ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2019.02.22. 17:00

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 4 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Misztikus csodabogár-kozmetikusok
HozzászólásElküldve: 2015.03.19. 19:53 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4013
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
https://www.youtube.com/watch?v=UnUAfrKVb3E

https://www.youtube.com/watch?v=TkHT7I2JLlE

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Misztikus csodabogár-kozmetikusok
HozzászólásElküldve: 2015.10.07. 13:08 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4013
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Na ezt a Manót érje utol misztikus szélhámoskodásban valaki:

Szia Szilárd!

Találtam egy embert a faceen. Tódulnak hozzá az emberek.

https://www.facebook.com/csatadi?fref=nf

Na ezt a szöveget figyeld (így hirdeti magát):

Jóslás, Életvezetési Tanácsadás Magyarország egyik legérzékenyebb, legpontosabb Tanácsadójától.
Jelentkezz privátban:)!!
Manó rúna és tarot jós, tisztán érző
Őszintén,
Manó
Manó vagyok, református teológus és esztéta, a velem születtet képességeimet fejlesztve és elmélyítve, az elmúlt 6-8 év során a misztika, a Taro, a Ji-Csing és a rúnák világát tanulmányoztam, és tanulom ma is, hogy a tiszta megérzéseimet és a látnoki képességeimnek a szimbólumvilágával egyre mélyebben közvetíthessem Önnek.
A világegyetemet rezgések, energiák kormányozzák. Ezeket a rezgéseket, energiákat kell jól értenünk, hisz mindezek értünk vannak! Ezek a rezgések azok, amelyek ki fogják teljesíteni az életünket, megajándékoznak a békével!
Gyakran nyomasztják Önt nagy, szűnni nem akaró kérdések, nem hagyják nyugodni? Ez teljesen érthető! Hiszen ez a legemberibb megnyilvánulásunk!
Ne nyomja el, ne terelje másra figyelmét, hisz mindennél fontosabb, hogy e kérdésekre választ találjunk!
Az Univerzum a rezgésekbe kódolja a kérdéseinkre a válaszát. Mert ezek a rezgések nem csak válaszokat, hanem békét, kiteljesedést adnak! Mindazokat az ajándékokat, amelyekre vágyunk, amelyekre valóban szükségünk is van! Hiszen Ön is ezekre vágyik!
Én, Manó, ezeket a rezgéseket, energiákat, üzeneteket teljes mértékben érzem, közvetítem. Pontosan azért, hogy a lehető legjobban tudja Ön ezeket hasznosítani és a rezgések üzenetét meghallva útnak indulni.
Épp ezért nincsenek tabuk! Mert az Ön valamennyi kérdésére a „mindenségnek” egyedi válasza van!
A válaszok, a feleletek a „mindenség” rezgéseire hangolnak rá, azért, hogy mindannyiunknak megadhassák a boldog kiteljesedést! Ezeknek a meghallásban én maximálisan segítek Önnek!
Keressen meg bátran, bizalommal, hogy ezeket az üzenet-rezgéseket Ön is a legteljesebben használhassa, és az élete kiteljesedhessen általuk!
Sok szépet és az Én békéjét,
Őszintén,
Mano"

Hát ekkora Erikuszt!

De az érdekes az, amiről rég óta beszélek: ti., hogy az emberek (árnyék énje!) nagyon szereti, sőt: sóvárogja, sőt: egyenesen elvárja, hogy becsapják, átverjék, hogy hazudjanak neki. Ebből eredt a Gerle Éva kezdeti nagy blogeres sikere is. Aztán, hogy ez egyre átlátszóbbá válik, a hívek (Pl a Villás Béláé is) új és jobb technikás átverő- csodatevő-megmentőt találnak maguknak.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Misztikus csodabogár-kozmetikusok
HozzászólásElküldve: 2016.05.29. 14:45 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2009.10.24. 21:34
Hozzászólások: 229
Napjegy: Vízöntő
Aszcendens: Ikrek
Írtam egy összefoglalást a misztikus csodabogarak típusairól. A lista bizonyára nem teljes, és bizonyára lehetne még tovább cizellálni is.

1. A megtért mácsó
Ez egy férfitípus. Kora jellemzően 40-50 év. Külsőre az látszódik rajta, hogy sok mindent megélt, bizonyára hosszasan élvezte minimum az alkoholt és a cigarettát, de a drogok sem állhattak tőle távol. A nők meg aztán biztos nem álltak tőle távol! Mivel ezek mindegyike Halak karmára utal, meg se lepődünk, hogy misztikus csodabogár lett belőle. Végül is még mindig jobb, hogy a spiritualitásban próbálja megtalálni az élet értelmét, mintha drogos vagy alkoholista lett volna belőle….
Külseje, beszédmodora a nők számára általában vonzó, ezért előadásait rendszerint nők látogatják, akiknek egy része, a karmikus vonások hasonlósága miatt, még titkolt vagy nem titkolt szexuális vonzalmat is érez az előadó iránt. Az előadó ennek tudatában is van, és fel is használja önmaga népszerűsítése érdekében. Mivel valóban voltak az életben kellemetlen tapasztalatai, és ezekből a különböző idevonatkozó asztrológiai sajátosságai miatt még képes is volt levonni tanulságokat, elsőre nem is hiteltelen az ember. Sőt, bizonyos dolgokban jó meglátásai is lehetnek. De mivel nincs a saját sorsáról komoly asztrológiai feltárása, mégis csak a sötétben tapogatózik, és mégis csak a saját karmája mozgatja.
Családi állapota jellemzően rendezetlen. Elvált, vagy nőtlen, vagy gyermektelen, vagy gyermeke csak korábbi házasságából van.
Már a nyilvánosság előtt zajló életében is újabb drámák zajlanak.

2. Apapótlék
Szintén férfitípus. Persze, felnőtt emberek apapótléka, tehát általában 50 év feletti. Nagyon megható, szívhez szóló, a boldogtalan emberek szeme könnybe lábad nemcsak a szavaitól, de már a nézésétől is. Leggyakoribb szava a szeretet. Ha szeretet van, minden van, szófogadó gyermektől a világbékéig. Ha nincs, akkor húzd le magad a wc-n, jobban jársz. Szeretnek könyveket írogatni. Elnéző atyaisággal szemlélik mások hibáit, hiszen a szeretet mindent legyőz. Szeresd a másikat úgy, ahogy van, nem kell megváltozni, ezt üzenik. A könyveik alá külön lavórt kell állítani, annyira csöpögnek a megható, szépen kerekített, kinyilatkoztatásszerű mondatoktól. Mintha egyből Facebook-idézetnek készültek volna. Szenvedély, erő, határozottság, ez mind túl veszélyes fogalmak.
Követői jellemzően széplelkek, kötelező tulajdonság az állandóan az arcra merevedett mosoly. Hiszen mindenkit szeretni kell!
Aztán idetartozik még a gyermek létének misztifikálása. Hogy a gyermek azért jött, hogy engem tanítson. A gyermek, saját tapasztalatok nélkül, legfeljebb a saját karmáját erőszakolhatja rám.

3. Anyapótlék

Főként női típus, ritkább esetben férfi is lehet. Őket a különböző ezoterikus segítő területeken találjuk meg, mint például homeopátia, kineziológia, kókler asztrológia, de némely küldetéstudattól hajtott jógaoktató is ide tartozik. Ordítóan közös jellemzőjük a saját családi, párkapcsolati életüknek a sikertelensége. Nincs párkapcsolatuk, vagy bár a felszínen működik, de valójában mérgezett. Ez az ezoterikus munka általában csak a 35. évük betöltése után jelenik meg életükben, amikor mélyen ők is megérzik a sürgető szaturnuszi ciklust, hogy fel kellene már vállalni az életfeladatot, el kellene már kezdeni a karma oldását, de sajnos asztrológiai feltárás hiányában nem biztos, hogy jó irányba indulnak. Hasonlítanak az apatípusra abban, hogy negatív kritika nemigen hagyja el szájukat. Bármilyen hibát is követett el a hozzájuk forduló személy, ami miatt végül is segítséget kér, a végső kicsengés az az, hogy ugyan másképp kellene csinálni dolgokat, de te eddig sem hibáztál, bármi is történt, nem a te hibád. Szintén könnybe lábad az ember szeme, ha velük beszélget, legfőképpen mert úgy meghatódik saját magától.
A gyermekekkel kapcsolatos vezérelvük a liberalizmus, ha teljes devianciát mutat a gyermek, az azért van, mert különleges, tehát erősítsd meg még jobban különlegességét! Magyarul, hizlald csak a gyerek karmáját, míg végül teljesen összezavarodik és nem találja helyét a világban…

4. A legveszélyesebb típus

Érdekes, hogy öntudatlanul is a legkevésbé kártékony misztikus csodabogaraktól a kártékonyabb fajta irányában írtam a jellemzéseket. Míg a megtért mácsó csak hamis öntudatokat ébreszthet, a szeretet nyelvén prédikáló Apapótlék már komoly életfeladatokat tekint semmisnek. Az Anyapótlék pedig kifejezetten veszélyes tanácsokat adhat, hiszen valós metafizikai tudás nélkül avatkozik bele a szellemvilágba.

Ez a 4. típus annyira veszélyes, hogy néven is nevezem az egyik képviselőjét: Avatara. Ez a jellemzés legfőképpen róla szól, de tudom, vannak mások is, akiket van szerencsém nem ismerni név szerint.

Ami azonnal szembetűnik:
- a Halak karma.
- kemény Skorpió karma: öngyilkos hajlamokról beszél
- Rák karma valószínű a boldogtalan gyermekkor, és a saját gyermektelensége miatt
- Ikrek karma: a benne vibráló belső hangról beszél, vagyis az árnyék énről.

Előadásai egyrészt áhítatosan meghatóak, másrészt borzongásig misztikusak. A Jean Reno-s Jöttünk, láttunk, visszamennénk vígjátékok jutnak eszembe, amikor középkori jeleneteket mutatnak, ahol foghíjas rongyos féleszűek nézik szájtátva, ahogy megjelenik egy ember a 20. századból. Ez az előadás egy középkori vásári szemfényvesztés szintjén van.
Amit a kristály-, indigógyerekekről mond, arra ki se térek. Innentől kezdve mindenki, akinek nehezen kezelhető a gyereke, higgye azt, hogy azért van, mert ő kiválasztott? Milyen veszélyes gyermeknevelési tanács ez?
Amit pedig az Avatarokról ír, hogy ő emlékezetből beszél, amikor épp a lélek anyagi világba való zuhanását írja le! És hogy neki nap mint nap figyelmeztetnie kell magát, hogy itt nem minden tökéletes, úgy, mint a mennyországban!

Összegzésként: nem hibáztathatunk senkit azért, mert nem ismeri a saját, asztrológián alapuló sorsképletét, vagy még ha ismeri is, hozzá hasonló kókler asztrológus készítette, aki csak a szépet mondja, hogy nehogy kevesebb megrendelője legyen. De azért hibáztathatjuk, hogy maga sem veszi észre, hogy amiket ő tanít, azzal neki minimum pszichológushoz kell mennie, de talán pszichiáterhez is. Tényleg, érdekes lenne megtudni, mi történne Avatara misztikus meglátásaival, ha pár hétig antipszichotikumot szedne.

Ha pedig eközben rájönne, hogy ezek mind a képzelete szüleményei, amiket beszél... akkor a 12-es házas erős karmájával elmehetne remetének, és gondolkodhatna rajta, hogy mi az igazság és a valóság. Esetleg Böjte Csabához asszisztensnek, hogy oldja a Rák karmáját.

Pálinka nélkül!

_________________
"... Istennel lehetetlenség együtt lenni napszemüvegben." Bono


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Misztikus csodabogár-kozmetikusok
HozzászólásElküldve: 2016.05.31. 16:49 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 809
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
Gabika,

Ez jól sikerült összefoglaló! És helyesek a tanácsaid az Avatara félék felé!
Bár, nyilván ki lehet még egészíteni egy-két típussal, pl. a hobo típus, aki mindent jól ért csak éppen a felelősséggel, a szabályok nem illenek neki a képbe :D

_________________
"Egy csepp realizáció többet ér egy könyvtárnyi elméletnél." - Hamvas
És: A bolondság az egyetlen pajzs, és az egyedüli biztos talaj.

http://aldottelet.com/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 4 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO