ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2024.03.28. 11:38

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Fórum szabályok


Tapasztalati gyakorlat és tapasztalati valóságismeret, tehát élet-tapasztalat nélkül kábult (mesés) fantazmagória és steril okoskodás minden elmélet, és Teo-riai (Isteni látási) következtetések levonása és számontartása nélkül, a tapasztalat értéktelen robotolás.



Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Mars a Nyilasban
HozzászólásElküldve: 2023.01.02. 19:00 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4221
Tartózkodási hely: Csíkszereda
MARS A NYILASBAN


A szülött jelentős intellektuális erővel rendelkezik és önkéntelenül állandó értelmi kihívásokat keres a fizikai próbatételei mellett is. Széles látóköre és hatalmas lelkesedése közepette, rengeteg meghökkentő ötlet születik képzeletében. Ezeket igyekszik is megvalósítani, még akkor is, ha magát és a hozzá közelállókat olykor kényelmetlen helyzetbe hozhatja ezáltal.
Óvakodnia kell a türelmetlenségtől és attól, hogy beleunjon az elkezdett terveibe, munkájába, mert az eredmények híján nemcsak örökösen elégedetlenné, hanem mások szemében megbízhatatlanná is válhat. Márpedig hajlik rá, hogy ráunjon a kitartást igénylő munkákra és otthagyjon csapot-papot, mivel egy másik munka szebbnek és megvalósíthatóbbnak tűnik előtte, mint az, amelyen éppen munkálkodik.
Amennyiben viszont nem következetes és kitartó, semmiről nem tudja megállapítani, hogy értékes-e számára, vagy sem, hogy vezetett-e jelleme fejlődéséhez és a kiegyenlítődési (megváltódási) képessége növeléséhez, vagy sem?
Vonzódik az Újdonságok, a járatlan utak iránt, valamint olyan játékok és versengési lehetőségek iránt, ahol biztosítottnak tűnik a sikere, de, ha nyer is ilyenkor, ezekkel ugyancsak nem ér sokat az utóbbiakban leírt szempontok szerint. Meg kell tehát tanulnia veszíteni is, és nem is annyira az erkölcs jelleme fejlődése szempontjából, hanem a spirituális érték-tudata megvilágosodása és erősödése érdekében.
Minden, ami új és más, mint ami addig volt, rá mágikusan varázslatos vonzerővel hat, és ezért lehetőleg azonnal és minden áron meg akarja szerezni a maga számára. Vagy ha valami új jelenségről van szó, nagyon igyekszik, hogy elsőként fejtse ki a véleményét róla. Élvezetét leli abban, ha szokatlan megközelítési módjával sokkolhatja a szokványos felfogású személyeket.
Mivel hajlamos arra, hogy egyszerre túl sok dologgal foglalkozzon, a nyughatatlansága idővel növekedhet, ahelyett, hogy elcsitulna. A kaland, az izgalmak és a veszély kedvelése viszont sérülékennyé teszik. Ennek ellenére az óvatosság untatja, ezért gyakran megsebesülhet vagy balesetet szenvedhet. Jó, ha igyekszik egy optimális arányt és egy folyamatosan betartható egyensúlyt fenntartani a nagy fizikai aktivitása, és a számára ugyancsak energetikai igénybevétellel is járó intellektuális kihívások, vagy az erősebb élményeket kiváltó spirituális megismerési lehetőségek között.
Szélsőséges esetben nem akar szembenézni a valósággal, de legfőképpen saját gyengeségeit nem képes felvállalni és bevallani a hibáit és tévedéseit, magát ártatlan áldozatnak látva és nevezve, ám másokat és a környezetét erősen hibáztatva és elítélve mindazért, ami őt a környezete részéről negatívan éri. Ezért az idő múlásával, látási zavarokkal, különböző szembetegségekkel, cukor- és májbetegségekkel is járó, nyers energia-vesztési testi és lelki állapotoktól kell szenvednie

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO