ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - nem veszélyes asztrológus (Győződj meg, ne óvakodj!)

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2018.07.16. 01:52

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 11 hozzászólás ]  Oldal 1, 2  Következő
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2018.01.29. 08:30 
Offline
Asztrológus
Asztrológus
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 741
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
Morális elhatárolódás Csüdöm Linda asztrológustól

(Ez a rovat tehát az én morális elhatárolódásommal kezdődött, de miután a történtek felszínre kerülnek itt a rovatban, azután egyértelműen Csüdöm Linda esetének, az ő érdekében, az ő tévelygéséből való megmenekülésének az érdekében írodott asztrológusi elemzéseké lesz. Vagyis lényegében egy az ő érdekében végzett elmezéseké, természetesen másoknak az általános, asztrológiai tájékoztatása érdekében, ahol Linda kapcsán több karmát, karma-összefonódást is kifejtünk.)

Azért fontos nyílvánosan leírnom mindezt, mert sokan tudják, hogy Linda is tagja volt e fórum közösségének, és az igazsághoz hozzátartozik, hogy én barátinak induló kapcsolatot ápoltam vele mindaddig, amíg az addig kedves és nagylelkű, és sokszor alázatosan, értelmezgetési levelezéseket kezdeményező "baráti" viszonyulásai, megnyilvánulásai ellenére, egyszer csak (a legnagyobb lányunknak - két aljas személynek a csapdába csalási manővereinek köszönhetően - a szökése után) Linda a hozzám képest messze tapasztaltabb, nagy bölcs asszonyt játszva, a figyelmeztetéseim ellenére is, ebben makacsul kitartva, fölényeskedni kezdett velem és mikor csak finom, furmányos célozgatásokkal, mikor már félig - meddig nyíltan, de a férjemmel is. Hogy egy barát miért tesz ilyet, és Lindának az egyre ellenségesebb viselkedése, és az ő furcsa sors-rontásai, az asztrológiai szempontból kifejezetten "tanulságos" és az okait érdemes feltárni. Az ő érdekében is, aki végül is, már több éve nem olyan személy, akivel lényegileg egyre inkább nem lehet beszélni.)


Ő akkor két gyermekes anyaként, akinek Szilárdtól van meg a saját horoszkópjának az értelmezése és a mindkét gyermekéjé is, tehát ő akkor úgy gondolta, és amennyiben el is fogadta volna a Szilárd tanácsait és tényleg hallgatott is volna a Szilárd karma-oldási, karma.meghaladási javaslataira, mindezek ellenére és egyéb, az ő gyakorlati családi helyzetéből is adódó, foganási és magzatkihordási. szülési, tehát jellegzetesen Rák-karmás anyai nehézségei ellenére is, folyamatosan arra célozgatott alattomban, hogy ő a mi helyünkben jobban tudta volna, hogy mit kell tenni. Hadd ne részletezzem, hogy mennyire nem volt ehhez alapja... de nem is lényeges ez önmagában.

A lényeg most itt az, hogy én a magam részéről ettől a személytől olyan velem szembeni fölényeskedést, intrikálást tapasztaltam, hogy magam is meg vagyok döbbenve, hogy az egykor számomra nagyon szimpatikus személy, akivel úgy képzeltem, hogy egy jó barátság alakul köztünk, ő végül is mennyire közönséges és aljas, mennyire más, mint akinek én hittem és érzékeltem. Mert annak is mutatta magát, egy jóindulatú, szerény és igazságszerető embernek. És valószínű, hogy idő közben változott meg valamikor, és arról van szó, hogy a régebben érzékelt személynek nem volt elég erős az öntudata (Linda - teljesen negatív Ikrek Nap) ahhoz, hogy meg is erősítse magában a helyes morált és a más pozitív tulajdonságait. Én figyelmeztettem is még több éve a levelezéseinkben, hogy az a sok aggodalom és agyalás, ami nála jelentkezik azt is jelzi, hogy a Nap- személyiségét, öntudatát nem kezdte el még realizálni, hogy még sok hátra van ebből és ezt ne hagyja figyelmen kívül. Persze ez igen nehéz karmafeloldási feladat, de pont ezért is nagyon fontos lett volna, hogy jöjjön el velünk sátrazni - többször is hívtuk. Mert az együtt töltött idő pontosan, hogy a Nap által jelzett öntudatának a kimunkálását segítette volna, hiszen, amit nem lehet interneten keresztül megtanulni az pontosan az a humor, és nagyvonaluság, és bátorság, ami szintén fontos egy asztrológusnak amellett, hogy legyen olvasás és előadáshallgatás útján is minél több rétűbb, minél összetettebb és pontosabb tudása.

Már az is gyanus volt, hogy miután elég közönségesen, és mintegy derült égből villámcsapásként fölényeskedett velem, (lekezelt, kioktatott engem), ráadásul nyilvánosan szerepelgetve (!), még csak nem is levélben, mint egy ha távol is, de becsületes barát: tehát lekezelt, mint szerinte nála tapasztalatlanabb anyát és nőt. Ezt még betudtam annak, hogy valamiért érzéketlen és tapintatlan szegény, és megbocsáthatónak találtam. Ekkor tájt szereztem tudomást, hogy a férjemnek viszont szabályosan panaszkodik rólam, hogy állítólag én fölényeskedek vele már régóta és tudomása szerint még másokkal is úgy általában, mert hát Nyilas karmás vagyok, és akkor ez evidens. De persze konkrétum erről soha még véletlenül, egy fél mondat erejéig sem fogalmazódott meg a részéről, főlént nem nekem írt levelekben, de annál magabiztosabban és helyenként teljesen szemtelenül, komoly baráthoz méltatlanul és Szilárddal szemben közönségesen utalgatott, mint egy kielégüléssel az én -nyilas karmámra, és az ő által soha meg nem nevezett fölényeskedéseimre. Később előállt a nagy rejtéllyel, és ott vált világossá számomra, hogy ki ez a nő.

Amikor láttam, hogy Csüdöm Linda velem milyen alacsony rendű játékot űz, a férjemnek sajnáltatva magát, és soha véget nem érő ártatlan (?), értetlenkedéseivel, miközben mintegy élvezettel aláz engem egy-egy mondatban, és egyre jobban, és vesz elő engem csupán egy-egy fölényes panasz kedvéért, miközben természetesen az én személyem az egész témában nincs is - nem is volt, amit keressen, és teljesen irracionális, hogy miért szúr be engem alázgató, rejtélyesen szűkszavú, de annál magabiztosabb és szenvedélyesebb "panaszokat". Ma már világos számomra, hogy oda jutott, hogy ezt egyenesen élvezetből teszi. Pont ahogy a vele karmikusan szinte azonos lelkületű és tudattalan meghatározottságú, Tövissi Enikő, aki szintén érezhetően és nyíltan vállaltan élvezte, hogy engem startból lekezeljen és gúnyoljon, és miután lelepleződött, akkor büszkén vállalta, minden racionális ok nélkül, hogy engem sértegethetett, nem tudni miért, de egyfajta szórakozásként fogta fel, hogy rafináltan megalázó megjegyzéseket és kioktatásokat tehetett. Nem tudom, az Enikő Szaturnusza is teljesen negatív-e, mint a Lindáé, illetve Enikőnek milyen gőgösségi karmája lehet, de a hibabelátást a kevélységükért teljesen süket módon elutasítják mindketten.

Persze itt ezt nem személyes bánat kiöntés céljából írom, hanem fontosnak érzem, ezen tapasztalataimmal felhívni a figyelmet arra, hogy szólás szabadság és liberalizmus ide vagy oda, ne tévesszen meg senkit afelől, hogy mások személyét támadni féltékenységből, irigységből az spirituális szempontból egy lényegi és komoly vétek, vagyis alacsony morális szintre és alacsony karmafeloldási realizáltságra utal!
És nagyon fontos ebből a szempontból óvatosnak lenni a körülöttünk levő embereket illetően, mert vagy gyakorlatilag vagy szellemi szinten, de bajt szoktak okozni, mert előbb-utób kiderül róluk, hogy mik is a valódi céljaink, és akkor látszik meg, hogy mi mindent össze nem kavarnak és hogy végül is kihasználják embertársaikat, és a korrektségük mögött aljas játékot űztek. Ezek azok a típusú emberek, akik nagyon jó embereknek tűnnek - ez főként a Rák karmásokról hírlik köztudottan- de Szűz karmával vegyülve még inkább és még értelmesnek és józan módon morálisnak is tűnnek, miközben akár az első perctől kezdve az érdekeik szerint cselekszenek és nagyon is kiszámítottak, majd egy adott pillanatban előlépnek a fölényes és igazságtalan valódi arcukkal és olyan helyzetben találhtjuk magunkat, hogy ezek a szívünkhöz közel engedett emberek veszélyesen kicsavarnak egyes információkat, mocskolnak, manipulálni próbálnak, és kiderül, hogy régóta merészen és gátlástalanul intrikálnak ellenünk, olyan személyek előtt, kikről nem gondoltuk volna álmunkban sem, hogy előtte bárki minket intrikálással mocskolni mer, pl. a legközelibb hozzátartozóknál, férjnél, feleségnél, gyerekek előtt, testvér előtt stb. És ez Csüdöm Lindánál, aki duplán víz karmás, mert Rák és Halak karmákkal rendelkezik ez a szűziesen áruló és ha önkéntelen is, de valahol érdek vezérelt és számító magatartása még párosult a Halak és Rák karmáknak a rejtetten élvezkedő igazságtalankodásával is. Soha nem gondoltam volna, hogy ő már rég Szilárdnak írt leveleiben intrikál ellenem, és rólam "panaszkodik". Hogy miközben addig egy levélben sem jelezte, hogy bármilyen személyes problémája lenne velem, vagy valamit nagyon kifogásolna részemről, de a férjemnek írt leveleiben már rutinosan dobálózott azzal, hogy én miféle egy rossz példaként emlegetendő, nyilas karmás – fölényeskedő személy vagyok. Aztán kiderült később, hogy én állítólag az anyaságommal fölényeskedtem neki. - Na, ez külön megér ez fejezetet, viszont ne fussunk előre.

Linda, miután a múlt decemberben – de nem először - több levélben is gyötört azzal, hogy a nagylányunk szökése kapcsán történt fölényeskedése miatt, általam nyílt színen elkezdett a vitát és erkölcsi alap firtatást, tehát ezt a nyílt vitát aztán számtalanszor kérte, hogy töröljem le a logoszról, persze bocsánatot soha nem kért, de miután engedtem neki, megsajnálva őt, persze, hogy utána is fölényes - szabályosan gúnyos megjegyzést tett rám egy levélben, ahová megint nem volt érthető, hogy minek kavar od engem, és miért hiányzik neki úgy lekezelni engem (persze "nagyvonalúan" a hátam mögött).

És makacsul tartotta magát ahhoz, hogy ő semmit sem vétett velem szemben. (Persze a férjemnek, mint láttam, aztán azt írta, hogy ő tőlem bocsánatot kért, tehát törölje le Szilárd a közte és köztem történt nyílt vitát.)
Érthető, hogy ezen az állásponton volt velem szemben, hogy ő semmit sem vétett, addig nem értettem ugyan, hogy miért ilyen konok és gőgös velem szemben, de ma már minden világos. Mert miután végül a sok unszolásra, kérésre, ravaszdi rábeszélésekre engedtem neki és letöröltem, hát persze, hogy a férjemnek újból írogatni kezdett és magyarázni a bizonyítványát, majd mintha mi sem történt volna, mintha megértően és jószándékúan nem vettem volna le az általa kért vitánk bejegyzéseit (!!!!) , megint aljasabb módon tett rám egy megjegyzést. Itt jöttem rá arra, hogy ez a nő már egyenesen élvezi ezt, és miután a férjemnek még ráadásul azt akarta beadni, hogy én anyasági szempontból fölényeskedtem vele! Istenem! Dehogy fölényeskedtem én vele ilyen témában, és másban sem! Sehol nem is különösebben büszkélkedtem azzal, hogy négy és most már öt leányt gondozok (bár most már nagyon önállóak) de legalábbis anyai vigyázó szemel figyelek... Sajnos, sehol nem büszkélkedtem vele, meg is kaptam a magamét ezért a szerencsétlenségükben aljaskodó feminista hősnőktől, Gerle Évától és társaitól. És most már nem egyszer Csüdöm Lindától is. Mert Csüdöm Linda is úgy akar a mások beavatója lenni, mint Gerle Éva. Legalábbis eddig úgy akart és majdnem oda is jutott vele, mint Gerle Éva, ami a Linda női és egyetemes öntudatát és a morális színvonalát illeti. Talán ez az összehasonlításom sokakban megrökönyödést kelt, de újabban Linda többször utalt rá Szilárdnak leveleiben, hogy nyugodjon meg Szilárd mindazt a sok sértegetést és alányúlást és hiteltelenítő kijelentést csak neki írogatja privátban, és nem tesz ilyesmit nyilvánosan, annál ő kegyesebb és nagyvonalúbb.- Hát, köszönjük szépen az ilyen nagyvonalúságot, s vajon meddig lehet az ilyen kegyekben bízni?
Már röhejes és paródia-szerű, amit művel Linda.
Szilárd nekem ezeket a leveleket megmutatta, de én nem fogom nyilvánosságra hozni, maximum a rólam szóló részeket és a nekem írt leveleit.

Számomra Csüdöm Linda asztrológusként, mind magánemberként egy kétes és hátsó szándékoktól vezérelt személy. Ezért határozottan és teljes mértékben elhatárolódom tőle.
Nekem ezzel a személlyel morális közös alapom biztos, hogy soha nem volt, a fentiek fényében nem lehetett, legalábbis, ha igaz, amiket mostanában összehazudik, hogy ő már a megismerkedésünkkor, első találkozásainkkor is engem fölényesnek érzett, stb. (Akkor 26 éves voltam, mikor először találkoztam vele... talán nem elég alázatosn kérdeztem meg, hogy hol a mosdó a lakásukban, vagy nem tudom, mire gondolhat? Én akkor még karakánságnak vettem a részéről, hogy pl. nekem elég intim kérdéseket is feltett, tehát ő volt az, aki elég merészen társalgott - mit én pozitívumként szoktam venni - de most már én sem tudom, hogy mit minek véljek így utólag.)

Most legutóbb éppen valamin szenvedélyesen vitázott (levélben) a férjemmel, tehát Szilárdnak épp szenvedélyesen bizonygatta az ő karakánságát és kiforrott öntudatát, hogy őt mennyire nem érdekli Szilárd miket feltételez róla, de azért csak meg akarta győzni őt, hogy nem úgy van, ő nem olyan... és erre rá miután tudta, hogy nem csak ok nélkül nyersen ír és fellengzősködik, de számítva arra is, hogy Szilárd átlát a hamis bizonygatásain, hozzáteszi, hogy:

"de nehogy Viola szaladjon kiírni a logoszra, hogy milyen gonosz nő ez, nézzétek."

Bizonyára magára ismert még egy két karma kifejtésem kapcsán, de sajnos nem pozitív irányba mozdult, hanem annál inkább utált engem, és amint látom merészen intrikál ellenem.

Persze megint eddig sehol semmilyen formában a témában rólam szó nem esett, de az egészhez még csak közvetetten és sehogy sem kapcsolódtam. Ő egyszerűen csak védekezett, védi a karmikus játszmáit, önámításait és egyre többet hazudik, és nem veszi észre, hogy egyre aljasabban támad. És ugye én vagyok az ő zaklatója! Én futok róla kiírni mindent. Miközben ő kezdett intrikálni ellenem.
És egyre természetesebbnek veszi nemcsak az engem illető lekezelést, gúnyolást, gyanusítgatást, de Szilárddal is ezt teszi.
Nekem soha sehol, privát levélben nem jelezte, hogy ezt miért műveli velem, most decemberben is konkrétum nélkül hivatkozott arra, hogy én őt pedig valamikor megbántottam. De ha annyira szeret támadni, van, akit szemből, van akit a hátamögött, de miért nem írta meg, soha, hogy mi a baj? Én most már letettem arról, hogy higgyek neki ebben a sértettségében, és mivel egyre inkább elrgadja őt a karmikus, kifogás és alibi gyártási késztetése, ezt az ő állítólagos sértettségét is csak ilyen mentegetőzésnek és kitalált ürügynek vélem.

Amint látni az ilyen emberekkel szemben megértőnek és tapintatosnak lenni, levenni az általa sérelmezett vitát, és csak névtelenül és személyét védve utalni rá, mint negatív példára az csak olaj a tűzre. A tűzre, az irigység és a harag tüzére, ami így is úgy is ég, és ki tudja hol, milyen úton módon károsít meg minket alattomban. (Később megvizsgáljuk Lindának milyen tűz vagy kevélységi karmái lehetnek. Mert a régi horoszkópj szerint ilyen nincs neki. Az új szerint viszont a Kos életterületén áll a Sárkányfarok nevű karmapontja.) Az ilyen tüzeket nem a támadó személy védelmével kell oltani. Az ember akkor vét, ha nem reagál kíméletlenül az ilyen támadásokra, hanem elnéző és megértő az ellenségeskedőkkel. Én decemberben is próbáltam Lindával megértetni, hogy sajnálom a nyilvános vitánkat, tudom, hogy kemény voltam vele, de érti-e, hogy miért tettem? Érti-e, hogy ő mit tett és tesz ellenem, ellenünk? Én még meg is írtam, hogy én sajnálom, hogy ezt kellett tegyem, és még bizonytalanságomnak is hangot adtam, hogy hátha lett volna más megoldás. Mit csinált erre ő? Ahelyett, hogy tisztességesen megbánta volna, a támadásait, gúnyolódásait, megint rafináltkodott és kihátrált a hibabelátás elől, és azt írta „borítsunk fátylat rá” és igen, neki bizony „nagyon fáj”. -
??? Tehát: Vegyem tudomásul. Még mindig ő - aki kezdte az egész alacsonyrendű fölényeskedést, az alattomos intrikálást és ellenségeskedést még mindig ő volt a sértett.

Illetve most ugye azzal állt elő persze nem nekem, hanem Szilárdnak, ő hátha beveszi, hogy én az anyai minőségemben fölényeskedtem vele (Lindával). Ezen már felnevettem, amikor olvastam, és nyilvánvalóvá vált, hogy kicsoda is Csüdöm Linda, és - mivel, hogy ezt pont ő művelte el velem, méghozzá egyből nyilvánosan - itt teljesen biztossá vált számomra, hogy ez nő nem ártatlanul és józanul jóember, hanem egy rafinált személy, aki ki tudja - talán az elejétől kezdve nem az igazi arcát mutatta nekem. Talán az elejétől erősen kettős személyiség volt, és ma már úgylátszik az Árnyék-ént választotta a gyakorlatilag az énjének...
Nem tudom mire fel. Miből gondolhatja, hogy ő fölényben van velem szemben, azt nem igazán értem. Talán, amiért fiatalabb vagyok nála úgy 16 évvel? Azt hiszi, hogy ezért elkövethet velem szemben bármilyen sértegetést, hogy akkor ő neki ezt szabadon lehet? Vagy nem tudom, miért ilyen biztos abban, hogy ő ezt következmények nélkül, lassan már egyenesen élvezetből művelheti. Érdekes. Tényleg jó lenne kideríteni, hogy Linda vajon milyen tévképzetektől szenved? Miért hiheti azt, hogy jogos a részéréről ez a rendkívül alacsonyrendű sértegetési ambíció? Nemcsak én irántam, aki mint írtam szimpatizáltam vele és szerettem volna ha az ismeretségünk barátsággá mélyül, de ő viszont levelekben érezhető Linda nem kereste a mélységeket, karmájánál fogva inkább a felszínt boncolgatta. De többször igyekeztem segíteni neki abban, hogy ne csak ezeket a felesleges agyalásokat gyártsa. Dehogy még a férjemmel szemben - aki tényleg példásan segítségére barátként - hogy még vele szemben is úgy érezze, hogy sértegetni-e kell, ez elgondolkodtató. Teljesen kizárt, hogy Lindának a belső világa rendben lehetne.
Szegény Linda, már egyenesen primitívvé válik ebben a sértegetési ambíciójában, amit igyekszik viccnek beállítani, és egyre több a mimikrizés, hazugság a részéről.

Komoly spirituális problémája kell legyen a személyiség-tudatának.
Mit művelhet a hozzá közelállókkal, mit művelhet a családtagjaival az, aki még az ismerőseivel, ahol messze több az inger, az információ, mélyebb és összetettebb a kapcsolat és ezerszeresen aktiváltabb a tudattalan karmikus részünk, ha még egy barátkozási viszony, elnyúló, de még kezdeti fázisában felszínesen megismert emberrel - mint velem - ilyeneket művel?

A minap elküldte a férjemnek egy szövegét, ami a régóta esedékes nyílvános, asztrológusi vallomását tartalmazza arról, hogy a második megszült gyermeke után, már a karmája szerint beavatott személyként két magzatát elkapartatta, mert nem tudta elviselni, hogy várandós. Nem akarok részletekbe bocsátkozni, sem nem az ujjal mutogatás a célom Lindára, nem lelem ebben semmi élvezetem, mint ő, egészen más okkal és céllal vagyok kénytelen erről írni.
De én nem látom a blogján ezt a vallomását sem, ahol csupán a szűzi pragmatizmusát jelöli meg okként, hogy amiatt a várandósságot – állítólag - rettenetesen rosszul viselte és vért hányt.
"A gyerekeim azért halasztottam meg, mert az áldozatom nem volt őszinte.Valamiféle tervet vittem véghez ( a szűz karmámnak megfelelően), afféle kommunista szellemű elvárást, mint amikor szót fogadok a mindenkori kormánynak és jó kislány leszek. Szabályszerűen szót fogadok a jutalomért. Úgy sikerült mindössze gondolatot vezetni, hogy ha Rák karmával születtem, akkor elég a megfelelő számú gyerek (legalább 3- ez már ipari , szűz karmás képzet), és máris megszabadulok a karmámtól. Ez jutott eszembe minduntalan a tudatalattiból." - részlet abból, amit levélben küldött el Szilárdnak, de jól kivehetően publikációnak szánt írás.
Nem tudom, mi az igazság, de abban az egyben biztos vagyok, hogy az a gonoszság és irigység, ami utólag Lindából előjött és amit magának velem szemben is megengedett az ott kellett legyen az ő lelkében akkor is, amikor a várandóssága olyan elviselhetetlenné vált. Nem tudni, akkor épp ki vagy mi ellen, de ugyanezek a rombolási, mocskolási ambíciók ott lehettek. Ezeket lett volna ideje feloldani, megírni, feldolgozni, nyilvánosságra hozni. De nem tette meg. Most, hogy ő hová tart, csak az isten tudja, én nem szeretnék várni tehát, úgy érzem a leleplezés, és a nyilvánosságra hozás már halaszthataln, és nincs is amiben reménykedni. Mert Lindával beszélni nem lehet, neki már csak a látszat a fontos, sajnos.


Igenis bűn, valódi ok nélkül elkapartatni egy magzatot. Egy karmájába beavatott személytől majdhogynem érthetetlen, hogy miért kerül erre sor. Egyenesen sátáni, felelősség és élet-ellenes tett. De senki nem bántotta közülünk ezért, és kívántuk neki, hogy feldolgozhassa, hogy mégis boldogságot realizálhasson. Én viszont azért, amiért ő magával ezt tette, és két magzatának elvetette az életét, azért én nem hagyhatom, hogy rám töltse ki a keserűségét, és engem alázva és gyanusítgatva akarja visszaszerezni az önbecsülését, vagy nem tudom ,mi az az ok, ami miatt ezt elkezdte.

Csüdöm Linda igen hasonlatos pl. ex-Kozma Emőkéhez, jelenbeni Benkő Emőkéhez. Linda ugyanis újabban a blogján elég értelmesen ír, jól fel szerelkezve metafizikai és asztrológiai tudással. Jó meglátásai vannak, de az más kérdés, hogy ki rejtőzik az oly szelíd felszíni magatartása mögött, ki rejtőzik, mennyiben igaz szív van a Rák karmás páncél mögött és alatt. Mert pl. a nagylányunk szökésekor, azt nem volt képes megállni, hogy engem aki neveltem és gondoztam számon kérjen és kioktasson (persze Szilárdot is) és rajtam legyen felháborodva, de az azóta már lelepleződött, régi barátnőjét, a szintén Rák karmás és ezért a saját gyermekeit is önkéntelenül hárító és tehernek érző Kozma Emőkével kapcsolatosan nem különösebben voltak ilyen felháborodásai. Talán őt, a gyermekelhagyót jobban megérti valahol? Mint engem? Mert valamiért engem nagyon megutált, és végül is az is lehet, hogy igazán csak a valamely magzatának az elkapartatása után utálhatott meg.

És nem először kerülök ilyen helyzetbe, hogy kiderül, hogy nők ilyen és hasonló személyes háttér miatt valósággal gyűlölnek, és még szabadon vállaltan le is néznek, amiért az anyjára hallgató, ex-Kozma Emőkének az elárult és elhagyott gyermekeinek lettem a pót-anyukája, és már nem is annyira pót, hanem amennyire tőlem telik állandó - mivel az eredeti nem is keresi őket, és ha keresi is hátsó szándékai vannak. Nem tehetek arról, hogy mások sértve érzik magukat a puszta ténytől, hogy együtt tudok élni egy másik nő gyerekeivel, sőt, még csak nem is szokásom panaszkodni rájuk, mint mások az egykéjükre, vagy kétkéjükre. Ezt a nemtelen és primitív összehasonlítgatást, konkurálását, az anyaságnak az ide, a konkurencia-területté lealacsonyítását nem én kezdtem (hanem a felvilágosult feministák), azon kívül, hogy védekezem ebben, azon kívül semmiféle kedvem vagy affinitásom nincs ehhez. Talán, ha mások is vállalnának legalább négy gyermeket, és megerőltetnék magukat, hogy szeressék is őket, akkor nem az én anyaságomnak a mocskolásával foglalkoznának, és nem így kellene maguk előtt az ők jó anyaságát és igazibb nőiségét, és nagy helytállásukat, stb-t bizonygatni.
És ezt teljesen őszintén írom, nem gúnyolódásból. És ezért majd megint fognak támadni, félőrült vénlányok és felelőtlenkedő anyák, tegyék nyugodtan. De én is leírom a magamét, és ez így mindjárt más.


Nyilas karmásként rá vagyok kényszerítve és kényszerülve, gondolom minden tűz karmás ismeri a jelenséget, hogy amikor valaki célba veszi és aljaskodik, ha akar sem tud úgy tenni, mintha mi sem történt volna, mert vagy ő vagy egy édesanya esetében a gyermekei betegszenek meg. Nagyon sok igazságtalanság van körülöttem a világban, és én nem értek egyet azzal, amit Hamvas Béla írt, hogy "ha a személyemet bántják az nem számít", számít, mert aki személy-ellenesen vétkezik azt ki kell mutatni, mert az veszélyes ember. És a harc ott kezdődik, hogy az ember magát megvédi, csak aztán képes pl. közösségi ügyekért is harcolni.
Azt mondják az igazi öntudatot nem lehet megsérteni, sokat szenvedtem, hogy végre nekem is legyen már ilyen öntudatom és most már értem, hogy miért nem lehet azt megsérteni. Azért, mert amikor az ember már nem szégyelli másoknak az ő vele szembeni finom és általános vétkeit is szóvá tenni, akkor már nem is sérthető, mert nem kell lenyelje a szennyet, nem kell úgy tegyen, mintha minden aljasság a mások részéről bocsánatos bűn és egyéni jog lenne.

A lényeg, hogy én már úgy érzem, hogy gusztustalan és aljas, és nem könyvelhető el ideiglenes "beakadásnak" nála az, amit ellenem is elkövet, és jó lenne, ha az okoknak az elmaszatolása és a belátásnak az elmaszatolása helyett már végre észhez térne és elkezdene saját magával őszinte lenni és saját magával tisztába kerülni. Mert az, hogy teszi a süketet és az ártatlant már évek óta az, nincs ahogy neki ne jelent volna meg negatív visszahatásaiban az életében. Akármilyen gerleévai boldogságot is hirdet magáról, ahol nem kell foglalkoznia senkivel csak a maga hülyeségével, de nem meg lesz ennek a kényelmes, hazugságos "beérésnek" is a böjtje.

_________________
Egy csepp harc többet ér egy könyvtárnyi elméletnél. Mert a szeretetben is csak az lehet kitartó, aki harcolni is tud.
http://aldottelet.com/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.01.30. 13:18 
Offline
Asztrológus
Asztrológus
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 741
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
Már csak a derülés kedvéért:

Lindának írtam egy szenvedélyesebb levelet, és abból írtam meg aztán a fenti "hivatalos" elhatárolódásomat. Linda erre a levelemre válaszolt is, számomra már egészen vicces, hogy hogyan viselkedik a be nem vallott gőgjével:

Viola: "Semmi szükségem ilyen aljas embereknek az állítólagos "engem védésére", sőt, inkább árt, mint használ! Linda, aki velem szemben olyan mocskosan és büdösen vétkes, mint te ne röhögtessen azzal, hogy engem ő mások előtt "megvéd"." (ezt itt arra értettem, hogy elég egyértelműen intrikálni akart Szilárd és köztem, vagy csak Szilárdot sértegetni azzal, hogy milyen "negatív példának való" feleséget választott :D nem tudom, de ez végül is így is úgy is intrikálás a mi házaséletünkbe, ami elég durva egy "asztrológustól", de egy állítólagos baráttól is.)

Linda: "Még nyílvánosan is védtelek. Innentől fogva, azonban nincs rá szükséged. Nagyon nagy hős lettél, mert leszartad Csüdöm Lindát. :) :) "

Viola: "Féltékeny és irigy vagy és ez primitivvé tesz, és azzá is fog, amíg meg nem bánod mindezt."

Linda: "Ezen levél alapján és amit a logoszon összehordtál , te vagy féltékeny és irigy, úgy néz ki. Pedig mindened megvan."

Viola: "amíg meg nem bánod mindezt. Addig meg az biztos, hogy én nem bocsátok meg neked."


Linda: "Az már a te bajod, ha ennyire különlegesnek tartod magad , hogy képtelen vagy megbocsátani."
- Hoppá, micsoda kis huncut rafinéria!

Később még Linda írja:
"Tövissi Enikővel semmi kapcsolatom nincs. Ami a surmóságban való élvezetet illeti, nézd meg magad."

De azért ez a rész se semmi:

Viola: "És akkor még te hirdeted magad asztrológusnak, egyáltalán beavatott vagy felébredett személynek."

Linda: "Hírdeti a fene. Asztrológiával foglalkozom, kéne tőled engedély rá? Miért bosszantasz?"

- Ez a Linda már gátlástalnul hazudik is. (Nem elég, hogy nagyképűsködik velem itt is, de előtte még egy ordenárét hazudik is.)
Csüdöm Linda facebook oldalán jelen pillanatban is az áll a személyi profil "Rövid leírás" rovatában, hogy: "Asztrológus" Na, már most akkor ő mit ért az alatt, hogy nem hirdeti? Hogy nem oszt szórólapot a szupermarketek parkolójában, vagy, hogy nincs neki fizetett reklámja valamelyik tv csatornán vagy híres internes portálon? :lol:

Ez már vicc a javából. Ilyen vicces az Árnyék-én kívülről, de annál tragikusabb belülről, és annál tragikusabb a családtagok számára. És ezt gondolom mindenki tudja, aki saját maga is küzd vele.

Még egy szűz karmásan, sőt, már-már negatív skorpiósan (negatív töltetű 8. házas) kábító szöveg:

"Ugyanakkor, belátom, most is rosszul tettem, hogy azt hittem, baráti, kötetlen beszélgetésekből nem szoktak az emberek önérzeti problémákat gyártani, amelyekkel kimennek a világ elé, mint személyes sérelmekkel."

- Tehát baráti beszélgetésekben mindent megengedhet magának, mindenféle lekezelést, sértést, és az már a cselezési abszurditás csúcsa, hogy mindezt ráadásul olyan "baráti beszélgetésbeni" megjegyzésekre érti, amit nem nekem írt, hanem a hátam mögött az én férjemnek.

_________________
Egy csepp harc többet ér egy könyvtárnyi elméletnél. Mert a szeretetben is csak az lehet kitartó, aki harcolni is tud.
http://aldottelet.com/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.01.30. 15:19 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3815
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Az én véleményem ebben a kérdésben az, hogy Linda mindössze azért volt képtelen a Viola nyíltságát és bátorságát lenyelni, mert a rendkívüli és a rendkívülien erős árnyék-énjétől vezérelve, nem akarja elismerni azt, hogy a Szűz Sárkányfarka és az azzal együtt álló több bolygója, nem az II. horoszkóp-házában áll, hanem az I. horoszkópházban, amire már több éve, hogy felhívtam a a figyelmét. [/u]


Ez pedig rengeteg más motívumot és determinációt implikál amellett, hogy ezt letagadva, első sorban önmagának képtelen beismerni és felismerni azt, hogy emiatt a meghatározódása miatt, még olyankor is "kánszerül" alattomosan valóság elemeket finoman csúsztatva és még finomabban, alig észrevehetően ferdítve, alattomosan támadni, amikor esetleg ezt még ős em veszi észre, illetve nincs ennek a nyílt szándékában. Pl. engem is, és ennek már számtalan példáját lepleztem le előtte az utóbbi időben magán-levelezésben, de sajnos, mindhiába... Tehát még annak ellenére is támadni kezdett az elején csak nagyon finom célozgatásokkal, de az utóbbi időben, magán-levelezésünkben, amit nem magam miatt, hanem éppen ő miatta, nem kívánok a nyilvánosságra hozni, egészen durván, holott valamikor egészen szoros és mély barátság kötött hozza. Ez annyira erő volt, hogy az elején még a finom célozgatásait és engem inkrimináló utalgatásait is hajlamos és hajlandó voltam a Szűzi - karma determinációnak tulajdonítani, amiről azt képzeltem - gondoltam, hogy nem tehet. Mivel viszont az utóbbi időkben ezek nem szűntek meg, minden jóindulatú figyelmeztetésen ellenére, mindaddig, amíg nagyon durván méltatlankodva és vérig megsértve, ki nem fakadtam többször is, az ő egyre durvább becsület-sértései ellenére, az elemi morális becsületemben és tisztességemben való kételkedéssel történő, abba - azokba való botor belegázolások miatt, kénytelen voltam vele minden nemű kapcsolatot bezárni, amit természetesen ő is nagyon igényelt. - Megjegyzem, nekem ezen levelezés közben történt kifakadásaimmal kapcsolatosan sincs semmi rejtegetni valóm, tehát, ha ő úgy gondolná és azt állítaná, hogy még mindig ő volt ebben az esetben is az ártatlanul megbántott fél, amiként azt ő nagyon szereti eljátszani, én azt is vállalom, hogy ezeket a leveleket közre tegyük... De nagyon remélem, és első sorban ő miatta, hogy erre nem kell sort kerítenünk. Hiszen azokban is az derül ki, hogy miféle alantas gyanúsítgatások elkövetésére nem volt képes az árnyék-énje hatására, csak azért, hogy azt a döntő lépést, aminek a megtételének a szükséglére éppen az ő érdekében - próbáltam rá vezetni, annak az elkerülhetetlen szükségességét vele megértetni, illetve annak a további elhalasztásának a következményeit ugyancsak megértetni (Lásd a halasztás vétkét a Halak karma esetében).
Szóval a Szűz-sárkányfaroknak és az azt körül vevő bolygóknak az I. házba való helyezés szerinti képlet- és karma-értelmezés, teljesen átváltoztatja azt a képzetet, amit az igazi "kauzális"asztrológus képes egy ilyen képlettel rendelkező személy számára kideríteni és abban nem csak a negatív Kos-determinációnak a teremtés-elégetési - felrobbantási, vagy ennek az ellentéteként: az eltotojázási, elmaszatolási karmája van benne és ad magyarázatot arra, hogy Linda miért "kellett" két magzatot is abortáljon pl., hanem az emiatt újjászületési képtelenségére, hiszen ebben a változatban, a teljesen negatív Szaturnusza a 8. házba kerül, pontosan úgy, mint a kislányának! - És nem csak az utóbbi tény bizonyítja azt ékesen, hogy ennek így kell lennie, hanem az is, hogy az ő, egyébként számomra is szimpatikus(!!!), nagy szerelme, a férje duplán, ha nem triplán skorpió-karmás! (Olyannyira, hogy a forradalomkor szabályosan le is lőtték, de nem az egyik végtagját,hanem valahol a törzsét, ami halálos is lehetett volna. Ott feküdt tehát a Kolozsvári főtér kövezetén úgymond "agyon lőve" vérezve.... Sőt, mivel az nem tudta, nem tudhatta, hogy milyen determinációval küzd, azt követően.
hogy a halálból jött vissza a szó szoros értelmében is, ha jól emlékszem mind a két kezét és lábát is eltörte.
Mondom, ez a pozíció más elemeket is implikál... Pl. A Linda Rák Lilitje is, a 11. házba kerül, ami teljes értékű magyarázatot ad arra, amiért éveken át valósággal gyötört a kérdéseivel, sőt: számon-kéréseivel, ti., hogy "Miért kellett" neki a magzataitól művi abortuszok által "megszabadulnia"? Tehát:
1. Mindennemű Rák élet - és sors- motívummal kapcsolatosan hibásan és tévesen kollaborál az illető személy a magas rendű spirituális teremtő- és megváltó erőkkel és hatalmakkal! Sőt: magával sz Istennel is, amivel tudvalevőleg Lindának - a saját bevallása szerint, nem általam kieszelten és "rá fogottan", mindig meg volt gyűlve a baja!
2. Ilyen jellegű kérdésekben való teljesen hibás és téves és vétkes együttműködés, illetve együttműködési képtelenség, amit Viola nagyon is helyesen érzékelt és amivel, ami miatt, nem elégedett meg, hogy arra célozgatva engem finoman - nőiesen utalgatva, célozgatva, sértegessen, hanem a szükségét érezte annak, hogy a játszmába Violát is, mint anyát, valamiért (Lásd a negatív szűz irracionalitását) mindenképpen "bele kellett neki "kavarnia"!


3. Szerintem Lindának nagy szerencsétlenségére jött az, hogy mielőtt és anélkül, hogy a véleményemet kikérte volna, ugyancsak a fenti meghatározódásai miatt, de főként az I. házban álló Szűz jellegű karmahalmozódás által jelzett Kos jellegű vak-ambíciója miatt, valósággal előre rohant vaktában az asztrológusi státusz-szerzésnek. Vagyis, hogy gyorsan diplomát szerzett, és így hivatalosan legalábbis, asztrológussá vált. Mert - Szerintem legalább is - amiatt, mármint a jó szakemberi hírnév féltése miatt, valósággal iszonyodott végig attól, hogy "Rák-karmás asztrológusként", a két egymást követő abortuszát az internetes nyilvánosság előtt is felvállalja, azokról bátran írjon és értekezzen, azokat a maguk mélységeiben a nyilvánosság előtt elemezhesse. És ez lett szerintem a veszte, ez akadályozta meg őt a teljes mélységű, a spirituális öntudatának a kauzális dimenziók szintjéig történő "újjászülésében", lelkének a megtisztítását - megtisztulást követő tényleges és az egész önvalóját felölelő fejlődésében. Amennyiben tehát ez a "szerencsétlenség", nem történt volna meg, ti, hogy a számára annyira fontos kellett legyen az asztrológusi tévedhetetlenség látszatának a fenntartása, nem jutott volna oda sem, hogy velünk szemben a Viola által felsorolt vétkeit a 18 éves Medárda megcsuszamlása kapcsán elkövesse. És ebben már csak a tortán levő hab-csúcs tetején álló cukor-dísz, vagy az ezer szirmú lótuszvirág közepén ékeskedő ékkő szelleme az, hogy a11. ház, ahol neki a fentiek szerint a Rák-Lilitje állnia kell, a mély barátságoknak a háza is. Tehát annak, amit valósággal "képtelen volt" nem elrontani az én esetemben legalább is! És Családi - foganási, gyermeknevelési, stb., üggyel kapcsolatosan!
4) Hogy az utóbbiban tehát nem a teljesen negatívan fény-szögelt Ikrek napja - és ilyetén: harmadik Karma-pontja - által jelzett meghatározódása a Ludas, az a fentiekből is világosan látszik tehát. Vagyis éppen az, hogy a a két abortuszát a X. háznak megfelelő társadalmi - közösségi színtérnek megfelelő internet-szinten vélte rejtegetni valónak, még azt követően is, hogy a tavalyelőtt írtunk róla. Az árnyék-énjétől manipulálva - irányítva inkább képes volt kitartóan hónapokig addig írogatni - könyörögni nekünk, hogy apránként, lépésről - lépésre, a végén mind le törültette velem azokat az írásokat - Még a Violáéit is! - amelyekben erről írtam, írtunk:
5) Mondom: ahelyett, hogy elfogadta volna a kézenfekvő szakmai magyarázatomat a "szerencsétlenségére". És mondom: ezt azért, mert minden áron, és mindenek ellenére (Tehát a gyökeres újjászületésének az elmaradása és elhanyagolása ellenére, asztrológus akart nem csak lenni, amivel nem lett volna baj, hiszen az ember lelkes és naiv az elején, de hosszú évekkel azt követően is, hogy erre az újjászületésre (Szaturnusz a 8 házban!), minden figyelmeztetésem sőt: valósággal: könyörgésen ellenére is, képtelennek bizonyult az újjászületésre, a megújhodásra, az asztrológusi minőséggel járó valós morális öntudat megszerzésére, és azzal szembe, annak a helyében, inkább el kezdett velem és Violával igazságtalankodni (Tűz-karma jellemzője! Vagyis: Sárfarok és társai az I. házban!), az én moralitásomat. - Pl. azt is állította többek között, hogy én is, - akárcsak ő ugyebár - hosszú éveken át és akkor is csak a regényemben mertem felvállalni azt, hogy 2000-ben, tragikus hirtelenséggel, meghalt a Magyarországi Csornán a korábban makkegészségesen világra jött Enikő nevű kislányunk. Holott, nem csak, hogy már az első Kozma Szilárd.com nevű honlapomon, de a Logosz első - utólag megomlott - változatán is közre tettem az erre vonatkozó tanulmányomat (Itt most is olvasható), amelyben minden lehetséges asztrológiai implikációmat - lehetséges szellemi - morális hibázásomat leírtam, addig is elmenve, hogy azelőtt, a Bősárkányi buszra várva, a Mosonmagyaróvári előadásaim után, a buszmegálló valamelyik pályaszéli édesség- szendvics és ital-árusító bódéja előtt, megittam egy egy kis pohár unikumot. (Nem tartozik ide, de Mivel az Eltában, ezt em kérték, sőt, majdhogynem még kultiválták is, azt követően kezdtem el lassan - lassan, de sok - sok év múlva végül: teljesen leszokni az alkoholos ital fogyasztásról.)

És persze, mivel a Hamvas Béla hatására, jól tudtam, hogy nem szabad semmit soha elrejtenem, már a tragédia utáni másnap és harmadnap, a Soproni és a Mosonmagyaróvári hallgató-közönségem előtt is nyíltan beszéltem arról, hogy mi történt. - Szóval, ez a "Hejehuja róka prém, más is kurva nem csak én" (Nagy László: Menyegző) jellegű moralitás, vagyis a: te ne pofázz nekem és ne kérd azt, hogy az abortuszaimat nyíltan felvállaljam, mert te is sáros vagy ám egy ilyen mulasztásban." messze áll attól, amit egy asztrológustól elvárunk. - Még akkor is, ha netán igaza lett volna...

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.01.30. 21:34 
Offline
Asztrológus
Asztrológus
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 741
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
Én a 11. házas Lilith-je felől nem is gondolkoztam ebben a kérdésben még, de most, hogy Szilárd említette, így már értem, hogy miért ment tönkre a barátságunk. Hiszen Lindának a külső, baráti kollaborációs képessége és egyáltalán a szellemi - spirituális kollaborációs képessége összefüggésben vn a Rák karmájával, vagyis a családi realizációival. És miután Linda elkapartatta az első magzatát, amely magzat neki harmadik gyermekeként fogant, akkor már nem tudott barátilag sem helyesen kollaborálni velük, akik ugye nem ezt a szellemiségét képviseljük, és szegény tudattalanul is arra vágyott, hogy mi a magzat-elkapartatásával értsünk egyet vele, vagyis a rák karmájából adódó téves mgatrtásával és döntésével és mi "kollaboráljunk" - de ezt mi nem tehettük meg, illetve azt várta önkéntelenül is, hogy a szűz karmájából adódó alibi- és kifogás gyártásával is értsünk egyet, mert Linda erősen hajlamos az alibi gyártásra is, és, hogy kifogásokat gyártson. Mindennek Szilárd a megmondhatója, aki sokat levelezett vele.

Az emberek nem is sejtik, hogy egy-egy karmikus késztetésnek - amit kényszerként érzékelünk - engedve milyen állapotokba és milyen bonyolult és veszélyes sorshelyzetekbe sodorhatják magukat, amely helyzetek garantáltan boldogtalanná teszik őket, az életük olyan területén, amire esetleg addig nem is gondoltak volna, hogy az adott karmikus sugallatra hozott döntés súlyosan és akár végzetesen ki fog hatni, nem mintha önmagában az adott karma szerinti logikus és közvetlen következmények le lennének elég vészterhesek, de még mellé az adott élettület - ahol a karma pont áll - az is megfertőződik, és persze később egyre inkább az egész életük szomorúvá és nehezebbé válik.
Nagyon sajnálnám, ha ez történne.

_________________
Egy csepp harc többet ér egy könyvtárnyi elméletnél. Mert a szeretetben is csak az lehet kitartó, aki harcolni is tud.
http://aldottelet.com/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.01.30. 22:39 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3815
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Epilógus:

Nem hiszem, hogy ennyire rossz megfigyelő és emberismerő lennék – Noha ebben keményen rám cáfolt a nagylányom volt-szeretetőjével való tavalyi tapasztalatom. :D – ebben a dologban tévednék: Csüdöm Linda anyagiak szempontjából egy igen nagyvonalú, és jó szívű segítőkész személyiség, messze áll tőle minden kicsinyesség és pitiánerkedés, netalán zsugoriság! Ha ilyet hallanék bárkitől is, nagyon hitetlenkednék! Szerintem a felelőtlen pénzkezelés, a pénzszórás sem lehet jellemző rá, hiszen, a barátságunk hőskorában, jártam a lakásukon, sőt, aludtam is náluk Kolozsváron többször is. Minden rendben volt, nem ilyen a felelőtlen emberek és családanyák lakása, aki elszórja, elkölti, vagy netalán eljátssza, elissza :) a saját, vagy a férje pénzét … Vagyis, messze áll tőle az, hogy II. horoszkóp-házas Szűz karmával akárcsak lehessen is, gyanúsítani.
A nagy kérdés tehát az, hogy ezek ellenére, miért ragaszkodik annyira – körömszakadtáig! -, hogy márpedig neki a Sárkányfarka a körülötte álló három, többnyire negatívan fény-szögelt bolygója nem az I. házban található, ahogy és Dénes Mária is állítja, hanem a II- házban?

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.01.31. 18:24 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3815
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Bárki beláthatja, hogy Portál-tulajdonos – Asztrológusként, akinek illik, ha nem is a materialista objektivitásnak nevezett semlegesség pártjára, de a tárgyi valóság és a tárgyi szimbólumok, vagyis a szimbolikus jelek közös eredője szerinti és az által jelzett igazság pártjára állni. – Nagyon nehéz dolgom van ebben a Csüdöm Linda – ügyben. És ha mások esetleg el is néznék nekem a pártatlan alapállást, mivel az részben érthető lenne amiatt, hogy Viola az élettársam, vagyis a szellemi partnerem is, az által, hogy a feleségem, tehát egyértelmű lenne az, hogy úgymond mellé álljak ebben az ügyben, ahogyan ő is számtalan alkalommal kiállt az évek folyamán, azon álláspontok mellett, amelyet egy – egy konfliktusos vita során, én, ha hiszik ezt az olvasóink, és a barátaink, ha nem, ebben az esetben maximálisan törekszem úgy az isteni igazság pártján állni, mint a Linda pártján. Csakhogy… Csakhogy nem a Linda árnyék-énje párján, hanem a Linda nevű felettes-énjének a pártján, amit szerintem nem csak akkor nyomott és némított el Linda, amikor az első, általa, de nem a férje által vágyva - vágyott és várva-várt magzatát elvetette. És, aminek az ő sorsképletben való (asztrológiai) két megjelenítőjét: a Szaturnuszt és a Plútót, Linda, vagyis, szerintem az árnyék-énje „valamiért” nagyon igyekszik más életköröket megtestesítő horoszkópházakban tartanak, mint ahogyan azt az egész eddigi életének az un. morális tényei bizonyítják.

De amit a leginkább a hozza legközelebb álló családtagjainak, vagyis: a férjének a Kos és Skorpió – karmás mivolta (rezonancia törvénye, karma törvénye, és megváltás törvénye) bizonyítja, és az általa szült fiának az igen erős és jelentős, sőt: a dupla skorpió-karmás mivolta (Lilith a Skorpióban, és a ez mellé még a Kígyó évében is született.) bizonyítja, valamint a kislányának az asztrológiai jellemzői is bizonyítják, de amit, főként az utóbbi személy Szaturnuszának a 8. házban való pozíciója bizonyít és visszajelez az anyai ági női felmenőktől öröklődő karma-motívumok alapján! Lindának a családtagjai képleteiben észlelt, igen erős skorpió-motívumok alapján tehát, egyszerűen nincs ahogy és nincs amitől neki a 9 házban és ne a 8 házban álljon a Szaturnusza! (Persze, amikor én ezt az egy órás eltolódást megsejtettem és megvizsgáltam és helyénvalónak találtam, nem a gyermekek karmikus determinációja szerint végeztem el a szükségesnek látott korrekciót. Ezek csak utólagos érvek és bizonyítékok arra, hogy jól láttam, jól gondoltam és jól állapítottam meg a korrekció szükségét!)

És nem csak azért, mert legalább ennyi Skorpió-motívum kell lennie a képletében, de az egész képlet és a vele (És a férjével, meg a fiával) történtek közös eredője is egyértelműen erre utal! Hiszen általában is az anya a meghatározó szellemiség a családban, rajta keresztül és tőle öröklődik az anyai ági női felmenőktől eredő spiritualitás és a karma az utódokra és nem az apától! (Az apa csak a meghatározó – Ha egyáltalán meghatározó! - nevelésével képes az általa képviselt szellemiséget a gyermekekbe „oltani”, semmiképpen nem mindössze a spremáival! Ráadásul, ebben az esetben Linda az, aki a spiritualitást képviseli a családban (Legalább is ez idáig), ő rendelte a horoszkópokat, ő olvasott ilyen jellegű könyveket, és írt spirituális – asztrológiai cikkeket, ő szerzett asztrológusi diplomát, stb., stb, stb.!
És persze, a skorpiós 8 házban (És nem a nyilasnak megfelelő 9-ben!) álló Szaturnuszának megfelelően az 1. házban kell, hogy álljon a Plútója is! Hiszen az I. ház, amellett, hogy a Kos gyakorlati életkörét testesíti meg, és a férje egyik karma-pontja a Kosban áll, de mindez mellett a Kos tűz jegy is, és a gyermekei sorsképletében is jelentkezik a tűz-karma motívum-rendszere! Én nem is értem, hogy ezek tükrében, ő, aki akkor tájt már rég óta asztrológusnak deklarálta magát, még hogy is merészelte egyáltalán cáfolni az utólagos képlet-beállításom helyességét, és az még semmi, de hogyan képes máig kitartani amellett, hogy helytelen a „feltételezésem”. Azaz nem érteném, ha…
Nem érteném hogyha, a az I. ház és az általa jelzett elfojtott tűz-karmája mellett, ezzel az eltoldással, a teljesen negatívan fény-szögelt Napja, nem kerülne a X., vagyis a tízes házába!

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.02.01. 11:45 
Offline
Asztrológus
Asztrológus
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 741
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
Tudtam arról, hogy Szilárd már jó ideje (talán két éve) felfedezte Lindának a horoszkópjának a pontosítási szükségletét. Szilárdnak leginkább a 9. házból a 8. házba kerülő teljesen negatív Bika Szaturnusz illetve a 2. házból az első horoszkópházba kerülő Szűz Sárkányfarok voltak a fókuszában, tudtommal, legalábbis nekem régebb is és még a napokban is ezt emlegette, amikor a munkái között ebédre szakított idejében, vagy este közösen lazítva, beszélgetve szóba került, de ezek az alkalmak nem szolgáltak arra, hogy ráérhettünk volna, vagy legalább Szilárd ráérhetett volna Linda új képletét tüzetesen megvizsgálni pontról pontra. Lindának Szilárd többször felajánlotta, hogy értelmezze az új horoszkópot, de Linda hiába, hogy addig sok kérdéssel és problémával igénybe vette és időnként valósággal gyötörte ismétlődően is Szilárdot, mikor Szilárd végre felfedezte a bajok okát, hogy Linda mitől is van elakadva, akkor Linda azt nem fogadta el. És ezzel csak még inkább megindult a 10. házas karmás, és első házas karmás és ráadásul Árnyékénnel terhelt determinációinak az rafinált és belátásra képtelen kevélységi útján.

Most a téli időszakban Szilárdnak sok munkája és intézni valója felgyűlt, és én is éppen elvonulási és remetéskedési időszakban voltam, Linda mint írtam minduntalan a régi konfliktusunk írásos nyomainak (logosz-on található vitának) a letörléséért gyötört mindkettőnket. Sem Szilárd sem én nem értünk rá az üggyel újra foglalkozni és azt vizsgálni, hogy vajon tényleg helyes-e, ha eleget teszünk Linda kérésének. Én pl. egyértelműen azt éreztem, hogy Linda szűziesen rafináltkodik és ikrekesen könnyelműsködik a témával kapcsolatosan, tehát máig nem fogta fel, hogy mennyire tapintatlan volt, és nem csak tapintatlan de az akkor még általunk nem igazán értett fölényeskedései miatt a mi tudásunkat aláásó megjegyzéseket is tett. Az új képlete szerint is új megvilágításba kerül, hogy nem ártatlan, nem szűzi irracionalitásból jövő hiteltelenítésre alkalmas ideges és elhamarkodott megjegyzések voltak azok, nem csupán szűziesen aggodalmas erőszakoskodások és tapintatlan "elmélet"-erőltetések. Ő minden értelmes és a helyzetre vonatkoztatott spirituális kifejtés nélkül sulykolta, hogy Medárdra úgy is meg fog menekülni, miközben mi hónapról hónapra egyre lejjebb csúszva láttuk a tőlünk elzárkózott leányt. Mintha őt akkor is csak a saját presztízse érdekelte volna és azon félelmében csititgatott volna minket, nehogy az ő asztrológusi tudása is gyanúba keveredjen. Így utólag, erre lehet gondolni a képletét vizsgálva, és az utóbbi hetekben mutatott magatartásából, de akkor még én ilyesmire nem is gondoltam.
Tehát már akkor is, sőt, talán a mi irányunkba akkor először mutatkozott meg az, amiről később szakmai részletességgel is szeretnék írni, még pedig az, hogy Linda a 10. házas Lilithje és teljesen negatív napja hatására beleesett a karmája csapdájába és úgy élte bele magát az asztrológusi státuszába, hogy igazából nem volt még odaérve, jelenben pedig - nem is tudja - de emiatt ő az egész életét illetően tévúton van.
Szilárddal soha nem töltött el legalább néhányszor egy hetet, vagy két hetet, hogy személyesen is tanulhasson. (de erről még később írok) Itt csak azt akarom mielőbb leírni, hogy amikor mi a Medárda szökése utáni hetekben és hónapokban voltunk az ő kivülről már-már erőszakos és valahol valamiféle szakmai és asztrológus-anyai fölényt sejtető megnyilvánulásai azok semmikép sem egy asztrológusi ismeretek és egyáltalán sors törvény ismeretek szerint gondolkozó személy reakciói voltak. Egy kauzális asztrológus mindig előbb átvizsgál, megragad és kiemel szellemi összetevőket egy-egy eset kapcsán és annak a szellemiségnek megfelelően valamilyen pozitív megoldást, magatartást javasol. Egy eredménynek mindig van feltétele, elérési útja. Lindának erről akkor mintha láthatóan fogalma sem lett volna, úgy nyílvánult meg és még erőltette is és erőszakoskodott is a teljesen metafizikátlan elméletével, mert többször is arra ragadtatta el magát, hogy Szilárdnak nyilvánosan, már már erőszakosan követelőző sorokat írjon, amiknek a lényege annyi volt, hogy Medárda úgyis meg fog menekülni, mert a fény nem veszhet el. Az is furcsa volt számomra többször, hogy miért fogalmaz sokszor ennyire bántóan és már-már hamissá redukált spirituális általánosságokat használva. Ilyet ő soha sehol nem tanulhatott Szilárdtól, hogy lenne ilyen szellemi törvény, hogy az egyéni sorsokban a fény márpedig nem veszik el. És mintha ő maga nem ismerte volna pontosan a szóbanforgó leánynak az anyja esetét, akinél igenis elveszett a sok fény, a szellemi tudás, de még a tapasztalat és a realizációi is, mert fogta és elárulta azt. És pont ez az anya vállalt nagy szerepet a szóban forgó leánynak az akkori vészterhes árulásában és elzárkózásában. Tehát ekkora érzéketlenség, hogy ne mondjam spirituális süketség, és a süket ál-spirituális okosságoknak az erőltetése tényleg meglepő volt és egyértelműen arra lehetett gyanakodni, hogy ez messze több, mint egy Szűz karmából adódó pragmatikus értetlenkedés és tapintatlanság. Nem értettem miért és honnan az ambíció a kibelezett metafizikának az erőltetésére, és egyáltalán miért és milyen ambíciói vannak velünk szemben. Mivel az új horoszkópját Linda nem fogadta el Szilárdtól, ezért Szilárd sem írt a képletről nyilvánosan, Linda iránti tiszteletből, és ebben én is követtem, nem is firtattam az új képletet, és arra gondoltam, hogy az egyes házas karmákból adódó konkurálási késztetései vezérelték, de bennem az egész Linda konfliktus ha nem is lezáratlan, de kitisztázatlan maradt, mert Lindának a ravasz kihátrálásával végződött. A nyílt konfliktust és vitát viszont nem annyira azért vállaltam, mert hogy ha már első házas karmás, akkor ebben az esetben szükséges kell legyen számára is az általa kiprovokált konfrontáció, mint inkább amiatt vállaltam vele, mert az igazságérzetemet, sőt mondhatni a Halak és Nyilas karmás, tehát Jupiteri karmás, igazság-konfrontációk szükségével és ehhez megfelelő szellemi érzékenységgel (felzaklathatósággal) születvén az én részemről világos volt, hogy a szintén Halak karmás Linda valami szövevényes és mély szintekig nyúló önámítás és környezet-ámítást művel, de akkor még nem számoltam a 10. házas determinációival és nem gondoltam, hogy a karmája ennyire belebújt az asztrológusi státuszába, és hogy ezért teljesen süket fülekre talál majd minden, amit írok.
Reméljük, hogy ezeket a vizsgálataimat az ő képlete kapcsán, olvasni fogja és előbb utóbb csak megérinti a lelki ismeretét, hiszen itt asztrológiailag alá is lesznek támasztva a vele kapcsolatos meglátásaink.

Mikor Linda azzal erősködött, hogy Medárda úgy is meg fog menekülni, már az is bőven tanúskodott nemhogy az ő asztrológusi nagy hiányosságairól, mert nem volt ahhoz elég tapasztalata, nem lehetett, de ezt senki nem vetette volna a szemére, és ő tovább fejlődhetett volna becsületesen, ettől még legalábbis! Csakhogy eleve egy nagy törvénytelenségbe került, mert a 10. házas Lilithjének lett az áldozata, és már ekkor benne volt a karmikus vétekbe és mint státuszhoz ragaszkodott az asztrológusi minőségéhez, mondhatni üres és kevély tekintély-sóvárgási alapon. Persze mint tudjuk a 10. házas karmák, egyáltalán nem olyan nyílt tekintély-szerzési megnyilvánulásokat jeleznek, mint a tűz karmáknak a nyíltan erőszakos képviselői esetében, hanem annál sokkal rejtettebb gőgöt jeleznek. Ami felől sokszor még maga a horoszkóp-tulajdonos sem tud és nem sejt, és az egészet alázatos és kötelességtudó szolgálatnak képzeli, miközben kíméletlenül és érzéketlenül törtet és még a Bikánál is nyakasabban, merevebben ragaszkodik az uborkafa magas fokán szerzett külső, társadalmi pozíciójához és az e körüli látszatőrzéshez. Mint ahogy Linda is közben magáról azt vallja, hogy ő dehogyis képzeli magát jó vagy jobb asztrológusnak, és hogy benne nincs semmi fölényesség, soha nem is volt. De a burkolt nagyravágyása abban is megjelent, hogy pl. Szilárdot hosszú ideig gyötörte, még most januárban is előjött azzal, hogy őt Szilárd vele egyenlő értékű asztrológusnak kellene kezelje. Miközben még csak élő, hús-vér tudás átadáson, több napos tábori beavató előadásokon, beszélgetéseken, és ilyen élő tapasztalat szerzéseken sem vett részt, és én nem is szeretném sorolni a többi okát, hogy miért volt teljesen hibás ez az ő sokáig unszolt igénye.

De Linda nem volt ilyen kekeckedő és finoman fölényeskedő és tekintélyféltő régebben. Én ahogy visszaemlékszem, nekem az rémlik, hogy mindaddig amíg nem kezdte sürgetni, hogy ő itt a logosz-on is legyen kinevezve asztrológusnak, tehát a fórumnak a technikai lehetőségei között szereplő asztrológusi minőségű tag státuszt Szilárd adja meg neki, addig Lindára ezek a kevélységi megnyilvánulások kevésbé voltak jellemzőek és egyáltalán nem az érzéketlen keménység jellemezte, hanem a szűzi irracionalitása mellett én határozottan egy empatikus és lágy, kifejezetten spirituális feminitást éreztem rajta, egy elég jó befogadói képességet, pontosan azért, mert ilyen kevélységi ambíciói nem voltak, vagy legalábbis nem voltak a személyi karakterének az alapvető részei. Nem volt rá jellemző. (Én leglábbis akkor szereztem tudomást az első konkurálási ambícióról árulkodó, huncutul személyiségproblémás érveléséről, mert ha jól tudom már akkor is sérelmezte, hogy én miért lettem hamarabb asztrológusi megjelölésben a logosz tag-kezelői rendszerében. Már akkor sem azt nézte, hogy vajon nem-e számít, hogy ő neki vannak-e karmaleírásai, tanulmányai, és Szilárdtól személyesen tanult-e legalább egy 10 napos tábor erejéig, ahol a kauzális asztrológiának a szellemiségét élőben, tehát személyesen is megtapasztalhatta volna elmélyülésre alkalmasabb, direkt arra áldozott 7 vagy 10 nap tartama alatt. Mert én akkor már másfél évet jártam asztrológia iskolában, fél éve karateztam, és úgy fél éve Szilárddal éltem együtt, ami a kauzalitásnak a megértését nagyban előmozdította, másfelől én Szilárddal egyeztetve és ellenőriztetve ingyen válaszoltam személyi kérdésekre a horoszkópok vizsgálatával)
Nem is csoda, hogy Linda nem volt régebben egy ilyen bakosan kevély ember, hiszen egy duplán víz karmás és mellé ismét feminin, mert föld karmás személyről van szó, tehát 3x-orosan feminin karmás emberről.
Persze idővel asztrológus is lehetett volna, ez a Szilárd véleménye is (!), hiszen ő látta azt, hogy Linda spirituálisan sokat fejlődött onnantól kezdve, hogy a horoszkópját megrendelte. De még időre és tapasztalatokra lett volna szüksége. És lenne szüksége. Egyelőre sajnos a karmája útját kezdte járni, mert több kemény sors-vétket halmozott magának, itt nemhogy a megfordulás szüksége merül fel, és az igazi felelősségek felvállalása, a külső, elhamarkodottan szerzett státusznak a féltése helyett, hanem egyértelműen újjászületési szükséglet. És nézzük meg, hogy ott van a Linda által, egyébként szintén egyfajta státuszféltési gőgből el nem fogadott új horoszkópjában a negatív Bika Szaturnusz a 8. házban, és Linda ezt a felelősségbeli újjászületést még csak fel sem vállalta és bele sem fogott. Ennek a további alátámasztása és részletezése, természetesen a Linda képletének az elemzésével és egyelőre még az szomorúan tudomásul vett sors-rontásának az okai feltárásával folytatódik a Szilárdnak az Árnyék-énről nyitott témájánál. Hiszen, ez így már egy rendkívüli Árnyék-énes eset, ugyanis Lindának az Árnyék-ént jelző elemek közül több is megtalálható a képletében: 1, Negatív Ikrek nap (még pedig a gőgös bak karmának megfelelő 10. horoszkópházban) 2, Szűz Sárkányfarok 3, Halak kínai év – Halak karma 4, Feltűnően sok együttállás a képletben, kb. 6-7 darab együttállás, és kétség nem fér ahhoz, hogy ekkora sors-kisiklatást ilyen Árnyék-éni horoszkópjelekkel egyértelmű, hogy a karmákba belébújt erős Árnyék-én tevékenységgel, Árnyék-éni befolyásoltság miatt követ el valaki.

A képletnek az újraállítási szükségével kapcsolatosan meg szeretném jegyezni, hogy az én képletem Ividő születése után lett pontosítva akkor derült ki, hogy a Lilithem a 8. horoszkópházban van, és bizony én is rég asztrológusként neveztem meg magam akkor már, és analitikus szintű horoszkópfeltárásokat már biztosan végeztem akkor, ha teljeseket még nem is, ezt most nem tudom visszakeresni, mert az akkori számítógépem, ahol ennek még nyomai lehetnének, nem üzemel. De én ebben nem látok semmilyen nagy ütközést és szégyellni valót. Asztrológusként alap, hogy az embernek az őszinteség és az igazságszeretet elsődlegesebb, mint az, hogy mások vajon nem-e képzelik azt egy-egy ilyen hiba vagy hiányosság miatt, hogy ő nem elég beavatott. Ezt az úristenre kell bízni, és egyáltalán nem ennyin múlik az, hogy kik fordulnak hozzánk. De Linda szegény akkor, amikor ebbe a helyzetbe került, hogy el kellett volna fogadja az új képletét, akkor már sajnos benne volt a kevélysége által generált "pácban" és ahelyett, hogy akkor az új képlet szerinti életfeladatainak elvégzésére szánta volna az időt, és várt volna az asztrológuskodással, ahelyett inkább a csalást választotta. Ez tudom, hogy így durva kijelenteni, de Lindának az Árnyék-énje sajnos túljárt az eszén, a lelkiismeretét felüljátszotta.


Csatolmányok:
Csüdöm Linda.jpg
Csüdöm Linda.jpg [ 62.44 KiB | Megtekintve 314 alkalommal. ]

_________________
Egy csepp harc többet ér egy könyvtárnyi elméletnél. Mert a szeretetben is csak az lehet kitartó, aki harcolni is tud.
http://aldottelet.com/
Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.02.01. 14:11 
Offline
Asztrológus
Asztrológus
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 741
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
Az itt korábban megtett fejtegetésemet, amikor még azt hittem, hogy Linda Lilithje az újonnan beállított képlete szerint is a 11. horoszkópházában található, meghagyom, mert önmagában hasznos értelmezés és egy jó példa, csak Lindánál, mégsem ezek az okok, amiért velünk az egykori barátaival végülis tönkretette a barátságot. Nem a szellemi és gyakorlati, személyes kollaborációk életterületén áll a Lilithje és ezért nem a téves alapú együttműködési késztetéseiről van szó, sőt, neki ilyen jellegű pozitív képességei vannak (11. házban az erősen pozitívan is fényszögelt Rákban álló holdja) hanem a 10. házban áll a Lilith és így szellemi törvényességi, egyszerűen mondva helyes felelősség-vállalási problémákról van szó és ide tartozik a törénytelen beavatkozási késztetés is. Azt figyeltem meg, hogy a Bak karmásokra jellemző és ezek szerint a 10. házas Lilithnél is van hajlam: művi abortusz elvégeztetésére. Érthető, hiszen a 10. házas Lilith és Lindánál a negatív Ikrek Nap is hajlmosítja őt spirituálisan törvénytelen, könnyítő, gyorsító, vagy épp más felszíni érdekeket szolgáló beavatkozásokra, erőltetésekre, ezek az ambíciók egyoldalúvá is teszik általában az embereket.

Linda így vall az abortáltatásairól a cslinda.blogspot.ro című oldalán:

"A gyerekeim azért halasztottam meg, mert az áldozatom nem volt őszinte.Valamiféle tervet vittem véghez ( a szűz karmámnak megfelelően), afféle kommunista szellemű elvárást, mint amikor szót fogadok a mindenkori kormánynak és jó kislány leszek. Szabályszerűen szót fogadok a jutalomért. Úgy sikerült mindössze gondolatot vezetni, hogy ha Rák karmával születtem, akkor elég a megfelelő számú gyerek (legalább 3- ez már ipari , szűz karmás képzet), és máris megszabadulok a karmámtól. Ez jutott eszembe minduntalan a tudatalattiból."

Ezt a kommunista megfelelési vágyat nem csupán a szűz karmája okozza, mert akkor nem lennének ilyen képzetei, hogy "mintha a kormánynak akarna megfelelni" ez egyértelmű 10. házas ambíció és sikervágy. A szűz karma, ha rákkal kombinálódik abból adódóan az emberek inkább sterilitás és tökéletesség vágyók, és esetleg ebből fakadóan inkább spórolnak a gyermekekkel, a meglévőkkel pedig vagy tökéletesség-mániások vagyha nem megy, és a gyereket nem lehet mutogatni, mint rend mániás csodalényt, akkor elhanyagolók - és Lindánál ez a karma kombináció fenn is áll, de nem akarnak gyermeket külső megfelelési vágyból, ez egyértelműen tűz vagy bak karmával kapcsolódó Rák karma.

_________________
Egy csepp harc többet ér egy könyvtárnyi elméletnél. Mert a szeretetben is csak az lehet kitartó, aki harcolni is tud.
http://aldottelet.com/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.02.01. 14:25 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3815
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Nem két éve Violám, hanem minimum 3, esetleg már 4 éve is.
Közvetlenül a második abortusz után, tehát Lindának az annak a kapcsán felmerülő félelmei, sőt: üdvösség-vesztési félelemből eredő kétségbeesései, majd a történtek kapcsán felmerülő, elképesztően irracionális magyarázatai - indoklásai kapcsán folytatott feltételezés és állítás, kontra kíméletes cáfolataim felsorolását tartalmazó levelezésünk közben. Talán Dénes Mária megírná, ha megkérem szépen, hogy ez pontosan mikor lehetett, mert közben nálunk is olyan iramban peregtek a spirituális jelentőségű - értelmezni és megfejteni való - külső események, hogy erre én egyáltalán nem emlékszem. Marika ugyanis sűrű levelezésben állt (És talán áll még...) Lindával, azt követően, hogy ezek a sajnálatos események Lindával megtörténtek. Illetve, hogy Lindának az események kauzális okainak a kapcsán felvetült utólagos magyarázataival egyáltalán nem érthettem egyet és ettől fogva kezdett megromlani a barátságunk. Egészen pontosan, attól kezdve, hogy nem csak az általam beállított képletet elutasítván, tőlem elhatárolódó "kauzális asztrológusként" folytatva a szomorú közösségi - közéleti pályáját (A Kauzális asztrológia nevű fész csoportjába tett hozzászólásaimat és megjegyzéseimet sértve reagálta le, finoman kikérvén magának, hogy hagyjam őt autonóm asztrológusként, szabadon tapasztalni.), még azt az ajánlatomat is elutasította, hogy a tanítványom legyen, pedig az is "baráti alapon", tehát olcsóbban volt neki felajánlva, mint a többieknek. Igenám, de hát ő akkor már veretes eurocolor - asztrológusi diplomával rendelkező, tehát: igen is: autonóm asztrológusnak tudhatta magát, éppen, hogy nem méltatlankodott, amikor ezt felajánlottam. Tehát kb. 2014 nyár végén, vagy őszén, amikor Nagy Annamáriát, és még valakit, aki elmaradt időközben, felfogadtam.

2.

Íme, egy rendkívülien beszédes - beavatási! - film a Szűz karma és a Halak karma együttműködésének az eredményéről. A Férfi a Szűz - Skorpió, a nő a Halak - Mérleg karmákból kialakult árnyék-ént megtestesítő - szereplője:

https://videa.hu/videok/film-animacio/a ... ZqiJIuGPzV )

(az oldalón szereplő kiírással ellentétben ez az első rész és a film folytatódik egy másik videó -feltöltésben, amit pedig első résznek írt a feltöltő személy, nyilván felcserélte a részeket a megnevezésükkor.)

Kérem szépen, nehogy azt képzelje valaki, hogy holmi jellegzetes és felületes, tipikus skorpiói bosszúállási vágyból tettem ide ezt a linket, és nem például az Árnyék-én tanulmányom alá, ahol a film második részének a linkje szerepel és ahova az alábbi eszmefuttatás is inkább illene. Sőt, szerintem annak a végső formájába ezt be is illesztem majd. Szerintem ugyanis, a filmnek két főszereplője van, tehát nem csak a nimfomániás, hanem a "Balga Szűz" (Szüzek) is, akiről - akikről Jézus is említést tesz, mint az igazi éberséggel eleve nem rendelkező személyek megtestesítőjéről. Tehát a két különálló karakterű szereplőnek a funkciója az árnyék-én érthetőbb és plasztikusabb ábrázolása, tehát az két személyre bontva szerepel, és ezzel a rendező (Író?), nagyon hitelesen ábrázolja az árnyék-én működési mechanizmusát, amikor az, a Halak - Szűz tengely mentén fejti ki a hatását, akárcsak a Linda esetében is.

A sokat - rengeteget szenvedett és a rengeteg szenvedésében elképesztő pokoli megaláztatásaiban az újjászületés küszöbéig érkezett Halak - Skorpió karmás (Nem csak nimfomániás, de mazochista) nő, akit a Szűz - Mérleg karmás férfi, a nőnek a szerelmei által félholtra vert állapotban és a szó szoros értelmében, duplán levizelten szed össze a sikátori utca kövezetéről, és aki még képes örvendeni annak és a sors illetve az isten kezét látni abban, hogy a volt férjére (A gyermekei apjára) "joggal" irányított pisztoly gyilkoló mechanizmusa csütörtököt mondott és így inkább ő szenvedhette el életének a legkeményebb verését és legundorítóbb megaláztatását, mintsem, hogy a gyilkosság-tudattal kellene letöltenie az élete hátra levő részét..., nos ez a nem hét, hanem hetvenhét tűz-próbán és vízpróbán általa kivajúdott teljes újjászületési, megtisztulási igény, finoman szembe került az érintetlen, tehát ténylegesen szűz (Szexuális tapasztalás nélküli), de könyvmolyként szuper-művelt megmentőjének a süketen absztrakt, pragmatikus intellektualizmusával, valós empátia-nélküli enciklopédikus (Szűz - jellegű) műveltségével, a saját maga elől is elfojtott - elaltatott szexualitás sterilitásával, vagyis a valós és mély belső tapasztalatok nélküli szüzesség ostobaságával. Ennek a ki nem mondott és végül még a nő által is félreértett, lényegében spirituális, sőt kauzális konfliktusnak és a férfi részéről jövő meg nem értettségnek a következménye, csakis az lehetett, amire a filmrendező, vagy forgatókönyvíró (Vagy regényíró?), mondhatni asztrológiailag is nagyon helyesen kihegyezte a film mondanivalóját: az újjászületési elhatározásában őt a felébredett kéjvágyával megakadályozó, még ebben az egyetlen, őt utolsó istenhez kötő eszmei cérnaszálában is bemocskoló, humanista - liberális "megértő - megmentőjét" agyon lövi azzal a pisztollyal, amely állítólag nem sült el, amikor azt a gyermekének arra az apjára fogta, aki ugyancsak liberális elképzelésből, tulajdonképpen a szexuális perverziók poklába "bele tanácsolta". (Ti., hogy kezdeményezzen szexuális élmény-lehetőségeket a kapcsolatukon kívül is, más férfiakkal. Itt érdemes megjegyezni, hogy a nimfomániás nőnek, már ez a "törvényes" kapcsolata is elképesztő hazugság és egymást átverési "szövevényőzedéssel" indult...)
Korábban azért írtam azt, hogy a filmet befejező agyonlövési aktus, asztrológiailag is pontos és egzakt, ugyanis azt a Szaturnuszi határt, amelyről hiába is akarna az ember vissza jönni, mert mondjuk időközben megvilágosodott, a nő, akkor amikor elhatározta, hogy a férjét és az azzal "lepárosodott", utolsó leszbikus szerelmét agyon lövi és ennek a gyilkosságnak materiális lehetőséget adott: megleste és kitámadta őket és Jerome-ra a régi élettársára fogván a pisztolyt, annak a ravaszát meg is akarta húzni (Vagy meg is húzta? - Mindegy: képileg, tehát az imaginációja szintjén, a gyilkosságot már - Előzetesen intenzíven és hidegen többször is végig gondolva - elkövette. ) Mondom: nem véletlenül ábrázolta Leonardo D'a Vinci Júdást a magát mindig ártatlannak képzelő és mindig mással - a külvilággal foglalkozó Szűz-karmások megtestesítőjeként. (Ebben az esetben: a Nőt a gyilkosságra mégis rá kényszerítő - rá dühítő, nagyokos enciklopédistaként.) Hiába tehát, hogy a legtöbb emberben, valamilyen formában benne levő, általában a legaljasabbnak ítélt Skorpió-Halak karma végső és határ esetében is, annyi sötétségben való fürdés után is, még mindig képes lenne az újjászületésre, hogyha a kauzális hazugságát (A legfelső önámítását) a nagyokossága - műveltsége és a pragmatikussága alá rejtő Szűz-karmával párosuló Ikrek jellegű árnyék-én, ebben a végső és utolsó megtisztulási vágyában azt folyamatosan megakadályozza. Ez kérem a Júdási géniusznak az ábrázolása annak a teljes mélységében és teljes tragédiájában!

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.02.01. 17:13 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 00:08
Hozzászólások: 244
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Halak
Aszcendens: Kos
Személy szerint Lindára úgy emlékszem, mint aki kezdetektől fogva ilyen kérdező, kételkedő és ellent is mondó, stb. hosszú, hozzászólásokat írt.
Többek között ezért is gondolom azt, hogy az egyes házas meghatározottságai vannak, pontosabban a Szűz karmája, a bolygók az egyes házban, s nem a kettesben.

Ráadásul az egyes házban található bolygók kapnak pozitív fényszögeket is, tehát, ha sikerülne ezen az önértelmezési szálon elindulnia, a kételkedés, ellenállás helyett, akkor sok hasznos személyes és általános összefüggés feltárulhatna előtte még. Éppen ezért is reménykedem benne, hogy sikerül előbb-utóbb belátásra jutnia ebben a kérdésben és a megfelelő személyes be és felismeréseket megtenni, s nem betemetni magát továbbra is a kettes házas, sehová nem vezető, régebbi horoszkóp állásba. Persze jobb lenne (minél) előbb mint utóbb.

_________________
Mária

A lét megismerése a bátorságon és személyes áldozaton keresztül vezet, s ki kell lépnünk a megszokott komfortzónánkból, elõítéleteinkbõl, ennek érdekében.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 11 hozzászólás ]  Oldal 1, 2  Következő

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO