ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2020.02.18. 10:04

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 8 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2015.12.06. 21:42 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4142
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
A telegoniára, mint jelenségre, először Angliában figyeltek fel több mint 150 évvel ezelőtt. A lótenyésztők elhatározták, hogy a lovak fizikai tulajdonságainak javítása céljából a lovakat zebrákkal keresztezik. A kísérletet többször is megismételték, de fogamzás nem történt. Ma már tudjuk hogy miért, de akkor még nem ismerték a kromoszómák inkompatibilitásának elvét. Később, amikor már ezek a kísérletek szinte feledésbe mentek, néhány, a kísérletben részvevő kanca csíkos utódot hozott világra a hímlovaktól. A tudományos világ meg volt döbbenve. Ezt a jelenséget telegoniának kezdték nevezni.

Mellesleg ez egy úttal (egyben...) a legjobb bizonyíték is az általunk felfedezett anyai ági örökletes karmaprogramok létezésére!


TELEGONIA - A PARÁZNASÁG GENETIKAI HATÁSA AZ ÖRÖKLŐDÉSREMEGRÁZÓ TANULMÁNY A PARÁZNASÁG GENETIKAI HATÁSÁRÓL AZ ÖRÖKLŐDÉSRETelegonia (hullámgenetika)


A Biblia erkölcsi tanításának hatása a távoli öröklődésre

Érdekes és egyben igen elgondolkoztató összeállítást mellékelünk, mely „Telegonia” címen az öröklődés egy általánosságban ismeretlen, mégis tudományosan igazolható vonalára hívja fel a figyelmet. Külön érdekessége ennek az összeállításnak, hogy ez a Biblia erkölcsi tanításának genetikai igazolását adja. Első olvasásra hihetetlennek tűnik, mert viszonylag új, általánosságban nem ismert tudományos megfigyelésekre alapozódik. Azonban az a tény, hogy a 19. század elejétől ez a „telegonia” már az állattenyésztésben jól ismert jelenség, az inkább megerősíteni látszik azt, hogy a „hullámgenetikát” az ember esetében is igen komolyan kellene vennünk. Az erkölcsi nevelés mellett gyermekeinkkel a keresztény etikának ezt a tudományos alátámasztást is meg kell ismertetnünk.

Telegonia (hullámgenetika)

A fiatalok szexuális nevelése folyamán nem térnek ki egy fontos, az öröklődést nagyban befolyásoló jelenségre, a telegoniára. Megjegyzem, hogy telegoniával foglalkozó magyar nyelvű irodalmat csak elvétve találni. (Az internetes Google kereső 3550 találatából csak 6 a magyar nyelvű, és a hat közül 5 lexikonokban
található szócikk.)
A telegonia („tele” – távoli, messzi, „goneia” – születés, keletkezés) azt jelenti, hogy, az utód örökölheti a nőstény előző szexuális partnerei tulajdonságait is. Az utód tulajdonságaira legerősebben hat az anyja első szexuális partnere. Elsősorban ő alapozza meg az utód tulajdonságait és nem az utód fizikai apja. Ha figyelembe veszszük, hogy az első szexuális kapcsolat gyakran a szórakozás utáni alkoholos vagy narkós állapotban történik, akkor sejthetjük, hogy milyen lesz az utód „minősége”. Ha egy józan életű és egészséges fiatal családban beteges gyerek születik, akkor nagy a valószínű- sége annak, hogy ez egy régi vidám buli visszhangja.

Kell-e tudni erről a jelenségről a fiataloknak?


Természetesen igen !
Ugyanúgy, mint ahogy a dohányzók is tisztában vannak a dohányzás káros hatásával, a fiataloknak is ismerniük kell a telegonia hatását. A telegoniára, mint jelenségre, először Angliában figyeltek fel több mint 150 évvel ezelőtt. A lótenyésztők elhatározták, hogy a lovak fizikai tulajdonságainak javítása céljából a lovakat zebrákkal keresztezik. A kísérletet többször is megismételték, de fogamzás nem történt. Ma már tudjuk hogy miért, de akkor még nem ismerték a kromoszómák inkompatibilitásának elvét. Később, amikor már ezek a kísérletek szinte feledésbe mentek, néhány, a kísérletben részvevő kanca csíkos utódot hozott világra a hímlovaktól. A tudományos világ meg volt döbbenve. Ezt a jelenséget telegoniának kezdték nevezni.
___________________________________________________________
Kapcsolódó témák :
- Paul Washer : Párválasztás keresztényi alapelvei
- Házasság-, válás- és helyreállítás bibliai alapelvei
- Derek Prince : Különleges helyzetek - Válás és újraházasodás
- Házasságtörés-, válás- és elbocsátás bibliai fogalmainak pontosítása
___________________________________________________________

Akkor még nem ismerték a telegonia mechanizmusát. (Megjegyezzük, hogy még ma sincs egyértelműen elfogadott magyarázata.) A tapasztalt állattenyésztők azonban nem csodálkoztak ezen, mivel ismerték a telegonia gyakorlati hatását. Ők már régóta, a telegonia (megfigyeléseken alapuló) hatásait figyelembe véve igyekeztek megóvni az állataik fajtisztaságát. A ebtenyésztők már régóta tudják, hogy ha egy fajtiszta szukának legalább egy kapcsolata volt nem fajtiszta kannal, akkor később ez a szuka már nem hoz világra fajtiszta utódokat. A fajtiszta kutyáknál nagyon szigorú a szelekció. A tenyésztők több nemzedékre visszamenőleg vezetik a törzskönyveket, ezért itt jól megfigyelhető a telegonia mechanizmusa. Hasonlóan jól dokumentált a galambtenyésztés is.
A XIX. században Flint, Felix Le-Dantek és más tudósok különböző állatokkal kísérleteztek és megerősítették ezt a fenomént. Le-Dantek ezt az „Individuum, evolúció, örökölhetőség és neodarwinisták” című könyvének „Telegonia, avagy az első hím is hajtottak végre. A tudomány válasza erre a kérdésre az lett, hogy „a telegonia az embereknél is megfigyelhető”. A XX. század 60-as éveiben a tudósok már azt is tudták, hogy az embereknél a telegonia hatása erőteljesebben mutatkozik meg, mint az állatoknál. Ezt azzal magyarázzák, hogy az embereknél egy fogamzásra sokkal több szexuális kapcsolat jut, mint az állatoknál. A XX. század 90-es éveiben egy új tudományos irányzat jelent meg, a hullámgenetika, amelynek alapján a telegónia megmagyarázható. A hullámgenetikát P.P.Garjaev fejlesztette ki, és az elméletét a „Волновая генетика ( Hullámgenetika)” című könyvében írta le.
(P.P. Garjaev a biológiai tudományok doktora, az Orosz Tudományos Akadémia Fizikai és Műszaki Problémák Intézetének munkatársa.) Több éven át a DNS molekulákat tanulmányozta a lézer spektroszkópiai módszer alkalmazásával. A lézer fotonok, miután átjutottak a DNS oldaton, „leírják”, rögzítik az információt a molekulákról.
Az információ számítógépes feldolgozása után az spektrumok formában jelenik meg a monitoron. 1985-ben Garjaev egyszer a műszerből kivette a DNS molekulákkal tele kémcsövet és figyelmetlenségből egy üres kémcsövet tett a műszerbe. Észrevéve a
tévedést, ki akarta cserélni az üres kémcsövet, amikor meglátta, hogy olyan spektrumjelek jelentek meg a monitoron, amelyek a DNS spektrumára hasonlítottak (igaz alacsonyabb intenzitásúak). Úgy tűnt, mintha a lézersugár áthaladt volna valamilyen láthatatlan struktúrán, amely a DNS molekulákról tartalmazott információt.
Így fedeztek fel egy szenzációs effektust – a DNS eltávolítása után a műszerben megmarad a DNS nyoma, egy „fantom-DNS”. Ez a DNS nyom még sokáig megfigyelhető. Garjaev további kutatásai egy új tudományos irányzathoz vezettek, amelyet hullámgenetikának neveznek.Garjaev kísérletei azt is sejtetik, hogy a kromoszómában tárolt információ nem elegendő egy élő szervezett kialakulásához és fejlődéséhez. A DNS, mint egy antenna, állandóan kell hogy kapjon ,,külső” információt, hullámalakú parancsokat, amelyeknek ismeretlen a hatása” fejezetében írta le. A XIX. század második felében a tudósokat az kezdte érdekelni, hogy érvényes-e a telegonia az emberekre is. Intenzív fiziológiai, antropológiai és statisztikai kutatások kezdődtek. Még kísérleteket is hajtottak végre. A tudomány válasza erre a kérdésre az lett, hogy „a telegonia az embereknél is megfigyelhető”. A XX. század 60-as éveiben a tudósok már azt is tudták, hogy az embereknél a telegonia hatása erőteljesebben mutatkozik meg, mint az állatoknál. Ezt azzal magyarázzák, hogy az embereknél egy fogamzásra sokkal több szexuális kapcsolat jut, mint az állatoknál.

A XX. század 90-es éveiben egy új tudományos irányzat jelent meg, a hullámgenetika, amelynek alapján a telegónia megmagyarázható. A hullámgenetikát P.P.Garjaev fejlesztette ki, és az elméletét a „Волновая генетика ( Hullámgenetika)” című könyvében írta le. (P.P. Garjaev a biológiai tudományok doktora, az Orosz Tudományos Akadémia Fizikai és Műszaki Problémák Intézetének munkatársa.) Több éven át a DNS molekulákat tanulmányozta a lézer pektroszkópiai módszer alkalmazásával. A lézer fotonok, miután átjutottak a DNS oldaton, „leírják”, rögzítik az információt a molekulákról. Az információ számítógépes feldolgozása után az spektrumok formában jelenik meg a monitoron. 1985-ben Garjaev egyszer a műszerből kivette a DNS molekulákkal tele kémcsövet és figyelmetlenségből egy üres kémcsövet tett a műszerbe. Észrevéve a tévedést, ki akarta cserélni az üres kémcsövet, amikor meglátta, hogy olyan spektrumjelek jelentek meg a monitoron, amelyek a DNS spektrumára hasonlítottak (igaz alacsonyabb intenzitásúak).
Úgy tűnt, mintha a lézersugár áthaladt volna valamilyen láthatatlan struktúrán, amely a DNS molekulákról tartalmazott információt. Így fedeztek fel egy szenzációs ffektust – a DNS eltávolítása után a műszerben megmarad a DNS nyoma, egy „fantom-NS”. Ez a DNS nyom még sokáig megfigyelhető. Garjaev további kutatásai egy új tudományos irányzathoz vezettek, amelyet hullámgenetikának neveznek. Garjaev kísérletei azt is sejtetik, hogy a kromoszómában tárolt információ nem elegendő egy élő szervezett kialakulásához és fejlődéséhez.
A DNS, mint egy antenna, állandóan kell hogy kapjon ,,külső” információt, ullámalakú parancsokat, amelyeknek ismeretlen a gyanúgy a DNS is képes kibocsátani hullámalakú információt. A hullámgenetika megmagyarázza a telegonia mechanizmusát (igaz csak hipotetikusan), mivel egy szexuális kapcsolatnál figyelembe veszi a hullám jellegű kölcsönhatásokat is. Furcsa helyzet alakult ki: a telegoniáról főleg az állattenyésztők tudnak, de az emberek nagy része előtt gyakorlatilag máig ismeretlen. A telegoniát egy rizikó faktornak kell tekinteni, mivel nem mindegy, hogy egy nőnek kik voltak a házasság előtti partnerei mielőtt a férjétől világra hozná a gyermekét.
Ezt már a XIX. század végén felismerte a tudomány. Igaz, később a „szexuális forradalom” korszakában a médiából eltűnt a telegonia említése. Ellenkezőleg, a média nagy része azt sugalmazza, hogy a modern embernek legfontosabb a szabad szex, és aki másképp gondolkodik, például elfogadja a keresztény etikát, az maradi és nem érti az élet örömeit.
A hiperszexualitás a nyugati civilizáció elválaszthatatlan tulajdonsága lett, amit erőteljesen serkent a reklám, a film, a divat, a zene és bizonyos játékok. Jelenleg a pornó- és szexipar a nyugati gazdaság jól jövedelmező ágává vált. Úgy tűnik, hogy a szexuális szabadság ideológusai ki akarják törölni az emberek tudatából a szégyent mint fogalmat, ami az első lépés ahhoz, hogy embert állati szintre süllyesszen.

Garjaev akadémikus: „Egy nő első (férfi) szexuális partnere a nő genetikai kódjában hagyja a hullám „autográfját”, mintha aláírná magát a nő genomjában. És ez a férfira vonatkozóan is igaz. Ez a hullámprogram később kifejti hatását az embrió testére és lelkére. Jelképesen úgy fogalmazhatunk, hogy a jövendőbeli apa öröklődési anyaga „téglácskákra” lesz bontva, s azok egy olyan „építkezésen” kerülnek felhasználásra, amelyen az „épület” tervrajzát az első férfi partner készítette. Ez a verzió a tudomány mai állása szerint csupán hipotézis, de eléggé valósághűen magyarázza a telegonia paradoxont”.

Minél több kapcsolata volt egy anyának a gyermeke születése előtt, annál erősebben szennyeződik a kromoszómája. Eredményként a gyerek, aki a „testi” apjától örökli a kromoszóma készletének felét, a „telegoniai apjaitól” örökölheti a mezőszintű szervezési struktúrát. Mivel a „telegoniai apák” mezőszintű genetikai információi ellentmondhatnak egymásnak, a gyerek fizikai és szellemi „felépítésére” alkalmazott információs modulok ellentétes parancsokat hordozhatnak. Ez, például, a szervek aszimmetriájában nyilvánulhat meg. Az egyik leggyakoribb aszimmetria a scoliosis (a gerinc oldalirányú görbülete).

A XX. század végére a tudósok megértették, hogy a fogamzáshoz szükséges információ csak egy része tárolódik a kromoszómákban, a maradék információ mezőszerű struktúrákban tárolódik. Ezt több nyugat-európai országban genetikai módszerekkel vizsgálták.

Érdekes kísérleteket végeztek Franciaországban. A férjek beleegyezésével három családban donorok által megtermékenyítették a feleségeket. A megszületett gyerekek a férjekre jobban hasonlítottak, mint a donorokra. Ebben az esetben a férjek „autográfjai” erősebbeknek bizonyultak, ami összhangban van a telegoniával. Ivan Klimov így ír le egy telegoniával kapcsolatos esetet: „Amerikában nem olyan ritka eset, amikor fehér szülök családjában fekete gyerek születik. De a Robert és Doroty Laster-ek esete nem azért került az újságok első oldalára, mert családjukban fekete gyerek született, hanem azért, mert a feleség és a férj egyidejűleg beperelte egymást. A férj a felesége hűtlensége miatt el akart válni. A feleség pedig a férjétől jelentős anyagi kárpótlást követelt, mivel állítása szerint ő nem csalta meg a férjét. Az orvos szakértők a nőnek adtak igazat, mivel a telegonia hatására ilyen esetek előfordulhatnak. Doroty eskü alatt elmondta, hogy a házassága előtt volt egy néger szeretője, de miután férjhez ment, hű volt a férjéhez. Végül a házaspár kibékült”.
A Szovjetunióban a 20. század 60-as éveiben kezdtek foglalkozni a telegoniával. 1958-ban a Világifjúsági Találkozót Moszkvában tartották. Senki sem csodálkozott, amikor kilenc hónap múlva több moszkvai lánynak fekete gyereke született. De már az furcsa volt, amikor pár évvel a rendszerváltozás után Oroszországban teret kapott a szexuális szabadság – a nők 98%-ának már házassága előtt is volt szexuális kapcsolata. Minden 1000 született gyerekből 174-nek van valamilyen genetikai betegsége. Ilyen nagyarányú megbetegedést nem lehet csupán környezetszennyeződéssel és szociális tényezőkkel magyarázni.

Sok fiatal feleség „ajándékozza meg” férjét házasság előtti kapcsolatai láthatatlan gyümölcseivel – narkós, homoszexuális, pszichiátriai kezelésre szoruló, szellemileg fejletlen utódokkal. Az elemzők megjegyzik, hogy szexuálisan legaktívabbak azok a felelőtlen egyének, akik nem rendelkeznek komoly életcélokkal, és előnyben részesítik a szüntelen mulatozásokat, orgiákat, a munkát, tanulást, a sportot viszont igyekeznek mellőzni.

A telegonia „bünteti” azokat, akik figyelem kívül hagyják az öröklődés törvényeit.

Ha egy nő életében az első férfi szellemi vagy fizikai „paraméterei” nem voltak kifogástalanok, akkor nem számíthat ideális utódokra, bármilyenek is legyenek a férje „paraméterei”. Sok példa támasztja alá a hanyatló utódok kapcsolatát a társadalom erkölcstelenségével. Ez az egyik oka annak, hogy a született gyerekeknél korán jelennek meg olyan tünetek, mint az elmezavar, idegzavar, fejletlenség, vagy Down-kór.
A mai statisztikai adatok szerint csak minden negyedik gyerek születik egészségesen. Több híres családban a telegonia hatása feltételezhetően megfigyelhető. Például, Nagy Katalin orosz cárnő, aki szexuálisan rendkívül aktív volt, gyengeelméjű gyereket szült. A történelem azt a törvényszerűséget igazolja, hogy azok a népek, amelyeknél elterjedt az erkölcstelenség, fokozatosan legyengültek, elveszítették függetlenségüket, majd csendben eltűntek a történelem porondjáról”. Ezeknél a népeknél nem születhettek zseniális egyének, így szürke tehetségtelen tömeggé váltak. Ez történik lassan, fokozatosan, nemzedékről nemzedékre.

Egy ilyen nép hanyatlása a következő séma szerint történik:

– Tömeges prostitúció,
– szexuális eltévelyedések,
– pszichiátriai rendellenességek,

Ilyen fertőzés közepette képtelenség nemzeni egészséges gyerekeket. Egy nép testi, szellemi egészsége visszaállításának az egyik fontos tényezője a nemzet magas erkölcsi mércéjének visszaállítása. Ezért érthető, hogy miért áll ki a vallás az erkölcsösség szükségszerűsége mellett. Kelet-Európában és Oroszországban sokan könnyen elfogadták példaképként a „civilizált” Nyugatot. Mint ismeretes, a szexuális szabadság terén USA az élenjárók között van. Ez várható is, hiszen ott, ahol az embert már gyerekkorától körülveszi az erkölcstelenség kultusza, nem is lehet mást várni. Az eredmény sajnálatos. A fiatal nemzedék intellektuális fejlődése távolról sem megfelelő, kreativitásuk alacsony. A lakosságnak majdnem a fele nem képes megírni egy levelet. 40 millió amerikai felnőtt nem képes megszámolni mennyi pénzt költött vásárlásra a szupermarketben, megérteni azt a szöveget, amelyet egy egyszerű nyomtatvány tartalmaz. Ezzel kapcsolatosan megjelent egy – szemantikai analfabétaságnak nevezett – új fogalom, ami azt jelenti, hogy valaki a szöveget képes elolvasni, de a tartalmát már nem érti meg. Kinsey, híres amerikai orvos szerint „körülbelül 37 millió amerikai pszichiátriai kezelésre szorul. A kórházi ágyak több mint a felét lelki betegségekben szenvedők foglalják el. A többi beteg az utcákon szaladgál”. A narkósok számát az USA-ban 55 millióra becsülik.
Az USA kénytelen a „szürke állományt” külföldről (Európából, Oroszországból, Indiából, Kínából) pótolni, mivel nem képes magát tanárokkal, tudósokkal, szakemberekkel ellátni. Wilkinson egy érdekes összehasonlítást végzett. Azt elemezte, hogy milyen jellegzetes problémák voltak az amerikai iskolákban az 1940-es és az 1990-es években.

1940-ben a következő problémák voltak a leggyakoribbak:
– beszélgetés az órákon
– rágógumizás
– zaj, futkározás a folyosókon
– nem megfelelő öltözködés
– szemetelés.
Az 1990-es évek amerikai iskolájának problémái:
– alkohol és narkó fogyasztása
– nemi erőszak, másfajta erőszakosság
– öngyilkosság, lopás.

Ezzel kapcsolatban meg kell említenünk, hogy néha mi is hallhatunk olyat, miszerint a szülők nehezen tudnak dönteni, vajon melyik iskolába írassák be gyermeküket; a kérdés az, melyik iskolában narkóznak kevesebben. Tizenöt-húsz évvel ezelőtt az volt az alapvető kérdés, hogy melyik iskolában „erősebb” a matematika vagy az angol nyelv oktatása. Egy másik tanulmány összehasonlítja két – Amerikába bevándorolt – család tagjainak a „minőségét”. Adatok a C. Lombrozo (1836 –1909, olasz pszichiáter) a „Zsenialitás és megtébolyodás” című könyvéből: az egyik bevándorló – M. Dnuks, ateista, alkoholista egyén volt. Adatok vannak 560 utódjáról.
Közülük:
– 300 gyerek korán meghalt
– 150 bűnöző
– 17 gyilkos
– 100 alkoholista
– 90 prostituált
– 280 komoly betegségben (vakság, idiotizmus, tuberkulózis) szenvedtek.

Ez a család több mint 1 250 000 dollárba került az államnak.

A másik bevándorló – Jonatan Edwars puritán prédikátor, amelynek 1394 utódja ismert.
Azok között:
– 65 professzor
– 1 állami kincstári igazgató
– 3 szenátor
– 3 kormányzó
– 295-en egyetemet, főiskolát végeztek
– 30 bíró
– 100 jogász
– 2 dékán
– 56 orvos
– 75 tiszt
– 100 ismert misszionárius
– 80 hivatalnok
– írók, tanárok is voltak.

C. Lombrozo sok ember genealógiáját tanulmányozta és kimutatta, hogy a szülők pozitív jellemzői (különösen intellektuális tulajdonságai) sokkal kisebb mértékben öröklődnek, mint a negatívak. Sőt, a negatív tulajdonságok, beleértve a betegségeket is, erőteljesebb formákban öröklődnek. C. Lombrozo azt írja, hogy két évszázad alatt sok híres család teljesen eltűnt. Így 487 berni burzsoá családból csak 168 maradt meg. Több példa mutatható arra is, hogy az erkölcstelenség hatására nem teljes értékű utódok születnek. Ezért biztosra vehető, hogy egy nép egészségének visszaállításához vezető út egyik feltétele – az erkölcsi normák visszaállítása. Ha egy állam nem képes megoldani ezt a problémát, akkor nem számíthat arra, hogy társadalmának sikerül kijutnia a globális krízisből.

A „nagypolitika” is figyelembe veszi az ellenséges nemzet szellemi gyengülésének lehetőségét, mint stratégiájának fontos elemét. 1945-ben, még a második világháború befejezése ellőt, Allen W. Dulles ismert amerikai politikus (aki a 1953–1961 években a CIA igazgatója volt), fellépett az USA kongresszusában és a „hidegháború” elveiről beszélt.
Többek között azt mondta: „Miután véget ér a háború, mindent, amivel rendelkezünk, arra kell használnunk, hogy tévútra vezessük, bolonddá tegyük az orosz népet. Amikor Oroszországban megkezdődik a káosz, a szellemi értékeiket csendesen becseréljük hamis értékekre, és rákényszerítjük őket, hogy higgyenek ezekben az értékekben. Ha ezt elérjük, akkor szinte biztos, hogy lépésről lépésre lejátszódik a legengedetlenebb nép tragédiája, az öntudatának végleges és visszaállíthatatlan elvesztése. Az irodalom, a színház, a filmek mind a legalacsonyabb emberi érzelmeket fogják ábrázolni és dicsőíteni. Olyan alkotókat fogunk támogatni, akik az emberek tudatába betáplálják a szex kultuszát, az erőszakot, a szadizmust, az árulást, szóval minden fajta erkölcstelenséget”.

Tehát a Szovjetunió elleni tervekben A. Dulles nagyon fontosnak tartotta a szovjet társadalom szellemi, erkölcsi állapotának megrendítését. E gondolatokat A. Dulles bővebben „Az USA háború-utáni doktrínája a Szovjetunió ellen” című könyvében részletezte. Néhány idézet a könyvből, amelyek illusztrálják az irányelveket: – „Mi képesek vagyunk megváltoztatni az emberek tudatát. Káoszt teremtünk az agyukban, majd hamis irányba vezetjük az emberek értékrendjét” – „Az ember tudatába bevéssük a szex kultuszát, az erőszakot, a szadizmust, az árulási hajlamot, és mindenféle erkölcstelenséget”– „Nevetségessé kell tenni a becsületességet. Ügyesen, csendesen támogatni fogjuk a szemtelenséget, a hazugságot, az alkoholizmust, a kábítószer fogyasztást, az árulást, az egymástól való állati félelmet, a gyűlöletet”– „Kiírtjuk a nép szellemi gyökereit, és megsemmisítjük az erkölcs alapjait”. „ … és ezt gyerek- és ifjúkortól kell kezdeni. Az ifjúságból cinikus kozmopolitákat fogunk faragni.”A szerző valóban egyértelműen megfogalmazta, hogy milyen irányban kell kezdeni a Szovjetunió lerombolását.
Kiegészítés
S. Csecsanicsev (Szent-Pétervár) írja : „Artur Minnhreim, a Svéd Molekuláris Biológiai Intézet igazgatója kijelentette, hogy az Intézet munkatársai összehasonlították ugyanazon embereknek különböző életperiódusaiban vizsgált DNS-eit. Kiderült, hogy a nő DNS-e szülés után megváltozik. A további kutatások azt mutatták, hogy a nő DNS-ébe a gyerek apjának génjei kerültek. Ha egy nő nem lett terhes, petesejtjébe még akkor is beépülnek előző partnereinek DNS láncai, s azok később az utódhoz kerülnek az igazi apa génjeivel együtt”. Egy moszkvai orvos véleménye: ”A klinikai megfigyelések azt mutatják, hogy ha egy nő első szexuális kapcsolata alkoholistával, narkóssal, vagy pszichikailag beteg férfivel történt, még akkor is ha nem lett tőle terhes, a később született gyerekei akkor hasonló rendellenességeket jelző hajlammal jöttek világra. A mai merkantilis világban a fiataloknak tudniuk kell, hogy a „szüzesség” nagy genetikai érték. Ezért, ha egy lánynak a barátnők azt mondják, hogy „szűznek maradni nem divat, mert ez a maradiságnak a jele”, akkor azt ők irigységből mondják, és végeredményben sok évre el akarják rontani a barátnő jövőjét. De ha az „eset” már megtörtént, nem kell elkeseredni. Ha a lány nem folytatja ezt az életmódot, a telegonia hatása nála évente 20–30%-kal csökkenhet”.
Barabas V. (az orvostudományok doktora, professzor) a „Жизнь вечная” újságnak adott interjújából, „Az elődjeink ösztönösen betartották a genetika elemi szabályát: a nő első szexuális kapcsolatának nagy hatása van az immunrendszerére és a szervezetbe olyan hormonok és erősen ható fermentumok kerülnek, amelyek megváltoztatják az öröklődés mechanizmusát. A szüzesség és a hűség – a családi boldogságnak, a nép genetikai egészségének az alapja…”.Az Oroszországban kikiáltott „szexuális forradalomnak” az a tragikus jellemzője, hogy az emberek gondolatait, érzelmeit, akaratait primitív, állati szintre süllyesztik. A tudósok azt írják, hogy a genetikai degradálódás erkölcsi degradálódással jár együtt. Csökken a lakosság munkaaktivitása, nő az öngyíkosságok, bűncselekmények száma, több és több antiszociális egyén található a társadalomban.

A genetikának az a megállapítása, hogy a debilis személy erkölcsileg degradált és mást nem is lehet elvárni tőle, igaz. De a legtöbb tudós nem meri (meggyőződése mellett sem meri) kijelenteni, hogy: az erkölcsi degradálódás maga után vonja a genetikai degradálódást. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy amikor az őseink elvárták a menyasszonytól a szüzességet, az nem középkori előítélet volt. A keresztény egyház is kezdettől fogva egyértelműen int bennünket: „Ne paráználkodj!” Az intelem betartása garancia arra, hogy megmaradjon a nép genetikai állománya, hogy a genetikai betegségektől megóvja a népet, és hogy ne következzen be a nemzet degradálódása. A vallás üldözésével, az úgynevezett „szabad szerelem” – és különösen a jelenlegi „szexuális forradalom”– kikiáltása után, elkezdődött az orosz nép genetikai degradálódása. Az OL „Komba” folyóiratból: „A nyugatról jött szexuális forradalom Oroszországban hipertrófiás formákban nyilvánul meg, … ott lemondanak bármilyen erkölcsi megszorításokról és kritériumokról.
Ez az ottani tömeges kicsapongás annál inkább meglepő, hogy egy olyan országban történik, ahol hetven évig jelen volt a kommunista puritánizmus, ahol évszázadokon át is jellemző volt az erkölcsi tisztaság ill. önmegtartózkodás”. Az orosz család jelenleg kegyetlen krízisbe került. A szex terén Oroszország már a Szodoma és Gomorra korszakára hasonlít. Minden negyedik gyerek házasságon kívül születik. Sok anya kijelenti, hogy nem is tudja ki a gyermeke apja. Eredményként minden tizedik gyerek torzszülött. Elég megemlíteni, hogy Moszkvában és Szent-Péterváron csak 3,5-5% gyereknek nincs a normáltól fizikai vagy pszichiátriai eltérése. Valaki megkérdezheti, hogy miért ezt hozzuk összefüggésbe az erkölcs romlásával, hiszen léteznek más tényezők is – szociális, ökológiai, stb. De más tényezők, az alkoholizmus kivételével, nem járnak ilyen ijesztő genetikai következménnyel. Ami a „részeg” fogamzást illeti, gyakorlatilag a házasságon kívüli kapcsolatokra jellemző. Még egy figyelemre méltó tény. A legnagyobb születési arány, a legalacsonyabb gyerekhalálozás, és ahol gyakorlatilag nincsenek örökletes betegségek – ez Kalmük-föld, Karacsaj-Cserkesz-, Kabard köztársaságok (ezek Oroszország elmaradott régiói). Ezekben a régiókban a népi hagyomány, a vallási elvek révén gyakorlatilag nincsenek házasság előtti és kívüli kapcsolatok. Mi legyen a teendő? Habozás nélkül visszatérni az orosz nép erkölcsi hagyományaihoz. Minden fiatal férfi tudtára kell adni, hogy a házassága egy erkölcsileg alacsony szintű lánnyal veszélyt jelent a születendő gyerekei számára. Egy ilyen nőtől ne várjon száz százalékosan egészséges gyereket. A médiának ezt kellene hangsúlyoznia, és nem azt, hogy „a nő csak egy szabad nőstény” , ha tényleg érdekli a médiát az ország jövője. Különös jelentősége lehet a nép erkölcsi megmentésében az Egyháznak.
Köztudott az emberiség szomorú tapasztalata: a térképekről is régen eltűntek azok az államok, amelyekben elterjedt az erkölcstelenség. Azok a népek, amelyek határtalan szexuális szabadságot gyakoroltak, nagyobb és nagyobb mértékben szaporították az oligafréneket, a gyengeelméjűséget. A következmény: hanyatlásnak indultak és eltűntek. Nincsenek már a Földön a samnisok, az etruszkok. Nincs a valamikor hatalmas Római Birodalom, amely a tömeges orgiákban agonizált. A Krisztus utáni időszakban 15 római császárból 13 homoszexuális volt. Hol vannak már a valamikor olyan híres népek, mint hettiták, aztékok és mások? Az emlékük csak az illetlen jeleneteket ábrázoló falfestményekben maradt meg.

Nincs–e itt az ideje nekünk is okulni a történelemből? Mert már a szakadék szélén állunk! Sztolbov, «Петербургские новости», 1995, №31: „A második világháború derekán a németek a megszállt Szovjetunió területéről sok százezer fiatalt vittek ki kényszermunkára Németországba. Egy német orvos, aki vizsgálta a fiatalok egészségi állapotát, megállapította, hogy a lányok 90% még szűz. Ezt az információt annyira fontosnak tartotta, hogy értesítette az ország vezetőségét. Az orvosnak az volt a véleménye, hogy nehéz legyőzni egy olyan népet, amelynek az erkölcse magas szinten van”. Berszenjeva T.A. (Берсенева Т. А.): „Генетические последствия неупорядоченных половых отношений на последующие поколения” („A rendezetlen szexuális kapcsolatok genetikai hatása a következő nemzedékekre”)
„…ha egy népben elterjednek a szexuális eltévelyedések, amelyek társadalmilag is támogatást kapnak, akkor ez a nép az elfajulás útjára lépett. A szexuális eltévelyedések állandó ismétlődése, szokássá válása lelkileg eltorzítja az embert. Ez kihat úgy a szellemi és pszichés, mint a fizikai szférákra. A negatív szokások genetikai szinten rögződnek és nemzedékről nemzedékre átadódnak. Ha ezt a láncot nem szakítják meg az életmód lényeges megváltoztatásával, akkor az a nép elfajulásra van ítélve.”

A modern tudományos kutatások alátámasztják őseink erkölcsi törvényeit, amelyeknek alapja a keresztény etika volt !

A fiataloknak lehetőséget kell adni arra, hogy megismerjék e kutatások eredményeit, hogy helyesen tudják megalkotni reproduktív magatartásuknak modelljét.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2015.12.06. 22:01 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4142
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
"
Ivan Klimov így ír le egy telegoniával kapcsolatos esetet: „Ame
-
rikában nem olyan ritka eset, amikor fehér szülök családjában fekete
gyerek születik. De a Robert és Doroty Laster-ek esete nem azért került
az újságok első oldalára, mert családjukban fekete gyerek született,
hanem azért, mert a feleség és a férj egyidejűleg beperelte egymást.
A férj a felesége hűtlensége miatt el akart válni. A feleség pedig a fér
-
jétől jelentős anyagi kárpótlást követelt, mivel állítása szerint ő nem
csalta meg a férjét. Az orvos szakértők a nőnek adtak igazat, mivel
a telegonia hatására ilyen esetek előfordulhatnak. Doroty eskü alatt
elmondta, hogy a házassága előtt volt egy néger szeretője, de miután
férjhez ment, hű volt a férjéhez. Végül a házaspár kibékült”.
A Szovjetunióban a 20. század 60-as éveiben kezdtek foglalkozni a
telegoniával. 1958-ban a Világifjúsági Találkozót Moszkvában tartották.
Senki sem csodálkozott, amikor kilenc hónap múlva több moszkvai
lánynak fekete gyereke született. De már az furcsa volt, amikor pár
év múlva néhány moszkvai fiatal családban fekete gyerekek születtek.
Kiderült, hogy a VIT idején ezek az anyák még nem voltak férjnél és
az első szexuális kapcsolatuk „afrikai vendéggel” történt, és a néhány
év múlva a fehér férjtől született gyerek fekete lett"

Mondom, hogy ez a legjobb és legerősebb bizonyíték mind a mágia jelenségének,
mind az anyai ági örökletes karma-programok létezésére, illetve arra, hogy a férfiak a szellemükkel is - és van, amikor csak azzal! - termékenyítik meg a nőket. Illetve, hogy az un. "vérvonal" (Vagyis a spermával való megtermékenyítés) az apák esetében majdnem semmit nem számít, hanem igen is: a spirituális megtermékenyítés, vagyis: A GYERMEKÉRT VALÓ SPIRITUÁLIS FELELŐSSÉG-VÁLLALÁS, TEHÁT A NEVELÉS AZ, AMITŐL AZ APÁK TÉNYLEGESEN "ÉDESAPÁK" LESZNEK, és nem attól, hogy biológiailag ők termékenyítették-e meg "a nőjüket". :)

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2016.01.04. 16:47 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4142
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
A digitális rendszernek a számomra megoldhatatlan technikai cselezése miatt, ezt nem tudtam feltenni a Szabad Gondolat honlapján megjelent mai, szerintem rettenetesen fontos kis esszé alá (Miért akarnak a mai kisfiúk kislányokká válni?) :


És ez mind semmi! De vannak olyan lányoknak született férfi-nő felnőttek, és olyan fiúnak született elnőiesedett (korrumpálódott) férfiak, akik ama Luciferi - világi hatalomhoz jutván, készakarva igyekeznek a kislányokból fiúkat és a fiúkból kislányokat nevelni! Nézzetek utána a "Gender" nevű nevelési programoknak, egyes állami és magán jellegű nevelési - oktatási intézményekben máris kötelezővé tett és, ha nem éppen kötelezővé tett, de szigorúan elvárt "koedukációs" elvek szerint, egyetem szinteken is rombolják az eredeti-egészséges nemi meghatározódást, sőt, egyetemi szintű elméleteket dolgoznak ki és terjesztik ezen Anti-krisztusi (Ti., megváltás - ellenes!) tanaikat világ szinten.
Máskülönben, nem értem, hogy az én kedves barátom, Bodó Attila, miért nem beszél nektek a Lilit-inverzió nevű spirituális - isteni kundabufferről, amit már két éve ismertetek vele, és amit, ennek köszönhetően már ő is jól ismer. De legalább is, amikor barátian beszélgetünk, nincs ellenvetése, nem kérdőjelezi meg a létezését. Ördög, illetve annak a férfi formája: A Lucifer, illetve, a női formája: a Sátán mint lény nem létezik! Sőt, ne essetek hanyatt, de az eredeti bibliai szövegekben sem Ördögöt, és nem is kígyót nevez meg az isteni szerző látási-mód rontónak, tehát nem az Ördög, vagy a kígyó adja oda azt a fránya piros almát Évának, hanem a Lilith. Ideje lenne már a vallásos obstruktivitásból kikecmeregni még az olyan "Nem-vallásos" tanítóknak is, mind az én nagyok kedves, de e Lilith - ördög jelenség kérdésében, gőzöm nincs, hogy miért még mindig alakoskodó Attila barátom esetében is. A fokozás és a polaritás egyetemes (Isteni) törvénye az, ami a Lilit-jelenséget létrehozza, éppen azért, hogy az isteni létezés (Az eredeti lét-terv, ahogy Attila mondja), zavarhatatlan maradjon az Isteni zónában, másrészt ugyanakkor létre is hozza azt a pokoli spirituális zónát, amelyben az abszolút létből kiáramló teremtői és isteni ősideák létrehozzák azt, amit a Görögök a káosz világának neveztek, és amelyben ezek, a saját ellentétükké változtatott ősítdeák nem csak, hogy képtelenek a minimális együttműködésére is, nem, hogy az egység-alkotásra, de mindent fordítva (Karmikusan) "láttatnak" is, ami ezekkel az Isten által befogadhatatlanúl új ősideákkal kapcsolatban van..... - Szóval most nem írom, le annak a jelenségek a metafizikai értelmét, amit a Bibliában kifizetésnek neveznek, sem azt, amit eredeti bűnbeesettségnek, Ezek ugyanis mind le vannak írva a honlapjaimon és a megjelent, vagy megjelenő könyveimben, hanem ismételten csak azt kérdezem, hogy a számomra tényleg nagyon kedves és szerfölött értelmes barátom, aki pont úgy tudja, mint én, hogy az Anti-krisztus mit jelent, és hogy a Krisztus, az nem a Názáreti Jézus családneve, miért nem akarja a szabad-gondolatosok tudomására hozni, minimum annyival, hogy megemlíti, a Lilit-jelenség létezését, amely, tovább gondolva az általa felvetett kérdésekre is messzibb és mélyebb ható válaszokat képes adni, mind, ha meg marad az általa ugyan nem-vallásosnak nevezett, de lényegében mégis csak a a vallás primitív szintjén megragadó megközelítéseknél?

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2016.01.06. 11:37 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.20. 20:31
Hozzászólások: 483
Tartózkodási hely: Kolozsvár
Napjegy: ikrek
Aszcendens: szüz
Egészen egyszerűen fogalmazva, szerintem, azért nem tudja és nem hajlandó a Lilithet bevenni a képbe és mindössze elméleti és itt-ott téves következtetéseket levonni, mert nincs még az életének tétje, vagyis nem jutott még oda, hogy családapa legyen az élete minden pillanatában . Még mindig csak magának él, nem vette fel a felelősséget eléggé az életért. A teremtő még nem azonosult a teremtményi mivolttal. Nem néz elég kitartóan a lába elé, amikor megy- képletesen fogalmazva.

Persze elég, ha kicsit is, de csúsztat, mert akkor borul a logika. A szívnek lenne már ideje belépni, az értelem mellé.

_________________
Semmi sem fontosabb, mint hogy az embernek az érthetetlennel állandó kapcsolata legyen.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2016.01.06. 13:20 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.20. 20:31
Hozzászólások: 483
Tartózkodási hely: Kolozsvár
Napjegy: ikrek
Aszcendens: szüz
Az Atya szellemisége van ebben. Persze, sokban kerekítésre szorul ez a szép , szenvedélyes élet és igazság pártiság, de ezeket Szilárdnál meg lehet találni. :)

Van orvosság

„Ha a családomba beleszületik egy gyermek, nem mondom neki, hogy várjuk meg, amíg tizennyolc éves lesz, hogy eldönthesse, milyen néphez akar tartozni, milyen kultúrában akar élni, milyen nyelven akar beszélni, magyar, német vagy román akar-e lenni, hanem megtanítom azokra az értékekre, amelyek fontosak nekem. Nemcsak anyagi javaimat akarom megosztani a családommal, hanem a szellemi-lelki vagyonomat, identitásomat és a hitemet is – vallja Böjte Csaba, aki több ezer gyermeket fogadott be az általa alapított otthonokba. A ferences rendi szerzetes szerint a rossznak nincs jövője, csak a szeretetnek.

Európában sokkal magasabb életszínvonalon élünk, mint az emberiség nagy része, mégis gyakran hallani elégedetlen hangokat. Mi lehet ennek az oka?

Nagyon szubjektív annak a megítélése, hogy hogyan élünk. Magyar ember még sosem élt ilyen jól a Kárpát-medencében, mint ahogyan most élünk, és erről akár szívesen is vitázom bárkivel.Miért állítja ezt?

Ha megnézzük lehetőségeinket, láthatjuk, hogy nagyon jó feltételek között élhetünk: tanulhatunk, van kiépített egészségügy, tudjuk, hogyan lehet egészségesen táplálkozni, szabadon utazhatunk, és még hosszasan sorolhatnám, de egy a lényeg: soha nem voltunk még ilyen jó helyzetben. Egyszer egy néni azt mondta nekem, hogy nem tudom, mit beszélek, hiszen ők nagyon szegények. Megkérdeztem a nénit, hogy hány cipője van: tíz, esetleg húsz, vagy még annál is több? Durcásan felelte, hogy több mint húsz. De ha húsz évvel ezelőtt tettem volna fel ugyanezt a kérdést, talán a válasz az lett volna, hogy két cipője van. Ha pedig ezért őt szegénynek neveztem volna, biztosan megsértődik. Manapság annyi cipőnk van – nekem is –, hogy ha ma elindulnánk, nem tudnánk őket elkoptatni halálunk napjáig sem, mégis sokszor úgy érezzük, hogy szegények vagyunk. Miért? A világ leggazdagabb embere is azért gyűjt, mert úgy érzi, hogy nincs elég neki. Belülről kellene megváltoznunk, és magunkévá tenni a jézusi eszmét: ne gyűjtsetek a földön kincseket!

Mi segíthet abban, hogy megváltoztassuk a gondolkodásunkat, hiszen a fogyasztói társadalom mindenkire hat? Benne vagyunk a csapdában nyakig.

Az egész világ csapdában van. Részt vettem egy konferencián Rómában, ahol egy nővér arról beszélt, hogy Afrikában, ahol szolgál, annyit keres egy családfő havonta, mint amennyi egy menekült gyermek napi kvótája Ausztriában. 150 millió olyan gyerek él a földön, aki utcagyerek, sodródik napról napra. Az internet elterjedésével az óriási különbségeket már mindenütt láthatják. Az afrikai gyerek látja, hogy milyen ruhában jár, milyen ételeket eszik, milyen életszínvonalon él az Európában élő társa. Hihetetlenül nagyok a különbségek a világban, és félek, hogy egy globális forradalomban elképzelhetetlen fájdalmat okozhatunk majd egymásnak. Ha nem tudjuk megosztani kenyerünket a rászorulókkal, annak lesz következménye. Soha nem elég a magunk gondjával törődni.

Hogyan lehet hidat képezni a szegények és a gazdagok között?

Sok szegény embert segítettem, de tapasztalatom szerint nem az volt az igazi segítség, ha a nyomornegyedben ruhát, ágyneműt vagy ételt osztottam. Az igazi segítség az volt, hogy befogadtam az életembe egy-egy bajban lévő gyereket, embert vagy családot. A befogadáskor „szerződést" kötök velük. A gyerekeknek elmondom, hogy ezentúl gondoskodom róluk, ennek fejében ők tanulnak és dolgoznak. Szép lassan átjárják a gyermeket is azok az értékek, amik engem mozgatnak, és valóban megváltozik az életük. Jézus Krisztus nem a mennyek országából osztogatta az embereknek a hasznos tanácsait, hanem eljött közénk. Odabújt Máriához, odament a napkeleti bölcsekhez, együtt élt az apostolokkal. Csak akkor lesz átjárható a világ, ha befogadjuk egymást az életünkbe.Nyilatkozataiban nagyon egyszerűen beszél arról, hogyan kezel súlyos problémákat, konfliktusokat. A hétköznapokban azonban sokszor azt érezzük, hogy nem vagyunk képesek hasonló gondokat orvosolni.

Isten nem teremtett selejtet, minden egyes ember Isten drága ajándéka. Ha a poros padlásról előkerülne egy eredeti Rembrandt-festmény, lehetne rajta bármennyi kosz, pókháló és légypiszok, attól az még eredeti Rembrandt, mert egy zseni alkotta. Lehet, hogy egy hozzánk került gyereken van némi pókháló és piszok, de attól még eredeti, mennyei alkotás. Ha így közeledek a gyermek felé, akkor megérzi a tiszteletemet, a bizalmamat, és felszínre tör belőle az a szép ragyogás, amit Isten öntött belé.

Azt mondja, hogy szerződést köt a gyerekekkel. Betartják a szerződést, vagy el-eltérnek tőle?

Semmi olyat nem kérek a gyerekektől, ami számukra rossz lenne. Bármi, amit kérek, a javukra válik az életben. Próbálom megértetni, hogy ha tanul és dolgozik, akkor gazdagabb, boldogabb lesz az élete. Nekem mint pedagógusnak nem az a feladatom, hogy tutujgassam a gyereket, hiszen ez itt nem a Disneyland. Nálunk nem szórakozni kell, hanem tanulni, dolgozni, kibontakozni. Általában ezt megértik a gyerekek. Aki nem érti meg, azt kézen fogom, kiviszem a piacra a kofához, aki néha olyan hittanórát tart, hogy akár jegyzetelni is lehetne a szavait. Elmeséli, hogy mennyit dolgozik, hajnalban kel, túrja a földet, esőben, hidegben is árulja a portékáját. Elmondom a gyereknek, hogy ez az út is járható, és akkor is szeretni fogom, ha petrezselymet árul majd a piacon, mégis azért drukkolok, hogy ő jobban, könnyebben éljen. Helyette nem cselekedhetek, a labdát neki kell kapura rúgnia.

Volt olyan eset, ahol az emberi segítség már kevésnek bizonyult?

Ha a gyerek lóg, pofátlan, nem tanul, hazudozik, akkor megkeresem a legközelebbi rokonát és hazaviszem. Neveljék ők vagy adják állami otthonba. Kegyetlen dolognak tűnhet ez, de hála Istennek az elmúlt húsz év alatt nagyon kevés ilyen eset volt. Nem szabad bizonyos szint alá menni, nem szabad a jézusi tanításból engedni. Előfordult az is, hogy a gyerek magától visszatért hozzánk két-három év múlva.

A panaszkodó emberek sokszor a politikusokra, a nagyhatalmakra, bankokra és még sok egyébre mutogatnak, vagyis felelősöket keresnek. Miért?

Több mint ötezer gyereket fogadtunk be az otthonainkba, de egyet sem a nagyhatalmak és titkos összeesküvők küldtek hozzánk, hanem az alkohol, a lustaság, a rossz döntések, a széthullott családok. Emberi hibák miatt kerülnek utcára a gyerekek. Európában naponta hat-hétezer abortuszt végeznek. Ezt nem a nagyhatalmak kényszerítik ki. Ha orvos lennék, a népünknek gyermekáldást írnék fel orvosságnak. Mindannyian okozunk és kapunk sebeket a családban, a munkahelyen, a közösségben. De mindenki keresse önmagában a hibát!

A Harkányi Szabadegyetemen beszélgetünk, ahol a haza a központi téma. Mit gondol, ha a társadalom alapegységeiben, a családokban jól mennek a dolgok, akkor hasonlóan jól mennek a hazában is?

Ferenc pápa meghirdette az irgalmasság évét. Arra kell biztatni mindenkit, hogy becsüljük meg egymást, mert elharapódzott az irgalmatlanság a családokban és a világban. Olyan elvárásaink vannak egymással szemben, amit nagyon nehéz teljesíteni és jön a szakítás és a válás. Adja Isten, hogy sokkal több irgalom legyen bennünk! Merjünk szeretni, mert a szeretet olyan, mint a levegő, nélküle megfullad az emberiség.

Fekete Zsuzsa
Fotó: Füle Tamás

_________________
Semmi sem fontosabb, mint hogy az embernek az érthetetlennel állandó kapcsolata legyen.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2016.01.07. 15:06 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 00:08
Hozzászólások: 258
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Halak
Aszcendens: Kos
Nagyon fontos ez a kiegészítés, s nagyon lényeges megkülönböztetés amit Szilárd írt, mert a félresíklás elkerülhető általa. Az egyik pl. amennyiben egy kissé tovább fokozzuk azt amit Attilla írt mégiscsak oda lyukadunk ki, ahová a keresztény gyökerű vallások nagyrésze. Ettől pedig eleget szenvedett Európa az elmúlt századokban, s jelenleg is láthatjuk következményeit a közel keleti férfiak nőkhöz való viszonyulási felfogásában is.
. „az Ádámok, miközben azt hiszik, hogy kezükben a gyeplő, tudattalanul átpasszolják az irányítás feladatát az Éváknak, kik minden nap elfogadják a piros almát, a káprázat és az illúziók almáját a sötétség urától, hogy megetessék vele Ádámjaikat.”
Amennyiben tehát nem fogadjuk el azt az igazságot, hogy a romlás különböző formában már eleve ott van a férfiban is, s nem csupán a külső Évától fogadja el azt, akkor oda lyukadunk ki, ahol a nő nem más mint a férfi folyamatos, mindennapos megkísértője és megrontója minden szinten.
A férfi, szegény, pedig ebből a helyzetből adódóan nem tehet egyebet mint folyamatosan leleplezi és ellenáll a megromlásnak, harcol vele. Ilyen azonossággal a nő eleve gyenge, mert elfogadja a piros almát (gyengébb nem?), és ördögibb is egyben, mert a pácban (a káprázatban) úgy néz ki, mélyebben benne van.Régebb ebből eredően tartották állatinak egyenesen egyesek.
Bármennyire is örvendek annak, hogy eme különben jó cikk, amely megszületett egy férfi tollából, eme kiegészítések nélkül mégis azt tartom, hogy szellemileg félrevezető női szempontból is itt, s férfi szempontból is.
Amúgy kérdem én ilyen körülmények között , mikor tudja, hogy a másik gyengébb mint ő, miképp tudja a férfi egy nőt szívből szeretni ? Miképp és miért tud úgy tekinteni rá mint igazi társára, olyanra aki bír lépést tartani vele? A férfi nem társra vágyik? Ha igen, akkor miért beszél gyengébb nemről?
Persze azt még szeretném megjegyezni az Attila javára, hogy mégiscsak több mint a Jóos István cikkei ahol a férfi feladata az (a nem körvonalazott misztikus) Ügy követése, a nőé pedig a teljes behódolás, odaadás. Bocs az összehasonlításért, ha Attila ezt rossznéven veszi.

_________________
Mária

A lét megismerése a bátorságon és személyes áldozaton keresztül vezet, s ki kell lépnünk a megszokott komfortzónánkból, elõítéleteinkbõl, ennek érdekében.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2016.01.08. 11:35 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4142
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Persze, hogy fontos a megkülönböztetés! A gyakorló asztrológusi tapasztalaataimban, a legtöbb esetben, amikor egy - egy Rák-karmás (A négyes horoszkópház esetében is érvényes ez, ben csak akkor ha Lilith, vagy Sárkáényfarok van a Rákban, vagy a Bivaly évében született valamelyik fél.) családban feltevődik egy csaaládban a gyermek-áldás (Isteni áldás!) fogadásánaak, tehát a megtermékenyüléstől és az élet-gondozástól való félelem legyőzésének a kérdése, nem a nők voltak azok, akik el kezdenek félni és sopánkodni és az áldás (Az igazi boldogság!) fogadásának ellenállnak, hanem a férfiak!

A férfiak tehát jobban félnek az áldozathozástól mint a nők, és a férfiak azok, akik nem bírják felfogni azt, hogy a felelősségvállalásnak pozitív mágikus ereje és visszahatása van annak az embernek az egészségére és életére és életerejére, aki a felelősségeket - Persze, első sorban spirituális, képzeleti szinten és pozitív, bízakódó lelkesedéssel, nem szükség-kényszer érzettel, mert az utóbbi esetben ez nulla értékű! - felvállalja!

- Ez az eredeti, a vallás által még nem dogmásított, tehát nem sterilizált (Gnosztikus) kereszztény beavatás lefőbb értelme. Ti., hogy a kereszt-vállalással, vagyis a személyi (másokkal megoszthatatlan!) felelősségek minél nagyobb mértékű, szellemi szinten is végbe vitt felvállaláaával, automatikusan megnövekjednek a pozitív életkörülményeket és anyagiakat bevonzani képes meágikus erőink is.

Tabula Smaragdina: "Ez minden erőben az erőnek az ereje. A világot (is...) ezzel teremtették."

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2016.01.08. 16:02 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.20. 20:31
Hozzászólások: 483
Tartózkodási hely: Kolozsvár
Napjegy: ikrek
Aszcendens: szüz
Fontos az árnyalatbéli külömbség az apaság és az atyaság esetében is. Az Atya nem az eszközök mestere, hanem a szellemi/spirituális beavatás mestere. Ez azonban úgy , ahogy van, át van ruházva , mint szolgáltatás, a papokra, pszihológusokra, tanárokra.

A papok által megfertőződik az alap, a pszihológusok nem mennek elég mélyre, a tanárok kezéből ki van véve az erkölcsi nevelés.

Visszatérve kicsit a Bodó Attila által írt cikkre. Nem tudja kerekre fejteni az igazságot, mert nem vakar le minden salakot, ahogy az általa feltett Lutherről szóló filmben is, Luther Márton. Bár észre veszi, hogy a megváltás nem hiszékenységből fog születni, azok ellen fordul, akik ezt a hiszékenységet profitnyerésre használják.( kényelmes életvitel és intézmények fenntartására fordítják. Mely intézmények megintcsak hamis alapokon fognak állni). Azt már nem tudja teljesen megfejteni magának Luther Márton , hogy hogyan nézhet ki az igazi alap, mert ő is úgy viaskodik az ördöggel, hogy nem látja teljesen át.

Attilának, mivel ő tette fel ezt a filmet, a látványosság és a híresség, a lázadás, a híresztelés ( nagy hang) , a reformálás területein vannak kűzdelmei, gyötrődései ezek szerint- Példaként tette fel a filmet, tehát azt kell ebből érteni, hogy úgy véli, azzal, hogy lerántja a leplet arról, hogy az ember a pénzével hiszékenységet is vehet, és elég erre felhívni a figyelmét, az ügy el van intézve. Azt képzeli,elég , ha felhívja a figyelmet arra, hogy a megváltást más nem végezheti el senki a személy helyett. Ennél azonban sokkal több szükséges. meg kell érteni és fel kell tárni azt is, hogy hogyan kerül az ember bele , hogyan bonyolódik tévutakba, hiszékenységekbe. Ezt akkor lehet elvégezni becsületesen, ha a kezdetet vizsgálja az ember önmagán belül. Pl Luther nyomán ugyan változtattak a valláson, de nem helyesen és mindössze részleteiben. A féligazságok veszélyesebbek, mint a hazugságok, mert nehezebb belőlük kikerülni. Még az addig meglévő anyát (szűz Máriát) is kiseperték, miközben (hálistennek) a papok is alapíthattak családot.

Nem a pénzzel van baj, hanem azzal, hogy az ember tévesen látja, mire van szüksége és miért. Az Apa a mai felfogásban kimerül abban, hogy pénzt hoz a házhoz, a családnak. Az erkölcsi tanítás, az éberség és fontossági sorrend az Atyaság körébe tartozik. Lehet ez már cél túllővés, de Jézus se Józsefet tekintette Atyjának, viszont általa kerülhetett kapcsolatba a spiritualitással.

_________________
Semmi sem fontosabb, mint hogy az embernek az érthetetlennel állandó kapcsolata legyen.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 8 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO