ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2018.11.13. 01:40

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 52 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6  Következő
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2018.06.27. 22:32 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2009.10.24. 21:34
Hozzászólások: 219
Napjegy: Vízöntő
Aszcendens: Ikrek
Ahogy elolvastam Medárda írását arról, hogy miért is árulhatta el az édesapját, eszembe jutottak a saját életem idevonatkozó eseményei, és a tudásom szerint hozzátennék még valamit.
Az én képletemben a Pluto nem áll olyan rosszul: csak a Vénusszal és a Holddal zár be negatív fényszöget, ugyanakkor pozitív fényszöget zár be a Szaturnusszal és a Neptunusszal is. Viszont nekem van egy szinte teljesen negatív Vízöntő Napom a 10-es házban, és egy tök negatív Uránuszom.
Ahogy tehát azt olvastam, hogy Medárda, miután otthagyta a családi fészket, kígyót-békát kiabált az apjára, eszembe ötlött, hogy ehhez szerintem kellett neki az a negatív Uránusz is a Vízöntőben. Mert hiszen negatív Vízöntői tulajdonság, hogy képes egyik pillanatról a másikra hátat fordítani olyan embereknek, akikért korábban lelkesedett, és mindezt az empátia teljes hiányával. Az jutott eszembe, hogy én korábban a szerelmi partnereimmel műveltem ugyanezt (Pluto a Mérlegben, szembenállva a Vénusszal), titkolóztam valódi érzéseimet illetően (Skorpió Hold), hazudtam magamnak és így a partnernek is (Jupiter a Halakban, együttállva a két karmapontommal, félkvadrátban a Vénusszal), majd egy adott pillanatban annyit mondtam: jó, én befejeztem ezt a kapcsolatot, és másnap már eszembe se jutott az illető. Ennek talán a legcsúnyább esete volt, amikor két hónappal a kitűzött és félig megszervezett esküvő előtt szakítottam a vőlegényemmel!
Bár, ez volt az az eset, amikor azért még évek múlva is lelkiismeret-furdalásom volt, és valójában ezidőtájt indultam el a "keresés" útján.
Ennek így ugyan nincs közvetlen kapcsolata Galambos Adriennel, de annyi mégis, hogy ha olvassa ezt a fórumot, akkor lássa: itt mindenki azért van, mert "megjárta a hadak útját", és nem akarja tovább ugyanazokat a nyomorúságos és szégyenteljes tetteket elkövetni a további életében.
Még egy gondolat: mióta elmúltam 40 éves, sokszor jut eszembe az, hogy vajon majd amikor ott állok földi életem végén, hogyan fogok visszatekinteni az életemre? És igyekszem úgy élni, hogy arra gondoljak: köszönöm Istenem, hogy ezt az életet élhettem.
Ajánlom Adriennek, és mindenkinek végül is, hogy gondolja át: acsarkodni akar majd, vagy derűs és nyugodt boldogságban visszanézni az életére?

_________________
"... Istennel lehetetlenség együtt lenni napszemüvegben." Bono


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.10.15. 13:29 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3904
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Addig jelentgetett és rágalmazott engem és Violát, meg Marikát ez a karma-verkliző, gonosz-kettyent, hogy én viszont, a rágalmazás és a kár okozási szándékból elkövetett hamis váddal való illetés, többszörös elkövetése miatt, tehát reális okokra és tárgy bizonyítékokra alapozva, feljelentettem, és most kaptuk a bíróságtól az értesítést, hogy büntetőjogi bírósági eljárás indult ellene. Azt nem tudom, hogy ennek lesz-e valamilyen következménye rá nézve, mert a Gerle Éva ügyében is addig csűrték - csavarták és eufemizálták a cselekmény vizsgálatát, amíg végül felfüggesztették az eljárást. De tény,. hogy első fázisban beterhelték. Tovább nem érdekel. Csak ezt a szegény magyar nemzetet sajnálom, amelynek folyamatosan ilyen Sargentini féle jelentéseket nyomnak az orra alá, nem csak az idióta perverzek, hanem még a saját ítélő bírói is, akitől az igazság - tevést várják. Mert az, hogy Romániában a bírók úgy hazudnak, amint azt egy román közmondás frappánsan kifejezi: "hogy befagynak tőle a vizek" (De ingheata apele), az rendben van, hiszen náluk ez a bevett gyakorlat és a normális alapállás minden szinten. De, hogy a magyarországiak számára is, miért kell ilyen lutri legyen az igazságszolgáltatás, annak a spirituális okát még nem sikerült megfejtenem.
Az viszont így most végre kiderült. hogy miért írják még mindig azt nagyon sokan a sorsüldözött rendelőim közül, hogy el akarnak menni külföldre, mert nem szeretik a Mo-i légkört, annak ellenére, hogy ott legalább a migránsoktól biztonságban vannak és a családi támogatások is mennyeiek innen nézve? Hát ÉPPEN EZÉRT!
Hát hogy érezze ott magát ott jól valaki, ha bárki gerle vagy galambos jó-madár nyugodtan megrágalmazhatja nyíltan és be mocskolhatja a becsületét, mert annak nem lesz semmi különösebb következménye?

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.11.05. 12:49 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 00:08
Hozzászólások: 253
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Halak
Aszcendens: Kos
Úgy néz ki, a hitetlen Galambos Adrienn kezdett megijedni a feljelentésedtől, mert még az eddigieknél is nagyobbakat, minden valóságtartalom nélkülieket kezdett el hazudozni s úgy lendülni akcióba ismét.

Tisztelt Polgármester Úr!

Utoljára kérem Csíkszeredában hatáskörrel rendelkező hivatalok, továbbá a csíkszeredai rendőrség, bíróság, adóhatóság elérhetőségeit.
Azt a kifogást nem fogadom el, hogy maguk nem rendelkeznek hatáskörrel.

Kozma Szilárd, Dénes Mária és Joó Violetta internetes zaklatók, magánszemélyek adataival vissszaélő bűnelkövetők, akiket fel szeretnék jelenteni hivatalosan.

Feljelenteni szándékozom az anyád picsázó, kurvázó, rágalmazó Kozma Szilárd internetes zaklatót, aki Gonda Géza nevű férfi irományait is rám akarja fogni. Ez a Gonda Géza kijelentette, hogy a Joó Violetta olyan buta, hogy szürke szamárhoz hasonló és az interneten kemény pornó flmeket nézegető Kozma leányok közül az egyiket rút kiskacsának nevezte.

Ime, közlöm Kozma Szilárd csíkszeredai hivatalnokokról kitett nyilvános Youtube felvételeinek részleteit.

Közlöm: Kozma Szilárd közveszélyes internetes zaklató, aki testvéremet 30-40 EFt/ 1 alkalom NEMI ERŐSZAK elviselérésre szólította fel. A csaló Kozma Szilárd több, mint százezer forint pénzadományt is elfogadott megtévesztett testéremtől. A csaló Kozma Szilárd adóügyi bizonylatot soha nem állított ki, hanem a sarlatán, alap asztrológiai tudással nem rendelkező Dénes Máriával fenyegettek. Dénes Mária szintén nem adott adóügyi bizonylatot.

Youtube, nyilvánosan több ezer ember által megnézett és ország-világgal megosztott felvételek:
A csíkszeredai hivatalnokok megvesztegethetőségéről számolt be Kozma Szilárd.

Kozma Szilárd a csíkszeredai polgármesteri hivatal beszállító cégét korruptnak nevezte. Kozma Szilárd pályázati csalásokról tájékoztatott. Kozma Szilárd közölte, hogy a csíkszerdai polgármester ellen korrupció vádjával jogi eljárást kezdeményeztek.

Kozma Szilárd állította, hogy a csíkszeredai hivatalhoz közel álló beszállító cég korrupt módon kivágta az ősfákat a városban azon célból, hogy a saját csemete fáikat kiültethessék anyagi haszonszerzés céljából.

Kozma Szilárd a csíkszeredai polgármester csalásairól is tájékoztatta a világot.

Kozma Szilárd állította, hogy a megnevezett iskola igazgatót az általa megnevezett korrupt politikai párt dugta be a székébe.

Kozma Szilárd a székelygatyát húzó csíkszeredai polgármestert korruptnak nevezte. Kozma Szilárd a székelyeket is korruptak minősítette.

Kozma Szilárd állította, hogy a korrupt csíkszeredai polgármesternek a jó barátja jól él, s több feltáratlan csíkszeredai korrupciós ügyről is beszámolt.

Kozmáék ország-világ elé tárták, hogy a csíkszeredai Kós Károly Szakközépiskolába pincéjében drogot termelnek.

A nem politizáló Kozma Szilárd Orbán Viktort, s vejét is szidalmazta. Kozma Szilárd állította, hogy Orbán Viktor miniszterelnök meggazdagította a környezetét.

Kozma Szilárd a csíkszeredai polgármester szidalmazása közben kijelentette, hogy Csíkszereda polgármesterének nincsen hivatástudata.

Kozma Medárda is rágalmazta csíkszeredai polgármesterét.

Kozma Szilárd kijelentette, hogy a székelygatyában parádézó csíkszeredai polgármester Ráduly Róbert Kálmán kiskirály vérszívó, identitástudat zavaros, bepofátlankodó, aki megengedte maffiaszervezet felállítását, ahonnan jutalékot kap. Kozma Szilárd tényállítása szerint a korrupt, maffiaszervezetet támogató Ráduly Róbert polgármester kenőpénzeket fogadott el.

Kozma Szilárd támadott egy csíkszeredai embert is, aki közölte Kozma Szilárddal, hogy Kozma Szilárdnak személyes sértettsége van Csíkszereda polgármesterével.

A csíki katolikusságnak is nekitámadt Kozma Szilárd.

Kozma Szilárd állította, hogy pénzzel lekenték a katolikus gazemberek a városvezetőket.

Kozma Szilárd állította, hogy a csíkszeredai polgármester törvénytelenül sajátított ki telekrészeket, s azokat beépíttette illegális pléh garázsokkal jövedelemszerzés céljából.

Kozma Szilárd az Európai Uniós pályázatokat elbíráló Szente László csíkszerdai hivatalnokot is kikezdte.

Kozma Szilárd állította, hogy Szente László hatalmától függnek a csíkszeredai földbirtokosok.

Kozma Szilárd állította, hogy Szente Tamás az apja hatalma révén büntetlenül követhet el földbirtok háborítást.

Kozma Szilárd a csíki hírlapról kijelentette, hogy hírlap munkatársai el vannak kötelezve a Kozma Szilárd által megnevezett maffiakapcsolatokkal rendelkező korrupt politikai párt által irányított csíkszeredai hivataloknak.

Kozma Szilárd a nyilvánosság előtt kérkedett a dugásairól, s közölte asztrológiai előadásán, hogy: „Apuka hozzámatat a kislányhoz, ....” Kozma Szilárd ellenségét pedofíliával és anális perverzióval vádolta.

Kozma Szilárd testvéremet nemi erőszak elviselésére szólította fel pénzért mért asztrológiai tanácsadása során, amelyről adóügyi bizonylatot nem adott.

Kozma Szilárd szerint a kereszténység korrupt és nyálas.

Kozma Szilárd kifecsegte, hogy egy társaság nem hívta meg többet előadni, mert az említett társaságban is cirkusz volt Kozma Szilárd körül.

Kozma Szilárd a zsidókról tett kijelentései: „A budapesti zsidók csinálják azt, hogy hogy ők féltékenyek, hogy ha mi odamegyünk, hogy ottan ők teret veszítenek.” „Valahol azért valamiféle zsidó származás van a dologban.”, „Szegény zsidók kivételezett népnek tartják magukat.”

Kozma Szilárd: „A zsidóknak nem tetszik a rovásírás.” Titkos zsidó társaságról beszélt, akikről az volt a gyanúja, hogy beszervezték az ellenségét a magyarok elsorvasztása céljából.

Kozma Szilárd a Youtube-on keresztül üzent a hungarista díszmagyaroknak, s közölte megnevezettekkel, hogy a leány-anya leányának a méhében egynegyed-zsidó, nyolcad-zsidó magzat fogant, mivel az általa pszichopatának nevezett Szente Tamás apjának az egyik felmenője zsidó.

Kozma Medárda kijelentette a Youtube hallgatóságának, hogy a csíkszeredai Európai Uniós pályázatokat elbíráló Szente László megfogta a tíz év körüli pszichopata Szente Tamás lábát, és Szente Tamás fejét a WC kagylóba nyomta bele.

Szente Tamás édesapját, - aki Európai Uniós pályázatokat bírál el - azzal is vádolták ezek a Kozmáék, hogy Szente László tört és zúzott, s kalapáccsal törte szét gyerekének, Szente Tamásnak a használati tárgyait.

Szente Tamás édesanyját, Szente Ibolyát is rágalmazták a Youtube-on, s hatalommal való visszaéléssel vádolták az igazgatót.

Kozma Szilárd állította, hogy a korrupt csíkszerdai polgármesterhez Szente Tamás és Szente Ibolya bejáratos.


Kozma Szilárd és a leánya a Youtube-on részletesen beszélt vérfertőzésről, leszbikusságról, kibelezésről, fellógatásról, kézlevágásról, hasfelmetszésről.

....... és így tovább, és így tovább.

Üdvözlettel: Galambos Adrienn

_________________
Mária

A lét megismerése a bátorságon és személyes áldozaton keresztül vezet, s ki kell lépnünk a megszokott komfortzónánkból, elõítéleteinkbõl, ennek érdekében.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.11.05. 12:54 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 00:08
Hozzászólások: 253
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Halak
Aszcendens: Kos
Persze a saját életét teljesen elrontó, de a világbíró (kötekedő)szerepébe szívesen tetszelgő Galambos Adriennek a Szilárd ellen felhozott zaklatási vádai (rágalmai!) nem állnak meg. Nem csodálkozom ha az iker-testvérének, Eszternek, vállalhatatlan és folytathatatlan konfliktus-iszonya alakult ki miatta, a mellette töltött évek alatt. ,


Tisztelt Wikipédia Szerkesztőség Vezető/Tulajdonos! Bírósági per előtt kérem tájékoztatásukat arról, hogy Kozma Szilárd ál-asztrológus
Wikipédia oldalát ki szerkeszti és kik szerkesztették?

A Wikipédia magánszemélyekhez intézett több alkalommal felhívást adománygyűjtés céljából azon okból, hogy a Wikipédia nem szűnjön meg.
Joguk van tudni a Wikipédai részére adományokat küldőknek, hogy maguk miért tévesztették meg a magánszemélyeket, mivel Kozma Szilárd sarlatán, aki alapszintű asztrológia tudással nem rendelkező ál-asztológus. Kozma Szilárd becsap embereket. Kozma Szilárd bűntársa, Dénes Mária: a besúgó, aki magánszemélyek adataival él vissza, úgy, mint a Kozma Szilárd.

Kozma Szilárd asztrológiai magánelemzéseiről számlát nem adó csaló, aki magánelemzése során testvéremet NEMI ERŐSZAK elviselésére szólította fel,
s mindezért a csaló Kozma Szilárd 30-40 EFt-ot kért el testvéremtől. Dénes Mária, Kozma Szilárd, Joó Violetta internetes zaklatók, akik magánszemélyek adataival élnek vissza. Ha szükséges elküldöm maguknak a bizonyítékokat, ahol ez a Kozma Szilárd nemcsak zaklat, hanem ízézik és trágárkodik is.

Íme: ország-világ előtt az internetes zaklató Kozma Szilárd kijelentéseinek a 10%-a kijegyzetelve,- kérdésem: A Wikipédia miért hazudik Kozma Szilárdról?
Haladéktalanul kérem a Wikipédia-án Kozma Szilárdról az információk javítását.

Kozma Szilárd trágár, demens, ál-asztrológus, aki testvéremtől több, mint százezer forint pénzadományt is kicsalt.
Kozma Szilárd internetes zaklató, aki több, mint száz ember zaklatott a Youtube-on.
Testvéremtől Kozma Szilárd 30-40 EFt fogadott el/ 1 alkalom számlaátadási kötelezettségét nem teljesítve, s magánelemzése során becsapott testvéremet nemi erőszak elviselérésre szólította fel az ál-költő és ál-asztrológus Kozma Szilárd.
Kozma Szilárd a magyar költő kijelentette a Youtube-on: „Ő a szeretet megtestesülése”. Kozma Szilárd nyilvánosan használta a következő szavakat, aki a nyilvánosság előtti szereplését a szentlélekkel magyarázta. A szentlélekkel telítődött Kozma Szilárd szavai az internetre feltöltött asztrológiai előadásain, Kozma Szilárd: ízé-ízé-ízé, laska, lóvé, szerencsétlen, nyomorult, kurva, kretén, sztyupid, geci, ostoba, mocsok, buta, butácska, föld-buta, pofátlan, mocsok, hülye, hülye őrült, hülye eszelős, tök hülye, liberális hülyeség, hülye rombolás, idióta, barom, seggbe kurva, hátulról megereszteni, van egy csomó hülye liba, buta liba, megbaszni, meghágni, kurválkodni, meghágtam volna, pszichopata, perverz, mocsok, sötét, sötétek, szadista, skizofrén, perverz, fasiszta, szar, szarrágó, surmó karmájú, oda ne piszkoljak, sznob újgazdagok, öreg banya, vén szar, odakakálok, oda kell piszkolni, tróger bandita, gazember, idióta liba, steril vénleány, kurva öregasszony, vénasszony, bunkó, sötét, mocsok, vidéki nyomorult, szarházi, büdös gazember, ócska szemét gazember, eltaknyolta, megnyuvasztotta volna, toj, anyád picsája, a nők dugása, más dugja be a pucádba a mocskos farkát, dugd már meg, megbasszattad, dugjál tovább, nemi szőrzet, vibrátor, csiklóját dörzsöli, maszturbált, sötét aljas gazember, fasiszta, aki engem felakasztva akart látni, misztikus barom, rabló bandita, a gonoszság teszi őket hülyévé, anyja kínja, disznóság készül, idióta hülye, benne voltunk már nyakig a fekáliába, kibelezni, utolsó gazember, sátáni romlott személy, a sátán szolgája, bunkó sötétség, kiherélni, kinyúlik, elpatkolt, majd azt fejtegeti ez a Kozma Szilárd, hogy ki kinek nyal, s ki kit fog kicsinálni, ki kivel pofázik, ki csinál disznóságokat, majd felteszi a kérdéseket: Mi a francért?,- Hogy volt pofája?,- s végül, de nem utolsósorban közölte Kozma Szilárd magyar költő, hogy: Azt mondják, hogy itten izé, s Kuss!... és így tovább.

Az ízéző Kozma Szilárd egyetlen épkéz-láb mondatot nem tudod elmondani testvérem magánelemzésén: számla nélkül 30-40 EFt-ért.. A Youtube-on kurvázó, anyád picsázó Kozma Szilárd adóügyi bizonylat átadása nélkül trágárkodott testvérem magánelemzésén is. Kozma Szilárd csaló, s ha maguk a csalót kipártolják bűnrészessé válnak.

Üdvözlettel: Galambos Adrienn

_________________
Mária

A lét megismerése a bátorságon és személyes áldozaton keresztül vezet, s ki kell lépnünk a megszokott komfortzónánkból, elõítéleteinkbõl, ennek érdekében.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.11.05. 14:19 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 00:08
Hozzászólások: 253
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Halak
Aszcendens: Kos
Szintén ő, a (ku)kukkoló:

A Kozma anyád picsázása, nemi erőszakra felbújtása, és az összes trágárkodása a bíróságra lesz benyújtva.
Mellékletek terület
YouTube-videó (Kozma Szilárd zaklató, aki üvöltözi: felesége kurvát csinált a leányaiból.) előnézete

https://www.youtube.com/watch?v=vF-JcIK ... e=youtu.be

_________________
Mária

A lét megismerése a bátorságon és személyes áldozaton keresztül vezet, s ki kell lépnünk a megszokott komfortzónánkból, elõítéleteinkbõl, ennek érdekében.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.11.05. 16:43 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 784
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
Galambos Adrienn ellen már elindult a nyomozás a feljelentéseink alapján.
Mellékelem a bírósági levelet:

_________________
"Egy csepp realizáció többet ér egy könyvtárnyi elméletnél." - Hamvas
És: A bolondság az egyetlen pajzs, és az egyedüli biztos talaj.

http://aldottelet.com/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.11.05. 16:44 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 784
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
Galambos Adrienn ellen már elindult a nyomozás a feljelentéseink alapján.
Mellékelem a bírósági levelet:


Csatolmányok:
galambos-adrienn-birosagi-ugy-bp.jpg
galambos-adrienn-birosagi-ugy-bp.jpg [ 121.03 KiB | Megtekintve 60 alkalommal. ]

_________________
"Egy csepp realizáció többet ér egy könyvtárnyi elméletnél." - Hamvas
És: A bolondság az egyetlen pajzs, és az egyedüli biztos talaj.

http://aldottelet.com/
Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.11.05. 17:05 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3904
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Azok a mosdatlan, sötét kifejezések, amiket nem átall ez a sátán-szolga egyáltalán leírni, nem, hogy azokból ekkora lajstromot állítani és az általa leírt ocsmányságokat, az én szájamba tenni (Rám kenni, hogy ilyeneket bárhol és bármikor is, mondtam volna). Ezek a az anyad p-sok és fenékbe (Ő másként írja...) kúrások, soha nem hagyták el az én számat, még a legintimebb köreimben sem. Nem, már csak azért sem, mivel engem nem a GA szülei neveltek, de azután sem szoktam rá soha ezek és ilyenek használatára, mert a román hadseregen kívül, soha nem tartózkodtam huzamos ideig olyan helyeken, ahol ezek a mocskos kifejezések úzusban lettek volna. DE persze, a sötét román kifejezések sem maradtak meg a lelkemben.) És főként nem használok ilyeneket interneten! Ez mind csak az ő agyában létezik, ti., hogy én a.p.-nék, vagy, hogy mondtam volna bárkire is (Egyébként sem írja le, hogy kit - p-áztam, hanem csak általában szuggerálja nagy gonoszan!), és még egyszer mondom, nem a nyilvánosság előtt.
De az is lehetséges, sőt, ez most már a valószínűbb, hogy Ő maga sem hiszi ezt, akármennyire is kettyent. Ő ugyanis szerfölött intelligens személy volt és úri nő, de mivel minden csőddé és romlássá vált, amihez csak hozza nyúlt, elege lett mindenből és és mindenkiből, és már nem csak dolgozni, de tényeleges és becsületes harcot vívni is képtelen, de főként, de főként: önmagát fenn- és eltartani! És, miután azt is megtudta, hogy nekünk a hajunk szála sem görbült, de a hamis vádas feljelentései miatt írt, bírósági feljelentésem alapján, a közvádas bírósági eljárás elindult ellene, amit ő viszont már nem tud kikerülni, mint a felbujtója: Gerle Éva, mivel messze nem annyira rafinált és ügyes mint az őt ebbe az akcióba beugrató mestere, egyértelmű, hogy arra játszik, hogy hivatalosan dilissé nyilvánítsak annak érdekében, hogy ne kelljen börtönbe zárják, és akkor, egyúttal a bírósági orvosi szakértői véleményezés alapján, betegnyugdíjat is kaphat.
Másként nincs ennek az egész felesleges feljelentősdinek, egyáltalán semmi értelme... Az viszont szélhámoskodás. Majd megírom a bíróságnak, hogy erre is figyeljenek, ne hagyják, hogy e rafinált pitiáner bűnöző őket (a szekértőjüket) átverje.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.11.05. 17:37 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3904
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Én mindenesetre, a korábbi bírósági vádakhoz, hozza csatolom ezt a hamis vádolási listát is (Hány pontos is? Majdnem harminc?), kiemelve, az olyan új és elképesztő hamis vádakat (Sátánin rágalmakat), amelyeknek, éppen, hogy a fordítottja az igaz, mint pl. azt, hogy Orbán Viktort és a vejét is gyaláztam, hiszen én Orbán Viktort és a Fideszt, meg a KDMP-t, a magyar nemzet megmentőjének tartom és hálát adok az Istennek, hogy egy ilyen politikus generációt adott Magyarországnak, és csak azt sajnálom, hogy a velük egy idős és a fiatalabb erdélyi politikusaink nagy részét, (Akik at RMDSZ-ben indultak el) megmételyezték Verestoy Attiláék.

Hiszen, egészen biztos, hogy ő is ezt akarja! Biztos, hogy e kretén-listának a segítségével reméli, hogy nyugdíjazni fogják. Másként semmi értelme nincs annak, hogy megírta és elküldte. És ha újabbat ír, azt is elküldöm annak a bíróságnak, ahova a Budai Központi Kerületi bíróság elküldte, az szerint, hogy a lakcíme alapján, hova tartozik. Lássuk, mi lesz a vége, ti., hogy meddig mehet ez. Adyval szólva, meddig lesz még úr a bitangság?!

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.11.05. 18:15 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 784
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
Előre megmondtam Galambos Adriennek, hogy a bíróság ki fogja küldeni nekünk levélben az ő lakcímét.
És, ni, ott van a levélben: Budapest Bokréta utca 5. II./5. Ott van a IX. kerületben, nem messze a Vörös kereszt Régióközpontjától.
Dehát, ezt a nőt még ez sem érdekli, úgyhogy valami komoly (anyagi?) érdeke fűződhet ahhoz, hogy ezt a rágalmazást és zaklatást vállalja velünk szemben.

_________________
"Egy csepp realizáció többet ér egy könyvtárnyi elméletnél." - Hamvas
És: A bolondság az egyetlen pajzs, és az egyedüli biztos talaj.

http://aldottelet.com/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 52 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6  Következő

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO