripacs Gerle Éva „írónő” tehát nem csak azért hazudik és „valóság-hamisít”, mert ő így találja élvezetesnek a világot és az életet, hanem azért is mert veleszületetten gőze nincs az egyetemes törvények szerinti, egyetemes alap-rendről, az egyetemes lét és az élet fundamentális erkölcséről. És ha meg is magyaráznak valamit erről neki, az, amit „meg kell tudnia erről” őt lelkileg erősen zavarja, ezért az ilyen közléseket mindig gyorsan elvicceli, szét-„poénkodja”. Képtelen tehát a helyes értékítéletre, és a tárgyilagos felelősségvállalásra attól függetlenül is, hogy a valóság-hamisítás lelki örömet, vagy testi gyönyört okoz-e neki, vagy sem:
Az abszolút negatívan fényszögelt Vénusszal együtt álló Jupiter a Bikában és a IX. házban (A metafizikai ismeretszerzés, illetve az egyetemes törvények és a megváltás logikája megértésének az életkörében!), kétszeresen fényszögelve és egymással szorosan együtt állva (Egyé válva!), egy-egy lándzsahegy nevű (hegyes szögű háromszög) karma-alakzat csúcsán áll! Már önmagában ez a képlet-motívum is elegendő, ahhoz, hogy a teljes "ineptia mysti", vagyis a szellemi - spirituális értelemre való képtelenségét megállapíthassuk. És ez ugyancsak a fent említett, ösztönös kaotikus valóságlátásából, téves nyers ítélkezési késztetéseiből adódik. - Hát akkor még, az ide vonatkozó, és a perverzitásig elmenő beteges szexuális sóvárgásokkal is párosuló „nyakas” spekuláció, illetve spekulánsi (Júdási)-nyakasság, amire ez, a teljesen negatív Bika Napjával együttálló, bolygópáros enged következtetni! – Lát valamit a „lelki szemeivel”, és hiába, hogy a tárgy valóság ennek a szubjektív látványnak teljesen ellentmond, ő nyakasan arra alapozza az ok-okozati levezetéseit, „perdöntő” következtetéseit (Másokat, főként férfiakat válaszképtelenné faragni kívánó rágalmait, inszinuációit, aljas célzásait.)

V.
És mindez még nem elég..., mert az egész karma-felhozatal (Bika Sárkánfarok, abszolút negatív Bika-Nap, és ez, a második Lilithnek is beillő bolygópáros (Kupiter-Vénusz) a lándzsahegy csúcsán, együttáll, ugyanott, a Bikában. (És emlékezzünk: mindez szemben áll a Skorpióban található Holddal és Uránusszal!), ami egyértelműen utal az eleresztési – megbocsátási képtelenséggel együtt járó fenéklyukas perverziózási késztetésekre, ilyen extra-élvezetekre való titkos sóvárgásokra! – Naná, hogy „kölcsönös” sőt: éppen, hogy általa elvárt volt nála már az első „játékban” is a dolog, nem kellett őt még csak finoman manipulálni sem ehhez, nem, hogy bántalmazni! Sőt: ő volt az, aki a férfit „finom nőiséggel kényeztetve” rávezette a „kulturális” mocskolkodásra, lélek-szennyezésre !
Azt is tudjuk, hogy a „feltámadás”, vagyis az egyetemes kiegyenlítődés elérési lehetősége elérésének az útjára való rálépés és azon való haladás konstellációnak, vagyis a Nyilasnak, az uralkodó bolygója éppen a Jupiter! - Vagyis, hogyha a Jupiter ilyen halmozottan „Bikásan – Vénuszos” konjunktúrában áll a sorsképletben, az annak a jele, hogy Gerle Évában, mér vele születetten teljes volt a káosz, vagyis a Perverzióra való hajlam, mind a spirituális képzetek szintjén, mind az érzelmekben, és mind a testi vágyakban. (Többek között a péniszeknek és a vibrátoroknak az ő fenék-lyukába kerülésére való vágyakozásban!) És ez a kaotikus „használati zavar”, vagyis a minden jellegű perverzióra való hajlam főként a mély- tudattalan vágy- sugallatokban és izgalmas élmény-sóvárgásokban nyilvánult meg. Az is a gyógyíthatatlan perverziójának a jele, hogy startból mindenkire, akivel akárcsak ötlet szinten is baja akad, vagy nem tetszik neki akár csak ránézésre is, azonnal rá keni azt, hogy azokat az ördögien mocskos aljasságokat, amiket ő egyébként simán és „kényeztetve” el szokott követni. Már csak azon csodálkozok, hogy miért nem olvasta startból a fejemre a fenéklyukas szexet is, hozzá fűzve, hogy emiatt is milyen csaló asztrológus vagyok!

VI

És ehhez jön a Vénuszi (szerelmi - szexuális örömszerzési vágy és sóvárgás, és a vonatkozó sugallati sejtelem szintű vonzódás), a gyönyör-vágy alapú, erős (Sőt: erőszakos!) birtoklási ösztön mindenhez, ami nőkkel, nőiséggel, gyermekkel, gyermekekkel, női gyengédséggel és gyengeséggel, ártatlansággal, kiszolgáltatottsággal, és ugyanakkor és ezeken keresztül, a teljes lelki és testi öröm- és gyönyörszerzési lehetőségekre való nyitottsággal, megnyílással, valamint helyzet- és személy- kihasználással, kizsákmányolással. De főként, ami a birtoklási vággyal együtt járó gyönyör-szerzési, sőt: gyönyör-zsákmányolási lehetőséggel kapcsolatos!
Ez, a veleszületetten, spirituálisan zavarodott (perverz) nő, addig, amíg Violába a maga sértő, felületes ítélkezési stílusával bele nem kötött, majd vele civakodni, és engem provokálni el nem kezdett, minderről semmit nem tudott, és azt képzelte, hogy őt mindig és kizárólag csak a "jogos" igazságvédési-érzetei hajtják, a létezés Jang-részét az emberi nemen belül megtestesítő férfiak megbüntetésében, illetve az általa szeretett fiatal nőknek és lányoknak, a férfiaktól való megmentési akcióiban. És persze, a neki nem behódoló, felelős és következetes férfiasságnak a minden nemű megnyilvánulási formájának az azonnali és mélységes elítélésében, kiirtási vágyában. A férfiak és a férfiasságnak a bármi áron és bármi módon való, eszelős elitélési ambíciójában (Akár az aljas magrágalmazás árán is!), és a férfiaknak a lehetőleg minden szintű meggyalázásában.
Vagyis: minél nagyobb hazugságok és csúsztatások szöveg-értelmezési hamisítások árán érheti el azt, hogy egy – egy fiatal nőt, vagy lány gyermeket meg menthet a gonosz férfiak karmaiból, és persze, a megmentettet besorozhatja a saját feminista csapatába, neki annál nagyobb élvezetet jelent. Holott, ennek az egész férfi-világra szóló, sötét gyűlölködésének és gyűlöletes agressziónak, agresszív megmentési és a megmentés után való birtoklási akciózásának, a feminista internetes hadjárat-szervezésének, egyrészről a nőkre való alantas szexuális és birtoklási sóvárgása, meg a lányokra való beteges féltékenysége (Ami tehát a nőknek a férfiaktól féltésében öltött számra "jogos" testet) volt az oka, és persze: a velük, - és lehetőleg a minél fiatalabb lányokkal! - való szexuális élményekre való sóvárgás. És itt kiemelődik még a világ összes fiatal nőjének a birtoklási vágya is (Nem csak szexuális, hanem birtoklási féltékenység is: Bika karma, teljesen negatívan fényszögelt Bika-nap).
És a másik ok, ami a Kos-Lilithből olvasható ki: a férfiak és a férfiasság határtalan, ösztönös (zsigeri!) gyűlölete, még akkor is, ha akadt a környezetében, a férjén kívül néhány "halk szavúan szelíd” liliomfi, aki neme szerint férfiinak született ugyan, de nála és előtte főként, maximális gyávasággal viselkedő, előtte meghunyászkodó és neki meghódoló, sőt a férfi mivoltát lehetőleg szégyellni valónak képzelő tökfilkó.
Ami a képlete ilyen jellegű alaposabb vizsgálatára késztetett tehát, egy tipikusan frajdi elszólalása, egy engem "az állat férfit vádló" és ugyanakkor számon kérő, „celebsége” magasából kérdőre vonó óvatlanságában annál beszédesebb, megjegyzése volt. Ez, az engem az egyszerű, (tudatosan és ezért nehezen megszerzett!) férfias viselkedésem miatt gyűlölő, és Violát nekem alárendelt, és a fentiek értelmében is, de a valóságban is, tőlem megmenteni való, „a hülye hímtől” elkábult szerencsétlen nőtársának (áldozatnak) képzelő, férfi-lelkű nő, Violától kért számon egy általam készített videofilm egyik részletet! Ennek a filmnek az egyik jelenetében az ő, alantas pedofil sóvár ösztönei, azt sugallták a „lelki szemeinek”, hogy én a videokamera lencséjét "rá közelítettem" Etelkának (Ő összetévesztette Turulával) a fürdőruha alatti szeméremdombjára. – Holott, bárki számára, aki azt a videót megnézi, teljesen világos, hogy a "ráközelítés", csak az ő, mélységesen perverz képzeletvilágában gyökerező agyrém, a lencse fókuszálási gombhoz egyáltalán nem nyúltam. Hiszen végig azonos távolságból filmeztem a kislányaimat (tehát még csak véletlenül sem lett volna okom, hogy kép-távolságot változtassak), akik gyermeki természetes - okossággal előadták, hogy miként fogták el azt a két vonagló vízisiklót (ártalmatlan kis kígyókat), amelyet éppen a kezükben tartottak.
Figyeljük, csak meg, hogy mitől indult be tudattalan képzelet- és ösztönvilága szintjén, a fentiekben leírt meghatározódásai szerint, a kislányokkal való törvénytelen érintkezésre epekedő hölgy: a kígyók spirituális szimbolikus jelentése úgy-e fallikus jellegű, akkor is, ha csak vízi siklókról van szó? Ez nekem eddig eszembe nem is jutott, nem, hogy direkt így „megrendezzem” a pedofil Tubica-féléket tudattalanul erős izgalomba hozó „film-jelenetet”. Én egyszerűen úgy igyekeztem tartani és irányítani a kamerát, hogy a gyermekek feje - főként a szája! - is látszódjon lehetőleg, de a háromnegyedre le eresztett kezükben fogott és fejükkel lefelé vonagló csodálatos színekben pompázó siklók is látszódjanak. Persze, a kígyók kamera-lencse szemszögébe való tartása közben háttérben látszott főként Etelkának a fürdőruhás teste, és rajta többet időztem a kamerával, mivel a Plútóval erősített Nyilas Sárkányfarkával, ő a családban a "nagy dumás". És akkor ez, a tudattalan és törvénytelen szexuális vágy- és sóvárgási késztetésekkel rendelkező személy, írd és mond: úgy látta, az ő perverz lelki szemeivel, hogy én - Tehát a bűnös férfi és apa ugyebár! -, szerinte ugyanolyan alantas szándékoktól indíttatva, mint az ő titkos és bűnös sóvárgásai, a kislányom szemérem-dombját filmeztem és arra "rá is közelítek" ugyebár, mert ő szerinte, édesapaként az egész internetes világgal meg akartam osztani eme voájörködő „titkos” élvezetemet! A bökkenő, ami a liberálisan Turbékoló Madonnára a gyanút rólam vissza fordítja az, hogy nekem egyáltalán nincsenek titkaim, ő viszont, mint minden becsületes nő-jogvédő, folyamatosan és tüntetően kiköveteli magának a titkokhoz és a titkolózáshoz való jogot. Sőt: a titkaival henceg, még Violát is arra biztatja, hogy legyenek velem szemben titkai.
Nem csoda, ha Feminista Lénát a saját apja feljelentette, állítólag „csak azért”, amiért „egész nap a testén hordozta a kisgyermekét”. Egészen biztos, hogy az apja megsejtett valamit a lánya divatos anyáskodás alá rejtett, tudattalan, vagy féltudatos, gyermekekkel való titkos kéjelgéseiről, még ha nem is lehetett abban konkrétan biztos. Vagy az apja többet tudott ezekről a „titkokról”, a lánya gyermekkori ösztönös „oda nyúlásaira” emlékezve? Hiszen én is többször rá kellett verjek az egy éves Medárda kis kezére, hogy ne gyötörje a szegény kis csiklóját és ezzel önmagát, már egy évesen. – Nem érdekel, ha most a Libi Madonna és sleppje, a törvényes bezáratásomért teszi hangossá az internetet, aláírásos petíciókat fogalmazva, mivel egészen biztos, vagyok, ma is, mint akkor, hogy abszolút jól cselekedtem 14 évvel ezelőtt. Hiszen rengeteg, a hozzá hasonló, „felvilágosult szülők” felelőtlen engedékenységéből következő, gyermekkori önkielégítés miatt, szexuális nyomorékká (Hüvelyi orgazmusra teljesen képtelenné, sőt: a férji hímvesszőnek annak a legtermészetesebb és törvényesebb „helyére” való behatolásra, belső hüvely-felületi sebesülésig menően, allergiássá!) vált felnőtt nőt kellett már az idők folyamán ellátnom a természetes állapotukat helye állítani hivatott asztrológusi tanáccsal.
– Vele ellentétben ugyanis, az én lányaim, nyugodtan és egészségesen átalusszák az éjszakákat, reggel frissen és pihenten ébredve. Sőt, ha a gyakorló asztrológusi tapasztalataimra alapozott apai tanácsaimat is megfogadják arra vonatkozóan, hogy 18 éves korukig továbbra is óvakodjanak az ilyen jellegű, olcsó örömszerzéstől, nekik semmi gondjuk nem lesz majd a majdani szerelmeikkel és élettársaikkal – férjeikkel folytatandó intim életükben. Nem kell majd nekik is, a természetes női képességeik visszaszerzése érdekében asztrológusi tanácsokat osztogatnom… És mindezt csak annak köszönhetően, hogy már akkor, amikor Medárda csak egy éves volt, asztrológusként a sok ide vonatkozó női – Vénuszi! - nyomorúságot észlelve, teljesen világos volt előttem az, hogy az, amit a pszichológusok nem elfojtandó, sőt: amit azok minél hamarabb felszabadítandó „természeti ösztönnek” neveznek, az tulajdonképpen olyan karmikus késztetésnek a testi megjelenése, amelyet majd csak, a testileg egészséges felnőtté vált személyek feladatában áll(na!), lehetőleg minél teljesebb körű, tudatos ráfigyeléssel és felnőtti felelősség-tudattal, feloldani.
De térjek vissza a szakemberi objektivitásomhoz:
Az viszont mindenképp segítség lehet, ha előbb a saját horoszkópunkat, majd az élettársunk (férjünk – feleségünk) és a gyermekeink horoszkópját megvizsgálva, a helyes és őszinte karmikus jel-értelmezések segítségével, tudatosítjuk az ide vonatkozó esedékes veszélyeket. Vagyis, ha a tudattalanunkban settenkedő karmikus vágyak és titkos sóvárgások feltárásával, őszinte beismerésével és konkrét megnevezésével, elejét vesszük annak, hogy holmi, „véletlenszerűen” bekövetkező (Valójában a karmikus képzeletünk által mágikusan beidézett), vagyis, a „sajátos körülmények” között és „megfelelő” alkalmakkor menthetetlenül előálló zavaros érzelmi-lelki, vagy tudati állapotunkban a pedofilia, vagy más szexuális perverzitás hálójába kerüljünk. És ez annál is inkább fontos, mivel nem csak az agresszor felnőtt képletében találhatóak meg az imént felsorolt asztrológiai elemek, hanem szükségszerűen a pedofilia, illetve a szexuális agresszió áldozatául eső gyermekek képletében is! Sőt: a gyermekek még erősebb ösztönös késztetések formájában „kapják meg” ezeket a „furcsa” karma-csomagokat, amelyekkel félünk szembenézni, mint amekkora intenzitással jelen vannak azok az édesanyák aurájájában (–Tudattalan képzeleti és érzés-világában.)
Nehogy úgy járjunk mint a fiatal Liberális Özvegy, akinek egészen biztos, hogy azért vannak „fehér” éjszakái, mert a mélytudattalanját izgatja a gyermekeinek a vele egy födél alatti jelenléte, de főként a középső gyermeké, aki kislány. Nagyon üdvös lenne tehát, hogy amennyiben akad az ismerősi körében egy, a család bajain ténylegesen is, segíteni akaró, bátor és őszinte személy, legalább a Miskár Madonna édesapjának, vagy édesanyjának, de lehetőleg a nagyobb fiúnak is szóljon, hogy ne engedjék az alkohol fogságában vergődő lányukat, illetve az anyukájukat, a kis testvérekkel egy ágyban aludni. Az anyai ági női felmenőktől való karma-öröklődés ténye szerint és annak az alapján ugyanis, egészen biztos, hogy ezek a gyermekek, de főként a kisebbek, úgymond „telibe kapták” az anyjuk asztrológiai sorsképletéből a tízszeres hatványon álló, szexuális perverzióra való hajlamait.
Nem arra jó tehát egy ilyen jellegű sors-képlet értelmezés, hogy azok fölött, akinek szexuális zavarra utaló jeleket lehet találni benne, azonnal elítéljük, hanem arra, hogy a lehetséges veszélyekkel szembe nézve, „a titkos megvalósulási lehetőségeket” megelőzhessük első sorban, és másod sorban azért, hogy az ide vonatkozó karmikus képzelődési reflexeinket megfigyelve, ezeket a képzeleti reflexeket, minél hamarabb feloldjuk, és ez által a karmánknak ezt a részét meghaladjuk, illetve a megfelelő pozitív képességeinket kifejlesszük. Ezt az alkímiai eljárást nevezik a kauzális asztrológiában a „megváltás műveletének.”
Gerle Éva freudi elszólása a következő videó első perce kapcsán történt:
A kígyó évében született asztrológus lányai:
http://www.youtube.com/watch?v=4OFO9qc3RQ8

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2014.03.21. 05:59 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4075
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Milyen lélek lehet az?
2014-03-21 04:50

Micsoda sátáni féreg, az emberi faj és szellem söpredékének a díszpéldánya lehet az, aki - ráadásul a sátáni vadász tevékenységére büszkén! - célul tűzi ki magának, méhg sajtó kampányt is körítve melléje, sőt: azt a "nemes" cél elérésére felhasználva, egy normális - tradicionális erkölcsi alapokon élő (Figyelem: Nem állami és vcivil segélyekből mint ő!), négy gyermekes család gazdasági tönkretételét, a lány-gyermekeknek az árvaházba juttatását????????????????????!!!!!!!!!!!!!

És indezt csak azért, hogy a hozzá hasonlók előtt mint fővadész dicsekedhessen, és, hogy titokbn, a tönkretett család tagjainak a szenebvdésében (Figyelem: a lány - gyermekek szenvedésében is!) gyünyörködhessen!

- Persze, hogy nem tud nyugodtan élni a mélyen elfojtott lelkiismeret furdalástól és azért, hogy a vétkei jogosságát önmaga és közössége előtt némileg igazolja, miután kénytelen beismerni, hogy ezúttal nem jöttek be az aljas számításai, infantilis módon, neki fog a család gazdasági fenntartását elvégző - és magát és családját elbuktatni nem hagyó! - családfőt unalmasan lapos szellemeskedésekkel gúnyolni egy egész blogon! - Hát ez csakugyan díjat érdemlő közéleti szereplői tevékenység!
Egyszer téged is utolér majd a sötét végzeted Ripacs Domina, mint a Ceausescu házaspárt!

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 90 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Következő

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO