ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2024.04.19. 05:49

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]




Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2020.08.08. 11:25 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4223
Tartózkodási hely: Csíkszereda
A személyi horoszkópokból kiolvasható életprogramok mély és széles körű feltárása segítségével a legrejtettebb sorsproblémák igazi okaira is rá lehet világítani és azokat meg lehet haladni, fel lehet oldani. Mondom: még a materialista tudományok által a legvészesebbnek bélyegzett „betegségeket” is, mint például a rák, vagy a meddősség, az olyan enyhébb betegségről, mint például a cukorbetegség nem is beszélve. De tovább menve, többek között például az ismétlődő szerelmi - párkapcsolati (házassági!) sikertelenségek és feloldhatatlannak látszó, mély krízisek, a teljes családi válságok, de ugyanúgy a balesetek, igazi oka is kimutatható, és ez által a vészes sorshelyzetek „kétségbeejtő” megismétlődése megállítható!
De figyelem! Nem vagyok szélhámos és nem állítom azt, hogy a javuláshoz, az idegesítő sorshelyzet feloldásához és meghaladásához elég lenne a feltárás és a tanácsadás. Mert a sorsproblémák, de még csak az egyszerű betegségek sem haladhatók meg gyógyszerszedéssel (Ebben ez esetben, tehát a puszta orvoslással a betegségek – a meghibásodások…- más testrészekben, vagy más szervekben vissza térnek. Ezeket nevezik az akadémiai orvoslásban a gyógyszerek negatív következményeinek és utóhatásának, illetve visszahatásának. De nem erről van szó, hanem arról, hogy a testrészeket és a szerveket hiába gyógyítják, ha a szellemi – a valóságlátási! - hibákat meghagyják. ) , és a fizikai létre korlátozódó kezelésekkel és terápiákkal, hanem a horoszkóprendelők sors- és jellem-javítási (karma-oldási) elszántsága, nagy odafigyelése, a negatív (vagy egyszerűen: hibás) gondolkozási-és viselkedési módjának a megváltoztatása is szükséges.
Nyomatékosítom tehát: főként a „gyanúsan” gyógyulni nem akaró, és általában a materialista tudósok és más szakemberek (Pl. pszichológusok, vagy misztikus guruk, tanítók és un. mesterek!) törekvései által feloldhatatlannak bizonyuló nehéz sorshelyzetek, vagy diagnosztizálhatatlan betegségek - és ezek között is, nem utolsó sorban, a manapság oly gyakorivá vált meddőségnek mondott magzat-foganási (Vagy férfiak esetében: nemzési) nehézségek. - és más „képtelenségek” igazi okaira is rá lehet világítani az asztrológiai sorsképletek elemzéseivel, és ez által ezeket a „gyógyíthatatlannak látszó”, karma-zárlatokat is fel lehet oldani a személyi horoszkópokból kiolvasható karma-jellegek feltárása által, amely feltárással (karma-oldással) a gyógyuláshoz, a képtelennek látott élethelyzet., vagy sors-krízis megoldáshoz és megszüntetéséhez vezető utat is fel tudom tárni. Persze itt a legsúlyosabb eseteket soroltam fel, de azt megvizsgálni és feltárni például, hogy valaki helyesen neveli-e a gyermekét, tehát a gyermek spirituális fejlődési programjának megfelelően-e, vagy hogy valaki olyan szakmát gyakorol-e, vagy olyan munkát végez-e, ami az ő karma-oldási programjának megfelel és ezért nem okoz azzal további sors-nyomort és betegséget,illetve, hogy milyen munkát kellene vállalnia, mivel kellene egzisztenciát teremtenie megának és a családjának, az a legkevesebb! Persze, ebben benne van a pályaválasztási tanácsadás is, hiszen. bármennyire is hihetetlen, de a majd 3 évtizedes tapasztalat az, hogy a legtöbb sorsnehézséget, nyomorúságot (betegséget, párkapcsolati és családi krízist) azzal idézünk be, hogy teljesen más dolgokkal foglalkozunk, mint amivel a spirituális struktúránk és tehát: a rendeltetésünk szerint kellene!
Sikereimről a honlapjaimon olvasható számtalan köszönőlevél tanúskodik.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO