ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2019.09.22. 12:54

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 36 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Naptári ünnepek
HozzászólásElküldve: 2009.01.06. 02:20 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.10.16. 11:56
Hozzászólások: 107
Napjegy: Mérleg
Aszcendens: Kos
Kedves Szilárd és Emőke !
Mindaz, amit leirtatok kérésemre,,jelen élet periódusomban kötelező elkezdeni és megoldani, ez most nagyon fontos számomra, mindaz, amit leirtatok részemre, pontosan, és prezisen.
Nem tudtam volna igy megfogalmazni magamnak a lényeget, hiányos volt a tudásom, és persze hogy az, mivel a Mars-om a Lilith-el és Neptunusszal konjunkcióban van a születési képletemben, és ennek a fényszögelésnek a tiszta, Egyetemes Törvények általi meghatározása, és megértése hiányos, és gyenge volt bennem, és emiatt sem tudtam továbblépni az életem útján már egy jó ideje. Pontosan én is, ugyan ugy szinte, mint Emőke, kapom a próbatételeket, "kisértéseket" de nem engedem,,most már nem !!! Tudatosan, és éberen örködöm a tiszta Fény és igazság törvényei mellett és nem pedig ellene. Nagyon nehéz most,,de ezt a próbatételt, most ki kell állnom..érzem, és tudom! Minden amit leirtatok számomra, most próbatételekként jelentkeznek életem minden napjaiban, elég erősen.
Ezért is vetődött fel bennem, "most" ez a problémám,,és éreztem sürgető belátását, megértését, és megoldását, feloldását, és kértem a segitségeteket. Az, hogy életemben nem sikerült ezidáig telesen megértenem, feloldanom a harc problémáját,,most itt van az ideje. És persze, hogy az egóm tiltakozik, elég erősen. De, mint ahogy Emőke irtad, a belső hangomat kell követnem, mint ahogyan ezt a hangot már igyekszem jó ideje meghallani és követni, de most méginkább szükséges "befelé" és "kifelé" figyelnem.
Torokgyulladásom van, és folyamatosan fázom, az egóm félelmei szeretnék az irányitást átvenni a lelkem, szellemem felett. Tudom, hogy ezt a "harcot" egyedül én tudom megharcolni, saját magam belső erejére szükségem van most nagyon.
Végig kell mennem most ezen az úton- gyengeségeimet felismerve, tudatositva, és elengedve, hogy az Egyetemes Törvény által, mellett, lelkem, szellemem képes legyen gazdagodni és félelmeim "ruháit" képes legyek levetni. Minden életfeladat a szellem, ember számára kötelező. Át kell alakulnom, és alkalmazkodni egy magasabb vibrázióhoz egy magasabb rezonanziához hog yképes legyek az igazságot látni , és megérteni, tudni, és ezeket a magam által magamon keresztül megértett, tudássá vált igazságokat másoknak át tudjam adni. Szükséges és kötelező a léleknek emelkedni és az Egyetemes Törvényekkel harmóniában lenni, és ezen által megváltozni, fejlődni.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Naptári ünnepek
HozzászólásElküldve: 2009.01.06. 02:57 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.10.16. 11:56
Hozzászólások: 107
Napjegy: Mérleg
Aszcendens: Kos
Köszönöm a segitségeteket.
Barátsággal .: Ágó


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Naptári ünnepek
HozzászólásElküldve: 2009.01.07. 12:02 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4088
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Kedves Ágó!

Rég óta bennem van már, hogy a harc szellem-tisztító és karban tartó és persze igazság-felfedő erejéről és misztikus tulajdonságáról mindezt leírjam. Igazából rég készülök arra, hogy egy tanulmányocskát írjak erről, de nincs időm. A lényeg most az, hogy arra koncentrálétam mindössze, hogy ami hirtelen ott volt bennem rég óta elraktározva a témáról, valahogy érthetően és valamelyest elfogadhatóan kikerüljön és nem válaszolhattam a hozzászólásaidra. Most viszont, hogy "kiadtam" el kell még mondanom azt is, hogy vigyáznod kell, mert a Skorpiót illetően teljes tévedésben vagy, legalább is, azok alapján, amit a hozzászólásaid valamelyikének a végén arról írtál. Nem igaz ugyanis, hogy a Skorpió, illetve a Plutó szellemiségénél nincsenek konkrétumok, anyagi megvalósulások és jelzések. A pozitív jelzések a teljes, külső - belső lelki béke és nyugalom és a Bolond-éberség-boldogság elérése, a negatív jelzések és megvalósulások viszont a misztikus, megmagyarázhatalannak látszó szerencsétlenségek, betegségek és balesetek, valamint a szülőanyák esetében a gyermekek malformációval való születése (A legenyhébb a hat új a kezeken, vagy lábakon pl., vagy az összenőtt újak, más végtagok, mint Emőke testvérei pl.). Vagyis a Skorpiónál ésppen akkora fontossággal bír az "mai fent van, ugyanaz mint ami lent van." És az: Ami kint van ugyanaz, mint ami bent van, mint az Ikreknél, még akkor is, ha ez módosul valamelyest arra, hogy ami kint van, ugyanaz, mint ami bent volt, mivel a Plutó nagyon mélyen és ugyanakkor nagyon, de nagyon lassan ható, vagy visszaható - visszahúzódó őserő, mind negatív, mind pozitív megnyilvánulási formájában. Mivel a naprendszer legtávolabbi bolygója, majdhogynem csillagként észlelhetjük a sötét, más dimenzióbeli fényét, és igaz rá az, ami a csillagokra: az illető csillag esetleg már rég kihalt az időben, de a hozzánk érkező fénye, még elkápráztat és telve van élet-jellel. Sokat, tehát nagyon sokat kell a tényleges isteni igazság szellemében élnünk és dolgoznunk, ahhoz, hogy valami kis látható, pozitív eredménye is lehessen. Ezért téved pl. Hamvas Béla is, a régi hagyományrendszer ide vonatkozó nézetét elfogadva, hogy egy - egy heroikus (Nap - Jupiter) tettel, az egész életünket az örökkévalóság számára megválthatjuk.
És amennyiben a Judás Evangéliuma igaz, és Jézus csakugyan felkérte Judást, hogy áreulja el őt annak érdekében, hogy az ő lelke minél hamarabb kiszabadulhasson a teste fogságából, és az atyával egyesülhessen, akkor Jézus is ennek az ókori heroizmus elméletnek az áldozata lett. De az is lehet, hogy a Judás Evengéliuma csak egy gnosztikus ideológia és a valóságban nem az történt, amit ez az evangélium misztikusan okoskodva megszépít.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Naptári ünnepek
HozzászólásElküldve: 2009.01.27. 12:35 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.10.16. 11:56
Hozzászólások: 107
Napjegy: Mérleg
Aszcendens: Kos
Kedves Szilárd ! Milyen jó, hogy a Harc-ról szóló irásodat leirtad január 5.-én,,hisz nagy segitségemre van még most is. Muszáj voltam sok esetben elolvasni újra és újra ezt az irásodat, megerősitve saját magamat abban, hogy igen is meg kell vivnom a harcomat azokkal az emberekkel szemben, akik -még mindig - korruptálni szeretnének, és egy olyan tudat szintre akarnak engem még mindig lerántani, ahol én már nem élek. Az elmult hetekben nagyon is küzdöttem azzal, hogy a bennem meglévő és általad leirt, megfogalmazott Egyetemes Törvények mellett foglaljak állást egy olyan emberrel szemben, aki már 2.5 éve folyamatosan igyekszik minden létező tudásomat, a maga szintjére lehuzni folyamatosan, és mivel a 2.5 év alatt tudatosodtam, fejlődtem, nem igazán bir el velem ez az ember, és ettől egyre agresszivebbé válik. Nem tudom, azon kivül amit leirtál Szilárd, a harc-ról,,mit kell tennem egy olyan emberrel, aki az eddigi életét /55 év / hazugságok, korrupciók, illuziók, öncélú élvezetekben való tobzódásában töltötte, akinek csak az a célja, hogy minden nőt megalázzon, megcsorbitson -lelkileg - mivel ennek az embernek nulla önbizalma volt, és van.
Én hiába próbáltam segiteni neki, folyamatosan, rengeteg energiámat rápazarolva annak reményében, hogy képes lesz egyszer végre változni, és életét felhozni legyen képes egy másfajta minőségü létre. Minden tudásomat igyekezett anullázni,,majd később megmagyarázta, hogy miért jó az, amit ő tesz, és miért jó nekem ahogy ő szeretné rendezni az én életemet. Igyekezett mindig a saját hazugságait megmagyarázni és egy olyan útra terelni engem, ahol én nem láttam soha magamat "azon" az úton . Mivel a 2.5 év alatt folyamatosan erősödtem, az ő alázásai is erősödtek felém, melyek később már számomra elviselhetetlennek tüntek. Ennek az embernek a képletében lévő 10 Egyetemes Törvényt képviselő bolygói közül 9 telekvadrált,,az életét csak öncélúan, nagy fokú egoizmusban élte le, a gyermekeivel és a 2 ex feleségeivel szemben, majd később velem folytatni akarta ugyaz ezt az életformát, ami persze velem szemben már nem igazán sikerült. Meddig a határ és miért kell segiteni és elviselni egy ilyen embert ? Melyek azok az általam letagadott, elfolytott, tudattalanom legmélyén lévő, meg nem értett, fel nem dolgozott árnyoldalaim, amiért én ezt a nagoyn nehéz kapcsolatot kaptam ? Meddig lehet megengedni másoknak, hogy mivel egy nagyon unalmas életet élnek, nem tanulva a hibáikból, azokat újból és újból más valakivel elkövetik saját maguk szórakoztatására, mert jót mulatott mindig rajtam természetesen, megalázva a tudásomat,,szóval meddig kell elvinnem a saját és az Egyetemes Törvények által megtestesitett igazi tudást, segitve másokat. HOl a határ az elviselésben?
Nem értem, miért olyan nehéz számomra véglegesen egy ilyen kapcsolatot lezárni ? Mit is várhatok egy ilyen embertől a továbbiakban ?? Semmit persze nem várok már, de még mindig újra és újra megérintenek a azok a lealázó, bántó szavai, melyeken keresztül ő meg akarja magyarázni nekem, hogy mindig tévedek, pedig tudom hogy nem igy van.?? Rengeteg energiám elment erre az emberre, és persze igyekezett úgy provokálni sok esetben hogy mentálisan is vele foglalkozzak, ezzel elvette az energiáimat, mert neki nincs, és arra használta fel, hogy egy újabb alázással, maga alá gyürjön.
Ugy érzem, hogy eljött az ideje, hogy végérvényesen minden szálat elvágjak közte és köztem, és végre kilépjek ebből a kapcsolatból, mely igazán sok boldog pillanatot, együttlétet nem adott számomra. Milyen belső harcban vagyok, mi az amit még mindig nem érthetek, hogy ilyen nehéz a továbblépés ebből a kapcsoatból?? Miért kell harcolnom egy olyan emberrel, aki nem akarja saját fejlődését, aki semmit nem lát azonkivül csak amit ő szeretne , csak ami az ő kedvére való ?? És mindazok alatt és után amit velem szemben tett folyamatosan a 2.5 év alatt, a rengeteg alázás, provokáció, büntetések, tesztelés, próba, kapcsolat lezárása, majd újra kezdése, még mindig nem érti, hogy nem az én utam az ő életét élni, nem az én utam szenvedni, gyötrődni és egy olyan kapcsolatban benne maradni, ami számára egy jó kis játék, időhúzás, energiafeltöltödés-tőlem, belőllem.
Valószinüleg, az én hibám volt hogy a kapcsolat kezdetén felruháztam olyan dolgokkal, tulajdonságokkal ezt az embert, melyekkel egyáltalán nem rendelkezett, és én csakis saját magamban, a saját elvárásaimban csalódtam. Biztos vagyok abban is hogy volt mit tanulnom ebből a kapcsolatból, saját magamról.
Meddig szükséges megmagyaráznom valakinek azt, hogy mi az élet a lét rendeltetése, célja és hogy miért nem jó nekem vele még csak pár órát sem eltöltenem ??
Kinek magyarázkodom igazából ? Neki vagy magamnak ??
Azért mert valaki 55 éves létére egész életében boldogtalan volt, egy egoista, öncélú életet élt, és tőlem nem tanult igazából semmit, hiába adtam az időmet és energiámat, tudásomat folyamatosan, mit is kell még érte tennem ??
Meg szeretném oldani véglegesen az elszakadást és pontot tenni minden végére, mert elviselhetetlen számomra és még mindig nem vagyok képes tovább lépni, pedig érzem ennek szükségességét.
Hiába lepleztem le őt számtalanszor, hiába mutattam rá a hibáira, gyengeségeire,,kinevetett. és megkérdezte tőlem : Ágó te hiszel a saját hülyeségeidben, amiket nekem mondasz az életről, és amiket te tanultál, ezeket akarok velem elhitetni ? Mekkorát kell nevetnem.
Hát nem tudom, majd ki nevet a végén legnagyobbat ??
A Bibliából jutott eszembe :" Amikor jót teszel, tudd hogy kivel teszed és akkor jótetteid nem vesznek majd kárba.
Ne tégy jót azzal, aki kitart a rosszban, s aki nem hajlandó semmit jót sem tenni. A jó emberrel tégy jót, ne a bünöst segitsd. "

Szilárd szeretném kérni a segitségedet.

Barátsággal : Ágó


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Naptári ünnepek
HozzászólásElküldve: 2009.01.27. 12:53 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.10.16. 11:56
Hozzászólások: 107
Napjegy: Mérleg
Aszcendens: Kos
Még annyit szeretnék leirni, hogy soha ilyen nehéz próbatételelt párkapcsolatban nem kaptam, ahol ennyi megpróbáltatás ért, ahol folyamatosan igyekeztek anullázni, és megalázni azt aki vagyok, ugy ahogy vagyok, mint nőt, mint embert. És ilyen módon soha senki nem igyekezett a meglévő tudásomat sem megalázni,,a tudást, melyet természetesen nem ingyen kaptam én sem. És pontosan egy olyan emberen keresztül kaptam a rengeteg, folyamatosa próbatételt, aki hihetetlenül egyszerü, primitiv, bunkó, egoista, öntörvényü, aki nem ismeri a tiszteletet, alázatot, őszinteséget, hitelességet, szeretetet , aki utálja az édesanyját, és minden nőt,,,stb. és pont ő volt arra képes, hogy megengedten számára korábban azt hogy olyan szintre huzzon le- egy kis időre - ahol én már nem élek nagyon rég óta.
És mindezek után azt hangoztatja, hogy ő mennyire szeret engem, és csak velem akarja leélni az életét, és azt, ha én nem leszek neki,,céltalanná válik az élete.
Én már jó ideje elemezgettem ezt a kapcsolatot,felismerve elég sok gyengeségemet, melyek eddigi éltem során nem lettek tudatositva. De, szeretném megérteni amit még eddig nem sikerült, és magamban, is lezártnak tekinteni.

Ágó


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Naptári ünnepek
HozzászólásElküldve: 2014.12.25. 13:25 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4088
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
2014.12.25. 11:09 keltezéssel, Tibor írta:

> Ön azok közé tartozik,akiknek személyesen akarok Boldog és Kellemes Fényünnepet kívánni!
>
> A legjobbakat kívánom Önnek és Családjának!
>
> Baráti Szeretettel!
>
> Tibor
Kedves Tibor!

Az ember életének a célja és értelme és rendeltetése az, hogy végül is, ténylegesen, tehát nem mondvacsináltan, és ráadásul még "stabilan és biztosan és megrendíthetetlenül és folyamatosan és végig..." boldog legyen. A jó hír (az evangélium) az, hogy azt el is lehet érni mindenkinek, aki csak nem agy károsult, és nem megveszekedett, megfordíthatatlan bűnöző, vagy betegesen rögeszmés, hazudozó, öncsaló.
Az egyesek (Az elsők...) számára a "rossz hírem" :-D az - Amit az ájtatoskodással és meghatódással, vagyis a belső szemforgatással elérhető, olcsó üdvöt ígérő vallások elhallgatnak! - az, hogy az igazi boldogságot nem lehet elérni, bizonyos konkrét karmaoldáshoz vezető gyakorlati feladatok teljes körű és teljes intenzitású felvállalása nélkül, vagyis:

e feladatoknak az öntudatlan és önkéntelen elutasítását eredményező, misztikusnak látszó, de valójában: karmikus (tudományosan: pszichés) félelmeknek és és szorongásoknak (sőt: iszonyatoknak), furcsa és általában negatív (romboló és ellenséges), másokkal, vagy a külvilággal szembeni, személyi ambícióknak, öncélú kéj- és élvezet-vágyaknak, a lódításra- ámításra és önámításra való hajlamoknak és ezen belül a tárgyi valóság szerinti igazság kiderítéséért és érvényesítéséért nyíltan vállalt, becsületes harcok és ismételten: a személyes felelősségeknek az elhárítására, kicselezésére - elkerülésére való hajlamoknak a megfelelő pozitív tulajdonságokká és képességekké változtatása nélkül.
Mindenki tehát akkora mértékben lehet boldoggá, amennyiben az utóbbit megérti, elfogadja és a karmikus tulajdonságainak (A számára hosszú távon csakis a sorsrontást hozó és eredményező ösztöneinek, reflexeinek) a pozitív képességekké változtatásához vezető a sokszor keservesen nehéz belső és külső harcát és gyakorlati feladatait alázattal és következetesen "bevállalja" és beteljesíti.
Mivel sok - sok éve már, hogy ezen Bolond- vezérelvek szerint igyekszünk élni, a mi karácsonyunk is békésen csendes, nyugodt és diszkréten boldog. A tegnap este rendeztünk egy hatalmas lufi-bulit, utána megnéztük a Szent Ferencről szóló filmet, és a még ki nem pukkant lufikkal, ma este rendezünk még egyet.
Önnek is és minden más barátomnak és ismerősömnek ehhez hasonlón -Figyelem: nem azonos! - nyugalmas és diszkrét (tehát belső!) derűvel telt fény-élesztő év végi ünnepeket kívánok!

Baráti szeretettel: Szilárd

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 36 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO