ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - nem veszélyes asztrológus (Győződj meg, ne óvakodj!)

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2018.07.17. 14:40

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 28 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Nyílt tanácsadás
HozzászólásElküldve: 2015.11.12. 17:36 
Offline
Asztrológus
Asztrológus
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 741
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
Az első kérdező levele:

"Kedves Violetta!

Kedves férjed már elkészítette számomra a karmikus horoszkópot. Rendkívül sokat tanultam magamról, ezúton is nagyon köszönöm a munkáját.

A kérdésem az, hogy milyen munkát, foglalkozást kellene végeznem ahhoz, hogy ne érezzem felesleges időtöltésnek azt a 8 órát, amit naponta az irodában töltök. Könyvelő végzettségem van és jelenleg ezt a szakmát gyakorlom.

„Iringó”

Kedves Iringó!

Képleted fő adatai:
Nap – Szűz (teljesen pozitív, egy fényszög)
Sárkányfarok – Halak, 6. ház
Lilith – Szűz, 1. ház
Kecske éve – Bak karma

Nagyon köszönöm a bizalmadat. A képletedből egy asztrológus számára már eleve érthető is, hogy miért ezt kellett megkérdezd, hiszen az asztrogrammod súlypontjai, köztük mindkét karmapontod munkával kapcsolatos sorsproblémákat jeleznek.

Miközben mind a pozitív Szűz képességeket jelző Szűzben álló Napod, mind a Szűz karmádat jelző Szűz Lilithed szempontjából megfelelő munka a számodra a könyvelés, hosszú távon önmagában nem elég egy ilyen spirituális ismeretszerzési és fejlődési igényeket mutató szellemi struktúrával, mint amilyennel te születtél a világra. Ezért mindenképpen fontos, hogy spirituális ismeretek szempontjából fejleszd magadat, a leginkább ajánlom az asztrológia tanulását, természetesen azzal a céllal, hogy asztrológus lehess – és a képletedben jelezett pozitív képességek lehetővé is teszik ezt, de csak miután a Szűz karmádat feloldottad és e Szűz karma által determinált gondolkodásod, amely öntudatlanul hajlamos inkább materialista vagy babonásan misztikusan működni átállítod spirituális gondolkodásra. A spirituális gondolkodás és a pragmatikus, sőt a világi gondolkodás (a világi gondolkodás az, amikor spirituális kérdéseket is gyakorlati logikával kezelünk) különbségének szemléltetésére, ha megvizsgáljuk a jézusi tanításokat, amelyek teljesen ellenkeznek a gyakorlati, pragmatikus logikával – és mégis mind igazak. Nézzük meg, hogy mennyire ellentétesek a világi logikával a következőek: „Aki meg akarja tartani az életét, elveszíti azt, s aki pedig elveszíti énérettem, az megnyeri azt.” Illetve: „Akinek nincs, attól elvétetik, s akinek van annak adatik.”
De addig is, amíg asztrológussá lehetsz a kettes házadban álló bolygók által jelzett képességek és életfeladat vállalások azt jelzik, hogy a te életedben szükséges egy olyan jövedelemszerzés, amely az anyasággal kapcsolatos, vagyis a gyermekek gondozásával, ez lehetett volna óvónősködés, gyermekvédelmi munkák stb. de mivel nem rendelkezel ilyen végzettséggel, ezért amit ajánlhatok az egyrészt az anyaság, mert Magyarországon, ha munkából mész gyesre, akkor egy keresetnek megfelelő gyest kérhetsz, ha jól tudom, tehát anyagi biztonsággal is jár. Bár, nem írtad, hogy van-e elkötelezett párkapcsolatod, feltételezem, hogy van és kiegyensúlyozott, hiszen csak a munkával kapcsolatosan kérdeztél. Ha valamilyen akadálya lenne a gyermek foganásnak és a várandósságnak, akkor még mindig van egy lehetőség: árva gyermek örökbefogadás, amit az állam szintén támogat, tehát szintén anyagi biztonságot nyújt. Az anyaság egyébként is olyan fő fontosságú általános emberi életfeladat, amely mind a Halak karmád (szeretet-problémák, boldogság képtelenségi problémák) feloldásához megfelelő feladat, mind a Szűz karma feloldásához, hiszen kultikus, vagyis olyan rendszeresen végzendő gyakorlati feladatokat jelent, amelyek mind szoros kapcsolatban állnak a szellemvilág történéseivel. A Szűz jegynek ugyanis ez a lényege: olyan kultusz gyakorlás, amely gyakorlati (-lag is fontos) feladatok végzése, amelyek ugyanakkor közvetlenül spirituális, szellemi munkát – szellemi fejlődést is igényelnek, tehát a legalkalmasabbak arra, hogy a szellem és az anyag közötti kapcsolatot figyeljük majd egyik és másik szférában szerzett tapasztalatainkat egymással egyeztessük, és a megfelelő következtetések szerint javítsuk magunkat.

baráti üdvözlettel: Viola

_________________
Egy csepp harc többet ér egy könyvtárnyi elméletnél. Mert a szeretetben is csak az lehet kitartó, aki harcolni is tud.
http://aldottelet.com/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Nyílt tanácsadás
HozzászólásElküldve: 2015.11.23. 14:47 
Offline
Asztrológus
Asztrológus
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 741
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
Kedves Violetta,
Először is köszönöm a kérdezési lehetőséget. Azért írok neked, mert nem találok kiutat a letargiából. Párom fél éve külföldön dolgozik, azóta nem találom itthon a helyem. Mintha a szívem egy darabja kiszakadna mindig, amikor búcsúzkodunk. A gyerekeket is megviseli. De ők a mindennapokban úgy viselkednek, mint máskor. Én viszont utálok így otthon lenni. Ingerült és ideges leszek, amint belépek abba a házba. Sajnos a gyerekek is érzik és tapasztalják ezt. Az a baj, hogy az a cél, amiért ő külföldre ment, a házvásárlás, az egyre távolodik. Saját otthont szeretnénk az albérlet helyett, de mindig falakba ütközünk. Mit tehetnék, hogy jobban érezzem magam az adott helyzetben. Hogy kiegyensúlyozottabb legyek és így a gyerekekkel is vidáman, felszabadultan tudjak foglalkozni? Köszönöm előre is a választ. Szép napot.

EdinaKedves Edina!

A horoszkópod adatai:

Kos Lilith (12. ház)
Skorpió Sárkány farok (7. ház)
Rák karma – kínai Bivaly éve

Az élettársak, házastársak különélését senkinek nem ajánlom. Szellemileg, lelkileg, testileg is egészségtelen. És kifejezetten azok számára nehéz és további problémákat okozó, akiknek családi vagy párkapcsolati karmájuk van, és ez nálad is így van: a születési horoszkópodban a skorpió jegyében áll a Sárkányfarok nevű karmapontod a hetedik horoszkópházban, amely az elkötelezett párkapcsolatok, vagyis az élettársi és házastársi viszonyok életterülete. A skorpió karmád feloldásához kifejezetten fontosak számodra az elkötelezett párkapcsolatod mindennapi harmóniájáért tett erőfeszítéseid, így szerzett tapasztalataid, ahhoz, hogy a karmafeloldáshoz, szellemi salak elhagyáshoz, újjászületéshez a spirituális képességeidet kifejleszd. Nyilván mindenkinek fontos ez az életterület eleve a maga rendeltetéséért is, de mivel neked itt van a skorpió karmapontod, ezért neked kifejezetten a skorpió karmád feloldásához szükséges, vagyis pontosan ahhoz, hogy képes legyél a karmádtól való megszabaduláshoz az önmagad téves reflexeit, tulajdonságait véglegesen elereszteni, ezeket a mély és számodra igen nehéz döntéseket meghozni, az általad felismert téves reflexeidnek (a karmádnak) véglegesen hátat fordítani.
A skorpióban álló Sárkányfarokkal pedig együtt áll a Szaturnusz, szintén a skorpióban a születési képletedben, ez az együttállás olyan veled született képzeteket jelent, amelyek az egyetemes törvényekkel össze nem egyeztethetőek, így történik meg az emberekkel az, ami veled is és a pároddal is, hogy úgy gondoltátok a boldogulásotok érdekében vállalhatjátok a különélést. De nem pusztán a Szaturnuszi negatív adottságokból ered ez a téves döntés és elképzelés, hanem már a párkapcsolati karmából is, vagyis abból, hogy egészen mély tudattalan szinteken zavarosak benned a párkapcsolat eredeti, spirituális funkciójáról, a párkapcsolat működtetésében, illetve a párkapcsolati harmónia és boldogság elérésében, kifejezetten – közvetlenül gátolnak téged a skorpió karmádból eredő reflexeid, mint az újjászületéssel szembeni önkéntelen ellenállások, és az újjászületéshez szükséges önleleplezési műveletektől való irracionális iszony. Arról, hogy ki milyen karmával születik, senki sem tehet, és nem is kell emiatt kétségbeesni. A jelenlegi helyzet gyors gyakorlati megoldása az, hogy mielőbb meg kell szüntetni a különélést. Addig is, amíg ez kivitelezésre kerül, javaslom neked a napi rendszerességgel végzett meditálásokat. Kifejezetten szeretetre és boldogságra. A születési képletedben a teljesen pozitív bakban álló Neptunuszod jelzi a veled született képességet a meditáláshoz és a pozitív képzetalkotásokhoz. Mivel ez a Neptunusz igen magas szellemi szintű, komoly veled született spirituális képességeket jelent, ezzel mindaddig nagyon kell vigyázz, amíg a karmád nagy részének feloldását el nem végezted. Számtalan ember esett már bele ebbe a hibába – anélkül is – hogy erről a képességükre egyáltalán felfigyeltek volna, tehát úgy is, hogy egyszerűen csak használták ezt a Neptunuszi meditációs, ráhangolódási és mágiázási képességet, amivel pl. nem egy esetben abszolút a karmikus tévútjaikon segítették előre magukat és olyan helyzetet, olyan szerelmet mágiáztak be maguknak, akik abszolút hamisak voltak, és egyáltalán nem feleltek meg az adott személy karmafeloldási és kiegyenlítődési szükségleteinek, mert pl. eleve nem köteleződtek el igazán az adott személynek. Tehát, arról van most szó, hogy egy teljesen pozitív bolygó esetén, tehát egyfajta különös és égi tehetség esetén szintén csak nagy veszélyekre kell figyelmeztesselek téged és mindenki mást, akinek a horoszkópjában pl. egy teljesen pozitív Neptunusz áll, még pedig azért, mert a Szaturnuszon túli bolygók pozitív fényszögeltsége esetén (a születési horoszkópban) hiába, hogy valamilyen különös tehetségeket jelölnek, de azok mind visszájára sülhetnek el, amíg a személy mélytudattalanjában a karmikus reflexek szabadon működnek és tulajdonképpen az egész sorsát azok irányítják – azon túl, hogy legkésőbb 42 éves kor körül lejár az ideje annak, hogy ezek a képességek tovább elrejtsék a karmát, és hogy ezekkel az ember végül is magát áltatva viszonylag sikeresen éljen. Tehát, kedves Edina, amíg nem rendelkezel egy komoly, lehetőleg szintetikus horoszkóp feltárással a karmád veszélyeit és gyakorlati feloldási szükségleteit illetően, addig azt javaslom, hogy nyugodtan használd meditáláshoz ezt a képességet, sőt, erre kifejezetten bátorítalak, mert ez fontos. Viszont a mágiázástól óvva intelek az előbbi feltárt veszélyek miatt. Érdemes elolvasnod, amiket a nemrégiben a jóslások fekete mágikus jellegéről írtam, mert azok az esetek gyakran az ilyen jó mágikus, jó képzelőerejű emberekkel esnek meg, tehát ők szoktak persze a karmájuktól vezérelten valamiért jósokhoz fordulni, akik őket a szabad akaratukat számításba sem véve tulajdonképpen beprogramozzák valamiféle jónak tűnő jövőbeli eseményekre, amik aztán nem ritkán egészen tragikusan végződnek.
a-szabad-akaratot-semmibe-vevo-joslas-fekete-magiaja-t994.html

És még több oka is van annak, hogy nagy óvatosságra és nagy felelőségre intelek eme képességed kapcsán, és ezek az okok, az alábbiakban dióhéjban említendő további főbb karmáid is.

A családi otthon megszerzésének kérdését illetően, azzal kapcsolatban megint csak túl nagy veszélyt jelentenek az ilyen világi logika szerint meghozott, de az egyetemes törvényekkel ellentétes, mert pl. a nemek rendszeres kiegyenlítődését megakadályozó, a karmafeloldást akadályozó különéléses, tehát téves áldozathozatalokat jelentő megoldási próbálkozások. Veszélyesek ezek, mert külön Rák karmával is rendelkezel, vagyis a családi szféra és az otthon karmájával, ami egyébként is hajlamossá tesz arra, hogy a családtagjaiddal (férj, gyermekek) és az otthonoddal elégedetlen légy pusztán a mély és rejtett karmikus család és otthon ellenes karmaprogramod hatására, ami pontosan azért, mert rejtett, azért mindig racionálisnak és világi (tehát hamis) szempontból mindig nagyon érthetőnek tűnő indoklásokkal látják el az embereket ezeket az ösztönszerű és eredetileg irracionális ellenérzéseiket, elégedetlenségeiket automatikusan.
Akármilyen problémákat is okozzon az albérletben lakás, de a családi egységet megbontani nem szabad, és a családtagokat és az otthont sem képzeletben, tehát sem belül, és sem kívül, gyakorlatilag (veszekedésekkel) nem szabad, mert ilyen negatív anyai mágiával bármennyi euro milliókat is keresne bárki a családban, vagy hullana az öletekbe, úgyis az anya szellemiségének (tehát a te szellemiségednek, képzeletednek, hangulataidnak) megfelelő realizáció történne a családban, az egész családra kihatóan, tehát egészen biztos, hogy más, ráadásul még nagyobb problémák jelennének meg, amíg a karma nincs feloldva.

A te karmikus összetételednek a legrejtettebb része a Kos Lilithed a 12- horoszkópházban, ami szintén kapcsolatban áll a jelenlegi helyzettel is – sőt, minden embernek az ő karmái mindig a fő okai a sorsa nehézségeinek, kudarcainak és veszteségeinek. Amíg az ember a karmáját fel nem oldja, tehát amíg véglegesen hátat nem fordít az általa jól megismert, beismert, spirituálisan téves, őt a boldogsággal ellentétes sorsvonalon vezető reflexeinek és képzeteinek. A Kos Lilith olyan karmikus reflexeket jelez az adott személyben, amely a tudattalanja (ösztönvilága) legrejtettebb, legnehezebben felfedezhető, bevilágítható rétegeiben rejlő megnyilvánulási, célratörési reflexek zavarosságát jelzi. Tehát nagyon mély irracionális félelmeket bizonyos sorsfontosságú lépések megtételét, önfelvállalásokat, akaratkinyilvánításokat illetően, és mindezek ellentétes végletét, a félelmektől, bizonytalanságoktól „kirobbanó”, ösztönös késztetéseket a „nem fair”, a mások személyiségét, személyi integritását sértő önérvényesítésre, és az abszolút istentelen, sorsellenes, sorskijátszó, materialista akarat-érvényesítésre és célratörésre, akár nyíltan, nyílt erőszakoskodásokkal, zsarolásokkal, akár rejtett taktikázásokkal. És ez a karmád igényli leginkább a spiritualizálódásodat, ugyanis a nem véletlenül okkultnak is tartott 12. horoszkópházban áll a Lilith, együtt a Kos uralkodójával a Marssal, továbbá a Vénusszal. A 12. horoszkópház pozitív értelmében és pozitív megvalósításban az önként vállalt remetéskedés életköre, egy olyan heti rendszerességű tevékenységé, ami természetesen nem kell, és normál esetben nem is gátolja a többi életkör gyakorlását, sem a családi életet, sem a párkapcsolati életet, sem a munkavégzést stb. A funkciója pedig önmagunk spirituális érlelése, ehhez az életkörhöz tartoznak a következő műveletek is: meditáció, spirituális információ szerzés, karmafeloldási naplóírás, karmafeloldás szerinti mantraírás, mantramondás és mantrahallgatás, illetve a vezeklés is, a karmáink hatására elkövetett hibáinktól való megszabadulásért, megtisztulásért, azoknak a magunkból való kitisztítása érdekében, az imént felsoroltak pedig segítenek a megfelelő magatartást felvenni a hibás reflexeinket kicserélve.

baráti üdvözlettel: Viola

_________________
Egy csepp harc többet ér egy könyvtárnyi elméletnél. Mert a szeretetben is csak az lehet kitartó, aki harcolni is tud.
http://aldottelet.com/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Nyílt tanácsadás
HozzászólásElküldve: 2015.11.30. 14:07 
Offline
Asztrológus
Asztrológus
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 741
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
Negyedik kérdező.

Kedves Viola,

Négy gyermekes anyuka vagyok. Férjem kőművesként dolgozik. Most lehetőségünk adódott külföldre költözni, amit nagyon komolyan fontolgatunk a jobb megélhetés reményében, mert itthon nehezen tudunk megélni. Szeretném tudni, hogy jó döntés lesz-e, ha kiköltözünk Németországba? Mellékelten küldöm én és a férjem adatait.

üdvözlettel: Petra


Kedves Petra,

Az ön horoszkópjának főbb adatai:
Karmapontok: Lilith a Rákban a 6. házban, Sárkányfarok a Kosban a 2. házban, Bika Nap a négyes házban

Megnéztem az ön és a férje képletét, és semmiképp sem ajánlhatom a külföldre költözést. Hogy mi ennek az oka, azt néhány mondatban nem lenne érdemes indokolnom, mert nyilván nem lehetne elégséges, ezért a rövid indokláson túl egy nagyon fontos tanulmányát kérem, olvassa el a férjemnek, amit ide belinkelek. Önnek épp úgy, mint ahogy az általam a figyelmébe ajánlott tanulmányban Kozma Szilárd asztrológusnak és volt-feleségének családi karmája van – az ön születési horoszkópjában ezt a Rák jegyében álló Lilith, vele együtt álló hold jelzi, továbbá a negyedik horoszkópháza csúcsán álló teljesen negatív Bika napja, ami ebben az esetben, az ég aljával teljesen negatívan együttállva egy harmadik karma pontot jelent, és szintén családi karmát, vagyis öröklött, többnyire tudattalan, az otthonnal, a családdal kapcsolatos ellenérzéseket és elégedetlenségi hajlamokat. A külföldre utazás ezeket a negatív tudattalan reflexeket csak fel fogja fokozni, és mivel ön édesanya, és a család anyagi helyzete az édesanyák tudattalan képzeletvilágától függ, ezért külföldön várhatóan jóval nehezebb sorsa lenne a családnak, mint a szülőföldön. El egészen olyan tragédiákig, hogy vagy elvesztik az ott keresett pénzt, vagy betegségek érik önt, vagy a gyermekeket.
Ha ön boldog szeretne lenni, akkor egészen más alapállásról kell újraindítania az életét. Az alapvető anyagi javak megszerzésének a horoszkópházában, a kettes horoszkóp házban áll a Kosban a Sárkányfarok nevű karmapontja, és emellett a Bika nap is jelzi azt, hogy abszolút téves a hozzáállása az anyagiakhoz, vagy túl nagy jelentőséget tulajdonít azokkal és nem tud elégedett lenni az alapvető szükségletek kielégülésével, s emiatt hajtja el mágikusan a pénzt a háztól, és én inkább erre utalok, mert ön a fent leírt kérdésén kívül nekem még megírta, hogy olyan betegsége volt, ami a Kos karmájának a kifejezetten agresszív működését jelzi. Valószínűnek tartom, hogy a Kos jellegű betegsége az anyagiak miatti mentális agresszió következménye. Ne értsen félre nem arról van szó, hogy ne lenne érthető, ha egy szülő nyugtalan és ideges az anyagiak miatt, miközben megfelelő táplálékot és megfelelő körülményeket akar a gyermekeinek, de az ön esetében egy rendkívüli mentális agresszióra való hajlam volt (?) jelen, amit kifejezetten az anyagiakkal való problémák „aktiváltak” és aminek a feloldása egyáltalán nem biztos, hogy az a megoldása, amit általában mindenki próbál, vagyis: egyre jobb gazdasági régióba költözni és egyre biztosabb és jobban fizető munkát keresni. Nem hiába mondta azt Jézus, hogy aki meg akarja nyerni életét, elveszti azt, és aki feláldozza énérettem, az evangéliumért, megtalálja és megtartja azt. Máskor pedig azt, hogy keressétek a mennyek országát és a többit megkapjátok ráadásnak. Vagyis, aki a karmától való megváltódást célozza meg, és azon munkálkodik, hogy a karmikus reflexeit pozitív odavonatkozó képességekre kicserélje magában, az a többit, amit kell, megkapja ráadásként. És ön bizony édesanyaként kell, munkálkodjék, ezt a horoszkópja egyértelműen jelzi a Rák karmájával.
De ha mégis az ellenkezője igaz és nem tulajdonít elég jelentőséget az anyagiaknak, és minimális szinten sem szeret azokkal foglalkozni, akkor ez is ez okozhatja az anyagi problémákat, persze nem önmagában, ugyanis az anyagiak nem csak a Bika jegyéhez és a kettes horoszkópházhoz tartoznak, hanem a Rákhoz és a holdhoz is.
Egy szó, mint száz, az ön boldogságának, és a sorsa jobbra fordításának, rendezésének az útja semmiképp sem az, hogy külföldre költözzön, hanem az, hogy szülőföldjén maradva maradjon otthon a gyermekeivel és értse meg és valósítsa meg az anyaságot annak teljes szellemi értelmében és rendeltetésében. A valódi oka a nehéz sorsuknak nem a szűkösség, hanem a szűkösség csak következménye annak a valaminek, amit karmának hívunk és a személyi szellemi szerkezetünknek a tudattalan részében található téves ösztönöket takarja, és aminek a feloldása az ön személyes emberi rendeltetése, mondhatni „isteni” spirituális küldetése. Higgye el nem prédikálok, sem én, sem a férjem, mert mi magunk is Rák karmások vagyunk, negyedik éve négy gyermeket nevelünk, és tapasztaltunk anyagi szűkösségeket mi is, tehát ezt a fajta karmát a saját bőrünkön tapasztaltuk, de természetesen a tanácsainkat rengeteg más eset ismeretében és idevonatkozó metafizikai és asztrológiai ismeretek fényében adjuk.
Kérem, tehát hogy olvassa el Kozma Szilárd tanulmányát:
A Rák-Lilith és a külföldi tragédia összefüggése
http://kozmaszilard.hu/index.php?option ... iew&id=179

Épp az előző kérdezőnek adott válaszomban írtam azt, hogy nem ajánlom senkinek, hogy férj és feleség egyfajta távkapcsolatba kerüljenek, pl. munka miatt, ami elég gyakori manapság Európában, de ki kell, egészítsem ezt azzal, hogy bizonyos esetek lehetnek kivételek. Az önök esetében pl. mivel a férje nem Rák karmás ő egyedül kimehetne, ha önök ennek részleteiben meg tudnak egyezni és jól bírják majd az ezzel járó egymástól különélést. Több mindent figyelembe kell venni, hogy az ember meghozza-e ezt az áldozatot. Önök erdélyiek és itt Romániában nem olyan jó a szociális ellátás, mint Magyarországon, tehát ezért is különböző az önök helyzete és az előző kérdezőjéé, aki Magyarországon él a családjával. Én az önök esetében annyit tudok mondani, hogy a férje szempontjából nem problémás a külföldre menetel, míg ön és a gyermekek szempontjából (mivel a gyermekek az édesanya aurájához vannak kötve kb.: 14 éves korukig) a legkevésbé sem ajánlatos, sőt kifejezetten veszélyes lenne a külföldre költözés, még ideiglenesen odaköltözni is.

baráti üdvözlettel: Viola

_________________
Egy csepp harc többet ér egy könyvtárnyi elméletnél. Mert a szeretetben is csak az lehet kitartó, aki harcolni is tud.
http://aldottelet.com/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Nyílt tanácsadás
HozzászólásElküldve: 2016.01.21. 11:47 
Offline
Asztrológus
Asztrológus
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 741
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
Az 5. kérdező levele és a válaszom.

"Kedves Violetta!

Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget a kérdezésre.
A 2 és fél éves kislányommal kapcsolatosan kérdeznék. Ez amúgy is az, az időszak amikor érvényesíteni akarják az akaratukat, de azonnal és mindenáron, azonban ez sokkal hangsúlyosabban jelentkezik nála. (Van kistestvére is.)
A kérdésem az lenne, hogy tudna-e gyakorlatias nevelési tanácsot adni, a horoszkópját figyelembe véve.
(Adatok mellékelve.)
Válaszát előre is köszönöm!Szép délutánt kívánok!

Amália"


Kedves Amália!

A konkrét tanácsokhoz megnéztem az ön és a gyermeke képletét.
A gyermek horoszkópjának adatai:
Ikrek Lilith
Bika Sárkányfarok
Kígyó éve – Skorpió karma
Kos nap negatív – Vénusz, Merkúr együtt áll, ezeknek több fényszöge nincs
Kos hold negatív – Kos Uránusszal együttáll, ez vegyes fényszögelésű

Általános tanáccsal folytatom egyelőre, és aztán rátérek a horoszkópok szerinti javaslatokra is: Minden gyermeknek fontos élete első 7 évében az, hogy a testén keresztül is megkapja a korának megfelelően számára szükséges, alapvető információkat az életről. Hangsúlyozom, a testén keresztül is, mivel ebben a korban az agy még nincs azon a szinten, hogy mindent el lehessen magyarázni a gyermeknek és elmagyarázás alapján memorizáljon is. A memorizálást az egész életünkben nagyban befolyásolják a hozzájuk tartozó testi-lelki negatív élmények, a gyermek szellemi, személyiségbeli fejlődése az első hét évben nagyrészt a testi élményekhez fűzött magyarázatokhoz kötött. Ez viszont nem azt jelenti, hogy a gyermek állandóan el kell, essen és veszélyeztesse saját magát, hogy így jegyezze meg a határokat. Hanem éppen azt jelent, hogy időnként szükség van egy-két taslira, vagy egy elnáspángolásra annak érdekében, hogy a határokat és viselkedési szabályokat memorizálhassa, saját szellemi, lelki egészsége érdekében, és természetesen a környezete érdekében is. Ez, minden gyermeknek fontos, és azért kell, mindig kiemeljem ezt, mert rendkívül erős agymosás zajlik manapság annak érdekében, hogy a gyermekek ne ismerjék meg az élethez alapvetően szükséges határokat, életszerű következményeket, hogy ne kerüljenek kapcsolatba a Szaturnuszi őselvvel. Az évezredeken keresztül bevált szaturnuszi nevelési módszereket rövid idő alatt kiirtották, rózsaszínű elméletekkel kimosták a nyugati típusú társadalmakból.
Ennek a kislánynak pedig kifejezetten szüksége van ilyen határ-meghúzásokra a szülők részéről, másképp igen hajlamos indulatosságra, önfejűségre, nyakasságra, lázadásokra, ahogyan erről a kedves anyuka is beszámolt. A képlet abszolút igazolja is a rendkívüli dacosságot. Kevés a pozitív fényszög a kislány képletében, ami azt jelenti, hogy veleszületetten nehéz természetű. Viszont nem kell kétségbe esni, mert saját tapasztalat alapján mondhatom, hogy ez a nehéz természet könnyen helyrehozható: a gyermeket tradicionális neveléssel abszolút kiegyensúlyozott, boldog, együttműködő, önálló gyermekké lehet nevelni. Mint ahogy tettük ezt, a férjem és én a hasonlóan nehéz természettel (negatív horoszkóppal) született Ividő leányunkkal, akit az emberek nem győznek csodálni a most már nyugodt, szófogadó, türelmes és ugyanakkor nagyon önálló és vidám természete és magatartása miatt. Mindenki azt hiszi, hogy így született, pedig dehogy is!
A tradicionális nevelés az, amivel a gyermekeknek a valódi természetét elő lehet hozni, elő lehet segíteni, enélkül az árnyék-énjük, a karmájuk vezérli őket, mint ahogy az embereket is a karmájuk vezérli, amíg tudatosan ki nem cserélik a karmát, vagyis a velünk született, és a Lilith inverzió által fejére állított képzeteinket. A nevelésről még fontos információkat mondunk el a férjemmel az alábbi videókon:
Asztrológia- A Szeretet Egyetemes Törvénye és a nőiesség 1-2-3 (Kozma Szilárd és Kozma-Joó Viola)
https://www.youtube.com/watch?v=SEQs1qbA_nI
https://www.youtube.com/watch?v=ISEovZZN43o
https://www.youtube.com/watch?v=Ei0d5kymxNI

Meg kell jegyeznem azt is, hogy az édesanyának viszont rendkívül jó a horoszkópja, ugyanis a trigon nevű, pozitív képességeket jelölő fényszögekből bőven található a horoszkópban, amely fényszögek még össze is kapcsolódnak egyenlő oldalú háromszögekként. Ezek jellege levegő elemű (Ikrek, Vízöntő, Mérleg). Nagyon jó elmebeli, kommunikációs és nagyszerű szülői képességeket is jelző fényszögek ezek. Az ilyen mondhatni zseninek és különböző tehetségekkel született embereknek pont az szokott lenni a sorsának a megnehezítője, úgy az életük felénél 42 éves kor körül, hogy mivel nem ismerik a karmájukat és nem kapnak – nem kaptak komoly karmikus horoszkóp-feltárást is tartalmazó spirituális beavatást – illetve, amíg nem kapnak, addig – a tehetségeikkel elért sikereik miatt nem veszik komolyan a karmikus problémáikat, nem kezdik a karmájukat oldani, és amikor keményebb karmikus sorsprovokációk érik őket, akkor nagyon nehezen és általában igen sokára látják azt be, hogy azok a tehetségek nem csak külső sikerek elérésére valók, és spirituálisan is fejlődniük kell, hogy a karmájukat feloldhassák. Nem tehetnek róla, hiszen ezt nem tanítják az iskolákban. Még nekik is, szükségük van a beavatásra, karmafeloldási útmutatásra. Amália esetében, a kislánya (az anyai ági karmikus öröklődés ismeretében) kevés pozitív fényszöget jelző képlete mutatja, hogy ő a tehetségei miatt a másokkal való együttműködést és bizonyos általános sorsfeladatokat illetően türelmetlenné vált.

Ennél a kislánynál nem csak abban kell az ő „extrém” tüzességére (negatív Kos bolygók) odafigyelni, hogy amíg gyermek, addig ő a szüleire kell, hallgasson, és ebbe a hierarchiában kell éljen, valamint leszoktatni a dühkitörésekről, akaratosságról, hisztikről, tehát kicsi korától kezdve katonás fegyelemre kell szoktatni, máskülönben nála elszabadul a Pokol, hanem ugyanakkor bátorságra és egyenességre kell őt szoktatni, tanítani, hogy elfojtás alá se kerüljön ez a tüzessége. Tudom jól, hogy ezek a gyermekek, az akaratosságuk, erőszakosságuk mellett ugyanakkor hajlamosak kényesek és bizonyos helyzetekben rendkívül gyávák is lenni, fontos, hogy odafigyeljenek, hogy a gyermeket biztassák bátorságra, egyenességre, sőt, a korához képest normális bátorságot, egyenességet, nyíltságot követeljék meg tőle (pl. ismerősöknek, vagy az üzletekben köszönjön hallhatóan, rokonokkal, barátokkal merjen beszélni, megszólalni, viszont legyen tisztelettudó, ne ő akarja dominálni a beszélgetéseket a felnőttekkel szemben). A szülőket ne ő irányítsa, hanem épp fordítva: hallgasson a szülőkre.

Ennek a kislánynak nagyon rosszat tenne az, ha elnéznék neki a kényességét, időnkénti félénkségét, együttműködési képtelenségét. Meg kell, tanítani együttműködni a szülőkkel, testvérrel, együtt játszani a korosztályával. Nem szabad elnézni a szeszélyességét is (hajlamosítja az Ikrek karmája) amit egyszer kijelentett, hogy kér, vagy nem kér, megy, nem megy, játszik, nem játszik, utána nem szabad tőle elfogadni, ha változtatgatja az akaratát. Ugyanígy az Ikrek karmája szintén nem szabad neki hagyni majd nagyobb korában, hogy hazudjon, főként nem a szülőknek, testvérnek.
Már csak azért is fontos a kislányt még idejében fegyelmezettségre szoktatni, mert valóban nagyon hajlamos indulatból cselekedni, erőszakoskodni, és a másokkal való együttműködés kifejezetten nehezére esik, és ezek miatt isten őrizz, hogy a kistestvért kelljen tőle félteni és ne lehessen majd őket nagyobb korukban kettesben hagyni. Szem előtt kell tartani ezt a szempontot a nevelésben, ami nem csak rövid távon, de hosszú távon is jót tesz a gyermeknek, mert felnőtt korában annál kevesebbet kell, szenvedjen a felelősségek és a szülői szerep feladatainak (pl. gondoskodás) megszokásával, nem kell ezektől megijedni, mert ez a természet rendje és pontosan, hogy azoknak a felnőtteknek van a felnőtti életükben sok elemi illetve egészen bonyolult sorsrendezési, lelki problémájuk, akiket az új, természetellenesen kímélő neveléssel, illetve nem-neveléssel neveltek fel.
Fontos neki a mozgás, elég korán el lehet kezdeni harc művészeti oktatásra vinni, hogy megtanuljon bánni a benne levő tűzzel, egyelőre a veleszületetten téves harciasságával. Fontos neki a szabadságérzetét szabad mozgásban is megélnie, futkározás, levegős mozdulatokkal járó játékok, persze a szülő ne engedje neki a vakmerőséget.

A határozottság mellett nagy kitartást, türelmet, vagyis ismétlést igényel a kislány nevelése, mert a Skorpió karmájából fakadóan rendkívüli belső ellenállásai vannak mindennel szemben, ami tőle változtatásokat igényel. Ezért sem mondhatok mást, mint azt, hogy nagyon rosszat tesznek neki, ha nem elég határozottak és következetesek vele, mert egészen más élet vár rá, ha még most megszokja azt, hogy az élet „csupa” fejlődés, megújulás, ön-javítás, máskülönben kamaszkorában depresszióssá is válhat, ha túlságosan eluralkodik rajta a belső ellenállása az élet nehézségeivel szemben, felnőttként pedig végzetes helyzetekbe sodorhatja magát ezzel a makacs belső ellenállásával, azzal, hogy nehezére esnek neki a belső korrekciók, nehezen engedi el téves ambícióit, haragját, sérelmei miatti bosszúérzéseit. Ez utóbbiakat sem szabad ráhagyni, hanem segíteni kell őt szeretettel és határozott elvárásokkal is, hogy ne kelljen, szenvedjen e negatív hajlamai miatt.

Titkolózásra hajlamos, amiről szintén le kell szoktatni, a szülő egyfelől határozott követeléssel, másfelől nagy ráfigyeléssel, kivallatással, a dolgok megbeszélésével hozzá kell, szoktassa, hogy legyen nyílt, mondjon el mindent szüleinek, másképp hogyan vigyázzanak azok rá?
A gyermek a skorpió karmája miatt kifejezetten érzékeny az édesanyának a negatív skorpiói szellemi-lelki magatartására, nagyon oda kell figyelni az édesanyának, mert ha a gyermek életveszélyes helyzet(ek)be kerül, az ugyanis az édesanyának a szintén a belső változtatásokkal, belső megtisztulással, spirituális megújulással szembeni ellenállását, elfojtott haragját jelzi, ilyen helyzetekben az édesanya úgy óvhatja meg a gyermeket attól, hogy ezek végzetes kimenetelűek legyenek, hogy azonnal elengedi – feloldja az édesanya a saját haragját, belső ellenállását, és elfogadja az adott személyt, helyzetet, az istent, a sorsot, bárkit, vagy bármit, amire neheztelt és pozitív megoldást keres a helyzetre. Ennek a karmának, és az ilyen karmával rendelkező gyermekek esetén az édesanyák karmájának a feltárása rendkívül fontos ahhoz, hogy a szülők megelőzhessék, hogy ilyen szélsőséges sorsjelzésekre egyáltalán szüksége legyen az édesanyának, hiszen az ő tudattalanjához kötődik a gyermek (a gyermekek) 14 éves korig. Egy olyan nagyszerű képlettel született személy, mint Amália, talán nem idéz az életébe ilyen szélsőséges helyzeteket, én nem tudhatom, de mint asztrológus, én akkor végzem felelősségteljesen a munkámat, ha a legnagyobb veszély-lehetőségekről is tájékoztatom a hozzám fordulókat. Elhiheti nekem Amália, hogy eszemben sincs senkit potyára ijesztegetni, de ha mégis kételkedne a figyelmezetéseimben, akkor nyugodtan kérdezzen meg más asztrológust is a skorpió karmáról. Az pedig fekete-fehér tényként kezelhető, hogy a gyermek a kígyó évében született, tehát komoly skorpió karmával rendelkezik.

A belső korrekciókra képes skorpió viszont különös érzékenységgel mozog a világban, érzékeny, vagyis fogékony mások lelki, szellemi rezdüléseire, mély spirituális tudásra képes szert tenni, olyan ember, aki rendkívül sokat segíthet másoknak a rendíthetetlen igazság-szimatolásával. Azonban sok van még addig, hogy ez a kislány egyszer ilyen ember lehessen, sőt, ugyanakkor a tizenegyes házas Kos bolygóival, is spirituális és kifejezetten közösségi együttműködési, illetve szellemi alapon újító jellegű életfeladatokra rendeltetett – nincs itt lehetőség az ő pozitív életrendeltetését bővebben kifejtenem – a lényeg, hogy nagyon sok múlik az alapokon, akár az egész élete és sorsa múlhat azon, hogy megfelelő nevelést kap-e, vagy sem – mint ahogy az emberiség többsége is pontosan azért tévelyeg, és üldöz hamis boldogságképeket, immáron a föld bolygó flóráját, faunáját is egyre jobban tönkretéve, mert sohasem kapta meg a megfelelő beavatást, és mert pl. erre az információ befogadásra eleve fel sem készítették – fel sem készíthették a szülők, szintén információhiányból adódóan.

szeretettel és világossággal: Viola

_________________
Egy csepp harc többet ér egy könyvtárnyi elméletnél. Mert a szeretetben is csak az lehet kitartó, aki harcolni is tud.
http://aldottelet.com/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Nyílt tanácsadás
HozzászólásElküldve: 2016.02.15. 10:15 
Offline
Asztrológus
Asztrológus
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 741
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
Hatos: kérdés és válasz.

"Kedves Violetta,

Gyermekvállalással kapcsolatban szeretném megtudni, hogy mi áll az asztrológiai képletemben.
Két éve, hogy megszakadt egy baráti kapcsolatom egy férfival (Lali), akit 9 évig szerettem, de nem is jártunk együtt, nem akart velem komoly kapcsolatot.

Rögtön ezután, februárban megismertem egy férfit, Andrást, akivel mostanáig
tart a kapcsolatunk. Sokáig gondolkodtam, hogy nyissak-e felé, mivel nős.

Úgy érzi, hogy véget ért a házassága /26 éve házas, gyerekek nincsenek/, de
bizonyos okok miatt nem hagyhatja el egyelőre a feleségét.
Amit nem vártam, hogy újra jelentkezett Lali, mondtam neki, hogy új
kapcsolatom van. Neki most nincs partnerkapcsolata, nős sem volt még.
Mindkét férfi iránt vannak érzelmeim. Sosem gondoltam volna, hogy ilyesmi
megtörténhet velem, többnyire határozott vagyok fontos kérdésekben.

Úgy érzem, hogy minél hamarabb döntenem kell.
Fél évvel ezelőtt mondta nekem egy asztrológus, hogy 2016-ban fog
megszületni az első gyermekem.
Nem tudom, hogy valóban így lesz-e, de úgy hiszem, hogy a gyermek és a gyermek apja adott a számunkra.

Ezért is írok Önnek, mert az asztrológiai képlet lehet, hogy választ ad,
hogy egyáltalán jó-e nekem egy nős férfira várnom, vagy csak karmikus
tartozás ez a kapcsolatom és talán nem is lehet együtt gyermekünk.

Üdvözlettel: Renáta"


Kedves Renáta,

A születési horoszkóp főbb adatai:
Sokszoros ikrek karma: Ikrek Lilith, együttállások
Skorpió Karma: 8. házas Sárkányfarok
Kos karma
Vegyes Bak Nap együttállásokkal


A párkapcsolati problémára reagálva kezdem a válaszom:
A házas férfit illetően: Semmiféle kettősségbe nem szabad belemenni, mert pontosan abból lesz majd negatív karma. Nem létezik ilyen, hogy így kellene törlesztenie,
inkább a kettősség kísértésének kell, ellen álljon. És önt pontosan azért kísértik a kettősségek, a teljes elköteleződés, a társ teljes felvállalásának lehetőségei, mert önnek Ikrek karmája van, és ön előtt nagyrészt még rejtett az, hogy tudattalanul ön kicsoda is és ott mélyen mennyi, de mennyi bizonytalanság, kételkedés, kettősségre való hajlama, késztetése és sóvárgása rejlik. Öntudatlanul és öntudatlanul is a kétséget érzi biztonságosnak, bármilyen is abszurdan hangzik, mert az ön rejtett énje alapvető tévképzetekkel rendelkezik a szabadságról, de még az igazi öntudatról is. Tehát ezzel a karmával én önnek egyáltalán nem ajánlhatom, hogy várjon a házas férfire, aki valamiért nem költözik el a feleségétől, miközben gyermek sincs, aki valamelyest nyomós ok lehetne erre. Egészen biztos, hogy ezt a férfit a karmikus tudattalanja idézte be, ami nem is meglepő 9 év plátói szerelem után, ha jól értettem. Ugyanis ön ezzel a 9 év plátói szerelmes barátsággal keményen felduzzasztotta a karmáját, és ami eleve negatív, tudattalan, sorsrontó sóvárgás volt önben, az most még inkább „bejáratott” lett, és még inkább elköteleződésre képtelen férfiakat vonz be, már, ha lehet még az előzőt fokozni.
Ön már eleve hatványozott Ikrek jellegű karmával, vagyis kettősségre sóvárgással, kételkedéssel és erős árnyék-énnel született a világra, tehát már önmagában ez az önnel született és az ön boldogsága ellen játszó „második énje”, „rejtett-énje” olyan nehéz karma-feloldási életfeladat az ön sorsában, hogy egyáltalán nem az ingyenes tanácsadás hatókörébe tartozik, hanem minimum egy szintetikus horoszkópfeltárást igényel, tehát ha annál kevesebb részinformációkat kap erről a sorsfeladatáról, attól még igazából belekezdeni sem fog tudni, hogy megismerje az árnyék-énjét. Ezt becsületes asztrológus nem is vállalhatja, hogy megkockáztatja, hogy egy ilyen súlyos Ikrek karmával született személynek egyáltalán sorsa minimális javulását, tragédia-mentességét ígérő lehetőségeket tárhat fel ingyenes tanácsadás szűk keretén belül valamilyen spirituális vagy gyakorlati tanácsot adva. Főként, hogy ez dupla skorpió karmával párosul, ami még az előbbieken felül ellenállásokat generál önben minden olyan információval szemben, amely újjászületési, ön-javítási ébresztő vagy provokáló jellegű. Érkezzen is az önhöz bármilyen szelíd és békés formában is, de ha ellenállást nem is mindig vált ki, akkor is minimum reflexből kizárja és ignorálja azokat az információkat. A világért sem akarom önt bántani, vagy megrémíteni, de ilyen az ön tudattalanja, és abszolút nem tehet róla, nem hibás érte, egyszerűen csak jó nehéz feladatot vállalt mielőtt megszületett volna.
Azzal a spirituális rendeltetéssel született a földre, hogy azon túl, hogy realizálja a saját neme szerinti szellemiséget (legyen feleség, igazi társ, és legyen édesanya) hogy oldja fel az Ikrek (árnyék-én, kettősségek), a Skorpió és a Kos jegy szerinti karmikus reflexeit és tévképzeteit. De kapott is hozzá megfelelő pozitív képességeket, amiket nem arra használt, hogy a karmáját feloldja. Erről a levelében leírtak is világosan tanúskodnak, és amely képességekkel viszont már nem sokáig (vagy már nem is) lehet visszaélni, és azokon élősködni. Mert vannak Szaturnuszi ciklusok, és aki nem dolgozik nagy buzgósággal a karmáján és nem születik újjá, annak a Szaturnusz egyre szűkebbre szabja a határokat, szélsőséges esetben, ha az illető túlmegy azon a karmaverkliző (tévhitbe veszési) határon, hogy már nincs esélye felébredni, és feloldania magát a karmikus téves látásmódja alól, akkor az életének vége.

Jelen válaszom végére bemásolom önnek egy korábbi esetben adott válaszom linkjét, ahol írok az ilyen fekete mágiaként működő jóslatokról, mint amit amilyet önnek is adtak. És azt javaslom, hogy azt a jóslatot azonnal felejtse el és törölje ki a elméjéből, mert ha megfogan egy gyermek abból az okból, hogy önnek ezt jósolta és ön ezt csak úgy elfogadta, és feladta a saját öntudatát, szabad akaratát, személyi felelősségét és ráhagyatkozik egy ilyen hazugságra, akkor ha véletlenül ez a jóslat be is teljesíti magát és a gyermek megfogan, akkor isten őrizz, hogy abból milyen tragédia következhet az ön számára. Ilyen nincs, hogy önnek a Jóisten, Szűz Mária, angyalok, ördögök, univerzumi tündérkeresztanyák, vagy bárkik beprogamáltak volna 2016-ra egy gyermek megfoganását. Egy gyermeket az édesanya szellemisége-lelke, teste fogan meg, ő hoz létre, ő táplálja a fejlődését, egészségét, ő tart életben, nem csak a tudatával, de a tudattalanjával is. Én nem tudom, hogy az a jós honnan, miből gondolta, hogy önnek 2016-ban gyermeke születik, de az biztos, hogy fogalma nem volt erről a metafizikai alaptételről, se az emberi rendeltetésről, és így az ön tudattalanjával sem számolt, és sok minden mással sem. Azért a gyermekért viszont, aki így, ilyen körülmények között, ilyen szellemi alapból megfogan (hogy önnek ezt csak úgy, primitíven, dilettánsan, minden előfeltétel, vagyis az ön tudatos és tudattalan világának folyamataitól teljesen függetlenül a személyességétől megfosztottan „megjósolták”), azért a gyermekét első sorban ön lesz a felelős. És ezt pont azért hangsúlyozom, mert nem egy ilyen esetről tudunk a férjemmel, ahol az ilyen módon, nem a sorserők által, és nem is az adott személyből természetszerűleg fakadóan fogant meg gyermek, ott több esetben meg is halt nem sokkal a születése után.

Teljesen más az, amikor a sorserők, pontosan a mi tudattalanunkra reagálva megfoganást hoznak az életünkbe és teljesen más az, amikor önként elfogadjuk azt, hogy egy gyermek-foganásra valaki beprogramoz minket, és mi mintegy ezzel felmentve érezzük magunkat a sorsunkért való felelősség alól. A fekete mágiához nem kellenek okkult dísztárgyak, se különös varázsszavak, ne legyen, naiv ön sem. A fekete mágiához az bőven elég, hogy egy másik felnőtt embernek semmibe vesszük a tudatos és tudattalan személyiségét, annak saját mágikus hatását, és élünk a lehetőséggel, hogy hagyja magát beprogramozni – illetve, hogy mi lemondunk a saját személyi önállóságunkról.

Ha ön valóban boldog akar lenni ebben az életben, ha igazi szerető férjet és apát akar, ha ön egészséges gyermekeket akar, és tragédia-mentes életet, akkor felejtse el gyorsan ezt a jóslatot. És azt is, hogy még valaha ilyen az ön személyi (szellemi önállóságát, integritását) mellőző, közönséges, ráolvasó jósokhoz soha többé nem megy. És lehetőleg megrendeli egy kauzális asztrológustól (tehát valódi karmafeltárást, karmafeloldási – nem karma-törlesztési! - beavatást végző asztrológustól) legalább a horoszkópjának a szintetikus mélységű értelmezését. Én is szívesen vállalom ennek a horoszkópfeltárásnak az elvégzését, mert bár a legnehezebb karmák közül való mind az Ikrek, mind a Skorpió karma, amikkel ön veleszületetten rendelkezik többszörösen is, de mivel magam is Ikrek és Skorpió karmás vagyok, ezért jól ismerem belülről is az ezzel járó spirituális, lelki
és sorsnehézségeket, és azt is tudom, hogy hogyan kell ezeket feloldani, vagyis a megfelelő pozitív ellentétükké tenni őket.

További tájékozódásként ajánlom figyelmébe az Ikrek karmáról a férjemmel, Kozma Szilárd asztrológussal írt tanulmányunkat és a férjem videóit az Ikrek karmáról:
http://kozmaszilard.hu/index.php?option ... iew&id=492

http://aldottelet.com/videok/kozma_szil ... ahoz_video

https://www.youtube.com/watch?v=YvsTJ6hvrjE

http://aldottelet.com/kozma_szilard_es_ ... gonoszsaga

Szeretettel és világossággal: Viola

A jóslásról:
a-szabad-akaratot-semmibe-vevo-joslas-fekete-magiaja-t994.html

_________________
Egy csepp harc többet ér egy könyvtárnyi elméletnél. Mert a szeretetben is csak az lehet kitartó, aki harcolni is tud.
http://aldottelet.com/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Nyílt tanácsadás
HozzászólásElküldve: 2016.02.15. 10:48 
Offline
Asztrológus
Asztrológus
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 741
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
Kilences. (Eleve publikus volt, nem privát.)

sziasztok,
kérhetnék egy kis segítséget a barátomnak mi lenne az ideális foglalkozása? Budapest, 1992.12.29 15.44
Előre is köszi

Lili

(Forrás: https://www.facebook.com/groups/1515282335449087/ - Az általam indított asztrológiai tanácsadó csoport.)

Kedves Lili,
Ami a barátod képletében a pénzkereső munkájával, neki való kultikus munkájával, hivatásával kapcsolatos:
Pénzkereső munkák: Rák Mars a kettesházban - hivatásos katona, mentős, balesetis orvos vagy asszisztens, sebészorvos, tűzoltó. Mindenképpen a Marsnak megfelelően tettrekészséget, gyorsaságot, gyors döntési képességet igénylő és valamiképp a harccal, vészhelyzetekkel kapcsolatos foglalkozás, ehhez kellene még hozzáadni valahogy a Rák témakörét, gyermekek védelme, vagy éppen az apák védelme a feministák ellen, na ehhez kell még pl nagyon keménynek lenni. :D
De mivel ez a Mars neki többnyire negatív, jó lesz minél előbb karatére vagy más kemény harcművészeti oktatásra beiratkozni, máskülönben egész életében anyagi problémái lehetnek a bátortalansága illetve indulatoskodásai, haragvásai miatt is.

Ami a hatos házát illeti, tehát a számára előbb-utóbb sorsfontosságú kultikus munkát, erről a hatos házas Skorpió Plútó és Nyilas Merkúr ad információt.
- Oknyomozás, jogi ismereteken alapuló foglalkozások ajánlottak. misztikával, gyógyítással semmikép sem foglalkozzon, csak ha teljes kauzális (karmikus) horoszkópfeltárást két és jó pár évet már eltökélten oldotta a saját karmikus tévhiteit, karmikus reflexeit, akkor asztrológus is lehet belőle.

Mindenképpen a szülői hivatás lesz életében a legfontosabb, hiszen pl. a Holdja (ami a gyermekekhez való viszonyulását jelzi) a 10 házban, a hivatás házában áll, az ő igazi problémái azok, hogy a társadalomban való helyéve, megnyilvánulásával vannak neki problémái, vagy szeretne attól teljesen elvonulni, megszabadulni,vagy pedig túlzott ambíciókkal rendelkezik, esetleg exhibicionizmusra hajlamos. Egyébként az, hogy hetente 2-3 délutánt remetéskedjen, jó lenne ehhez neki horoszkóp, hogy karmikus - spirituális ismerteket szerezzen és elmélkedhessen magáról, és a világról, mert a másik problémája az Ikrek karmája a 12. házban, ami miatt, ha nem szerezhet ilyen önismereti tudást magáról és nem fejlesztheti magát tudatos karmaoldással, akkor ő minden számára fontos, sorsdöntő kérdésben és helyzetben kételkedni fog, a helyzet fontosságát illetően, önmagát illetően, illetve párkapcsolatát illetően is. Márpedig amíg nem tud teljes meggyőződéssel bízni és hinni és elköteleződni, addig neki rejtélyes módon, vagy sokszor saját felszínessége, vagy éppen az adott kérdésben a világias gondolkozása miatt végül nem jönnek meg a várt sikerek, sőt, előbb-utóbb, egy-két évente mindig menekülni akar majd az addig vállalt helyzetből és feladatok elől.

üdvözlettel: Kozma-Joó Violetta

UI: Pénzkeresettel, pályaválasztással kapcsolatos kérdéseknél kérem írják meg a végzettséget, képesítéseket is.

_________________
Egy csepp harc többet ér egy könyvtárnyi elméletnél. Mert a szeretetben is csak az lehet kitartó, aki harcolni is tud.
http://aldottelet.com/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Nyílt tanácsadás
HozzászólásElküldve: 2016.02.16. 18:17 
Offline
Asztrológus
Asztrológus
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 741
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
Hetes.

"Kedves Viola, A kérdésem a magánéletem alakulásával kapcsolatos. Egy évvel ezelőtt zártam le egy majd 6 éves komoly kapcsolatot. Az utóbbi egy évben levontam a következtetéseket, sokat tanultam ebből a kapcsolatból. Hónapok óta túlléptem és aktívan ismerkedek. (Az életem más területein is voltak komoly változások ebben az évben, ha fogalmazhatok így, minden függőben lévő ügyemet lezártam és még el is költöztem)

Most már úgy érzem, hogy készen állok és vágyom egy igazi társra, akivel minden adott, családot tervezni is lehet, de mindezt szerelemben. -


A kérdésem az lenne, hogy mi látható, hogyan alakul a magánéletem? Közeledik-e felém az, az igazi társ?

Adatok mellékelve.

Köszönettel: Irma"


Adatok:

Skorpió karma – Kígyó éve

Mérleg karma – mérleg Lilith

Ikrek karma - teljesen negatív Ikrek nap - együttállások

Oroszlán (Szűz határán is) Leszálló
Kedves Irma,

A képletéből az látható, hogy az ön karmája párkapcsolati boldogság elérési nehézségeket, személyi öntudat elérési nehézségeket és elköteleződési, de legalábbis kapcsolat elmélyítési és kollaborációs problémákat jelez. Mivel jóslásokkal nem foglalkozom és többször kifejtettem már, hogy bizonyos fajtái, pont az, amire ön kér, azok fekete mágiával egyelőek. Azt illetően, hogy közeledik-e az igazi társ, ahhoz ön kell, magát igazi társsá tegye, ahhoz, hogy igazi társra találjon. Öntől függ, jósoljon bárki bármit, azzal, hogy ön azt a mágikus személyi képzeletébe helyezi (mármint a jóslatot) ön még inkább (tragikusan) rosszul fog járni.

Azt elmondhatom, hogy a karmájából fakadóan a párkapcsolat önnek több okból is nehéz.

Hogy hogyan alakul a magánélete, ezzel megint csak ráolvasást kér tőlem, hogy vegyem el a személyi integritását és tegyek az ön képzeletében valamiféle biztos jövőképet. Úgy alakul, ahogy ön alakítja tudatosan és tudattalanul, de ha boldog szeretne lenni és nem pedig tragédiákat megélni, akkor minimum ne kérjen jóslatokat senkitől.

Ellenben egy teljes horoszkóp feltárás az elengedhetetlen ahhoz, hogy mindabba belefoghasson, amiket megfogalmazott személyes vágyaiként, és amely vágyak felébredése nagyon örvendetes.

A kérdése – kérése olyannyira általános és majdhogynem a teljes horoszkópját felölelő választ igényel, és arra itt ingyenes tanácsadás keretén belül nincs lehetőségem, hogy megadjam.


Röviden, dióhéjban önről és a magánéleti determinációjáról: A mérleg és a skorpió karmája, de még az öntudati problémáit jelző ikrek és oroszlán karmája is rendkívül megnehezíti önnek a párkapcsolat életkörét, kezdve a párválasztástól el egészen addig, hogy mik azok, amiket el szabad, és amit el kell várni a férfi nemű társától, és mi az, amit egyáltalán nem kell és nem szabad elvárnia.

Másrészt figyelmeztetnem kell, hogy az ön Ikrek karmájával az, hogy a megfelelő következtéseket levonta az korántsem olyan biztos, főként, hogy a horoszkópja Jupiter problémát is, vagyis: a boldogsághoz szükséges egyetemes értékítélet problémáját is jelzi, ami nem más, mint az, hogy veleszületetten hajlamos arra, hogy tévesen határozza meg, hogy mi is az, ami igazán fontos a boldogsághoz.

Ennyit mondhatok itt el arról, hogy milyenek azok a karmák, az önnel született tudattalan és félig tudatos reflex hajlamok, tévképzetek, amelyeknek a megfordítására ön megszületett, és amely rendeltetést véghezvinni egy teljes karmikus horoszkópfeltárás nélkül, az körülbelül olyan, mint különösebb túlélési technikák és egyéb helyes ismeretek nélkül neki vágni a dzsungelnek, rossz iránytűvel, és téves ismeretekkel.

Az, az asztrológia, amit a férjem Kozma Szilárd elmélyített és kibővített a karmikus pontok helyes és részletes elemzésével egyértelműen képes arra, hogy az ember számára a legegzaktabb és legszemélyesebb önismeretet és útmutatást tudja nyújtani az ember számára, hogy teremtése célját, a karmafeloldást, a boldogságot elérhesse.

szeretettel és világossággal: Viola

_________________
Egy csepp harc többet ér egy könyvtárnyi elméletnél. Mert a szeretetben is csak az lehet kitartó, aki harcolni is tud.
http://aldottelet.com/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Nyílt tanácsadás
HozzászólásElküldve: 2016.02.16. 20:08 
Offline
Asztrológus
Asztrológus
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 741
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
Asztrológiai tanácsadás: Tudok-e természetes úton szülni? (Kozma-Joó Viola)
„Üdvözlöm! Olvastam, hogy vállal asztrológiai elemzést és a kismamák előnyt élveznek. Nagyon foglalkoztat a téma, hogy császár illetve természetes úton tudok-e majd szülni. Illetve, hogy lány vagy fiú a pocaklakóm mert az orvosok egyszer lányt egyszer fiút mondanak. Illetve ha még belefér, lenne egy olyan kérdésem, hogy nagyon zsúfoltan élünk egy lakásban párommal és anyukámmal szeretnénk szabadulni egymástól. Lesz-e erre lehetőségünk?

Nagyon várom a válaszát.
Adatok mellékelve.
Petra”Kedves Petra,

Adatai: 1991 – kecske éve – Bak karma

Oroszlán nap, Rák Leszálló (Sárkányfarok nevű karmapont)

Bak Lilith (karmapont)

bolygó és karmikus jel együttállások, halmozottan = Ikrek karma
Jóslással nem foglalkozom és etikátlannak és károsnak is tartom bizonyos formáit. Pl. arra, hogy lánya vagy fia születik-e nincs mód az ön horoszkópjából megállapítani, tehát én ilyennel nem szolgálhatok, és ha lennének, ilyen médiumi képességeim sem élnék velük, mert az élet (se semelyik tudomány vagy képesség) nem erre való! - És egyébként sem az a fontos, hogy fiú lesz-e vagy lány.

Lehetőség biztos, hogy van elköltözni, én azt tudom megmondani, hogy milyen belső magatartás változtatás és spirituális fejlődés szükséges hozzá. Az ön képletében keresve ennek a szerintem, mint asztrológus szerint sem megfelelő helyzetnek az okát az egyik ok az, amit a Bak karmája jelöl, vagyis, hogy látszatőrzésre és spirituális törvényekkel szembeni ignoranciára (nemtörődömségre) hajlamos, legalábbis nagyon mélyen a lét-ismerete és lét-képzelete (ideái) szintjén, ebből a felszínen viszont lehet, hogy semmit nem érzékel. Sőt, kifejezetten idevonatkozó pozitív képességei is vannak, de azokat igazán felszabadítani csak akkor tudja, ha az alatta rejlő és mágikusan ható tévképzeteket is kezdik majd kijavítani. De ahhoz, hogy ebben segíteni tudjak, ahhoz én is többet kellene, tudjak önről, neveltetéséről, és az így kialakult viszonyulásairól, elképzeléseiről stb. és az alapján kellene, karma-oldási tanácsokat adjak.

Az biztos, hogy önnek kifejezetten érdemes többször elolvasnia a férjem, Kozma Szilárd által részletesen leírt Egyetemes törvényeket (hogy fejleszthesse a spirituális képességeit) amely anyag elérhető teljes egészében az interneten az ő honlapján:
http://kozmaszilard.hu/index.php?option ... &Itemid=31Ami a szülését illeti, a Bak karmája miatt, ami ráadásul dupla (Lilith a Bakban és Kecske éve miatt) ön hajlamos az irányítási és a beavatkozási mániára, illetve arra, hogy hamis, világi szempontból jónak és helyesnek ítélt célokért hagyja, hogy önt irányítsák és a felelősségét átruházza. Önnek tényleg az lenne ilyen szempontból a legjobb, ha már lenne egy komoly, karmikus horoszkóp-feltárása, ha spirituálisan beavatott lenne és az alapján teljes felelősséget vállalhatna a szüléséért, és így akár egyedül, a párjával együtt, orvosi segítség nélkül szülhetne. És erre leginkább szellemben kell felkészülni, és ezért kellene a horoszkóp-feltárás.Megint csak azt írhatom, hogy ezzel a kérdésével, hogy tud-e majd természetes úton szülni, erre nincs lehetőségem válaszolni, mert nem vagyok médium. Az asztrológia egy tudomány, ami arra való, hogy megismerhessünk a karmánkat és a karmafeltárási tanácsok segítségével mi magunk oldjuk fel a karmát időben és ne kelljen a sors tragikus jelzéseire szükségünk legyen, és természetesen, hogy boldog emberekké válhassunk, ami ismét csak a karma feloldás függvénye.
Én egy teljes horoszkóp feltárás keretén belül meg tudom azt mondani, hogy mi az, ami gátolhatja önt a természetes szülés megvalósításában, és hogyan előzheti meg ezeket a nem-kívánt szülési nehézségeket. De hogy ön képes-e természetesen szülni spirituális felkészítés nélkül, azt talán egyedül csak ön tudhatja.szeretettel és világossággal: Kozma-Joó Viola

_________________
Egy csepp harc többet ér egy könyvtárnyi elméletnél. Mert a szeretetben is csak az lehet kitartó, aki harcolni is tud.
http://aldottelet.com/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 28 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO