ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2019.01.24. 08:12

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2014.12.13. 19:15 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3989
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Kozma Szilárd karma- és családasztrológus:

Levelezés

arról, hogy vajon én vagyok-e „tévúton”, vagy azok, akiknek a gondolatait és az életét még a karma (És az abban bújócskázó árnyék-énje) manipulálja?2014.12.11. 2:47 keltezéssel, A Box írta:

Kedves Szilárd,

kérem az alábbi linket: https://www.youtube.com/watch?v=_8fRkCu26rU

szíveskedjen megnézni: 1 óra 35 perctől, "amíg el nem vágják a kötelet",

olyan, mintha ott a hegyen vágták volna el a KÖLDÖK-ZSINÓRJÁT a hegymászónak!

Az az érzésem, hogy Ön lehív információkat az "Akashából", de önmagával is küzködik,

elismeri, hogy nem mindenki válthatja meg a karmáját "8 óra munkával-szórakozással".

Zsolt megérezett valamit a karmafeloldásából, az egész előadás ellentmondásos,

de más előadása is,- egyik előadásában azt mondja, hogy 36 éves női kor után férfi

legyen a talpán, aki megtermékenyíti a nőt, a másikban 42 éves nőket buzdít gyermekvállalásra,

bűntudatot kelt bennük, vagyis kényelem szeretetből, gyávaságból ne adják fel a teremtést,- akkor most mi van?!

A gyermek hiánya valamilyen spirituális törvénnyel ütközne, ki nyilatkoztatta ki ezt magának?!

Ez félremagyarázás. Szellemi szintről nézve, minden életnek az egyediségében van az értéke,

nincs olyan, hogy mindenki egyazon séma szerint kellene éljen. Ez a tapasztalatokat szűkítené le.

Miért mondja, hogy Zsolt ráérzett a karmája feloldására, mégis a "család" miatt bukott angyal?

Üdvözlettel: Anna

Válaszul, magánlevél írás nélkül, egyelőre elküldtem az engem ismeretlenül ily meredeken kikérdező Annának néhány Egyetemes Törvény leírását, amire az alábbi levelet írta:


2014.12.11. 16:10 keltezéssel, A Box írta:

Köszönöm a csatolmányait, kedves Szilárd még annyit, hogy az agykontrollnál is mondja,
hogy nem működik (Titok), majd később a felvételen azt mondja, hogy Ön is használja,
ahogyan megértettem, Ön talán ezzel az ellentmondásával azt akarta közvetíteni, hogy
azoknak működik, akik a karmájukat feloldották, a feloldási állapottal harmóniában kérnek
az Univerzumtól, mégegyszer nagyon köszönöm a segítőkészségét, Anna2014. december 11. 17:15 Kozma Szilárd írta, <kozmaszilard@gmail.com>:
Kedves Anna!

Ön nagyon jól látja, tényleg örvendek, hogy önerőből sikerült feloldani ezt a látszólagos ellentmondást, hogy ilyen szépen és kreatívan fel tudta oldani az ellentmondást, ami úgy merülhetett fel, hogy még nem olvashatta minden írásomat (Amit ön itt ily frappánsan megfogalmazott, részletesen kifejtettem a Secret c. portálon. Ti. hogy mágia igen is van, sőt: nagyon is van, de csak ott és akkor és azoknál hoz pozitív eredményeket, akiknek sikerült a karmájuk oldásában jelentős eredményeket elérni. Sőt: ott hatványozottan pozitív eredményekkel lehet használni az agykontrollt, ahol ez megtörténik és még inkább, ha éppen a karma-oldásra "agykontrolozunk" - képzelgünk tudatosan - éppenséggel.) és köszönöm a pozitív visszajelzést. Remélem, arra is ilyet kapok majd, hogy elküldöm önnek az anyai ági női ősöktől örökölhető karma-programok leírását azzal a figyelmeztetéssel, hogy legyen nagyon óvatos, mert a liberális gondolkozás nem azonos a szabad elvű gondolkozással és még kevésbé azonos a szellemi törvények szerinti gondolkozással, tisztánlátással. Vagyis, hogy az előző levelében kifejtett gyermek-áldással kapcsolatos "figyelmeztetése" (Remélem, nem haragszik meg, ha kicsit incselgek: "tanítása", kiokítása :) :-) ) alapján azt kell feltételeznem, hogy önben még egyelőre az általam a 2, a 7 és a 8 szám alá rendelten leírt anyai ági karma-programok irányítják félelem-sugallataikkal az ön spirituális igazság-vízióját. Ez viszont semmiképpen nem azt jelenti, hogy ezzel én önt az Erős Zsolt élet- és istenellenes felelőtlenkedésével vádolnám!
A filmet megnéztem, és az ön által említett Skorpiói *) mozzanatot én inkább az Isteni köldökzsinór- visszakötésének nevezném, hiszen ez a hegymászó inkább a rendkívülien nehéz problémák megoldásával foglalkozott Erőss Zsolttal szemben, akit csak a veleszületett tehetsége hajtott a rekordállítás rekord-feltétel beteljesítés őrületébe, ami miatt képes volt még a csak több év múlva meggyógyuló lábát levágatni. És Zsolthoz képest, nem csak, hogy még nem nem voltak gyermekei, de ahelyett, hogy hagyta volna, hogy a társa utána menjen és vele együtt haljon meg, mint Zsolt mellett a fiatal hegymászó, ez egyszer sem neheztelt a társára, aki elvágta a köztük levő kötelet, mert elveszettnek képzelte. (Ezért később is mindig megvédte.)
Érdekességképpen, a Skorpió- újjászületés - vagy halál mozzanata úgy is felmerült, hogy a hegymászó főhős a régi fekáliákban "mászkálva" vívta az élet-halál tusáját és esett kétségbe. Az ürítő szerveink ugyanis, akárcsak az Istenhez vissza- fordulni képes szellemiségünk is (A fehér sas), a Skorpióval állnak analogikus kapcsolatban. - Nagyon, nagyon érdekes, hogy önnek is, ez a mozzanat bírt a legnagyobb jelentőséggel, még hogyha más szemszögből is, mint nekem.

Barátsággal: SzilárdKedves Szilárd

Köszönöm, nekem a fekália azt is eszembe juttatta, amit Ön mondott, miszerint felviszik a szemetet
a hegyre, nemcsak ember hullák, hanem hónapkig bűzlő latrinák.

Üdvözlettel: Anna2014. december 12. 0:03 Kozma Szilárd írta, <kozmaszilard@gmail.com>:

Kedves Anna! Én ebben a szimbolikusan Skorpiói sors-körülmények között megtörtént halál- és(majd) az újbóli megszületés - feltámadás motívumára gondolok (Magam is Skorpió szülött, de - és Skorpió karmás - A kígyó évében született - személy lévén...), mivel az asztrológia analógiás rendszerében (De 23 éves tapasztalat után, garantálom, hogy a valóságban is a Skorpióval az alsó medencetájék áll kapcsolatban. Vagyis az, amely az ürítő szerveinket, de egyben az életadó - nemző és főként: a tényleges boldogsági (orgazmust adó) szerveinket is tartalmazza. Érti: Halál gondolatának az elfogadása, megvilágosodás (Ha a korábbi tábor latrina-helye, akkor a jelenlegi tábor hangtávolságban van) - újjászületés, vagyis akár hulla is lehet, amennyiben a társak elmentek volna, de nem lett az...

És akkor lássuk a kérdéseit:


Az az érzésem, hogy Ön lehív információkat az "Akashából", de önmagával is küzködik,

- Abszolút mellé lőtt. Nézze meg a legutóbbi videómat. Fantasztikusan értelmes és szép élettárs, aki méltó partner, értelmesebbnél értelmesebb gyermekek jóindulatú, jóakaratú, nyitott és vidám - egészséges gyermekek (négy van nálunk - velünk), akiknek esze ágában sem jut egymással vagy pláne a szülőkkel viaskodni, kamasz-lázadozni, és mindezt én tartom fenn! Ráadásul 61 évesen szereztem meg a 3 danos karate-mesteri fokozatot, én aki 31 évesen kezdtem el úgy karatezni, hogy azelőtt lényegileg sem fizikai munkát nem végeztem, sem nem sportoltam, hanem "menő" költőként züllöttem... Én egy huzamosan és nagyon boldog ember vagyok kedves Anna! Maximálisan biztos vagyok abban, hogy miért nem kell olyan istentelen marhaságokat elkövetnem sem magammal sem a családommal, mit pl. Erőss Zsolt.

elismeri, hogy nem mindenki válthatja meg a karmáját "8 óra munkával-szórakozással".
- Nem hogy elismerem, de abszolút biztos vagyok abban, hogy ezt így és ennyire, még 15 éves teljes nappali odafigyeléssel (pl. asztrológusként sem) lehet!


Zsolt megérezett valamit a karmafeloldásából, az egész előadás ellentmondásos,
- Hamvas Béla mondja: Az angyal mindenkinek, aki gondolkozni képes, az életében minimum egsyer az angyal megjelenik, de a legtöbben el bagatellizálják maguk előtt a jelentőségét és tovább hazudva azt, hogy nem történt semmi, az életüket elhülyéskedik. Zsolt is ezt tette.


de más előadása is,- egyik előadásában azt mondja, hogy 36 éves női kor után férfi

legyen a talpán, aki megtermékenyíti a nőt, a másikban 42 éves nőket buzdít gyermekvállalásra,
- Mi ebben az ellentmondás? Hiszen még a betegesen femininizálódott nyugati civilizációban is van elég 40 éve feletti "férfi a talpán", aki akár az 50 éves nőket is képes megtermékenyíteni, amennyiben az illető nő is akarja ezt!


bűntudatot kelt bennük, vagyis kényelem szeretetből, gyávaságból ne adják fel a teremtést,- akkor most mi van?!

- Az egyetemes törvények közül az első és a tizedik törvény "van", amely szerint törvénytelenül él mindenki, aki ép és egészséges és nem vesz részt közvetlenül a teremtésben. A teremtés ugyanis a az egyetemes megváltás feltétele, a megváltásért van. A Megváltás viszont egyben és egy úttal az igazi, tényleges boldogság is. Én vagzok a gonosz, mert elmonndom, hogy merre keressék a boldogságukat? (A Fészkes fene akar bárkiben is lelkiismeret-furdalást kelteni!)

A gyermek hiánya valamilyen spirituális törvénnyel ütközne, ki nyilatkoztatta ki ezt magának?!
Hermész Triszmegisztosz! De ott van a Biblia első fejezetében is (Kiűzetés a Paradicsomból: - Mennyetek és népesítsétek be a földet.) Sőt az Evangéliumban is, Jézus több kinyilatkoztatásában. Nem csak tisztán-látni, tisztán-hallani is kell. Persze, nem az árnyék-énje hangjára... - Hanem a lelkiismeretére pl., amit nem én keltek, hanem az Úristen szőtt belénk és nem potyára!Ez félremagyarázás. Szellemi szintről nézve, minden életnek az egyediségében van az értéke,
- Az a bazi liberális egyediség! Az öncélúság értéke... - Miféle értéke? Nem én magyarázok félre, hanem az önök árnyék-énje, aki elveszik, hogyha önök a lelkiismeretük hangját meghallva, "belépnek a Szeretet-Fénybe és elindulnak a megváltás útján, az igazi boldogságba.


nincs olyan, hogy mindenki egyazon séma szerint kellene éljen. Ez a tapasztalatokat szűkítené le.
- De nincs ám! Miféle tapasztalatokat? A sterilen maradásét? Az öregkori sivárságét? A boldogtalanságét? Nincs belőle elég? Ennyire jó az?


Miért mondja, hogy Zsolt ráérzett a karmája feloldására, mégis a "család" miatt bukott angyal?

- Nem a család miatt, hanem az egoista felelőtlenkedése miatt! És nem angyal, mert az angyalok az egyetemes törvények, ilyen hülyeséget én nem írtam, én nem érzelgősködök, mint a Zsoltnak a "vallásosan" megható meséket kieszelő hívei, nevetséges az angyalozás is, mint minden misztifikálás.

Barátsággal: Szilárd


2014.12.12. 22:36 keltezéssel, A Box írta:

Kedves Szilárd, ezt nézze meg: https://www.youtube.com/watch?v=5J5iy_iHSdg
elejétől a végéig, hiszem, hogy családban, ha az egyáltalán működőképes lehet
teljes az ember élete, de higgye el maga tévúton jár, nem a család az egyedüli megváltó,
fogadja el, ha másnak más a véleménye, nem a család a megoldás!Kedves Anna!

Ki mondta önnek, vagy hol olvasta, hogy én a családot "a megváltásra való megoldásnak használom, vagy ajánlom, vagy pláne kötelezővé tesztem?" Legyen szíves, ha engem akar okítani és azt hirdetni bárhol is rólam, hogy "tévúton vagyok" (Egyébként hogy jön ön hozza, tehát most én kérdezem tehát ugyanolyan ironikusan öntől, mint ahogy ön tette ezt velem, anélkül, hogy én önt ilyen fölényeskedő kérdésekkel korábban megbántottam volna: milyen alapon, tehát idézem: "Ki, vagy mi nyilatkoztatta ezt ki" önnek?), akkor előbb tájékozódjon alaposan és ne adjon az én számba olyasmiket, amiket sehol le nem írtam és "ki nem nyilatkoztam" :-D . Én csak arról beszéltem és írtam mindenhol, hogy akinek - Mint ahogyan nagy valószínűséggel önnek is! - a Horoszkópjában a Két karma-pont közül valamelyik, a Rákban áll, illetve a 4. horoszkópházban, vagy hogyha a Hold erősen támadott, vagy az Ascendensen van, akkor ezt a kimondottan családdal, otthonnal, családanyai, vagy családapai szerepkörrel, nőknél: foganással és szüléssel, stb. kapcsolatos karmáját csakis otthon és családalapítással illetőleg és ráadásul nem is egy, hanem több gyermek nemzésével-szülésével, gondozásával és nevelésével, az egész családi problémakörrel járó gyakorlati és eszmei kör felvállalásával és annak a helyes gyakorlásával, elvégzésével, beteljesítésével, stb. lehet feloldani és meghaladni. (És igen is, ezeknek a tipikus rák-karmás embereknek csakis így, ezen keresztül lehet megváltódni.)
De hogy én ezt, az asztrológiai és a metafizikai alapaxióma rendszeréből kikövetkeztetett, és az ennek az egyenes és a formális logikának abszolút megfelelő következtetésnek a Rák-karma- oldásra vonatkozó gyakorlati asztrológusi tapasztalatomat, új Savanarolaként, vagy Torqemaqdaként általános "vallássá" és kötelező érvényűvé akarnám tenni, kikérem magamnak, hogy ilyen hülye lennék!
Másrészt viszont, ha ez a téma önt annyira nyugtalanítja, hogy képes engem efelől megleckéztetni és az ön által elképzelt "jó és helyes mentalitás-irányba" való terelésemmel még személyi sértegetések árán is, kísérletezgetni, számomra egyértelműen arra utal, hogy ön igen is, rendelkezik ilyen karmával, és ahelyett, hogy azzal foglalkozna, hogy engem aki garantálni tudom, hogy igen is lehet családban boldogan és kiteljesedetten - megelégedetten, harmonikusan élni (Ön ugyanis ezt is kétli, hát jöjjön el hozzánk és győződjön meg, mi nem játsszuk meg magunkat és nem hazudozunk, nem takargatunk, nem ámítunk!), afelől okítgasson, TÉVÚTON JÁROK, inkább vizsgáltassa meg egy pszichológussal - már ha nem akar a sorsképletével szembenézni, ami amúgy egyszerűbb... - és lássa be azt, hogy önnek tudattalan iszonyata és félelme van nem csak a szüléstől, vagy a családban éléstől, hanem attól is egyáltalán, hogy magzat kerüljön a hasába (méhébe).
Kérem, nehogy félreértsen: Engem nem bántott meg ugyan, de mivel 22 éves sorsfigyelő tapasztalatommal teljesen világos, hogy milyen horoszkópokkal - karmával - rendelkező női személyek támadnak ebben a témában, nem akarom megbántani, mint ahogy ön akaratlanul a bántó kérdését rám szegezte, de mulatságosnak találom, hogy bárki is (Ismétlem: nem tudom, mi alapon: talán ön 25 éve asztrológus már, velem szemben, aki csak 22 éve?) olyan megállapításokat tegyen, hogy tévúton vagyok!

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2016.06.07. 12:48 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3989
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Ilona Bernád:
3 órája · Budapest, Magyarország ·
A Babba Máriáról beszélgetünk Tóth Tiborral ma este 21 órától a Hatoscsatornán (budapesti televízió). Értesítelek amint felteszik a You Tube-ra.
Ajánlom szeretettel, Ilona


Kozma Szilárd:

Ilonka, nagyon jól teszitek és örvendek, hogy tehetitek, mert erre elképzelhetetlenül nagy szükség van ebben a liberális gender-pszichológia, és gender-filozófia által manipulált önző-világban. Az emberek, és most első sorban a fiatal és a középkorú nőkre, az egyébként nagyszerű női lelkekre..., gondolok, akik, szegények, nem is tudják, hogy éppen attól és amiatt boldogtalanok és betegek (A vonatkozó betegségeket a depressziótól, a méhnyakrák és az emlőrák elszaporodásig az egész skálán értem. Huszonkét éves szakami gyakorlatommal ezt ugyanis alaposan megfigyeltem.), hogy elzárkóznak az isteni-áldástól: a gyermekáldástól, illetve, hogy sporólnak azzal, eltömvén - fogamzásgátolván - ezt a csodálatos energia-és életerő és nem viccelek: anyagi áldás-forrást is, azt képzelvén, hogy ezzel a sorlással, ezzel a judási spekulációval, lehetnek boldogabbak, mert hogy gazdagabbak!

Csak annyit mondhatok, hogy a 22 éves sorsfigyelői tapasztalatommal, ez óriási tévedés! Hogy a hyakorlati valóságban az igazsá éppen, hogy ennek a judási spekulációnak a fordítottja. Persze, nem azt mondom, hogy mindenkinek kacsalábon forgó palotája lesz, aki "gyermekeket vállal", de arra, hogy ettől senki, de senki nem szegényedik le, illetve, hogy nem és nem ettől szegénydnek le az emberek, nem csak a 22 éves sorsmegyfigyelői munkám eredményeként merek venni, hanem a személyes élet- tapasztalatom miatt is. Dehogy szegényedtünk le, a gyermekek érkezése után! Mindig csak gyarapodtunk. Persze, ehhez meg kell személyesen is fordítani ezt a liberális egoizmus által elültetett negatív hitrendszert. A valóság természete ugyanis mágikus, írja Hamvas Béla, és nekem 25 éve már, hogy folytonosan ez igazolódik be, mind a magánéletemben, mind a szakmai tevékenységem során, vagyis a hosszú távú következményekben. Ez a világ itt ugyanis, az anyagi részével együtt, nem egyéb mint "tömény szellem", amit a pozitív, vagy a negatív viszonyulásainkkal befolyásolunk, ha tudjuk ezt, ha nem és ha akarjuk ezt, ha nem. Persze, a pozitív befolyásoláshoz, magas szintű öntudat és "tiszta" akarat is szükséges...
Sok-sok sikert tehát ma estére és mindenkorra nektek!

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: Bing [Bot] valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO