ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2024.04.16. 21:26

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]




Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Nyitott szemmel - ÉBEREN
HozzászólásElküldve: 2016.03.19. 13:05 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4223
Tartózkodási hely: Csíkszereda
FIGYELEM! Az ezoteria területe a legveszélyesebb tetszetősen megható, un. cukros barbie-babás (Antikrisztusi) élethazugságokkal van tele!

Az antikrisztusi – liberális: igazság- relatívizáló feminizmus és genderizmus, ma a leginkább az un. erzoteria területén tombol vagyis hülyít és szedi az áldozatait. Egyik barátnőm fészbuk-oldalán lettem figyelmes a következő harmonet-es cikk-megosztásra:


Nyiri Helga: (Harmo-Net)

Kinek van igaza? Mi mozgatja a -nekem van- igazam energiát?

Az egó egyik legerőteljesebb játéka a "nekem van igazam"energia. Több, mint 40 éve éltem úgy, hogy az igazság harcosának tartottam magam. Az igazságérzetem mindig átlagon felüli volt. Mindig harcoltam a saját igazamért, és csak akkor nyugodtam meg, ha megnyertem a harcot és kimondattam mindenkivel, hogy igen, nekem van igazam. Ismerős?
Kinek van igaza? Mi mozgatja a -nekem van- igazam energiát?
2016. március 16. 19:00
- Nyiri Helga,
Hogy is van ez?


A létezésben van egy körforgás igazságügyben is. Szinte mindenki ragaszkodik a saját igazához. Van, aki kevésbé, van, aki erőteljesebben válik az igazság harcosává. Igazából már kisgyermekkorban rárezgünk erre az energiára, mert amikor a korlátozások, szabályozások elkezdődnek, akkor a gyermeki én tiltakozásba kezd. Kb. 3 éves korra el is érjük azt a pontot, amikor dacba szálunk a szüleinkkel. Erre mondjuk, hogy dac korszak. Valójában a saját eszköztárunkkal próbáljuk kifejezni, hogy nem igazán tetszik nekünk az, amit elvárnak tőlünk.
Mivel a szülők erősebbek, ezért az ebben a korban elnyomott erők sokasodnak bennünk, és nagyobb korunkra már komolyan az igazság bajnokaivá fejlődünk tudatosan és tudattalanul is.
Ahogy telnek, múlnak az évek, évtizedek a harc egyre fárasztóbb lesz. A nagy harcosok közül sokan érzik azt egész életükben, hogy nem értik meg őket. Minden erejükkel azon dolgoznak, hogy az igazukat átvigyék minden helyzetben. A szülői mintákban ez sokszor úgy jelenik meg, hogy a szülő jóhiszeműen próbál segíteni gyermekén. A saját szemszögéből igaza van, de a gyerekből felnőtté vált férfi, nő szemszögéből nézve viszont nincs.

Ez a minta persze az élet minden területén megjelenik. A postától a főnökig, a házastársakkal megharcolt helyzetekig. Végtelen variációkban vagyunk képesek a magunk igazáért harcolni.
De van egy titok, ami képes megváltoztatni ezt a működést, és segít abban, hogy békét találjunk a lelkünkben és harmóniába kerüljünk a külső világgal is.

Fontos lenne elfogadnunk, hogy mindenkinek csak a saját szemszögéből van igaza!

Az igazi csoda akkor történik, amikor képesek vagyunk fejet hajtani, amikor képes az egónk meghajolni.

Ez pedig akkor tud megtörténni, amikor Isten 100%-ig újra megjelenik Bennünk, amikor újra egyesülünk az isteni részünkkel.

Amikor már képesek vagyunk megengedni a másiknak, hogy neki legyen igaza. Amíg azt hisszük, hogy mindig Nekünk van igazunk, addig a fejet felszegetten megyünk előre. Addig megyünk az igazunkkal, amíg el nem fáradunk, össze nem törünk, rossz esetben meg nem betegszünk. Évtizedek és életek mennek el úgy, hogy megyünk előre azzal a hittel, hogy Nekünk van igazunk.
De az hogy lehet, ha Neked van igazad, mégis beteg vagy, depressziós vagy, anyagi gondokkal küzdesz?

Úgy, hogy a fene nagy igazságod, sehova sem vezet! A harc harcot szül újra és újra. Kell ez még?

Amikor képes vagy felismerni a fáradtságtól kimerülten, hogy ez nem jó így, amikor képes vagy felé kerülni a dolgok felé, akkor ez meg tud fordulni.

És ekkor van egy pont, amikor az egód megadja magát, és Te fejet hajtasz. Szó szerint, szinte előre biccen a fejed.

Semmi mást nem kell tenned, csak elkapni a pillanatot a harc közben, aztán az elején is képes leszel ezt megtenni, és azt mondani a másiknak: Igazad van! Szeretlek!

Fontos, hogy ez szívből jöjjön. Egy jó mély belégzés a hasba, és jöhet a mondat szívből: Igazad van! Szeretlek!

És ebben a pillanatban újra Isten vagy Te is. Már nem számít, hogy Neked van igazad...
Ezt a megtapasztalást kívánom Mindenkinek szívből, mert csodás.

A theta konzultációk során sokat dolgozunk a belső béke elérésén, a szülőktől elszenvedett sebek begyógyításán. Mert amikor a sebek begyógyulnak, a nagy harcos is lecsendesedik, és akkor képes felülemelkedni minden elszenvedett sérülésen, sérelmen.

A legnagyobb csoda az élet nevű játékban, amikor elérjük ezt a pillanatot. (Kozma Szilárd: Az Isten adja, hogy ne érjük meg soha ezt a stupid sátáni csodát!)

Kozma Szilárd

Az egy igazsága a megváltás - megváltódás szüksége (Egyetemes kiegyenlítődés) lehetősége, amit az egyetemes törvények szolgálnak, "erőszakolnak" és tesznek lehetővé egyszerre. Minden más igazság ennek van alárendelve és ennek a szolgája - elősegítője. Mármint az egyetemes (Isteni) kiegyenlítődésnek és ez által az abszolút lét újra és újra és folyamatos la határtalan megvalósulásának.

Elolvastam a címbéli Harmo-Net cikket.Ne dőljetek be neki, mert szörnyen beszélyes! Meg is magyaráztam hirtelen, hogy mi is a baj vele tulajdonképpen:
Nagyon hamis állításokat tartalmazó, sőt, kimondottan veszélyes cikk ez, mivel relativizálja a földi létezésünk rendeltetését és egyetlen igaz - értelmét. A tárgyi valóság az ugyanis, ami egyedül megmutathatja az igazságot: a kiegyenlítődés sikerességét, amely kiegyenlítődés elérésében éppen, hogy az igazságért való harcnak, annak a megkeresésének, felmutatásának, és érvényesítésének van óriási szerepe.
"Fontos lenne elfogadnunk, hogy mindenkinek csak a saját szemszögéből van igaza!"
Ha ez igaz lenne, nem létezhetne erkölcs, és igazi spiritualitás! Mindenki a maga igazával élve, tehetné tönkre önmagát nemes tájékozatlanságában (Karmája nem ismerésében) és ez még a legkevesebb, de a többieket is. Ez a liberális relativizálása az igazságnak egyenesen antikrisztusi! (A te szavad legyen igen, igen, vagy a te szavad legyen nem nem, nem. Ami azon dfelóül van, az az ördögtől való.") Feleslegessé tenné a jogot és a törvényt - ha lehetne. De hál istennek nem lehet, és ezek a megható szamárságok, csak az ilyen megható feminista misztikában hangzanak el, és ezért csak kevesek tudják magukat és embertársaikat hülyíteni vele.
Arról nem is beszélve, hogy milyen apa- és anyagyilkos szörnyszülöttek válnak felnőttekké, az olyan gyermekekből, akiket kiskorukban nem korlátoztak a karmikus indulataik, szeszélyeik (hisztizéseik), önzőségük és nem egyszer gyilkos ambícióik kiélését (Én is ilyen szülői, és tehát: fizikai korlátozás elleni lázadó voltam és ilyenek voltak a gyermekeim is. Ma, hál istennek egyikünk sem ilyen, és az asztrológusi tapasztalatom szerint elkényeztet gyermekekből vált indulatos, önérvényesítőn egoista, szeszélyes, hisztis, rögeszmés, vagy éppenséggel depressziós kamaszok és szülőktől elválni képtelen fiatalok mellett boldogok lenni.
Ezt a cikket tehát vagy egy naiv személy irta, aki meghatódott a tetszetősen jól hangzó és megható feminista elméletektől, vagy egy gonosz ember, aki annak ellenére is hazudja a szépet, hogy nagyon is jól látja a saját gyermekein, hogy ehhez a misztikus feminista elmélethez képest mennyire más, sőt: ezzel mennyire ellentétes a gyakorlati valóság. Ahogy Kassai Lajos és az utolsó előtti Jose Buendia mondaná: ez egy cukrosan vészes, Barbie-baba által kispekulált malacság. smile hangulatjel
Az egy igazsága a megváltás - megváltódás szüksége (Egyetemes kiegyenlítődés) lehetősége, amit az egyetemes törvények szolgálnak, "erőszakolnak" és tesznek lehetővé egyszerre. Minden más igazság ennek van alárendelve és ennek a szolgája - elősegítője. Mármint az egyetemes (Isteni) kiegyenlítődésnek és ez által az abszolút lét újra és újra és folyamatos la határtalan megvalósulásának.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Nyitott szemmel - ÉBEREN
HozzászólásElküldve: 2016.03.19. 14:27 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4223
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Kozma Szilárd Ugyanabban a fészbukos megosztásban olvasható: "Amikor már képesek vagyunk megengedni a másiknak, hogy neki legyen igaza..."
- Akkor amikor ezt tesszük annak ellenére, hogy a tárgyi valóság és a gyakorlati következmények teljesen ellentmondanak a másik igazságának, nos, akkor még nagyon távol állunk attól, hogy az "Én vagyok az Én-vagyok"-kal (Az Isteni Én-ünkkel) "100 százalékban" egyesülni legyünk képesek, sőt! Mert ez azt jelenti, hogy még mindig "taknyos békében" (Hamvas Béla) szeretnénk élni, és tehát még mindig gyávák és meghunyászkodók vagyunk. Sőt..., ez azt jelenti, hogy még halvány gőzünk nincs arról, hogy miért születtünk meg fizikai testben és mit keresünk a fizikai világban. Tehát, hogy gőzünk nincs a fizikai világ szakralitásáról, annak a szakrális - kamraoldási lehetőséget biztosító: szellemi igazság-megmutató - tulajdonságairól és rendeltetéséről. HOGY NINCS GŐZÜNK MÉG A SAJÁT Általános emberi és személyi! - RENDELTETÉSÜNKRŐL! Az utóbbi ugyanis, egy és egyáltalán nem az, hogy a tárgyi valóságnak ellentmondó hazugságra azt mondjuk - rá fogjuk, megengedjük, - udvariasságból, bocsánat: ezoterikus "megvilágosodott" karma-dagasztási jó szándékból, hogy igazság.

A vonatkozó cikkben a szerző(nő...) azt állítja, hogy a manapság oly divatos kamasz- és fiatalkori meg "fiatalemberi" depresszió, annak a következménye, hogy a benne szenvedő személyek a kellettél erősebben voltak korlátozva a szüleik által gyermekkorukban. - Ez az öncsalás és önámítás lelki betegségére (Egészen pontosan: karmájára: Halak, Nyilas Lilith, vagy Sárkányfarok, esetleg a Kakas - Tyúk évében születettség a kínai asztrológia szerint, Neptunusz, vagy - és Jupiter teljesen vagy többnyire negatívan fényszögellve.) alapozó beteges ferdítése a valóságnak.
Ugyan már!
Régebb és nagyon rég, amikor sokkal, de sokkal nagyobbak és erősebbek, sőt_kíméletlenek voltak a szülői és iskolai - tanári korlátozások, egy és egyáltalán nem is ismerték, mivel, hogy nem is létezett ilyen betegség! A depresszió, kimondottan az elfojtott, elnyomott agresszivitás betegsége és éppen hogy azért keletkezik és azért gyakoribb a mai fiataloknál - kamaszoknál, mert a szerencsétlenek egy és egyáltalán nincsenek már kisgyermek koruktól hozza szoktatva a korlátozáshoz, és azzal az (beteges) illúzióval nőnek fel, hogy nekik mindent lehet. És kamasz- és fiatal-korban, amikor a vágyak és a karmikus sóvárgások számban és erőben - intenzitásban megnövekednek, kiderül a szerencsétlenek (Mert önzővé ás egoistává és az igazság szempontjából tájékozatlanná tettek) számára, hogy az élvezeti és akarat, és vágy- és sóvárgás- és önérvényesítési lehetőségek a földi életben bizony korlátozottak. És akkor kezdik azt képzelni, hogy az igazság relatív, és a másiknak is igaza van, még akkor is, amikor minden reális és tárgyi kel arra vall, hogy nincs igaza...
A depresszió tehát, vagyis a mélyen elfojtott agresszió betegsége (következménye) a tárgyi valóságnak megfelelő igazság-hiánya miatt keletkezik!
A valóság tehát, a depresszió kérdésében is pontosan a fordítottja annak, amit a misztikus széplelkek hazudoznak ezotéria címszó alatt. Még egyszer mondom: ha úgy lenne, ahogy a cikkszerző és a tőle, bocsánat: az annak a meghatóan hangzó barbie-hazugságától elragadtatott megosztó képzelik, meg kellene szűnjön, az, az igazság konvenció rendszer, amit erkölcsnek nevezünk, de meg a törvény és a jog is! És azokkal együtt az emberi életünk egyetlen értelme és célja: a megváltási lehetőségünk (Ama bizonyos 100 százalékos egybeolvadási lehetőségünk) is.
(Nem kell annyira sietni hölgyeim azzal az egybe-olvadással. És főként az igazság relativizálása és a hazugságok szaporítása árán nem.)

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO