ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2024.04.18. 06:21

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]




Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 3 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2020.03.22. 13:47 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4223
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Ma reggel szükségesnek láttam az alant olvasható - Remélhetőleg felvilágosító... - mondatokat írni a Keller Attila nevű, magát táltos (sámán?)-énekesnek és sámán-dob készítőnek, valamint misztikus gyógyítónak tartó, kb. velem egy idős személynek a Szarkavarás a diktatúrában című YouTube-felvétele alá, különös tekintettel arra, hogy ő is 6 gyermeknek az édesapja, miközben szerintem, éppen ő itt az egyik legnagyobb politikai szarkavaró "énekesek" egyike - legalább is, a híveit a magyar kormány által szükségesnek talált rend és önfegyelem, és a általában a szaturnuszi felelősség szelleme ellen buzdítók, vagyis a fegyelmezetlenségre uszítók egyike. Nem másért, de nem csak február 25-én követte el ezt a mizériát, ami alá a figyelmeztetésemet megírtam kommentárként:

https://www.youtube.com/watch?v=wW1rQaeMd0k ,

Hanem jóval a korona-vírusnak a hazánkra és népünkre nézve is veszélyessé válása után is készített Orbán Viktor és a Fidesz ellen uszító jellegű liberálisan misztikus jellegű felvételeket (Ő spirituálisnak nevezi ezeket a megnyilvánulásokat ugyan, de szerintem mindössze misztikusak, távol állnak attól a Szaturnuszi tudatosság és felelősség-, valamint spirituális értelemben vett törvényesség-küszöbtől, amit spirituálisnak lehet nevezni!), még, ha nem is ennyire célzatosakat.

Te soha nem éltél igazi diktatúrában Attila! A Kádár rezsim, amiben a te feleszmélésed megtörtént, már - különösen a 60-as évektől erre felé! -, olyan jóságos liberalizmusnak számított a Ceausescu féle igazi diktatúra szempontjából (perspektívájából) nézve, amit mi Romániában rejtetten irigyeltük tőletek. Ezer számra érkeztek hozzánk, még egy vagy két - három hónap alatt is vissza térve, 20 - 25 éven át Magyarországról veled egy idős fiatalok, akik Romániában megkaphatatlan jó-könyveket hoztak, és szabadság-eszméket. Mit akartál hát? Még nagyobb, még perverzebb (nyugat-európai) liberalizmust? Na, most megkaptátok, a felelősség nélküli "szabad szárnyalást" a korona-vírustól. Vagyis a kijózanító és a liberális kábulatból felébresztő, a jótékony és védelmező határok szükségének a felismeréséhez vezető, az otthon- és család szeretet felé vezető, tehát az igazi spirituális éberség felé vezető, természeti korlátozást! Hagyd abba a további ellenség-képzet keltést, ne mérgezd az ártatlan magyarok lelkét a tudattalan és a rejtett harag és a gyűlölet mérgeivel, hanem ismerd meg a Szaturnusz géniuszát és tanítsd meg a híveid számára is. Hiszen 6 gyermek édesapja vagy, és félrevezeted még az ártatlan gyermekeidet is, ha nem ismered el az apaság szeretetteljesen felelős szigorát, következetességét, korlátozásra okítását! Arról nem is beszélve, hogy a Vízöntőnek, két uralkodó bolygója van, és a Szaturnusz is éppen olyan fontos, mint az Uránusz, de, az én 28 éves szakmai megfigyeléseim alapján, annál sokkal, de sokkal fontosabb. A sok bak, ami miatt panaszkodsz, és amit te is OV-re és diktatúrájára akarsz kenni,. éppen amiatt keletkezett mert a a felelősség-nélküli uránuszi pörgést istenítette mindenki a nyugati típusú civilizációban, és a felelősségteljes korlátozó - védelmező (atyai!) Szaturnuszi fegyelmet utálta! Nézd meg, hogy kik császkálnak most feleslegesen az utcákon: éppen a veled és velem egy idős rögeszmés és eszelős személyek, akik már nem képesek az önfegyelemre és önkorlátozásra, miközben nekik kellene önmérsékletből példát adni ahhoz, hogy ne következzen be itt is, az Olaszországi katasztrófa! Ismétlem: több gyermek édesapja vagy mint én is, légy hát rájuk nézve belátással!

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2020.03.23. 13:08 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4223
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Uzner Eva Na végre,valaki kimondja!Én régebben követtem,vagyis hallgattam Heffner Attila youtube csatornáját,de mindig volt egy felemás érzésem.A magát kinevező sámán-táltos szerepébe tetszelgő,magyarkodó,régen zenész,majd devizahitel kárvallott elkeseredése han…Tovább
1

Tetszik
· Válasz · 22 órája

Kozma Szilárd
Kozma Szilárd Pedig első sorban a saját- és a családja érdekében tenné jól, ha abba hagyná a szerinte jogosnak vélt faramuci mágiázást, ami így ezekkel a sűrűn jelentkező ellenség-képzetekkel (Persze, hogy még a korona-vírus is az, az ő "spirituálisnak" nevezett szintjén!), sajnos, közönséges fekete-mágiázás. Arról nem is beszélve, hogy sok, nála naivabb magyarnak is jót tenne, ha elhagyná a (magyar!) nyilvánosság számára készített misztikus - csodabogaras ellenség-képzet gyártást és annak a mágikus szertartások és éneklések közepette való terjesztését! - Istenem, hogy ezek a misztikus csodabogarak miért nem képesek semmit tanulni az elemi szinteken is egészen jól érthető, több száz ezer éves asztrológiából! - Mikor a Mars, mikor a Szaturnusz, mikor a Pútó ((Az Isteni igazság!) géniuszának az eredeti jellegét és értelmét magyarázzák félre, mikor meg teljesen el akarják tüntetni ezeknek a szellemiségét az emberi képzelet homlokteréből.

Tetszik
· Válasz · 22 órája · Módosítva

Kozma Szilárd
Kozma Szilárd Kedves Éva! Ezen kívül, már rengeteg és ennél sokkal, de sokkal fontosabb dolgokat is leírtam és kimondtam, egészen pontosan: ennél sokkal fontosabb igazságokat is lelepleztem, úgy 1998-tól erre felé. És ezek az igazságok, illetve azoknak az embertársaim részéről való nem komolyan vétele, sajnos mind ide mutatott, hogy ne mondjam: ide vezetett, ehhez a drámai - És egyesek számára: tragikus - világhelyzethez. Nem, nem jósoltam, azt semmi esetre sem, mivel már az elején ráébredtem, hogy az egyrészt szélhámosság, másrészt misztikus fekete-mágia! Vagyis olyasmi mint ez a tévelygő Attila is folytat. Nem jósolva, hanem másként. De néha azt is megengedi magának... Szóval, amint Hamvas írja a Patmoszban, sajnos, ezekben az apokaliptikus időkben, az éberek hangja már nem ér el sem a tömegekhez, sem azok vezetőihez (politikusaihoz). Újabb tudásunkkal azt is mondhatjuk, hogy azokhoz ér el a legkevésbé, akik a tömegek által nagy feleslegben termelt javaknak az állítólag törvényes elszívásával, elorozásával gyűjtött hatalmas vagyonaik által, a politikai csúcs-vezetőket is irányítani akarják. (Egyeseket, illetve a többségüket, sajnos sikerül is!) Mivel viszont azok is éppen annyira korlátoltak és szegények szellemben, mint a tömegek,akiket manipulálni és uralni akarnak, ilyen tragikus kríziseket okoznak ostoba és őket még szűk-látókörűbbé - mivel még kegyetlenebbé, még közömbösebbé és még gonoszabbá tevő úrhatnámságukkal, mint ez a mostani. De teljesen mindegy, hogy ők lövik-e ki a WTC - szerű Bábel-tornyokat, vagy az arab terroristák, akiknek a kifüstölése érdekében kieszelték a WTC-t. Mert úgy is az őket is irányító egyetemes törvények, és a mindenkori emberi karmák hatására - sugallatára teszik. És ez itt, ennek a világjelenségnek a megértésében a lényeg. Vagyis az, hogy miként viszonyulunk hozza: józan, és (valós!) spirituálisan éber megértéssel-e, vagy rejtett, esetleg nyílt haraggal és dühvel, netalán szintén rejtett bosszú-vágy által vezérelt szenvedéllyel.Mert ha az utóbbival, akkor így is, úgy is, el vagyunk veszve.

Vagyis: még még akkor is, ha egyénileg megússzuk ezt a palackjából valahonnan és valamiért mégis csak kiszabadult vész-szellem támadását.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2020.03.25. 23:22 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4223
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Úgy néz ki, hogy végül is, el jutott Hoffner Attilához a figyelmeztető üzenetem, amit meg is fogadott, mivel a ma (2020 03 25) feltöltött dadaista videójában, már nem uszít és nem lövöldöz misztikus nyilával és meditálni sem akar, a Korona Vírus szellemisége ellen. Sőt, elég gyorsan megértette lényeget és gyorsan át is vette azt az értelmes logikát, hogy egy új, a korábbinál sokkal fegyelmezettebb (Szaturnuszi) korszak vette kezdetét ezzel a járvánnyal, amelyben létre jöhet végre - létre kell jönnie, mivel az emberek korlátozva lesznek! - az őstermészet megvédése, kímélése.
És én ennek felettébb örvendek, még akkor is, ha szegény, valamilyen tűz-karmában szenved (Bizonyára a Lilithje, vagy a Sárkányfarka áll az Oroszlánban, vagy valamilyen más jelben, esetleg a Tigris, vagy a Kecske évében született a Kínai asztrológia szerint), kiváltottam a nagy magyar sámán rejtett haragját, mert az ugyancsak dadaista (dadogós...) expozéjában a tőle ismert szánalmas - lapossággal gúnyolódik az asztrológusokon és - nem tudni miért éppen? - az urológuson :o :shock: (Vajon miért nem a cetológusokon? :D ) , tetetett hülyeséggel össze keverve, majd összehasonlítva... DE nem baj, kibírjuk..., a lényeg, hogy többé nem szennyezi a hívei tudattalan képzeletvilágát további vírus-ellenes ellenségképzetekkel.
Azt viszont meg kell említenem, hogy szomorú dolog, amikor egy jó zenész, nem veszi észre magát a többek között narcisztikus hajlamokat is adó (tűz - vagy bak...) karmája miatt és neki áll misztikus közhelyeket böfögni, liberálisan érzelgős modernista közhelyekkel keverve, és azt képzeli, de még hirdeti is, hogy ez a poszt-modern zagyvalék "spirituális" mondanivaló, sőt: igazmondás lenne.
Szomorú...
Ennyit az asztrológusoknak a misztikus csodabogarak általi lenézéséről... (Jobban tenné, ha elmenne egy asztrológushoz és megnézetné, hogy milyen konstellációban található a Sárkányfarka és Lilithje? Illetve, hogy az rá nézve metafizikailag és gyakorlatilag, mit is jelent tulajdonképpen?)

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 3 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO