ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2024.03.29. 09:03

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]




Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2016.05.31. 15:48 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4221
Tartózkodási hely: Csíkszereda
A Fészbukon botlottam a következő kérés halmazba:

Arra kérlek, írjatok nekem, hogy a fiatalokat segíthessük.
A baba fogzása, gyermeketek első fogai mikor jelentek meg, s ez, milyen jelekkel járt, hogyan segítettetek rajta.
A kicsi szobatisztasága. Hogyan lett ő szobatiszta? Hogy segítettetek neki?
Fogváltás: 6 év körül, hogy jelentkezett, hogy segítettetek neki?
Hogy is van az a mondóka: hogy adjuk az egérnek, hogy vasfogat hozzon érte?
Ha van közöttetek olyan apa, akinek gyermeke lelkével születése előtt kapcsolata volt, kérem, röviden írja le.
Vagy apai megérzés. Tehát előre megérzés, előérzet, valami, betegség, gyógyítás, élethelyzet.
Anyai beszámolóból sok van, apaiból egy. :(

Ilona

Válaszok:

Mária Mészáros Egér,egér,adok neked csontfogat,adjál nekem vasfogat.

Tőkés Attila Szobatisztaság: drámaterápia: sokat próbálkoztam, egy alkalommal leültettem a bilire, és ahogy ott ült, lerajzoltam. Megmutattam neki, másnap követelte, hogy ott akarja várni az áldást, ahol én.

Izabella Boér Eger eger kiseger,van e fogad hofeher,adjal nekem vasfogat,adok neked csontfogat(szo szo mi mi,szo szo mi stb)

Gyöngyvér Becsi Mi mindíg vártuk a Fogtündért. Mindíg írt egy levelet, megdícsérte a lányomat, és kapott egy pénzérmét.

Kozma Szilárd Ilonka, én egy, a szentlélekről (szent szellemről) írt versem fogalmazása közben találkoztam a Turula lelkével. Ezért neveztük el Turulának.
Ami a szobatisztaságra való irányítást illeti, nálunk egyetlen egyel sem volt probléma az öt közül, mivel, amikor eljött annak az ideje (egy éves koruk táján) azonnal elfogadták a bilibe-eresztést. Ismervén a sorsképleteiket ugyanis, tehát jól tudván, hogy mindenikben lakozik bőséggel skorpiói szellem és annak megfelelő méreg- és makacs ellenállási késztetés, soha nem is kísérleteztem a meghatóan modernnek és felvilágosultnak és tudományosnak és humánusnak számító, pszichológiai módszerekkel. A szívből jövői apai (szülői) pofon ugyanis, nem csak, hogy egyértelműen ott maradásra bíztatja a babákat, de ha ily módon megfosszuk őket minden szülővel, és sorssal, sorsnehézségekkel szembeni ellenállási - ellenkezési reményüktől (Kiemelten skorpiói sajátosság egyébként, de a tűzkarmás babáknak is az általános jellemzője.), a természetes eleresztési képesség (reflex) is azonnal a felszínre tud kerülni, és az annak megfelelő eredmény is egyből és símán a bilibe ereszkedik. Sőt, ha ez este történik (Hány kismama és kispapa nem imádkozik ilyenkor kétségbeesetten a kisgyermekének, idegesen az órára nézegetve közbe, hiszen reggel fel kell kelni, és esetleg még a babának – gyermeknek is, ha bölcsbe, vagy oviba kell vinni… Na, tessék az én és az ősök eme kegyetlennek tűnő módszerét kipróbálni, és meglátják, hogy a pozitív eredmény (Tehát a lelki eleresztést követő testi eleresztés), ami egyből megjön kaka formájában is, tovább gyűrűzik, mert a szülői pofot követő kis sírás, a kakitól való megszabadulási érzettel együtt, abszolút altató a babák, de a kisgyermekek számára is. (Felesleges tehát a nyugtatásuk miatt, vagyis az anyatejben található nyugtató hormonokhoz való juttatásuk miatt, kitolni a szoptatásukat két évre, sőt három évre is.)

2) Másrészt, ha ily merészen a népi mágiához is visszanyulunk (Amihez egyébként csak gratulálni tudok!), hiába mind kérnek a kismamák a babáiknak vasfogakat, hogyha ugyanakkor, rejtetten, vagyis, sokszor még önmaguk számára sem bevallottan, neheztelnek azok édesapjára, vagy valamelyik nagyanyjára (Hogy ne írjak anyóst...), ahelyett, hogy megmondanák nyiltan és becsületesen azt, hogy mi nyomja a szívűket és a lelküket e közeli személyekkel kapcsolatosan. Az elfojtott és mélyen az anyai tudattalan szférákba nyomott agresszivitás ugyanis, negatív finom-energia formában, spirituális utakon, egy az egyben "át folyik" a babákba és azok szervezetének a finom struktúráit, lélek- és anyagi sejtjeit, rombolja (Betegséget okoz, sőt, igen szélsőséges esetekben - Pl. ugyancsak skorpió- és rák-karma esetében - gyermekhalált is. - Nem viccelek, több ilyen esetem is volt)
Ezért van az, hogy a lazán-bátor szókimondó, nem szorongó kismamák gyermekei általában egészségesebbek, illetve kevésbé kényesek, nem allergiások, és persze: nem fogfájósak, fogromlósak!
(Ide még bejönne a húsfogyasztás kérdése is, de nem akarom az olvasói kedélyeket még ezzel is tovább borzolni. Erről lehet a honlapomon olvasni.)

Nem ártana tehát az ilyen témákat, ha már könyv is születik belőlük, nem csak az édesapákkal megbeszélni - Amit ugyancsak nagyon fontosnak tartok én is, és gratulálok, hogy ezt egyáltalán észrevetted a mai, apa-mellőző liberális - feminista ideológiáktól lerohant világban. - Hanem nagyon, de nagyon tanácsos lenne az asztrológusokkal is megbeszélni. Mivel - A mi egészséges lányainkat is, akik pl. még csak himlősök, vagy mumszosok sem voltak, nem, hogy sárgaságosak, meg ilyenek, szóval Medárdáékat, de főként a sátánian ordítozónak - visitozónak született Ividőt (most ötéves) is, pozitív "élő-példának" felhozva (Mármint arra, hogy lehet gyermekeket gondozni ennyire egészségesre is.) -, a gyermekgondozásba iszonyú mennyiségű irracionálisnál, irracionálisabb babonát hordott be a kíméletes hazugságok logikáján alapuló gyermek-pszichológia.
Egyébként gratulálok és sikert kívánok a könyvedhez, mert téged és a munkásságodat ismerve, egészen biztos vagyok benne, hogy ez a könyved is, nagy hiányokat fog pótolni, akárcsak a többiek.


Mária Mészáros Nem siratni kell az apák szerepének az elsatnyulását,bölcs asszony ha akarja észreveszi mit kell tenni ,hogy ne csorbuljon a férfi szerepe a családban,ha nem ........mindenki a maga kárán tanul.


Kozma Szilárd Kedves Mária! El nem tudja képzelni, hogy mennyire a szívem szerint, illetve a 22 éves gyakorló asztrológiai munkásságomban látottak és magtapasztaltak szellemében beszél!
Egy baj van csak, de az nagyon - nagy. Ti., hogy az emberek általában még a harmadik és még a negyedik "saját káron" sem képesek tanulni, nem, hogy a másén. Már az én generációmban is (1953) beindult az a szerencsétlenség, hogy a válásokat megkönnyítették és a bíróságok, az esetek 5O százalékában legalább is, minden értelmes és gyakorlati vizsgálódás nélkül "oda vágták" a gyermekeket az édesanyákhoz, és sajnos itt, Erdélyben (Mivelhogy, sajnos: Romániában), de ha jól tudom, Magyarországon is, ez a szokványos eljárás még mindig.
Ez történt pl. velem is, és csak amikor nagyon - nagyon későre (Valójában, csak a horoszkópomból kiolvasott karmámnak és a megfelelő életfeladataimnak a láthatatlan célját megértve. Különben máig tévelyegnék, illetve, több mint valószínű, hogy amint sok más tévelygő kortársam is, már alulról szagolnám az ibolyát.), de elfogadtam azt, hogy cél-tudatosan is családot alapítok és apa leszek, hát ezt a "mesterséget", még külön meg kjellett tanulnom (45 évesen!). Szerencsémre az asztrológia és a spirituális tudományok, ebben is, mint minden másban is, eligazítottak.
Na, de nem panaszkodás céljából írtam ide mindezt, hanem annak a rengeteg tapaztalatomból eredő, gyakorlati meggyőződésemből (is) eredő tanuságképpen, hogy nem csak a mai fiatalemberek és középkorú férfiak, de már közülünk is sokan meg voltunk fosztva attól a lehetőségtől, hogy a férfiasan felelősségteljes viselkedésre a leghalványabb tanítást, vagy példát is kapjunk. Ebbe pedig bele kell nevelkedni, nem lehet elméletileg ezt megtanulni és azután jól csinálni.
Szóval, ahhoz, hogy a mai családokban a ténleges boldogsághoz vezető egyensúly és harmónia helyre-álljon, gyökerében újjá kellene születnie és átalakulnia az egész nyugati típusú civilizációban "kietermelődött" (Merthát ép eszű ember ezt az ijesztően növekvő számú depisek szükségletei és elvárásai, valamit az őket gyártó pszichológusok gender-elméleteire alapuló szellemiséget semmiképpen nem nevezhetti fejlődésnek!) társadalmak szokásrendjének, életfilozófiájának. Addig is, ahogy ön mondja: maradnak a sajnos, lassan kihaló "régiek", illetve az egészséges népi hagyományaink, amelyeknek Ilonka is az egyik kiemelten értelmes szakértő - kutatója, És maradnának még a családos, tehát a valós család-fenntartási tapasztalatokkal is, nem csak misztikus elméletekkel rendelkező, asztrológusok is. Ezeket viszont itt, Erdélyben még csak számba sem veszi egyelőre senki. (Én pl. kizárólag külföldi rendelésekből kell eltartsam a nem kicsi családomat, miközben ezer és ezer emberen tudnék azonnal és nagyon egyszerűen segiteni. Illetve, ennyi embert a felesleges orvosok-hoz járástól, és családbontásra szakosodott ügyvédi irodákba való járkálástól megkímélni, az egészségesnek rendeltetett családokat a szétbomlástól megmenteni és ezzel a gyermekeket a hányódástól és az identitás-zavartól és egyebektől megmenteni, és nem utolsó sorban, a saját szamársága miatt egyedül maradt, vagy a családjából önhibáján kívül kizárt szülők szívét a bántalomból eredő betegségétől, illetve az egész-egészségüket a romélástól megkímélni. - Kérem bocsássanak meg, hogy ez, a tehetelenség miatti bánatos szózat - Egyébként abszolút nem vagyok bánatos fajta, hiszen bánatból etetni és jól nevelni ennyi gyermeket nem lehet smile hangulatjel - itt most hirtelen kiömlött belőlem.)
Egyébként, a "régiek" mellett van egy egészséges és senkit nem bántó, ide ide vonatkozó kezdeményezés, amit egy Csíkszeredából elszármazott Budapesten élő, igazi, merthogy felelősség-teljes férfi hozott létre és irányít a mai napig. "Férfiak klubja" a neve és Facebook oldaluk, meg web-oldaluk is van.És az sem mellékes talán, hogy számtalan nő lett ennek a pozitív és egészséges kezdeményezésnek a tagja.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 7 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO