ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2020.08.08. 17:10

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2019.08.18. 07:22 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4213
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Személyi felelősségű nyilatkozat, az egy családdá nyilvánítás és az ennek megfelelő családi pótlék megszerzésére vonatkozó kérelem alátámasztására


Négy éve, hogy Romániában (Csíkszeredában) elvették az öt gyermekünkért járó családi pótlékunkat, - ahelyett, hogy nagycsaládosként segítettek volna…- az miatt, hogy két, egymás felett levő, két szobás tömbház-lakásban laktunk, előbb haton, aztán heten, majd 8-an! Ez miatt hiába fellebbeztem a Romániai Pénzügyi Minisztériumba, mert az ottani szociális és pénzügyi tőrvények szerint, luxusnak minősítették azt, hogy az anyám halála után, az ő lakásának is én lettem az örökös - tulajdonosa. Az is igaz viszont, hogy a csíkszeredai polgármesteri hivatal dolgozói, annyira ügybuzgóak voltak, hogy alig temettük el az édesanyámat, és a következő héten, ők a családi pótlék megvonási szükségét máris jelezték a Megyei Munkaügyi Hivatal megfelelő irodájánál. Holott, a második lakásunk akkor még nagyon messze állt attól, hogy a nevemre kerülhessen, mivel a hagyatéki tárgyaláshoz szükséges pénzt, amely alapján a halott anyám lakása a nevemre kerülhetett, csak három hónap múlva tudtam összekaparni.
Mivel tehát, ezen cinikus romániai szociális ellátási körülmények között, a magyarországi származású feleségem várandós lett a hatodik és a hetedik gyermekünkkel (Ikrek lesznek tehát…), és Romániában, az én minimális nyugdíjammal, az ottani gyenge szociális ellátással (Mivel nem akartam lemondani arról, hogy pénzt keressek a családom eltartása érdekében, semmiféle szociális segélyezésben nem részesülhettem!) és az asztrológusi vállalkozásommal elérhető egy-szülős keresettel, ekkora családot már nem tudok eltartani ezen szégyenletes (Sőt: cinikus!) Romániai szociális- segélyezési keretek között.
Ezért, a magyarországi születésű feleségemmel (Kozma Joó Violatta), úgy döntöttünk, hogy áttelepülünk Gyomaendrődre, ahol vettem a két darab Csíkszeredai, kétszobás tömbház-lakás árából egy, tágas 6 szobás házat, amelyben végre nem nyomorgunk (Nyolc személyről van szó!), ahol a gyermekeink és az unokánk is szabadon és vígan játszhatnak végre.

De annak ellenére, hogy a Csíkszeredai lakásaimat eladtam már, és tehát azokból teljesen kiköltőztünk és át költöztünk a Gyomaendrődön vásárolt, családi házunkba, teljesen átadván a Csíkszeredai lakásunkat az új tulajdonosaiknak, a Gyomaendrődi (Békés megye) kormányablaknál kapott felvilágosítás szerint, én, és velem együtt, az első házasságomból származó három kiskorú gyermekem - Akik a Csíkszeredai bíróság különböző határozatai alapján, az én szülői felügyeleti hatáskörömbe lettek ítélve (nekem ítélve: ), úgy mint: Kozma Emma Etelka (Született, Csíkszeredában, 2002 február 21-én) és Kozma Turula (Született, Csíkszeredában, 2004 április 13-án) - akik már rendelkeznek ugyan, 2015 január 12-től, magyarországi állampolgársági bizonyítvánnyal -, valamint: a szintén Csíkszeredában 2006, február 2-án született Kozma Réka Apollónia, aki velem együtt vár a honosítási bizonylata elkészülésére és megérkezésére. -
csak azt követően lehetnek Magyarországon élő magyar állampolgárok, hogy (ha), én is, Kozma Botond Szilárd, az ők édesapja, megkapom a magyarországi állampolgárságomat igazoló okmányt, aminek az alapján, állandó lakhelyi bizonylatot (lakcímkártyát) kaphatok.

A honosítási kérésemet viszont, csak 2019 hónap május 8-án adtam be a Magyarország Csíkszeredai Konzulátus hivatalában (de akkor még csak sejtelmeim voltak arról, hogy át akarok települni Magyarországra). Az erről szóló elismervénynek az ügyiratszáma HUNCSK2019CLA010723. Ugyanakkor azt is a tudomásomra hozták a Gyomaendrődi kormányhivatal ablakánál, hogy Magyarországon tartózkodó külföldi állampolgárként sem kaphatok lakcímkártyát, mivel be van adva a honosítási kérésem, amelynek a hivatalos megoldási eljárása folyamatban van.

Tudomásom van arról is, hogy akárcsak a Réka-lányomé, ennek a kérelemnek a végleges és pozitív ügyintézése is, már csak a köztársasági elnök úr aláírására vár.

Arra kérem önöket, hogy a fentieket, tehát ezt az előfeltételeken alapuló, kizárásos hivatali ellentmondást vegyék figyelembe. Ti. azt, hogy azért nem kaphatok Magyarországon élő külföldi állampolgárnak kiadható
lakcímkártyát, mert a honosítási kérésem megoldása folyamatban van, de másrészt, az érvényben levő szabályok szerint, azért sem kaphatok lakcímkártyát, mert ez még nem nyert teljes megoldást. Mindezt tehát annak ellenére, hogy az egész családommal át költöztünk 2019 július 27-én a Gyomaendrődön vásárolt Lévai u. 3 szám alatti, családi házamban és itt lakunk, más lakásunk nincs, sehol a világon, nem tudunk vissza térni Romániába, ahol még közvetlen rokonaink sincsenek (mind kihaltak), nem, hogy lakhatási lehetőségünk.

2019 augusztus 13-án, elektronikus levélben, kérést írtam a Budapesti Központi Honosítási Kormányhivatalba annak az érdekében, hogy amennyiben a köztársasági elnöki jóváhagyás megtörténik, szíveskedjenek mihamarabb az ügyiratokat a Gyoamaendrődi Polgármesteri Hivatalhoz elküldeni, az esküink letétele érdekében, ahogyan azt én előzőleg a Csíkszeredai Konzulátusi hivatalban már kértem, amikor elhatároztam, hogy az egész családdal véglegesen átköltözünk Gyomaendrődre. És azt is, hogy önöket, a Magyarországi Kormányhivatal Gyomaendrődi ablakánál dolgozó hivatalnokait is értesítsék arról, ha Kozma Réka Apollóniával együtt, törvényesen magyarországi állampolgárokká váltunk. Ezt annak az érdekében, hogy önök, végre sorolhassanak be és iktathassanak be, egyazon család tagjaiként, Gyomaendrődi lakosoknak, a Gyomaendrődön általam vásárolt családi házunk (Lévai u. 3 sz.) lakóiként, tehát megfelelő lakcímkártyákkal.

Az Európai Uniós biztosítási törvények szerint ugyanis, ez utóbbi nélkül és TAJ-szám nélkül, nem hozhatom át a gyermekeim egészségbiztosítását a Romániai Egészségbiztosító Szolgálat, Csíkszeredai fiókjától, és ífy viszont, nem kaphatjuk meg a négy kiskorú gyermekünk számára a családi pótlékot sem. (Ezért tehát egyelőre csak a Romániai állami gyermeksegélyeket kaphatjuk továbbra is, amelyeket nem mondhatjuk vissza, mindaddig, amíg Magyarországon nem állítják ki a megfelelő honpolgári igazolványokat. Holott ismétlem: mi már 2019 július 27-től nem lakunk Romániában, mert ahhoz, hogy itt házat vehessek, el kellett adnom, a csíkszeredai tömbház-lakásainkat. VAGYIS, GYAKORLATILAG MI MÁR NEM VAGYUNK ROMÁNIAI LAKOSOK (!!!), csak lakás nélküli romániai polgársággal rendelkezünk (még...). De hazátlanok (bozgorok) sem szeretnénk sokáig lenni, és itt, Magyarországon is megélni azt, a leakacsonyztón igazságtalan negatív lelki élményt, amit én például, a román hadseregben rendszeresen el kellett szenvedjek, valahányszor BOZGORNAK (Hazátlannak) neveztek.

És itt fel kell fednem, hogy a gyermekeimmel együtt korábban megszerzett Magyar állampolgárságról, pontosan azért mondtam le 2014-ben, mert egy Gerle Éva nevű, budapesti blogger által vezetett feminista csoport rágalmazási hadjáratot indított ellenem gazdasági ellehetetlenítés céljával, amiért két évtizede, a nagycsaládos állapotot dicsőítettem (És dicsőítem) azt hangoztatva, hogy mi magyarok nem kell, hogy alacsony számú családokban éljünk, amiért Afrikában és Ázsiában túlszaporodás van. De ez, a nagycsaládos édesapáknak az internetes meghurcolására és lejáratására (erkölcsi tönkretételére) felesküdött feminista csoport nem elégedett meg az internetes rágalomhadjárattal, hanem a Budapesti rendőrségen és a Budapest 12. kerületi ügyészségen is, persze újfent hamis vádakkal feljelentett, amiért én, ugyancsak az interneten a hamis állításokat tartalmazó sötét rágalmazások ellen védekezni merészeltem. Többek mellett, Semlyén Zsolt miniszterelnök helyettes úrnak is írtam egy segítség-kérő levelet, akire Orbán Viktor miniszterelnök úr rá bízta külföldi magyaroknak a nemzetbe való hivatalos integrálását. Ezt a levelet, hivatalosan elcímezve és ajánlott levélként elpostázva is, valamint elektronikus levél formájában is elküldtem a miniszterelnök-helyettes úrnak, de nem kaptam semmi féle választ.

A feminista csoportfőnök: Gerle Éva által megfogalmazott vádpontok egyike ugyanis éppen így szólt: "Az anyaság egekbe emelése". (Akkor éppen 5 gyermek édesapja voltam. A jeleben viszont a Magyarországi származású feleségem: Kozma Joó Violetta egy ikerpárral várandós, tehát ősszel 7 - hét! . gyermekes édesapa leszek, és szeretném, ha azt teljes jogú magyarországi magyar állampolgárként érhetném meg, akinek minden gyermeke ugyancsak teljes jogú Magyarországi állampolgár, és aki nem hazátlan, mint ahogyan a jelenben vagyok.) És megjegyzem, hogy nem hagyhattam Romániában magára, a Kozma Tass - Balázs, nevű kisfiát egyedül nevelő, nagykorú lányomat: Kozma Medárda Kingát sem. Ő egyelőre egyetemistáknak járó maximális romániai állami GYES-t kap, amivel meg vagyunk elégedve, ilyet tehát nem kérünk a Magyar Államtól. Vagyis egyelőre 8 - nyolc! - erős magyar érzelmű és öntudatú, az élet igenlése és a nagycsalád eszméje mellett elkötelezett, Romániából áttelepült személy akar, a megfelelő törvényes keretek között, élni Gyomaendrődön. És, amint írtam, ősszel 10-re fog nőni a családtagjaink száma. Talán nem bűn az, ha azt szeretném, hogy a sorsunk mihamarabb rendeződjön a megfelelő törvényes keretek között és ne kelljen továbbra is az egymásnak ellentmondó, egyik a mást kizáró bürokratikus szabályok szerinti zavaros – egyelőre hazátlan… - állapotunkban maradnunk.

Ide vonatkozóan, folyatnám a Gerle-ügy lezáródásának a felemás, hogy ne mondjam: igazságtalanul lezáródó történetét is, ami felhatalmaz arra, hogy a fenti aggodalmaimnak hangot adjak. Annak ellenére tehát, hogy a magyar állami hatóságoktól bármi nemű segítséget (VÉDELMET!) kaptunk volna (A támadás célja, Gerle Éva által nyíltan meghirdetve is, a családfő gazdasági tönkretétele volt.), miután én is, mint határon túli magyar, a Magyarországi feleségem bíztatására, bátorságot kaptam és Gerle Évát és bűntársait a sok törvénytelenség elkövetése miatt a Budapesti Bíróságon és ügyészségen több rendben is együtt feljelentettük, a Budai 12 kerületi Bíróság úgy tett igazságot, hogy jóvá hagyta az igazságtalanságot. Vagyis, olyan határozatot hozott, ami szerint egyik részről sem történt törvénysértés, holott az Interneten közölt, nyílt hadüzenet formájában közölt stratégiai terv szerint is, szabályosan (de törvénytelenül…) meg lettem rágalmazva, nem csak én, hanem az egész családom, a gyermekekkel együtt, 9 (kilenc) hónapon át. A Budai 12 kerületi bíróság tehát 0 – 0 erdeményt hirdetett, de én viszont ott maradtam az elvesztett állampolgársággal... – Hát ezért vagyunk mi most hazátlanok, vagyis, román megfogalmazásban: bozgorok, annak ellenére, hogy az első versemnek a Hargita Népe c. újságban való megjelenése óta magyar költőnek tudom magam és annak ellenére is, hogy már 1992-től a Magyar Írószövetség tagja vagyok. Annak ellenére, hogy 12 komoly könyvet jelentettem meg eddig a szép és ékes magyar anyanyelvemen!


Kérem szépen tehát, hogy a fentieket figyelembe véve, végre minket egyetlen és tényleges magyar nagycsaládként kezelni a négy kiskorú gyermek szerinti, és ez alapján elbírálni a segélyezési kérelmünket, az érvényben levő törvények szerint. Vagyis, kérem szépen a 4 (négy) kiskorú gyermek után járó, anyagi támogatási kérelmünket a reális – GYAKORLATI TÁRGYI! - tények szerint elbírálni, és az egymásnak ellentmondó, és ezért minket a reális helyzetünknek megfelelő státus-nyerésben és nagycsaládos-segélyezés elnyerésében akadályozó paragrafusok alkalmazásával, a lehetetlenség és a tehetetlenség helyzetében tovább nem tartani.

Kozma Szilárd, Romániából áttelepült nyugdíjas
magyar író (1992-tól a Magyar Írószövetség tagja).Gyomaendrőd, 2019 augusztus 18.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO