ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2018.11.20. 21:37

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 8 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Méhen kívüli terhesség
HozzászólásElküldve: 2014.12.23. 16:48 
Offline

Csatlakozott: 2010.10.29. 18:06
Hozzászólások: 32
Tartózkodási hely: Érd
Napjegy: rák
Aszcendens: skorpió
Kedves Szilárd, Violetta, hozzáértők!

Negyedik gyermekünk érkezését lassan egy éve vártuk. Nagy volt az örömünk, ám annál nagyobb a bánatunk, amikor kiderült, hogy méhen kívül, egész pontosan a bal petefészkemben tapadt meg. Műteni kellett, aminek sajnos az lett a következménye, hogy kivették a bal petefészkem 2/3-át és a teljes bal petevezetőt. Még nagyon friss ez az egész, csak 5 napja műtöttek, de egyfolytában azon gondolkodok, hogy miért????????? Valamit nagyon elrontottam az biztos. Azt tudom, hogy nagyon szerettem volna még egyszer babázni, és ez sokszor görcsös akarást eredményezett. De az utolsó két hónapban már úgy éreztem sikerült elengedni a görcsölést. Teljes szívvel hittem benne, hogy valamikor, de sikerülni fog. És abban is, hogy egészséges lesz, nem lesz semmi baj se. Meg sem fordult a fejemben ez a lehetőség. Nagyon el vagyok keseredve. Kérlek benneteket, segítsetek nekem megfejteni a lehetséges okát ennek a történetnek, mert bár megváltoztatni nem tudok semmit fizikailag, szeretném megérteni a valódi okát, miért kellett, hogy ez megtörténjen. A képletem nem jó, ami itt van a Logoszon, szívesen elküldöm, ha megírjátok kinek kell. Köszönöm!!!


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Méhen kívüli terhesség
HozzászólásElküldve: 2014.12.26. 17:57 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3914
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Kedves Gitta! Sajnálom a veled - veletek történteket, de az első gondolatom az volta, amikor e szomorú sorokat olvastam, hogy vajon Margó (Én neveztelek így több évvel ezelőtt, valamiért horoszkóp-értelmezés közben) ezt a negyedik gyermeknek a megszületését, miért erőltette ennyire? Hiszen nem csak a harmadik gyermek érkezett nem is olyan rég, de a másik kettő is pici volt még, amikor a horoszkópját elkészítettem! Minek ennyire gyors egymásutánban szülni a gyermekeket, hiszen a mi esetünkben azért a minőségi nevelés is számít, amihez viszont idő kell. Nem azt mondom, hogy védekezned kellett volna a magzatfoganás ellen még egy - két évig, amíg a harmadik is értelmesedni kezd, hanem azt, hogy rá kellett volna bízni ezt az egészet, hogy rendezze az egyetemes törvények összhatása, amely összhatásban, ebben az esetben igen nagy szerepet kap a Ritmus - és a Ciklus és a fejlődés törvényének az összhatása. És nem csak a már létező gyermekeknek a természetes - természeti fejlődéséről van szó, hanem nektek, a szülőknek a szubtilis, láthatatlan spirituális fejlődéséről, amely annak is a függvénye, hogy mindketten, tehát a férjed is, hogyan és mennyire vagytok képesek nem csak eleget tenni a három kisgyermek mindenféle szükségleteinek - tehát a szülőkkel való, személyes (egyedi, egyedüli) és huzamosabb huzamos szükségleteinek is, az élet alapvető szükségleteinek az ellátása mellett, mennyi időtök marad magatokra és egymásra! Hogy mennyi időt tudtok nem csak szellemileg művelődni, hanem pl. szeretkezni is, a gyermekekkel való játszadozás mellett pl., ami éppen annyira a spirituális fejlődési lehetőség feltétele, jobban mondva: a boldog állapotba való kerülés és ott maradási lehetőség feltétele.
A méhen kivüli "terhesség" mindig azt jelzi, hogy az anya - a teremtő - képzelete valamiféle, spirituális értelemben vett funkcionális zavarba - tévedésbe került huzamosan és intenzíven, tehát nem "helyesen", nem megfelelő helyzetben (nem a helyzetnek megfelelően) üzemelt ("termelt'). Szerintem tehát, még a saját fejlődési lehetőségedet sem vetted figyelembe, nem hogy a gyermekeidét, és persze, hogy a férjedét, aki az ide vonatkozó, korábbi divatos polgári elképzeléseivel ellentétesen, azt kellett látnia, hogy egyre több gyermek édesapjává válik, amihez ö még nem készítette fel magát. Hiszen jogos az egyetemes törvények szempontjából, hogy ne csak robotoló szülők akarunk lenni, hanem kiegyenlített személyek - boldog szeretők is! Amint szúk szavúan írod, te csak minden áron, nagyon akartál babázni! Vagyis a 8 ház csúcsán álló Rák-napod által jelzett késztetéseid, át mentek a köznapi divat szerint működő pszt-modern Rák-karmák feminista alapállásának (Amely szerint inkább a halál, mint a boldogság-fosztó gyermek) az ellentétébe és tényleges - tehát a sokszínű - életfeladatok beváltása helyett, rászorított erre az egy - immáron meg is szeretett, nem csak könnyűvé bejáratott - szerepkörnek az öncélú átélésén keresztül történő boldogulási lehetőség elérésének a mentális - képzeleti erőltetésére. Márpedig a szellemi világ egyrészt nem tűri nem csak hogy az erőszakot, de legalább is csak nagyon kis mértékben, de az öncélúságot sem. Illetve, tűri - tűri egy darabig és aztán a hosszú távú következmények szintjén "vág vissza", illetve produkál ilyen furcsa, de nagyon is szimbolikus eredményeket.
Küldd elé tehát a helyes sorsképletet, de inkább ide tedd fel, annak érdekében, hogy nézzük meg, látunk-e az szerint még ennél is többet? - A 8. házban álló napoddal persze, hogy nagyon fontos, megérteni az ilyen sorsfontosságú történések rejtett - háttér okait!

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Méhen kívüli terhesség
HozzászólásElküldve: 2014.12.27. 12:07 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 785
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
Kedves Gitta,

A Szilárd vagy az én email címemre küld el légy szíves az új képletedet:
kozmaszilard@gmail.com
jooviol@gmail.com

_________________
"Egy csepp realizáció többet ér egy könyvtárnyi elméletnél." - Hamvas
És: A bolondság az egyetlen pajzs, és az egyedüli biztos talaj.

http://aldottelet.com/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Méhen kívüli terhesség
HozzászólásElküldve: 2014.12.27. 18:14 
Offline

Csatlakozott: 2010.10.29. 18:06
Hozzászólások: 32
Tartózkodási hely: Érd
Napjegy: rák
Aszcendens: skorpió
Kedves Szilárd!

Köszönöm a válaszod! Nagyon nehéz ezt megmagyaráznom saját magam számára is. Hiába tudtam az eszemmel mindazt, amit leírtál, hatalmas belső vágy hajtott arra, hogy újra anya lehessek és újra babázhassak. Minden hónapban nagy erőfeszítésembe tellett, hogy ne azzal foglalkozzak, hogy sikerült-vagy sem és minden hónap végén napokba került míg összeszedtem magam a sikertelen magzatfoganás okán. Nem akartam sok korkülönbséget a gyermekek között és mivel eddig két évente jöttek a gyermekek és megoldottuk a felmerülő problémákat, most sem képzeltem másként. Nehéz lesz, de megoldjuk. A gyerekek jelenleg 7, 5 és alig 3 évesek. Azt is szem előtt tartottam, hogy én sem leszek fiatalabb, nem akartam még éveket várni. Meg ott volt az is, hogy nem akartam felmondani a munkahelyemen, ha betölti a legkisebb márciusban a 3 évét és letelik a Gyes. Még egyet szerettünk volna, mert az előzetes császárok miatt már erre is húzta a száját az orvosom. Azt gondoltam, hogy mivel a horoszkópom szerint nekem elsősorban jó édesanyává kell váljak, az utamon járok azzal, hogy szeretnék még egy gyermeket. Talán nem azzal volt a baj, hogy szerettem volna, hanem az időzítéssel és az "akarom"-mal. A férjem mindig azt mondta, hogy majd jön, ha jönni akar. Mikor még nem volt biztos, hogy méhen kívüli-e vagy hogy egyáltalán velünk marad-e a baba, a férjem pont ezeket a dolgokat mondta el, mint amiket leírtál Szilárd. Hogy ő még nem érzi készen magát egy újabb gyermek vállalására, hisz most költöztünk különálló családi házba a nyáron, nagyon sok volt a munka és ő még inkább "kettesben" akart volna lenni velem meg hogy így is alig látja a gyerekeket velük is szeretne lenni. Akkor nagyon rosszul esett, hogy akkor miért ment bele, hisz akkor már egy éve próbálkoztunk. Azt mondta azért, mert ami nekem fontos, az neki is, és ha én szeretnék még gyermeket ő nem lesz ellene. Ez volt eddig. Most viszont nem mondom, hogy nem akar újabb gyermeket, mert nem lenne igaz, de a lehetőségét sem akarja megadni, hogy újabb méhen kívüli legyen belőle, hisz ott a három gyermek akit fel kell nevelni, ami igaz is. Az biztos, hogy nagy pálfordulás kell a részemről. Azt tudom, hogy a vágy bennem van az újabb gyermek iránt, de ezt egészségesebben kell megélni.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Méhen kívüli terhesség
HozzászólásElküldve: 2014.12.28. 11:03 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3914
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Bízni kell az Egyetemes - Teremtő-magváltó! (Isteni) - törvények logikájában és semmilyen téren nem kell erőszakoskodni. Kell hagyni, hogy a Szent Szellem végezze a dolgát, nem kell azt erőltetni, még a természetes vágyaink hatására sem, nem hogy az ember által kitalált mesterséges spekulatív gazdasági szempontok szerint. Mert hiába, hogy látszólag nemes cél érdekében erőszakoskodunk, az erőszak, ebben az esetben is csak erőszak marad és mentálisan - szellemileg végezve ("csinálva") is az lesz és az is marad!
Hogy mások is megértsék, ne csak te, aki "beleestél" a ritkább esetnek, a "másik végletnek" csapdájába (Mert hát az egyik véglet a hosszú évekig tartó, vagy a végtelenségig, kihúzott, vagy a véglegessé tett fogamzásgátlás), talán az 5. házas karmával tudom jobban megértetni:

Kozma Szilárd asztrológus:

AZ ÖTÖS asztrológiai FÖLDHÁZ

Az V. földház talán a legösszetettebb (egyesek számára: a legzavarosabb) életterületek háza és önkéntelenül is azt juttatja eszünkbe, hogy mi mindenen kell - kellene - uralkodnia a bennünk élő Oroszlán princípiumának (az V. ház az Oroszlán napjegy földi analogonja) ahhoz, hogy a spirituális – felnőtti személyiségtudatunkat fizikai létünk segítségével létrehozhassuk, vagyis a nap-lény mivoltunkat megvalósíthassuk. Hogy a Nap-folt nélküli tiszta szellemünket a fényes Nap világosságába állíthassuk. Mert a Baktay Ervin féle meghatározásban, hogy "a vágyélet tárgyával való kapcsolatok" (háza), az utódnemzésre, az utódszülésre és az utódnevelésre-gondoskodásra irányuló vágyéletünk is benne foglaltatik például. Természetesen ezzel együtt gyermekeinkről, mint érett személyiségünk kiteljesítését közvetlenül befolyásoló személyekről, tehát gyermekeink szellemi beállítottságáról (spirituális karmájáról) is kapunk itt információt - kiemelten az első gyermekre vonatkozóan. Női horoszkópokban ezért a gyermekfogamzási lehetőségekről, a terhesség(ek) lefolyásáról is kaphatunk itt információt.
Ugyanakkor információt kaphatunk annak az ellentétes nemű személynek a spirituális beállítottságáról, karmikus meghatározottságairól, akivel legtökéletesebb szerelmi kapcsolatunkat valósíthatnánk meg, amennyiben nem lennénk vakok a partnereink valós értékeivel és saját szellemi-lelki értékeinkkel szemben.
Az ötös ház asztrológiai befolyási övezetébe tartoznak mindenféle elképzeléseink megvalósítására irányuló törekvéseink, mindenféle kreatív tevékenységek, vagy ezek szórakoztatóbb és hamari hasznot hozó, tehát világiasan is tetszetős gazdasági és politikai vállalkozások, el egészen a szórakoztató iparig (cirkuszig), a diszharmonikusan a vakmerő kockázatok, a spekulációk, az ügyeskedések, a kalandok (szerelmi, gazdasági, vallásos és politikai kalandorkodások), de a szellemi-lelki önnevelésre irányuló szellemi törekvések, erőfeszítések is, valamint ezek szöges ellentéteként a szórakozás, szórakoztató játékok, szerencsejátékok és ezeknek az elfajulási lehetőségei: a különböző játékszenvedélyek (a kártyajátékoktól a politikai manipulációk szenvedélyes élvezetéig menően), valamint az a külső, a környezet fölött aratandó győzelmet szolgáló intrika, a kémkedés és a korrupció is.
De ide tartoznak azok a tanulmányok is, amelyek a személy vágyainak és elképzeléseinek (imaginációjának) megfelelnek és ide tartozik a nevelés is, valamint a tanítás, a tanítói (pedagógusi) képességek és hajlamok jellege és kiaknázási lehetősége is. És ide tartoznak a mind a szellemi felismeréseket szolgáló kreatív művészi képességeink és hajlamaink kibontakoztatása, mind a művészetek élvezetével elegyített dekadens, szédülni és szédíteni akaró, szórakozási vágyak kielégítése, a nagy látványosságok vonzása, kiemelten a cirkusz, a zenés-szórakozató műsorok (opera, operett és újabban a kabaré meg a különböző esztrád-műsorok és a rock koncertek), a színház és a nagy mulatságok, mulatóhelyek látogatási kényszere.
Egyszóval e ház hatáskörébe tartozik minden ami a személyiség provokációját, vagyis a kiváncsiságát, örömét és izgalmát (savát és borsát) és az öntudat erősődését szolgáló konfliktusokat jelenti. Ezért minden olyan törekvés is ami, ama bizonyos keresztfelvétel helyett, az élet könnyítését és kellemessé tételét szeretné szolgálni, ide tartozik. De ide tartozik az életünknek az a része is, ami a legnagyobb örömünket (vagy ürömünket) szolgálja: az intim, szexuális-szerelmi kapcsolataink kötetlen, bensőséges és felszabadult megvalósulása (vagy megvalósulatlansága) is. Ezen idillikus kapcsolatok megvalósítására irányuló készetetésekről, vagy azok elhárításáról, elkerüléséről és azoknak a gyakorlati megvalósulási lehetőségek feltételeiről nyerhetünk információkat az V. házban található bolygók, karmikus pontok és napjegyek jellege és fényszögeltsége alapján.
De, annak ellenére, hogy az el nem kötelezett, intim párkapcsolatok témája, ennek az életkörnek a leg felszínesebbnek látszó és ugyanakkor a leg izgalmasabb része is, itt meg kell állnuk egy kis elméyült töprengésre. Minderre, az individualitás különbőző megynyilvánulási és reagálási lehetőségeit kiprovokáló élményre éppen a lehetőleg minél mélyebb és szélesebb körű önemegismerés érdekében van nagy szükség. Azért tehát hogy általuk az illető személy a rejtett individuális tartalamai a felszínre kerülhessenek, hogy a személy a saját önérzete és öntudata addigelé rejtett spontán késztetéseit megismerhesse, hogy ezek tehát a felszínre törhessenek és ez által megismerhetők, kezelhetők és művelhetők – csiszolhatók lehessenek. És ezt leginkább az el nem kötelezett intim (szexuális) kapcsolatok vonatkozásában érthetjük meg. Azért van tehát szüksége annak a személynek, akinek az V. Házába egy, vagy több negatívan fényszögelt bolygó, vagy valamelyik karmikus pont található, több rendbeli, különböző karakterű ellentétes személlyel az el nem kötelezett, tehát különösebb személyi implikációt igénylő felelősségekkel, hosszú távú kötelességekkel és elköteleződésekkel be nem terhelt kapcsolatban úgymond magát kipróbálni, sját reakcióit megfigyelni, hogy rá jöhesen a vele született tévképzet alkotási késztetéseire a másik nem tagjaival szemben. Ezek a személyek ugyanis veleszületetten nem értik, sőt: hibásan érzékelik a másik nem tagjainak a viselkedési módját és „ösztönsen” téves elvárásokat tanúsítanak azokkal szemben. Illetve, képtelenek magukat úgy látni és kezelni, ahogy őket a más nemű személyek látják és kezelik, ami rengeteg fölösleges konfliktusnak a gyökere és forrása lehet, főként egy komolyan elkötelezett élettársi, vagy házastársi viszonyban, vagy családi viszonyrendszerben. A komolyy viszonnyal szembeni, hosszú távú felelősségek terheitől és az abból adódó belső feszültségektől mentes, el nem kötelezett és több különböző egyéniségű, karmájú és tipusú partnerrel megélhető, szexuális partneri viszonyokban tehát, azok a személyek , akik úgy születtek a világra, hogy képtelenek a másik nemet helyesen érzékelni, illetvve a saját nem szerinti szerepkörüket és funkciójukat helyesen megélni, illetve felvállalni és betölteni, lehetőségük adóódik, lazább – feszültség mentesebb – állapotokban és fesztelenebb körülmények között megfigyelni mind a szexuális kapcsolatot követő oldottabb lelki állapotaik miatt a felszínre tőrő, addig elé gátlások, vagy lelki blokkok alá szorult spontán megnyilvánulásaik jellegét és elemzni ezek jelentését, illetve megfigyelni azt, hogy ezen spontán megynilvánulásaikat az ellentétes személyek miképpen reagálják le, és levonni abból a megfelelő következtetéseket. A lényeg az, hogy ez a kimondottan önismereti és más-nem ismeretu célokat szolgáló tapasztalási lehetőség, ne váljék öncélú élvezeti lehetőség szerzéssé, steril szorakozássá.
Az V. ház gyakorlati életköre tehát, az ember KREATÍV ÉS ugyanakkor a DESTRUKTÍV IMAGINÁCIÓJÁNAK A HAZA is. A baj az, hogy a spirituális imagináció mentális eszközét, a személyi akaratát az ember öncélúan, újabb és újabb izgalom - és élvezetforrások felderítésére, kényelmi és harci berendezések létrehozására használja ahelyett, hogy én-tudata oldott kiteljesítésére használná. Így válik valahányszor kozmikus bukásának eszközévé a megvalósítás mágikus eszköze, az egyetemes személyiségtudattá nem fejlesztett individualitás.
Mindazon személyek akiknek több diszharmonikus bolygója áll az V. házban, vagy elutasítják és akaratlanul elkerülik a fennebb felsorolt életterületek felvállalását és megismerését, vagy öncélúan belevetik magukat azoknak szórakoztató fergetegébe és csak nagy kudarcok, nagy csalódások árán jönnek rá, hogy mindaz amit ők habzsolva fogyasztottak az V. házhoz kapcsolódó életterületeken, nem lehet öncélú fogyasztás és végtelen élvezet-csikarások eszköze és tárgya, hanem épp fordítva: a szabad és más körülmények, kötelezettségek által be nem terhelt partner-ismeret és önismeret segítségével létrehozható önnevelést, nemes önnevelést, művelést és önátalakítást.
Azoknak, akik sokáig elkerülték ezeket az életterületeket bizonyos erkölcsinek gondolt megfontolások alapján, amely megfontolások csupán öncsaló és félrevezető magyarázatok szoktak lenni arra, hogy tudattalanunk szintjén gátlásokat és ellenérzéseket táplálnak e ház által megjelenített életterületekkel szemben, azt kell tanácsolnunk, hogy amennyiben teljes értékű életet akarnak folytatni a továbbiakban és nem akarják létező élettársukat elveszíteni,
mindent tegyenek meg annak érdekében, hogy évente több alkalommal, minden társadalmi és családi viszonytól távol és azoktól függetlenül (gyermekek, vagyon, társadalmi rang, ügyletek és üzletek, rokonság és más, társadalmi-családi viszonyok, kötelékek és kötelezettségek nélkül) tölthessenek el intim viszonyok között huzamosabb időt "édes kettesben."

Az 5. ház problematikájának inkább azzal a változatával találkozik az asztrológus, amelyben az illető személy, személyek, korán (Sőt általában nagyon korán!) megnősülnek, vagy férjhez mennek (Már 14 - 17 éves korukban, az iskola padok között kiválasztják a jövő férjüket - feleségüket. Érthető, hogy ez tudattalan és önkéntelen menekülés a számukra félelmetesnek tűnő tapasztalatoktól, amelyekre viszont hajlamosaknak érzik magukat!) és miután már több gyermekes családanyákká, családapákká válnak, történik meg a baj, a sors követeli a megfelelő öntudati fejlődéshez szükséges élet-tapasztalatok megszerzését: betegesen szerelmesek lesznek "házon kívül". :) Na, ezekkel, tehát az ide vonatkozó erkölcsi érvekkel előálló emberekkel értesd meg, hogy nem felelőtlen kalandorkodásra, a családdal (Ha még van!) szembeni felelőtlenkedésre és öncélú "caszanováskodásra", hódítási siker- és skalp-gyűjtögetésre buzdítjuk őket! Hát milyen asztrológus az ilyen? :lol: Hogy képzeli? :lol: Nézzen oda az ember! :lol: , És ha nem is éppen így, és ezeket írják, mert a horoszkóp többi részének az értelmezése miatt azért még bíznak bennünk, de tudjuk, hogy ezt gondolják! Egyesek el sem tudják képzelni, hogy nem csak a nő nemű rendelők szoktak ilyenkor háborogni és méltatlankodni és a tisztességességüket és az undorukat kifejezni, hogy ők bizony nem képesek olyan más nemű személyekkel "intim módon" együtt lenni, akibe előzőleg nem lettek szerelmesek, aki nem jelent számukra biztonságot érzelmileg, stb....
És te tudod, hogy ha "csak" ebben nem hallgat rád, hiába dolgoztál teljes odaadással az egész horoszkópján, mert ezen a ponton el fog bukni az egész...
Na de most nem erről van szó. Hanem arról, hogy, amint tudjuk, látjuk ennek a ritkább másik, ellentétes változatát is, tehát azokat az eseteket, amikor valaki "falja" a nőket, vagy a "pasikat", még ötven évesen sem képes lemondani arról, hogy újabb és újabb hódítási kalandba bocsátkozzon. ("Újra jött egY, csak egy még, és a szívem érte ég!" - CSÁRDÁS KIRÁLYNŐ). Nos azt kell megérteni, hogy az első eset is, csak ennek a gyakoribb esetnek a másik - ellentétes - véglete, és metafizikai - spirituális szempontból, az első sem jobb és erkölcsösebb, és tisztességesebb, és egészségesebb és humánusabb és stb. a másodikként leírt, általánosabb magatartásnál. Ahogyan a fárasztón, sőt: idegesítőn gyáva, konfliktuskerülő, pipogya, nyámli, papucs, sem a kegyetlen macsónak és banditának a "jobbik" változata!
Furcsa ez a furcsábbnál furcsább karma-oldási feladatokkal terhelt élet. Sehogy nem igazodik a kényelem- és élvezetvágyainkhoz, vagyis a karma-verklizési reflexeinkhez... És aztán végképp nem a vallásos, józan paraszti ésszerűségünkhöz!
Asztrológusként azt figyeltem meg, hogy a leggyakrabban akkor kerülünk bele az ilyen "másik végletes" sorscsapdákba, amikor nem vesszük figyelembe a Személyi Fejlődés és a Ciklus és Ritmus Egyetemes Törvényeit, de legfőképpen a Fokozódás és a Polaritás törvényét!

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Méhen kívüli terhesség
HozzászólásElküldve: 2014.12.28. 18:10 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 785
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
Gitta új képlete:


Csatolmányok:
Váradi Margit(2).jpg [169.93 KiB]
Még senki sem töltötte le.

_________________
"Egy csepp realizáció többet ér egy könyvtárnyi elméletnél." - Hamvas
És: A bolondság az egyetlen pajzs, és az egyedüli biztos talaj.

http://aldottelet.com/
Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Méhen kívüli terhesség
HozzászólásElküldve: 2014.12.31. 10:47 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3914
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Kedves Margó!

Nagyon kell vigyáznod, mert a te árnyék-éned a mentális - spirituális erőszakoskodás nagymestere és folyton azt hazudja neked, hogy "jogos" az erőszakoskodásod, hogy nincs tehát amiért neked ilyen szempontból újjászületni (Negatív Ikrek-Mars a 8. házban). És ugyanerről, az újjászületési megváltozási szükségről beszél a szintén levegő jegyben: a Mérlegben álló Jupiter_Szaturnusz együttállásod is. Vagyis, hogy csak ritkán és csak ötletek - meglátások szintjén, megvilágosodások alkalmával működsz együtt mind az atya-istennel, mind a férjedben lakozó édesapával (Szaturnusz) a különböző, családdal kapcsolatos döntéseid meghozatalában (Jupiter, illetve a Jupiter és a Szaturnusz negatív fényszögben a Rák-Nappal és Merkúrral). Növelned kell tehát a jövőben mind a férjeddel, mind az Úristennel (Az egyetemes Törvényekkel és a különböző szellemi léterőkkel.) a párbeszédet, illetve a más fajta kommunikációt és ez által az együttműködést.
És persze, főként a fent leírtak tekintetében kell újjászületned mivel a Skorpió Lilithed a két utóbbi bolygóval alkot negatív fényszöget.
Egy szóval, ideje lesz már végre meghaladni a Skorpió-karmádat és minden újjászületés-ellenes negatív ambícióddal leszámolni, és ami majdnem ugyanaz, de annál sokkal több: A Skorpió - Ascendens spirituális (tisztán-látói!) színvonalára felemelkedni. Ugyanazok a megjegyzések -figyelmeztetések és elméleti tanácsok érvényesek tehát nálad is, mint amiket írtam legutóbb Kincses Melindának.

Boldog új évet neked, családodnak és minden Logosz-olvasónak, barátunknak!

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Méhen kívüli terhesség
HozzászólásElküldve: 2014.12.31. 11:45 
Offline

Csatlakozott: 2010.10.29. 18:06
Hozzászólások: 32
Tartózkodási hely: Érd
Napjegy: rák
Aszcendens: skorpió
Kedves Szilárd!

Köszönöm válaszaid! Teljesen egyet értek, tényleg nagyon ritkán sikerül meglátni, ráérezni, hogy is kéne ezt csinálni. Aztán mindent felülír az eszem. Jelenleg abban maradtunk a férjemmel, hogy adunk magunknak fél-egy évet, amíg helyre rakjuk magunkban ezeket a dolgokat. És aztán sem erőltetjük, hogy legyen negyedik gyermek, hanem ha lesz, nagyon örülünk neki, de ha nem, akkor is hálásak vagyunk a három egészséges gyermekért és úgy is jó lesz. Őszintén szólva még nem világos, hogy is fog ez számomra menni, mert én eddig legalábbis nem tudtam kijelenteni, hogy nem vágyom több gyermekre. És ha úgy kell legyen, hogy nem lesz, hogy lehet ezt elengedni. Tényleg csak sejtelmek szintjén érzem, hogy is kéne ezt a vágyat természetesen áramoltatni. Meditálás. Naplóírás. Tudom, tudom. Csak ezekre is olyan nehéz rávenni magam. Nem mondom, hogy soha, de nagyon ritkán teszem meg őket. Pedig ezek nélkül nem lesz belátás a mélybe.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 8 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO