ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2023.02.01. 21:42

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 96 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 6, 7, 8, 9, 10
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2010.11.30. 10:53 
Offline
Asztrológus
Asztrológus
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 788
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
Kedves Kiscsillag77!

Nekem a Szemanté név rögtön beugrott, így biztos vagyok abban, hogy az astroneten a Szilárdnak adott kérdésre akkor én, mint Kozma Szilárd asszisztense - Joó Vioiletta (aláírással) válaszoltam. Utána kerestem, de csak a másodjára feltett kérdését és az arra adott válaszomat találtam az astroneten, ide bemásolom:
„181. Szemanté
Elnézést, véletlenül elküldte a gép! Még azt szerettem volna kérdezni, hogy mi a hivatásom.
Nagyon köszönöm, Ég áldja Önöket!

Kozma Szilárd
Kedves Szemanté!
Az Ön esetében nem a hivatás a lényeges kérdés, hanem az, hogy hogyan viszonyul az a fizikai világhoz, a megszerezhető anyagiakhoz. Ennek a viszonyulásnak normalizálása a kulcsa az Ön anyagi helyzetének. A Kos Sárkányfarka áll a kettes házban, az anyagi javakhoz való viszonyához, a fizikai világban történő helyfoglaláshoz és birtokszerzéshez szükséges képességek házában. Ez a negatív karmikus pont Önnek azt jelzi, hogy hajlamos az anyagiakért stratégiázni, spekulálni, másokat stratégiákkal kijátszani, legyőzni az anyagiakért, s ezeket illetően születetten sértett önérzete által vezérelve versenyez a környezetével. Tehát egyáltalán nem a megfelelő eszközöket választja az anyagiak megszerzésére és nem is a megfelelő cél vezérli, azaz sokszor nem azokra az anyagi javakra vágyik, amik valóban segítenék a boldogulását, személyiségfejlődését, haladását az életben. Hogyan találja meg a helyes viszonyulást az anyagiakhoz olvassa el
Kozma Szilárd idevonatkozó tanulmányait a következő linkeken:
Az anyagi hátráltatásokról:
http://www.kozmaszilard.hu/index.php?op ... &Itemid=36
http://www.kozmaszilard.hu/index.php?op ... &Itemid=36
A természetes táplálkozásról: http://www.kozmaszilard.hu/index.php?op ... &Itemid=36
http://www.kozmaszilard.hu/index.php?op ... &Itemid=36
Az Ikrek Lilithjét számításba véve mindenképp olyan hivatást válasszon, ahol komoly elmélyülés szükséges egy szakterületen, és semmiképp sem olyat, ahol az elvárás a "jó kommunikációs készség", azaz az üres beszéd és a kereskedői megtévesztési játszmák űzése. De természetesen az Ikrek Lilithje által jelölt negatív karmikus meghatározódások oldása esetében sokkal fontosabb a párkapcsolati elköteleződése a legmélyebb képzeleti szinten is, mint az, hogy milyen hivatást választ.
Tisztelettel: Kozma Szilárd asszisztense - Joó Violetta „

Nem találom azt a válaszomat, amiben párkapcsolati - Mérleg problémáról írnék. A képletéből ítélve: bár, van 3 bolygója a 7. horoszkópházban (Mérlegnek és a párkapcsolat erőterének megfelelő életterületen) és egy bolygó a Mérlegben, de ezek kapnak több pozitív fényszöget külön-külön, így nem jelentenek közel sem olyan problémákat, mint a kettes horoszkópházban álló Kos Sárkányfarok és az ötödik horoszkópházban álló Ikrek Lilith.
Ez utóbbiak miatt viszont több, mint valószínű, hogy figyelmeztettem arra, hogy a párkapcsolati hűséget vegye komolyan, ugyanis ezek a determinációk igen erős hódítási, hűtlenkedési, élvezethajhászási, elköteleződési képtelenségi hajlamot jeleznek a tudattalanjában.
Az félreértés lehet csak, hogy én a jelenlegi párja melletti sírig tartó kitartást javasoltam volna. Bizonyára úgy fogalmaztam: a jelenlegi, vagy aktuális párjához való hűség fontos, és ne képzelegjen arról, hogy párkapcsolat nélkül könnyebb az élet, vagy más valakivel könnyebb, jobb. Viszont ezt úgy értem/értetettem, és úgy kell érteni, hogy egyrészt amíg a kapcsolatból nem lép egyértelműen ki (megfontolt átgondolás és egyértelmű döntéshozatal után) addig tényleg nem szabad új társról ábrándozni, mert ez az egyetemes törvények szellemével ellenkezik és mindenképp valamilyen negatív visszahatása lesz. Továbbá ezekkel a negatív determinációkkal uralkodnia kell magán, hogy ne keresse mindig a könnyebb, de felszínes megoldásokat, a karmakerülési kiskapukat, menekülési, kilépési lehetőségeket.
Természetesen, amennyiben a kapcsolat tényleg fejlődésképtelen, mert a másik fél pl. a karmafeloldásra, az egyetemes törvényekkel való harmóniára nem nyitott nagy mértékben elutasító, karmáját meghaladni nem hajlandó, miközben Ön viszont a sorsrendezés útján szándékszik haladni, abban az esetben valóban nincs mit tenni és a kapcsolat fel kell bomoljon, a két személy el kell váljon egymástól.
Abból a szempontból, hogy a férje két évvel fiatalabb érthető, hogy a kapcsolatot nem érzi megfelelően harmonikusnak és fejlődőképesnek, de azért, hogy kiderüljön a teljes igazság, kiderülhessen az Ön számára is, hogy metafizikailag mikor érzett-gondolkozott-cselekedett helyesen, s mikor helytelenül, fontos lenne egy teljes horoszkóp elemzés Önnek. De egy szinasztria is nagyon jól megfelelne annak a célnak, hogy megérthesse metafizikailag a kapcsolatát és lezárhassa. Ugyanis, én válaszolhatom itt biztos meggyőződéssel (az én metafizikai és asztrológiai ismeretek fényében kialakult meggyőződésemmel), hogy Önöknek válnia kell, de az más kérdés, hogy Ön milyen érzésekkel, meggyőződésekkel válik majd, és ezen nagyon sok múlik! Mondom ezt az alapján, hogy a hozzám párkapcsolati problémákkal fordulók nagy többsége azért nem tud kilépni a kapcsolatából, mert számára még nem nem ismert, le nem leplezett negatív karmikus tulajdonságaitól vezérelve valamilyen ürüggyel mindig kilátásba került, hogy újra kezdjék a volt kedvessel, élettárssal, férjjel. A másik gyakori eset, amikor metafizikai átvilágítás nélkül válik szét két ember, akik egy párt alkottak: hogy a következő kapcsolatuk, ugyanaz „pepitában”, tehát ugyanolyan rossz lesz pár év alatt, esetleg még rosszabb.
Ezektől a felesleges köröktől kímélné meg magát, ha minél hamarabb elkészítettné, természetesen kauzális asztrológia szerinti horoszkóp elemzését.
Azért írom, hogy felesleges körök, hiszen a mostani párkapcsolati kudarc mély, metafizikai átvilágításával lehet és kell spirituálisan fejlődni, és nem sorsszerű senki számára sem, hogy ezt kihagyva, teljes karmikus önismeret nélkül, a megérzéseire hallgatva haladjon tovább az élete útján.

Violetta


Kiscsillag77 képlete:


Csatolmányok:
Szemanté kiscsillag.jpg
Szemanté kiscsillag.jpg [ 121.17 KiB | Megtekintve 1612 alkalommal. ]

_________________
"Egy csepp realizáció többet ér egy könyvtárnyi elméletnél." - Hamvas
És: A bolondság az egyetlen pajzs, és az egyedüli biztos talaj.

http://aldottelet.com/
Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2010.12.16. 00:16 
Offline

Csatlakozott: 2009.04.18. 21:57
Hozzászólások: 7
Napjegy: nyilas
Aszcendens: bak
Kedves Szilárd,

újból a segítségedet kérem.
Egy kedves ismerősöm kapcsolata van éppen romokban; a kisfiuk 5 éves, nincsenek összeházasodva, de tizenéve együtt élnek. A lány – valamiféle rosszul értelmezett családi lojalitásból – mivel közös családi vállalkozást vitt a testvéreivel – annyit dolgozott egy időben, hogy sem ereje, sem kedve nem maradt az otthoni házitündérkedéshez, sem együttlétekhez. A párja is sokat dolgozott, meg egyik céges buli érte a másikat, szóval szépen fokozatosan elhidegültek. A fiú már egy éve csalta a lányt, amikor kiderült a dolog. A lány felmondott a munkahelyén, belátta a mulasztásait és kért még egy esélyt a párjánál; a fiú azóta is eljár otthonról, az új barátnőjénél alszik, módszeresen alázza a gyereke anyját, a közeledését hárítja, a problémákat megbeszélni nem akarja, nyegle, nagyképű, magabiztos; mindent a párjára hárít, mindenért őt hibáztatja - de elköltözni, vagy újrakezdeni nem akar.

Mit javasolnál, érdemes ezért a kapcsolatért még küzdeni?

A lány: 1973.06.10, Pécs, valamikor hajnalban
A fiú: 1975.09.07, Prnjavor, Bosznia, sajnos az óra-percet nem tudjuk

Köszönöm, ha segítesz.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2010.12.16. 17:28 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4263
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Kedves Éva!

Ezért a kapcsolatért egyáltalán nem érdemes már küzdeni. Mondd meg a nő-ismerősödnek, hogy Rák karmájával többet ne játsszon, vegye komolyan a család- és az otthon kérdését, mert nagyon, de nagyon megjárhatja. A jelenben még az egykéje is veszélyeztetett. A következő szerelméhez tehát mennyen férjhez, szüljön azonnal még két - három gyermeket és az általa alapított családnak legyen az anyja, nem a régi családban legyen kislány és - vagy testvér, ha még egészséges, elégedett és boldog akar lenni az életben. Részletek értelmezéséért keressen meg horoszkópértelmezés céljából.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2010.12.31. 18:41 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4263
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
NE FELEJTSÉTEK EL, HOGY 2o11 - NÉGYET AD KI ARITMOLÓGIAILAG, AMI AZT JELENTI, HOGY A KÖVETKEZŐ ÉV A CSALÁDI SZELLEMISÉG JEGYÉBEN FOG SZELLEMILEG "VEZÉRLŐDNI".
AKI TEHÁT NAGYON IGYEKSZIK ÉS TÖREKSZIK A CSALÁD ÉS A GYERMEK-ÁLDÁS FOGADÁSA, A GYERMEKEK NEVELÉSE ÉS GONDOZÁSA SZELLEMISÉGÉVEL harmóniába kerülni, legalább mentálisan, az egészséges és boldog 2O12-vel nézhet szembe, aki nem, nagyot bukik majd, mert 2O12, amint tudjuk a rengeteg misztikus előrejelzésből és az akkori asztrológiai konstellációk olvasatából is, apokaliptikus időszaka lesz az egész emberiségnek. De ehhez nem a félelem és az áldással való "sporlás" a helyes hozzáállás, hanem az odaadás és az áldozathozási képesség megszerzése, kitágítása és megerősödése. Ehhez tartsátok magatokat és a 2O12-es apokalipszisnek az üldöztetés- és szűkösség szelleme el fog kerülni benneteket. Ehhez a helytálló éberség megszerzéséhez és megőrzéséhez kívánok nektek, egész évre sok - sok erőt és egészséget! Szilárd

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2011.10.20. 12:22 
Offline

Csatlakozott: 2011.10.20. 10:59
Hozzászólások: 3
Napjegy: Bak
Aszcendens: Bika
Kedves Szilárd!
Kedves Fórumozók!

Szilárdtól megrendelt szintetikus horoszkópom elemzésének hatására, illetve Szilárd hathatós támogatásának köszönhetően szeretném megosztani Veletek levelezéseink egyikét, mely remélem sokatoknak segítségére lesz.

Kedves Szilárd!

Szeretném megköszönni mindazt, amit Öntől kaptam, azt a sok hasznos és felébresztő gondolatot, igazságot amelyeknek segítségével tényleg vezetni merem és tudom az életem. Nagyon sok mindenben megerősített engem, bár még tele vagyok kérdésekkel, de remélem és bízom, hogy ezekre előbb utóbb meg fogom találni a választ.

A VIII házban álló negatív Marsom, plusz a Törvénytisztelő Bak énemmel kapcsolatban, remélem jól értelmeztem a válással kapcsolatos kérdéseimre a válaszát. Ha megteszi, hogy erre még válaszol azt nagyon megköszönöm.
Bár nem olvastam a válással kapcsolatos írását - megteszi, hogy elküldi? - mert a honlapján egyszer megtaláltam de most valahogy nem akaródzik ráakadnom. Az én esetemben a válás spirituálisan jó hatása abban rejlik, hogy a törvény (Bak) mondja ki a válást. Tehát, nekem karmám szempontjából nem lenne jó a válási herce hurca elkerülése miatt csak külön költöznünk egymástól. Ezt én is így látom, bár a férjem nem érti, hogy maga a válás miért jó. De ez már az ő baja.
Harcról írta, hogy meg kell harcolnom az igazságért (nem az igazamért). De ezt nekem a törvény előtt kell megharcolni, vagy a férjemmel vagy mindkettővel? A negatív Marsomat a legjobban nyilván a harc felvállalásával lehet "kioltani". Tényleg most, hogy írom soha életemben nem harcoltam igazából semmiért. És a válással is azért vártam eddig - erre a hangfelvételek után jöttem rá tudatosan - hogy belsőleg megerősödjek, hogy tényleg már csak nevetni tudjak a "nyomoromon", talán tudat alatt készültem a harcra? Nekem ez jó 3 évig tartott. Most érzem magam erősnek hozzá.
Amivel elbizonytalanított a "könnyebb út" vállalásával kapcsolatban, az a közös megegyezéses kontra "tényállásos" válás lehetősége. Írta, hogy a közös megegyezés csak a problémák szőnyeg alá söprése, mert ezzel karmikusan csak elodázunk valamit, habár a közös megegyezéses válásnál is sor kerül kb. 2 tárgyalásra és itt is a bíróság bontja fel a házasságot döntve a vagyonról is. (Bak törvény, Mars harc: csak a férjemmel). A másik bontásnál csak az egyik fél adja be a papírokat, és ugyanúgy megfogalmaz a kérelemben elvárásokat mint az első lehetőségnél csak itt a bíróság mérlegel. Itt is van vagy két három tárgyalás, igaz itt a szennyes kiterítődik. DE! És itt jön az én humanista Marsom aki azt mondja, hogy a válásra ez így OK, de ezután jön a vagyonmegosztás, ami sok idő, iszonyatos pénz, ügyvédek költségei, perköltségek amik ugyancsak az államnak mennek. Kérdésem tehát hogy van-e olyan, hogy harc minden áron? Vagy az én spirituális fejlődésemhez a válási harc kell, tehát szennyes kiteregetés és utána a vagyon megosztása mehet szép "csendben", mert én úgy gondolom, hogy fontosak az anyagi javak, de ez az a harc amit nem biztos, hogy meg kell vívni.

Válaszát köszönöm!
Barátsággal
IldikóKedves Ildikó!


Ne haragudjon, de nagyon - nagyon sajnálom, hogy még mindig a karmája által manipulált humanista (korrupcióra - hajlamos) tudatára hallgat és azzal az ürüggyel, hogy a férjét akarja kímélni, arra kényszerít, hogy magánlevélben válaszoljak ezekre a mások számára is igen fontos, és a másik esetben mások számára nagy szolgálatot jelenteni képes kérdéseire. Ezért is, hogy ettől valamikor megszabadulhasson, direktben fogalmazok és éppen az ön érdekében: - Ez kérem, semmi egyéb mint a negatív Bak titkolózó, nyilvánosságot és nyíltságot utáló egoizmusa.

Pontokban válaszolok tehát, ez úttal az elméletet, amit több rendben és több szemszögből is elmondtam a horoszkópban, mellőzve a félreérthetetlenség kedvéért. - Ha már úgy is "csak" magánlevélben kérte a választ.


>
> A VIII házban álló negatív Marsom, plusz a Törvénytisztelő
- Egyelőre ez a konfliktuskerülő és a tárgyi valóság szerinti igazságban nem bízó, azt probléma-bundázó kiegyezéssel pótolni próbáló magatartás, még egyáltalán nem igazi törvénytisztelet!


> Bak énemmel kapcsolatban, remélem jól értelmeztem a válással kapcsolatos kérdéseimre a válaszát. Ha megteszi, hogy erre még válaszol azt nagyon megköszönöm.
> Bár nem olvastam a válással kapcsolatos írását - megteszi, hogy elküldi? - mert a honlapján egyszer megtaláltam de most valahogy nem akaródzik ráakadnom.


- A csatoltan küldött Szerelem.doc c. fájl alatti írásban található.


> Az én esetemben a válás spirituálisan jó hatása abban rejlik, hogy a törvény (Bak) mondja ki a válást. Tehát, nekem karmám szempontjából nem lenne jó a válási herce hurca elkerülése miatt csak külön költöznünk egymástól.
- Ez csak amolyan, a spirituális tényeket teljesen figyelmen kívül hagyó kérdés: Ha valamelyikük megtalálja az igazi párját, akivel törvényes családot akar alapítani, mit tesznek? Majd akkor kezdik el életüket és egymás életét keseríteni?

> Ezt én is így látom, bár a férjem nem érti, hogy maga a válás miért jó. De ez már az ő baja.
> Harcról írta, hogy meg kell harcolnom az igazságért (nem az igazamért). De ezt nekem a törvény előtt kell megharcolni, vagy a férjemmel vagy mindkettővel?

- Mindkettővel!

> A negatív Marsomat a legjobban nyilván a harc felvállalásával lehet "kioltani". Tényleg most, hogy írom soha életemben nem harcoltam igazából semmiért. És a válással is azért vártam eddig - erre a hangfelvételek után jöttem rá tudatosan - hogy belsőleg megerősödjek, hogy tényleg már csak nevetni tudjak a "nyomoromon", talán tudat alatt készültem a harcra? Nekem ez jó 3 évig tartott. Most érzem magam erősnek hozzá.
- Miután ráébresztettem, hogy mekkora korrupcióban él.
> Amivel elbizonytalanított a "könnyebb út" vállalásával kapcsolatban, az a közös megegyezéses kontra "tényállásos" válás lehetősége. Írta, hogy a közös megegyezés csak a problémák szőnyeg alá söprése, mert ezzel karmikusan csak elodázunk valamit, habár a közös megegyezéses válásnál is sor kerül kb. 2 tárgyalásra és itt is a bíróság bontja fel a házasságot döntve a vagyonról is.
- A Bíróság bontja fel a másik esetben is a házasságot!

> (Bak törvény, Mars harc: csak a férjemmel).
- Önnek saját magával - az Ikrek és a mindig a könnyebb utat: a terhektől és a konfliktustól való szabadulást kereső Vízöntő karmája által folyamatosan korrumpált tudatával is meg kell harcolnia végre kívül is, ahhoz, hogy belül is sikerüljön felvállalni az igazi, becsületes harcát!


> A másik bontásnál csak az egyik fél adja be a papírokat, és ugyanúgy megfogalmaz a kérelemben elvárásokat mint az első lehetőségnél csak itt a bíróság mérlegel. Itt is van vagy két három tárgyalás, igaz itt a szennyes kiterítődik.
- Ha jól tudom, és nem vezetett félre, akkor a spirituális okokon kívül (Elköteleződési, lelki és szellemi odaadási képtelenség), a gyakorlatban a férje az oka annak, hogy 6 éve törvénytelenül: szexuális kapcsolat nélkül élnek. - Itt miféle szennyes kiteregetéséről van szó? És ha van valami, amit én még nem ismerek, akkor azt feltétlenül úgy is ki kell teregetni és a Szaturnuszi erők úgy is ki fogják majd előbb - utóbb önnel teríttetni. (Leghamarabb, amikor rá ébred, hogy férje micsoda sportszerűtlen visszavágásokkal és anyagi javak megkaparintását célzó zsarolásokkal áll majd elé.)


> DE! És itt jön az én humanista Marsom
- A mars nem lehet Humanista, ehhez neki semmi köze, ebben ő semleges, a Mars csakis bátor (energia-dús), vagy gyáva (erőtlen) lehet.

> aki azt mondja, hogy a válásra ez így OK, de ezután jön a vagyonmegosztás, ami sok idő, iszonyatos pénz, ügyvédek költségei,
- Mondom, hogy nem kell ügyvéd! Miért gondolja ön, a gazdasági szakértő, hogy nem képes egy vagy kettő, vagy legyen három ív papira le írni az anyagi követeléseit, illetve azoknak az ingó és ingatlan javaknak az anyagi - pénz - értékét, amelyeket saját magának vindikál, illetve a férjének kész átadni, átengedni? És miért tartja magát irodavezető közgazdászként olyan gyámoltalannak és elesettnek és képtelennek arra, hogy megjelenjen azon a három - négy peren, és ezeket a feltételeit képviselje és ha kell, a megfelelő törvénycikkelyeket az internetről kikeresve, ezeket a követeléseit törvény betűjével és szellemével alátámassza! - Főként, hogy szükség esetén, bíró unokatestvérrel is rendelkezik, akinek imélben el küldheti öt perces szekértői ellenőrzés céljából a beadványai szövegét?
> perköltségek amik ugyancsak az államnak mennek.
- Milyen perköltségek? Hiszen mondom, hogy nem szabad ügyvédet fogadnia, hogyha nyerni akar! Csak akkor kell ügyvéd, ha a reálisnál sokkal nagyobb vagyont akar a férjétől elvenni! - Ne haragudjon, de az a kevés per-indítási díj, amit a polgármesteri hivatalban, vagy MO-n, esetleg máshol, az állam számára le kell fizetni, nevetséges, ahhoz képest, hogy annak, az ügyvédek számára sokszor a százszorosát kell lefizetni! - Igényeljen annyit, amennyi ténylegesen méltányos, és akkor biztos lehet abban, hogy a pert megnyeri és a költségeket a férjének kell kifizetni! - Amennyiben lesz annyira ostoba, hogy ügyvédet fogadjon.
> Kérdésem tehát hogy van-e olyan, hogy harc minden áron?
- Van! Mondom: nem az igaza a fontos, hanem azok az általános, de főként belső - önmegismerési igazságok és felismerések, amelyek ilyenkor kiderülnek, felötlenek.

> Vagy az én spirituális fejlődésemhez a válási harc kell, tehát szennyes kiteregetés és utána a vagyon megosztása mehet szép "csendben",
- Egyáltalán nem kell annak csendben mennie!

> mert én úgy gondolom, hogy fontosak az anyagi javak, de ez az a harc amit nem biztos, hogy meg kell vívni.
- Az ön jövője és élete rendezési lehetősége szempontjából, tehát karmikus - spirituálisan, az a harc amit meg kell vívnia az ön számára ezerszeresen fontosabb, mint azok az anyagiak, leggyen szó, akár milliárdokról is, amelyekért folytatja!
Nem másért, de ha harci tapasztalatok nélkül akarja megszerezni ("meg menteni") úgy is el fogja veszíteni, ha nem direktben, akkor pl. egy, vagy több súlyos és nagyon hosszas betegség miatti orvosi - kórházi kezelésekért való kiadási - rengeteg formájában. - És ez még a jobbik eset. Mert a rosszabbik az, hogy egy magányban, illetve családi sikertelenségben eltöltött kietlen és steril jövő-élet formájában.

Barátsággal: Szilárd


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2011.11.29. 15:25 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4263
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
> 2011.11.29. 8:55 keltezéssel, Swan Black írta:
>> Kedves Szilárd,
>> talán már nem emlékszik rá, de kb. 1-2 éve két születési dátumból sokat segített nekem, csak nem vettem komolyan.
>>
>> Most hiába verem a fejem a falba, annyira rossz a helyzet, hogy hiába igyekszem objektívan, külső szemlélőként látni, akkor sem látok megoldást a helyzetemből.
>> Emlékszem, akkor megkérdezte: mit akarok én ettől a férfitól?
>> Most már tudom a választ: megszabadulni. De fogalmam nincs hogyan kell, a helyzet meg veszélyes.
>> Röviden: akkor még ateista volt.
>> Most már szerinte a Mindenható Isten mennyei seregében fény harcos, engem azonosít Lilithel, beleártja magát agyerekemmel való kapcsolatomba, téveszméi vannak, és szenzibilt(rézpálcát) használ, ami állítólag megmutatta neki h én fűvel fával csalom...volt olyan szituációnk, amikor annyira féltem tőle, hogy bevallottam neki minden olyan dolgot, amit nem követtem el, eljátszotta, h megbocsátotta, de azóta sem szabadulok tőle, mert neki a Mindenható Istene adja az utasításokat...
>> Nem tudom hol kezdődött ez az egész, de röviden a lényeg: én el akartam menni egy hölgyhöz pszichotronikát tanulni, és Attila nem engedett, el, rámborította az asztalt, és ő ment el helyettem. Már 3 fokozata meg van és egyre jobban, láthatóan meg van zavarodva, bomlik a lelke, elméje.
>> Én kerestem egy másik tanfolyamot, ahol én a 4-esig jutottam el, de a két csoportban teljesen mást tanulunk, mi semmi olyat nem tanulunk amikkel ő hazajön, de azt látom, hogy a tekintete sokat változik , rohamosan fogy, nem alszik, nem eszik, és egyre erősebb kényszerképzetei vannak, követelőzik tőlem, pénzt akar, helyzeteket generál, szabotálja a munkámat, gyakorlatilag rajtam él.
>> Én kivettem egy albérletet és elköltöztem a saját tanyámról, így olyan költségeim vannak, ami Attilának segít azt a helyzetet megteremteni, hogy ráutalódjak (márpedig nem vagyok hajlandó).
>> Most azért írtam ezeket le, mert a napokban megtalálta az Ön honlapját, és persze abból is azt látja, hogy nekim mindenben igaza van velem kapcsolatban, merthogy oroszlán a jegyem. Mondtam neki, hogy ne általánosságokat olvasgasson, hanem akkor kérjen normális asztrológiai elemzést, akár az enyémet is, de azt mondta neki szerinte elég az, amit olvasott ott. Én bízom benne, hogy lekéri, de már fogalmam nincs, hogy milyen sor, szó, mondat mit generál benne, de bízom abban, hogy valami kinyitja a szemét a jóra is.
>> Bár a pszichotronikában is bíztam, és szerintem nem teljesen azt veszi le a tanításokból amit kéne...nem tudom, és fogalmam nincs mit tegyek, a helyzet gyakorlatilag kilátástalan, és nekem nagyon veszélyesnek tűnik ez az egész.
>> Köszönöm, hogy meghallgatott.
>> Kurucsai Márti
>>
>>
>> Mi nem tanulunk semmi olyat, ami bárki számára ijesztő lenne.
>
2011/11/29 Kozma Szilárd <kozmaszilard@gmail.com>
>
> Kedves Márti!
>
> Kérdésem az, hogy végül is én készítettem önnek egy teljes szintetikus sorsprogram feltárást? És ha igen, akkor meg mi a csudának kellett önnek ezen túl, még pszichotronika (Egyébként em tudom mi az, csak sejtem..), vagy bármi egyéb misztikus tan is? - Ezt (Tehát az élettársa megzavarodását) hozta tehát a fejére, amiért rosszul járt el, vagy abban, hogy nem teljes szintézist rendelt, vagy ha igen, nem volt hajlandó abban teljesen elmélyülni és az szerint a sorsát rendezni, hanem kellett még egy annál "tudományosabb", vagy érdekesebb útmutató is. Tudja: "Ami érdekes nem lényeges".
Most tehát az élettársa, aki a rezonancia törvénye alapján, önnek valamiféle rejtett karmikus vonását is megtestesíti, telve van érdekességekkel.
> Amennyiben tehát még történik valamilyen fejlemény és arról szeretne kérdezni, kérem szépen itt, a Logoszon tegye fel a kérdését,
>
> barátsággal: Kozma Szilárd
>

2011.11.29. 10:26 keltezéssel, Swan Black írta:
> Köszönöm, majdcsak rájövök hogyan kell egy fórumot használni. :)
> Azt nem tudom kezelni, hogy számomra ok-okozatok léteznek, ő pedig ítél és büntet. Szerinte mindkettőnknek kizárólag rajtam kell javítani, engem megváltoztatni, én belehelyezkedtem ebbe a helyzetbe hátha megoldódik, aztán felismertem, nekem más az utam, a természetem, én szeretem a fényt, a nevetést, a saját spontaneitásomat és másokét, ő pedig (pedig nem látta amit maga írt) azokat a dolgokat kezdte produkálni amiket Ön leírt: fénytelenség, depresszió, szomorúság, ború, autokrata magatartásformák, Amikor két hónapig kerestem arra a kérdésére a választ, hogy "mit keresek még mellette?", és felismertem, hogy semmit, már nem tudtam kiszállni. Valamiért nem tudom, hogyan kell kiszállni, tudom, hogy mit kéne, de a hogyana nem megy.
> Sokat vizsgáltam magamban a bűntudatomat, és abban is igaza volt, hogy nagy része felesleges, és ahogy kezdett ez feloldódni és egyre szabadabb lettem tőle, a kettőnk kapcsolata annál nehezebb lett.
> A pszichotronika nem csak érdekes, hanem az utam. Nem vallás vagy ilyesmi, nem gyakorol nyomást.
> Egyre többen kérnek tőlem személyes segítséget, nem tudom mi van bennem ami erre készteti az embereket, de pont a napokban kellett önhöz irányítanom egy kedves asztrológus hölgyet, mert én nem vagyok felkészülve olyanfajta segítségadásra az emberek felé, (még), amiket kérnek. Így úgy gondoltam, hogy olyan valakihez küldöm, aki "abban utazik" mint ő.
> Külön örülök a Violettának, amikor régebben írtam magának, még nem voltak együtt.
> Köszönettel: Márti
>Kedves Márti!

1. Csak be kell jegyeztetnie magát, de végső soron még azt sem kell, ha nem akar oda írni, úgy is lehet az anyagokat olvasni, majd ha kérdezni akar, kiválasztja a megfelelő rovatot és témát és az új hozzászólás c. gombot egérrel meg kattintja.

2 Amennyiben önnek az az érzése, hogy semmi keresni valójuk már egymással, és az elmondottak alapján én ebben önnel száz százalékig egyet is értek, egy pillanatig sem szabad habozni, hiszen, ha jól értem, a helyrehozási normalizálási kísérletezései rég tartanak és mind meg buktak. Vigyázzon ne essen a halasztás bűnébe! És fölösleges terheket - kereszteket sem szabad sokat és sokáig viselni, mert éppen, hogy a mi karmánk feloldásához szükséges, személyes és gyakorlati életfeladataink felvállalásában és végrehajtásában akadályoz meg! Terrort, hamisságot, igazságtalankodást, felelőtlenkedést, stb.-t szintén nem szabad egy pillanatig sem elviselni az elhárításra tett maximális erőfeszítések és harc nélkül!

3. A megszabadulásnak a legegyszerűbb módja, hogy a másiknak bátran, tehát kertelés és totojázás nélkül, ha kell, kegyetlenül a szemébe mondjuk azt, hogy mit tudunk és gondolunk róla. Ha ez nem elég, akkor válogatott sértésekben és bántásokban lehet részesíteni - ahogyan ő teszi ezt önnel szent hülyeségében.

4. Amíg ezeket végre nem hajtja, meg ne próbáljon másoknak életviteli, sorsrendezési tanácsokat adni, mert azzal csak a saját karmáját terheli.

5. Ami a csődbe került asztrológusokat illeti, akik oda süllyednek, hogy pszichotronikai és más misztikus tanulmányokat folytató személyektől kérnek tanácsot: mostanában egyre több lesz belőlük, egyrészt mert a jóslás gyalázatának le jár lassan az ideje, másrészt, azért mert azok az asztrológusok viszont, akik nem jósolnak, képtelenek a komoly munkára, amivel fenn tudnák tartani magukat és inkább újabb asztrológus-képző kurzusokat tartanak, abból szerezvén a megéléshez szükséges pénzt. Ez viszont nagy baj, mert így jutottunk oda, hogy rengeteg a gyakorlatba nem ellenőrzött, valóság-idegen, un. misztikus - tehát habókos, kerge, idióta, stb. - asztrológiai elmélet kering ma a világhálón, és az ostobák azt képzelik, hogy ha ezeket - személyre alkalmazva - le írják a rendelőknek, azok még a világ, pénzt is fognak adni ezekért a fennkölten megható, de a gyakorlatban teljesen haszontalan, tudományos látszatok megőrzésével költött, misztikus asztro-szamárságokért.

Barátsággal: Szilárd

UI. Ezt a levelet máris fel teszem a Logoszra, mert másokat, még nagyin sok embert, érint!

(Más személynek írtam, de teljesen a témába vág:
Kedves Anikó!

Azt amit az öreg klasszikus: Dubravszky László tanít, minden magát asztrológusnak nevezni merészelő személynek kívülről kellene tudni! De a magyar asztrológusok között sokan vannak akik akkora zseninek tartják magukat, hogy félre söprik az empirikus megfigyelések alapján lefektetett (És Dubrabszkynál, meg Baktay Ervinnél megtalálható) alapaxiómákat, és teljesen valóságidegen, igaz, hogy fantáziadús és meghatóan egzotikus, de önkényes elméletek alapján értelmeznek sorsképleteket, sőt, még tanítanak is mindenféle asztro-misztikus tanokat. (Pl. Paksi Tibor un. asztrozófiát!). Vagyis ahelyett, hogy az embereket a sorsuk logikája rejtelmeibe bevezetnék és megtanítanák abban eligazodni, félrevezetik.

Barátsággal: Szilárd)

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 96 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 6, 7, 8, 9, 10

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO