ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - nem veszélyes asztrológus (Győződj meg, ne óvakodj!)

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2018.07.16. 17:31

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2017.11.21. 19:26 
Offline
Asztrológus
Asztrológus
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 741
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
Előszóként egy a témában született, hiánypótló cikket szeretnék idézni és elolvasásra ajánlani:

"Amikor nőnemű a zaklatód….

Az alábbiakban Mark Webster, egy ausztráliai újságíró számol be arról, hogyan vált a zaklatás egy sajátos formája, a nők által elkövetett stalking áldozatává" (...)

"Ha nő a zaklatód, készülj fel, nagy meccs lesz. Nehezebben szabadulsz meg tőle, mint a kullancstól"


- ez már beigazolódott a számunkra Gerle Évával és Lelkes Villővel, akik, ha 9-10 hónap után és egy zaklatási vád után le is csendesedtek, de azért még alattomban tartják a frontot a szennyblogjaikkal. Ha nem csapta volna meg őket a börtönbüntetés szele, akkor soha nem vettek volna visszább, leállni pedig még mindig nem tudnak.


"Jól dokumentált tény, hogy a nyugati nők nagyon nagy százaléka mentális betegségekben szenved és számuk évről évre nő"

- !!!!
Ez, az ami szinte tabu téma még mindig, és nagyon aggasztó tendencia, főként, hogy közben a feminizmus nevű politikai ideológia egyre több előjogot szerez nőknek. Ez a kettő így együtt kilátástalan társadalmi helyzetekhez fog vezetni és előbb utóbb orvoslásra szorul majd mindkét probléma.

"szemlátomást nem dolgozott, szülei luxuslakást vettek neki"
- írja Mark Webster a női zaklatójáról.

Kutatott a női zaklatók témájában: "Túlnyomórészt szingli, heteroszexuális, harmincas éveik végén járó értelmiségiek voltak" (...) "Komolyabb mentális- és személyiségzavaroktól szenvednek."

http://www.asztropresszhirek.com/2017/1 ... -zaklatod/"

Egy őrült személy leveleket írkál Szilárdnak, amolyan Gerle Éva-i lelkületű és mentális állapotú, de jóval műveletlenebb valaki, vagy az is lehet, hogy csak előrehaladottabb a mentális betegsége.

Vajon Galambos Eszter ikertestvére, Galambos Adrienn írja-e nekem és Szilárdnak ezeket a zaklató leveleket?

Nekem annyiról van tudomásom, hogy Galambos Adrienn amikor jelentkezett Szilárdnál horoszkóp értelmezésre akkor gyalázni és rágalmazni kezdte Szilárd számára a testvérét, Esztert, akit viszont Szilárd már ismert és meg volt győződve, hogy G. Eszterre nem lehetnek igazak azok a szörnyű állítások, így a Galambos Adrienn felkérését elvi okokból visszautasította.
"2017. július 7. 8:43 bute tri írta, <1111.tribute@gmail.com>:


MINDEN, AMIT ÍROGAT A LEVELEIBEN MAGÁRÓL SZÓL, S MAGÁT MINŐSÍTI.

ELMEBETEG, VÉRSZÍVÓ, ŐRÜLT, IDEGBAJOS, IRIGY: EZ MIND MAGA Joó Violetta, aki nagyon sérült.

Minden eszelős megnyilvánulása magáról szól: a fent közölt jelzőket helyesen megtalálta saját magára.

MAGÁT MINŐSÍTI ÖNLEJÁRATÓS, FENYEGETŐS, MONDATAIMAT KITEKERŐS: JOÓ VIOLETTA.

MAGA NEM SEGÍTŐ, HANEM BÁNTALMAZÓ. NEM ENGEMET AKART KIDOBNI A KOZMA,

hanem magát Joó Violetta, amikor a gyerekek beszámoltak arról, hogy maga bántalmazó,

elhanyagoló, gonosz mostoha: rajta van a hangfelvételeken."


- Őt nem dobta ki a férjem - nem is volt ahonnan, hiszen még a horoszkóprendelését is elutasította. :) Aki nem ismerne minket, csak úgy idetévedett volna: annak írom, a gyermekeket a drága szülőanyjuk és annak az anyja manipulálták, és csak annak hatására állítottak rólam ehhez hasonlókat, sajnos. A videókon viszont az is szerepel szerintem, hogy pl. Medárda ezt visszavonta, sőt bocsánatot is kért tőlem, de mindegy ezt az ügyet nem ilyen félőrült ámokfutókkal kell megvitassam, és hogyan is érthetné ez a személy, hogy mi történt, hiszen, ha ő Galambos Adrienn, akkor neki gyermeke sincs, tehát semmi anyai tapasztalata.


"A "xy" meg akarta magukkal

szakítani a kapcsolatot, amikor leállíthatatlanul őrjöngtek, s bántalmaztak másokat.

S MÉGEGYSZER A TÉNYEK:

A KOZMA GYEREKEK ÉHEZTEK, S MAGA KÖZBEN KOCSMÁZOTT, S FÉRIAKKAL KÉJELGETT."

- :DDDD Ezt onnan fantáziálta össze ez az ellenségeskedési paranoiában szenvedő asszony, hogy összekombinálta a 2O éves koromat leíró liberális - bulizós elmondásaimat, régi szerelmeimről szóló rövid említéseimet, a Kozma Szilárddal való életemmel, amikor is már több, mint 8 éve még kávézókba sem járok, nemhogy kocsmákba, az pedig, hogy én más férfiakkal "kéjelegnék" amióta Szilárd élettársa lettem, hát ilyet is csak egy hülye tud összekombinálni és még realitásként az orrom alá is dörgölni. Nekünk Szilárddal ettől messze másabb minőségű a kapcsolatunk, eleve más minőségű emberek is vagyunk, semhogy neki ilyennel meg kellene alkudnia vagy elégednie. Számomra a megcsalás nem opció, de hát ez zaklató is más kultúrkörből származhat, nem olyanból, mint én és a férjem. Pont hogyan Gerle Éva is maga életének "normalitásából", az általa látott, és az ő világának, erkölcseinek megfelelő kivetítéssel és gyanúsítgatásokkal jött elő.

"MOST MEG ZAKLATJA MEDÁRDÁT étkezési szokásai miatt. "

- Tehát miután én állítólag családi élet helyett kocsmáztam és más férfiakkal kéjelegtem - ő szerinte, a zaklató szerint - most meg Medárdát zaklatom az étkezési szokásai miatt, mint valami irányítási mániás kivénedett pedagógust, úgy képzel ez engem - hogy bizonyára ott legyeskedtem volna Medárda körül mindenbe beleszólva... holott a valóság ettől óriási mértékben más. De hát a zaklatónak a fejébe be vannak égve ellenségképek, saját anyjáról, nővérről, nagymamáról, nagynéniről, aki ott sündörgött, mindenbe belekötött és megrontotta az életét a tanácsaival... Már csak maga a zaklatói mivolta is visszaigazolja azt, hogy valamilyen irányítási mániás ember rányomta a bélyegét az ő szellemiségére, hiszen az emberek, és sokszor nők - nem véletlenül lesznek ilyen mentális betegségek áldozatai.

"AZ ASZTROLÓGIÁHOZ SEMMIT NEM ÉRTENEK: ez Eszter magán véleménye,"

- De vajon ki ez az Eszter?

"sőt az is, hogy

elhanyagoltan öltözködnek a hangfelvételeken, s igénytelenek a környezetükre.

Évek óta egyetlen tudásterjesztő hangfelvételt nem készítettek, hanem személyiségi jogokat,

emberi méltóságot , becsületet, jó hírnevet sértettek: bántalmaztak, gyaláztak s zaklattak a nyilvánosság előtt.

A BEVITT TÁPLÁLÉK szimbólum.

Azt hogy mit eszik Medárda ne akarja maga meghatározni agresszív ráerőltetéssel. "


- Nem tudom itt megint miről fantáziál ez az Adrienn vagy ki, de azóta, hogy Medárda elszökött és látványosan lesoványodott, és kezdett fizikailag is látványosan gyengülni, majd várandósan elájult és rendszeresen rosszul volt, azóta már hazaköltözött és ő is azt mondja, hogy mindaz ami vele történt fizikálisan annak oka a hús evés, az édességzabálás és a rossz életmód volt. Én pedig azon kívül, hogy vagy kétszer óvatosan kérleltem, hogy ne tegye azt magával, azon kívül nem is tehettem semmi mást, most pedig már nem is vita ez közöttünk, mert értelemszerűen jobban érzi magát állandó fáradtság és ájulások nélkül. A zaklatónk beteg az agyára szegény.

"MAGA S A KOZMA a VÉRSZÍVÓ: VISSZA IS KÜLDHETI Eszter által ÁTUTALT PÉNZÖSSZEGEKET,

MIVEL AZÉRT MAGUK NEM DOLGOZTAK MEG. Eszter közölte, hogy nagyon megbánta, hogy

küldött rendszerességel a kozma családnak pénzt."

- Nagyon kíváncsi vagyok, hogy Galambos Eszter tud-e arról, hogy a testvére Galambos Adrienn miket írkál nekünk, mert nekem az a gyanúm, hogy ez a nő egy közveszélyes elmebeteg, aki mindezt titkon műveli, és aki egy időzített bomba, mert tele van irigységgel, gyűlölettel, sérelmekkel és ártani akarással és már nem ura a saját elméjének, hiszen őrült víziókban él és keresi az ellenséget, akin megbosszúlhatja élete kudarcait.

"ESZTERT MÉG FELELŐSSÉGRE IS VONTA A KOZMA, HOGY KÉSŐN ÉRKEZETT MEG A PÉNZ.

Közel százezer forintot kaptak úgy, hogy azért nem dolgoztak meg: sajnálatból, annak okán, hogy

a gyerekek éhezésére hivatkozott a Kozma Szilárd."


- Nem kért a férjem, a gyerekek nem éheztek és, dehogy küldött ekkora összeget G. Eszter és semmiképpen nem rendszeresen, hanem csak 10 - 10 ezer forintot néhányszor. És azt is csak úgy és akkor, miután Szilárdtól valósággal ki kellett könyörögnie a bankszámlája számát (Akkoriban ez még nem volt nyilvános.), mert Szilárd az elején erről hallani sem akart! Tehát, miután Eszter kikönyörögte,hogy hagy küldhessen a gyermekeknek egy kis ajándék-pénzt, egy-egy karácsonykor és húsvétkor a gyerekeknek küldött azzal, hogy vegyünk számukra ajándékot. Másfelől pedig a férjem és én csak a családnak élünk, mindennap a családért munkálkodunk, nincs is különösebb hobbink, ha elmegyünk valahova akkor a családdal, hivatásunk van, és a legfontosabb a család az egészség és a hivatás. A férjem munkássága egyedülálló és kimagasló az asztrológia és a metafizika területén. Az eddigi rágalmazóink mások - szüleik, zsidó segély-szervezetek, stb, - által eltartott és kereset nélküli ingyenélők voltak, vagy pedig rejtélyesen bebiztosított, ráérős és ezért, sem a hírnevüket nem féltő sem a törvénytől nem félő személyek voltak. Az egyik Nagy Attila Puli, a másik Gerle Éva, aki keresetként egy általa írt agymenéses blogra hivatkozik, a harmadik pedig Lelkes Villő, aki már a sokadik egyetemet járja ki és közben az Európai Bizottság külsős energia-szakértőjéből újabban kibédi manufaktúra - szövetkezet lekvár kereskedő-menedzsere - házaló ügynöke? - lett.

"S hiába őrjöng Joó Violetta, hamis információkat áramoltatnak: képzelje én sem eszem húst,

de nem teszem tönkre a hamis, álszent aggodalmaskodásommal a könyezetemet, mint maga."


- Álszent aggodalmaskodás egy ájuldozó kismamáért, akit mellesleg 8 évig lányomként gondoztam.


"Borzalmas a maga BÁNTALMAZÓ, MÁSOKRA AZ AKARATÁT RÁERŐSZAKOLÓ, BESZŰKÜLT

látásmódja."


- ? És ezt írja nekem álnév alól valaki, aki 13O féleképpen igyekszik lealázni, sértegetni nem csak a személyemet, de a családtagjaimmal való viszonyomat, sőt, aki durván bele is akar szólni mind a házaséletembe, családi életembe, hivatásgyakorlásomba, aki kegyetlen bántási céllal megkérdőjelezi a férjemmel való kapcsolatombéli hűségemet, a gyerekek iránti szeretetemet, törődésemet, végül majd az egész anyai és női mivoltomat és megkérdőjelezi az asztrológusi tudásomat is!

" Bántalmazó Joó Violetta, ha a rendőrség megkeres, meg fogom kérni a hatóságot,

hogy ellenőrizzék le a maguk pénzmozgásait,"


- Hogy képzeli, hogy másokra csak úgy rá lehet uszítani a hatóságot?... mintha annak egyéb dolga nem lenne, mint az ilyen kerge jelentgetések alapján mindenkihez kiszaladgáljanak! Nem arra valók a hatóságok, hogy a becsületes embereket zaklassák, megfigyeljék, megfélemlítsék, hogy az olyan őrültek mint maga a normálisakat megfigyeltessék és állandó gyanúsítgatásokkal tartva megnyomorítsák! Van tolvaj és betörő és erőszaktevő, agresszor éppen elég, még kevés is hozzájuk a rendőr!

"mert sajnálatot ébresztve, egyedülálló nőtől

pénzt vett el a Kozma Szilárd,"


- "sajnálatot ébresztve" - Persze, hogyne! Sőt, mély szánalmat! - Úgy is ismeri mindenki Kozma Szilárdot, mint aki magányos nők forintjaiért kuncsorog! Aki ily elszántan - szándékosan hamisan - és vastagon hazudik ártó szándékkal, vádaskodik nyakló nélkül, rágalmaz, inszinuál, csúsztat valóságot ferdít és szavakat csavar, annak a zárt osztályon a helye! Vagy még inkább a börtönben, mert vagy megveszekedett gaztevő, vagy egyszerűen betegelméjű. Normális ember ilyen irigy és rossz indulatú nem lehet, hogy még a gyermekek ajándékaira is féltékeny legyen, hogy még azt is el irigyelje! Az ilyen emberek veszélyesek! Mit művelhet ez, hogyha a közelében élő családra fókuszál és ott kezdi majd vallató tisztnek és helytartó erkölcs-rendőrnek képzelni? Hiszen tele van a feje rögeszmés - ellenség képzetalkotásokkal. Az ilyenből még gyilkos is lehet, nagy "igazság"-osztói hevületében. A szellem természete ugyanis a növekedés és a fejlődés, és aki betegesen gyűlölködő és még kényszerképzetei is vannak, az egyre kegyetlenebbé válik, ami élő az nem stagnál, hanem valamerre halad. Ha csak nem állítanak nekik korlátokat, akkor az ilyenek csak egyre jobban elvadulnak, de sajnos manapság Magyarországon az igazságszolgáltatás katasztrofálisan működik, majdhogynem sehogy. A lehető leghanyagabb közömbösséggel, egyszerűen az emberek jogai nem érdeklik a legtöbb bírót, az ügyek nagy részét meg sem vizsgálják. Ezért nem érzik jól magukat a magyarok Magyarországon. A gazdaságot hiába hozzák helyre (a Fidesz kormány). Nem tudom Európa bármely más országában van-e korruptabb és hanyagabb igazságszolgáltatás.

- A zaklatóvá váló nőket, akik feljelentési mániában szenvednek, általában a mindentudás hamis érzete jellemzi, ez is egy kényszerképzet náluk, hogy akit gyűlölnek, arról úgy érzik minden kerge feltételezésük igaz.

"A maga barátnője, aki szidalmazta az eszelős táplálkozás mániásokat elmondta, hogy sosem hallott

szörnyű betegségeket hívtak be a táplálkozás fanatikusok. Illetve a táplálkozás mániások minden energiájukat

a mániás táplálkozási szokásaikra fordították."


- Itt kivel vitatkozik? A nagy senkivel... Ki és mikor mondott neki ebben ellent?

Azt állíttani, hogy Medárdára veszélyes Tamás, ez a rágalmazás s ez az etikátlan, kárt okozó gyalázkodás.

- Csak éppen, hogy hús-vér valóság volt a szegény megriadt Medárada fenyegetett helyzete, amiből a legalávalóbb dolog tett lett volna a részünkről - Őt, ez által a megértő hazavitel által, kimentve a vészes sors-csapdájából! -, nem vissza fogadni! De hát a nevét nem vállaló zaklató, akiről nem állítható minden bizonnyal, hogy Galambos Adrienn, mert ravaszul nem írja alá a mocskolmányait, tehát ő a senki, persze onnan Magyarországról ezt is jobban tudja nálunk! Mint egyébként általában mindent, amivel kapcsolatosan rólunk ír és kioktat gyermektelen hős-anyaként és szuper-képzett "szakértőként" és titkosszolgálati megfigyelőként! :o És még azt is, hogy hány fokon mosom a ruháinkat (egy másik levelében őrült haraggal és vádaskodva nekem támadt, hogy bizonyítsam be, hogy 90 celsius fokon mosom a gyerekek fehérneműit - bizonyára másképp ránk küldi a hatóságot). :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"S mégegyszer, aki Medárdával azt műveli, mint maga: soha nem szerette, s ezt Medárda tudja, érzékeli!"

- :) Már megint ez a pszichológusi szakértelem... amit a gonosz valóság elfelejt számára igazolni, ki tudja miért? És miért nem kérdezi meg itt a Fórumon pl. nyíltan Medárdától? Vagy jönne el Csíkszeredába és lesné meg az egyetem bejáratánál, vagy a tágas hallban és ülne le vele "titokban" beszélgetni? - Mert akkor meg kellene hallania a valóságot, ami a számára mélységesen kellemetlen, mert teljesen ellent mond mindannak, amiket nekem álnéven össze - vissza hazudozik, ki tudja, hogy milyen célból?

"Több önlejáratós, hisztérikus kirohanására beteg elme Joó Violetta nem válaszolok.

- Ő (Galambos Adrienn?) fenyeget azzal, hogy nem válaszol, miközben ismeretlenül, mint Gerle Éva lerohant és több levélen keresztül hisztériásan rágalmazva alázott! Bár csak betartotta volna! De a tegnap is 4 levelet írt! :)

"A mai napig felháborít, hogy pénzt csalt ki a kozma sajnálatot ébresztve egy önfenntartó nőtől,"

- Hát persze! Öli meg a sárga irigység. Még szép, hogy ilyen nyíltan beismeri! Még egyszer tehát: A férjem sem nem kért, se nem könyörgött, se nem csalta ki, se nem sajnáltatta magát, se a gyermekeket, hanem sajnos elfogadta a többszörösen felkínált ajándékpénzt, amit százszorosan megbánt az irigykedő ikertestvér hülye zaklatásai miatt. Valószínű, hogy az önfenntartó, egyedülálló, akkoriban éppen munkanélküli "édes testvérként" a nővére pénzéből tartotta fent magát a sértettünk. i :) Aki most vagy magának követeli a testvére által több évvel ezelőtt küldött karácsonyi ajándék pénzt, amit az ő önző képzetei szerint, a testvére az "ő szájától elvéve", őt ezzel megrövidítve, a gyerekeinknek küldött , vagy csak a halálba akar minket zaklatni nemes bosszújában és elmezavaros ráérésében.

"s volt annyira pofátlan a kozma, hogy még őrjöngött is, hogy hol van a pénz, ami nem érkezett meg azonnal."

- A férjemet sosem láttam őrjöngeni. Reggeltől estig nyugodtan a családért ténykedik, dolgozik, és intézi a család ügyeit. Medárda szerint is, a legnyugtatóbb dolog vele együtt lenni. Olyankor viszont, amikor valakik tévesen címeznek, akkor könyörögve szokta kérni a hozzáfordulókat, hogy legyenek egyértelműek és pontosak, hiszen ha véletlenül a másik fél, vagy a bank hibázik, akkor ott kell hagynia a munkáját és intézkednie kell, hogy kiderüljön, hol akadt el egy - egy küldemény, nehogy elvesszen a pénz, mert az nyilván mindkét félnek probléma! Kedves Adrienn, amíg nem élt Erdélyben és nem tartott el egy családot, addig szerintem ne nézzen le mást, aki viszont megteszi és akinek olyan a helyzete, hogy igenis tízezer forint is fontos, hogy ne vesszen el. Ilyen levélváltás lehetett Eszter és Szilárd között, amit ön megint csak aljas bemocskolással toldott meg.

"Akkor az volt az ürügy, hogy azért kell az egyedülálló, kis fizetésből élő Eszter pénze, mert a kozma gyerekek éheznek."

- Eszter? Ezek szerint Galambos Eszter? Tehát Adrienn a testvére, nemde? Mégis csak ő? Tehát akkor miért kellett eddig értelmetlen nevű imélekkel, becsületes aláírás nélkül hernyózni? Nos, Eszter az ajándékokat magától küldte, azután, hogy többször kérte a férjemet, hogy fogadja el azokat. Ezredszer kérdeztem meg a férjem, és most is csak azt mondja, hogy soha sem kért pénzt Adrienn testvérétől, sem semmilyen más Esztertől. Tehát ez az Adrienn olyan pénzt követel rajtunk, amit a férjem sohasem kért. Ez hajmeresztő!


"Jelenleg terrorizálják a felnőtt gyereket, hogy mit szabad megennie.


- Ez a saját kényszerképzete a zaklatónak.

"Hangfelvételre mondták, hogy a korábban is a konfliktus forrása a táplálék volt: rothadt paradicsom,"


- Nálunk nem lehet "konfliktus forrás" :) a táplálék, hanem a tápanyagok az életenergiák forrásai. Sőt konfliktus sem szokott nálunk lenni, mert mi nem liberális eszmék, hanem a székely etikai hagyományrendszere alapján élünk. Medárda sok mindenről hazudott a tavaly nyáron nekünk és sok embernek, az őt az élete eddig elé leg veszélyesebb sorscsodájába beugrató önző és felelőtlen édesanyja tanácsára, rothadt paradicsomról is és sok minden másról is, amit viszont ezerszeresen meg bánt, és amiért többszörösen bocsánatot kért. .

"s megfelelő hűtés nélkül a maga által eltárolt tejberizs, amit a gyerekeknek meg kellett enniük, s attól rosszul lettek: hánytak, szédültek:
ennyit eszelős Joó Violetta a maga felelős gondoskodásáról."


- Nyaraláskor kihozták a gyerekek az általuk készített tejberizst, majd amikor ettek belőle, nem szóltak, hogy az valamelyest erjedt volt az érzetük szerint. Nem hánytak, nem szédültek többes számban, tehát csapatban és kórusban, hanem csak Etelka egyedül hányt egyet az ő egészséges szokása szerint, még az édesanyja is tudja, hogy alig betegszik meg, mert mielőtt a szervezete felszívná, mindent kihány, amit a gyomra nem tiszta - emészthető információnak érzékel. És azzal már ment is játszani a kutyákkal. Ez viszont egy videóban téma volt, mert Medárda szökése után történt, és a gyermekek ekkor alaposan meg voltak dolgozva az anyjuk és a nagyanyjuk által, hogy legyenek velünk bizalmatlanok, titkolózók, lássanak miinket negatívan stb.
Ez más családban is előfordul nyaralás esetén való hurcolkodáskor, nálunk ez csak most az egyszer fordult elő, és azért azt a mellékes tényt sem kell elfelejteni, hogy talán pont Medárdáért aggódva és lelkileg gyötörten nem jutott eszünkbe a 13 és 15 éves lányok által főzött tejberizst ellenőrizgetni. Az ön állításával szemben ugyanis mi nem vizsgálódunk börtönőrökként, ahogy ő tenné ezek szerint, hogy a kamasz lányok mit esznek és mit nem? Mi értelmesen neveljük őket önállóságra, és nem vagyunk irányítási és beavatkozási mániások, mint a kedves valószínű-Adrienn(?), aki Magyarországról egyenesen és tisztán ide lát a sok dioptriás szemüveges lelki szemével Csíkszeredába, egy olyan családba, amihez semmi köze nincs, akinek a tagjait nem ismeri, csak hát valamiért feltétlenül be akar ide mászni illetéktelenül, és itt dirigálni mint egy szadista élvezetét kiélő börtönőr vagy emberrabló. Azt lesi, hogy miből koholhat szenzációs rágalmakat.

"NEM DERENG SEMMI Joó Violetta: vajon miért az étel a konfliktus forrás,- vajon véletlen ez: miről árulkodik az étel?!"

- De, dereng, hogyne derengene? Éspedig, az dereng lelkem, hogy más családokhoz képest és főként a nagyokos Mo-i, liberális értelmiségi családokhoz képest, amilyenben az ilyen agyak mint az önjelölt figyelmező - fegyelmező rágalmazónké kitermelődnek, a mi családunkban a gyermekek nem szoktak betegek lenni majdnem soha. És az egészséges táplálék is, amit fogyasztunk, az is az egészségről árulkodik nálunk. Nem tudom melyik családban esznek annyi zöldséget gyümölcsöt mint nálunk, már amikor ezt a Gerle Éva fele és az Adrienn féle feministák rágalmainak a jövedelmünkre gyakorolt hatásai megengedik nekünk anyagilag.

"Azon őrjöngeni, hogy Medárda édességet eszik,- megmosolyogtató. Az édesség VÉNUSZ, ezzel a női energiákat egyenlítette ki Medárda, "


- Ön valamiért csak őrjöngésekben képes emberi interakciókat elképzelni? A Vénusznak egyébként semmi köze nincs a túlzó édesség fogyasztáshoz, mert az a nyilas meg a halak karmához kapcsolódik, amiből van nekem is és Medárdának is éppen elég! Esetleg tehát a Jupitert említhetjük itt, de a Vénusz a szerelem és s szexualitás bolygója, ehhez is úgy értenek az ilyenek, mint a gyermekneveléshez és a 700 kilométerről való "helyszíni közvetítéshez"!

"a nagyi is a vénuszi analógiákat próbálta egyensúlyba tartani."

- Egyensúlyban :D Érdekes, nem éppen egyensúly lett az eredménye, sőt, bármelyik orvos elmagyarázza önnek, hogy miféle egyensúlyt teremt csak a testben a mesterséges cukrot tartalmazó édesség. Egyébként pedig Medárda sosem volt nőies energiák hiányában, sőt, talán éppen ez lett a - majdnem - veszte.

"- Bántalmazó Joó Violetta van magának asztrológusi végzettsége (dimplomája) az elemzései elkészítéséhez?

- 4 éves asztrológi képzésről tud maga felmutatni szakvégzettséget Joó Violetta?! Hol van a diplomája?"

- Készített magáról pszichiáter szakvéleményt, mielőtt belefogott az asztrológusi munkájába?" "


- Kinek képzeli magát ez a némber?? Miért tartoznék én számadással és elszámolással egy vad idegen embernek? Milyen jogi, alapon merészel ez a szemtelen izé bármi felől is, engem, vagy bárkit elszámoltatni? Kinek és minek képzeli magát? Persze, ha Adriennről van szó, akkor világos: Oroszlán karmás, tehát szerep- és funkciótévesztési karmában is szenved, nem csak kevélységben és személyi öntudatin zavartságban! És ezek után a bestiális, vallató tiszti rám förmedések után természetesen még mindig én vagyok a kutya a földön, akit rugdoshat, tehát természetesen - szerinte- én volnék, aki emberi méltóságot sokadszorra sért. Csak éppen a nagy ámokfutásában elfelejt erről bármi konkrétumot írni, hogy én őt mivel sértettem? Egyébként mielőtt félreértés történne, én csak akkor írtam neki és léptem vele így kapcsolatba, amikor már a sokadik zaklató levelet írta Szilárdnak és éppen nekem is küldött egyet, hogy azt Szilárdnak adjam át.

"Emberi méltóságot sokadszorra meggyalázó Joó Violetta ezeket az információkat miért nem hozzák nyilvánosságra."

- Még akkor is megtörtént ez drága, hogyha jogilag nem vagyunk erre senki által kötelezhetők. - Ez ha kérdez is hazudik! És én is megkönnyebbültem, mert úgy érzem, hogy egy ilyen őrült zaklatót jobb leleplezni a nyilvánosság előtt. Ugyanis, az önvédelem fogalma és elve, nem csak egy idealista szólam, hanem egy jogi elv is, ami alapján senki nem köteles az őt megtámadó agresszorok agressziója elől kitérni, hanem igen is joga van, az agresszort "ÁRTALMATLANÍTANI"!

"Nagyon fájhat magának az igazság, ha ilyen alant írt s még legalább 4 ilyen alpári kirohanással válaszolt."

- nem emlékszek semmilyen eddigi "kirohanásra", és főleg arra nem hogy annyira alpári lettem volna, habár amikor is azzal vádolt ez a nő privát levélben, hogy mi állítólag kiteregetjük a szexuális életünket, arra nyugodtan illethettem volna alpári szavakkal is, tiszta ártalmatlanítási szándékból, de mivel csak úgy özönlöttek a soraiból az őrültebbnél őrültebb gyanúsítgatások, vallatások, gyalázások, gondoltam, hogy az okosabb enged. Hát rosszul gondoltam!. Őrjöngeni, vagyis indulatból meggondolatlanul visszaírni nem szoktam. Régebb még nem voltak harci - védekezési tapasztaltaim, és akkor bele is betegedtem abba, ahogy gonoszkodott velem egy nő. Azóta, de főként Gerle Éva óta nem szoktam kétségbeesni. De abból is volt problémám, amikor ezzel a zaklatóval (aki tehát most már, minden bizonnyal Galambos Adrienn) nem tudtam mit kezdeni, hiszen alig tudok róla valamit, ő viszont álnév alól elmebeteg módon zaklat és gyaláz.

"Igaza volt Eszternek, nem csak hogy igénytelenül öltözködnek, siralmas a környezetük, sőt az asztrológiához nem értenek,

hanem közveszélyes bántalmazók is. Eszter elmondta, hogy odaülnek a kamera elé, s magának semmi szépérzéke nincsen."

- Na tessék, még mi vagyunk közveszélyesek. Siralmas környezet alatt ugyan mit ért? Vajon mi olyan siralmas?... Az, hogy a sajátunkban élünk, amit úgy rendezünk be ahogy akarunk, miközben ők albérletről albérletre kénytelenek költözni, mivel az Eszter közlései alapján Adrienn a fenekére vert a szüleiktől előre meg kapott örökségüknek - egy egész háznak! - az árának?

"Arról senki nem tehet, ha szegény, de a háttér a maga otthont teremteni nem tudásáról árulkodik: Joó Violetta."

- Micsoda anyai és háziasszonyi bölcsesség. Nyilván a kamerákon szereplő háttérből, a sima falból, vagy a könyvespolcról kiderül, hogy én nem tudok otthont teremteni.... Kedves Adrienn, láttam én már sok olyan asszonyt, aki nagyon szép otthont teremtett, magazinba illőt, de a családi légkör - talán pont ettől - elég hideg és harapós volt.
Leírok egy óriási nagy titkot a családi életről: van, hogy inkább beszélgetek valamelyik lánnyal egy 2O percet, aztán a másikkal, aztán a másikkal, és lehet, hogy csak vár néhány napot a portörlés, vagy a rendrakás a polcon, vagy a porszívózás... Minden nőt zavar ez, de kevés az a nő, aki észreveszi manapság, hogy (jó esetben) sem a férj, sem a gyerekek nem a magazinba illő otthont várja el az anyától, feleségtől, hanem a meghitt és nyugalmas otthoni - családi légkört, a melegséget, a törődést és odafigyelést . Kevés olyan nőt ismerek, aki több gyermeket is nevel felelősségteljesen és azt mondaná, hogy elégedett az otthonával.


Sokan talán úgy vélik, hogy nem kell foglalkozni az ilyen és efféle rosszakarókkal, zaklatókkal. Én úgy gondolom, hogy ez igen nagy óvatlanság, hiszen nem is tudjuk, hogy manapság mennyi őrültet nem "termelt ki" a liberális feminizmus és genderizmus, az elemi erkölcsi elvárásokat és tisztesség - határokat, a következetességet és az igazság szellemét is sutba dobó pszicho-pedagógia. Bőven élnek Magyarországon is őrültek, akiket pl. eltart egy hozzátartozójuk, vagy valamilyen segélyeket kapnak, és unalmukban azzal szórakoznak, hogy másokat gyötörnek. Vagy éppen magas pozíciót töltenek be, de morálisan nullák és az internetes névtelenségben és személytelenségben lehetőséget látnak a szadista hajlamaik kiélésére.
Nem hiszem azt, hogy amikor valaki fenyegetően és zaklatóan lép fel, azt szabad megfelelő reakció nélkül és a tárgyi valóságnék megfelelő igazság-felmutatás nélkül hagyni. Nem tudhatjuk, hogy egy unatkozó, intelligens - több diplomás, de gyermektelen! - fél-őrültben mivé fajulhat egy ki nem élt férfiasság- és apaság-ellenes ambíció. Egyetlen lehetőség védekezni, és próbálni a határainkat, az életünket, az igazsághoz és az integritáshoz való jogainkat megvédeni.

De asztrológusként persze el kell mondjam, hogy nem ez az egyedüli veszély. Hanem az, hogy a minket célzó fenyegető megnyilvánulások lenyelése, ezek elfogadása az ember szellemét, öntudatát igazságérzetét megnyomorítja és ennek megfelelő lesz a mágiája is, vagyis további szűkösség, igazságtalanság - érzet, félelmek várnak rá. Mi egyebet teremthetne az, aki megpróbálja saját magával elfogadtatni, hogy őt bárki kitámadhatja és megrágalmazhatja az interneten, akár magánlevélben is, mint egy bandita a sötét utcán, kipécézheti és ki pellengérezheti ártatlanul, sőt, a tényleges áldozattal fenntartott családi életére, párkapcsolatára irigykedve?
Hogyan is fogadhatnánk el azt, hogy pont azért támadnak - támadhatnak, fenyegetnek minket, ami az életünkben tényleg legigazibb, legőszintébb, áldozatos munkával fenntartott családi élet, családi melegség, vagy a szintén áldozatos munkával, odafigyeléssel, megértéssel létrehozott párkapcsolati bizalom, harmónia, vagy éppen ha az ember pozitív és emberséges hivatását, szakmai munkásságát és felkészültségét támadják.

Azzal a nyomasztó - lesújtó képzettel, képzetrendszerrel élni, hogy az igazságért, vagyis a tényleges felelősséggel véghez vitt pozitív tettekért, a kitartó munkáért, az áldozatért (a gyermekemért vállalt felelősségért, a szerelemben és a házasságban való hitért, a megvalósításért, vagy az egyáltalán nem könnyű gazdagságot ígérő asztrológusi elhivatottságomért, a lelkiismeretes feltárásaimért) nem lehet bátran kiállni, mert egyesek, és főként az ilyen steril életet folytató, önmagukkal semmi értelmeset kezdeni nem tudó, zakatoló agyú liberális értelmiségi nők, a nagyképű fölényeskedésnek, majd az általuk megtámadott áldozat-hibáztatásnak a hívei, ez megnyomorító, és az ember a keserűség, az igazságtalanság lenyelésére való keserű lelkim állapot sötét mágiáját hordozza magával mindenhová, ahol csak jár. Ott van vele az utcán, az autópályán, a hivatalban, a boltban, a magánya csendességében, az otthona minden zugában, szavai hangszínében, ölelésében, halk nevetésében.
Ahogy Hamvas írta, az embernek csak az árthat, ami belülről a lelkében mérgezi. De, ahogy a Szilárd - férjem mondja: a tárgyi valóságnak megfelelő igazság melletti kiállás bátorsága és felelős harciassága viszont nem!

És ma már én is tudom, amire a férjem már a Gerle támadáskor felhívta a figyelmemet arra, hogy védekezés nélkül nem lehet a mérgezéseket elkerülni, mert a karmája által vezényelt szellemi és lelki környezet-szennyező és természet-mérgező ember van elég. Sőt, a többsége az, hiszen még azt sem tudja, hogy mi az, hogy karma! És nem lehet csak védekezni egy támadás ellen, visszatámadni - hangosan kikiabálva a sátáni rágalmak valótlanságát, azokat semlegesítve, a támadót ártalmatlanítani kell, akár az utcán támadnak meg, akár az interneten. Sőt, az interneten még inkább, mivel az utcán, vagy máshol elhangzott rágalom és aljas hazugság elszáll, de az interneten MEGMARAD! Hát meg kell maradnia a kiigazításnak is! Mert nem igaz az, hogy igazságtalanságban, a meggyalázott igazság szellemével együtt élve is lehet boldognak lenni. Ne fogadjátok el ezt a hazugságot, mert nem és nem igaz!


ÉS A BESTIÁLIS VALLATÓTISZT EGYIK RÁGALMAKKAL TELÍTETT LEVELE CSORDUL KI AZ IGAZSÁGTALANSÁG SZELLEMÉTŐL, A MEGTIPORT IGAZSÁG JAJKIÁLTÁSAITÓL.


Nem tudok mit mondani, ez a nő bestiális kegyetlenséggel vádaskodik és mászik bele az életünkben. Én ilyen elvetemült szadista embert férfiben, még csak filmen sem láttam, nemhogy élőben. Habár igaz, hogyha a kéjgyilkosokat ideveszem, akkor körülbelül ugyanaz az embertelen fájdalomokozási és rombolási ambíció ez. Ilyen kegyetlenül vádaskodó, megfélemlítő leveleket írni, ilyen kórosnak számító fölénnyel, embertelenül, ehhez ugyanolyan néma lelkiismeret és ugyanolyan erős gyomor kell, mint egy kéjgyilkosnak. Van, aki fizikailag kínoz és darabol másokat, van, aki szellemben és lélekben, ugyanúgy, ugyanakkora élvezettel, mintha a testet gyötörné. És ha az ember nem védekezik, nem ártalmatlanít, nem semlegesít, lassan, de éppúgy elvérezhet és belehalhat.
Ha lenne egy felmérés, vagy lehetne valahogyan olyan felmérést végezni, hogy hány olyan férfi halt meg ideje korán, akit felesége, volt felesége, volt élettársa éveken keresztül terrorizált lelkileg, kíváncsi lennék, hogy mennyivel verné azt az adatot, hogy hány férfi követett el gyilkosságot a feleségével, volt feleségével szemben. És persze férfiak is tudnak verbálisan terrorizálni, de ebben a a férfigyűlölő (ma már "úgy nevezett") feministák verhetetlenek, és persze nem csak férfiakat támadnak és tesznek tönkre, hanem a családját és a férjét felvállalni merészelő nőtársaikat is, vagy férfiak által (is) gondozott és nevelt gyermekeket.
Ha ezek egy férfit kiszemelnek, akkor abban a kicsinálási projektben nincs isten, nincs morál, nincsenek elvek, nincsenek emberi értékek, csak a taktika, a stratégia van, hogy minél ügyesebben, törvényileg minél utolérhetetlenebbül tegyék a kárt, a rombolást, egyedül ez az, amivel számolnak, mert már csak egyedül ez képes őket kielégíteni. Őrületükben mindent csak saját vélt-érdekükben tesznek, és a saját érdekük egyedül az ami nekik számít. Sokszor egyedül az, hogy ne haljanak meg anélkül, hogy egyes férfiakat, vagy legalább azok feleségét, vagy gyermekét, gyermekeit tönkre tettek. Ez, akit ki akarnak készíteni és teríteni, sokszor a volt élettárs, volt férj, vagy az aktuális férj, vagy a titkon vonzónak érzett férfi, akinél világos, hogy nincs esélyük, vagy éppen egy olyan személy, aki a férfiasságot pozitívan képviseli, és ezért már önmagában is cáfolja az ők fasiszta típusú férfigyűlöletük ideológiai és mindenféle "szellemi" alapjait. Vannak nők, akik betegek mentálisan, és nem tudnak lemondani a férfiak lenézéséről, és megalázásáról, a férfiakkal szembeni lealázási, jogtiprási, bántalmazási ambícióikról. Mert a tűz-karmájuk, vagy a Skorpió - vagy a bak karmájuk sugallatai szerint, az a tévképzetük, hogy mindez jogos és normális.

És a kétségbeejtő az, hogy ez a férfi- és apa-gyűlölő női őrület nem csak a férfiakra veszélyesek, de a nőkre és a gyerekekre is.

_________________
Egy csepp harc többet ér egy könyvtárnyi elméletnél. Mert a szeretetben is csak az lehet kitartó, aki harcolni is tud.
http://aldottelet.com/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2017.11.22. 08:01 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2014.07.03. 23:11
Hozzászólások: 278
Tartózkodási hely: Magyarorszag
Napjegy: vizonto
Aszcendens: skorpio
Kedves Olvasók!

Nem kommentálom a rágalmakat, mert ismerve Violáékat, a magam részéről is képtelenségnek tartom a vádakat! A fenti helyreigazítás igaz és világos! Igazán jól illusztrálja egyes emberek tévképzeteit.

Dióhéjban annyi fogalmazódott meg bennem, hogy nem sül le ennek a nőnek a bőr az arcáról, hogy megengedi magának?
Hogy amikor Szilárd és Viola olyan szakmailag helytálló és a tárgyi valóság által alátámasztott igazságokat tanítanak, melyek minden magyarul beszélő ember számára pénzben megfizethetetlen segítséget jelentenek, akkor ez őket és billentyűzetet nem kímélve és számon kéri rajtuk azt, amihez neki semmi köze??

Ez az ember, ha orvoshoz megy vagy kórházba kerül és nem találja a dokit a helyen, akkor bemegy utána a műtőbe és számon kéri szívműtét közben - mert kérem a becsületesen, Szilárd és Viola által készített horoszkóp elemzés szerintem legalább olyan koncentrációt igényel - és ott a műtőben elkezd ordibálni, számon kérni az orvost, hogy az mit evett és mégis milyen jogon??? Ja hogy az orvosnak is ennie kell valamit, hogy műteni tudjon?? Hiszen ő ezt nem tudta, tehát ez a valóságnem létezik.

Ez azért már sok még nekem is, aki mazochista lelkülettel született!

_________________
A Szellem bármely megnyilvánulása ugyancsak szellem. Az anyag is tehát.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2017.11.24. 21:42 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3815
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Lásd a Viola cikkének az "esetleges" :D hivatalos folytatását itt:

post8348.html#p8348

Az, hogy miért esetleges, majd a "helyszínen" kiderül! :P

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.04.30. 12:13 
Offline
Asztrológus
Asztrológus
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 741
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
A zaklatóról kiderült, hogy Galambos Adrienn és feljelentéseket kezdett írogatni csíkszeredai hivatalokba, hogy ÉN AZ Ő JÓHÍRÉT SÉRTETTEM VOLNA!!! Azzal, hogy róla azt merészeltem írni nyilvánosan, hogy elmebeteg.

Lássuk, hogy jól értettem-e Galambos Adrienn névtelen zaklató leveleit, ahol ő háromszor leelmebetegezett engem kapásból, egyszer startból, amiért vegetáriánus vagyok, később azért, mert őt higgadtan és udvariasan ideggyógyászatra küldtem, persze nem azért, mert Takács Tiborra hivatkozva és az ő nadrágja mögé bújva betegnek tartja a vegetáriánusokat, hanem azért, mert indulatos zagyvaságokat írt, idézem:
"Kozma Szilárd,

e-mail címem közléséhez nem járulok hozzá.

Az egyik magyarországi, neves-sztár asztrológus a következőket mondja:

Ezek a táplálkozási csodabogarak: vegán, vegetáriánus.

Miért várják el ezek, hogy más is az legyen?!

SZENES LAPÁT (!), aztán "gyiíí...aáá....jjjááá",- aztán majd lesz ebbül Vegán!

(G. Eszter röhög, s helyesel, aki a maga gyerekeinek pénzt küldött több alkalommal.)

Asztrológus: Ez a vegán is családod szeretne.

Hogy van ez?,- hogy van ember, aki azt gondolja, hogy BÁRMILYEN JOGA VAN

MÁSOKRA RÁKÉNYSZERÍTENI AZ AKARATÁT. " Nem tudom ezzel mire utalt, talán arra, hogy mi szenes lapáttal üttünk volna agyon embereket, hogy azok vegetáriánussá váljanak?... Tehát emiatt én nem kezelhettem őt normális emberként, persze lehet, hogy az, és csak valamilyen szer hatása alatt állt, vagy esetleg hóbortos művész, aki színdrabokat ír és küldözget különböző emailekre (ez is zaklatás lenne egyébként). És innentől fogva pedig nagybetűs szitkokkal - minősítésekkel bombázott :D Tehát lássuk, jól értettem-e mindazt, amit ő velem művelt és jól értem-e a magyar nyelvet:

"elmebeteg (főnév)
Egy annyira zavarodott gondolkodású személy, aki már nem képes józanul érzékelni a jelen idejű környezetét, és így nem képes ésszerű megoldásokat adni az életében felmerülő problémákra, nem tudja irányítani a gondolatait, érzelmeit. Beszéde többé-kevésbé összefüggéstelen. Nincsenek céljai a jövőre nézve. A jelen helyett kizárólag a múltbeli tapasztalatok alapján csapongva gondolkodik, de ennek nincs tudatában. Nem tudja, hogy a mostani viselkedésének semmi köze sincs a jelenben vele történtekhez."

https://wikiszotar.hu/ertelmezo-szotar/Elmebeteg

Szeretném ezúton Galambos Adrienn tudomására hozni, hogy amennyiben valakiről tényszerű, reális információt teszek közzé, és az valamilyen okból közérdekű, pl. mások figyelmeztetésére szolgál, akkor nem valósul meg jó hírnév rontásának bűn esete. Ha valaki őrült és zaklatásokba kezd az már nem csupán az ő kis privát baja, hanem másokra is potenciálisan veszélyes. És persze nekem is védekeznem kellett a nyilvánosságra hozatallal, annak reményében is, hogy lelepleződik és ártalmatlanítódik a zaklató mielőtt még jobban beleéli magát a gonoszkodásba és esetleg sikerül titokban ártania a családunknak, ami ellen nem tudnánk védekezni. Védekezni csak úgy lehet, ha az ember nyilvánossá teszi a vele történteket, és álnéven sértegető és vádaskodó leveleket írni, az mindenképp bűnözési hajlamra vall és bűncselekményeket sejtet előre. Nem szeretném, ha én, vagy a családtagjaim, vagy a barátaink, sőt, senkinek nem kívánom, hogy áldozata legyen egy őrült személy áskálódásának, irracionális képzetektől hajtott bosszúvágyának.

A Hamis vád közvádas bűncselekmény, a zaklatás szintén, tehát ezek közül, ha csak az egyik is bebizonyosodik Galambos Adriennről, akkor ügyész képviseli ellen a vádat, tőlünk függetlenül, és nékülünk is lefojtatják a bírósági tárgyalásokat, és szabadságvesztéssel bűntethető lesz Galambos Adrienn, esetleg közmunka vagy pénzbírság lesz a büntetése.

Nagyon hálás vagyok Adrienn testvérének, aki megírta Szilárdnak az Adrienn rágalmait cáfoló, tisztázó leveleket, és ezzel segített, hogy ne legyünk Adrienn-nek az áldozatai, hiszen Adrienn a sok butasága közepette, sajnos, nagyon is komolyan veszi a saját ártó szándékát és igyekszik valamilyen módon bajt okozni, rágalmazással, vagy akár hamis vádakat tartalmazó feljelentésekkel.

_________________
Egy csepp harc többet ér egy könyvtárnyi elméletnél. Mert a szeretetben is csak az lehet kitartó, aki harcolni is tud.
http://aldottelet.com/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.05.05. 10:33 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3815
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Az mindenképpen elmebajra utaló jel, hogy valaki sátánian becsmérlő leveleket írogat ismeretlen e-mail címekről és aláírások nélküli leveleket. És még inkább elmebajra utaló jel az is, hogy közben olyan személyekről és eseményekről irkál az általa becsmérelt és lenézett és a föld aláalázott személyek kapcsán, amely történetek és személyek szerint ő maga is felismerhető. Hogy az ő becsmérlő és aljas mondatainak - amelyekkel ártatlanul minket be kábítószerezett fúriaként le támadott, először és másodjára ás harmadjára is, derült égből villámcsapásként - tehát anélkül, hogy neki mi valamit is ártottunk volna előzőleg (Csak a harmadik idióta becsmérléseket tartalmazó levelére válaszoltam) - a mondataiknak és állításainak nem, hogy a fantazmagórikus mivoltát, de az irracionális egymáshoz való kapcsolódását nem is említve. Azt tehát, hogy az egyik egyáltalán nem is következik a másikból, hogy a második és a harmadik mondatnak, nincs és nem is lehet találni semmiféle logikai kapcsolatot és még analogikus - szimbolikus, vagy bármilyen tárgyi, vagy misztikus szinten sem összefüggése, az elsővel, vagy a másodikkal. De nem ezért a tényleges agybetegségre utaló irracionális mondat-alkotásáért "érdemli" meg, hogy bárki akire így rátámad, le elme-betegezze, hanem azért mert, mint egy idióta az utcán csak úgy a saját irracionális szeszélyéből bele köt emberekbe, és olyan "vélemény-nyilvánitás" leple alatt, amire senki nem kérte fel, előbb mocskol és becsmérel és sátáni módon hazudozva rágalmaz, majd, amikor én pl. minden alpárian sértő kifejezést kerülve vissza írtam neki, higy vegye észer már magát és fejezze be, el kezdett fenyegetőzni, És íme a fenyegetéseit ilyen kerge módon be is váltotta, hogy közigazgatási intézményeknél jelentgetett fel többször is, nem a bíróságon, ügyészségen, vagy a rendőrségen. Annyi esze azért van, a spekuláns agyában azért, hogy ne ott tegye, mert nagyon jól tudja, hogy azért börtönre is ítélhették volna! De így is oda fog jutni, mert most már tényleg készítjük az az anyagot a Budapesti bíróságra, csak hát annyi közügyes tettet követett el, hogy már csak a leveleit és a feljelentéseit érintetlenül kimásolni is nagy dolog volt, de azt a sok bűncselekményt amit elkövetett, mind külön kiemelni és a vádiratban immár valamilyen logikai összefüggésben mégi csak rendezve, és kiemelve leírni, és a megfelelő utalással és pontoszással - jellel ellátni, tehát a vádiratban szereplő állításokat a levelekben leírt mocskokkal egyeztetve leírni, a cselekmények hazúg mivoltát újfent kimutatni, és a megfelelő tárgyi bizonyítékokkal ellátni nem könnyű feladat, De kedd - szerdára meg lesz ekkora család mellett is.
Neki önnyű egyedül a marhaságait megirkálni, mert semmi más dolga nincs, hiszen munkanélküli és szingli, de nekünk itt a nagy család, amit rendezni és irányítani és ellátni kell közben.
Hát ezért is nyugodtan lelehet elme-betegezni, mert erre a sok marhaságra a feljelentéseivel végül csak rá szorított, amiből neki kell még nagyibb nyomor bekövetkezzen az életében, nem nekünk, de őt ez nem érdekli, hanem csak és csakis csak a bosszú, és a bosszú és a bosszú, és még azt sem lehet tudni, hogy mért. Illetve, lehet tudni, szerintem. Éspedg azért mert erre őt Gerle Éva valamivel (Ígérettel, fenyegetéssel, megdumálással?) rávette. Hát ép elméjű ember nem csinál ilyet!
És a Gonda Géza - ügyet akkor még nem is említettem. Ti, hogy miután Szőnyi Tibornak beismerte, hogy ő írt erről a névről korábban rágalmazásokat, előáll azzal, hogy még talán a feljelentésébe is bele írja, hogy "Gonda Géza is megírta rólunk, amit megírt..." :lol: Hát az ilyen nem elmebeteg?

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO