ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2024.03.29. 15:18

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]




Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2016.03.24. 11:12 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4221
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Kedves Klára!

Ami ezt a gondolatodat illeti, illetve ez ezzel kapcsolatos kifejtéseidet és kételyeidet, "bánataidat" :lol: :
"Gratulalok, hogy elmult az a hosszan tarto betegseg!" Eddig sem voltak hatarozott elkepzeleseim rola, hogy mennyi ido alatt oldhato fel a karma, most sem tudom megfogni.

- Türelmesnek kell lenni, mert az idealista - misztikus és vallásos elképzelésekkel szemben, A TELJES KARMA, nagyon -Nagyon HOSSZASAN OLDÓDIK FEL. De ugyanakkor az is igaz, hogy nincsen olyan un. égi elvárás, hogy azonnal oldd fel az egészet és majd csak akkor lehetnek pozitív megvalósulásaid pozitív sors-visszajelzéseid is. Sőt, én azt tapasztaltam, hogy külső (pl. anyagi sikerek) megvalósítások formájában, hamarabb vissza jönnek a pozitív, visszajelzések, mint a testi gyógyulás pl., komoly, vagy krónikus, tehát mint nálam is, előzőleg, hosszú évtizedeken át "betokosodott", begyökerezett betegségek esetében.

"Hiszen ha ugy is tunik valakirol, hogy teljesen egeszeges es jo allaptban van, barmikor elutheti egy auto vagy elojohet hirtelen betegseg, fertozes, annak kovetkezteben, hogy valami rejtve volt nala."
- Ez nem így van, mert amikor elindulsz az úton az elején sok - sok segítséget éspoziotív visszajelzést kapsz, még sors-védelem szempontjából is. . Csak amikor már jól benne vagy a "menetelésben", akkor, lassan - lassan szigorodnak az elvárásoknak megfelelő realizációs feltételek és az addig összeszedett hited elemeit mind meg kell valósítanod, lehetőleg meg nem inogva, és a kísértések által el nem bizonytalanodva, vagyis korrupció mentesen. Tehát magadban - A szellem-magodban! - nem korrumpálódva, és a világi – rokoni, vagy baráti – ismerősi kíséreteseknek nem engedve, tehát a hitedben nem meghasonulva, mindig nyílt fénybátorsággal haladva előre, lehetőleg folytonos zavartalan hit-mágiában kell egyre inkább élned. Ha ez a hit esetleg közben lankad is, még nem is olyan nagy baj, mert legfeljebb elmaradnak a várt és vágyott, pozitív megvalósítások.
DE amennyiben kezdesz meghasonulni és elbizonytalanodni..., és, hogy egy példát is mondjak: pl. a húsevés, vagy a túlzott édességfogyasztás (Másoknak alkoholfogyasztás, vagy cigarettázás) kérdésében, és gyebgébb pillanataidban azt mondod, hogy "Le van tojva, ez sem sikerült, az sem sikerült, ez sem jött össze, az sem jött össze, hát legalább ennyi boldogságom (örömem, élvezetem) legyen, hogy jó, laza-bőséggel, egy adag ízletes húst vagy valami finom édességet eszem, és miután visszaélsz (vissza süllyedsz), egyszer - kétszer, hát vissza süllyedsz gyakrabban is, no, akkor már nem csak az alig kiserkent és kicsirázott mágikus képességeid tűnnek el a francba, tehát tűnik el az egész addigi pozitív képzetrendszered: a hited pozitív következménye, nem csak, hogy a pozitív sorsidéző és sorsrendező mágikus erőd tűnik el a fenébe, hanem akkor következnek be azok a súlyosabb jelzések is betegségek - fertőzések és balesetek formájában, amiket említettél.

"Ha annyi hitetek lenne, mint egy mustármagnak, azt mondanának a hegynek, hogy mennyen odébb és az odébb m,enne." A belső meghasonlásaink miatt nem jutunk el még egy negyed mustármagnyi hithez sem és ettől, az árnyék-én által működtetett belső korrupciótól nem tud megszabadítani az asztrológus, hiába készítené el számodra a világ legjobb horoszkópját is.

Mindig az árnyék.én által létrehozott súlyosabb belső elbizonytalanodással, az ön-korrupcióval van a baj, mert az gyengíti meg a hitet, aminek a következménye a sors-alakító, élethelyzet-javító, pozitív mágikus képességek elgyengülése. A saját magunkban való hit elvesztése, annak a szétzilálása, szétszórása, elfolyása.

Sokszor és egyeseknél, hosszú évek, vagy évtizedek szellemi munkája veszik így el, a többször megismételt önkorrumpálás miatt. Remélem, te nem akarsz ezen sikertelen meghasonultak közé közé tartozni.


Barátsággal: Szilárd

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO