ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2019.06.25. 18:32

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 6 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Ne "Nézz vissza haraggal"... II.
HozzászólásElküldve: 2016.10.08. 18:01 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4075
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Nem a minél nagyobb felületen való szétterítés céljából, hanem mindössze azért hozom át ide a Linda story-nak ezt a szakmai részét ide, mert egyrészt ez alkímiai alaptörvény, ti. az elemek egyesítésének a feltételét képező össze nem keverésére való figyelmeztetése, másrészt a dolog tényleg úgy áll, hogy egyrészt van a metafizikának a "tiszta" szakmai - esetünkben: asztrológiai - része, másrészt az, amire Hamvas azt mondja, hogy "A Véda az egyedüli metafizika". Vagyis az, amire a játék az egész életünkben úgymond ki-megy: az isteni Én- érzékelési képességének a felébresztése (Karma-oldást kövező Ascendens-eléréssel egybe kötött elindulás a Sárfej által jelzett egyéni megváltásunk színezetének az irányába.) és annak az elérése érdekében tett határozott lépések megtétele. Másrészt van az amit egyedül az asztrológia tud: az előbbihez szükséges alapoknak a lerakása, amivel természetesen lehet, sőt: kell, pillanatnyi, illetve hosszabb életszakaszokra is vonatkozó krízis-oldásokat (is) végezni. Nekem van egy nagyon jó "bolond" barátom egyébként (A regényem Géza nevű hősét mintáztam róla.), aki kimondottan elhárítja az asztrológiát, neki nem kell és kész, de persze, a részlet-megoldásokhoz nyújtott 5 - 10 évenkénti egy alkalommal elmondott feltárásaimat meghallgatja, de közöttünk nem ez a lényeg, hanem az, hogy a Bolondsághoz, valahogy startból kezdtünk érteni - arra rá éreztünk már attól a naptól kezdve, hogy találkoztunk, és utána jöttek az un. megvilágosodási élményeink. Ő tehát majdnem asztrológia nélkül is, pontosan olyan jó, ha nem jobb bolond mint én (is...). Meg van az azonosság tudata és minden ami kell hozza, pl. a hatalmas bolondság-intuíciója, amit egyesek humorérzéknek neveznek, miközben Lindának pl. éppen ez nincs meg, ami nélkül nem is lehet szerintem legalább is, és legalább is: kauzális(!) asztrológus valaki.
Szóval: az európai asztrológia éppen a házrendszerének az abszolút pontosságával emelkedik ki a többi közül éspedig azzal, hogy a házak matematikai pontossággal megmutatják azt a gyakorlati életkört, aminek a segítségével a karmát maradéktalanul fel lehet oldani, illetve át lehet változtatni megfelelő pozitív képességekké. Nos, "szakemberként", egyszerűen fel foghatatlan a számomra, hogy mi a csudabogártól tud egy másik állítólagos szakember, tehát esetünkben "A Linda" "meg zavarodni" attól, hogy azt mondom neki, hogy Linduska, a karmád színezete csak annyiban változott egy - egy kis árnyalatában, amennyit a háznak megfelelő konstellációnak a színezete is tudja azt - de csak nagyon kis arányban - befolyásolni, tehát ez nem is akkora ügy (Csak Linda csinált végül abból nagy ügyet, hogy az I. háznak megfelelő Kos színezettel járó kevélységét a szerzett karmáig dagasztotta éppen amiatt, hogy minden áron el akarta azt rejteni.) és ettől kezdve nem a pénzre - anyagiakra kell annyira rá hajtanod (Amit egyébként azelőtt sem tett különösebben, mert ezt én is pozitívunkét ismerem el, hogy ilyen szempontból ő, velem legalább is, tényleg nagyvonalú volt, a felszínen legalább is, hanem ettől kezdve mindenkinek aki csak az utadban áll, örömmel kell harcolnod? - Persze, nem arra gondoltam, hogy éppenséggel velem, hiszen én bizony isten nem álltam neki sem az útjában, akárcsak a többi asztrológussá válni szándékozó volt-rendelőmnek sem.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Ne "Nézz vissza haraggal"... II.
HozzászólásElküldve: 2016.10.09. 13:19 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4075
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Mielőtt a Linda által nehezményezett, és az én szakmai megbízhatatlanságom jeleként ironikus kommentárok kíséretében szétkiabált "talányos felfedezésemről" (A bűvös két órás eltolódásról) szóló kis beszámolómat - Amit minden ilyen ritka esetben elküldök az illető - szerintem: érdekelt - személyeknek. - közre adnám, fel kell tárnom Lindának még egy, szakmainak is mondható hazugságát, hiszen nagyon is jól tudja, hogy én a sorsképletekben található pozitív fényszögeknek majdhogynem semmi jelentőséget nem tulajdonítok. És, mivel ezt a tapasztalataimon alapuló nézetemet megértette és nagyjából átvette tőlem ő is, éppen ezen, a pozitív fényszögeknek a kauzális szempontból, ténylegesen jelentéktelen mivoltán alapszik a hazugsága is.
Több - sok! - évvel ezelőtt elpanaszolta, hogy az általam készített horoszkópjának a hangfelvételei elvesztek, még az ő asztrológia iránti mélyebb érdeklődése felébredése előtti időkben, valahol Spanyolországban, ahova annak idején magával vitte, hogy ott hallgathassa. Én ezt, szintén régebb azért tettem szóvá, mert Linda kezdett olyan alattomos célzásokat tenni, hogy azért is kellett neki annak idején elkapartatni a Réka lánya megszülése után újból megjelenő első magzatát, mert valami nem stimmelt a horoszkópjával. Egészen pontosan, hogy az ott elhangzottak alapján "kellett neki erőltetnie" a többszöri anyává válást. Vagyis, miattam, persze. (Holott én egészen biztos vagyok abban, hogy nem így fogalmaztam, hanem úgy, hogy az anyai érzések és élmények gyakorlati megélését, akár úgy is, hogy gyermeket fogadjanak örökbe.) vagyis, az ő agyafúrt célozgatásai szintjén ez azt is jelentette, hogy végül is, én, az asztrológusa vagyok a hibás, amiért neki, több (sok!) évvel a horoszkópja elkészítése és általa való elvesztése után, a család egyben maradásának az érdekében, "el kellett" :o :oops: :lol: kapartatnia az egészséges magzatát! (Atya - világ!)

Eközben a gyakorlati valóság az (Legalább is, ezt írta akkor nekem is, és Dénes Máriának is!), hogy a férje nem csak ezt az újabb gyermek-áldási lehetőséget ellenezte határozottan és egyértelműen, hanem már a Réka lányuk megfoganását és megszülését is! - Akinek a megfoganását egyébként is, Linda titokban tartotta, addig, amíg annak az elkapartatása már megoldhatatlanan volt. Kénytelen volt ezt tenni, annak érdekében, hogy, ha már a magzat ennyire fejlett, akkor már ne lehessen elkapartatni, illetve veszélyes legyen az Lindára is nézve. Nos, én ezt a férj előtt való titkolózó "megoldást" neki én a horoszkópban semmiképpen nem ajánlhattam, noha kétségtelen, hogy nagyon örvendtem, amikor megírta a foganás hírét, sőt: teljesen meg voltam lepődve attól, hogy ő viszont, aki azelőtt annyiszor, de annyiszor írt a foganási reményéről, amikor az megtörtént, teljesen kedvtelenül és minte4gy mellékes dologként közölte velem a hírt, valami pénz-adóssági ügyek miatti panaszkodása mellett...
Nos...
Most meg azt állítja, hogy azok a horoszkóp-hangfelvételek mégis megvannak, és csupán a negyedik hangfelvétel hiányzik, amelyen a sorsképletének pozitív fényszögeiről beszélek. Vagyis: a horoszkópjának csak az a része hiányzik, ami jelentéktelen, vagyis, értsd alatta: mégis csak sokat hallgathatta ezeket a felvételeket, mielőtt ebbe a - férje előtt legalább is: titkos! - több gyermek szülési projektjébe bele fogott volna. vagyis: meg van a bizonyíték is arra, hogy áttételesen mégis csak én vagyok a hibás azért, mert Réka után folytatta a titkos, sorozatos anyává válási foganási projektje megvalósítását, de mert a második sikerét a tudattalanja valamiért nem akarta el fogadni és állítólag bődületesen el kezdett hányni, na, meg a férje is kifejezte keményen a neheztelését, hogy amíg ő a kórházban csak hány napok óta, neki "egyedül" kell a kis Rékát ellátnia és közben munkába is járnia (Mintha nem lehetett volna kivenni néhány napra szabadságot, vagy beteget jelenteni a férjének munkahelyén, amikor egy ilyen fontos családi probléma és ügy forgott kockán, mint egy újabb, a felesége által vágyva vágyott, sőt. egyenesen sóvárgott újabb gyermek érkezése a családba!), nos, erre a másként szerintük megoldhatatlan problémára ők, a magzat elkapartatását választották. és tehát, a Linda agyafúrt, szűz-karmás gondolat-vezetésében, ez a helyzet oda került, hogy "valahol" emiatt engem kellett, még ha áttételesen is, de nyilvánosan bevádolnia. - Erre tessék gombot varrni!
Mindez tehát, nem csak az előbbiek miatt elképesztő hazugság - És ha ezt a hülyeséget Linda még tényleg el is hiszi, akkor egyenesen: idióta önámítás! - hanem azért is, mert "olyan isten nincs", hogy én külön hangfelvételt készítettem volna neki, kimondottan csak a sorsképlete pozitív fényszögeinek az értelmezésével! Itt tehát erősen bűzlik nem csak valami, hanem minden! És ez a minden, többek között az ő emberi, és nem utolsó sorban: szakmai becsületességét és hitelességét is jelenti!

És akkor itt van, az ő furmányos hitelrontási kísérlete miatt a nyilvánosságra erőltetett talányom. Hátha valakinek sikerül megoldani (Bármilyen, a talány megoldására, illetve annak az értelmezésére vonatkozó nézetet, elképzelést, vagy értelmezési javaslatot elfogadok):

A bűvös két óra


Személyi horoszkópok Ascendensének a meghatározásánál, kb. minden századik – száz ötvenedik személy (horoszkóp) esetében, FELMERÜL a hivatalos (fizikai) születési időpontra (órára és percre) kiszámított „hivatalos” asztrogram (a fizikai születési óra és perc alapján kiszámított és beállított asztrológiai születési képlet) és az illető személynek az anyai ági ősszülők születési adatai alapján, az illető =rendelő…) személy által átélt betegségek és balesetek alapján, valamint a párkapcsolatai (élettársak – házastársak, szerelmek) születési adatai alapján, valamint a személy által addig megélt sorskrízisek, vagy más, kiemelten jelentős sorsesemények alapján, valamint az aktuális sorhelyzete, sorsproblémái és más sorsmotívumok alapján, általam érvényesnek talált ( Tehát koherensnek, vagyis érvényes belső –immanens! - logikával rendelkezőnek talált.) sorsképlet közötti - vagyis az illető személynek (mint karmaoldási és boldogulási szellemi-spirituális életprogramnak) megfelelő asztrogramm (sorsképlet) közötti - KEREK KÉT ÓRÁS ELTÉRÉS (Két órás különbség)!
Az általam érvényesnek ítélt, (Figyelem: Nagyon ritkán előforduló!) két órás eltérést mutató asztrogramot az illető szülött szüleinek, nagyszüleinek és jelenlegi vagy régi - ellentétes nemű! - élettársainak (szerelmi-szexuális partnereinek, házastársainak) a születési adataiból megtudható karmikus jellemvonásokból, valamint a horoszkóp belső (immanens) logikai struktúrájából kikövetkeztetem ki. Ezek az adatok, illetve a belőlük kiolvasható karmikus meghatározottságok és a horoszkóp belső -„asztrológiai” - logikája, az asztrológiai ismereteim és tapasztalataim alapján vizsgált néhány képlet - változat után, rávilágítanak („rámutatnak”) számomra a vizsgált horoszkóp keresett Ascendensének a „szükséges” helyzetére. Az így megállapított asztrogram, tíz - tizenöt percnyi eltéréssel, minden esetben egybevág azzal az egyéni szellemi struktúrával, amit a személyes beszélgetés (kérdezés - felelet útján történő ellenőrző vizsgálati és kiigazítási folyamat) és a horoszkóp - értelmezése alkalmával is érzékelek. Ez úgy történik, hogy a szülött által előttem feltárt személyi problémákat, úgymint konfliktusokat, betegségeket és a „baleseteket” egybevetem és összehasonlítom a karmikus problémákat jelző, diszharmonikusan fényszögelt bolygóknak, az Ascendens helyzete által meghatározódó földházakban elfoglalt helyével és helyzetével.
A hivatalos (fizikai) időponttal kiszámított asztrogrammból kiolvasható (karmikus) szellemi életprogram rend szerint találni szokott a vizsgált személy szellemi-lelki és fizikai struktúrájával és csak két egymást követő konstelláció határzónájába kerülő Ascendens esetében igényel az asztrogram ideje öt perctől 15 percig terjedő (egészen ritka esetekben maximum harminc percig terjedő) igazítást, ami a bolygóknak a földházakban elfoglalt helye, illetve a bolygók házcsúcsokhoz viszonyított helyzete figyelembe vételével viszek végbe. Ezeket, a módosításokat szükségessé tevő eltéréseket sokféleképpen meg lehet magyarázni, ha nem kötjük magunkat a jóslásokra használt (általam szamárságnak, sőt: egyenesen károsnak ítélt) asztrológia mechanikus determinizmusához. Ezek a magyarázatok a legegyszerűbb gyakorlati okoktól (a születési időpont felületes megállapítása, vagy a megállapítottól eltérő, téves regisztrálása, memorizálása), a legmisztikusabb irracionális vitákig (lásd az anya rendelésére, vagy az orvos döntése alapján mesterségesen és idejekorán beindított születések, vagy az előzetes számítások alapján „késő”-nek számító szülések időpontja körüli vitákat) és a legzagyvább feltételezésekig terjednek. Például, hogy az első lélegzetvétel, a felsírás, vagy a köldökzsinór elvágása számít-e születési időpontnak, sőt nem-e a fogantatás időpontjára kellene felállítani a horoszkópot? (Amikor Medárda nevű kislányunk az erdőben, majd a másik kettő otthon a lakásunkon megszületett, senki nem nézte az órát, tehát az első lélegzetvétel időpontjának regisztrálásáról lemaradtunk, sírni nem sírtak, mivel a nyugodt körülmények között történő, természeti születés nem jelentett egyik gyermek számára sem traumát és a köldökzsinórját is csak egy fél óra múlva vágtuk el. Mindazonáltal az utólag visszaszámolt 5 perces tűrési határon belüli születési időre beállított horoszkópjuk tökéletesen fedi mindháromnak a személyi karakterét, tökéletesen tükrözi a gyermekek összetéveszthetetlenül sajátos szellemi jellegzetességeit.) Amikor ezeket a tudományoskodó, steril okoskodásokat és misztikus fantazmagóriákat észlelem, nem csodálkozom, hogy az emberiség olyan amilyen: hiszen ha a szellemi tudományok művelői (az asztrológusok) is a steril okoskodás: a precíz tudományoskodás és az irracionális fantazmagóriák káprázatában úszkálnak, nincs amit csodálkozni azon, hogy ma az emberiség 95 százaléka gyógyszerfüggő és e gyógyszer-mámorában a föld legfinomabb ökoszisztémáit is tönkreteszi. Az asztrológusnak, többek között, pontosan azt kellene tennie (arra való!), hogy szakértelme, tapasztalata és szubjektív érzékenysége, illetve intuitív szellemi szintetizáló képessége segítségével, a megfelelő Ascendenst megállapítsa és a horoszkóp-házcsúcsok helyzetét meghatározó Ascendensnek megfelelő időpont alapján a helyes születési képletet (asztrogramot) felállítsa és a horoszkópot elkészítse. Ehelyett vagy tudományos, vagy misztikus fantazmagóriákat kerget.
A tíz percnyi - tizenöt (ritkán: harminc) percnyi eltérések tehát nem jelentenek problémát számomra, de a kerek két órás eltérésekre még nem találtam semmiféle értelmes magyarázatot, azon kívül, hogy általában két órás eltolódás szükséges ahhoz, hogy az Ascendens egy konstellációból előre kerülhessen a következő konstellációba, illetve, vissza kerülhessen az előtte levő konstellációba, akkor is, ha az illető (Mármint a hivatalos születési időponttal beállított) konstellációnak egészen az elejére kerül.
Ezért, az ilyen különleges esetekben, mindaddig, amíg ezt a, nem csak általam, hanem a hozzám közel álló asztrológus barátaim által is észlelt titkot meg nem fejtem, csak arra kérhetem a horoszkópért hozzám forduló személyeket, hogy bízzanak az asztrológusi – több éves, sőt: két évtizedes, tapasztalatom által többszőrösen igazolt és metafizikai felelősségtudatommal is megerősített - szakmai tudásomba és fogadják el az általam két órás módosítással elkészített horoszkópjukat. Ellenkező esetben arra kérem azokat a hozzám forduló személyeket, akiknél a bűvös két órás eltolódást észlelem, hogy értesítsenek arról, hogy elfogadják-e a javaslatomat, illetve, hogy az én fenntartásaim és figyelmeztetésem ellenére is, igénylik-e az általuk megadott hivatalos időpont szerint kiszámított asztrogramnak megfelelő horoszkópnak elkészítését? (Ez általában egy hosszas levelezést jelent közöttem és az illető horoszkóprendelő között, amelyben végig fenntartom, hogy nem kötelező elfogadnia a javaslatomat, de én csak ezzel az eltolódással elkészített asztrogramm szerinti horoszkóp-értelmezés esetében tudom azt garantálni, hogy –Figyelem: amennyiben megfogadja a tanácsaimat, és csakis akkor! – meg fogja találni a kiutat az aktuális sorskríziséből és „normálisan” tudja folytatni az életét tovább, illetve, a sors-erők által a megváltódási képességei kifejlesztése érdekében elébe gördített, következő sorsproblémákat is meg és fel fogja tudni oldani.
Illetve azt javaslom e ritka sorshelyzetű személyeknek, hogy, amennyiben emiatt a javaslatom miatt, elveszítették az asztrológiai szaktudásomba vetett bizalmukat, forduljanak más asztrológushoz, aki egyet ért velük abban, hogy jó az általuk ismert születési időpont és nincs szükség erre, az általam javasolt két órás módosítás szerinti sorsképlet felállítására.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Ne "Nézz vissza haraggal"... II.
HozzászólásElküldve: 2016.10.09. 13:46 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2014.07.03. 23:11
Hozzászólások: 306
Tartózkodási hely: Magyarorszag
Napjegy: vizonto
Aszcendens: skorpio
Kedves Olvasók!

A születési órám bizony nálam is módosult ahhoz képest, amit a kórházban feljegyeztek. Esetemben 1 órával kellett előbbre hozni azt és a valódi születési időpontom végül megegyezett azzal, amire az édesanyám is emlékezett.

Az első elkészített horoszkóp a kórházban feljegyzett születési óra alapján annyira idegen volt számomra, hogy nem is értettem, hogy mi közöm nekem hozzá. Szilárdnak szóltam, akkor állította be a tényleges időpontra, hajnali 1 órára és így már összeállt és teljes lett a kép, találó a horoszkóp. Bár nagyon megharagudtam a saját sorsomra, annyira, hogy nekem is elvesztek a legelső hangfelvételeim, mégis tudtam, hogy a hangfelvételek a valóságnak megfelelnek.

Éppen ez az intézmény által elkövetett hiba, felelőtlen adatkezelés - mely az erős Bak karmát tükrözi nálam - tette kerekké a sorsképletemet!

_________________
A Szellem bármely megnyilvánulása ugyancsak szellem. Az anyag is tehát.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Ne "Nézz vissza haraggal"... II.
HozzászólásElküldve: 2016.10.10. 14:42 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4075
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Igen, köszönöm, kedves Sára, én erről már rég meg is feledkeztem.
A fájó a Linda ide vonatkozó fölényes cinikusságában éppen az, hogy az ő állítása ellenére, én nagyon nagyon óvatos vagyok "az acendensnek az ide - oda való tologatásával" és az általában szükséges 10 - 15, de maximum 20 perces idő korrekcióknál nagyon ritkán és nagyon nehezen, és kétkedve lépek túl, holott a klasszikus tűrési határ a hivatalosan pontosan megállapított születési időpont és az asztrológiai korrekció között - tehát a megengedett tűrési határ - 35 perc. Ekkora korrekciókra lehetőleg nem vetemedem, és ha jól emlékszem az egész asztrológusi munkán során 3 - 4 alakommal, ha komolyabban megközelítettem ezt a határt. Szóval Linda ismételten rágalmazott abban is, hogy én csak úgy dobálózom, ezekkel a korrekciókkal. Annamáriával is, már több mint egy éve, hogy folytatjuk a korrekciós lecke-feladatokat és még mindig nem jutottunk a végére, pontosan azért mert én nagyon is felelősségteljes embernek és asztrológusnak (tanítónak) tartom magam, és sem én nem dobálózom úgy az emberi sorsokkal, mint ahogy Linda azt állítja, sem a tanítványaimat nem okítom ilyesmire.
Neki viszont, nincs ahonnan erről tudnia, mert annyira türelmetlenül egyenlő akart lenni velem a Bak színezettel is bíró karmája miatt, hogy inkább elutasította azt, hogy taníthassam.

Ugyanis, Lindánál is erős a Bak - karma, az általam beállított sorsképlete szerint, mivel így a 10 -es házába kerül a Napja és a Merkúrja, de ez is lehet, hogy még a Lilithje is. Marika legalább is, ezt mondja. De ez engem már nem tud érdekelni, rendezze a maga sorsát, ahogy akarja, ha már annyira is egyenlő velem, hogy már nálam is egyenlőbb. :) ;)

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Ne "Nézz vissza haraggal"... II.
HozzászólásElküldve: 2016.10.10. 14:53 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4075
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Íme, hogy mennyire "felületesen" kezelem én (Linda szerint) a képletbeállítás problémakörét. Inkább azt is vállalom, hogy a rendelő, a sok részlet-olvasmányba bele unjon és megijedve inkább a rendelésről is lemondjon, mintsem, hogy rajtam, illetve a kért adatok, vagy a helytelen tájékoztatás miatt valamit félre-állítsak:


I: Horoszkópok beálítássához és értelmezéséhez szükséges adatok

1) A kérdéseimre adott kis életrajzi leírásokra azért is szükségem van, a beállítás mellett, hogy a hangfelvételek készítése közben, az ön – önök… – által leírt családi és személyi életesemények segítségével, a horoszkóp-rendelő számára a gyakorlati tények szintjén is illusztrálhassam (személyesítsem), a horoszkóp-elemek konkrét jelentését. Minél több és jellemzőbb személyes élményekhez (EMLÉKEKHEZ!) vannak ugyanis kötve ezek az asztrológiai értelmezések, annál könnyebb a megértésük, illetve annál könnyebb az illető életkörhöz tartozó összes (Még meg nem történt, de potenciális veszélyt jelentő) probléma megértése és felvállalása, vagyis annak, azoknak, a felvállalás és az átvilágítás segítségével történő meghaladása, a sors-veszélyek és csapdák megelőzése, az élet rendezése. Vagyis, a karma-krízis feloldásához vezető gyakorlati sorsfeladatok felvállalása is.


II. A SORSKÉPLET BEÁLLÍTÁSÁVAL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK

A megfelelő sorsképlet helyes beállításához (A megfelelő Aszcendens pozíció és házcsúcs-beállításhoz szükséges korrekciók elvégzéséhez), a születési napon és időponton kívül, más adatokra is szükségem van, annak érdekében, hogy ezen adatok segítségével, az általam megbízhatónak ítélt asztrológiai pontossággal, beállíthassam a cél-horoszkóp Aszcendensét, és ezáltal, a személyi életfeladatokat megjelölő, jellegzetes életterületeknek: a horoszkóp- házaknak csúcsait megkapjam, amelyek döntő fontossággal bírnak a karma-feloldást és a megfelelő megváltódási képességek kifejlődését szolgáló, jellegzetesen személyi (egyéni), gyakorlati életfeladatok meghatározásában. Ez viszont, nem azt jelenti, hogy amennyiben nem kapok meg minden alant kért adatot és rövid életrajzi rész-leírást, nem tudom elkészíteni a horoszkópot! Sőt: éppen azért kérdezek ilyen részletesen, hogy lehetőleg minél több olyan adat-közlési lehetőséget megadjak, ami szerint a sorsképlet felállítható legyen még akkor is, ha akár a születési időpont is hiányos, vagy bizonytalan, a sors-képletet akkor is fel tudjam állítani és a horoszkóp minőségét garantálni!
Figyelem!
1) Az általam igényelt, többnyire az anyai ági női felmenőknek a születési adatainak és rövid sors-történeti leírásának a segítségével és más, alant kért adatok, betegség leírások, stb. segítségével, a horoszkópot abban az esetben is el tudom készíteni (az Ascendenst meg tudom határozni akkor is), ha nem ismeretes a célszemély születési órája, de még a születési napaszak sem. Amennyiben tehát, a születési dátum mellett(!), az alant következő 5. 6 és 7. pontokban kért adatokat és sors-történeti leírásokat, és személyi vonatkozású információkat minél nagyobb pontossággal és részletességgel megkapom, sors-képletpontosítást, illetve születési időpont meghatározást is végezek.
2) A tapasztalat az., hogy a szülészetek nem tartják meg a születési időpontok feljegyzését 1O, vagy 15 éven túl. De, ha megtartanák is, számomra csak ellenőrzési értéke lenne, mivel éppen azért kérem az apa adatai mellett, az anyai ági felmenők születési adatait (anyának, nagyanyának, dédnagyanyának) és azért kérek még annyi mellékesnek tűnő kérdésre választ (Pl. első szerelemre, vagy az illető személyre más formában befolyást gyakorló, ellentétes nemű személyre, élettársakra, stb. vonatkozó születési adatokat) életrajzi leírást, hogy az egyetemes törvények megfelelő vonatkozásainak az alapján (Pl. rezonancia és vonzás törvénye, vagy hatás-visszahatás törvénye, a fejlődés törvénye.) a sorsképletet tudjam egzakt módon beállítani az illető személy spirituális struktúrájának megfelelően. És ennek a beállított képletnek a születési időpontja, a klasszikus asztrológia szerint legalább is, 3O, sőt: még 35 percet is eltérhet a hivatalos születési időponttól. Az is igaz, hogy az én tapasztalataim szerint, ez a tűrési határ csak 25 perc lehet, mert ha ezt meghaladja, már valami másról (Pl. a hivatalos időpontot illető tévedésről, vagy rossz képletvizsgálati módszerekről.) lehet szó.
3) Ezért, ha csak nem merül fel valamilyen komoly aggály azzal kapcsolatosan, hogy az édesanya helyesen emlékszik a születési időpontra vonatkozóan, szerintem nincs amiért a szülészeti adatok megszerzésére, kórházi garattárakból való előkerülésére várjon valaki a rendeléssel, mert én magam fogván ki a feleségem szülőcsatornájából a világra érkező gyermekeinket, és ezért a saját tapasztalatból tudom, hogy azokban az életfontosságú és (Végső soron, - bármilyen könnyű szülésről is lett légyen szó !), azokban a drámai pillanatokban, a tízed rangú kérdés még az apa-asztrológusnak is, hogy a babák pontos születési időpontját meghatározza és feljegyezze.
Ráadásul, az egyik asztrológussá lett, volt hallgatómnak (János Istvánnak), aki egészségügyi asszisztens lévén, részt vehetett a gyermekei születésénél, annak ellenére, hogy azok nem otthon születtek, mind a három világra jött gyermeke sorsképlete (asztrogrammja) beállításánál, éppen az asztrológus-édesapa meglátásai alapján, a maximális tűrési határt kellett alkalmazni, mivel a hivatalos időponttal elkészített képletek egyáltalán nem feleltek meg a gyermekek személyi struktúrájának, a szülők által és az általam is jól ismert karmikus meghatározódásoknak.
Ami a sorsképlet általam beállított időpontját illeti, a megrendelési tájékoztatóban el van mondva, hogy eltérés szokott lenni a hivatalosan "megállapított" születési időpont, és azon időpont között, amivel az illető személy spirituális struktúrájának (aurájának, szellemi - spirituális bázisának!) megfelelő asztrogrammot fel lehet állítani.
És ezt nem csak azért mert a szülészeteken, nem (még most sem!) áll senki a szülőszobában
stopper órával a kezében annak érdekében, hogy mérje a pontos születési időpontot, amit tehát,
emiatt utólag saccolnak meg a szülész-bábák (asszisztensek), természetesen, 10 - 20 perces eltéréssel! Gondolkozzunk reálisan! Attól, mert egy bizonyos időpont szerepel a születési kórlapokon, egyáltalán nem biztos, hogy az, mondjuk stopper-órával mért pontossággal megfelel a valóságnak! Másfelől melyik időpontot mérnék, ha ez tennék is netalán – tán mégis csak?csak? Amikor a baba feje megjelenik?
Van olyan baba, aki még ezután is, hogy a feje kijött, csak 10 – 20 perce elteltével jön ki teljes-egészen, és van, aki azonnal. Amikor felsír a baba? (És ha nem sír fel? Az otthon, tehát nyugodt körülmények között született babák, mint az enyémek is, nem sírnak fel!) Az első lélegzetvételét? Hogyan láthatná azt a feltételezett időmérő? A köldökzsinór elvágásának az időpontját? Ugyancsak az otthon szülések esetében az is késhet – Sőt: ajánlatos! - akár egy fél órát, vagy háromnegyed órát is!
Ráadásul, a pontatlan időméréstől eltekintve is, lehetségesek, sőt, majdhogynem kötelező
módon., nem helyes időpontban születnek a kórházakban a babák, akik egy részét durva, sőt, egyenesen kegyetlen módszerekkel kiugrasztják az anyjukból az által, hogy különböző infúziókat adnak be azoknak, amelyek egy része ellentmondás szerűen, a szülést hivatottak meghatározott időpontra "beindítani", a szülési fájdalmakat és az izom-összehúzódásokat serkenteni, mások meg ennek a fordítottját elérni, az orvos pillanatnyi megítélése, pihent, vagy kevesébe pihent állapota, tehát türelme, vagy türelmetlensége - alkalmasint lejáró munkaideje szerint. És ma már ritka ugyan, de még ezelőtt 15 – 20 évvel a bábák rákönyököltek a szülő-anyák hasára és úgy préselték ki a gyermeket, mint a fokrémet a tubusból. Mi pl., pontosan azért kerültük ki Medárdánknak a korházi körülmények között történő megszületését, mert a kórház-igazgató nőgyógyász unoka-bátyám, aki egy délután megvizsgálta a volt feleségemet a magánrendelőjében, „megígérte”, hogy, ha másnap reggel beviszem a kórházba Emőkét, ő, szolgálatos lévén, reggel beindítja a szülést és délre már "kint is lesz" a gyermekem.
Ehhez képest Medárda kerek 10 nap múlva született meg önmagától makk-egészségesen és a
korházi szülésektől eltérően, az először szülő édesanya szülőcsatornájában még egy hajszálnyi
repedés sem keletkezett.
Ezek miatt és még sok más szempont miatt tehát a klasszikus asztrológia tudománya egy 35
perces eltérési lehetőséget (tűrési határt) állapít és "enged" meg a hivatalos születési időpontok,
és az asztrológus által kiszámítandó, tehát az illető személy spirituális alkatának megfelelő, asztro-
lógiai sorsképlet időpontja között.
Nagyon szépen kérem tehát, ha engem választott asztrológusául, tiszteljen meg azzal, hogy meg-
bízik a szakértelmemben és a becsületességemben, igényes munkavégzésemben - hiszen 23 éve
gyakorlom ezt a nagy felelősséggel járó hivatásomat, ha lehet, a legmagasabb igényesség szintjén,
és ne kételkedjen abban, hogy nem lehet jó a horoszkópja, amiért az általam szükségesnek
látott korrekciót elvégeztem rajta, hiszen magam is arra törekszem., hogy az eltérés lehetőleg minél kisebb legyen. De a fent leírtak alapján, beláthatja, hogy a 10 – 15 perces eltérést akár szükségszerűnek is mondhatjuk, értve ez alatt, hogy egyszerűen lehetetlen az, hogy a korházakban pontos születési időt adjanak. Sőt: asztrológusként és karórával a kezemen, és számítógéppel a szobában, én sem tudtam egyszer sem egy pontos születési időpontra „emlékezni”, még a saját gyermekeim születésénél sem, akiket „én fogtam ki”, vagyis négyet az öt közül!

MINDEZ VISZONT KORÁNT SEM JELENTI AZT, HOGY SZÜLETÉSI IDŐPONT KORREKCIÓT ALKALMAZOK MINDENKINÉL, HA KELL, HA NEM, és holmi szakemberi rögeszmék által vezérelve, válogatás nélkül, mindenkinek kijavítom a hivatalos születési időpontját még akkor is, ha erre semmi szükség nincsen. Nem, ez egyáltalán nem így van, hanem éppen fordítva: nagyon aggályos és minden lehetséges szinten, komoly vizsgálatokat és összevetéseket végzek, amikor az anyától, vagy a szülőktől tudott születési időpont módosításának a szüksége felmerül.
A fentieket csak azért írtam le, hogy az érdeklődőknek segítsek abban, hogy reális képet alkothassanak maguknak arról, hogy milyen szempontok érvényesülnek a sorsképleteik féleállításakor, mivel az a tapasztalatom, hogy miközben egyesek félnek attól, hogy téves információkat kaphatnak a sorsprogramjukra vonatkozóan, amennyiben nem tudnak a fölösleges precizitásig elmenően pontos és részletes információkat adni, inkább a horoszkóp rendelésről is lemondanak. Nos, a sok adatot nem azért kérem, mert bármelyiknek is a hiánya akadály lehet a képlet felállításában, hanem éppen azért, hogy amennyiben valamelyik adat hiányzik, vagy téves, akkor a többi adatok pótolják azt és így a sors-motívumokról kialakuló asztrológiai összképem lehetőleg minél teljesebb lehessen. Minden horoszkópnak ugyanis megvan a maga sajátos belső logikája, amelyen belül egyes motívumok feltételezik, vagy tagadják, illetve erősítik és értelmezik egyik a mást.
Ez egységes belső logikával rendelkező összkép tehát az, amely egy képlet beállításánál meg kell legyen, és nem a rész-adatok határozzák meg a beállítást. Ezek a rész-adatok viszont segíthetnek az ellenőrzésben és ezért jó, ha minél több áll a rendelkezésemre. De még egyszer mondom: a végső beállításnál nem a rész-adatok döntenek, hanem a képlet belső összefüggésrendszere (tiszta koherenciája).
4) A fentiek értelmében, nagyon kérem arra is, hogy az édesanyától, vagyis a szülőktől, vagy idősebb testvérektől megtudott születési időpontot adja meg, és ne más asztrológus, vagy magát un. szellemi tisztán látónak nevező csoda-szent, táltos, vajákos, kuruzsló, vagy misztikus guru által kijavított, illetve megsaccolt időpontot, és semmiképpen ne az un. „kiingázott” időpontot, mert a tapasztalat szerint ez a, legtöbb esetben igen félrevezető.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Ne "Nézz vissza haraggal"... II.
HozzászólásElküldve: 2016.10.12. 10:42 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4075
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
I. A Szaturnusz szelleme, nem szereti a türelmetlenkedést. Illetve az elsietett egyenlősdi játszmák gyakorlati következményei:

https://www.youtube.com/watch?v=cdxR8HR ... tion=share

É az ami innen kimaradt: A Szaturnusz, a következetesség mellett, az elvhűség, és ez által az Istennel és az emberrel szembeni hűség őserejét megtestesítő bolygó is.


II: A teljesen negatívan fényszögelt Uránusznál, valamiért kihagytam ennek a sors-motívumnak azt a jellemzőjét, hogy az illető személy akinek az asztrológiai sorsképletében ez így áll, attól kezdve, hogy önállóan dönthet a sorsáról és határozhat afölött, úgymond szabadon (Autonóm módon...), akkor addig, amíg erre kemény szaturnuszi visszahatásokkal nem figyelmeztetik a sors erők, de esetleg egy jó asztrológus is (Ha horoszkópot rendel egyáltalán!), mindig és folyamatosan, elhibázott és abszolút téves életút - irányt választ magának. Még ha sikeres is lehet az elején ezekben a választásaiban, hosszú távon, egészen biztos, hogy csőd és bukás (További haladást gátló, "misztikus" külső körülmény, vagy betegség, vagy baleset formában.) lesz a következmény. És ezt kezdve a párválasztáson át, az életpálya (szakma, hivatás, csúnya szóval: karrier) a családalapításig, az élet minden fontos területén.

https://www.youtube.com/watch?v=piraU3IYfa0


II: Ez a nyári felvétel talán azért is marad meg mérföldkőnek az életemben - és a családunk történetében, mert ez az utolsó felvétel, amelyen még az anyja által el csábított és a szeretőjén keresztül (Annak a lakásában és ágyában való egy hónapos kitérővel.) végül is, a nagyanyjához szöktetett, 18 éves Medárda még velünk van és a családunkat képezi. Ki hinné erről az itt még életerős és egészséges lányról, hogy az anyja és a nagyanyja szöktetési tervének a sikeres kivitelezése után, tehát néhány hét múlva, elkezd az édesapja elől bujkálni és, amikor, annak a kifejezett igényére találkozik vele, akkor titkolózni, meg nagyokat hazudni és persze, ennek az apai szellemmel - Amely ebben az esetben, gyakorlatilag az ő egyedüli nevelő szülőjének a szelleme is - szemben tanúsított "feminista - forradalmári" ellenállásának köszönhetően, megbetegszik, lefogy, majd pszichológusi kézre kerül?
Érdekes tehát, hogy mindaz ami Medárdával történik később, mintha illusztrációja lenne annak a veszélynek - És metafizikai ténynek. -, amiről itt beszélek. És ez éppen arról is szól, hogy mi lesz a családokkal és az utódokkal és a nemzetekkel, akkor, a férfiak el kezdenek nőként viselkedni, vagyis amikor nem hajlandóak a spirituális világosság-hordozó és a fény-adó funkciójukat betölteni, illetve, amikor ennek megfelelően, a beavatkozási és irányítási ösztöneiktől hajtott (A tűz-karmájuk által hajtott!) nők veszik a kezükbe azoknak az irányítását, sorsuk rendezését?

https://www.youtube.com/watch?v=kH_H9un ... tion=share

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 6 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO