ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2024.03.29. 10:30

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]




Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2018.07.03. 10:59 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4221
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Képzeljétek el, hogy mit éreznek a volt feleségemmel, Emővel szemben a nálam levő - velünk élő és mindenestől kizárólag hozzám - hozzánk tartozó gyermekeink amiatt, hogy Rékát (A tőle született legkisebbet, akit a tavaly sikerült végre hivatalosan is haza hozni, nem vihetjük külföldre? És persze, emiatt, mi, az egész család tagjai sem mehetünk el a Viola szüleihez és rokonaihoz Szihalomba és egyáltalán Magyarországra, ha akarnánk mostanában, mert kire hagynánk Rékát? De egyébként sem tehetjük azt meg vele, hogy mi elmegyünk és őt itt hagyjuk, még akkor is, ha lenne akire. (A déd-nagymamája, aki eddig gondozta és nevelte, nagyon beteges és idős. A nagyanyjának meg ott van a félholt tüdő-rákos férje, aki állítólag már járni sem tud, e attól még cigarettázik... - Hát ott biztos, hogy nem fogom hagyni, a kicsi drágámat!)

És mindezt miért, mert egy értetlenkedő bírónő, aki vakon és stupid módon követi a központilag kiadott politikai direktívát, megosztott szülői felügyeletet rendelt el az ő esetében (A többi három előzőleg egyértelműen és határozottan hozzám volt ítélve, a Réka esetében viszont csak "itt lakhatást" ítélt meg a törvényszéki bíró is, mivel Románia is el kezdett haladni a liberalizmus útján! - Jó estét!.). És ezt annak ellenére, hogy éppen ez miatt fellebbeztem és jutott eléje az ügy. És ez azt jelenti, hogy az Emő beleegyezése nélkül, nem válthatok ki útlevelet Rékának. És persze, az meg messze tojik ránk, még csak fel sem hívja őket telefonon több mint egy éve (Innen is látszik, hogy csak arra volt jó neki Medát elhülyíteni Szente Tamással együtt, hogy a gyermektartási díjtól megszabaduljon.), nem, hogy találkozna velük személyesen. Mondom és tudom, hogy hihetetlen és felfoghatatlan és egyesek azt fogják képzelni, hogy hazudok, de becsület-szavamra mondom, hogy: Rékát a többivel együtt nem látta már több mint egy éve és három havonta küld egy - egy kis összeget gyermektartásba, holott havonta kellene és persze, megadnia, mindazt, amit a bírósági határozta megszületése és a Réka ide költözése között nem küldött, illetve, mindazt, amit állami gyermeksegélyként ebben a periódusban gátlástalanul felvett és elköltött, valamint, amit a Medával rendezett cikrkusz miatt maradt. - DE ez engem nem érdekel és szerencsére Violát sem. Nekünk csak az kellene, hogy egy teljes egész családként végre normálisan élhessünk, és mi ne függjünk tőle már végre semmiben. DE a bírók minderre tojnak rá!
És ezt, miközben ezt a magatartását és felelősség-ellenes lelki elképzeléseit az életről, és azt is, hogy ezekből következően, biztos, hogy bipoláris depresszióban szenved, világosan ezer egy alkalommal mind leírtam, és be is bizonyítottam, de úgy sem adták meg a teljes körű gyámságot nekem. Tehát, megint kell még egy új pert indítsak a teljes körű és kizárólagos gyámságnak (felelősségnek!) a megszerzése az érdekében.

DE az is biztos, hogy emiatt még jobban utálják őt a saját lányai. Nem a pénz miatt, mert arra vigyázok, hogy ennek a szülői "hozza járulásnak" a hiányát ne érezzék. De azt nagyon is zokon veszik, hogy nem tudnak még csak egy Magyarországi faluba sem át utazni olyan személyekhez, akiket szeretnek, mert azok is szeretik őket. És ezt azért, mert az anyjuk nem hajlandó (Stupid és irracionális bosszúból, depressziós ignoranciából? - Persze, szó sem lehetett arról sem a bíróságon, sem a Megyei - fellebbviteli - Törvényszéken, hogy pszichiátriailag megvizsgálják!), egy egyszerű nyilatkozatot írni arról, hogy a nálam "lakó" Réka lányának is útlevelet válthassak ki. De bezzeg, arra meg tudta tanítani, hogy azt hazudja a bírónőnek, hogy azért nem akarna hozzánk jönni, mert fél Violától, aki állítólag kegyetlenkedett vele. A szerencsétlen lányka most sír, ha ezt felemlegetjük... Mármint, hogy milyen aljasságra vette rá a saját édesanyja, és aminek köszönhetően, most nem mehetünk külföldre... Az már csak egy rossz vicc, hogy arra az időszakra őt elvigyem az anyjához lakni Régenbe, amire Réka olyan hevesen kezd el tiltakozni, hogy mi nagyot nevetünk ebben a stupid "anya-kímélési", hivatalos igyekezet által okozott keserűségünkben.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO