ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2024.04.26. 03:30

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]




Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 7 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2016.02.10. 21:17 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4223
Tartózkodási hely: Csíkszereda
erősen a begyemben volt.

Elképesztő volt számomra.és máig is az az elszánt elvetemültség, ahogyan ez a Színház-igazgató-csemete, a kisebbségi nyomor minden pokoli bugyrát megélni kénytelen romániai magyarságot úgymond belülről, sokszor a románoknál is kegyetlenebb módon, és szívósan mocskolta, csaknem szidván a román politika nem is annyira titkos boszorkány-mesterei által halálra ítélt nemzetiséget!

Most csak róla van szó egyelőre. De remélem, hogy nemsokára a "futtatói" busás fizetéssel, plusz jövedelemmel ellátói (Pl az Erdélyi Magyar Tévé szerkesztői, politikai műsorvezetői) is megneveződnek és lelepleződnek.

Minden esetre, nagyon kíváncsi lennék a személyi horoszkópjára. Mérget vennék rá, hogy Tűz-karma és Szűz-karma (Általam Júdásinak elnevezett anyai ágon öröklődő karma-program) is található a sors-képletében.



http://www.peticiok.com/forum/156998/start/75#83
Elegünk van Parászkából!
Elegünk van Parászkából!
peticiok.com

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2016.02.11. 01:52 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4223
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Trianon, az eljövő
2013. június 04., kedd, 15:40 Utolsó frissítés: 2013. június 04., kedd, 15:30
Szerző: Parászka Boróka

Címkék: Erdély; Székelyföld; Trianon; Nemzeti Összetartozás Napja;

Parászka Boróka haditudósítása az identitásháborúból, amely nem a magyar-román ellentétekről, hanem a magyar-magyar szembenállásról szól. Ebben a magyarságversenyben a legmagyarabbak annyira magyarok, hogy már nem is magyarok, hanem székelyek.

Az idei összetartozás napját a „székelyzászló-háború” előzte meg. A magyar külügyi államtitkár, Németh Zsolt használta ezt a kifejezést, és legutóbbi bukaresti látogatása alkalmával azt is bejelentette: immár magunk mögött tudhatjuk ezt a harcot, amely győzelemmel végződött. Hogy kik a győzők és kik a legyőzöttek, különösen így, az összetartozás napján, nehéz megmondani.

Az utóbbi hónapok kétségtelenül arról szóltak, hogy miként lehet minél szélesebb körben felmutatni a „székely identitást”. Hogyan lehet Székelyföldet „építeni”, képviselni, milyen a Székelyföld zászló, jelkép, a székely termék, a székely vágta stb. Erdély az identitás-versenyek vidéke, ez azonban minden eddiginél különlegesebb, mert mögötte nem etnikai konfliktusok vannak. Nem a klasszikus román-magyar ellentétek mutatkoztak meg, hanem a magyar-magyar szembenállás. A székelyföld („tömbmagyar”) – nem székelyföld (szórványmagyar) konfliktus. A történelmi, nemzeti kulturális hagyaték került szembe a mesterségesen, kampánycéllal, manipulatív módon torzított örökséggel. Ez az új, „épített” Székelyföld – kétség ne férjen hozzá – nem az a Székelyföld. Politikai manufaktúra, ahol az eredményességet az eladott székelyzászlók számában mérik.

Magyarságverseny folyik, amelyben a legmagyarabbak annyira magyarok, hogy már nem is magyarok, hanem székelyek. Trianon után 93 évvel a magyar közösség, Németh Zsoltot után szabadon, túlnyerte magát: elhitte saját többségének az erejét, rábízta magát erre az illúzióra. Hogy a számbeli fölény mindent igazol és biztosít. A magyar nacionalizmus átvette és ismétli a román nacionalizmus legsúlyosabb hibáit, azokat, amelyekből a románok már rég tanultak.A magyar nacionalizmus hírdeti a leghangosabban: kisebbségiként nincs jogbiztonság, kell a többség.

Ennek a fényes győzelemnek van néhány, pontos pénzre váltható eredménye. Székelyföld, amely lassan, de biztosan legyőzi (a magyar politikai versenyben mindenképpen) Erdélyt, kiváló politikai rezervátum, jól mozgósítható szavazótáborral, kis, és ezért könnyen irányítható önkormányzatokkal, fölülértékelt pozíciókkal. Semmi kényelmetlenség: Székelyföldön nem kell osztozkodni a románokkal, nem kell vesződni a többnyelvűséggel, kis-nagy Magyarország, csak könnyebben irányítható, kevesebb üzemanyagot fogyaszt, és kis helyen parkol ez a pontosan számon tartható többség.

Ezt a többségi Székelyföldet nyertük el, nyerték el a Németh Zsolt által is emlegetett háborúban, amely háború volt valóban, és mint ilyennek vesztesei is vannak. Ma már egységes erdélyi magyar képviseletről nem beszél senki. Már nem érdekes, hogy ki áll Nagyvárad, Szatmárnémeti, Nagybánya élén (néhány éve még magyar polgármesterei, alpolgármesterei voltak ezeknek a nagyon fontos városoknak), ma már nem kérdés, ki próbálja meg még mozgósítani, elérni a Romániában (Székelyföld határain kívül élő) magyarokat. Az erdélyi magyar közösség kétharmadáról, azokról, akik nem Székelyföldön élnek, a győztes háborúban – ezt az összetartozás napján – mondjuk el: a magyar érdekképviselet határon innen és túl lemondott. Lemondott a kisebbsségi jogokról, a kisebbségi politikáról (arról, amelynek létjogosultságát az elmúlt 93 évben annyit emlegették), a saját többségi jogai és előjogai reményében.

Nem volt váratlan ez a fordulat. Egyrészt azért, mert ma magyar nyelvterületen minden az etnikailag tiszta nemzetállam rehabilitációjáról, újraépítéséről szól. Erdély nem tiszta, ezért nem vonzó – kevesebbet is beszélünk róla, lehetőleg nem veszünk tudomást róla. Székelyföld – az Erdélyről leválasztott, kimetszett térség - tiszta. A helyzet egyértelmű. (Arról a Székelyföldről, ahonnan évtizedek, sőt évszázadok óta szerte szét vándoroltak az emberek, akik vitték és hozták a más kultúrát, szintén nem esik szó).

Az utóbbi évek „nemzetpolitikai”, „magyarságpolitikai” tervei, intézkedései egyértelművé tették: a „nemzeti integráció” (ide értve az állampolgárság kiterjesztését, a „határokon átnyúló politikai-kulturális intézményrendszert) célja a szavazatszerzés, a mozgósítás. Ennek érdekében jöttek létre új és újabb erdélyi magyar politikai pártok (Magyar Polgári Párt, Erdélyi Magyar Néppárt), ennek érdekében alakult ki konfliktus a már meglévő, de saját szavazótáborát féltőn óvó párttal (az RMDSZ-szel). Az a szervezet, amely révén, a politikai gyarmatelv alapján, nem nyerhető ki a magyar törvényhozásban érvényesíthető szavazat, haszontalan, sőt ellenséges (vö háború!).

Az idei összetartozás napján immár elmondható: haszontalannak bizonyultak az új szervezetek (mert mozgósításra, mandátumszerzésre képtelenek voltak, elvéreztek a tavalyi, romániai választásokon, a jövőévi magyarországi választások „főpróbáján” – ugye milyen furcsán alakulnak a román-magyar viszonyok, arányok?), de megküzdött a túlélésért az RMDSZ (még mindig ez a szervezet hozza a legtöbb, bár egyre kevesebb szavazatot). Ha belátóbb lesz, mint eddig, megkegyelmez neki a „nemzeti integráció”.

Szűkült a politikai intézmények köre, és szűkült a politikai tér is. Orbán Viktor egykor szépreményű szövetségesei, Tőkés László, Szász Jenő, parkolópályára kerültek, pártjaik megbuktak. A Fidesz erdélyi gyarmatosításával következetesen szembeforduló Markó Béla aktív ugyan, de különutas. Az RMDSZ nem kapott kormányzati szerepet, és visszaszorult a Székelyföldre. Megyei és városi önkormányzatokba. Az egyetlen, politikai értelemben belakott területre, oda ahol a Fidesz is évek óta építi a saját állásait. Ahol a magyar-magyar zsarolások a székely zászló győzelmére vittek, ahol a különböző még-már működő magyar pártok-szervezetek egymást tartják sakkban. Ha lesznek még Erdélyben megszerezhető szavazatok, akkor azt itt, kemény alkuk révén, megszerzik. Akié a Székelyföld, azé a voks. Az összetartozás napján kész a mérleg: ezért volt az értelme az erdélyi magyar öncsonkolásnak. A Fidesz nyerésre, az RMDSZ túlélésre játszik: a jelek szerint lesz kiegyezés.

És ez a kiegyezés az új Trianon, a valódi trauma és „elszakítás”, amely révén az erdélyi magyar közösség fordul el önmagától, hogy magára zárjon egy újabb, minden eddiginél szűkebb és többségibb nemzetállamot.

http://hvg.hu/velemeny/20130604_Trianon_az_eljovo

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2016.02.11. 02:07 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4223
Tartózkodási hely: Csíkszereda
http://www.manna.ro/szauna/Csabakiralyf ... 07_13.html Nesztek nektek csabakirályfizás
Parászka Boróka | 2009-07-13
Hogy Székelyföld szép, nemzeti és fenyőszagú, évek óta sulykolják az ott lakókba és az oda látogatókba a helyi önkormányzatok. Hogy Székelyföld sötét, indulatos, szegény, tanácstalan és igazságtalan, az csak most vált egyértelművé. Ki mossa le a szégyent?
Ki ne ismerné a fegyveresek elől menekülő civilek, anyák és gyerekek, lépcsőn semmibe guruló babakocsi százéves filmkockáit? Eizenstein borzalmas látomását a menekülésről, a félelemről, a megszégyenítettségről és megszégyenülésről.

Mindeddig azt hittem, hogy ahhoz, hogy ezek a filmkockák megszülessenek, birodalmakra és birodalmak összeomlására volt szükség, méteres lépcsősorra, többezres tömegekre, világégésre,

a pánik egyetemességének tapasztalására.


Mekkorát tévedtem! Nem volt semmiféle birodalom, hadsereg és világégés sem a csíkszentmártoniak, sem a csíkszentkirályiak (ó, szent csíkiak) mögött akkor, amikor kaszát és kapát ragadtak, a falu végén menekülő emberek és asszonyok, visító gyermekek nyomába eredtek.

Igen, azok után az emberek után, akik más legelőjére vitték a gebéjüket, az asszonyok után, akik szürkületben csökött répát loptak a híg levesbe,

düledező kertek alatt futva vitték a zsákmányt.
Azok után a gyerekek után, akik gyomrában napról napra csak az elcsórt vackor, bingyó alma került. Nem ismernek ezek rendet. Miféle világ ez? Miféle szorongás, ahol néhány öl szénán, kosárnyi krumplin múlik a becsület? Miféle szerencsétlen nyomorult ember a csíki magyar? Nyomorultak között is a legnyomorultabb. Répáját félti, nem az életét.

Mivé rothadnak a dölyffel fényesített szimbólumok, zászlók, a felböfögött szózatok? Látták-e magukat ezek a tiszta székely emberek, ezek a lófők, amikor agyonverték a cigány lovát az égő istálló előtt? Ez kellett az igazsághoz? Nesztek nektek csabakirályfizás, lóáldozás.

Elmúlik ez is. Marad majd valami rossz emlék, valami kellemetlen kis bűz Csík fölött. Néhány hétig egymásra mutogat az önkormányzat, a rendőrség, hogy ki a hibás. És hát hibás az van, persze. Mert mi végre volt az a végtelen pofázás Székelyföld fejlesztéséről, a beruházásokról, ha a székely ember még mindig annyira szegény, hogy

répáért markol kaszát?

És hol vannak az oly karitatív, mély érzésű egyházaink és elkötelezett közösségi munkásaink, hogy tétlenül nézik évtizedek óta, mint fagy meg, hányódik, hogy egyszerűen nem létezik több száz cigány emberünk? És hol van a rendőrség, mielőtt lángra lobbannának a csűrök?

Hol lennének? Ez a helyzet jó az érintetteknek. Jó a szemforgató önkormányzatoknak, mert azért megtanulták a cigányok, hogy hol a helyük, nincs szükség most jó ideig se fegyelmezésre, se változtatásra.


Eltakarodott, akinek el kellett takarodnia. És meghúzza magát, aki egyebet nem tehet. Csend lesz. Jó a rendőröknek, és általában jó a román nyilvánosságnak, mert elmondhatják, hogy hazugság a magyarellenesség. A magyarok maguk ritkítják saját soraikat.


A legnagyobb szégyen azonban

nem a csíki cigányügyekbe belebukott intézményeké, hanem az ott lakóké, és mindazoké, akik hallgatnak. Előbbiek csak mulasztottak. Utóbbiak cinkosai a bűntettnek, aktív vagy passzív elkövetők. Állatok.

És az oly sokat fényesített Székelyföldből nem marad más, csak ez a kis múlékony bűz, ez a perzsszag, az erdő alján menekülők gyenge lábnyoma.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2016.02.11. 14:40 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4223
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Csak egy kis gyakorlati tényre való figyelmeztetést... és aztán tényleg több napra búcsuzom a peticiitól, amelynek szerencsés fennmarad - megmaradást kívánok a kezdemőnyezőnek - Egészen biztos vagyok abban, hogy Borika és a Mo-i libcsi un. értelmiségiek )Mert valójában nem azok, sőt: szégyent hoznek erre a fogalomra) keményen dolgoznak és írogatják az oldal amerikai működtetőj←hez a panaszokat és a gátlástalan hazugsugokat, vagyis az "objektiv" érveket, amiért ezt a "személy -ellenes" merényletet feltétlenl meg kell állítania, le kell vennie az üzemeltetőknek!,

- akinek újfent személyesen szívből gratulálok.

Szóval, csak annak a vélem←nyemnek akarok hangot adni, hogy az a sok trágárkodás és fenyegetőzés, minden vulgáris szöveg tehát, amit az indó ￳ kénytelen ki cenzurázni, nem az erdélyi fiatal magyaroktól származik hanem a Borika magyarországi eszme- és nemzettársaitól. Az erdélyi liberálisok, akik tájékozottak internet szinten is a történtek felől, egyrészt, nem ilyen trágárak, és másrészt nincsenek "ennyien".... És megint másrészt, és ez talán a legfontosabb gyakorlati tudnivaló : egyértelmüen és határozottan autonómia-pártiak. Nem úgy mint az autonómiát a cikkeiben és a tévés kirohanásaiban gyalázó - mocskoló Borika és az ő "kozmopolita" : baráti köre, valamint az őt megbízó budapesti nemzet-ellenes eszmekörök által müködtetett ügynökségek által fizetett lármázó csapatok tagjai.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2016.02.12. 12:59 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4223
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Ami a 2,5 nap alatt felgyűlt aláírók hatalmas számát illeti, az a tény, amire ez a nagy szám kétségtelenül rá mutat, már nem is örvendetes, hanem döbbenetes, és a Parászka Bokorka és az őt a hosszas ámokfutásában segítő - istápoló, ez-eddig mindannyiunk által tisztelt és szeretett édesapja erkölcsi alapállásán jóval túl mutat.

Ezzel szemben nem dughatja a fejét a homokba és nem viselhet szemellenzőt, meg bádoggallért senki az erdélyi médiában.

Tessék kérem végre tudomásul venni és ekén cselekedni. Vagyis: Témát választani, cikket írni, valamint műsorokat összeállítani és vezetni.

Mert kérdem én, hogyan lehetséges az, hogy az Erdélyi magyar sajtó és a közmédia tele van olyan témákkal és olyan szellemben íródik, vagy készül, ami nem, hogy nem veszi figyelembe az olvasók, a hallgatók és a tévé-nézők igényét, lelki beállítottságát, szellemi aspirációit, de egyenesen azokkal szemben áll, azokkal ellentétes hangot és eszmerendszert képvisel!

Avagy minket is "Tanítani" akarnak-e, vagyis manipulálni, amint tette ezt német országban éveken t a németországi sajtó és közmédia Angéla Merkelék szigorú utasítására és parancsára.

Ne manipuláljatok többet! Erdély magyar szellemiségétől idegen az a magát bal-liberálisnak nevező, de valójában a szabadelvűséggel homlokegyenest szembemálló (Mert autonómia-ellenes!), a baloldaliságot meg egyenesen megcsúfoló, gyűlölködő politikai és közéleti magtartás, amit Parászka Boróka és az őt pártfogoló, az őt műsorokhoz juttató média-guruk képviselnek!

Ezt egyszer s mindenkorra tudomásul kell az erdélyi média-guruknak venni!

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2016.03.01. 14:05 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4223
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Az autoimmun spirituális perverziók gyökereiről
Posted on 2016-03-01 Szerző: Kozma Szilárd

Nem is kell olyan messzire menni és olyan mélyre ásni a nemzetárulás, illetve a saját nemzetnek az utálataként (is) jelentkező közéleti pszichés betegségek kauzális – asztrológiai gyökereinek a felkutatásában. Korábbi felvetésemben említettem, hogy a megértés és a diagnosztizálás érdekében, feltétlenül a Halak jellegű karmás embereknek a mazochista és szadista hajlamaiból (annak a kauzális magyarázatából, értelmezéséből) kell kiindulni.Majd ezt, a tudattalan karmikus késztetést párosítani a Skorpió karmás személyeknek az önrombolásra és öngyilkosságra és az igazságtalankodásra (igazságtalan vádaskodásra, rágalmazásra) való hajlamával, valamint a Nyilas karmásoknak az ugyancsak spirituális vakságra, zavaros és hibás szellemi -és erkölcsi-spirituális látási módjára, betegesen téves ítélkezésre (teljesen hibás és ugyancsak romboló kritika gyakorlására) való késztetésével.

Már csak egy elem hiányzik ahhoz, hogy ezeknek a közös eredőjének a végeredményeként megszületett önutálatból, az ego és az árnyék-én hatására nemzeti eredet-utálattá alakuló pszichésnek mondott, de valójában sokkal magasabb dimenziók szintjén végbemenő karmikus (tehát spirituális) nemzet-káromlási, nemzet gyalázási és nemzet-árulási jelenség , közéleti szinten is meg kívánjon mutatkozni. Ehhez már csak a Vízöntő karmásoknak a két szélsőséges megnyilvánulási formában jelentkező “ön-hülyítésre”, ön-kábításra, illetve az un. Isten és sors elleni lázadásra (anarchiára, anarchikus és öncélú robbanásra – robbantásra való hajlamával kell társulnia. Az egyik, a nyílt. közösségi szintre emelt +fenegyerekeskedés”, megbotránkoztatási vággyal elegyedő olyan új élet- és társadalmi helyzetnek és “műnek” a létrehozási vágya, amilyen még soha nem volt azelőtt a világon. Másik véglete a teljes anonimitásban való maradás melletti, ugyancsak kriminális anarchista cselekedetek végrehajtása (A Biatorbágyi rém esete, illetve a mai korszellemnek megfelelő “intim” terrorizmus.), A halállal és az ördöggel való sakkozás intim élvezete.
És ez még csak a két ellentétes megnyilvánulási formája a Vízöntő, fentebb említett öngerjesztő, belső rendszerű “behülyülési” meghülyülési késztetéseinek, aminek a végzetes megnyilvánulási formáival pszichológusok és pszichiáterek is találkozhatnak. De minket most nem a végső kisülések érdekelnek, hanem csak a látszatra normális személyekben is létező finomabb késztetések. Ahhoz, viszont, hogy megértsük a jelenséget, szükségünk van annak a legszélsőségesebb megnyilvánulási formájának a megemlítésére is. Ez, az ördöggel, a halállal, de ugyanakkor az istennek . a sorssal! – való kockázási forma pedig, nem más mint az Orosz Rulett. Az a halálos játék tehát, amelyben a magányos játékos, aki egyedül az Istennel vívja a csatáját “valamiért”, vagy az ellenfeles játékos,aki rendszerint pénzért is kockára teszi az életét, egyetlen golyót hagy a forgópisztoly hordó-tárába, majd azt megforgatja, majd a pisztolyt a halántékához emelve meghúzza a ravaszt. És csakugyan: az Orosz nép, amelynek a géniuszából ez az “isteni rulett” sorsjáték, megszületett, a Vízöntő szellemiségéhez tartozik, spirituális besorolásában…
De térjünk vissza a Vízöntői karma szelídebb változataihoz. Egy nagyon értelmes és az un. egzakt – materiális tudományok terén is magasan képzett volt hallgatóm, aki ugyancsak rendelkezik ezzel a karmával, tárta fel számomra a vízöntő karmások eme nagy titkát és rákfenéjét: “Az ilyen személy mindig kísértést érez, valamilyen, nem csak materiális szempontból morálisnak tartott veszedelmes gondolat-sor göngyölítésére, azzal való malmozás szerű foglalkozásra, hanem az un. spirituálisan kísértő gondolatokkal való foglalkozásra, sőt, azoknak a fizikai megvalósíthatósáról való képzelődésekre is, amelyekről nagyon jól tudja, hogy őrültségek, hogy soha nem fogja azokat elkövetni. Ez a gondolati – képzeleti szinteken történő “kocka-játék” viszont, éppen a benne rejlő magas rendű kockázati tényező (p. elvetemült erkölcstelenedési, fajtalankodási lehetőségekről szóló fantazmagóriák, “reális” jeleneteinek a végig játszása, végig pörgetése képzeleti szinten is), nem csak élvezettel járó izgalmat jelent a Vízöntő karmásoknak, hanem egyszerű fizikai energia-vesztességgel, kimerüléssel járó szellemi tevékenységet is. Amellett, hogy éppen azért, mert soha nem engednék meg magukban, hogy a fizikai valóságban is elkövessék mindazt, amiről fantáziálnak, érzik a kockázati veszélyét is annak, hogy “hátha mégis, úgy hozná a sors”, akkor nem egészen biztosak abban, hogy a kísértésnek ellen tudnának állni. Nem sorolom és nem fokozom tovább, gondoljon bele mindenki a maga fantázia-erejével, ebbe a folyamatba, a Vízöntő karmás személyeknek ebbe a spirituális rák-fenéjébe!

Tény az, hogy a saját nemzetük utálatának a közéleti kommunikációs szinteken is többszörösen és határozottan kifejezést adó személyek, minden esetben rendelkeznek az önutálat, az önbántalmazás és az önrombolási, valamint hibás kauzális ítélkezési sugallataik és reflexeik mellett, a Vízöntő karmás személyeknek ezzel a perverz kockázat-vállalási sóvárgásával is, akár tudatosan, akár tudatlanul. Rendelkeznek ezzel a közéleti – köztudati szinten elkövethető sors (környezet, közösség, társadalom) -provokálási élvezethez jutási sóvárgással, annak az érvényre juttatási reflexével, vagyis a bátorságnak képzelt provokatív vakmerőséggel, amivel folyamatosan megkockáztatják a környezetük türelme elfogyását, annak a törési határainak a feszegetését gyakorolják.
Amikor ezeket a sorokat írtam, ezekből a szempontokból még nem vizsgáltam meg a Parászka Boróka és Sipos Zoltán sorsképleteinek a vizsgálatát, de nagyon kíváncsi vagyok… Az biztos, hogy a náluk sokkal gyengébb eredményeket elért és nem annyira jelentős tevékenységet folytató Nagy Attila Puli és Gerle Éva sorsképlete bővelkedett ezekkel a motívumokkal.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2016.03.09. 16:06 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4223
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Köszönjük a lényeges és felettébb fontos kiegészítéseket, kedves Sára!
Teljesen plauzibilis, amit írtrál. Mindannyiunknak ki kell ezekkel egészíteni a vízöntő-karmáról való ismereteinket ezekkel az új szempontokkal.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 7 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO