ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2021.12.01. 08:50

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2018.02.23. 09:39 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4164
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
A pedofíliára való hajlam a sorsképletből határozottan kimutatható!


A pedofíliára való hajlam a sorsképletből határozottan kimutatható!

Alig néhány évtizede, amikor a vasfüggöny mögött élő kamaszokként még azt sem tudtuk igazából, hogy mit is jelent és hogy is történik tulajdonképpen a kábítószerezés, amikor arról értesültünk a televíziós hírekből, hogy néhány nyugati ország vámőrsége és rendőrsége sikeres kábítószer csempészet elleni akciót hajtott végre. Illetve, ezekről halhattunk és olvashattunk híreket. Ma a még azoknál is sokkal nagyobb sikeres rendőrségi és vámőrségi akciók mellett, egyre nagyobb tömegeket és főképp fiatalokat veszélyeztet a kábítószerezés köznépivé vált szokása és már meg sem botránkozunk, ha valamelyik távoli, vagy közeli ismerősünkről kiderül, hogy füvezik, vagy épp maga vallja be ezt őszinte nyíltsággal anélkül, hogy efelől egyáltalán megkérdeztük volna. Az ember már annak is örvend, ha legalább saját magában biztos, miközben rádióban, tévében, újságokban napról napra olvashatunk a kábítószer okozta személyi és családi katasztrófákról. Ezek jutottak eszembe, amikor a 2001 április 15.-i Vasárnapi Mai Blikk eddig talán legterjedelmesebb riportját olvastam az internet lehetőségeit kihasználó segítségével önmagukat egyre jobban konszolidáló pedofil bűnbandák szervezeteiről és e szervezett gyilkosságnál is becstelenebb (és végső soron a gyermek gyilkosságra való szervezkedést is magába foglaló) nemzetközi tevékenységnek a visszaszorítására létrehozott nemzeti és nemzetközi bűnüldözői csoportok sikereiről. Ezeket olvasva, és ezeken elgondolkozva (Mármint azon, hogy teljesen potyára üldözik a szuper zsaruk a drogbandákat és kobozzák el az anyagokat, illetve égetik el az őserdőkben felfedezett ültetvényeket, mert ameddig az emberiség nem ébred rá arra, hogy a termelés-növesztés és a gazdasági hatékonyság növesztés helyett, illetve a meggazdagodási vágya, politikai – társadalmi szintű tovább-növesztése helyett, spirituális életet kellene folytatnia.), az jutott ez eszembe, hogy a pedofíliával is ugyanaz a helyzet, mint a kábítószerezéssel: Egyre csak duzzad és növekszik, minden un. bűnüldözés ellenére. Ezzel koránt sem azt akarom állítani, hogy a pedofíliával szembeni hivatalos bűnüldözésnek, valamint a törvényes intézkedéseknek és felelősségre vonásoknak ne lenne értelme, hogy ezek az erőfeszítések feleslegesek és hiábavalóak lennének, hogy nem kellene azt akár szigorú büntetések segítségével is, amennyire csak lehet, vissza szorítani.

De, akár a betegségek esetében is, ahol a betegségre való hajlam és a betegségre való hajlamnak a lelki - szellemi okainak a feltárása és a betegség kialakulásának az ily módon történő megelőzése fontosabb a kórházi intenzív és sebészeti osztályokon történő beavatkozásoknál, vagy a kemoterápiás kezeléseknél, úgy a pedofília esetében is ajánlatosabb a pedofil hajlam időbeni felismerése és a tényleges vonzódások és a tudatos cselekvési késztetések kialakulásának kedvező családi-környezeti impulzusok (élethelyzetek, személyi viszonyok, stb.) jellegének és milyenségének a feltárása, majd a ezeknek a körülményeknek (Az un. test közeli együttélési körülményeknek) és a pedofília kibontakozásának lehetőséget és melegágyat biztosító, közvetlen családi, vagy nem családi viszonyoknak, az un. intimitást biztosító zárt helyen történő érintkezési lehetőségeknek a megszüntetése.

Ezen azonnali és határozott – gyakorlati intézkedések segítségével és ezekkel együtt, már a figyelmes és felelősségteljes neveltetés, illetve a gondos irányítás és a veszélynek (a hajlamnak: önkéntelen és öntudatlan késztetésnek az idejében történő megnevezése (a veszélyes következmények felmutatása) nagyobb segítség lehet egy pedofíliára hajlamos (fiatal, vagy egy „komoly” felnőtt) számára, mint a leleplezett bűnt követő, körülményes, hosszadalmas és nem-egyszer a különféle jogi és szakmai értelmezések labirintusában elsikkadó bírósági eljárások. Vagy, a végzetes tetteket követő megtorló büntetések. A pedofíliának az un. bűnüldözésének a hatékonyságát és a tisztaságát ugyanis elkeserítően megnehezíti az a felháborító tény, hogy miközben a pedofília, mint lelki és szellemi funkciózavar (Karma!), ugyanabból a spirituális – képzeti szintű, funkcionális zavarból táplálkozik, mint a homoszexualitás, az utóbbit nem, hogy megengedi és legalizálja a törvény, de még védi is, és a különböző homoszexuális (És leszbikus) szervezetek és jogvédők azt is kiharcolták és kiharcolják a politikában és a közéletben, hogy lehetőségük nyíljon az ők un. csodálatos másságának a kívánatos mivolta a hirdetésére és ünneplésére. (Homokos fesztiválok). Márpedig, bármit is állítana erre vonatkozóan a propagandájuk, a ténylegesen homoszexuális személyek (Ugyanis, sok van közöttük, akik nem is homoszexuális, vagy leszbikus igazából, csak az történt, hogy vagy behálózta őket egy másik homoszexuális, vagy leszbikus fiatal korában, vagy az egészséges párkapcsolat létrehozási, vagy fenntartási képtelensége miatt – Egyszerű Mérleg karma, keveredve víz, vagy tűz-karmával. – fanyalodott rá. Egyébként, ez, a „kényszerhelyzet” miatt történő „átalakulás” – Hiszen, úgymond kéznél van a gyermek, akárcsak az előbbi esetben a „jó barát”, vagy a megértő barátnő. - megtörténhet a pedofília esetében is…), ha esetleg nem is tudnának róla, mert nem kerültek olyan helyzetben, hogy ez kiderüljön, de egyben potenciális pedofilok is.

A prevenciót és a leszokást, tehát a kreatív és igazából a karma-oldási - megváltódási (spirituális!) képességek kifejlődéséhez vezető megoldást kell tehát szolgálja minden leleplezés és nem a megbélyegzést! És így, a vonatkozó asztrológiai leleplezési lehetőség is tehát, nem az illető személynek a megbélyegzését, elítélését kell, hogy megcélozza, hanem, mint más esetben is, a karma tudatosítását és annak a meghaladási - feloldási lehetőségeinek a megnevezését. Vagyis a megfelelő pozitív képességek és tulajdonságok elérési szükségének a megnevezését. (Pl. az ellentétes személyek "idegesítő természetének" , testi és szellemi - spirituális meghatározódásának és: szexualitásának a teljes elfogadási képességét a homoszexualitás, vagy a leszbikusság esetében.) A pedofília ugyanis, akárcsak a más szexuális perverzióra való hajlam, feloldandó és meghaladandó, karmának - karmikus meghatározódásoknak - a következménye, akárcsak a más jellegű karmák (Pl. a különböző fóbiákat, vagy pl. a családalapítástól való félelmet, a munka- és tisztaság- és rendmániát, vagy az agresszivitást előidéző karma- jellegeket, amelyeknek a spirituális jellegét és eredetét, könnyen meg lehet nevezni és különböztetni konstellációnként.). Tehát: Ahogy a különböző szexuális perverziókra való hajalmot ki lehet mutatni a személyi horoszkóp segítségével, ezen belül a pedofíliára való hajlamot is ki lehet mutatni.

De nem árt óvatosnak lenni és a felelőtlen bélyegzéseket föltétlenül el kell kerülni: a hajlam még koránt sem azt jelenti, hogy az illető személy óhatatlanul a pedofília rabja, hogy máris benne van a bűn sodrásában. A pedofília hajlamára utaló horoszkóp elemek alapján viszont (Pl., támadott karma-pont – Tehát a Lilith, vagy a Sárkányfarok! - a Mérlegben, és főként ha az illető személynek a Bikában, a Rákban, a Skorpióban, a Nyilasban, vagy a Halakban áll a több negatív fényszöggel is támadott Napja, Jupiterje, Vénusza, vagy a másik karma-pontja) biztosra vehető, hogy a vizsgált személynek vannak ilyen jellegű késztetései. Esetleg öntudatlan és önkéntelen vonzódásai, vágyai és, hogy ezek néha homályos gondolatok, vagyis önkéntelen sóvárgások, öntudatlan vágyakozások, vagy fantázia képek formájában is megjelennek.

Nagy általánosságban véve, minden olyan személy, akinek a Lilith, vagy a Sárkányfarok valamelyik vízjegyben (Rák, Skorpió, Halak), de főképpen, ha a Mérlegben áll és a Vénusztól, a Neptunusztól és a Plútótól negatív fényszöget kap, hajlamos a szexuális devianciák valamilyen enyhe formájára. A pedofiliára való hajlam viszont, csak akkor jelentkezik, ha a fentiek mellett, a vizsgált szülött horoszkópjában a fentiek mellett, a Lilith a Holddal és/vagy a Szaturnusszal, vagy a Neptunusszal is negatív fényszöget alkot. És ez különösen akkor ha a Lilith, vagy a Sárkányfarok a Mérlegben, vagy a Halakban áll és ha a Hold nem csak a Lilith-el, hanem a Jupiterrel, a Nappal, a Szaturnusszal és/vagy a Plútóval is negatív fényszöget, vagy együttállást alkot.

Amennyiben a fenti elemekhez a Mars is valamilyen negatív formában (diszharmonikusan kapcsolódik nem csak a Lilithez, hanem a Naphoz, a Jupiterhez és / vagy a Szaturnuszhoz) kapcsolódik, illetve, amennyiben a teljesen negatív Szaturnusz valamely tűz-jegyben található, az eset már a veszélyes felelőtlenség, illetve a lehetséges bűnözői hajlamok szféráját érinti, egészen a kéjgyilkosságra való hajlamoknak a tudatos, vagy tudattalan jelenlétéig elmenően.

Természetesen olyan születési képletet nem fogunk találni (De legalábbis, ez csak nagyon ritkán fordulhat csak elő, már csak azért is, mert az ilyen személyek egészen biztos, hogy nem fordulnak asztrológushoz, akárcsak a halálos betegek, vagy a törvény által elítélt bűnözők.), amelyben a pedofiliára és a szexuális perverzióra, vagy bűnözésre való hajlamra utaló jelek mindegyike szerepeljen. (Amennyiben ilyennel találkoznánk, majdnem biztosra vehető, hogy az illető személy, amennyiben felnőtt, ha nem is sodródott még be az örvénybe, igen nagy küzdelmet folytat a saját sóvárgásaival és az őt állandóan kísértő körülményekkel, illetve a konkrét vágyaival és a többnyire már tudatos fantázia-képeivel.) Mondom: már csak azért sem találkozhatunk gyakran ilyen képletekkel (Amilyen Pl. a Gerle Éva nevű budapesti feminista bloggeré és annak a Lelkes Villő nevű harcos társáé, aki egyébként nyíltan vállalja is, a leszbikus m mivoltát.), mert az ilyen személyek általában félnek, sőt: tudattalanul is szorongnak minden féle lelepleződéstől. És, ha nem is tudják biztosan, de azt sejtik, hogy a személyi sorsképletekből olyasmi is kiolvasható, amire egyesek még csak nem is gondolnának. Az ilyen személyek tehát, úgymond misztikus módon óvakodnak az asztrológiától, tehát soha nem fognak horoszkópot rendelni.
Az viszont mindenképp segítség lehet, ha a saját horoszkópunkat, az élettársunk és a gyermekeink horoszkópját megvizsgálva, tudatosítjuk a veszélyt és a tudattalanunkban settenkedő vágyak feltárásával, őszinte beismerésével és konkrét megnevezésével elejét vesszük annak, hogy holmi, véletlenszerűen bekövetkező, sajátos körülmények között és alkalomszerűen előálló zavaros érzelmi-lelki, vagy tudati állapotunkban a pedofília hálójába kerüljünk, vagy a gyermekünk kerüljön ilyen helyzetbe az élettársunkkal. És ez annál is inkább (Nagyon!) fontos, mivel általában nem csak az agresszor felnőtt képletében találhatóak meg az imént felsorolt asztrológiai elemek, a hanem a pedofília, illetve a szexuális agresszió áldozatául eső gyermekek képletében is!

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO