ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2018.11.15. 15:34

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]




Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 51 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6  Következő
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2018.06.18. 22:42 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2014.07.03. 23:11
Hozzászólások: 296
Tartózkodási hely: Magyarorszag
Napjegy: vizonto
Aszcendens: skorpio
Jó a meglátás, valóban atugrottam egy- két sort, talán volt egy bekezdés is. Nem azért, mert unalmas, amit Viola írt, hanem mert Szűz karmaskent nekem a reszletezes veszélyesnek tűnik, olyan, mintha elvesznek bennük.

Ha írok, akkor is elmegyek egy-egy irányba, alig tudok visszajönni, olvasás közben is hasonlóan belemerulok egy-egy reszletbe. Anélkül, hogy azzal értéket tennék az ügyhöz. Pláne, ha ellankad a figyelmem olvasás közben és a bejegyzésre nem jut energiám, aminek a beosztása külön feladat számomra, akkor ott vagyok megint, ahol a part szakad.
Viola pedig olyan alaposan leírta a helyzetet, mit tehetnék még hozzá, kerek egész. Szégyen, de megúsztam a részletező helyzetleiras és e Hamvas Belai nofigura jellemzesenek a felelősségét.

Nem magyarázom tovább, semmiképp nem szeretnék közömbösnek tűnni a támadásokkal szemben, hanem igyekszem a lehetosegeimhez és a jelenlegi korlataimhoz mérten kiállni az igazságért. ☺

_________________
A Szellem bármely megnyilvánulása ugyancsak szellem. Az anyag is tehát.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.06.18. 23:29 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3910
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Kedves Sára, itt a Logoszon, egészen biztos, hogy nem támad téged senki, és e senkik között is, én vagyok az, aki a legkevésbé támadna rád. Szerintem "figyelmeztetésekkel szemben-t" akartál írni, nem?
Éppen azt akartam megírni, hogy mennyire (élesen!) mellbe vágóan plasztikusnak találom azt a hasonlatodat, hogy ez az agonizáló ember, csak a hugyos lepedőt húzta magára az újabb feljelentéseivel és adat-kezelési követeléseivel, hülye törvényekre való hivatkozásaival, és akkor azt látom, hogy te ellenségesnek ítélsz meg (Még egyszer remélem, hogy csak félre fogalmaztál, mert már későre jár, és bizonyára fáradt vagy...) egy, nem is figyelmeztetést, hanem árnyalást, a mondandód mellé ragasztott, és lényegében nem is neked szóló, figyelem-felhívást.
És még azt is akartam mondani, hogy annyira tetszettek a Családi Fórumban leírt, frappánsan pontos és érzékletes megfigyeléseid, plasztikus leírásaid, hogy már kezdtem bánni, amiért az asztrológiai lecke-írásokban a szájbarágást igényelem tőled, nehogy az a kárára legyen ezen éles, irodalmi szintű, megfogalmazásoknak.
Szerintem tehát, hadd folyjon tovább a munka, mert egyre világosabban kezdtél látni és magad kifejezni, és próbáld elhinni, hogy soha semmiképpen nem bántanálak, és használd inkább a - végre szárba szökkent! - tisztánlátásod további élesítéséhez az érzékenységedet. :D Ok?

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.06.19. 07:07 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2014.07.03. 23:11
Hozzászólások: 296
Tartózkodási hely: Magyarorszag
Napjegy: vizonto
Aszcendens: skorpio
Kedves Szilárd, a "támadás" szót Galambos A. támadására értettem, aminek még mindig ki vagytok téve, eszembe nem jutna, hogy engem támadnatok ☺. Ha ennyire lesullyednek, hogy meg kellene tamadjatok, akkor is csak az árnyék-én részem támadható. Remélem nem értem félre ebben a fejtegetesben, amit írtál!

De jó, hogy kiderült, mert ezt Domokosnal is megfigyeltem, hogy alany és allitmany nélkül kezd mondatot, bumm bele a közepébe. Erre nekem is fokozottan kell figyelnem.

Igyekszem tehát jobban beilleszkedni az időbe, illetve lemondani felesleges gyakorlati megvalósításokról, amikor itt olvasok vagy írok, ne az alapos olvasás és írás rovására szabjak magamnak szoros idő keretet (van bőven még felesleges cselekvés, ahol le lehet faragni)! ☺

_________________
A Szellem bármely megnyilvánulása ugyancsak szellem. Az anyag is tehát.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.06.20. 23:19 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2009.10.24. 21:34
Hozzászólások: 220
Napjegy: Vízöntő
Aszcendens: Ikrek
Azt vettem észre, hogy vannak nők, akiknek nem sikerült az élete (ami egy nő esetében egyet jelent azzal, hogy nem lett gyermeke), és miután korban odáig jutottak, hogy ez már megváltoztathatlan marad, nagyon gyűlölködőek lesznek azokkal szemben, akiknek van. És most tényleg nem szeretném, ha bárki érintett úgy érezné, hogy én ezzel megbántom, mert nem áll szándékomban; akinek olyan a karmája, hogy x éves koráig nem jut el gyermekszüléshez, és nem volt lehetősége találkozni a kauzális asztrológiával, azt nem tudom hibáztatni. És nem is állítom azt, hogy minden egyes gyermektelen nőben kialakul ez a gyűlölködés, mert ez sem igaz. Ugyanakkor, van akiben igen, és feltételezem, hogy Galambos Adrienn is ilyen. Én azt láttam az ilyen sorsú ismerősömön, hogy annyira bántotta, hogy így járt, hogy inkább nem is találkozott gyermekesekkel, mert képtelen volt normálisan kezelni a helyzetet, hogy "neki miért lett gyereke, és nekem miért nem?"
Ezért gondolom, hogy ő ezért "rágott be" rátok, mert elviselhetetlennek érezte, hogy nektek ez megadatott, és legbelül tudja, hogy neki is ez lenne a feladata, és nem teljesítette, és nem csodálkoznék, ha pánikbeteg lenne nemsokára...
Aztán az irigységgel és lemondásérzettel kevert gyűlölködésnek kinyitotta a csapot, és most már gyakorlatilag az egész élete feletti keserűség áramlik ki belőle, mintha ti lennétek azért a hibásak!
Ez kicsit olyan, mint amikor én valamiért úgy érzem, hogy túl sok a terhem (vagyis nem érzem gyönyörűségesnek az igámat), és ha éppen kéznél van a férjem, akkor ő csak kapkodja a fejét, hogy mit kezdem el én őt mindenért lecseszni? És én abban a pillanatban tényleg úgy érzem, hogy ő az oka életem minden nehézségének!
Illetve hadd korrigáljam magam, a múltban tényleg nem ritkán voltak ilyen jelenetek, mostanra eljutottam odáig, hogy az első piszkálás után észbe kapok és bocsánatot kérek tőle - vagy pedig ő kap észbe és szól rám hogy állítsam le magam.
De Galambos Adrienn nem fogadja el az asztrológiát, és nincs férje, aki leállítsa. Szabadon hömpölyöghet a gyűlölködés, aminek végre talált céltáblát.

_________________
"... Istennel lehetetlenség együtt lenni napszemüvegben." Bono


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.06.21. 22:01 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2017.08.17. 19:57
Hozzászólások: 33
Napjegy: Rák
Aszcendens: Skorpió
Ezt a hozzászólást az önmagát a megmentőmnek és védelmezőmnek kinevező G. Adriennek címezem. Hallod-e, te, aki önmagadat az én beleegyezésem nélkül a védelmezőmnek kinevezted. Tudom én, hogy mire megy ki a játék, tudom hogy fogsz te majd engem megvédeni... Hadd csak el, ha ezen bejegyzésem olvasni fogod, biztos azt fogod kívánni hogy ott pusztuljak el, ahol vagyok. Ebben biztos vagyok, hiszen Gerle Éváék is ezt művelték, még ki is írták nyilvánosan a netre. Te Adrienn, hogy a tarajossülök tüskéi állnának bele az orrodba, hogy a cerkófmajmok lopnák el a kajádat a konyhádból ... Hogy merészelsz ilyen aljas hazugságokat össze hordani az édesapámról?!!! Méghogy te kell engem megvédjél, te, aki a húgodon élősködsz, és rajta kéred számon hogy mit csinál a saját pénzével? Ő kell meneküljön és rejtőzzön előled és a hisztériád elől, pontosan úgy, ahogy én kellett meneküljek és rejtőzzek Tamás és a Magdi nagyanyám hisztirohamai elől. Ráadásul az engem becsülettel és felelősségteljességgel nevelő édesapámtól kell te "megvédj"?!!! Aki annyi mindent tanított nekem. Én ilyesmiről, hogy mi Violaanyukánkat gonosz mostohának neveztük volna, ilyesmiről nem tudok. Én esetleg lehettem olyan megátalkodott, gonosz és elvakult, hogy a szökésemet követő hónapokban hangoztathattam volna ilyesmit Tamásnál, vagy a dédnagymamám lakásán, de a testvéreim ilyesmit nem mondtak! Egészen biztosan össze beszéltél Tamással, másképp honnan hallottál volna ennyi hazug pletykát édesapámról? Állítsd le magad, ha valójában segíteni szeretnél rajtam, és nem pedig az én gyarlóságomon kapva próbálnád magad fényezni, akkor állj már le, lásd be hogy úgysem fogsz minket legyőzni, csak magadat hozod egyre nevetségesebb és nevetségesebb helyzetbe. Átlátunk rajtad, mindenki átlát rajtad, de legfőképpen az Úristen, ezt ne feledd!
Nevetséges vagy, ha azt hiszed magadról, hogy erős vagy. Nevetnek rajtad a hivatalok, és mi is. Tudjuk ki vagy, Adrienn, és tudjuk, hogy mi mozgat téged: A Sötétség. Az Árnyék-Éned, a Sátán. Nem is fog téged nyugton hagyni soha. Könyörgöm, mire jó ez neked, állj már le! Nem fogsz semmit elérni, ahogyan én sem értem el semmit a szökésemmel, azonkívül hogy egy csomó embert átvertem és félrevezettem. Ja, és hogy lovat adtam az ilyen elvakult ostobák alá, mint te.
Fejezd be, Adrienn, a gazemberkedést, mert csak magadnak ártasz vele. Nem fogsz te sokra menni, bírod majd valameddig, aztán kidőlsz.
Az élet nem igazságtataln. Ahelyett, hogy a testvéredet nyúznád folyton, és üldöznéd a hisztiddel, inkább leülnél a hozzád legközelebb lévő székre és elgondolkodnál azon, hogy miért is vagy ilyen boldogtalan. És akkor esetleg, de csak esetleg, rájöhetnél arra, hogy egyedül te vagy az oka. Nem Eszter, nem a szomszédjaid, nem az exeid, és legfőképpen nem Kozma Szilárd és a nagycsaládja.
Szégyelld magad, Adrienn, szégyelld magad! Te mondod meg egy élősködő, gyermektelen szingliként, hogy hogyan éljen egy ötgyermekes család... Sőt, ha úgy vesszük, a kisfiamat is beleszámolva, akkor egy hatgyermekes család?!! Szégyelld magad, amiért örömödet leled abban, hogy nekünk bosszúságot okozol, legalábbis próbálsz okozni, de elárulom neked, hogy mi boldogabbak vagyunk annál, mintsem egy ilyen szerencsétlen nőszemély nevetséges erkölcscsőszködési kísérletein szomorkodjunk, törüljük a könnyünket és meghatódjunk. Mi egy jót nevetünk rajta, aztán közzé tesszük, hogy mások is nevessenek.
Esküszöm, amikor olvastam a legeslegutolsó feljelentésed, eszembe jutott Zrínyi Miklósnak a Szigeti veszedelem c. irodalmi műve, ahol kötelező eposzi kellékként a szereplők úgynevezett eposzi jelzőket kaptak. Menj el inkább írónak, abban szerintem jobban ki tudnál bontakozni...
Na szóval, te Adrienn, a szégyentelen, szégyelld magad, és állj le, ha igazán jót akarsz nekem, mert máskülönben csak az energiádat pazarlod a zaklató tevékenységed folytatására és mi jót röhögünk rajtad, kedves szégyentelen, gonosz, sunyi Adrienn! Vigyázz, mert az Úristen tökéletesen lát téged! :D :D :D :lol: :lol: :lol:


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.06.21. 23:54 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2013.09.03. 22:27
Hozzászólások: 108
Napjegy: nyilas
Aszcendens: vízöntő
„Mondja el a Kozma Szilárd, hogy az asztrológiához nem értenek, azaz becsapnak embereket.”
-Amikor megkerestem Szilárdot, és úgy általában az előtte lévő jó néhány évem kifejezetten nyomasztó, depresszív fázis volt, bolyongásokkal, betegségekkel tarkítva. Állítom, hogy azért vagyok egyben még, mert megtaláltam ezt a fórumot és az ő munkásságuk segít megértenem magamat. Próbáltam sok mindent előtte, filozófiát, vallást, pszichológiát. Egyik sem használt. De innen még nem tűntem el. És, hogy Adriennek is világos legyen: nem Szilárd szuggesztív személyisége miatt: hanem mert PONT IGAZSÁG, amiket feltár a horoszkópok kapcsán. Ez a becsapással élesen szemben áll.
„Majd a háztartási alkalmazott Joó Violetta”
- :D ez egyenesen felvidít! Sőt nevetnem kell. Ahol férfi-nő és gyerekek együtt élnek, ott a nő „háztartási alkalmazott” és azért az nem olyan rossz dolog. Bár elképzelem, hogy Adriennek milyen rémképei lehetnek arról, ami bármilyen módon is kapcsolódik a munka fogalmához. Hogy áll Adrienn az önfenntartással?
„Eközben a Kozma Szilárd és a kocsmázásairól beszámoló Joó Violetta azzal volt elfoglalva, hogy a gyerekeket pofozzák, ha azok szexelésük közben kiváncsiskodni merészeltek.”
- :D Nem tudom, hogy milyen pofozkodásról esik itt szó, de azt azért megnézném, hogy melyik szülő pár invitálja be a gyerekeket a szobába, amikor azok szeretkezni szeretnének.
Mi a helyzet Adriennél a férfiakkal? A szexszel? A gyerekekkel?

„a testvérem által küldött pénzadományokat letagadták”
- Nem tagadták le. Másrészről az adomány szíve joga bárkinek, ismétlem.

Hogy van Adrienn, ennyi időd ilyenekre?
Nagyon unatkozol?
Valami hasznossal kéne tölteni az idődet.. Sajnos az a baj, hogy még beléd rúgni sincs kedvem, mert nem vagy senkinek sem ellenfél.
Ez a műsor, a fogalmazásmódod és a rengeteg időd, amit - ezek szerint- erre fordítasz, arról árulkodik, hogy hiteltelen ember vagy. De az épelméjűségről is igen nehéz nálad beszélni. Tudod milyen kép villan be? Küldöd a feljelentéseid: Gipsz Jakab hivatalnok felsóhajt, hogy már megint írt ez az elmebeteg. Néhányan ott helyben, vagy munka után összegyűlnek és szétröhögik magukat ezeken a baromságokon, amiket írsz. Én is jókat röhögtem. Semmit nem bizonyítasz vele, csak hogy nem érdemes veled foglalkozni.
Adriennek mély sérelmei vannak. Nem bírja elviselni, hogy a személyiségét elutasítják, és semmiféle önelemzést nem végez. Ő egy rendes nő önmaga szemében, aki felháborodik és sápítozik mások „gonoszságán”, miközben mélyen meghatódik önnön nagyszerűségén. Ismerem közelről ezt a típust. Családomban van egy nő, akinek 12.házas Oroszlán karmája van (+ még a Szűz motívum a 6.házas karmájával szintén ismerős). Teljesen reménytelen esetnek tartom. Többször igen súlyosan összebalhéztunk, és gyakorlatilag semmilyen észérv nem hat rá. A nagyanyámon kívül ő az egyetlen személy, aki sosem gondolkozott el a saját hibáin. Már nem is akarok vele lényegi dolgokról beszélni, mert akivel nem lehet, nincs miről. Az egyetlen nő a családban, aki mellett nem maradt meg férfi. Ő ezt ma sem érti, hogy miért (augusztusban lesz 57 éves). Adrienn még pszichopata tüneteket is produkál emellé. Adrienn tehát ezt is magasan felülmúlja. Bocsánat: alul.

_________________
Van, mi arany, bár nem fénylik, van, ki vándor, s hazaér, régi erő nem enyészik, fagyot kibír mély gyökér.
J. R. R. Tolkien


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.06.22. 23:56 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2013.09.03. 22:27
Hozzászólások: 108
Napjegy: nyilas
Aszcendens: vízöntő
Még az jutott eszembe Gabi hozzászólása kapcsán, hogy szerintem Adriennél nem a gyermektelenség veri ki a biztosítékot. Nem a nagycsaládosok sértik őt, mint "konkurens" ellenfelek. Pontosabban nem csak az. Elsősorban is az, hogy az ő karmikus logikájával teljesen ellentétben áll az Egyetemes Törvények Logikája és Rendje, amit Szilárdék képviselnek a családjukban. Továbbá idegen tőle a Maszkulin Princípium is, vagyis az, hogy valaki átvilágítja őt. Sőt, egyenesen gyűlöli azokat, akik ezt képviselik valamilyen módon. Tehát törvényszerűen mindannyiunkat utál itt már, nincs mese. Lehet, hogy egy szép napon mindannyian fel leszünk jelentve :D

És még valami: Ma haza úton hangosan nevettem, mert csak akkor jutott szembe, hogy G. Adrienn Violát hol kocsmatölteléknek, hol háztartási alkalmazottnak nevezi. Jó lenne eldöntenie végre, hogy mivé is avanzsálja Violát, mert az az alkeszok karaktere ritkán találkozik a Hamupipőkéékkel...

_________________
Van, mi arany, bár nem fénylik, van, ki vándor, s hazaér, régi erő nem enyészik, fagyot kibír mély gyökér.
J. R. R. Tolkien


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.06.25. 23:46 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2017.08.17. 19:57
Hozzászólások: 33
Napjegy: Rák
Aszcendens: Skorpió
A mai napon édesapámmal együttesen bele néztünk a horoszkópomba és kiderítettük az árulásom okát, mert tulajdonképpen, amikor elszöktem, sőt, előtte is többszörös és hatalmas árulást követtem el azzal, hogy édesapám és a családom ellen szövetkeztem egy ilyen utolsó gazemberrel, mint Tamás, aki édesapám hasát fel szerette volna vágni egy nagy késsel és ,,a beleitől felakasztani a fára”, meg össze akarta veretni a Frici báttyának a verőlegényeivel. Én is egy pont ugyanolyan utolsó gazemberré váltam, mint Tamás, mert szemet hunytam ezen mondatai felett, ahelyett, hogy azon nyomban hátat fordítottam volna neki. És ráadásul én nagyon jól tudtam, hogy mi az igazság, és hogy mennyi, de mennyi embert vezetek félre, és hogy helyrehozhatatlanul rombolni fogok a szökésemmel, de mégsem álltam meg.
Az én születési képletemben a Plútómat negatívan fényszögeli a 4-es házamban lévő Halak Sárkányfarkam. Ráadásul a 4-es házamban, a Vízöntőben található a teljesen negatív Uránuszom, közvetlenül az Égalja tengely mellett, úgyhogy egy Vízöntő karmapont is van a képletemben. A Vízöntő karma mellett van egy Halak karmám, a 4-es házamban levő Sárkányfarok miatt, és a Lillithem a Halaknak megfelelő 12-es házban van. A Rák-karmám szintén a 4-es házban lévő Sárkányfaroknak köszönhető, továbbá hogy a Rákban 4 bolygóm található. Továbbá a Merkúromat szintén negatívan fényszögeli a Sárkányfarkam.
Mindezt ha asztrológusi szemmel figyeljük, akkor kiderül – legeslegfőképpen ha a Plútó és a Halak Sárkányfarkamat összekötő negatív fényszöget figyeljük – hogy bizony én nagyon is hajlamos vagyok az Istent elárulni, és a családomat is. Az Istennel való kapcsolatom sérül olyankor, amikor elkezdek spekulálgatni (a Sárkányfarkam negatívan fényszögeli a Merkúromat), és olyankor könnyű engem rávenni az árulásra. Ezért volt könnyű dolga édesanyámnak és Tamásnak. És a volt osztályfőnökömnek, meg mindenki másnak, aki édesapám ellen akart fordítani.
De viszont én is nagy gazember voltam ám, egy utolsó senki, mert Tamás édesanyjának, Tamásnak, Andrea osztályfőnökömnek és a tanáramnak, osztálytársaimnak, dédnagymamámnak ,a tanítónőmnek, édesapám legjobb barátainak és még sok másik embernek azt hazudtam, hogy édesapám éheztetett minket. És mivelhogy Tamás is bevette ezt a hazugságot, ezért én biztosra merem állítani hogy Tamástól származik Adriennek az a hazugsága hogy édesapánk minket éheztet. Máskülönben miért hazudná ennyire határozottan hogy édesapám éheztetett engem és a testvéreimet. Ráadásul, amikor egyszer megmutattam volt Tamásnak Adriennek azon zaklató levelét, amelyben írja, hogy „Kozma Szilárd kontra iskolaigazgató” meg a többi ilyen „kontrát” - amelyek úgyszintén aljas hazugságok - akkor Tamás lelkesen és helyeslően bólogatni kezdett, hogy: „igen, amúgy igaza van” . No, akkor aztán tényleg ott kellett volna hagyjam Tamást, de én inkább sunyin meglapultam és nem szóltam semmit. Tamás ezeregy alkalmat és okot biztosított nekem arra, hogy otthagyjam, de nem tetten meg, mert a lelkem mélyén tudtam hogy nem érdemlek meg mást, csak őt, egy ilyen utolsó senkit, egy lelki és testi nyomorékot, egy önmagát eltartani képtelen felnőtt gyermeket, mert én is egy pont ugyanolyan utolsó senki vagyok, amiért véghez vittem ezt a szökéses gaztettet nemcsak édesapámmal, de mindenki mással, akinek hazudtam, és akit átvertem. Elárultam én az Igazistent is, sőt, legeslegfőképpen Őt.
Mindehhez úgy kapcsolódik ez az Adrienn esete, hogy ahogyan édesanyám meg Tamás meg Gerle Éva, ugyanúgy Adrienn is „meg akar menteni, meg akar védeni” az édesapámtól. Tudom én ám, hogy milyen védelem ez. Csak arra kell neki, hogy saját magát fényezze, pont mit az anyám vagy Tamás vagy Éva.
Másrészt, ahogyan Adrienn is, én is mindenki mást hibáztattam a boldogtalanságomért, főleg édesapámat, holott pont hogy ő tette meg a legtöbbet azért, hogy ne legyek boldogtalan. „mindenki más hibás, mindenki más tökéletlen, csak én nem,” –gondoltam.
Gerle Éva, Galambos Adrienn, Szente Tamás, anyám mind egyazon banda, ugyanoda tartoznak és ugyanoda fognak eljutni.
Visszatérve a Tamás és Adrienn lehetséges szövetkezésére, vajon honnan tudná Adrienn ilyen pontosan, hogy itt csíkban hol tudná édesapámat feljelenteni? Nekem az a gyanúm hogy Tamás édesanyjának az ügyvéd-barátnője segédkezik Tamásnak (nem hiszem, hogy Tamás magától ilyen jól tudná, hogy melyik hivatalba lehetne édesapámat még feljelenteni), Tamás meg segít Adriennek.
Akármit csináltok, Adrienn és Tamás, úgysem kapjátok meg azt, a mi nem jár nektek. Nem fogjátok tudni kicsikarni és kizsigerelni másokból a boldogságotokat. Azzal hogy nekünk ártotok, nem lesztek semmivel sem többek. A saját boldogtalanságotokat magatoknak köszönhetitek, nem másnak.
Hazudtam mindenkinek, amikor azt állítottam egy csomó embernek, hogy édesapánk éheztetet engem lés a testvéreimet. Ilyesmi soha nem történt. Emlékszem, amikor Eszter küldte nekünk az első ajándék-pénzösszeget, nem hogy nem volt mit ennünk, de pont hogy akkortájt több pénzt keresett apukám, mint általában.
Másrészt, te galád Adrienn, kinek gondolod magad hogy beleszólhass abba hogy Eszter a saját- ismétlem- a saját pénzével mit csinál miután a közös pénzeteket elköltötted? Ki vagy te, a gyámja? Te a cselekvőképes testvéred pénze fölött akarsz rendelkezni? Nevetséges vagy.
Most én ezzel nyugodalmas jó éjszakát kívánok mindenkinek, későre jár és holnap reggel fel kell kelnem hét óra tájban hogy a kisfiamat etessem meg. Úgyhogy most búcsúzom, de majd folytatom még. Jó éjszakát kívánok!


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.06.26. 13:44 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2017.08.17. 19:57
Hozzászólások: 33
Napjegy: Rák
Aszcendens: Skorpió
Jó napot kívánok mindenkinek! Folytatnám a tegnapi hozzászólásomat. Az a védelem amit Adrienn szeretett volna nekem „biztosítani”, meg amit Tamás meg anyám is az édesapámmal szemben, csak arra lett volna jó hogy azt hazudhassák maguknak hogy na végre ők is cselekedtek valami jót, ők is véghez vittek valamit az életben. Isten őrizz hogy mi lett volna ha ez sikerül nekik. Tamás például rajtam keresztül nevelőszülőkhöz akarta juttatni Etelkáékat, el akarta szakítani őket az édesapjuktól. Aztán idővel valamilyen okból nem kíséreltük meg véghez vinni a tervünket. Gerle Éva is szintén árvaházba akart juttatni minket.
Nem véletlenül futottak kudarcba a megmentési kísérleteik. Tudja az Isten, hogy mit akar és nem véletlenül enged meg egyes dolgokat és lehetetlenít el másokat.
Galambos Adrienn repülőutas nyaralásokról ír, holott az Eszter által küldött ajándék pénzösszegek csak arra voltak elegek hogy Rékának vegyünk egy úszószivacsot és karúszót meg két darab úszószemüveget Turulának és Etelkának.
Tamás lehallgatókészülékeket akart velem csempésztetni édesapámék lakásába. Gerle Évának édesanyám „tudósított” az itteni „elviselhetetlen” körülményekről. Adriennel Isten tudja ki szövetkezik és „tudósít” de én gyanítom hogy Tamás. Viszont egyikőjük, de egyikőjük sem tudja az édesapámban és bennünk lakozó Úristent lehallgatni.
Még nem fejeztem be. Hamarosan újból jelentkezem. Viszontlátásra!


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.06.26. 20:54 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3910
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Az internetes könyvkiadó vállalat máris elküldte a második Publio-könyvemnek a Viola által tervezett borítóját szerzői jóváhagyásra, ami a Lilith- és az árnyék-énről, valamint a kereszténység alapjairól szól. Ez azt jelenti, hogy ez is elkészül hamarosan. (Az első már kapható a Publio Budapesti könyvboltjában és az interneten, menjetek és vásároljátok meg. :D ) Azt követően, az első kiadása óta lényegesen átírt tarot-értelmezésem jelenik meg, utána meg az Egyetemes Törvényekről szóló. Ennek az utolsó darabját, a Megváltás és a boldogság törvényének a szövegét éppen most írom újra. Hát elszomorít, hogy ez a szerencsétlen hazudozó őrült, akinek, ha ilyen vad ellenkezésképpen is, de valamilyen köze lett az életemhez, a boldogság spirituális lényegéből és alapjából soha nem fog megérteni semmit, és nyilván: soha nem is lehet immár boldog ezek miatt az általa kieszelt, felháborítóan idióta rágalmazások miatt. Ám ugyanakkor hálásan örvendek annak, hogy a nagy lányom, aki szinte az ő és az ők útjára tévedt ezelőtt két évvel, kijózanodott és kiszabadult az önámítás és a gonoszság fogságából. És, hogy elindult a bátor őszinteség és az isteni magjával való azonosulási úton, és tehát, bármi is történne ettől kezdve, „nem szabadulhat meg” a hétköznapi – normális boldogságtól. - Akárcsak azok, akiknek horoszkópot készítettünk és akiknek horoszkópot fogunk készíteni, és akik tehát velünk és saját magukkal: az Isteni magjukkal és nem az ártalom szellemével tartanak.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 51 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6  Következő

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO