ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2024.03.29. 07:49

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]




Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 3 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2016.02.16. 15:49 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4221
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Kozma Szilárd asztrológus:
Amazónia és az amazónok
Az ókori mondák egy Amazónia nevű, kimondottan csak nők által lakott országról (államról?) tudósítanak. Ez, a férfiakat és a férfi társadalmat eleve ellenségnek - és így a férfiakkal való együttélést és együttműködést kizáró, eleve elutasító - nők által lakott ország, úgy biztosította a fennmaradását, hogy a kegyetlenségig is elmenő, rendkívüli bátor (nő) harcosai, akiknek már a kamaszkor elején levágták az őket a harcban zavaró mellüket, harci zsákmányként kimondottan csak lány gyermekeket raboltak az ellenséges országok területeiről.
Lehet, sőt, több mint valószínű, hogy mindez csak költött mítosz, de ma már tudjuk, hogy minden mítosznak szellemi és spirituális, sőt: pszichikai valóság-alapja is létezik. Ahogy mondja Hamvas Béla az ókori (aranykori) nyelvek különböző színvonalairól szóló tanulmányában: az a metafizikai tudás, amit a mítoszok rejtenek magukban, sokkal értelmesebb a mai filozófiai spekulációknál, az un. természettudomány szegényes és szürke információ-halmazáról nem is beszélve.
Az asztrológia legújabb felfedezései szerint azokat személyiségünket és így a sorsunkat is meghatározó, negatív kauzális programokat, amelyeknek a nem (!) ismerete következtében elkövetjük az életünk nagy tévedéseit (vétkeit: elvétjük az életünk igazi, spirituális célját) és amelyek következtében, nem csak hogy boldogtalanná válunk, de a krónikussá és végül halálossá váló betegségeinket is, a szó szoros értelmében “legyártjuk”, az anyai ági női ősszüleinktől (anyai nagy- déd- ük- és szépnagyanyáinktól) örököljük. A betegséghajlamainkat és a negatív személyi tulajdonságainkat is okozó szellemi programok úgy keletkeznek és akkor implantálódnak egy - egy magzatot létrehívó kauzális szellemi struktúrába - az anya mágikus erejű teremtő képzeletébe - , hogy a foganás előtt és a foganás időszakában a jövendő gyermek édesanyja, valamilyen okból kifolyólag erősen megbánja azt, hogy a korábbi gyermekeit megszülte (többnyire az anyának a gyermek apjára, annak a szüleire, vagy a saját szüleire való fojtott haragvás, neheztelés, vagy egyszerűen az anyának a más jellegű, például az anyagi szűkösség miatt keletkező csendes, de huzamos sors-neheztelése miatt, de lehet ez a megbánási és neheztelési ok például a személyi vágyainak és ambícióinak a megvalósulási lehetőségének az elvesztéséből következő sors-neheztelés is) és ha ezek a kívül érzékelhetetlen, de belül intenzíven és huzamosan (folyamatosan, vagy alkalomszerűen) átélt ellenséges érzések - gondolatok, negatív és ellenséges sors-képzetek behatolnak az anya finom szellemi struktúráiba. Ilyen romboló programok keletkeznek például a jövendő anyákban a felnőtt gyermek és az idős szülő között történő “nyilvános” kiátkozások alkalmával is, de az örökletes romboló szellemi programok akkor is létrejönnek, ha a keletkezésük oka a külvilág, vagy épp az azt létrehozó-elindító anya számára sem nyilvánvaló. Romboló programok keletkeznek az ismételt művi abortuszok esetében is, vagy akkor is, ha a rendszeres szexuális életet folytató jövendő anya sok éven át védekezik a gyermekáldás ellen, lehet a védekezési módszer akár a legszelídebb fajta is.
A szellemi sors-program viszont megszakad a fiú utódok vonalán és mindössze a biológiai sajátosságok továbbadása történik az apák és utódok között, mert az apa nem adhatja át a finom, spirituális programokat a gyermekeiknek, hiszen nem benne fogan meg a magzat és nem ő érleli ki a magzatot kilenc hónapig a testében (és ezáltal a lelkében), nem ő befolyásolja annak a finom struktúráit rá gondolva és vele együtt érezve, intenzíven róla képzelegve még álmában is. De amennyiben csupán a biológiai tényeket is vesszük alapul, kiderül, hogy az anyaméhben fejlődő lány utódokban a női petesejtek már az magzati lét első hónapjaiban kialakulnak a fejlődő magzat petefészkében és a lány bébik már kész petesejt állománnyal születnek a világra úgy, hogy ez után több petesejtjük nem is jön létre, hanem ezekből inkább több elhal miközben a gyermek felnőtté válik. Vagyis, amennyiben az anyjában fejlődő, életre készülődő lány-magzatnak a jövendő utódaira gondolunk, kiderül, hogy ezeknek a lehetséges jövendő utódoknak az életadó petesejt-csiráihoz még a nagymama szervezete szállítja és szolgálja a kialakuláshoz szükséges alapsejteket és a sejtfejlődéshez szükséges anyagot - ami természetesen át van itatódva a saját spirituális struktúrájával. Magyarán: az a női petesejt-csira, amely az én biológiai lényem alapját képezi, már a nagymamámban magzatként érlelődő édesanyám petefészkében alakult ki és vívta meg a harcát a fennmaradásáért a többi, elhalásra ítélt petesejt-csirával szemben, amikor még talán a fiatal nagyanyámban sem jutott eszébe, hogy neki valamikor unokái is lesznek. És így tovább: az én jövendő unokáim biológiai lét-alapját képező petesejt-csirák, öt és másfél évvel ezelőtt, már magzat korukban: Emőkében alakultak ki a most járni tanuló (Etelka), és szaladgáló - mesét hallgató (Medárda) gyermekeink magzatkori petefészkében! Természetes tehát, hogy ezek az unokák inkább az Emőke szellemisége által lesznek átszőve, az ő anyai ági vonalán örökölt spirituális programoknak lesznek a megtestesülései és hordozói, mint az általam örökölteknek, vagy a jövendő vejeim által örökölt spirituális fejlődési élet-programoknak. Hiszen a mi nyüzsgő, petesejt-termékenyítő spermiumaink állandóan, minden mag- kilövellés után újra termelődnek és ezáltal kicserélődnek. Vagyis ha nem is a pillanatnyi, de mindenképp csak az időszaki lelki és spirituális állapotaink által és jóval kevesebb hatást gyakorló személyes szellemi erővel lehetnek meghatározódva (programozva), mint a nők petesejtjei. Persze, tagadhatatlan, hogy az apa is át tud adni ilyen programokat a neveléssel, egyéni példával, az általa instaurált, vagy a szüleitől átvett, hasonló családi szokásokkal, de ezek a (a személyi horoszkópokban meg sem jelenő!) nevelés és tanítás útján keletkező pszichikai és mentális szokások (programok) nem annyira rejtettek és nem megváltoztathatatlanok mint amennyire mélyen rejtettek és meghatározóak az egyén kauzális struktúráiba rejtett, anyai ági szellemi örökségek.
Ezért az erősen személy-ellenes, illetve az ellentétes nemű személyekkel szembeni agresszivitásnak az igazi (kauzális) okai, az ősanyáknak (ük, déd és nagyanyáknak a, kimondottan a férfiakkal szemben táplált (az utódok nagyapjával, dédapjával és ükapjával szemben, illetve általában a férfiakkal szemben) és lélekbe rejtetten, és képzeletbe fojtottan átélt haragjában, gyűlöletében, megvetésében, de főként a rejtett bosszúvágyában gyökereznek. De gyökerezhetnek, a maszkulin tulajdonságokkal (maszkulin jelleggel) felruházott, és ezeknek az ősanyáknak a “nehéz sorsot adó” Istennel, vagy más, misztikus sors-erőkkel szemben érzett neheztelésében és kimondottan a szellemi dimenziókban: vallásos képzelődések szintjén, tehát nagyon mélyen és huzamosan átélt lázongásában, ellenséges (ateista!) mentalitásában is. Ezeket, az utódok horoszkópjában többnyire a jellegzetesen maszkulin típusú bolygóknak: Napnak, a Marsnak, a Jupiternek és az Uránusznak a sűrű negatív fényszögelése által jelzett örökletes programokat, Fény ellenes programoknak neveztük el. (Jin= a Szeretet, a feminitás első princípiuma és a Jang = a Fény, illetve a maszkulinitás első teremtő princípiuma.)
Persze, ez nem azt jelenti, hogy a szegény, spirituálisan tájékozatlan és a férjeik, apósaik, vagy más (pl. munkaadó, munkafelügyelő) férfiak által elnyomott ősanyákat tesszük hibássá az utódok személyi devianciáiért, mert ez senkinek nem válik a hasznára, de ha tudatosítottuk az okokat, amelyeket az eddigi tapasztalatok szerint, mindig meg is találtuk az írott, vagy beszélt családi krónikákban, az agresszivitásra való hajlam néhány év alatt feloldható és a lelki (mentális) egészség, illetve a családi béke ezzel helyreállítható!
Ezek a tűz jegyekkel (Kos, Oroszlán, Nyilas) és azok uralkodó bolygójával kapcsolatos, mindenképp spirituális személyiség-alakítási sorsot jelző, romboló programok, úgy jönnek létre tehát, hogy valamelyik ősanyának a személyi akaratát, egyéni meglátásait és ambícióit, a “program kezdő”, program-örökös” utód foganása előtt, teljes mértékben elnyomta az ősapa, annyira és olyan körülmények között, hogy az illető hölgynek (üknagyanyának, dédnagyanyának) a külső ellenállásra és lázadásra még csak nem is nyílt lehetősége. Ez a lelki zártságot és szellemi nyomást okozó negatív léthelyzet olyan belső (rejtett: többnyire még az illető hölgy által még önmagának sem bevallott) lázadást és lelki ellenállást váltott ki az ősanyából, amely haraggal, gyűlölettel, bosszúvággyal keveredő, a tudat legmélyebb rétegeibe lefojtott és ezáltal a tudattalan szellemi szférákba átpréselődött személy-ellenes, férfi-ellenes, szenvedélyes férfiúi megnyilvánulás-ellenes, vagy Isten-ellenes kauzális agressziót, lelki ellenerőket “termelt” az anya vagy valamelyik ősanya spirituális struktúrájában, amelyet az nem tudván nyíltan kiélni, megvalósítandó - feloldandó szellemi csomagként - anélkül, hogy erről a leghalványabb sejtése is lenne - átadott az utódainak.
Azok a lány gyermekek, akik ezeknek a férfi -és személyiség ellenes romboló programoknak (is) a megtestesülései, az anya elnyomottsági tudatának és titkos bosszú-vágyainak valamely szélsőséges megjelenési formáját élik meg: 1) Ugyancsak elnyomott, vagy zavart, kiismerhetetlen, introvertált személyiséggel, de időnként esetleg már hisztériás rohamokban felszínre kitörő rejtett agresszivitással élik meg a házaséletüket, 2) vagy a férfi ellenes és a személyiség ellenes mentalitást nyíltan felvállalva élik ki ezeket az amazoni késztetésekké erősödött ösztönös személy-ellenes késztetéseiket a férjeikkel szemben, valamint a más, erős (erőszakos) és nyíltan kinyilvánított- vagy éppenséggel látványosan akarat-gyenge (gyáva, félénk, döntés képtelen) individualitással rendelkező személyekkel szemben. Ők a “tűzről pattant”, “nyelves” és nem egyszer a férfiaknál is agresszívebb női személyek, akikről a régiek épp úgy tudtak, mint a modern pszichológusok és főként a rengeteg ízes anyós-vicc gyártó személyek. Mivel a rezonancia és a karma törvénye alapján élettársukká vált férjeik (a nagyapák és az apák) nem tudhatják, hogy valójában miről is van szó, az ugyancsak a saját ősanyáiktól örökölt programjaik alapján (tehát ugyancsak az anyai ági szellemiség szerint, de persze anélkül, hogy az apai példa meghatározó értékét kétségbe vonnánk), két véglet szerint viszonyulnak a feleségeiknek ezekkel, az ő férfi-személyük ellen nyíltan vagy rejtetten (pl. csendes neheztelés formájában megélt) irányuló fenekedéseihez, uralási vágyaikhoz: 1) laza jámborsággal (nőies béketűréssel) elfogadták a papucskorányt és a női irányítást, 2) vagy még sokkal nagyobb terrort alkalmaztak mint az apósuk, vagy a feleségük nagyapja - dédapja és szórványosan, vagy rendszeresen, de néha (alkohol, vagy drog hatása, stb.) elképesztő kegyetlenséggel bántalmazzák és elverik a tűzről pattant, “nyelves” feleségüket.
Fiú utódok esetében ez a személy-ellenes és férfi-ellenes anyai örökség, a nagyapákénál is durvább, külső agresszivitásban, vagy a saját férfiasságuk és a más férfiak “durvasága” elleni külső, vagy belső lázadozásban, a papucshősi szerep felvállalásában és a családfői felelősség ellátásának a képtelenségében, durvább esetekben szexuális zavarokban és impotenciában nyilvánul meg. Ritka esetekben, többnyire valami drámai esemény, tragikus baleset (az illető férfi halála, vagy baleset szerű mozgás- de legalábbis ütés-képtelenné válása) szokta megszüntetni és ezeket a generációról - generációra öröklődő agresszív programokat.
A fiú utódok esetében tehát egyszerű a képlet: rejtett, vagy nyílt személyi devianciáikkal az adott társadalom kulturális és morális tradícióinak a függvényében, többnyire a két véglet közül valamelyik szélsőséges szerepben kötnek ki. Vagy már egészen fiatal korukban, sőt: már kamasz korukban fegyelmezhetetlen “vad motorosokká”, majd fiatal férfiakként, agresszíven vakmerő kommandó harcosokká, nyíltan, vagy rejtetten “dolgozó” terroristákká, vagy politikai, vállalati, esetleg egyszerű (feleség és- gyermekverő) családi zsarnokokká és közönséges kocsma- és utca verekedőkké válnak. Vagy, mivel a modern időkben a gyermekeket inkább csak az anyák, vagy az ugyancsak rejtett hatalmi ambíciókkal rendelkező, többnyire nő nemű pedagógusok nevelik: túlzottan szófogadó fiú gyermekek, kamaszként és fiatalként is a felnőtt-gyermeküket gondozó és felnőtt-gyermeküket oktató anyukák szófogadó anyámasszony katonájává. Később, jobb esetben - a rezonancia törvénye alapján kiválasztott és az anyuka-anyós által ennek megfelelően nevelt -, kemény feleségeik szófogadó szolgájává (papucshőseivé) vállnak. Rosszabb esetben, a nőuralom elkerülése érdekében nőtlenek maradnak és a békésen sorvadó polgári társadalmak sok vizet nem kavaró, nőtlen és családtalan agglegényei lesznek. Esetleg a toleranciáról és a győzelem vágyának a legyőzéséről szóló ultra feminista elméletek lelkes támogatói és tovább adói, akiket zavar minden szenvedélyesebb - férfiasabb megnyilvánulás (akkor is persze, sőt: akkor még inkább, ha ezt egy nő részéről érzékelik) és természetesen, zavar minden személyesség, minden nyers individuális megnyilvánulás, egészen a nyers művészi tehetség spontán kinyilvánítása is.
Az így keletkezett Fény-ellenes családi programok modern megtestesüléseként születő női utódok jelleme és annak megfelelő sorsa viszont ennél sokkal árnyaltabb, izgalmasabb és érdekesebb. Hamvas Béla szerint (l. az Androgünosz c. esszéjét) a tudomány, a modern hadseregek által őrzött látszat-béke (Valódi béke nincs sem a természeti, sem a spirituális valóságban, ezért a társadalmi béke is látszólagos. Ahogy dr. Thorwald Dethlefesen írja az Út a teljességhez című könyvében : a múlt századok nyugati csataterei áttevődtek a közutakra, a kórházakba és a fogászati rendelőkbe), a demokrácia, a pedagógia és a pszichológia, akárcsak a technikai háztartási berendezések, mind az életünk könnyítését és kellemesebbé tételét és ezzel együtt a modern és a posztmodern társadalmak feminizálását szolgálják. Ma már egészen jól látható, hogy az egész civilizációnk mennyire kellemesen nőies és csak azok a tájékozatlan személyek beszélnek kegyetlen időkről, akik nem értik, hogy miről van szó. Persze, ez nem azt jelenti, hogy a nők, vagy a férfiak élete ezektől a boldogságot hozni hivatott, állami és államközi gondoskodástól, eszmétől és kényelmi berendezéstől sokkal boldogabb. Ha így lenne, nem fogynának a mesterséges boldogság-keltő szerek: az alkohol, a kábítószer, a vibrátorok, a használat közben kéjes hangokat hallató szex-babák, a vérnyomáscsökkentők, az altatók a nyugtatók, a serkentők és a potencia-növelő “gyógyszerek”.
Nyugat-Magyarországi tartózkodásaim, illetve ottani asztrológusi tevékenységem során megdöbbenve tapasztaltam, hogy a sok, jó anyagi kondícióval rendelkező, egyedül élő (elvált, vagy pártában maradt), vonzóan szép és jó, sőt: kitűnő fizikai kondícióban levő (aerobik, fitness) középkorú hölgy, amikor a gyermektelen állapotuk megszüntetésének a szükségére hívom fel a figyelmét, egytől egyig el kezd panaszkodni, és “cáfolhatatlan” érveket felsorakoztatni arra, hogy ott Magyarországon, pontosan most, amikor ők megtermékenyíthetők lennének, nincsenek ehhez megfelelő férfiak. Ilyenkor, horoszkóp nélkül is tudom, hogy a fent leírt személy-ellenes, illetve férfi-ellenes program egy “ártatlan” áldozatával, a férfiak és a férfiasság rafináltan képzett leszerelő mesterével, vagyis, a mondabeli láthatatlan Amazónia polgárával van dolgom. Azzal aki, ha ne adj isten mégis beadja a derekát és hivatalos házasságot kötne egy férfival, az a viszony minimum pszichológiai csörtékben, vagy, amennyiben nála erősebb, vagy agresszívebb férfire talál, testi háborúba fog torkollni előbb, vagy utóbb. Hogy a helyzetismeret (a személyi horoszkópokból kiolvasható programok ismerete) hiányában mennyire fajul el ez a háború, és mennyire válik a partner pszichikai, vagy fizikai kínzásáig is elmenő szellemi, vagy fizikai erőszakká már csak kultúra, illetve spirituális igényesség és önmérsékleti képesség kérdése.
Az asztrológiai feltárásig, mindannyiunkat a személyi horoszkópunkból könnyen kiolvasható kauzális sors-programunk - karmánk manipulál. Az rángatja - tuszkolja végig az életen a Nobel díjas tudósokat, az államelnököket, a munkásokat, a tanárokat, az orvosokat, az apácákat, a prostituáltakat, a betörőket, a hivatalnokokat, a terroristákat és a főpapokat is. Nem létezik olyan, önmagától megvilágosodott okos ember (esetünkben okos nő!), akit ne a Sárkányfaroknak, a Lilithnek a horoszkópjában elfoglalt pozíciójából, valamint az örökletes családi programokra utaló jelekből kiolvasható rejtett tulajdonságai, ambíciói, félelmei és agresszivitása irányítanának.
Így pl. a vonzóan szép, többnyire minimum főiskolai szinten képzett, művelt, a világ dolgaiban igen jól tájékozott hölgyek mindent tudnak a férfiakról ( - Ezért is tudják azt is, hogy olyan, aki őket boldoggá tehetné és akiknek ők gyermeket szülnének, nincs!), csak azt nem tudják, hogy a férfiak nem keljfeljancsik és nem járnak rugóra. Illetve tudják, de épp ezért elégedetlenek velük és éppen ezért “a szerencsétlen fogyatékosságukért” is nézik le a férfiakat. Már hogyne haragudnának az amazonok, ha az ostoba és az ágyban magatehetetlenné váló férfiak becsapják és/vagy ott hagyják, vagy istenesen elbánnak velük, ahelyett, hogy szeretnék őket, miután azoknak bebizonyították értelmi és női felsőbbrendűségüket?
A józanul gondolkozó ember számára érthetetlen, hogy ezek a magasan képzett és jól tájékozott hölgyek, a kiváló szépségük és nőiségük ellenére, miért maradnak magukra, család nélkül, boldogság nélkül, vagyis miért terméketlenek? - Azért az egyszerű tényért, mert ezek a hölgyek, nem tudják még, hogy az általuk elképzelt férfi ideál mellett: a lelki és szellemi férfiasságukról a “koedukáció” segítségével leszerelt, de ennek ellenére őket mégis boldoggá tenni képes férfiak mellett, vagyis a fiktív keljfeljancsik mellett, még inkább boldogtalanok lennének, mint ahogy minden, a család irányítását vaskezeiben tartó nő a lelke mélyén, még önmagának sem bevallottan boldogtalan.
A szélsőséges jelenségeket az ellenkező pólusra átváltó polaritás törvénye is beleszól a személy ellenes és férfi-ellenes sorsprogramok alakulásába és ahogy az, ami az egyik ősanyánál elfojtott megnyilvánulási vágy és lázadás volt, az egyes utódok természetében vulkánként kitörő gátlástalan individuális érvényesülési - önérvényesítési késztetésként jelentkezik, ugyanúgy e jelenség fordítottjával: a határozatlansággal, személytelenséggel, közömbösséggel és az akarat-gyengeséggel is találkozunk. Emiatt a megtévesztő jelenség miatt nem kapják a pszichológusok a betegségek okát elég mélyen és ez téveszti meg a spirituális öröklődés jelensége többek között a modern misztikusokat is. Mivel ha zavarosan is, de a modern misztikusok, akárcsak a természettudósok a misztikusok is lineáris logikában (reinkarnációban) és nem az analógiák rendszerében gondolkoznak, nem találván a logikus magyarázatot arra, hogy a béketűrő, humánus szülőknek miként lehet “haramia” gyermeke, minden jó nevelés és pozitív szülői, rokoni és környezeti példa és befolyás ellenére, illetve arra, hogy agresszív szülőknek miként lehet csendes, humánus, méltányosságra és tisztességre törekvő gyermeke, a negatív példák és környezeti hatások, valamint a genetikai örökléstan állításai ellenére? Sőt: hogy miképpen lehet teljesen egészséges apának és aránylag egészséges anyának beteges, vagy nyomorék gyermeke, továbbra is a keleti vallásoknak a reinkarnációra vonatkozó dogmaként értelmezett metaforáival magyarázzák.
Egy teljesen új, értelmes és a természeti- fizikai valóság által is igazolt világ nyílt meg előttem és gondolom, az asztrológia előtt, amikor kutató asztrológusként a problémás sorsot tükröző horoszkópnak a tulajdonosokkal történő értelmezése és az egyetemes törvények tanulmányozása közben rájöttem, hogy az anyák és a nagyanyák sorsában, illetve azoknak az adott szociális és családi konjunktúrák (lehetőségek) és morális szokások (téveszmék, tévképzetek) szerinti viselkedésében pontosabb és konkrétabb magyarázatot találok a sorsképletek jellegére, mint a reinkarnációs fantazmagóriákban.
A Fény-ellenes romboló programok következményének az egyik legkirívóbb esete a Nap-fény allergia, a derekukat valamiképp mégiscsak az élet rendeltetésének beadó modern amazonok által szült (általában persze: egyke) gyermekekre jellemző betegség, amely arra ítéli az áldozatait, hogy egész életükben árnyékban éljenek. Nagyon tanulságosnak és (minden cinizmus, vagy káröröm nélkül!) mulatságosnak találom, hogy a Kohl kancellár felesége is ebben a betegségben szenved, hiszen a Bundestag volt kancellárjánál erősebb (és nagyobb!) Nap-személyiséget és egy ilyen betegségben szenvedő feleségnek, a polaritás és a rezonancia törvénye szerinti, megfelelőbb férjet elképzelni sem lehet.
II.
Újabb, magánemberi és asztrológusi tapasztalatok birtokában tett későbbi (Aktuálisabb) kiegészítés.

A tűz-jegyű karmával rendelkező amazonokról, hirtelen a combtőig felhúzott szoknyája segítségével felfedett fehér csipkés csizmáiba bujtatott nap-barnított lábát mutogató, mikor a napszemüvegnyi felső bikini-részből kiömlő, ugyancsak barna dudáival egy vitorlás-hajó fedélzetén, olajosan “csillogó-villogó”, budapesti kutyavédőnő: Nadia jut eszembe. Ez az állatvédő ezért kezdett el magánlevélben, nem csak rám, de a gyermekeimre is szitkot szórni, mert azt mertem írni egy, a fészbuk- idővonalamra felkerült és mint utólag kiderült: általa feltöltött “megható” fénykép alá, hogy gusztustalan és, hogy a képen szereplő félmeztelen hölgynek, aki (Szó szerint!) éppen nyelves csókot váltott egy dundi fehér malaccal, bizonyára nincsenek gyermekei.

Hogy ebből a két mondatomból, a dögös budapesti Nádia miféle pszichológiai következtetésekre jutott az én gonosz jellememmel és a gyermekeim ugyancsak pszichikai ferdeségeivel kapcsolatban, elképesztő volt!
Le is fordíttattam hivatalosan és közjegyzőileg hivatalosíttattam ezt a, legmagasztosabb állatvédelmi eszmék alapján megírt rágalmazó levelet és beszkennelve, vissza küldtem neki, a csíkszeredai ügyészségre való feljelentésem román nyelvű szövegével együtt. (Sajnos, a Parszka Borókát futtató RMDSZ-nek a ránk nézve áldatlan tevékenységének köszönhetően, itt nekünk még mindig így kell eljárni.) , azzal a felszólítással, hogy amennyiben nem kér bocsánatot, viszem be a a panasz-irat-csomót a róla talált internetes anyaggal együtt az ügyészségre.

Alig telt el egy óra és máris vissza érkezett a Nádicska magyarázkodó – bocsánatkérő levele. Talán még “itthon Romániban” kapta volna a Nadia keresztnevet, a híres többszörös olimpia-és világbajnok-lányról? Másként nem magyarázható a gyors belátás.


Mint általában minden váratlan és igazságtalan támadás, a Nádia-incidens is, jó volt arra, hogy asztrológusként megfigyelhessem: Az ilyen, valamit, amihez személyesen nem sok, vagy "semmi közük van" :), de azt nagyon vehemensen és minden-áron megvédeni akaró, harcos védő nők (Lásd: családon belli erőszak ellen küzdő, 30 éven felüli, általában családtalan értelmiségi amazonok. Persze, ezen belül a feleségek, élettársak által, néha szó szerint is megvert, sőt: sok esetben meg is sebesített férfiak, férjek és élettársak védelméről szó sem lehet!) sorsképletében "menthetetlenül" megtalálható valamely karma-pont (A legtöbb esetben mind a kettő!) valamely tűz-jegyben. A legtöbb esetben a Kosban. Vagy a Kínai asztrológia valamely "tüzes" állatjegyében születtek. Vagyis: teve és telve vannak elfojtott agresszívitással és természetesen: saját magukról alkotott rendkívülien jó véleménnyel. Ezek az éltes védelmező amazonok, ha van gyermekük ha nem, minden lehetőséget megragadnak a nőiesen finom, vagy a legotrombább kötözködésre. Ilyenek Grele Éva az ő - magát nyíltan leszbikusnak valló zöldes barátnőjével, Lelkes Villővel. (Aki azt írta valamely híres bejegyzésében, hogy az emberiség két harmadának valamilyen módon ki kellene halnia, ahhoz, hogy megszabaduljunk az ökológiai katasztrófától.) Mid a kettőnek Kosban áll a Lilithje! (Sőt, Villő még a Nyilasban is született) Akárcsak Parászka Borókának, aki úgy védelmezi a globalista multikulturális humanizmus nemes eszméit, hogy közben le állatozza a székelyeket és Kis Orbanisztánnak nevezi a szerinte módfelett "kifényesített" székelyföldet!


Kozma Szilárd


Lásd a részletes kifejtéseket és a vitákat á értekezéseket az:

www.aldottelet.com
www.kozmaszilarad.hu
www.asztrologosz.hu
www.kozmaszilard.hu - honlapjainkon, honlapjaimon.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2016.02.16. 18:01 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4221
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Átvett cikk:

2015. szeptember 18. / 14:50
A publicista paráznasága
Megint tele lett az internet a Kárpát-medencei magyar médiatársadalom egyik… majdnem azt írtam: fenegyerekével, de hát a képzavart elkerülendő muszáj lesz egy idétlen truvájjal élnem: feneleányával, Parászka Borókával.


Akinek az olvasóktól kapott parodisztikus „beceneveit” hadd ne soroljam fel most, mert nem mindegyik tűri a nyomdafestéket, ám az egyik, amit már évekkel ezelőtt ráaggattak, és amit azóta sem tudott levedleni – a Magyargyűlölő Amazon – vélhetően mégiscsak zavarja, mert imitt-amott néha megpróbálja „igazi magyar” voltát demonstrálni. Ám mivel ezt csak különféle lábjegyzetekben, replikákban, kommentekben teszi, miközben cikkeiből csöpög a zsigeri magyarellenesség, Parászkával kapcsolatban folyton felmerül a kérdés: kinek, minek az ügynökeként garázdálkodik a nyilvánosságban?

Rövid wikipédiás életrajza szerint Parászka Boróka Gyergyószentmiklóson született 1976-ban, „Bossányi Katalin-díjas újságíró, publicista, kritikus”. Parászka Miklós fogarasi születésű főiskolai hallgató lányaként jött a világra, apja Szatmárnémetiben volt színész, majd társulatvezető és rendező, aztán Marosvásárhelyen főiskolai tanár, jelenleg az egyik Hargita megyei önkormányzati teátrum, a Csíki Játékszín igazgatója, aki a nyilvános térben többször is megvédte a bírálatok kereszttüzébe került lányát. Boróka Debrecenben és Budapesten tanult filozófiát és esztétikát, pályafutása RMDSZ-es hátszéllel indult.

Dolgozott külügyi referensként, tanárként, irodalmi szerkesztőként. 2008-as megszűnéséig a Bukarestből Marosvásárhelyre és a világhálóra „mentett” hetilap, A Hét felelős szerkesztője volt, azután a szintén a keze alatt kimúlt Manna.ro liberális bulvárportálban folytatta publicisztikai ámokfutását, párhuzamosan több magyarországi szoclib lapban, köztük a Magyar Narancsban, a Mozgó Világban, a 168 Órában publikált. Megnyilvánulásai a folyamatos botránykeltés és provokáció jegyében zajlottak, mivel a „nekem semmi sem szent” felfogású véleményformálók közé tartozva úgy tetszelgett a külső megfigyelő pózában, hogy közben vörös posztóként lebegtek a szeme előtt a „nemzet”, a „magyarság”, a „polgári” fogalmak.

A mértéktartó szakmabeliek ítélete is megoszlik: eszerint Parászka vagy feltűnési viszketegségben szenved, vagy megbízást teljesít. Bár a kettő nem zárja ki egymást, az világos, hogy szélsőséges liberalizmusa sosem került ellentétbe sem a magyarországi baloldallal, sem a mindenkori román főhatalommal és annak erdélyi reprezentánsával, az RMDSZ-szel. Nem is kerülhetett, hiszen egzisztenciálisan függ ezektől: Parászka Boróka jelenleg minimum hármas elkötelezettségben tesz eleget – teljesen „szabadon és elfogulatlanul” – a vele szemben támasztott elvárásoknak: szerkesztő-műsorvezető a közszolgálati Marosvásárhelyi Rádióban, illetve az ultraliberális budapesti Magyar Narancs és az RMDSZ-szócső nagyváradi Erdélyi Riport publicistája.

Neve legutóbb a rádióbeli mesterkedéseit kísérő, összeférhetetlenségét és politikai elfogultságát leleplező botrány kapcsán merült fel, de ezt a felsőbbségek eltussolták, a liberális körök kedvenc drámaírójára, azaz férjére, Székely Csabára való tekintettel is, aki szintén megszólalt neje védelmében.



Ám Parászka Boróka csak tegnapig volt képes többé-kevésbé türtőztetni magát: a domináns közösségi hálón egy olyan, magyarul, angolul és románul is megfogalmazott „állásfoglalást” tett közzé, ami azóta is széles körben terjed –magyar embertől származó felelőtlen magyarellenes támadásként. Ami nemcsak a hivatalban lévő polgári-nemzeti magyar kormány ellenfeleinek szolgáltat muníciót, hanem az egész magyar nemzet és a magyar állam ellenségeinek is. Az amúgy is napok óta gyalázkodó román nacionalisták és a gátlástalanul fröcsögő bukaresti média máris diadalittasan propagálja Parászka nyilatkozatát, ami így hangzik:

„A romániai magyar kisebbségi közösség tagjaként kijelentem, hogy nem lépem át Magyarország határát mindaddig, amíg azt az Európai Unión belül határfallal barikádozzák el. Elítélem a magyar kormány menekült-ellenes politikáját, amely egyszersmind kisebbségellenes politika is. Szeretném kifejezni mély szolidaritásomat mindazokkal, akik most Magyarország határainál szenvednek.”

A jelenleg Marosvásárhelyen élő újságírónő egyenes folytatója annak az akciónak, ami a székelyudvarhelyi Nágó Zsuzsa gesztusával vette kezdetét, s amelynek célja az egész erdélyi magyar közösség áttolása abba a táborba, amely az orbáni nemzetpolitika ócsárolója. E táborba a nemzetközi fináncoligarchiától a kisantant-államokig sokan beletartoznak. Mint ismeretes, az említett „erdélyi leány” azzal hívta fel magára a figyelmet és tette közmegvetés tárgyává a közösséget, amelyből vétetett, hogy dörgedelmes nyilatkozatok közepette lemondott arról a magyar állampolgárságáról, amit a kedvezményes honosítás lehetőségével élve maga igényelt nemrég. „A Babeș-Bolyain végeztem újságíróit, aztán a kalandvágy kivitt Angliába”, nyilatkozta korábban az Orbán-kormány ellen tüntető internacionalista Nágó, aki a migránsok pátyolgatásában véli megtalálni életcélját. Parászka Boróka azzal überolja eszmetársát és kolléganőjét, hogy nemcsak menekültellenesnek, hanem kisebbségellenesnek is nevezi az ország határait és állampolgárainak biztonságát őrző magyar kormányt – miközben még a fogalmakkal is manipulál: falnak nevez egy ideiglenes drótkerítést, menekülteknek a gazdasági bevándorlókat és kisebbségeknek meg nem határozott entitásokat.

Szellemi paráznaságában nemcsak Magyarország és az összmagyarság ellenségeivel adja össze magát, hanem azokkal is, akik „a romániai magyar kisebbségi közösség tagjaként” ennek a közösségnek az elemi érdekei ellen munkálkodnak.

A Facebook-bejegyzése kiváltott reagálások között nemcsak olyanok vannak szép számmal, amelyek kitessékelnék Parászkát abból a közösségből, amihez tartozóként „hülyeségeket beszél”, hanem olyanok is, amelyek ironikusan vetik fel: akkor most hogyan fogja felvenni a Júdás-pénzt Pesten, ha hosszú évekig nem fog Magyarországra utazni?

R. Balogh Mihály

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2016.02.17. 14:30 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4221
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Az enyhe szó, hogy a Videónk fiktív hőse: Parázna Boróka a magyar nemzet ellen áskálódik! Azt még kezdő korában tette. Most már fogja magát, és mint a romániai magyarok szószólója és képviselője, vagyis az én nevemben is, és a mi, mindannyiunk nevünkben is, csahol és vonít a jelenlegi magyar nemzeti kormányra, annak a vezetőire!

Holott ennek a kormánynak a tagjainak köszönhetjük, hogy a gyermekeink átjárhatnak ingyen iskolai csereprogramok keretén belül Magyarországra és fogadhatják itthon a Magyarországi barátaikat - lelki és szellemi testvéreiket, hogy színvonalas egyetemi szintű szakmai tudást diplomát szerezhetnek itthon, a székelyföldön is, a Sapientia egyetm különböző karain, és még sok más mindent!

És mindezt a magukat liberálisnak nevező, nemzetellenes politikát és ezen belül, PB féle kulturális ügynökökkel végrehajtatott kulturális denigrációt élesztő és terjesztő héber megbízóinak a parancsára. (Én nem értem, hogy miért vagyunk mi annyira hunyászkodók és miközben a székelyeket és egyáltalán a magyar nemzeti öntudatot szabad nyíltan kigúnyolni, és lehurrogni, sőt: le állatozni már itt Erdélyben is, az olyanoknak mint PB., akkor nekünk miért kell mindig nagy óvatosan körbe.fogalmazni azt a cáfolhatatlan tényt, hogy igen is, így - vagy úgy, de ezek a PB-t is futtató elitista szervezeteknek és köröknek a tagjai, ha nem is száz százalékosan zsidó származásúak, de így vagy úgy, ehhez a vallási -népi kultúrához tartozónak érzik magukat? Miért kel, annyira betojtnak lenni, hogy asmenyiben erre a letagadhatatlan tényre rá mutatunk, akkor azonnal lenáciznak? Miért van az, hogy ha egy névtelen hülye becsempészik valamilyen fórumra egy szöveget a Mein Kampf című elmekórtani leletből, akkor ott mindenki oldalakon keresztül szükségét érzi, hogy tisztázza magát? A petíció kommentárjait is ez bénítja már napok óta. Ráadásul ugyanazoknak besúgói - rejtőzködői ösztönnel rendelkező provokátoroknak a számonkérésére. - Főként, hogy azok után, amit ott a Bobó barátai és ismerősei, sőt, több esetben is Pb,. manipuláltak és provokáltak napokon át fáradhatatlanul, szóval nagyon valószínű, hogy éppen közülük való, aki a petíció komprommutálása érdekében beírta azt a hitleri őrültséget, amit én személy szerint pl. még csak nem is láttam. Miért szidhatják ezek nyíltan "a fajtánkat", miközben mi még csak finom célzásokat is alig tehetünk az ők igazi indítékaira?)

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 3 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 12 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO