ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2022.12.01. 23:14

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2020.01.21. 11:52 
Online
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4220
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Szilard Kozma:

Az én kérdésem az, hogy miért nem azonos a szülész - orvosok számára az a misztikusan csimborasszós, híres "Protokoll", amire az állami kórházak orvosai hivatkozva a legirracionálisabb, legtermészetellenesebb és persze: legistentelenebb kínzási műveleteket hajtják végre a kezükbe került szerencsétlen magyar szülőnőkön, azzal a protokollal, amelynek az alapján mindezektől (Pl. felesleges vérátömlesztés, ödémásodást okozó szteroidok befecskendezése, hosszas és sokszoros CTG-n tartás, császármetszés, illetve, az oxitocinnal történő, barbár "kora-szültetés", gátmetszés, stb.) meg tudják kímélni a szülőnőket a fizetéses kórházakban? (Vagyis: azokat a nőket, akiknek van pénze megfizetni azt, hogy rajtuk ne hajtsák végre az állami szülészeteken használt protokollt! , Tehát, az állami kórházak szülészeti osztályain kegyetlenül és kíméletlenül végrehajtott kínzási és nő-károsítási "protokollt"?

Az tehát, hogy miért nem azonos a "protokoll" a fizetős és a nem fizetős (állami) kórházak szülészeti osztályain?


Hogy miként lehetséges tehát, hogy a nem fizetős kórházakban megkínozzák és, ha lehet, tönkre is teszik a nőket - ha tudják... - a PROTOKOLLRA HIVATKOZVA, annak a nevében? Miért nem azonos országos és nemzeti egészségügyi, illetve kórházi eljárási törvények és előírások vonatkoznak és érvényesülnek a két fajta kórházak esetében?


hozzászólás:
Zsófi Schmidt

Kedves Szilárd!
Alapvetően nekem is ugyanez a kérdésem, de nem a két típusú kórház között van ez a különbség, hanem a kórházak között úgy en block. Semmilyen garancia nincs arra, hogy a fizetős kórházakban jobb lenne az aránya ezeknek a beavatkozásoknak.
Ajánlom ezt az oldalt, ahol össze lehet hasonlítani a szülészetek mutatóit. (http://zsebinet.hu/szuleszetek/robert-k ... agankorhaz) A Róbert Károly Mgaánkórházban 53% a császármetszés, míg a Szent Imrében (jelenleg is a legmodernebb felfogású szülészet Budapesten) mindössze 23,7%. Tehát nem a fizetős-nem fizetős, hanem eleve a kórházak között miért nincs egységes protokoll, ami sokkal de sokkal anya és bababarátabb, mint a mostani össze-visszaság.


Szilard Kozma

@Zsófi Schmidt Kedves Zsófia! Ha ez így van, akkor a helyzet még kétségbeejtőbb! Egyrészt, mert ez azt jelenti, hogy igen nagy a káosz, illetve a tévképzet a nőgyógyász - szülész orvosok fejében, akik nem a Szent Imre Kórházban dolgoznak, és akik tehát "megműtendő - felvágandó - betegnek" nézik az igazából még az átlagnál is egészségesebb, mert áldott állapotban levő nőket. Az áldott kifejezés ugyanis nem esztétikai állapotot takart amikor az őseink ezzel illették a várandós nőket, tehát nem egy költői metafora volt, hanem szó szorosan funkcionális jellemzése a tulajdonképpeni állapotuknak! Aztán ők terhessé változtatták, hiszen azt képzelték, hogy meg kell szegényeket a terhüktől, vagyis a gyermekeinktől szabadítaniuk. És attól kezdve úgy is élik meg a szegény nők... Másrészt, még a 23,7 százalék is igen magas szám, hiszen mindössze az oldatlan (áldatlan) Nyilas jellegű karmával rendelkező nők lennének azok, akik a császármetszésre rászorulnának ami a zodiákusnak mindössze a tizenketted része. Fejből nem tudom kiszámolni, és a számítógépnek is éppen ezt az alapfunkcióját nem ismerem, de ez nagyjából 8 - 9 százalék kellene legyen. Mondom: az is csak akkor, ha a Nyilas - karmájuk nincs feloldva. Mert az én feleségem az első közös gyermekünket is és most az iker babáinkat is a szülőcsatornáján keresztül szülte meg, annak ellenére, hogy annak ürügyén, hogy veszélyeztetett, mert ikrei vannak, miután makk-egészségesen berendelték, azonnal el kezdték mindenféle lelki - szellemi, és testi kínzásoknak is, alávetni. Lásd a történetét a Facebookon: Kozma Joó Viola.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2020.01.21. 15:15 
Offline
Asztrológus
Asztrológus
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 789
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
A protokoll végülis csak egy „érintkezési szabályzat” és nekem már Békéscsabán is utaltak arra, hogy ezt minden kórház magának meghatározhatja és ha nekem nem tetszik menjek olyan kórházba, ahol más a protokoll. Ők az övéktől nem térhetnek el.

Az tényleg egy nagy kérdésem nekem is, hogy az, hogy lehet, hogy egyes kórházak protokollja, sőt, a legtöbb magyarországi kórház protokollja – legalábbis a szülészeteken és a kismamáknak a nőgyógyászati osztályokon tartásában, „kezelésében” de az egész várandós-„gondozásban” és sajnos a gyermekosztályokon is - szembemegy nem csak a betegjoggal, illetve „ellátotti joggal”, de eleve szembemegy azzal az alapfunkcióval is, amiért egyáltalán léteznek kórházak és létezik orvosi szakma. Ezek ugyanis protokoll címén mást se csinálnak csak minél teljeskörűbben védekeznek a kismamák, betegek ellen, az értük való felelősség ellen. Tehát az ember lényegében azért fizet tb-t és azért tartja fent ezt a majomparádét, hogy amikor szüksége lenne orvosra, vagy éppen nem, de törvényileg kismamaként arra van kötelezve, hogy ezekre bízza magát, akkor ezek az orvosok és asszisztenseik a protokolljaikkal teljes mértékben nyugodtak lehessenek, hogy őket semmilyen felelősség nem terheli, és önvédelemből a legdurvább kezeléseket – beavatkozásokat végezhetik el – nem a beteg, vagy a kismama érdekében, hanem saját érdekükben, hogy: nem tudván mi a helyzet, főként a kismamákkal, ezért minden esetben a halált feltételezhessék és minél többször, életmentőnek nevezett, beavatkozásokat végezhessenek.

hogy ezen a címen, a legdurvább hormontartalmú gyógyszereket adhassák, vérátömlesztést, olyan „szerv-védő” beavatkozásokat, mint a gátmetszés, és megint csak olyan életmentő beavatkozásokat, mint a császármetszés... Hogy erre a kismamának nincs szüksége az senkit a világon nem érdekel, és, az orvosok a saját védelmükre való beteges törekvéseik közben maximum 1%-os ténylegesen veszélyeztetett nőket mentenek meg, mikozben 99%-ot tesznek tönkre, az abszolút nem számít. Hogy egészséges emberekben tesznek óriási károkat, veszélyeztetik sokszor egy életre az egészségüket, sőt: hogy veszélyeztetik egyenesen a karmaik közé került várandős- és szülő-nőknek az életét az „életmentő” beavatkozásaikkal, amelyek nem életmentőek, mert nem azokon végzik, akiknél életet kell menteni, hanem azon a 99%-on is elvégzik, akiket békén, épen és egészségesen kellene hagyniuk...

Mindez a mai szülész-orvosi szakmában a legtöbb kórházban teljesen mellékes. A szülész és nőgyógyász orvosnak nem az a dolga a protokoll szerint, hogy segítse a kismamát, hanem, hogy védekezzen ellene, mint egy bomba ellen. Az a dolga, hogy vágja el a zsinórokat, vegye ki a várandós nő „kezéből” a várandósságát és mint egy futószalagon kezelje azt a legproblémásabbként és összevissza avatkozzon bele hormonokkal, idegenvérrel, vas-pótlóval, más vegyszerekkel, fájdalom-csillapítókkal, szülés-indítással, hanyatt-fektetéssel, gát-metszéssel, fölöslegesen ismételgetett rádiós lehallgatással, ultrahangos megfigyelésekkel, császározással.
De ez az orvosi védekezésre épülő protokoll és már az orvos funkcióját is, az orvos puszta önvédelmi igyekezetémben és öncélúságban meghatározó ún. „protokoll” – ez már több, mint protokoll – és persze tovább terjedt a gyermekgyógyászatra, mert nyilván, ha az anyákat, mint ellenségeket kilövik a várandósság és a szülés közben, akkor hogyne veszne el a szülők (apák, anyák) bizalma az orvosokban és akkor persze, hogy a szegény orvosnak védekeznie kell a bizalmatlan szülőkkel szemben. Olyannyira védekeznie kell, hogy éppenhogy csak néha jut ideje gyerekorvosnak lenni, mert a munkaidejének a háromnegyedében a védekezési protokoll biztosításával kell foglalkozzon...
Tehát azért, amiért ők, a szülész- gyermekgyógyászok nem akarnak felelősséget vállalni a legnagyobb felelősséget igénylő munkáért, amit önként választottak és amiért szép fizetést kapnak, a megvastagított kenőpénzekkel, ezért ők munka helyett a rájuk szorulókat, a törvényileg nekik kiszolgáltatottakat szerelik le, íratnak alá nyilatkozatokat a saját maguk védelmében... és vetetik át a felelősséget a saját – legtöbbször – hiányos, felületesen elvégzett munkájukért. Hol van még egy szakma ahol ezt meg lehet csinálni? Az építőiparban például egészen biztos, hogy nem!
Hol, melyik étteremben íratja alá a pincér a vendéggel, hogy ha romlott ételt szolgálnak fel, az a vendég felelőssége? És hol írja elő a törvény, hogy a romlott étel elfogyasztási lehetőségéért köteles vagyok bemenni az étteremben várandósként, és megenni, mert annak jó vastartalma van?
Hol melyik autószerelő íratja alá a kuncsaftjaival, hogy az övék a felelősség, ha ő rossz alkatrészt szerel be? És hol kötelez engem a törvény arra, hogy várandósként a biztonságom érdekében még köteles is vagyok elfogadni az esetleg rossz alkatrészt a gyermekem biztonsága érdekében?
Miféle rendszer ez? Miféle törvény az, ami ilyen gyakorlati állapotot teremtett meg? Miért nem veszik már ki onnét, miközben már szinte tönkretette az országot teremtő nők teremtői szerveit?!
Hiába van teleaggatva a békéscsabai kórház betegjogi felvilágosító plakátokkal, mert Békéscsabán nem az a protokoll, hogy a beteggel és a kismamával (a közellenséggel, aki nem is beteg! pláne) bármit megbeszéljenek, esetleg döntésjogot adjanak nekik, illetve ezt a protokollt nem vállalják nyíltan, hanem adott helyzetben persze még a főorvosok közül is van, aki úgy hazudik, mint a vízfolyás arról, hogy ő a beteget, kismamát felvilágosította, hogy azzal bármit megbeszélt volna és döntési jogot adott volna, illetve, amikor elveszik a döntésjogot, akkor ezt miért merik megtenni...
Tehát ez a protokoll a legtöbb kórházban olyasmi, amit a kis-mamának, a betegnek és a hozzátartozóknak egyféleképpen mondanak és követelnek, és egész másképp mondanak a betegjogi képviselőnek, az újságnak, a tv-nek...
Tényleg ócska közbűnözők ezek az orvosok, akik ezeket a visszaéléseket, hazugságokat megengedik maguknak, és elég durva, hogy egy európai országban törvényileg rendelik alá a várandósokat ilyen közbűnözőknek, ez annál sokkal barbárabb, mint ahogy az afrikai bennszülött asszonyok "orvosi segítség" nélkül szülnek... mert a nyers természetnél jóval kegyetlenebb a diplomás bűnöző, akinek az az érdeke, hogy ő védve legyen és ráadásul szülészt játszva nem tudja, hogy milyen a természetes szülés és abban ezért nem is bízhat, csak a beavatkozásban.

_________________
"Egy csepp realizáció többet ér egy könyvtárnyi elméletnél." - Hamvas
És: A bolondság az egyetlen pajzs, és az egyedüli biztos talaj.

http://aldottelet.com/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO