ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2019.02.20. 22:08

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 96 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Következő
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2010.03.18. 21:39 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.10.16. 11:56
Hozzászólások: 107
Napjegy: Mérleg
Aszcendens: Kos
Az a kapcsolat, melyben önmagamra találok, nekem megfelelő. És tudom, az önmagamra találás "hegyeken,völgyeken, folyókon, tengereken, vizeséseken, hágókon, szakadékokon, keskeny hegyi ösvényeken stb. " keresztüli utakon vezet. Én magam részéről nagyon sokat tanultam is, saját magamrol a jelenleg is meglévő párkapcsolatomban, de nagyon keservesen nehéz volt évekig, és még most sem "tökéletes". A saját árnyoldalam /Tranzit Pluto,konjunkcio a radix Holddal / évekig nagy próbatételek elé állitott, és a bátorságom is próbára volt téve, hogy merem -e vállalni és látni ki vagyok, hol tartok, hol vannak a gyengeségeim, hol vannak a határaim a saját félelmeim, kishuóitüségem által "meghuzva". Miután évek alast állandóan dumaltam a páromnak, hogy mit és miért tesz, ezzel megfejtettem őt, saját maga és saját magam számára, elfáradtam tavaly augusztban, és ekkor kezdődött a pozitiv változás a kapcsolatunkba,,hiszen nem kifelé ment az energiám, és lehet hogy sok esetben feleslegesen,hanem befeléfordultam, saját magamba kerestem a dolgok miértjét és lényegét.
A tranzitalo Pluto konjunkcioban a radix Holdammal, kb, 3-3.5 évig éreztette a hatását.
A gyerekkori fel nem dolgozott, meg nem értett sérelmeim, nemtettszéseim ebben a kapcsolatomban is ujból előjöttek,,mert hogy néha ugy éreztem a párom egyfajta szülői szerepet akar betölteni az életemben,,ami persze jo volt csak arra, hogy ujraértelmezzem a gyerekkorom egyes szakaszsait,,de mint párkacsolat, természetesen igy nem is volt nem is lehet egyenrangu azzal, hogy nem mint 2 felnőtt vagyunk, viselkedünk élünk egymással.
Csak egy érett férfi képes egy érett nővel együtt élni, lenni, igy a kapcsolat lehet egyenrangu.
Ha jol emlékszem, Zsuzsa irta, hogy nem mindig találjuk a legmegfelelőbb társunkat.
Én ezzel nem értek egyet,,sem mert nagyon sok tapasztalatom van az életemből és ezek a tapasztalatok, tudássá érlelődted bennem. Mindig a megfelelő társat választjuk, vagy vonzzuk be, nincs olyan hogy -akivel együtt élünk,,tévedünk. A karma-a sorsprovokaciók rendezéséhez mindig a megfelelő embert kapjuk akár rövidebb, akár hoszabb időre.
Én is régebb ugy gondoltam, hogy tévedtem a párválasztásban,,de mára már tudom, hogy nem tévedtem,semmi nem volt téves, én választottam mert én akartam "ott "lenni az aktuális kacsolatban. Hogy mennyirevoltam képes vagy sem az aktuális kapcsolatban saját magam lenni és segiteni a másiknak ???hát nem voltam régebb én sem képes, ezért ismételten kaptam mást férfit, akivel aztán előröl kezdhettem mindent, amit előzőleg elodáztam..igy többszörösen "futottam" a felesleges köreimet,,ez biztos.
Kell viszont mindig -én igy gondolom - tekintettel lenni a másikra, és nem azt nézni éppen most hol tart hanem hogy honnan indult. Nekem ez a fajta "nézet" később sokat segitett abban, megértsem és meglássam, hogy a párom saját magához képest nagyot változott, és ezt értékelem és tisztelem akkor is ha ugy érzem,,többször, nekem nem elég, de nem nekem kell, hogy elég legyen,,neki kell hogy elég legyen, m3rt mindenki a saját ritmusaban halad a saját útján, nem lehet sem sürgetni semmit,,mert mindennek ideje van, az érlelődésünknek is a megértésnek, és mindennek. Nem kivánhatom, hogy a párom 2 lépcsőfokonként haladjon, mikor is tudom hogy minden egyes lépcsőfokot meg kell járni, meg kell lépni.
Az, hogy közös feladatunk van még, ezt tudatosan tudom és érzem, ezzel a tudattal vagyok minden nap, és amikor ismét nehezebben mennek a dolgok igyekszem önfegyelmezni magam és nem pedig olyan dolgokat elvárni a másiktól amire ő amugy nem képes.
Sok jó es pozitiv tulajdonsága van a páromnak nem csak a gyengeségei, és én ugy gondolom, mindigy "egybe" kell látni az embert, nem csak látni ami hiányzik , amiben gyenge, hanem kell látni is a pozitiv oldalát.
Most már nem félek a karmikus sorsprovokázióktok, amelyek még vannak és biztosan lesznek ebben akapcsolatomban,,amikor nem müködik valami, keresem magamban, hogy mit is vetitek ki a másikra, vagy mi van még és még bennem amit nem ismertem fel, amivel nem szembesültem.
És eldöntöttem, mindvégig maradok mostmár ebben a kapcsolatban - és nem menekülök, mint több esetben - amig meg nem oldom mindazt amit kell.
A párkapcsolat a legnagyobb kihivás, feladat az életünkben, hiszen itt tudjuk megtanulni saját magunkat, a másikat, és kell egymást segiteni ahhoz hogy a társunk is elérje azt, ami számára hivatott elérni. hisz azért vagyunk együtt, hogy egymás életét emeljük, segitsük, s a pozitiv képességeinket egymás számára mint inspirázio is tudatositsuk.
Amig a " két" út megy egymás mellett,,addig fogunk maradni. De nem lehet tudni soha, hogy meddig megyünk "egyenes"vonalban, egymás mellett és mikor érekzünk az "Y" útkereszteződéshez. Hiszem, hogy kell tennem a dolgomat, is a párkapcsolaton belül, hogy ne legyen semmi hiány. legalább is megpróbálom, és hogy ne maradjon egy szó : "HA" mi lett volna "ha",,,,, és amikor már nincs tovább együtt,,ne maradjanak kérdések, és válasz nélkül hagyott szavak, gondolatok.
Szeretet képességével születünk, ezt mindig magunkban találjuk meg, és amikor rátalálunk, akkor ezt tudjuk osztani a másikkal,,és ez a legfontosabb,,a szeretet, a feltétel nélküli szeretet, amikor elfogadom - kereteken !!!!' - belül a másikat. És azért szeretem amilyen.
Mivel többségében hölgyek vagyunk :) itt az Astrologoson, igy gondoltam irom a gondolataimat a férfiakkal kapcsolatban.
Minden férfit, akivel együtt élünk, vagyunk, van miért szeretni, mint ahogy minden emberben van szeretnivaló. A férfiaknak meg kell adni azt, hogy férfi legyen, bölcs, okos, tudatos, tanito, erős. igazságos, családot összetartó, és legyen meg a szeretet is természetesen a férfiban. Kell tisztelni a férfit, és felnézni rá. Segiteni őt, és nem ellene, hanem mellette lenni.
Sajnos mivel a nők manapság elférfiasodtak, sok gyenge férfi éli terméketlen,t gyümölcstelen, unalmas életét. A nők tehetnek erről sajnos, akkor is ha tudom , hogy vannak az anyai ágon átörökölt "programok" melyek irányitanak bennünket. Gondolom, hogy a tisztelet a férfi iránt, akár gyermekkorunkban is kialakulhat, ahogy mi nők az apáinkat látjuk és becsüljük és a bennünk, nőkben élő férfi-képet,,azt a férfit, aki éppen most magunkban hordunk és számunkra a külvilágban mint társunk van mellettünk. A bennünk élő férfit ha nem tiszteljük, nem tiszteljük azt az embert sem aki velünk, mellettünk él,,ug yan az a kettő, mert ami bent, az kint.
Barátsággal : Ágó


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2010.03.18. 22:02 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.10.16. 11:56
Hozzászólások: 107
Napjegy: Mérleg
Aszcendens: Kos
Lindahoz szólva, hol az erényesség, hol az erőszakosság határa. Nem tudom Linda én sem, elég heves természetem van, amit gondolok kimondom és ezért nem voltam népszerü a férfiak körében akikkel együtt éltem / 4 / hiszen egy megalkuvo, hazug, fals kényelmes felületes életet éltek előttem és elég nehéz volt nekem őket elviselnem,,ezért nem türve előbb vagy utóbb a hazugságokat, sunyitásokat,,kifakadtam, nem kicsit...
Erőszakosság szerintem, amikor olyasmire akarom rávenni a másikat, amit én akarok, és ő vagy nem is képes, vagy nem akar. Mindenkinek "szabad"akarata létezik,é hogy szeretne-e vagy sem fejlődni tanulni és tudatosan élni, felébredve. Csak ugye a probléma, ha én hiába vagyok tudatosabb,,ha a másik nem és fel sem akar ébredni,,akkor hová is megyünk együtt ??? Ez esetben, és igy mindig erőszakkossá váltam, mert tudtam éreztem, nem lesz pozitiv "vége" a kapcsolatnak, aztán amikor már beláttam, hogy a másik nem képes tovább mellettem fejlődni,,elengedtem mindenkit,,és továbbmentem..mert az erőszakosságomtól saját magam is elfáradtam..és ilyen esetben,,el is enedtem a msikat, mert biztosan nem a feladatunk, hogy évekig akár, csak ugy eljátszadozzunk egymás energiájával és idejével.
Egyébként amikor kétségbeesett vagyok akkor erőszakos vagyok,vagy voltam inkább..mert tehetetlen düh volt bennem,,aztán mindig elfáradtam és nem akartam én megoldani már semmit,,és utána mindig eldölt, hogy maradunk vagy megyünk együtt.Insomma,,nem tudom hol a határ pontosan. Még mindig nem tudom..hiányzik még a tudásom ehhez, a teljes tapasztalatom. Kell erélyesnek lenni az biztos,,
Barátsággal : Ágo


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2010.03.18. 22:33 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.20. 20:31
Hozzászólások: 483
Tartózkodási hely: Kolozsvár
Napjegy: ikrek
Aszcendens: szüz
Miközben én írtam a válaszomat, Ágo még írt.
Nem baj, azért közzéteszem , amit írtam eddig, s majd a következőkre is reagálok.

Enikő és Ági!

Azt gondolom, hogy családi, párkapcsolati karmát nem lehet még családon és párkapcsolaton belül sem megoldani, csakis akkor, ha mindkét fél egyénileg ébred magára és munkál magán. Nézd meg hány család van elegendő gyermekkel ahhoz, hogy meg legyen a „löket” a szellemi fejlődésre és mégse történik semmi ilyesmi. És miért? Nem azért, mert hamis az alap?

Nem tudom mi a helyzet azzal, hogy a „párom megadja a feltételeket ahhoz, hogy feloldjam a karmám”. Ha a párom nincs felébredve honnan tudja, milyen feltételeket kell adjon? És miben áll az együttműkődés? Mit adok én a másiknak ahhoz, hogy fejlődni tudjon, ha önmagamban nem látom , nem akarom látni hogy mi a helyes irány és nem foglalkozom a megkülőnbőztetésekkel. Ennek nem olyan íze van, hogy : te csak fejlődj, én még alszom addig?
Kompromisszumokat meg nemigen érdemes kötni, mert mire is kéne kötni? Arra, hogy még lehessen egy kicsit alukálni? Mert még egyik vagy másik „nem érzi magát elég felkészültnek” vagy rest vagy egyebek? Kompromisszum az megalkuvás , igaz? Miben áll? Általában haladékban, mert nem tudom utolérni magam. Igen ám, de fenáll a veszélye, hogy közben elfelejtem mire is kértem és visszaalszom.
Kéri és igényli..... de nem kéri és nem igényli, s akkor? Mire várni és meddig? Vagy mit lehet tenni? Se erőszak, se hergelés csak szép szavak és kedvesség. Nem alszik el ettől jobban?

Az elvárás nem lehet a kapás erőltetése abban az esetben , ha az amit elvárok, nem más, mint az az elvárás, amit a másiktól a Felettes Énje is elvár. Gyökérben egyek vagyunk. Mindkettőnkre (mindannyiunkra) ugyanaz az isteni elvárás vonatkozik .Ezt gondolom. És ez nem egy „jó”, hanem alapvető felelős elvárás kéne legyen az illető számára , önmaga iránt. Azonban nem így fogja látni, hanem úgy, hogy „vezetgeted az orránál fogva”, mivel önmagától nem várja el azt ,amit el kéne várnia, mert még alszik és nem látja , hogy mit is kéne elvárjon.

Nemhogy nem mindegyik házasság köttetett ennek jegyében, hanem alig van házasság ami ebben köttetett.

Ami a szülői szerepkör felelős felvállalását illeti, azt hiszem itt is érvényre jut az, hogy amíg nem vagyok felelős önmagamért, mint férfi és nő, addig a szülői szerepkört is csak részben tudom teljesíteni. Lehet akár „gyümölcs” is . Gyermekgyümölcs. Ha nekem , mint egyénnek nem gyümölcsözik a személyiségem , tehát csak tenyészek, akkor honnan fogom meglátni, mit kéne tegyek a külső gyümölcsök érdekében?

A kérdés marad, az átlátás nehéz, a realizálás még inkább.

Linda

_________________
Semmi sem fontosabb, mint hogy az embernek az érthetetlennel állandó kapcsolata legyen.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2010.03.18. 22:43 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.10.16. 11:56
Hozzászólások: 107
Napjegy: Mérleg
Aszcendens: Kos
Linda ! Köszönöm, végül is kiegészitettél sok mindent, irtál sok mindent,,amit én s gondoltam,,de miközben irtam, egyoldaluan jutottak eszembe dolgok és nem tudtam még hoszabb irni, sem mert Rómában, ahol is élek itt is,,vagyok egy kis lap-top van nálam, aminek a billentyüi nem müködnek helyesen, ill, a net állandóan ledob, ihy végül is örültem, hogy most volt időm és net ,,de persze én értem amit irsz, és most igy másoldalrol nézve,,én mégegydzer nem irom le nem ismétellek,,mert egyetértek veled
Egyenlően felébredve ??még nem találkoztam senkivel -párkapcsolat- aho ugyan olyan arányban kb. voltunk felébredettek,,sajnos ne találkoztam - még !
Amugy tökéletesen igy igaz, a mondat. "mire még és még kompromiszum ? hogy lehessen alukálni ?? én sajnos igy tettem,,én is a párom is alukáltunk, jó sokáőig, mert én féltem, régebb, aztán már nem,,hogy elveszitem,,,és félelemből kötöttem persze :) komprmisszumot, és mert hagytam magam meggyőzni hogy amire én vágyom amit én akarok, az a férfi nem fog számomra létezni, és mit is akarok én ??!!!
Barátsággal : Ágó


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2010.03.18. 23:40 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2009.03.10. 22:29
Hozzászólások: 48
Napjegy: Kos
Aszcendens: Halak
Ágnes írására reagálva: Úgy tűnik, félreérthetően fogalmaztam :) Nem írtam olyat, és nem is gondoltam, hogy a fejlődésünkhöz szükséges egymást követő párkapcsolatok tévedések lennének. Dehogy is! Sőt, elengedhetetlenül fontosak, hogy olyanná csiszolódjunk, hogy végül tartós és tartalmas kapcsolatra lehessünk alkalmasak, és ilyenben élhessünk. Én azt mondtam, hogy hiába a sok nő (persze az összes nő számához képest még mindig kevés), aki felébred, és fejlődik, és csiszolódik, ha nincs nagyjából ugyanannyi férfi is, aki felébred, és fejlődik, és csiszolódik, akivel az előbb említett tartós és tartalmas párkapcsolatot meg lehetne élni. Te is írtad Ágnes, hogy fontos, hogy a nő felnézhessen a férfira, tisztelhesse benne többek között a tanítót is. Erre természetesen nincs lehetőség, ha csak a nő szeme nyílt fel. És így szerintem nem is lehet tartós és egyúttal boldog az adott párkapcsolat. Hanem "csak" egy tanulási állomás lesz. Na de lesz-e valamikor végállomás? Mert hát végül is ez a cél mindenki számára, hogy megtalálja azt a társat, akivel harmóniában, egyetértésben, egymást kölcsönösen szeretve és tisztelve kiegyenlítődhet, és a közös gyermekek számára biztonságos, és megfelelő szellemi hátteret is nyújtó családi fészket biztosíthat.
Egyébként úgy látom, a tapasztalataid által nagyon is hasonló következtetésekre és tanulságokra jutottál, mint én.

_________________
„Normálisnak kell lenni, nem szentnek” (Hamvas Béla)


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2010.03.19. 10:41 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4012
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Kedves nő nemű barátaim! Nagyon, nagyon örvendek és ha nem bántok meg ezzel senkit: nagyon büszke is vagyok azért, hogy ez a termékeny eszmecsere itt, a Logos-on, végre teljes telejében kibontakozott. Rég óta tapasztaltam azt, amit ma főként és sajnos még mindig inkább csak a feminista tudósok hangoztatnak (Azért sajnos, mert ez kissé hitelteleníti, bocsánat: kétségessé teszi a tényt...), ti., hogy női és férfi intellektuális képességek között nincs semmiféle különbség, pontosabban, hogy nem igaz az, hogy a férfiak intelligensebbek a nőknél, hanem mindössze arról van szó, hogy amikor valaki, akár belső, akár külső okok miatt, nem tud egészen őszinte lenni, akkor nem csak, hogy butábbnak látszik, vagy kell látsszon az ő tényleges értelmi kapacitásához képest, hanem a felesleges labirintus-járás és építés miatt, tényleg a kapacitásán alól "dolgozik" - közvetít, vagy tényleg úgy is (gyengébben) gondolkozik. És mivel általában az un. "férfias témák" (tudományos, technikai, filozofikus, stb.) semlegesebbek, mint azok a központi és lényegbe vágó témák, mint amelyekben a nők teljes önmagukat tudják hozni, nos, ezek az őszinteséget, tehát szubjektíven is implikált igazmondást kevésbé igénybe vevő témák, amit a férfiak nagyibb előszeretettel vitatnak, biztosítják az ők számára azt, hogy ne kelljen az őszinteség bogos problémájával meg birkózniuk és emiatt keletkezik az a látszat, mintha ők intelligensebbek lennének.
Miért írom mindezt ide? - Azért mert mélységesen bánt éppen az, amit ti is megemlítetek néha, hogy itt inkább csak nők cserélnek eszmét, illetve, az emberiség eme fejlődési szakaszában inkább nők ébrednek fel spirituálisan mint férfiak, és így és emiatt nem csak az ébredő - ébredett nők maradnak kiegyenlítetlenül a párkapcsolataikban, de még ahhoz sincs elég és eléggé felébredt (bátor!) férfi, hogy egy ilyen fontos témához hozzá szóljon, ismertesse szempontjait.
Gondolom, nem kell azt különösebben kifejtenem, hogy az igényességet illetően, a Linda gyökeres és egyértelmű és határozott elvárás-nézeteit osztom, mindamellett, hogy az Ági által emlegetett fokozatosság-elvének a figyelembe vétele fontosságával is egyet értek. Persze, nekem könnyű, mert férfi vagyok.... - Dehogy könnyű, nem csak itt a Logos-on olvasták a fejemre, hogy bizonyára ott rontottam el a dolgot Emőkével, hogy túlzottan igényes voltam, illetve, talán igen erőszakosak voltak az elvárásaim (Mintha nem tudnék ötven valahány évesen bölcs is lenni, mindamellett, hogy az Isteni Igazságot nem hagyom a korrupció szutykával bepiszkítani..), sőt: még Emőke is említett halványan ilyesmit a nyáron, hogy nem tudja értelmileg mindazt követni és a gyakorlatban is realizálni, amiket neki el mondok, mivel több időre és tapasztalatra lenne ehhez szüksége. Nem mondtam erre akkor semmit, hogy ne bontsuk meg a békés tó melletti délután hangulatát, vagy ha igen, akkor is, csak lágyan, de teljesen világosan emlékszem a gondolatra: nem arról van szó, hogy nem tudod megérteni, hanem arról, hogy a korrupció-eleresztési képtelenséged miatt, nem akarod megérteni! - És a két héttel későbbi árulását követő magét tettetései, (Mármint, hogy azóta is teszi a hülyét az Ozirosen pl.) ezt igazolták.
Szóval, nagy a gyanúm, hogy még én sem fogtam mellé, a nálam 25 évvel fiatalabb Emőke intellektuális és spirituális kapacitását illetően, és Viola, aki még nála is fiatalabb, mind ezt igazolja most vissza, ti., hogy igen is, akár "mérföldesen is" lehet fejlődni, amennyiben az ember hajlandó lemondani az önáltatásokról és az extra és titkos kicsi "csaláskák" árán megszerezhető élvezeti lehetőségekben való reménykedésről. Vagyis, magamat, mint férfit (A tapasztalati Ismeretből származó iránymutató fény képviselőjeként) ismerve, nem csak, hogy nagy a gyanúm, de meg is vagyok arról győződve, hogy ezek a ritka férfiak, akikkel olyan csínján kell bánni úgy-e, nehogy elriasszuk a lelkem-drágáimat a metafizikától és a párkapcsolat folytatásától, ugyanazon okok miatt "késlekednek" titeket, illetve egyes ébredező, illetve felébredett női párjukat néha elkeserítő módon, szóval, hogy ők ugyanazon rejtett (Nyolcas házi, Skorpiói, sőt: Ikrek jellegű, korrupciós okok, illetve reménykedési-.) okok miatt késlekednek felébredni, mint amiért az én volt feleségem. A különbség csak annyi, hogy nektek., mint az egységbe-kapcsolás, illetve a Szeretet és az áldozathozási készség ősprincípiumának a megtestesülései, ezt a titkos reménykedésen alapuló halasztgató spirituális totojázást inkább vagytok képesek tolerálni és kezelni mint én, akinek nem ez az alapfunkciója. - Persze, ezzel nem azt mondtam, hogy nekem, mint androgünosz-jelöltnek, ezt nem kell éppen úgy megtanulnom és elsajátítanom (A gyermekek sokszor szükséges nőiesebb - megértőbb kezelése mellett..), mint ahogy ti is gyakorolgatjátok a lelki és szellemi kényelem-ördögöcskék leleplezését és az erélyességet.
Szóval, csak azt akartam mondani, hogy amennyiben tényleg igaz lenne az, hogy a férfiak intelligensebbek, akkor inkább ők lennének nagyobb többségben spirituálisan fel ébredve. Persze, attól függ, hogy az intelligenciát életmegnyerő - Judási spekulációra, tehát Ikrek féle sors-kicselezési taktikázásra, stratégiázó ravaszkodásra, vagy az igazi (ontológiai) fontossági értéktudatra alapozott létértelmezési képességre, vagyis megváltódási ambícióra értjük-e?

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2010.03.19. 13:14 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2009.03.10. 22:29
Hozzászólások: 48
Napjegy: Kos
Aszcendens: Halak
Én ehhez személy szerint annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy egyrészt a mai ínséges időkben meg kell becsülni azokat a férfiakat is, akik ugyan nem a mi léptékünk és elvárt tempónk szerint, de legalább haladást mutatnak. Másrészt részemről megvan a metafizikailag alátámasztott "elvárás", de ugyanakkor a türelem, az erőszakmentesség, a hit és az ősbizalom is nagyon fontos erények, amelyeket még fejlesztenem kell magamban. Anélkül, hogy ezt a feladatot megoldanám, nem fog semmi az ölembe hullani. Harmadrészt azért mi még csak kevesebb mint 9 hónapja ismerkedtünk meg a párommal, szóval igazságtalanság és botorság lenne amiatt neheztelni, hogy még nem értünk révbe minden téren egyforma teljességgel. Egy gyermek megfoganásától is szükség van 9 hónapra, hogy egyáltalán világra jöjjön, és akkor következik még csak az igazi fejlődés! :D

_________________
„Normálisnak kell lenni, nem szentnek” (Hamvas Béla)


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2010.03.28. 00:19 
Offline

Csatlakozott: 2010.03.25. 23:59
Hozzászólások: 1
Napjegy: bika
Aszcendens: skorpio
tiszteletel minden it tartozkodo es ide jot szemelyek amugy en is jelen szeretek, leni ezen a lapon mivel ezelot 2002 januarban ismertem meg a szilardot eleinte nem vetem komolyan a dolgokat mit mondot nekem utolag tenleg nagyon hoszu es keserves sors megprobaltatas utan jotem rea hogy tenleg igaza volt es ahogy mondjak segits magadon a jo isten is megsegit ez szekely kozmondas de ehez meg nem eleg a te magad akarata kel egy kemeny szaki ember is ijen mind a szilard tagjai algert es marika mivel mar veluk nagyon jo kapcsolatot tudtak kialakitani en azt tudom mondani hogy halas vagyok azert hogy szilardal tudtam ezelot 8-evel talalkozni sok mindent utana elertem sikerult hazat epitsek, ami a sajat elhatarolt tontesem utan es kemeny hoza alasomal egy igen kemeny fonokel szembe mertem alni akar egy ordogel mert eleinte ,dolgoztam neki mind egy orult es nagyon bisztam bene csak jot a hatrany mikor ketszer es a harmadikszor is atvert akor felfogadtam hogy kesz tobe nem engedek amikor volt batorsagom megmondani a valodi igazsagot mert bisztam aban hogy van amiert nekem is legyen igazam es mikor ot akartam hagyni akor amit igert valora valtota szoval kel egy kis ambicio legyen az emberben maskep nincsen esely semire es a masik igy sikeresen mondhatom van egy sajat lakasom ami egy eleg nagy kertel rendelkezem 16-aras kert meg egy szep lakas meg amugy notlen es csaladnelkuli vagyok de mivel egy volt baratnomel sikerult a kapcsolatomat valamenyire rendbe hozni igy ugy dontot o is hogy szeretnenk a karacsonyra eljegyzest csinalni es akor meg sikerult az elmult 8-ev alat leeretsegiznem csikszeredaba teknikumi konyvelosegit elvegeztem ami nem volt konyu iskola mivel megye szinten elso vagy a masodik helyen van minden fele szakmaval rendelkezik szinte amugy turisztikai merlegkonyvelosegi, es meg egy csomo tanfolyamok elkezdve vizszerelestol ,egeszen a pincer szakacs ,cukrasz meg valalkozoimenedzser es jogitanacssokal meg ijen penzugyi kerdesekel kapcsolatos ,dolgokat is sikerult megtanuljak amit gyerekoromba a csikszeredai doktorok meg a gyergyoditroi volt gyerekorvosnok engemet gyenge elso foku elmeintezet fele soroltak be es mivel nehezen tanultam es tanulok szinte ezert elnerveztek engemet epilepsias petegsegre amit sajat magamtol jotem rea hogy mia hibaim oka de ezt is ugy hogy ahogy sikerult szilardal beszeljek ugy sorozatosan telefonon es szemelyesen is meg eleg nagyon kemenyen elmonta nekem hogy ha nem igy csinalok es nem igy viselkedek akor lesznek , meg roszab dolgok is szoval szamomra kemeny megprobaltatasal volt reszem regeben mikor 5-evet meloztam kint magyarba minden fele jostol elkezdve egeszen a hulye mistikusig mindenhol megfordultam es sehol nem kaptam ijen jo informaciot mind szilardtol tenleg jo volt hogy haza hozot engemet, a sors mer amugy en nyugatra akartam meni ausztraliaba mert azt gondoltam ot job de mindig benem ot volt a honvagy a hazai elet es ithon 11-ev utan latom hogy ithon job mind kint most vagyok ugy hogy tenleg elmenek de nincsen kedvem elmeni amugy kivaltotam a valalkozoi engedelyemet ami az epitkezesre szol bene foglalja ahaz alap epiteset egeszen a befodesik es a viz szerelest is szoval acs,asztalos, viszerelo es minden api epitkezes kinti es benti munkalatokal amugy eleg nehez es valtsagos a mustoni melo de bizok hogy egyszer sikerul ,valora valtsam mert ezt szeretnem az eletbe elerni es ebol megelni amugy most a sofor vizsgat csinalom de mindha ijen erzesem van hogy nem nagyon akarok tanulni mindig ahogy olvastam a lilit bisztos vagy a mit nem akarok elerni azalk van bajom szoval a helyzet hogy , nem akarok ugy vagyok hogy hiaba kozdok minden fele es harcolok mikor elertem szinte a veget akor kene egy kis szabad ambicio es ijenkor feladom amugy a sofor vizsgara mar kifizetem minden koltseget programoztam magam 14-aprilisra es meg felit sem tanultam meg az elmeletnek es a vezetest is csak felet vezetem le mivel ugy vagyok hogy monta az oktato hogy ha sikerul kijojek az elmeletrol akor megcsinaljuk a tobi vezetest is szoval ijen az eletem es varom mindenki velemenyet amit irtam udvozlok mindenkit ezen az oldalon es orulok hogy itlehetek tiszteletel es mely szeretetel ignac


Csatolmányok:
view_attach.jpg
view_attach.jpg [ 96.35 KiB | Megtekintve 989 alkalommal. ]
Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2010.03.29. 10:50 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4012
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Kedves Ignác!

Köszönöm az engem méltató és a jó példaként mindenki számára felmutatható elképesztő fejlődésedet feltáró soraidat. (Azok számára, akiknek nem derült ki az Ignác szövegéből elég egyértelműen, hogy miről van szó: Ignácot kisgyermek korában félre diagnosztizálták, de a pontos kifejezés inkább az lenne, hogy "elintézték", annak érdekében, hogy a sok gyermekes szüleit szabadítsák meg tőle, és elküldték egy, az un "mentálisan gyengén fejlett gyermekek számára létrehozott állami iskolába, és így az ő eltartása terheitől meg szabadították a szülőket. Elképesztő tehát az az értelmi és erkölcsi erőfeszítés, amire ez a fiatalember képes volt, azt követően, hogy először feltártam a horoszkópját, vagyis az a személyi (erkölcsi, mentális) és gyakorlati állapot, amiben akkor volt és amiben most van, amikor a saját erejéből felépített egy házat, végig tanult annyi iskolát és tanfolyamot, meg tanult számítógépezni és internetezni, saját vállalkozási engedélyt váltott ki, és általában önállóan meg állni a helyét az életben ás mindezt úgy, hogy mindent a saját erejéből, saját munkája árán érte el. Vagyis abból fedezte a tanulmányait, nem kérvén és nem kapván senkitől (államtól, szüleitől, alapítványoktól stb. segítséget) A probléma csak az, hogy ezeknek nem itt lenne a helye, mivel elsősorban a ennek a rovatnak is más a rendeltetése, vagyis ide horoszkóppal kapcsolatos kérdéseket kell fel tenni, de ráadásul a téma (topic) is a párkapcsolati problémákról szól. Meg kérlek tehát, hogy másold le (jelöld ki és memorizáltasd a saját gépeddel) ezt a szöveget, menny be az Olvasó barátaink fórumába, és ott nyiss egy új témát (topic-ot), például azzal a címmel, hogy Az ambíció fontossága, és érvényesülési nehézségei, majd oda másold át ezt a szöveget, és úgy mentsd el.
Ennek a szövegnek ugyanis itt nem lehet helye (rossz helyre írtad be) és mivel zavarja a téma folytonosságát, előbb - utóbb ki kell majd innen vágnom.
Arra is meg kérlek szépen, hogy akárcsak én is az elején (Mivel román iskolába jártam mint te és sajnos, még most sem tudok egészen helyesen írni az anyanyelvemen), előbb írd meg a szövegeidet - hozzászólásaidat word programban és javítsd ki az ottani helyesírás-javító programmal és úgy töltsd fel a Logos rovataiba.
Köszönve a megértésedet, maradok jó-barátsággal: Szilárd

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2010.11.29. 11:40 
Offline

Csatlakozott: 2010.11.28. 20:03
Hozzászólások: 1
Napjegy: nyilas
Aszcendens: bak
Kedves Szilárd!

Szemanté néven (1977.12.0.2. 10.30 és 11.00 közt, Budapesten) már kérdeztem tőled az astroneten, és megvilágító erejű választ kaptam, azonban volna még néhány kérdésem. Azt írtad, hogy sosrfeladatom a páromhoz való feltétlen hűség. Hat éve vagyunk együtt, négy éve házasok, ő az első férfi az életemben, és eddig hűségesek voltunk egymáshoz. Egy kisfiunk van, mégsem működünk családként! Szinte folyamatosan hideg és ellenséges velem, a gyermekünkkel alig törődik, és a legfájdalmasabb, hogy szellemileg nagyon távol állunk egymástól, és szinte minden este sírva alszom el, mert sikerül akár egy mondattal a lelkembe gázolnia. De! Még mindig szeretem, viszont sokkal vidámabb, békésebb (!) vagyok, ha nincs otthon.
Szeretnék még gyermeket, de akkor azt kell felvállalnom, hogy egyedül nevelem.
Attól is félek, hogy a lehetséges következő partnerem sem lenne jobb. Ettől aztán teljesen ki vagyok készülve.
A konkrét kérdésem az, hogy mindenáron hozzá kell ragaszkodnom, akkor is, ha ennyire fájdalmas a kapcsolat? A férjem adatai: 1979. 04. 05. kb. 15.00, Budapest.
Nagyon köszönöm: Kiscsillag77


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 96 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Következő

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO