ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2024.04.25. 04:19

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]




Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2022.12.29. 16:22 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4223
Tartózkodási hely: Csíkszereda
MARS A X. HÁZBAN

A Mars által megtestesített, egyesek által„vad”-nak és agresszívnek is mondott élet-erőknek, általában inkább a férfiaknak tulajdonított energikus késztéseknek, úgymint a szenvedélynek és más spontán élet-megnyilvánulásoknak, mint a bátorság és az ösztönös erélyesség, valamint a tudatos célirányosság és harci készség, illetve a spontán, és hathatós válaszadási (reagálási) készségnek, de az átható mentális (értelmi gondolati) képességek célirányos felhasználási őserejét is megtestesítő Mars bolygó által keltett életproblémák (sors-kihívások és provokatív konfliktusok) kiemelten a társadalmi – közösségi életterületen, a hivatásban és a karrierépítésben jelentkeznek az ön életében.

Türelmetlenséggel és olykor szembeszegüléssel párosuló zseniális elképzelések a társadalmi élet működtetésére vonatkozóan, ami feszült helyzetbe hozhatja a szülöttet a feljebbvalóival - szüleivel, közeli rokonaival, vagy tanáraival való viszony-rendszereiben. Vigyáznia kell, nehogy a kudarcok elbátortalanítsák és kedvét szegjék a közösségi élet tevékenységi formáitól, mivel számára ez egy igen fontos cselekvési életterület, amin keresztül olyan információkhoz juthat azon környezet visszahatása révén, amelyben tevékenységét kifejti a saját személyére és a spirituális életprogramjára (ilyen jellegű sajátosságaira) vonatkozóan, amelyek nélkül könnyen elveszítheti szellemi tájékozódó képességét.
Ezért nagyon oda kell figyelnie a környezete visszajelzéseire, mert erősen diszharmonikus konjunktúrák esetében eluralkodhat akaratán az erőszakoskodási inger, a versengési ambíció, el egészen a kegyetlenkedésig, a válogatatlan eszközök használatáig, ami könnyen tönkreteszi a hivatásához fűződő reményeit.
Sőt csalásokra is vetemedhet, ami a szülött társadalmi-közösségi megszégyeníttetését, kegyvesztettségét és hitelvesztését vonja maga után.
Életfeladata az erkölcsi (mentális) megtisztulás a társadalmi-szociális életszféra, tehát a nagy nyilvánosság előtt és a társadalomért folyatott különböző vezető jellegű élettevékenységek (hivatás és vezetői szerepvállalás) segítségével.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO